Find brugte biler til salg

Guiden handler om Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium (Årgang 07/2015 - 06/2018)

Købsguide: Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium (07/2015 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium?

Før du køber en brugt Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium fra perioden 07/2015 til 06/2018, skal du vide, at den er en familievenlig storbybil. Denne bilmodel har gode sikkerhedsfunktioner som pre-collision assist og LED-lygter for din families sikkerhed.

Men den mangler et SCR-rensningssystem, hvilket betyder, at den udleder mere NOx end andre biler.

Denne bil tilbyder en behagelig kørsel med sit adaptive affjedringssystem og sæder med mulighed for massage – perfekt for lange ture. Men husk på, at selv om det er en dieselmodel kendt under navnet TDCi, så har den udfordringer med NOx-udledning på grund af manglende SCR-rensning.

Denne information er vigtig at have med, når du beslutter dig for, om Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium er den rigtige bil for dig og din familie.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Ford Galaxy?

Ford Galaxy tilbyder forskellige motorvarianter og udstyrspakker. Bilen findes i flere modelversioner for at møde forskellige købers behov.

  1. Ford Galaxy Ambiente: Grundmodellen der kommer med de mest nødvendige funktioner for komfortable køreture.
  2. Ford Galaxy Trend: Et trin op, med mere udstyr som standard, herunder bedre sæder og infotainment-system.
  3. Ford Galaxy Titanium: Denne variant er topmodellen og kommer med alt i udstyr, inklusiv avanceret teknologi og luksusmaterialer.
  4. Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium: Specifikt denne model leveres med en 180 hk dieselmotor, hvilket giver en god blanding af kraft og økonomi.
  5. Ford Galaxy Business: Er rettet mod erhvervslivet, hvor der lægges vægt på komfort og plads til passagererne.
  6. EcoBlue-dieselmotorversioner: Inkluderer den nyeste motor teknologi fra Ford for en mere miljøvenlig kørsel.
  7. Benzinmotoralternativer: For de som foretrækker benzin frem for dieselmotorer, findes der versioner med EcoBoost-teknologi.

Hver af disse versioner tilbyder forskelligt niveau af komfort, ydelse og teknologi, så bilkøbere kan vælge præcis den Ford Galaxy, der passer til deres behov og livsstil.

Hvad er fordele og ulemper ved Ford Galaxy?

Ford Galaxy tilbyder komfort og plads, men den har også sine svagheder. Bilkøbere skal overveje både gode og dårlige sider ved denne bil.

Fordele:

  1. God komfort gør lange ture behagelige for alle passagerer.
  2. Rummeligheden sikrer, at der er nok plads til både familie og bagage.
  3. Høj sikkerhed betyder, at bilen beskytter godt i tilfælde af ulykker.
  4. Praktiske detaljer som versenkbare sæder øger bilens alsidighed.
  5. Tilhængertræk kan monteres, så man nemt kan transportere ekstra udstyr eller en trailer.
  6. Ford Galaxy findes i flere varianter, hvilket giver købere flere valgmuligheder.

Ulemper:

  1. Højere NOx-udledning sammenlignet med nogle andre biler skader miljøet mere.
  2. Manglen på et reservedæk kan skabe problemer i nødsituationer.
  3. En høj bagklap gør det besværligt for personer over 1,80 meter at nå op uden besvær.
  4. Dieselmodellerne lider under et dårligt ry pga. debatten om dieselbilers fremtid og miljøpåvirkning.

Denne vurdering hjælper købere med at forstå, hvad de kan forvente af en Ford Galaxy før køb.

Hvordan klarer Ford Galaxy sig i test?

Ford Galaxy viste gode resultater i ADAC crashtest, hvor den fik 87% af de mulige point. Denne præstation sikrede den fem stjerner, hvilket viser, at bilen er meget sikker ved sammenstød.

I ADAC EcoTest scorede Ford Galaxy også godt med tre ud af fem stjerner, hvilket bekræfter dens miljøvenlighed med et forbrug på kun 6,1 liter diesel pr. 100km (16,7 km/L) Disse resultater taler til bilkøbere, der søger en pålidelig og økonomisk familiebil.

Testene af Ford Galaxy understreger dens kapacitet som en familiebil, der ikke kun beskytter sine passagerer effektivt men også tager hensyn til miljøet. Med disse testresultater har Galaxy bevist, at den kan være et fornuftigt valg for familier, der vægter sikkerhed og økonomi højt.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Ford Galaxy?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium er en populær familiebil, men den har konkurrence. Der findes andre alternativer på markedet, som kan passe til forskellige behov.

  1. Seat Alhambra - En af de nærmeste konkurrenter med god plads og fleksibilitet. Den har en række forskellige motorvarianter og giver en stærk konkurrence på grund af dens brændstoføkonomi.
  2. Volkswagen Sharan - Kendt for sin rummelighed og komfort. Sharan og Galaxy deler mange tekniske løsninger, da de kommer fra samme autoeuropa automóveis samlebånd, hvilket gør dem nært beslægtede.
  3. Volvo XC90 - Tilbyder mere luksus og sikkerhedsteknologier men til en højere pris. Dette svenske mærke er kendt for deres fokus på sikkerhed.
  4. Land Rover Discovery Sport - Et mere off-road-orienteret alternativ med høj siddeposition og gode køreegenskaber offroad. Land Rover brandet bringer også et image af luksus.
  5. Ford S-Max - En anden model fra Ford, som tilbyder lignende indretningsfleksibilitet som Galaxy, men i et lidt sporty design.

    6 Allegro C-max Biturbo;Allegro C-max Biturbo - for dem der muligvis søger lidt mere kraft bag rattet; denne variant byder på ekstra turbo-kraft sammenlignet med standardmotorerne i nogle af de andre modeller.

Alle disse biler giver forskellige muligheder alt efter hvad man værdsætter højest – om det er plads, luksus, sikkerhed eller terrængående egenskaber. Det er værd at undersøge hver model grundigt og overveje ens personlige behov før valget foretages.

Hvor langt kører Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium på literen?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium har et godt brændstofforbrug på 6,1 liter diesel for hver 100 kilometer den kører. Dette tal er en gennemsnitlig værdi. På landeveje bliver det bedre, hvor den kun bruger 5,4 liter per 100km (20,0 km/L)

Men i byen, hvor der ofte er stop og start, stiger forbruget en smule til 6,2 liter per 100km (16,7 km/L) På motorvejen skal man regne med at forbruget ender på omkring 7,4 liter per 100 kilometer.

Dette viser tydeligt, hvor effektiv Ford Galaxy er til forskellige typer kørsel, hvilket er vigtigt for bilkøbere, der ønsker en økonomisk bil at køre i Danmark.

Hvilken motor har en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium?

En Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium er udstyret med en 2,0 liter dieselmotor. Denne motor giver bilen en kraft på 180 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm. Dette gør, at bilen har god styrke til både bykørsel og lange ture.

Motoren i denne model benytter teknologi fra turbodiesel, hvilket sikrer en effektiv brændstoføkonomi og stærk ydelse. Kraften og motorens teknologi passer perfekt til dem, der søger en bil med god plads, komfort og økonomisk fordelagtighed i brændstofforbrug.

Med denne motor er Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium et godt valg for familier eller dem, der ofte transporterer mange ting.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium?

En Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium har 180 hestekræfter. Denne kraft kommer fra motoren ved 3500 omdrejninger i minuttet. Kraften i bilen svarer til dens ydeevne, hvilket betyder, at den er stærk nok til at tackle forskellige kørselsbehov.

Med så mange hestekræfter kan købere forvente en bil, der klarer både lange rejser og daglige ture med lethed. Denne model, kendt for sin rummelighed og komfort, giver også en kraftfuld køreoplevelse.

Hvad er tophastigheden for en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium kører hurtigt. Denne bil når en topfart på omkring 130 km/t. Med en dieselmotor på 180 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm, viser den sin styrke på vejen.

Kraften i motoren hjælper den til at køre hurtigt og effektivt. Dette gør Ford Galaxy til et godt valg for dem, der søger en bil, der kan håndtere lange ture med hastighed og komfort.

Hvor hurtigt accelererer en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium fra 0-100 km/t?

En Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium kommer hurtigt fra 0 til 100 km/t på kun 9,8 sekunder. Denne bil viser kraft med sine 180 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm. Kraften og hurtigheden gør den til et godt valg for bilkøbere, der søger en familiebil med masser af plads og stærke præstationer.

Bilen kombinerer komfort med evnen til at accelerere hurtigt, hvilket er sjældent for biler i denne klasse.

Hvad er dimensionerne på en Ford Galaxy?

Ford Galaxy er en stor bil. Den har god plads til folk og ting. Denne bil er lavet til købere, der har brug for meget rum. Ford Galaxy kan have syv sæder. Når tredje række af sæder er oppe, har bagagerummet stadig 170 liter til ting.

Med bagsæderne lagt ned, bliver pladsen meget større. Bagagerummet kan blive op til 1895 liter. Det er næsten som et lille rum!

Denne bil gør det nemt at læsse ting på grund af ladekanten. Ladekanten er kun 67 cm over jorden. Ford Galaxy er også smart for familier. Den kan have en stor kuffert og endnu mere med sæderne nede.

Denne bil har det folk har brug for, når de skal have mange ting med eller rejse langt. Ford Galaxy passer godt til dem, der vil have en stor og rummelig bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Ford Galaxy?

Bagagerummet i en Ford Galaxy tilbyder meget plads til alt, hvad du skal have med. Når alle sæder er oppe, har du 555 liter til rådighed. Hvis du lægger anden række af sæder ned, vokser dette tal til 1055 liter.

Skal du bruge bilen til virkelig store ting, kan du få helt op til 1895 liter plads ved at lægge alle bagsæderne ned. Men hvis du bruger tredje række af sæder, har du kun 170 liter til småting.

Dette gør Ford Galaxy til et godt valg for folk, der har brug for meget bagagerumsplads, men stadig ønsker en bil som kan bruges dagligt og til familieture.

Kan man få anhængertræk på en Ford Galaxy?

Man kan få anhængertræk til en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium. Denne bil har et drejningsmoment på 400 Nm, så den kan godt trække en anhænger.

Hvis man vil vide mere om anhængertræk til denne bil, skal man tale med en autoriseret forhandler.

Ford Galaxy er god til folk, der har brug for at trække ting som trailer eller campingvogn. Man skal bare huske, at der kan være et tillægsgebyr for at få anhængertræk på. Det er vigtigt at tjekke med forhandleren, så man ved, hvad bilen kan og hvad det koster.

Hvor mange kg må en Ford Galaxy trække på anhængertrækket?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium kan trække 2000 kg på anhængertrækket. Dette tal er nyttigt, hvis du planlægger at bruge din Ford Galaxy til at transportere tunge ting som for eksempel en stor campingvogn eller en båd.

Før du køber og bruger træk, er det dog altid en god ide at tjekke bilens manual eller kontakte forhandleren for at få de præcise detaljer om maksimal trækvægt. Det sikrer, at du ikke overbelaster din bil og holder dig inden for lovens rammer.

Hvilke fælge kan man få til en Ford Galaxy?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium tilbyder en bred vifte af fælge, som passer til forskellige kørestile og udseender. Brugere kan vælge mellem forskellige størrelser og designs for at finde de fælge, der bedst matcher deres behov.

  1. Standardudstyr på Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium omfatter 17 tommers aluminiumsfælge. Disse giver en god balance mellem stil og funktion.
  2. For dem, der søger et mere markant udtryk, tilbydes muligheden for at opgradere til 18 eller 19 tommer fælge som ekstraudstyr.
  3. Tilgængeligheden af fælgstørrelser kan variere afhængigt af årgangen og modellen på Ford Galaxy.
  4. Købere bør kontakte en autoriseret forhandler for at få det fulde overblik over de specifikke fælgemuligheder, der er tilgængelige for Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium.
  5. Der er også forskellige fælgdesigns og finish at vælge imellem, så ejere kan tilpasse bilens udseende yderligere.
  6. Vær opmærksom på, at nogle fælge kan være lettere end andre, hvilket kan påvirke bilens køreegenskaber positivt.
  7. Valg af de rette fælge kræver også hensyntagen til bilens tekniske specifikationer og design for at sikre optimal ydeevne og estetik.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Ford Galaxy?

Valg af vinterdæk til en Ford Galaxy er afgørende for sikker kørsel om vinteren. Der findes mange muligheder, men nogle dæk passer bedre til denne bil end andre.

  1. Kig efter dimensioner der passer - Galaxy kræver specifikke dækstørrelser for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.
  2. Søg efter dæk med godt greb i sne og is - Dette hjælper bilen med at holde sig på vejen under glatte forhold.
  3. Overvej mærker kendt for kvalitet - Michelin, Bridgestone og Continental laver alle vinterdæk, der passer godt til Galaxy.
  4. Tjek efter mønsterdybden - En dybere mønsterdybde giver bedre trækkraft i sne.
  5. Se på dækets belastningsindeks - Sørg for at vælge et dæk, der kan understøtte bilens vægt fuldt lastet.
  6. Læs anmeldelser fra andre bilejere - Det kan give indsigt i, hvordan dækkene klarer sig i virkelige vinterforhold.
  7. Prioriter lav rullemodstand for at spare på brændstoffet - Dette kan også reducere CO2-udslippet, hvilket gør din kørsel mere miljøvenlig.
  8. Undersøg muligheden for pigdæk hvis det er tilladt i dit område - Pigdæk kan give ekstra trækkraft på is men er ikke tilladt overalt.
  9. Overvej run-flat teknologi, så du kan fortsætte med at køre selv med et punkteret dæk – Dette giver større sikkerhed på længere ture om vinteren.

    10 Til sidst bør du tjekke prisen sammenlignet med kvaliteten - Investering i højere kvalitetsdæk kan betale sig over tid gennem længere levetid og bedre performance.

Således er valget af de rette vinterdæk til en Ford Galaxybaseret på en kombination af størrelse, performance under vinterforhold, anmeldelser fra andre brugere samt pris og kvalitet sammenligning.

Hvor sikker er en Ford Galaxy?

En Ford Galaxy er meget sikker. Den fik 87% af de mulige point i en ADAC crashtest og fik fem stjerner. Det viser, at denne bil passer godt på sine passagerer ved ulykker. Denne model har også gode sikkerhedsfunktioner.

Den kommer med pre-collision assist, som hjælper med at undgå ulykker ved at advare føreren og automatisk bremse hvis det er nødvendigt. Desuden har den et elektronisk stabilitetsprogram og bremseassistent, der giver ekstra sikkerhed.

Disse teknologier øger sikkerheden for alle i bilen.

Ford Galaxy bruger avanceret teknologi til at beskytte folk. Dette gør den til et godt valg for dem, der sætter sikkerhed højt. Folk, der køber en Ford Galaxy, kan føle sig sikre, når de kører.

Hvordan er interiøret i en Ford Galaxy?

Interiøret i en Ford Galaxy er rummeligt og giver god plads til syv passagerer. Siddepladserne foran kan justeres og har en massagefunktion, som giver ekstra komfort på lange ture.

Cockpitet og betjeningspanelerne er designet til at være klare og lette at bruge. Det sikrer, at føreren nemt kan finde det, de har brug for, uden at det går ud over fokus på vejen.

Ford Galaxy gør brug af høj kvalitets materialer indvendigt, hvilket skaber en fornemmelse af luksus og komfort. Passagererne har også godt med benplads, hvilket gør hver tur behagelig for alle i bilen.

Denne bil kombinerer funktion med stil på en måde, der appellerer til både familier og dem, der søger lidt ekstra luksus i deres daglige kørsel.

Hvor mange personer er der plads til i en Ford Galaxy?

En Ford Galaxy kan have syv passagerer. Den er designet til familier, der har brug for meget plads. Dette gør den til et godt valg, hvis man ofte kører med mange mennesker. Ford Galaxy viser, hvordan en bil kan være både rummelig og praktisk for daglig brug.

Denne bil matcher behovet for at have mange siddepladser og samtidig opbevare bagage. Den er ideel til lange ture, hvor komfort er vigtig for alle passagerer.

Hvilket lydsystem har en Ford Galaxy?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium kommer med et SYNC 2 lydsystem. Dette er et avanceret system, der gør turene i bilen mere behagelige. Med SYNC 2 kan brugere nemt forbinde deres smartphones og afspille musik eller bruge andre funktioner med stemmekommandoer.

Systemet er skabt til at forenkle køreoplevelsen ved at holde førerens hænder på rattet og øjnene på vejen.

Dette lydsystem bidrager også til bilens sikkerhed, da det minimerer distraktioner under kørslen. Brugerne kan nyde klar lydkvalitet, når de lytter til musik eller taler i telefon via Bluetooth-forbindelse.

SYNC 2-systemet understøtter også nødhjælpsopkald i tilfælde af en ulykke, hvilket gør Ford Galaxy til et sikkert valg for familier og andre bilejere.

Hvilke apps kan man få til en Ford Galaxy?

En Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium giver mulighed for at bruge mange forskellige apps. Disse hjælper med alt fra navigering til at holde øje med bilens tilstand.

  1. Apple CarPlay og Android Auto tillader at spejle din smartphone på bilens display. Man kan bruge sine favoritapps, mens man kører.
  2. Ruteplanlægnings- og navigationsapps hjælper med at finde vej. Dette er nyttigt på lange ture eller i ukendte områder.
  3. Apps til overvågning og kontrol af bilfunktioner gør det muligt at låse døre, starte motoren eller tjekke, hvordan bilen har det, direkte fra telefonen.
  4. Brændstofforbrugsapps viser, hvor meget benzin eller diesel bilen bruger. De kan hjælpe med at køre mere økonomisk.
  5. Wi-Fi-hotspot og underholdningsapps sørger for, at alle i bilen kan være online eller høre musik og se film.
  6. Sociale medier og musikstreamingtjenester-apps kan integreres med systemet i bilen. Man kan dele sin tur på sociale medier eller nyde sin yndlingsmusik.

    7 Detaljer om hvor langt Ford Galaxy kører på literen findes i specifikke apps til overvågning af kørselsmønstre og servicehistorik.

Disse apps gør det nemmere og sjovere at eje en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium ved at forbinde føreren med hans digitale verden, selv når han kører på vejen

Opdateres softwaren i en Ford Galaxy automatisk?

Ja, en Ford Galaxy får sine softwareopdateringer automatisk gennem Ford's SYNC-system. Disse opdateringer forbedrer sikkerheden, systemet og tilføjer ny funktionalitet. Kunder kan installere disse opdateringer trådløst eller med et USB-stik, hvilket gør det nemt at holde bilen opdateret.

Visse opdateringer øger bilens ydeevne og giver en bedre brugeroplevelse. Men for nogle specielle opdateringer skal ejeren måske tage bilen til et autoriseret Ford-servicecenter.

Ford anbefaler at holde bilens software up-to-date for at sikre den kører bedst muligt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Ford Galaxy?

Ford Galaxy tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, der kan gøre din bilkørsel mere behagelig og sikker. Fra teknologiske opgraderinger til komfortforbedringer, her er nogle af de muligheder, du kan vælge:

  1. Valgfrie komfortsæder med massagefunktion giver en luksuriøs oplevelse, især på lange ture.
  2. Adaptive fartpilot holder automatisk afstanden til forankørende køretøjer og tilpasser hastigheden efter trafikken.
  3. Pre-collision assist systemet advarer føreren og hjælper med at mindske risikoen for frontale sammenstød.
  4. LED-lys som ekstraudstyr forbedrer sigtbarheden i dårligt vejr og om natten.
  5. Anhængertræk gør det nemt at transportere alt fra cykler til campingvogne.
  6. Opdateret lydsystem byder på krystalklar lyd under hele køreturen.
  7. Navigationssystem holder dig på rette spor med opdaterede kort og vejledning.
  8. Bakkamera gør parkering mindre besværligt ved at vise et klart billebelde bag bilen.
  9. Parkeringssensorer hjælper yderligere med sikker parkering ved at advare om objekter nær bilen.
  10. Klimakontrolsystem patientet flere zoner så alle passagerer kan nyde turen ved deres ønskede temperatur.

Med disse kvalitetstilbehør og ekstraudstyr kan enhver Ford Galaxy blive skræddersyet helt efter personlige præferencer og behov, hvilket gør hver tur mere behagelig og sikker for både fører og passagerer.

Guides til andre varianter af Ford Galaxy

Hvilke teknologier bruges i en Ford Galaxy?

Ford Galaxy byder på teknologi, der gør kørslen sikrere og mere behagelig. Denne teknologi omfatter alt fra førerassistance til underholdningssystemer.

  1. Adaptivt affjedringssystem: Justerer automatisk bilens suspension for at sikre en komfortabel køretur på forskellige vejtyper.
  2. Pre-collision assist: Bruger radar og kameraer til at detektere mulige sammenstød med andre biler eller fodgængere og aktiverer bremserne, hvis det er nødvendigt.
  3. Elektronisk stabilitetsprogram (ESP): Øger bilens stabilitet ved at korrigere sliddet, når det opdager tab af greb.
  4. Bremseassistent: Hjælper føreren med hurtigere og mere effektive nødbremsninger ved at maksimere bremsens kraft i en nødsituation.
  5. Smart fartpilot: Tilpasser automatisk fartøjet hastighed for at holde sikker afstand til forankørende køretøjer.
  6. Lane-keeping assist: Alarmen lyder, og rattet vibrerer, hvis bilen begynder at forlade sin kørebane uden indsættelse af blinklys.
  7. Parkeringsassistent: Gør parkering lettere ved automatisk at styre bilen ind i både parallelle og båseparkeringspladser.
  8. Sprinklingsvinder foran ruden (Forrude): Sikrer god sigtbarhed selv under dårlige vejrforhold ved effektivt at rydde regn eller sne fra frontruden.
  9. SYNC 3 infotainment system: Giver stemmestyret navigation, musikafspilning, telefonopkald og adgang til visse apps via den centrale touchscreen eller stemmekommandoer.
  10. Automatisk nødkalds funktion: I tilfælde af et alvorligt uheld foretager denne funktion et nødopkald enten gennem en parret smartphone eller et integreret SIM-kort.

Disse teknologier kombineres i Ford Galaxy for at skabe en sikker, komfortabel og forbundet oplevelser på vejene.

Hvad koster en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium i grøn ejerafgift?

En Ford Galaxy koster i 2024 ca. fra 1.960 kr til 10.760 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Ford Galaxy til service?

En Ford Galaxy skal til service hvert 24. måned eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. For ejere med en dieselmodel, skal bilen også tjekkes, når den rammer 200.000 km eller hvert 10.

år. Dette sikrer, at din bil kører så godt og sikkert som muligt. Ved at følge disse retningslinjer, hjælper du med at forebygge større uforudsete udgifter og forlænger din bils levetid.

Hvilke dele på en Ford Galaxy går mest i stykker?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium ejere melder om nogle typiske problemer. Det er godt at vide, før du beslutter dig for at købe en.

  1. Kobling og gearkasse: Disse dele kan opleve slid over tid, især i biler med højt kilometertal.
  2. EGR-ventil (Udstødningens Gas Recirkulation): Denne del kan blive tilstoppet og forårsage tab af ydelse.
  3. Turbo: Biler med en diesel motor som Ford Galaxy 2.0 TDCi har ofte problemer med turboen, der kan gå i stykker.
  4. Batteri: Det løber tør for strøm hurtigere end forventet, især i koldere klimaer eller når bilen ikke bruges regelmæssigt.
  5. Hjullejer: Slitage af hjullejer er almindeligt og kræver udskiftning for at undgå støj og vibrationer under kørsel.
  6. Starter: Problemer med starteren kan gøre det svært at få bilen i gang.
  7. Bremseskiver og klodser: Disse dele slides over tid og skal tjekkes regelmæssigt.
  8. Luftaffjedring bagpå: På modeller udstyret med denne funktion kan systemet lække og forårsage et lavt bagparti.
  9. Elektroniske problemer: Fra navigation til lydsystemer, elektroniske komponenter kan fejle og kræver ofte opdateringer eller udskiftninger.
  10. Kølesystem: Lækager i kølesystemet, herunder vandpumpe og radiator, kan føre til overophedning af motoren.

Disse punkter giver et overblik over, hvilke dele på en Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium der går mest i stykker.

Hvor lang tid dækker garantien på en Ford Galaxy?

Garantien på en Ford Galaxy varer i to år. Denne garantiperiode har ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen kører. Dette giver ejere friheden til at køre så meget, de vil, uden bekymring for at overstige en kilometergrænse.

Denne type af fabriksgaranti sikrer, at ejere kan føle sig sikre i deres køb af en ny eller brugt Ford Galaxy, da den dækker eventuelle fabrikationsfejl eller andre problemer, der måtte opstå i denne periode.

Med denne garanti viser Ford sin tillid til kvaliteten af deres biler og giver kunderne ro i sindet ved køb.

Hvad dækker garantien på en Ford Galaxy?

Ford Galaxy 2.0 TDCi Titanium kommer med en toårig producentgaranti. Denne garanti dækker bilen uden at tælle, hvor langt den har kørt. Det gode ved denne bil er også, at dens partikelfilter ikke skal udskiftes.

Det er lavet til at holde hele bilens liv uden ekstra omkostninger for ejeren. Dette sikrer, at købere kan nyde godt af en bekymringsfri oplevelse, uden frygt for uventede udgifter til vedligeholdelse af dette vigtige komponent.

Garantien dækker de fleste problemer, der kunne opstå i løbet af de første to år, hvilket giver ejerne en ekstra sikkerhed når de køber denne model fra Ford.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.37.04

Opdateret 10.09.2024, 14.37.04

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel