Guiden handler om Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) (Årgang 02/2021 - 04/2023)

Købsguide: Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) (02/2021 - 04/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder)?

Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) er en stor bil til familien, der blev lanceret i februar 2021. Den har et batteri på 1,1 kWh, men dens brændstofforbrug er højt med 7,4 liter pr.

100km (14,3 km/L) Dette giver den en lav score på tre stjerner i ADAC Ecotest. CO2-udledningen er også høj med 202 g/km. Dette betyder, at bilen ikke er den mest miljøvenlige valg. Driftsomkostningerne er primært høje på grund af brændstofsudgifter.

Desuden er de månedlige udgifter for at eje denne model i Titanium-udstyr også høje.

Købere bør overveje disse faktorer nøje før køb. Selvom Ford Galaxy har mange pladser og god komfort, kan de høje driftsomkostninger og miljøpåvirkning være vigtige overvejelser.

Det er godt at tænke over alle disse ting, før man beslutter sig for at købe denne bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Ford Galaxy?

Ford Galaxy kommer i flere forskellige modeller. Hver model har sine egne særlige træk. Her er de vigtigste:

  1. 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder): Denne model bruger både benzin og elektricitet. Den har et lille batteri på 1,1 kWh og 190 hestekræfter. Den passer godt til store familier, der vil have en bil, som er lidt bedre for miljøet.
  2. 2,0 TDCi: En dieselmodel med turbolader. Den er god til dem, der kører lange ture og vil have en stærk motor.
  3. Zetec: Denne udgave fokuserer mere på grundlæggende behov og har ofte ikke lige så meget udstyr som de dyrere modeller.
  4. Titanium: Tilbyder lidt mere luksus i udstyr og finish sammenlignet med Zetec-udgaven.
  5. Vignale: Er toppen af linjen med al det bedste udstyr og materialer for ekstra komfort og stil.

Hver variant af Ford Galaxy møder forskellige behov, fra dem der ønsker en praktisk familiebil til dem, der leder efter luksus på vejene.

Hvad er fordele og ulemper ved Ford Galaxy?

FordeleUlemper
Rummelig med plads til mange personerDriftsomkostninger er høje på grund af brændstof
Hybridmotor med 190 hk giver god accelerationBegrænset elektrisk rækkevidde uden ekstern opladningsmulighed
Stærke bremser, stopper hurtigt fra 100 km/tUgunstig forsikringsklasse øger omkostninger
Plads til 7 personer, god til familierCO2-udledning er 202 g/km, ikke den mest miljøvenlige

Hvordan klarer Ford Galaxy sig i test?

Ford Galaxy får tre stjerner i ADAC Ecotest på grund af sit brændstofforbrug på 7,4 l/100km (14,3 km/L) Dette tal viser, at bilen ikke er den mest økonomiske valg, når det kommer til at spare på brændstof.

I sikkerhedstest får den bedre resultater. Den scorer 87% for passiv sikkerhed og får fem stjerner i NCAP-testen. Disse resultater betyder, at Ford Galaxy er en sikker bil for både fører og passagerer.

På trods af dens høje driftsomkostninger primært fra brændstof, viser testresultaterne også, at Ford Galaxy har en stærk motor. Modellen 2.5 Hybrid Titanium CVT har 190 hestekræfter og kan gå fra 0-100 km/h på 10 sekunder.

Dens topfart er 182 km/t. Med disse tal viser Ford Galaxy, at den kan levere både kraft og hastighed, selvom den bruger en del brændstof.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Ford Galaxy?

Ford Galaxy er populær blandt store familier. Den tilbyder plads og komfort, men der findes også andre valg på markedet. Her er nogle biler, som ligner Ford Galaxy:

  1. Volkswagen Sharan - Sharan er en rummelig bil med plads til syv personer. Den er kendt for sin komfort og sikkerhed. Ligesom Galaxy har den foldbare sæder, der giver god fleksibilitet.
  2. Seat Alhambra - Alhambra deler mange egenskaber med Volkswagen Sharan, da de bygges på samme platform. Den har også syv sæder og tilbyder lignende teknologier og køreegenskaber.
  3. Renault Grand Scenic - En anden konkurrent med plads til syv passagerer. Grand Scenic skiller sig ud med sit attraktive design og innovative opbevaringsløsninger indeni.
  4. Peugeot 5008 - Denne bil er mere en SUV end en minivan, men den tilbyder stadig plads til syv personer. 5008 imponerer med sin stilfulde kabine og moderne teknologi.
  5. Citroën Grand C4 SpaceTourer - Kendt for sin unikke design og komfortable kørsel, har denne model også plads til syv personer og byder på masser af opbevaringsrum.
  6. Toyota Prius+ - For dem der søger en hybridbil med syv sæder, er Prius+ et godt alternativ. Selvom dens brændstofforbrug er lavere, har den mindre kraft end Galaxy.

Disse alternativer byder alle på lignende funktioner som Ford Galaxy men kommer hver med deres unikke fordele og ulemper. Valget afhænger af personlige præferencer om design, teknologi, køreegenskaber og pris.

Hvad er rækkevidden for en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) på batteri?

En Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) kører ikke langt på ren elektricitet. Den har et lille batteri på 1,1 kWh. Dette batteri giver ikke mulighed for at køre bilen kun på elektricitet over længere afstande.

Bilen bruger mest sin benzinmotor sammen med elmotoren for at køre effektivt. Da den ikke kan lades udefra, afhænger dens elektriske kørsel fuldstændigt af, hvordan benzinmotoren oplader batteriet under kørslen.

Dette betyder, at dens rækkevidde på ren elektricitet er meget begrænset.

Hvor stort er batteriet på en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder)?

Batteriet i denne bil har en kapacitet på 1,1 kWh. Dette betyder, at batteriet ikke er meget stort sammenlignet med andre hybridbiler. Ford Galaxy har ikke mulighed for at blive ladet op udefra.

Dette er vigtigt at vide for dem, der overvejer at købe bilen. De skal huske på, at bilen genoplader batteriet under kørsel ved hjælp af motoren og bremsning. Dette system hjælper med at spare brændstof og reducere CO2-udledningen til 175 g/km.

Hvordan lader man en Ford Galaxy?

Man kan ikke lade en Ford Galaxy 2.5 Hybrid ved en ladestander som andre elbiler. Energien til batteriet kommer fra at køre bilen.

  1. Kør bilen: Ford Galaxy 2.5 Hybrid får ny energi, når den kører. Dette kaldes for energigenvinding.
  2. Brug bremsen: Hver gang man bremser, hjælper det med at oplade batteriet lidt.
  3. Lad motoren arbejde: Bilen bruger også sin benzinmotor til at generere strøm til batteriet.

Da den elektriske kapacitet er på kun 1,1 kWh, behøver man ikke tænke på ekstern opladning. Denne hybridbil sørger selv for at holde batteriet opladet under kørslen.

Hvor lang tid tager det at lade en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder)?

Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) har et batteri på 1,1 kWh. Denne bil kan ikke lade fra en ekstern kilde. Det betyder, at man ikke skal vente på, at bilen lader op.

Bilen genoplader selv sit batteri, mens man kører. Dette sker gennem en proces kaldet regenerativ bremsning og ved brug af motoren. Så der er ingen specifik ladetid for denne model.

Hvilken motor har en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder)?

Den har en elektrificeret 2,5-liters benzinmotor og en elektrisk motor. Sammen giver de 190 hestekræfter. Denne motor bruger en trinløs automatgearkasse. Den laver 202 gram CO2 for hver kilometer den kører.

Den bruger i gennemsnit 7,4 liter brændstof på 100km (14,3 km/L) På landevejen bruger den kun 6,3 liter på 100km (16,7 km/L) I byen bruger den lidt mere, 6,4 liter på 100km (16,7 km/L)

Denne motor har stor kraft. Den kan nå op på 182 km i timen. Den kan også gå fra 0 til 100 km i timen på kun 10 sekunder. Det viser, hvor hurtigt den kan bevæge sig. Dette gør Galaxy Hybrid til et godt valg for folk, der vil have en stærk og effektiv bil.

Hvor langt kører en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) på literen?

En Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT med plads til syv personer bruger i gennemsnit 7,4 liter benzin på 100 kilometer. På landeveje kan den køre længere, med et forbrug på kun 6,4 liter pr.

100 km, mens den i byen bruger lidt mere, omkring 6,4 liter pr. 100 km. På motorvejen stiger forbruget til 10,0 liter pr. 100 km. Bilen udleder 202 gram CO2 per kilometer og får tre stjerner i en miljøtest.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder)?

Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) har en kraft på 190 hestekræfter. Denne bil giver god energi til at køre både i byen og på længere ture. Kraften i motoren hjælper dig med at føle dig sikker, når du skal overhale eller hurtigt komme op i fart.

Med så mange hestekræfter har du en bil, der kan håndtere det meste.

Hvad er tophastigheden for en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder)?

Tophastigheden for denne bil er 182 km/t. Den har en stærk motor med 190 hestekræfter. Dette gør bilen hurtig og effektiv på vejen. Kraften i motoren hjælper bilen med at accelerere hurtigt.

Denne Ford Galaxy model er designet til at levere gode præstationer, mens den stadig er rummelig nok til syv personer. Den kombinerer hastighed og komfort, hvilket gør den til et godt valg for familier.

Hvor hurtigt accelererer en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) fra 0-100 km/t?

En Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT med plads til 7 personer kan køre fra 0 til 100 km/t på kun 10,0 sekunder. Dette viser bilens kraft og evne til at levere hurtig acceleration, hvilket er vigtigt for bilkøbere, der ønsker en bil, der reagerer hurtigt på gaspedalen.

Denne hastighed gør bilen til et godt valg for familier, der har brug for en rummelig bil, men også ønsker at kunne køre hurtigt, når det er nødvendigt.

Hvad er dimensionerne på en Ford Galaxy?

Ford Galaxy er en stor bil. Den har plads til mange ting og mennesker. Bagagerummet kan holde 555 liter op til kuffertdækslet. Hvis du lægger bagsæderyglænet ned, bliver der endnu mere plads.

Så kan du have op til 1.055 liter. Og hvis du fylder helt op til taget, kan der være 1.895 liter i bagagerummet. Under bagagerumsbunden er der også et lille rum på 20 liter. Men hvis alle sæder er oppe, er der kun plads til 170 liter bag i.

Bilen er lavet til familier eller folk, der skal bruge meget plads. Med så meget rum i bagagerummet og ekstra opbevaringspladser, er Ford Galaxy god til lange ture, ferier eller bare når man skal have mange ting med sig.

Hvor stort er bagagerummet i en Ford Galaxy?

Bagagerummet i en Ford Galaxy er stort og rummeligt. Det har plads til 555 liter bagage, og når man fylder det op til taget, bliver der plads til 860 liter. Hvis man lægger bagsædernes ryglæn ned, kan der være op til 1.055 liter.

Fylder man helt op til taget, kan bagagerummet rumme 1.895 liter. Under bunden af bagagerummet er der 20 liter ekstra opbevaringsplads. Med alle sæderne oppe i tredje række, er der stadig plads til 170 liter bagage.

Dette gør Ford Galaxy ideel til store familier eller folk, der har brug for meget plads til bagage.

Kan man få anhængertræk på en Ford Galaxy?

Ja, en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) kan have anhængertræk. Dette gør den til et godt valg for folk, der skal trække trailere eller campingvogne. Med anhængertrækket kan bilen trække, hvilket er nyttigt for dem, der bruger deres bil til mere end bare at køre.

Hvad må en Ford Galaxy trække på anhængertrækket?

En Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) kan trække op til 2000 kg. Dette gør den stærk nok til mange formål. Den kan for eksempel slæbe en campingvogn eller en stor trailer.

Denne bil har kraften takket være dens 190 hestekræfter og et drejningsmoment på 4500 Nm/min. Dette betyder, at den både er stærk og alsidig for dem, der har brug for at transportere tunge ting.

Ford Galaxy er derfor et godt valg for familier eller nogen, der ofte har brug for ekstra plads til transport.

Hvilke fælge kan man få til en Ford Galaxy?

Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) kan udstyres med forskellige fælge. Dette giver bilen et unikt udseende og påvirker køreegenskaberne. Her er dine muligheder:

  1. Aluminiumsfælge: Disse er lette og stærke. De findes i størrelser fra 16 tommer til 17 tommer. Dette valg giver bilen et moderne udtryk.
  2. Stålfælge: Kendt for deres robusthed, disse fælge er gode til hård brug. De kan males sort eller holdes i naturlig stålfinish for et klassisk look.
  3. Blankpoleret aluminium: Disse fælge glimter i sollyset og tilføjer en luksuriøs følelse til din bil.
  4. Sort malet stål: For dem, der ønsker et mere nedtonet udtryk, er sort malet stål et godt valg.
  5. Dæktryksovervågningssystemer: Nogle fælge kommer med dette system for at øge sikkerheden ved at holde øje med dæktrykket.
  6. Vinterdæk og fælgelåse: Disse ekstraudstyr kan vælges for bedre præstation i koldt vejr og ekstra sikkerhed mod tyveri.
  7. Originale Ford-fælge eller eftermarkedshjul: Du kan vælge mellem Fords eget udvalg eller gå efter hjul fra andre producenter for at skræddersy din bil yderligere.

Valget af fælge påvirker ikke kun bilens udseende men også dens brændstoføkonomi og køreegenskaber.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Ford Galaxy?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Ford Galaxy er vigtigt for sikkerhed og ydeevne. Her er nogle punkter at overveje:

  1. Søg efter dæk med god anmeldelse i sne og is. Dette sikrer bedre kontrol under kørsel i vintervejr.
  2. Vælg dæk med dybe riller. Disse hjælper med at fjerne sne og slud, hvilket giver bedre greb.
  3. Overvej energimærkning på dækkene. Lavere brændstofefterspørgsel betyder lavere driftsomkostninger, selvom Ford Galaxy's driftsomkostninger generelt er høje.
  4. Tjek mærkets rygte for lang levetid på dækket. Holdbare dæk vil ikke skal skiftes så ofte.
  5. Vær opmærksom på støjniveauet fra dækket. Lavere støj bidrager til mere behagelige køreture, specielt ved lange ture.
  6. Overvej også dækkets indvirkning på bilens acceleration og bremselængde på våde veje.

Disse punkter hjælper med at finde de bedste vinterdæk til din Ford Galaxy, der passer både dine behov og præferencer.

Hvor sikker er en Ford Galaxy?

Ford Galaxy er en sikker bil. Den har fået 5 stjerner i NCAP-testen. Dette viser, at bilen beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke. Ford Galaxy har mange sikkerhedsfunktioner.

Den har airbags, et eCall system og advarsler for at sikre, at alle har sikkerhedssele på. Til børn er der Isofix og ankerpunkter på alle tre pladser på anden række. Dog findes de ikke på tredje række og passagersædet foran.

Bilen passer også på fodgængere. Den får 79% af de mulige point for dette. Ford Galaxy giver advarsler om elektrisk kørsel ved hastigheder under 20 km/t. Dette hjælper med til at undgå ulykker.

Selv om CO2-udledningen er 202 g/km og partikelantallet er lidt højt, påvirker det ikke bilens sikkerhed. Bilen klarer sig godt selv ved høj belastning.

Hvordan er interiøret i en Ford Galaxy?

Interiøret i en Ford Galaxy er rummeligt og har god plads. Foran og bagi er der masser af plads til personer, selv dem der er op til 1,95 m høje. Bag i bilen kan voksne sidde bekvemt, også på den tredje række af sæder.

Cockpittet er nemt at overskue med klare knapper til forskellige funktioner. Dette gør det let at bruge bilens udstyr.

Ford Galaxy byder også på mange smarte opbevaringsløsninger. Den har et multimedia-system med digitalradio, håndfri Bluetooth, navigation, to USB-porte og smartphone-integration med Apple CarPlay og Android Auto.

Dette gør turene underholdende for alle i bilen. Med sin bredde føler man en ægte fornemmelse af rummelighed, hvilket sætter Galaxy foran mange andre biler i dens klasse.

Hvor mange personer er der plads til i en Ford Galaxy?

En Ford Galaxy har sæder til syv personer. Bilens design inkluderer tre enkeltsæder i anden række. I tredje række finder man to sæder, der kan klappes ned. Dette gør bilen ideel til familier eller grupper, der ofte rejser sammen.

Ford Galaxy kombinerer rummelighed med komfort, så alle passagerer kan nyde turen.

Hvilket lydsystem har en Ford Galaxy?

Ford Galaxy kan komme med et Sony lydsystem. Dette system har mulighed for navigation med Ford SYNC 3. Der er også digitalradio, Bluetooth til opkald og musikstreaming, samt mulighed for at koble din smartphone til med Apple CarPlay eller Android Auto.

Bilen har to USB-porte til at oplade dine enheder.

FordPass Connect giver dig mulighed for at styre visse bilfunktioner med en app. Du kan tjekke bilens status eller låse den op fra din telefon. Dette gør lydsystemet i Ford Galaxy både alsidigt og brugervenligt for dem, der køber bilen.

Hvilke apps kan man få til en Ford Galaxy?

Ford Galaxy ejere har adgang til forskellige apps, der gør kørslen nemmere og mere underholdende. Disse apps kobles til bilens multimediesystem for at give funktioner som navigation, musikstreaming og bilovervågning.

  1. FordPass: Denne app giver dig mulighed for at styre flere aspekter af din bil fra din smartphone. Du kan låse og låse op for din bil, tjekke brændstofniveauet, og finde parkeringspladser.
  2. Apple CarPlay: Giver iPhone-brugere en nem måde at bruge deres telefonens nøglefunktioner på, mens de kører. Det inkluderer adgang til musik, SMS-beskeder og navigationsapps som Google Maps eller Waze.
  3. Android Auto: Tilbyder samme bekvemmelighed som Apple CarPlay for Android-brugere. Appen viser information og apps fra din telefon på bilens skærm.
  4. Spotify: En populær musikstreamingtjeneste, der lader dig lytte til millioner af sange og podcasts på farten.
  5. Audible: Perfekt for dem der elsker at høre bøger under lange ture. Denne app giver adgang til verdens største udvalg af lydbøger.
  6. WhatsApp: Med støtte fra Apple CarPlay eller Android Auto kan du sende og modtage beskeder uden at tage hænderne fra rattet.
  7. Waze: Dette er en community-drevet navigationsapp, der viser real-tids trafikinformation og ruter rundt om trafikkøer.

Alle disse apps er designet til at blive brugt nemt under kørsel, så du kan holde fokus på vejen og stadig nyde alle de moderne bekvemmeligheder ved din Ford Galaxy.

Opdateres softwaren i en Ford Galaxy automatisk?

Softwaren i en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT opdateres ja automatisk. Dette sker gennem Ford Pass Connect. Det betyder, at ejere af denne bil ikke skal gøre noget selv for at få de nyeste opdateringer.

Disse opdateringer omfatter sikkerhedsforbedringer og nye funktioner til bilen. Ford Pass Connect gør det også muligt at holde øje med bilens sundhed fra fjern. Dette smarte system sørger for, at bilen altid kører med den seneste software, helt uden at man skal ind til et værksted.

Med denne automatiske opdatering er Ford Galaxy's systemer altid opdaterede. Det giver ikke bare en bedre køreoplevelse, men sørger også for, at sikkerheden er i top. Opdateringerne sendes trådløst direkte til bilen.

Det gør vedligeholdelsen af software let og bekvem for bilens ejer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Ford Galaxy?

Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-sæder) tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere praktisk og behagelig at køre i. Her er en liste over muligheder for købere:

  1. LED-forlygter: Giver bedre lys om natten og øger sikkerheden.
  2. Adaptiv fartpilot: Justerer automatisk hastigheden efter trafikken.
  3. Pre-Collision Assist: Hjælper med at undgå ulykker ved at advare føreren om potentielle kollisioner.
  4. Navigationssystem: Gør det nemt at finde vej uden brug af mobiltelefon.
  5. Håndfri telefon: Tillader samtaler uden at fjerne hænderne fra rattet.
  6. Dobbeltzone klimaanlæg: Sørger for, at både fører og passagerer kan indstille deres eget klima.
  7. Vognbaneassistent: Holder bilen inden for vejbanemarkeringerne.
  8. Anhængertræk: Gør det muligt at trække trailer eller campingvogn.
  9. Parkeringssensorer: Hjælper med at parkere bilen uden skader.
  10. Bagagerumsbakke: Beskytter bagagerummet mod snavs og væsker.
  11. Tagbøjler: Perfekt til transport af større genstande som cykler eller skiudstyr.

Disse tilvalg gør Ford Galaxy til et endnu bedre valg for familier, der søger komfort, sikkerhed og praktiske løsninger i deres næste bilkøb.

Hvilke teknologier bruges i en Ford Galaxy?

En Ford Galaxy kommer med smarte teknologier. Den har et multimedie-tilbud. Dette inkluderer digital radio, håndfri Bluetooth og streaming. Der er også et navigationssystem og to USB-porte.

Smartphone-integration fungerer med Apple CarPlay og Android Auto.

Bilen er udstyret med FordPass Connect. Dette system tillader nødopkald, opdateringer af trafik i realtid, Wi-Fi hotspot og kontrol af bilen via en app. Disse funktioner gør kørslen lettere og mere forbundet.

Hvad koster en Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-Sitzer) i grøn ejerafgift?

En Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT (7-Sitzer) koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Ford Galaxy til service?

En Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT skal have service regelmæssigt for at køre godt og sikkert. Service hjælper med at holde bilen i god stand. Det er vigtigt for sikkerheden og bilens ydelse.

Ford anbefaler, at man tjekker bilens manual for specifikke serviceintervaller.

Mange faktorer kan påvirke, hvor ofte en bil skal til service. Dette inkluderer hvor meget man kører, og hvordan bilen bruges. For en Ford Galaxy kan omkostningerne ved service føles høje.

Det skyldes blandt andet brændstofpriser. Alligevel er det vigtigt ikke at springe service over. Regelret service sikrer, at bilen kører længere og bedre.

Hvilke dele på en Ford Galaxy går mest i stykker?

Nogle dele på Ford Galaxy har tendens til at gå i stykker oftere end andre. Motorproblemer er almindelige, specielt ved høj belastning, som kan resultere i en fedtet motor. Dette skyldes ofte hård brug eller mangel på regelmæssig vedligeholdelse.

Udstødningssystemet kan også blive påvirket, hvor partikelantallet i udstødningen kan blive forhøjet. Det er vigtigt for ejere at holde øje med disse områder for at forhindre større skader.

Elektronikken i bilen, inklusive softwaren og displayet i kabinen, kan møde udfordringer. Disse problemer opstår typisk af fejl i softwaren eller slidte dele efter tidens løb. Regelmæssige opdateringer og tjek hos en mekaniker kan hjælpe med at holde bilens elektroniske systemer kørende glat.

Opfølgning er nødvendig for at sikre lang levetid og pålidelighed for disse dele af Ford Galaxy.

Hvor lang tid dækker garantien på en Ford Galaxy?

Garantien på en Ford Galaxy varer i 2 år. Dette gælder også for den nyere model, Ford Galaxy 2.5 Hybrid Titanium CVT med 7 sæder. Detaljer om, hvad garantien dækker, kan variere.

Men generelt dækker den fejl fra fabrikken. For specifikke oplysninger om garantien, er det en god idé at tale med en forhandler. De kan give præcis information om, hvad garantien for din bil inkluderer.

Hvad dækker garantien på en Ford Galaxy?

Garantien på en Ford Galaxy beskytter køberen mod fejl. Den dækker reparationer af dele, der går i stykker pga. fabrikationsfejl. Køberen får også nye dele, hvis de gamle stopper med at virke.

Denne beskyttelse gælder i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det afhænger af, hvad der kommer først.

Man skal dog vide, at garantien ikke dækker alt. Ting, der slides ned over tid som dæk og bremser, er ikke med. Det er vigtigt at læse, hvad garantien præcist siger. Så ved man præcis, hvad man har ret til, hvis noget går i stykker.

Garantien kan også være anderledes alt efter, hvor man bor eller hvilken forhandler man bruger.

Guides til andre varianter af Ford Galaxy

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.34.28

Opdateret 16.05.2024, 11.29.13

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel