Find brugte biler til salg

Guiden handler om Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X (Årgang 04/2020 - 09/2020)

Købsguide: Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X (04/2020 - 09/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X?

Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X er en bil, der lokker med et sportsligt design og høj ydeevne. Den kan køre op til 700 km på en tank, hvilket svarer til et forbrug på 7,7 l/100km (14,3 km/L)

Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker en bil med god brændstoføkonomi. Bilen har også plads til meget med et bagagerum på 445 liter, som kan øges til 1.435 liter, når bagsæderne lægges ned.

Kuga kan trække op til 1,8 ton, hvilket er godt for dem, der har brug for at transportere tunge ting. Dens maksimale lasteevne på 565 kg gør den også praktisk for familier eller til hobbybrug.

Med disse specifikationer møder Ford Kuga behovene hos de fleste bilkøbere, der leder efter en plug-in hybrid eller bare en rummelig og økonomisk bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Ford Kuga?

Ford Kuga tilbyder forskellige varianter for at møde bilkøberes behov. Fra standardudgaver til topmodeller med avanceret teknologi, findes der en Ford Kuga for enhver.

  1. Kuga Titanium - Dette er indgangsniveauet, som kombinerer stil med praktisk anvendelighed. Titanium-modellen kommer med et højt niveau af standardudstyr, herunder førerassistancefunktioner.
  2. Kuga ST-Line - Til dem, der ønsker en mere sporty følelse, byder ST-Line udgaven på et dynamisk design både ind- og udvendigt samt sportsundervogn.
  3. Kuga ST-Line X - Bygger videre på ST-Line med yderligere funktioner og luksusindretning. Denne version fokuserer på høj komfort og avancerede teknologier.
  4. Kuga Vignale - Topmodellen Vignale sætter luksus i højsædet med eksklusive lædermaterialer og specialdesignede detaljer, samt den bedste lyd- og komfortteknologi i serien.
  5. Plug-in-hybrid (PHEV) – Ford Kugas plug-in hybrid bringer elektrisk rækkevidde sammen med effektiv benzinmotor-teknologi, hvilket gør den til Danmarks mest solgte plug-in hybrid i sin klasse.

Hver af disse varianter af Ford Kuga giver bilkøbere mulighed for at vælge den model, der passer bedst til deres livsstil og behov, lige fra miljøvenlige løsninger til dem, der søger ultimativ komfort og ydelse.

Hvad er fordele og ulemper ved Ford Kuga?

FordeleUlemper
- Solid bil med stærke motorpræstationer.- Begrænset udsyn bagud.
- God præcision på kurvede veje ved moderat hastighed.- Brændstofforbrug: 7,9 l/100km (14,3 km/L) (bykørsel), 6,8 l/100km (16,7 km/L) (landevej), 8,9 l/100km (12,5 km/L) (motorvej).
- LED-lygter og parkeringssensorer er standard.- Tre ud af fem mulige stjerner for skadestoffer og CO2-udledning.
- Maksimal lasteevne på 565 kg og anhængerlast på 1,8 t, velegnet til kompakt SUV.- Højt forbrug og skuffende i forhold til konkurrenterne i test.
- Navigationssystem som standard, praktisk dørkantbeskyttelse og omfattende sikkerhedsudstyr.-

Hvordan klarer Ford Kuga sig i test?

Ford Kuga klarer sig godt i test. Den har en 1.5 liters motor, der er både støjsvag og trækstærk. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kører glat og uden meget larm.

Selvom den bruger 7,7 liter brændstof på 100km (14,3 km/L) ifølge Ecotest, giver dens sportlige design og høje siddeposition den en fordel sammenlignet med andre biler som Ford Focus. Dens ST-Line X-model viser også et mere sporty udseende, der tiltaler mange købere.

I forskellige test bliver Kuga rost for sin styring og sportchassis, hvilket gør den sjov at køre. Disse egenskaber, sammen med dens kapacitet for at trække tungere læs gør den populær blandt dem, der søger både en familiebil og en bil til fritidsbrug.

Ford Kuga er altså en af de bedre biler i sin klasse, når det kommer til præstation og komfort.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Ford Kuga?

Mange bilkøbere leder efter biler som Ford Kuga. Her er nogle alternativer, der matcher Kugas størrelse og kvalitet:

  1. Volkswagen Tiguan - En konkurrent med gode køreegenskaber og masser af plads. Den har forskellige motorstørrelser og kan være en god familiebil.
  2. Nissan Qashqai - Kendt for sin komfort og økonomiske brændstofforbrug. Dette er et stærkt valg for dem, der ønsker en pålidelig bil med lavere driftsomkostninger.
  3. Kia Sportage - Tilbyder moderne teknologi og attraktivt design. Sportage skiller sig ud med sin garantiperiode, hvilket gør den til et godt køb for dem, der søger tryghed.
  4. Hyundai Tucson - Er populær på grund af sit stilfulde udseende og rummelige interiør. Med Tucson får man en bil, der kører godt både i byen og på længere ture.
  5. Toyota RAV4 - Denne SUV er kendt for sin holdbarhed og høje gensalgsværdi. RAV4 er også bemærkelsesværdig for sine sikkerhedsfunktioner.

Disse biler tilbyder lignende egenskaber som Ford Kuga, såsom plads, komfort og økonomisk brændstofforbrug. Hver har sine unikke fordele, som appellerer til forskellige ønsker hos bilkøberne.

Hvor langt kører Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X på literen?

Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X bruger 7,7 liter brændstof pr. 100km (14,3 km/L) ifølge Ecotest. Dette tal ændrer sig lidt afhængig af, hvor man kører. I byen bruger den 7,9 l/100km (14,3 km/L) på landevejen går den længere på literen med 6,8 l/100km (16,7 km/L) og på motorvejen stiger forbruget til 8,9 l/100km (12,5 km/L)

Denne model har fået en høj score fra Ecotest, nemlig 47 ud af 50 mulige point. Dog bemærker testene, at bilen udleder mere CO2 og skadestoffer end nogle andre biler, hvilket har givet den tre ud af fem mulige stjerner i disse kategorier.

Dette information er vigtig for bilkøbere, der kigger efter en ny eller brugt Ford Kuga og vil vide mere om bilens effektivitet og miljøpåvirkning.

Hvilken motor har en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X?

Motoren i en Ford Kuga 1,5 EcoBoost ST-Line X er en 1,5 liters turbo med tre cylindre. Den laver 150 hk og har et drejningsmoment på 240 Nm. Denne motor bruger en smart teknik til at slukke for nogle cylindre, når de ikke er nødvendige.

Det hjælper bilen med at køre længere på literen. Dette trick gør bilen mere økonomisk uden at gå ned på kraft.

Denne model kører 7,7 liter pr. 100km (14,3 km/L) og sender 214 g CO2 ud pr. km ifølge Ecotest. Med denne motor klarer bilen at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 9,7 sekunder. Tophastigheden er på hele 195 km/t.

Disse tal viser, at Ford Kuga ikke bare er økonomisk men også ret hurtig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X?

En Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X har 150 hestekræfter. Denne bilmodel, der blev produceret fra april 2020 til september 2020, bruger en 1,5 liters turbo motor med tre cylindre.

Kraften på 150 hk gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 9,7 sekunder. Denne performance betyder meget for købere, der søger efter biler med stærke motorer og gode køreegenskaber.

Ford Kuga er kendt i branchen for sin kombination af effektivitet og kraft, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker en bil med masser af energi under kørslen.

Hvad er tophastigheden for en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X?

Tophastigheden for en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X er 195 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den når sit højeste punkt på vejen. Ford Kuga er en del af Fords linje af amerikanske biler, og den kombinerer styrke med elegance.

Denne model er populær blandt bilkøbere, der søger en bil der kan levere både kraft og komfort på samme tid. Med sin høje hastighed og kraftfulde motor, står Kugaen stærkt i konkurrencen med andre biler i samme klasse.

Hvor hurtigt accelererer en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X fra 0-100 km/t?

En Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X klarer turen fra 0 til 100 km/t på 9,7 sekunder. Den har en motor med 150 hestekræfter og et drejningsmoment på 240 Nm. Dette gør den til et godt valg for bilkøbere, der søger en bil med stærk acceleration.

Motorens teknologi inkluderer også cylinderdeaktivering, hvilket hjælper med at spare på brændstoffet. Dette gør Ford Kuga til en attraktiv model for dem, der ønsker både kraft og økonomi i brugte biler.

Hvad er dimensionerne på en Ford Kuga?

Ford Kuga har en størrelse, der passer til mange familier. Den måler 4.614 mm i længden, 1.867 mm i bredden og 1.663 mm i højden. Disse mål gør Kuga rummelig inde, men stadig nem at parkere.

Hjulbasen er på 2.710 mm, hvilket giver god plads inde i bilen. Med disse dimensioner tilbyder Ford Kuga balance mellem plads og håndterbar størrelse i byen.

Hvor stort er bagagerummet i en Ford Kuga?

Bagagerummet i en Ford Kuga er rummeligt. Det har plads til 445 liter op til bagagerumsdækslet. Skal du have mere med, kan du få op til 635 liter, hvis du fylder til taget. Og hvis det ikke er nok, kan du lægge bagsæderne ned.

Så bliver der hele 1.435 liter til rådighed. Dette gør Kuga'en til et godt valg for de, der har brug for meget plads til indkøb, sportsgrej eller ferieture. Bagagerumsdækslet er ikke et rullegardin, men et stof spændt på en ramme.

Dette giver bilen både en smart udseende og praktisk funktionalitet. Med så meget plads er Kuga'en klar til næsten enhver handel eller tur du planlægger.

Kan man få anhængertræk på en Ford Kuga?

Ja, en Ford Kuga kan fås med anhængertræk. Denne bil er designet til at trække op til 1,8 ton. Det gør den til et godt valg for dem, der har brug for at trække tunge genstande som trailere eller campingvogne.

Med en lasteevne på 565 kg er Kuga også praktisk for dem, der skal transportere meget bagage eller udstyr. Tilbehør såsom anhængertræk øger bilens alsidighed og gør den til et endnu bedre køb for bilkøbere.

Ford Kuga har moderne udstyr som LED-lygter og parkeringssensorer, der hjælper med sikkerheden og komforten, når man trækker en trailer eller andet. Disse funktioner sammen med muligheden for anhængertræk gør Kuga til et stærkt valg blandt kompakte SUV'er til folk, der ønsker en bil, der kan håndtere forskellige typer opgaver.

Hvad må en Ford Kuga trække på anhængertrækket?

En Ford Kuga kan bære meget med sit anhængertræk. Denne bil, specielt model 1.5 EcoBoost ST-Line X fra April til September 2020, må trække en last på op til 1,8 ton. Det er perfekt for folk, der har brug for at trække en stor trailer eller en campingvogn.

Ford Kuga er praktisk til lange ture med meget bagage.

Denne styrke til at bære tung last gør Ford Kuga til et godt valg for dem, der ofte skal transportere tungt udstyr eller have en god bilferie. Husk på denne kapacitet, når du ser på biler, og tænk på, hvad du skal bruge din bil til.

Ford Kuga tilbyder god fleksibilitet hvad angår at transportere store ting.

Hvilke fælge kan man få til en Ford Kuga?

Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X kommer med standard aluminiumsfælge i 18 tommer. Købere har også mulighed for at vælge større fælge i forskellige designs og materialer.

  1. Aluminiumsfælge i 18 tommer: Disse er standard på Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X og giver bilen et sporty look.
  2. Opgraderingsmuligheder: Købere kan vælge større fælge op til 20 tommer, afhængigt af deres præferencer for design og køreegenskaber.
  3. Forskellige designs: Der findes en række designs, som køberne kan vælge imellem for at gøre deres Ford Kuga mere personlig.
  4. Materialervalg: Udover aluminium kan købere finde fælge lavet af andre robuste materialer, der tilbyder holdbarhed og stil.
  5. C-Max kompatibilitet: Nogle fælgvalg kan være kompatible med andre modeller som Ford C-Max, hvilket giver fleksibilitet ved valg af ekstra udstyr.

Købere bør overveje både æstetikken og funktionen af de fælge, de vælger til deres Ford Kuga, for at sikre den bedst mulige køreoplevelse og udseende.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Ford Kuga?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Ford Kuga er afgørende for sikker kørsel i vintermånederne. De skal både kunne håndtere sne, is og våde veje.

  1. Søg e-mail anbefalinger: Mange bilforhandlere og dækproducenter sender nyttige tips og tilbud via elektronisk post.
  2. Tjek dækmærker: Vælg dæk fra anerkendte mærker, der er kendt for deres kvalitet og holdbarhed i koldt vejr.
  3. Overvej dækmønster: Et dybt og groft mønster hjælper med at fjerne sne og vand fra under dækkene.
  4. Se på størrelsen: Sørg for, at vinterdækkene passer til din Ford Kugas hjulfælge for at undgå skader på bilen.
  5. Vurdér gummiblandingen: Dæk med en blødere gummiblanding giver bedre greb på kolde veje.
  6. Tjek trykket: Korrekt lufttryk er nøglen til optimal præstation af vinterdæk.
  7. Overvej helårsdæk: Hvis du bor i et område med mild vinter, kan helårsdæk være en praktisk løsning.
  8. Spørg eksperter: Tal med en mekaniker eller dækkekspert om det bedste valg for netop din kørestil og lokale vejforhold.

Ved at følge disse råd kan købere af Ford Kuga finde de ideelle vinterdæk, som sikrer maksimal sikkerhed og komfort under kørsel i de kolde måneder.

Hvor sikker er en Ford Kuga?

Ford Kuga tilbyder god sikkerhed for sine passagerer. Med sin crash-test bedømmelse viser bilen styrke ved at have front- og sideairbags samt hoved-airbags installeret. Dette sikrer god beskyttelse ved sammenstød.

Bilen har også en pålidelig bremseevne med en bremselængde på 32,4 meter fra 100 km/t til stilstand, hvilket er med til at forhindre ulykker.

Selvom Kuga fremstår sikker, er der plads til forbedringer. Specielt i forhold til hovedstøtter og børnesikkerhed er der bemærkninger. For købere, der vægter sikkerhed højt, er det værd at tage disse punkter i betragtning.

Kuga scorer tre ud af fem stjerner for skadestoffer og CO2-udledning, hvilket også påvirker dens samlede miljøprofil.

Hvordan er interiøret i en Ford Kuga?

Interiøret i en Ford Kuga byder på komfort og teknologi. Foran er der masser af plads, og de forreste passagerer vil nyde godt af dette. Bagsædebænken kan skubbes frem og tilbage, hvilket giver fleksibilitet, men benpladsen bagtil er lidt trang.

Bagagerummet rummer 445 liter op til bagagerumsdækslet og kan udvides til 1.435 liter, når bagsæderne lægges ned. Dette gør bilen praktisk til både daglig brug og længere ture.

Kuga har avanceret udstyr som et navigationssystem, trådløs opladning, og et Bang & Olufsen-lydsystem, der sikrer god underholdning under kørslen. Apple CarPlay og Android Auto gør det nemt at koble smartphones til bilen.

Et to-zonet automatisk klimaanlæg holder temperaturen behagelig, justeret efter passagerernes ønske. Med disse egenskaber møder interiøret i en Ford Kuga behovene hos moderne bilkøbere, der søger efter en bil med både plads, komfort og den nyeste teknologi.

Hvor mange personer er der plads til i en Ford Kuga?

En Ford Kuga har plads til fem personer. De, der sidder bag i, vil dog opleve lidt mindre plads til benene. Dette er værd at tænke over, hvis man ofte skal have voksne passagerer med på bagsædet.

Hvilket lydsystem har en Ford Kuga?

Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X kommer med et imponerende Bang & Olufsen lydsystem. Dette system sikrer klar og kraftfuld lyd, så alle i bilen kan nyde musikken. Multimediaudstyret indeholder også navigationssystem, Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto, plus induktiv opladning for telefoner.

Disse funktioner gør Ford Kuga til en bil fyldt med teknologi, der passer til moderne købere. Bang & Olufsen systemet giver en audiooplevelse af høj kvalitet, der løfter enhver køretur.

Hvilke apps kan man få til en Ford Kuga?

En Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X kommer med smarte apps, der gør køreturen nemmere og sjovere. Disse apps inkluderer alt fra vejkort til musik.

  1. Navigationssystem hjælper med at finde vej uden omkørsler.
  2. Bluetooth lader chauffører forbinde deres smartphones uden ledninger.
  3. Apple CarPlay giver adgang til iPhone-apps direkte på bilens skærm.
  4. Android Auto gør det samme for Android-brugere.
  5. Bang & Olufsen lydsystem app sikrer enestående lydkvalitet under hele turen.
  6. Induktiv opladning holder telefonbatteriet fyldt op, selv på lange ture.

Disse apps og funktioner gør en Ford Kuga til et moderne valg for bilejere, der ønsker teknologi og komfort på farten.

Opdateres softwaren i en Ford Kuga automatisk?

Softwaren i en Ford Kuga opdateres ikke helt af sig selv. Ejerne skal tage skridtet til at opdatere bilens software. Det kan de gøre ved at besøge et værksted eller forhandler, hvor eksperter står klar til at hjælpe.

Dette sikrer, at Kuga'en altid kører med den nyeste teknologi og forbedringer.

Til tider kan visse mindre opdateringer ske trådløst, men de store og vigtige kræver ofte et besøg hos en forhandler. Ford anbefaler regelmæssige tjek, så din Kuga forbliver opdateret og fungerer optimalt.

Det handler om både sikkerhed og den bedste køreoplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Ford Kuga?

Købere af Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X kan vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og funktionel. Listen nedenfor beskriver valgmulighederne.

  1. Parkeringssensorer foran og bagtil hjælper med at parkere bilen uden problemer.
  2. Nødbremsesystem øger sikkerheden ved at bremse automatisk i nødsituationer.
  3. LED-forlygter giver kraftigt lys, der gør kørsel om natten sikrere.
  4. Anhængertræk kan installeres, så man kan trække trailere eller campingvogne.
  5. Tagbøjler giver mulighed for at transportere udstyr som cykler eller ski på taget.
  6. Gummimåtter i kabinen og bagagerummet beskytter bilens indre mod snavs og fugt.
  7. Bagagerumsbakke passer perfekt til bagagerummet og beskytter mod spild og snavs.
  8. Solskærme til sideruderne reducerer sollys og varme inde i bilen på solrige dage.
  9. Sædevarme til for- og bagsæder sørger for komfort på kolde dage.

Selvom der ingen specifik information er om yderligere ekstraudstyr og tilbehør, åbner disse muligheder op for en række personlige tilføjelser, der kan forbedre køreoplevelsen i en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X.

Guides til andre varianter af Ford Kuga

Hvilke teknologier bruges i en Ford Kuga?

Ford Kuga er udstyret med mange smarte teknologier. Disse hjælper med at gøre køreturen både sikrere og mere underholdende.

  1. Navigationssystem som standard: Hjælper føreren med at finde vej uden omkostninger.
  2. Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto: Giver mulighed for nemt at koble smartphones til bilens system.
  3. Bang & Olufsen lydsystem: Tilbyder høj kvalitet i lydoplevelse.
  4. Induktiv opladning: Muliggør trådløs opladning af kompatible enheder.
  5. LED-lys: Forbedrer synligheden om natten betydeligt.
  6. Parkeringssensorer: Assisterer i parkering ved at advare om objekter nær bilen.
  7. Adaptiv fartpilot: Holder automatisk en sikker afstand til forankørende køretøjer.
  8. Servicepåmindelse hver 24 måneder eller 24.000 km: Sikrer, at bilen bliver vedligeholdt ordentligt.
  9. To-årig køretøjsgaranti og tolv-årig rustgaranti: Beskytter mod uventede reparationer og rustskader.

Denne liste over teknologier viser, hvordan Ford Kuga bruger moderne løsninger for at skabe en bedre køreoplevelse for alle passagerer og føreren selv.

Hvad koster en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X i grøn ejerafgift?

En Ford Kuga koster i 2024 ca. fra 780 kr til 9.620 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Ford Kuga til service?

En Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X skal til tjek hvert andet år eller hver 24.000 kilometer. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Det er vigtigt for ejere at følge denne tidsplan for service for at undgå problemer med bilen.

Ved at holde sig til disse intervaller, kan man sikre, at ens bil forbliver i god stand og holder længere. Dette er essentielt for alle, der ønsker at bevare deres bils værdi og ydeevne.

Hvilke dele på en Ford Kuga går mest i stykker?

At købe en Ford Kuga er et stort skridt for mange bilkøbere. Det er godt at vide, hvilke dele der oftest går i stykker, før man beslutter sig.

  1. Koblingssystemet kan give problemer, især i modeller med mange kilometer på bagen.
  2. Bremserne slides hurtigere end forventet, der kræver tidlige udskiftninger.
  3. Elektriske fejl opstår ofte i infotainmentsystemet og instrumentbrættet.
  4. Batteriet kan svigte, specielt i ældre eller dårligt vedligeholdte Kuga'er.
  5. Turboladeren har en tendens til at fejle hos modeller med høj ydeevne efter lang tids brug.
  6. Udstødningssystemet kan ruste over tid, hvilket fører til dyre reparationer.
  7. Viskermotorer slutter ofte at virke korrekt, påvirker sigtbarheden under dårligt vejr.
  8. Affjedring og støddæmpere kan blive slidte, hvilket påvirker kørekomforten negativt.
  9. Kølesystemets komponenter som termostat og vandpumpe kan svigte og kræve udskiftning.
  10. Dørlåse og vindueshejs kan opleve elektriske fejl, der gør dem upålidelige.

Ved at kende til disse almindelige problemer kan bilkøbere træffe bedre beslutninger om vedligeholdelse og potentielle reparationer for deres Ford Kuga.

Hvor lang tid dækker garantien på en Ford Kuga?

En Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X har en køretøjsgaranti på to år. Dette giver ejere ro i sindet for de første 24 måneder efter købet. Kuga har også en imponerende rustgaranti på tolv år.

Dette betyder, at bilen er beskyttet mod gennemtæring langt ude i fremtiden. Dog, noget at bemærke er, at der ikke er inkluderet lakgaranti med denne model. Servicen på bilen skal ses til hver 24 måned eller efter 24.000 km, hvilket hjælper med at holde bilen i god stand og garantien gyldig.

Hvad dækker garantien på en Ford Kuga?

Garantien på en Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X varer i to år. Den dækker næsten alt på bilen, men ikke skader på lakken, da der ikke er lakgaranti. Der er også en rustgaranti, der varer i tolv år.

Dette viser, at bilen kan holde sig fri for rust i lang tid. Den lange rustgaranti giver ejere ro i sindet om bilens holdbarhed over tid.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.03

Opdateret 10.09.2024, 14.33.03

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel