Find brugte biler til salg

Guiden handler om Ford Mustang Mach-E Extended Range (Årgang 01/2021 - 12/2021)

Købsguide: Ford Mustang Mach-E Extended Range (01/2021 - 12/2021)

Hvad skal du vide inden du køber en Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Ford Mustang Mach-E Extended Range har en lang rækkevidde på 480 km. Det er godt for lange ture. Bilen bruger 21,7 kWh strøm hver 100 km. Den har et stort batteri på 88 kWh, som kan oplades på forskellige måder.

Opladningstid varierer med strømkilden du bruger. Bilen klarer sig godt i tests, især for køreegenskaber, plads og sikkerhed. Men den har høje månedlige omkostninger.

Mustang Mach-E kan ikke trække meget vægt, og du kan ikke lægge ting på taget. Den har LED-lygter som standard men mangler nogle avancerede ting som spejle der skifter automatisk, når der kommer lys på dem.

Den er god at køre og rummelig indeni. Denne bil passer til folk, der vil have en elektrisk SUV med god plads og rækkevidde.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E er tilgængelig i flere udgaver. Man kan vælge Standard Range for en god balance mellem kraft og rækkevidde. Hvis man vil have mere strøm og længere rækkevidde, er Extended Range et godt valg.

For dem, der ønsker endnu mere kraft og kan håndtere alle vejtyper, findes Extended Range AWD. GT AWD er toppen af linjen med mest kraft for dem, der søger spænding. Hver variant har unikke motorer og ydelser, så man kan finde en bil, der passer til ens behov.

Modellerne har forskellige forbrug og udledning af CO2, afhængigt af hvilken man vælger. Derudover varierer forsikringsgrupper og omkostninger også. Bilerne kommer med forskelligt udstyr og muligheder for opladning, så man kan skræddersy sin køreoplevelse.

Dette gør Ford Mustang Mach-E til et fleksibelt valg for mange bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Ford Mustang Mach-E?

Fordele Ulemper
- Imponerende rækkevidde på 480 km ifølge ADAC Ecotest. - Mangler avancerede funktioner som asfæriske spejle og automatisk nedblænding i lygter.
- Gode køreegenskaber og rummelighed. - Intet konventionelt dørhåndtag, kun tryktaster.
- Batterikapacitet på 88 kWh. - Støjniveau ved 130 km/t er 66,4 dB(A), kan virke højt for nogle.
- Godt udstyret med sikkerhedsfunktioner inklusiv forskellige airbags og et nødopkaldssystem.
- Udstyret med gode standard LED-lygter.
- 5 stjerner i crashtest

Hvordan klarer Ford Mustang Mach-E sig i test?

Ford Mustang Mach-E Extended Range gør det godt i test. I ADAC Ecotest scorer den 84 ud af 100 point og får fire stjerner. Den har en rækkevidde på 480 km. Den bruger 21,7 kWh for hver 100 km, hvilket er godt for miljøet.

CO2-udslippet er kun 108 g per km. Denne bil er både hurtig og sikker.

I crashtest får Mach-E fem stjerner. Den beskytter børn godt og scorer 86% på barnesikkerhed. Ford lover bedre ESP-afstemning fra januar 2022. De vil også opdatere gamle biler fra april 2022.

Dette viser, at Mach-E er en bil folk kan stole på.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Ford Mustang Mach-E?

Der er mange elbiler, der kan måle sig med Ford Mustang Mach-E. Blandt disse biler findes BMW iX3, Jaguar I-PACE, Skoda Enyaq, Tesla Model Y og Volkswagen ID.4. Disse biler tilbyder lignende funktioner som stor batterikapacitet og lang rækkevidde.

De har også avancerede teknologier såsom automatisk nødbremsning og kørebaneassistent til at hjælpe chauffører.

Disse alternativer varierer i pris, design og ydelse. BMW iX3 og Jaguar I-PACE byder på luksus, mens Skoda Enyaq og Volkswagen ID.4 er mere budgetvenlige. Tesla Model Y skiller sig ud med sin software og selvkørende egenskaber.

Alle disse biler er gode valg for dem, der søger en elbil med god plads, effektivitet, og sikkerhedsteknologier.

Hvad er rækkevidden for en Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Ford Mustang Mach-E Extended Range kan køre 480 km på en opladning. ADAC Ecotest har bekræftet dette. Bilen bruger i gennemsnit 21,7 kWh strøm på 100 km. Den har et stort batteri på 88 kWh, som hjælper med at nå denne lange distance.

Denne bil er god for dig, der vil have en elbil med lang rækkevidde. Den kan tage dig langt uden at skulle stoppe for at lade så ofte.

Hvor stort er batteriet på en Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Batteriet på en Ford Mustang Mach-E Extended Range er på 88 kWh. Dette store batteri giver bilen kraft til at køre langt på en opladning. Med et batteri af denne størrelse kan ejere nyde lange ture uden at skulle stoppe ofte for at lade op.

Hvordan lader man en Ford Mustang Mach-E?

At lade en Ford Mustang Mach-E er let. Du skal bare følge nogle simple trin.

  1. Find en opladningsstation: Brug FordPass-appen til at finde den nærmeste station.
  2. Forbered din bil til opladning: Parkér bilen og sørg for, at den er slukket.
  3. Tilslut opladeren til bilen: Tag stikket fra ladestanderen og sæt det i bilens ladestik.
  4. Start opladningen: Nogle gange starter opladningen automatisk. Andre gange skal du bruge et kort eller app for at begynde.
  5. Overvåg opladning: Brug FordPass-appen til at se, hvor meget strøm din bil får.
  6. Afslut opladningen: Når bilen er fuldt opladet, afbryder du stikket og sætter det på plads igen.

Du kan også lade din Mustang Mach-E hjemme med en Ford Connected Wallbox for hurtigere opladningstider. Hjemmeoplader giver mere kontrol over, hvornår og hvordan du lader din bil, hvilket kan spare penge på lang sigt. Husk, at tiden det tager at lade helt op afhænger af strømkilden.

Hvor lang tid tager det at lade en Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Opladningstid for en Ford Mustang Mach-E Extended Range afhænger af strømkilden. Med en almindelig stikkontakt hjemme tager det meget lang tid, typisk over et døgn for at fylde batteriet.

Bruger man derimod en hurtigladestation, kan batteriet oplades meget hurtigere. Her kan man få bilen fra 10% til 80% på cirka 45 minutter. Bilens batteri er på 88 kWh, hvilket er stort, så det er godt at have adgang til hurtigladestation for hurtig opladning.

Ford har også en applikation, hvor man kan tjekke opladning og finde ladestandere. Dette gør det nemt for ejere at planlægge ture og opladning undervejs. At holde øje med bilens aktuelle opladningsstatus gennem denne app hjælper også med at maksimere brugen af bilen uden at løbe tør for strøm.

Hvilken motor har en Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Ford Mustang Mach-E Extended Range har en stærk elektrisk motor. Denne motor giver bilen en kraft på 216 kW, som er det samme som 294 hestekræfter. Denne version af bilen er bygget til at give mere kraft og bedre ydelse end de andre varianter.

Den findes i flere forskellige versioner. Du kan få den som Standard Range, Extended Range, Extended Range AWD og GT AWD. AWD betyder, at alle hjulene kan trække, hvilket giver bedre greb på vejene.

Denne elektriske motor gør bilen både hurtig og miljøvenlig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Ford Mustang Mach-E Extended Range?

En Ford Mustang Mach-E Extended Range har 294 hestekræfter (HK). Denne kraft kommer fra dens elektromotor, som yder op til 216 kW. Dette gør bilen stærk og hurtig på vejen. Kraften i bilen passer godt til folk, der vil have en hurtig og kraftfuld elbil.

Med så mange hestekræfter kan Mustang Mach-E Extended Range nemt klare lange ture og bykørsel. Den kombinerer hastighed med den nyeste teknologi i elbiler.

Hvad er tophastigheden for en Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Ford Mustang Mach-E Extended Range kan køre op til 180 km/t. Dette gør bilen hurtig på vejen. Den er designet til at levere god ydeevne og komfort. Denne model viser, hvordan kraft og hastighed kan gå hånd i hånd med elektrisk kørsel.

Hvad er dimensionerne på en Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E har en længde på 4712 mm. Bilen er 1881 mm bred, når man tæller spejlene med. Den står 1597 mm høj og har en akselafstand på 2984 mm. Disse mål hjælper med at give en følelse af bilens størrelse og plads.

Denne information er god at kende for folk, der overvejer at købe en sådan bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Ford Mustang Mach-E?

Bagagerummet i en Ford Mustang Mach-E er stort. Det rummer 360 liter under bagageafdækningen. Når man folder forsæderne ned, bliver pladsen større, op til 1.375 liter. Der er også et ekstra rum foran på 80 liter.

Dette giver god plads til tasker og indkøb.

Personer op til 1,90 m kan sidde i bilen uden at bekymre sig om pladsen over hovedet. Dette gør Mach-E til en rummelig bil for de fleste familier. Bagagerum og ekstra plads er praktisk for langture, indkøb og sportsgrej.

Kan man få anhængertræk på en Ford Mustang Mach-E?

Ja, en Ford Mustang Mach-E kan udstyres med anhængertræk. Men den har en begrænset kapacitet. Den kan trække op til 750 kg. Dette tal viser, at Mustang Mach-E ikke er den bedste til at trække tunge læs.

Problemer med tagbelastning gør også, at denne bil ikke er ideel til store trækopgaver. Dette er vigtigt at vide for dem, der tænker på at købe denne bil og bruge den til at trække.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Ford Mustang Mach-E?

Mustang Mach-E kan trække op til 750 kg. Det er vigtigt for dig, der overvejer at bruge den til at trække ting som en lille trailer. Denne begrænsning skyldes bilens konstruktion.

Husk, at det også er uklart, hvor meget du kan lægge på bilens tag. Dette kan gøre den mindre brugbar, hvis du har brug for at transportere tungere ting.

Hvilke fælge kan man få til en Ford Mustang Mach-E?

Til en Ford Mustang Mach-E kan man vælge mellem forskellige fælge. Valget af fælge afhænger af hvilken model man vælger. Der er flere muligheder og priserne varierer. Dette betyder, at nogle fælge koster mere end andre.

Det er vigtigt at tænke over, hvilke fælge der passer bedst til ens bil og budget.

Man kan få både standardfælge og specialfælge til sin Ford Mustang Mach-E. Specialfælgene giver bilen et unikt look, men de kan koste mere. Hver fælgtype har sine egne fordele og det er op til køberen at beslutte, hvad der er vigtigst for dem.

Uanset hvad man vælger, skal man huske på, at fælgene kan have stor betydning for bilens udseende og ydeevne.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Ford Mustang Mach-E?

Vælg vinterdæk, der passer til din Ford Mustang Mach-E, for at sikre bedste greb og sikkerhed om vinteren. Gå efter dæk med god bedømmelse i våde forhold og som kan håndtere sne og is.

Mange foretrækker dæk med mærker som Michelin eller Nokian, der er kendt for deres præstation i koldt vejr. Tjek også, at dækkene passer til din bilmodel's fælgestørrelse. Det er vigtigt for køreegenskaberne.

Sørg for at dækkene har symboler for snefnug på bjerget, hvilket viser, at de opfylder de officielle krav til vinterdæk. Dette hjælper din bil med at fastholde trækkraft på glatte veje.

Overvej også at vælge dæk designet til elbiler, som kan håndtere bilens øgede vægt og moment. Disse tips vil hjælpe dig med at finde de rette vinterdæk til din Mustang Mach-E og sikre en sikker tur hele vinteren.

Hvor sikker er en Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E er meget sikker. Den har fået fem stjerner i crashtest. Til børnesikkerhed scorer den 86 procent. Bilen har mange sikkerhedsfunktioner. Disse omfatter fartpilot, der tilpasser sig afstanden til forankørende, advarsler om sammenstød og afstand, hjælp til nødbremse, assistent til kryds, hjælp til at holde bilen i sin vognbane og en blindvinkelassistent.

Der er også træthedsovervågning og system til at overvåge dæktrykket.

Ford Mustang Mach-E bruger 21,7 kWh strøm per 100 km. Den udleder 108 g CO2 per km. I en miljøtest kaldet ADAC Ecotest fik den 84 point ud af 100. Den kan bremse fra 100 km/t til stilstand på 35,8 meter.

Dette viser, at bilen ikke bare er god til at undgå uheld. Den er også effektiv og miljøvenlig.

Hvordan er interiøret i en Ford Mustang Mach-E?

I en Ford Mustang Mach-E finder du to store skærme. Det er hjertet i bilens cockpit. Den største skærm er 15,5 tommer og sidder i midten. Den viser kort og vejoplysninger. Den kan også vise, hvor du kan oplade bilen.

Du kan bruge den til at spille musik fra radioen eller din telefon. Telefonen kan oplades uden ledninger.

Sæderne og rummet indeni er lavet til at give god plads. Dine ben og dit hoved har masser af plads. Men materialerne i bilen er ikke så fine som i nogle andre biler, der koster det samme.

Bagagerummet bagtil er stort nok til mange tasker. Der er også et lille rum foran, hvor du kan lægge kabler eller vådt tøj.

Hvor mange personer er der plads til en Ford Mustang Mach-E?

En Ford Mustang Mach-E har plads til fem personer. Foran er der plads til føreren og en passager. På bagsædet er der plads til tre, men det er bedst for to personer. Tre voksne på bagsædet bliver trangt, fordi der ikke er meget plads.

Bagsædets design ændrer ikke, man kan ikke flytte sæderne. Man kan dog lægge sæderne ned for at få mere plads til ting i bilen. Bilen har også et stort glastag, som gør turen lys og rar.

Men, tagets form kan gøre, at dem bag i ikke har meget plads til hovedet.

Hvilket lydsystem har en Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E har et godt lydsystem. Det inkluderer FM- og digitalradio, Bluetooth til at streame musik, samt Apple CarPlay og Android Auto. Disse funktioner gør det nemt at nyde musik og podcasts under kørslen.

Bilen har også et stort 15,5-tommer display i midten. Dette skærm er hjertet af underholdnings systemet i bilen. Det gør det let at styre musikken med en stor drejeknap til lydstyrken.

Dette lydsystem i Ford Mustang Mach-E mangler nogle avancerede ting. For eksempel har det ikke asfæriske spejle eller automatisk nedblænding af lyset. Men det har LED-forlygter som standard.

Dette giver god belysning, når du kører om natten. Lydsystemet og dets funktioner passer godt til folk, der elsker musik og teknologi i deres bil.

Hvilke apps kan man få til en Ford Mustang Mach-E?

Du kan downloade flere nyttige apps til en Ford Mustang Mach-E. FordPass appen lader dig låse bilen op og tjekke dens status. Med FordPass Power My Trip planlægger du let ture, hvor du ser, hvor du kan lade bilen.

Til hjemmeopladning hjælper Ford Connected Charge Station appen dig med at holde øje med opladningen. Ford Mobile Charger appen giver dig kontrol over opladningen og ser, hvor meget strøm du bruger.

FordPass Performance appen lader dig følge med i, hvordan bilen kører, og bruge smarte funktioner som Wi-Fi hotspot. Disse apps gør det nemt at styre og overvåge din Mustang Mach-E fra mobilen.

Opdateres softwaren i en Ford Mustang Mach-E automatisk?

Ford Mustang Mach-E fra 2022 får over-the-air opdateringer. Det betyder, at bilen kan få ny software uden at være på et værksted. Dette gør det nemmere at holde bilen opdateret med de seneste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

For modellerne fra 01/2021 til 12/2021 er der ingen information om automatiske opdateringer. Ejere af disse biler skal måske besøge et værksted for at få ny software. Dette er godt at vide, før du køber en Ford Mustang Mach-E.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Ford Mustang Mach-E?

Man kan få mange typer tilbehør og ekstraudstyr til en Ford Mustang Mach-E. Dette inkluderer ting som håndfri el-bagklap, som gør det nemmere at åbne bagagerummet, et avanceret infotainmentsystem kaldet Sync4, som hjælper med at styre musik og navigation.

Der er også sikkerhedsudstyr som pre-collision assist og adaptive cruise control, der holder bilen sikker på vejen.

Til vinteren kan man vælge specielle vinterdæk, der passer til bilens størrelse og vægt. Man kan også få anhængertræk monteret, så man kan trække ekstra gear eller en trailer.

For dem, der vil have mere beskyttelse, er der alarmsystem og tyverialarm til at holde bilen sikker. Alle disse muligheder gør Ford Mustang Mach-E endnu mere tilpasset til dine behov.

Hvilke teknologier bruges i en Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E bruger mange nye teknologier. Den har et Sync4 infotainmentsystem, der giver dig mulighed for at styre bilens funktioner og få realtidstrafikoplysninger. Systemet viser også, hvor du kan lade bilen på din rute.

Der er også pre-collision-assist, som hjælper med at undgå ulykker ved at advare dig om farer forude. For dem, der kan lide musik, tilbyder bilen et lydsystem med både FM og digitalradio, sammen med muligheden for at streame musik fra din smartphone.

Bilen er udstyret med en stærk elektrisk motor, der kan køre op til 600 km på en opladning. Batteriet på 88 kWh sikrer lang køretid, og du kan oplade det på forskellige måder, afhængigt af hvad der er tilgængeligt.

Mustang Mach-E bruger også en varmepumpe til effektivt at regulere temperaturen inde i bilen uden at bruge for meget strøm.

Hvad koster en Ford Mustang Mach-E Extended Range i grøn ejerafgift?

En Ford Mustang Mach-E Extended Range koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Ford Mustang Mach-E til service?

Ford Mustang Mach-E skal til service én gang om året. Dette gælder uanset hvor mange kilometer bilen har kørt. Service er vigtigt for at holde bilen i god stand og sikre, at den kører så godt som muligt.

Det inkluderer tjek af bilens systemer og opdatering af software, så den kører glat.

Nogle services kan have ekstra fokus på specifikke dele af bilen, som batteriet og elmotorerne. Dette er for at sikre, at bilens rækkevidde forbliver høj og opladningen virker som den skal.

Det er en god ide at følge Ford's anbefalinger for service, så din Mustang Mach-E altid er klar til turen.

Hvilke dele på en Ford Mustang Mach-E går mest i stykker?

Mustang Mach-E har nogle dele, der går i stykker oftere end andre. Disse omfatter bilens computerdele, strømkilden og motorerne. Problemer med disse dele kan påvirke, hvordan bilen kører.

Folk, der køber denne bil, skal vide dette. Det er vigtigt for at kunne tage sig af bilen rigtigt.

Rapporten viser ikke klart, hvilke fejl der sker mest. Men den siger, at elektronikken, batteriet og motorerne er svage punkter. Dette betyder, at ejere af en Mustang Mach-E skal være opmærksomme på disse dele.

De skal også være klar til at håndtere problemer, der måske opstår med dem.

Hvor lang tid dækker garantien på en Ford Mustang Mach-E?

Garantien på en Ford Mustang Mach-E varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 60.000 km. Den del, der kommer først, gælder. Dette betyder, at ejere kan være trygge ved, at deres bil er dækket mod fejl for en rimelig tid eller afstand.

Garantien hjælper med at beskytte mod uventede udgifter, hvis der skulle opstå problemer. Den dækker typisk reparationer og nødvendig udskiftning af dele, som går i stykker på grund af fabrikationsfejl.

Hvad dækker garantien på en Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E kommer med en god pakke af garantier. Ford lover en 8-årig/160.000 km garanti på bilens batteri. Til elsystemet giver de en 3-årig/100.000 km garanti. Resten af bilen er dækket af en 2-årig/40.000 km garanti.

Denne dækker, hvis noget går i stykker på grund af fejl i materiale eller hvordan bilen er lavet. Ford hjælper også med vejhjælp hele tiden, mens garantien gælder. Det er dog vigtigt at tjekke, for garantien kan være forskellig fra sted til sted.

For at holde garantien skal du sørge for at passe og vedligeholde bilen som Ford siger, man skal.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvor lang er rækkevidden på Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Ford Mustang Mach-E Extended Range har en rækkevidde op til 600 km.

2. Har bilen en speciel frontrude?

Ja, Ford Mustang Mach-E Extended Range kommer med en avanceret frontrude designet for bedre udsyn og komfort.

3. Kan jeg modtage e-mails i bilen?

Ja, du kan modtage og se e-mails direkte gennem bilens system.

4. Hvordan oplader jeg Ford Mustang Mach-E Extended Range?

Du kan oplade bilen hjemme eller ved offentlige ladestationer, optimeret for hurtig opladning.

Guides til andre varianter af Ford Mustang Mach-E

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 14.00.26

Opdateret 16.05.2024, 11.26.07

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel