Find brugte biler til salg

Guiden handler om Honda Civic 1.0 Turbo Elegance (Årgang 03/2017 - 08/2018)

Købsguide: Honda Civic 1.0 Turbo Elegance (03/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance?

Honda Civic 1.0 Turbo Elegance har en tre-cylindret turbo motor med 95 kW / 129 hk. Denne bil byder på en jævn kraftudfoldelse. Dog har den begrænset synlighed på grund af brede dørstolper og svage halogen forlygter.

Bagsædepassagerer vil finde adgangen besværlig, fordi taglinjen er flad, og pladsen til fødderne og ved døroplukningen er smal.

Denne model kommer godt udstyret med ting som klimaanlæg og et kombineret audio-/navigationssystem. Sikkerhedssystemerne er også i top. Men, købere skal være opmærksomme på, at Magic Seats ikke længere er tilgængelige, hvilket påvirker bilens fleksibilitet.

Prisen på Honda Civic 1.0 Turbo Elegance kan virke høj, og forsikringsklassen er ikke altid til køberens fordel.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Honda Civic?

Honda Civic findes i forskellige varianter, så købere kan vælge den, der passer til deres behov. Disse varianter spænder fra dem med en mere økonomisk motor til kraftfulde modeller for dem, der søger mere ydelse.

  1. Honda Civic 1.0 Turbo Elegance: Denne variant er kendt for sin brændstoføkonomi og gode køreegenskaber. Den har en 129 hk motor, der giver en fin blanding af ydelse og økonomi.
  2. Honda Civic 1.5 Turbo: For de bilkøbere, der ønsker mere kraft under hjelmen, tilbyder denne variant en motor med 182 hk. Det gør den hurtigere og mere dynamisk at køre.
  3. Honda Civic Type R: Til de købere, der søger det ultimative indenfor ydelse, er Type R-modellen et godt valg. Med sin højtydende motor og aerodynamiske profil er den bygget til hastighed og agility på vejen.
  4. Honda Civic Sedan: Denne udgave byder på mere traditionelle bilformer og leverer god komfort samt plads til hele familien uden at gå på kompromis med de gode køreegenskaber.
  5. Honda Civic Hatchback: For de bilkøbere, som sætter pris på fleksibilitet og stil, kan denne variant være det ideelle valg. Den kombinerer sportslighed med praktisk anvendelighed.
  6. Honda Civic Hybrid: Denne model viser Hondas engagement i miljøvenlige løsninger ved at kombinere traditionel benzinmotor med elektrisk power for bedre mileage og lavere emissioner.

Disse varianter sikrer, at Honda Civics linje opfylder forskellige folks behov - uanset om man jagter effektivitet, kraft eller noget helt tredje.

Hvad er fordele og ulemper ved Honda Civic?

Fordele Ulemper
- Præcis styring giver en god køreoplevelse. - Begrænset synlighed på grund af brede dørstolper.
- Køreglæde takket være sporty design. - Manuel bagklapåbning kan være besværlig.
- Sportsligt og attraktivt design. - Høj ladekant gør det svært at laste store genstande.
- Bagagerumsvolumen er på 370 liter, mindre end forgængerens 410 liter.
- Mangler Magic Seats i bagagerummet, hvilket reducerer fleksibiliteten.

Hvordan klarer Honda Civic sig i test?

Honda Civic viser gode resultater i test. Bilens brændstoføkonomi imponerer med kun 6,4 liter forbrugt brændstof per 100km (16,7 km/L) i ADAC EcoTest. Denne model kan køre op til 715 km på en fuld tank, som rummer 46 liter.

Det viser, at Civic er økonomisk og laver i drift. I forhold til sikkerhed, standser bilen fra 100 km/t på kun 34,4 meter takket være dens effektive bremsesystem. Men den scorer lavt med kun 31 point ud af 100 mulige på skadelige emissioner.

Disse tal understreger Honda Civics styrker og svagheder i forskellige vigtige områder.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Honda Civic?

Hvis du tænker på at købe en Honda Civic, findes der flere gode alternativer. Disse biler tilbyder lignende funktioner, men kan have forskelle, der gør dem mere tiltalende for forskellige købere.

  1. Volkswagen Golf: Denne bil er Honda Civics største rival. Den har et stærkt ry for kvalitet og komfort. Golfen kommer også med forskellige motorstørrelser, inklusiv en turbovariant.
  2. Toyota Corolla: Kendt for sin pålidelighed og brændstoføkonomi, konkurrerer Corolla tæt med Honda Civic. Den tilbyder også avanceret sikkerhedsteknologi som standard.
  3. Ford Focus: Med sit flotte design og dynamiske køreegenskaber er Focus en stærk konkurrent. Den tilbyder en række effektive motorer og højteknologisk udstyr.
  4. Mazda 3: Mazda 3 er berømt for sin fremragende køredynamik og smukke design. Den har også en høj kvalitetsfornemmelse i kabinen sammenlignet med mange konkurrenter.
  5. Hyundai i30: Hyundai i30 tilbyder god værdi for pengene med masser af standardudstyr og en generøs garantipakke. Dens komfort- og sikkerhedsniveau er højt.
  6. Kia Ceed: Lig Hyundai i30 tilbyder Kia Ceed god værdi, stemplet med Kias fabricsgaranti på syv år eller 150000 km.

Alle disse biler giver potentielle købere muligheder baseret på hvad de værdsætter mest – være det design, køreglæde, økonomi eller simpelthen mærketillid.

Hvor langt kører Honda Civic 1.0 Turbo Elegance på literen?

Honda Civic 1.0 Turbo Elegance bruger 5,1 liter benzin for hver 100 kilometer den kører. Dette tal viser, hvor økonomisk bilen er. Den har en god blanding af kraft og effektivitet, der passer til dem, der kører meget.

ADAC's EcoTest viste også, at denne model kører 6,4 liter pr. 100km (16,7 km/L) under testforhold, hvilket understøtter dens økonomiske karakter. Med et CO2-udslip på kun 117 gram pr. kilometer viser denne Honda Civic sig også som et miljøvenligt valg for købere.

Denne information er særligt relevant for bilkøbere, der værdsætter en bil med lavt forbrug og god miljøprofil.

Hvilken motor har en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance?

Honda Civic 1.0 Turbo Elegance har en motor med tre cylindre og turboladning. Den yder 95 kW, hvilket svarer til 129 hk. Denne kraft kommer fra et motorrum, der kan skabe 200 Nm i drejningsmoment ved 2.250 omdrejninger i minuttet.

Denne type motor giver bilen en god blanding af kraft og økonomi, hvilket er vigtigt for dem, der ønsker en bil, som både er sjov at køre og venlig ved tankstationen. Denne kombination gør bilen til et tiltalende valg for bilkøbere, der sætter pris på teknologi og performance, men også ønsker at holde omkostningerne ved brændstof nede.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance?

En Honda Civic 1.0 Turbo Elegance har en motor med 129 hestekræfter. Denne ydelse giver bilen god kraft og mulighed for at køre hurtigt og jævnt. Med så mange hestekræfter passer denne model godt til folk, der ønsker en bil med stærk ydeevne, uden at det går for meget på kompromis med brændstoføkonomien.

Kraften i denne bil sikrer en glat kørsel, hvad enten det er på motorvejen eller i byen, og understøtter dens aerodynamiske profil, hvilket gør køreturen både behagelig og økonomisk.

Hvad er tophastigheden for en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance?

Tophastigheden for en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance når op på 200 km/t. Denne model har en tre-cylindret turbomotor, som hjælper bilen med at opnå en god balance mellem kraft og økonomi.

Honda Civic er kendt for sin aerodynamiske profil, hvilket spiller en stor rolle i dens evne til at nå høje hastigheder samtidig med at holde brændstofforbruget nede på 5,1 liter pr.

100km (20,0 km/L) Med et CO2-udslip på kun 117 g/km, viser den også et ansvar over for miljøet. Dens stærke præstation på vejen gør den til et populært valg for bilkøbere, der søger en bil der kombinerer hastighed, effektivitet og stil.

Hvor hurtigt accelererer en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance fra 0-100 km/t?

En Honda Civic 1.0 Turbo Elegance kommer hurtigt fra sted. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på bare få sekunder. Dette tal viser, hvordan bilens motor og turbo giver god kraft.

Så hvis du leder efter en bil, der er både hurtig og har en aerodynamisk profil, er denne model værd at overveje. Den sørger for, at du nemt kan komme op i fart, når det er nødvendigt.

Hvad er dimensionerne på en Honda Civic?

Honda Civic har et godt ry for dens størrelse og form. Den giver masser af plads både foran og bagi. Det er vigtigt for købere at vide, hvordan bilen passer til deres behov. Honda Civic kommer i forskellige størrelser, men generelt tilbyder den en rummelig kabine.

Målene kan variere lidt afhængigt af model og år, så det er en god ide at tjekke de specifikke mål for den model, man overvejer at købe.

Bagagerummet i en Honda Civic er imponerende. Med op til 370 liter kapacitet, har man nok plads til dagligdags gøremål og lidt til. Skal man have mere med, kan bagsædet lægges ned, og så udvides kapaciteten til hele 765 liter.

Det viser sig nyttigt på ture eller når der skal handles stort ind. Selvom tidligere modeller havde lidt mere plads – 410 liter – er der stadig nok rum til de fleste behov i den nyere Civic.

Hvor stort er bagagerummet i en Honda Civic?

Bagagerummet i en Honda Civic er på 370 liter. Dette tal er værd at huske på for dem, der overvejer denne bil til daglig brug eller små rejser. Skulle man have behov for mere plads, kan bagsædet nemt nedfældes.

Med bagsædet nede, udvides pladsen i bagagerummet til hele 765 liter. Denne fleksibilitet gør Civic'en til et godt valg for folk, der har brug for en bil, der kan håndtere forskellige typer last.

Den store kapacitet i bagagerummet understøtter også behovet for rummelighed, når man skal transportere større genstande.

Kan man få anhængertræk på en Honda Civic?

Ja, en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance kan udstyres med anhængertræk. Det betyder, at ejere har mulighed for at trække en trailer eller andet bag deres bil. Med 129 hestekræfter og en motorstyrke på 95 kW klarer denne model forskellige opgaver uden besvær.

Det gør bilen endnu mere alsidig for folk, der ofte har brug for at transportere større ting eller tage på eventyr med meget bagage.

Denne bil er også designet til at være økonomisk, både i brug og vedligeholdelse. Honda Civic kører op til 715 km på en fuld tank med en kapacitet på 46 liter. Med et brændstofforbrug på kun 5,1 liter per 100km (20,0 km/L) og CO2-udledning på 117 g/km, er den både miljøvenlig og billig i drift.

Dette, sammen med muligheden for at føje et anhængertræk til, gør Honda Civic til et smart valg for moderne bilkøbere.

Hvor mange kg må en Honda Civic trække på anhængertrækket?

En Honda Civic 1.0 Turbo Elegance kan trække op til 1200 kg på anhængertrækket, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren, må den kun trække 500 kg. Dette er vigtigt at vide for bilkøbere, der planlægger at bruge deres bil til at trække tunge ting som fx en campingvogn eller en trailer fuld af haveaffald.

Det betyder, at denne bil er egnet for folk, der har brug for at transportere mindre tunge ting bag bilen.

Hvilke fælge kan man få til en Honda Civic?

Valget af fælge til din Honda Civic kan påvirke bilens udseende og køreegenskaber. Der findes forskellige typer og størrelser, der passer til forskellige kørestile og præferencer. Her er en liste over muligheder:

  1. Standard stålfælge - De kommer ofte med bilen og er gode til daglig brug.
  2. Letmetal- eller aluminiumsfælge - De giver din bil et mere sporty look og forbedrer køreegenskaberne ved at være lettere.
  3. High performance-fælge - Designet for bedre håndtering og hastighed, perfekt for den sporty fører.
  4. Elegance-fælge - Tilbyder en balance mellem stil og funktion, ideelle for dem, der ønsker at give deres bil et unikt præg uden at gå på kompromis med ydeevne.
  5. Øko-fælge - Optimeret for at give mindre modstand og bedre brændstoføkonomi; et godt valg for miljøbevidste ejere.
  6. Vinterfælge - Robuste fælge designet til at kunne klare hårdt vejr og lavere temperaturer; de holder længere i kolde klimaer.

Disse fælgemuligheder tillader Honda Civic-ejere at tilpasse deres bil efter eget ønske samtidig med, at de opfylder kravene fra både sikkert kørekort samt bevaring af bilens elegante udseende.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Honda Civic?

Til en Honda Civic anbefales det at vælge vinterdæk, der sikrer god trækkraft og styring under kolde og glatte vejrforhold. Det er vigtigt at vælge dæk, der passer til bilens spcifikationer for at maksimere sikkerhed og køreegenskaber.

Dæk med dybe riller og specielt mønster giver bedre greb på sne og is, hvilket er essentielt for en sikker kørsel om vinteren. Søg efter dæk, der er godkendt til vinterbrug, og som matcher Civics vægt og hastighedsindeks.

Desuden bør bilkøbere overveje at investere i kvalitetsvinterdæk fra velrenommerede producenter, da dette kan have stor betydning for kørselssikkerheden. Vinterdæk med regenerativ bremsningsteknologi kan forbedre brændstofeffektiviteten ved bykørsel i en Honda Civic, hvilket hjælper med at holde omkostningerne nede på lange ture.

Valget af de rette vinterdæk støtter ikke kun Civics ydeevne, men sikrer også en mere økonomisk kørsel gennem den kolde sæson.

Hvor sikker er en Honda Civic?

Honda Civic er udstyret med avanceret sikkerhedsudstyr. Den har nødbremsesystem, sporholdassistent, abstandsregeltempomat og en intelligent hastighedsbegrænser. Disse funktioner hjælper føreren med at undgå ulykker og holde bilen i sin bane.

Denne bil kommer også med front- og sidesikkerhedsairbags, som beskytter personerne i bilen, hvis en ulykke skulle ske.

Den kan komme til fuldt stop fra 100 km/t på kun 34,4 meter. Dette viser dens gode bremseevne, hvilket er vigtigt for sikkerheden. Med disse sikkerhedsfunktioner giver Honda Civic føreren og passagererne en tryg køreoplevelse.

Købere, der værdsætter sikkerhed, vil finde denne bil egnet til deres behov.

Hvordan er interiøret i en Honda Civic?

Interiøret i en Honda Civic er godt lavet. Brugen af plastik er på et passende niveau, så det føles ordentligt sammenføjet. Det får bilen til at virke mere kvalitetsrig. Der er nogle ulemper, som købere skal være opmærksomme på.

For eksempel har bilen ikke gasdæmpere til motorhjelmen. Dette kan gøre det lidt besværligt at åbne og lukke den. Pladsen i motorrummet er også begrænset. Dette kan gøre det svært at arbejde med visse dele eller foretage visse reparationer på motoren.

Men generelt tilbyder interiøret en behagelig oplevelse for alle i bilen, med god rummelighed og siddekomfort.

Hvor mange personer er der plads til i en Honda Civic?

En Honda Civic har god plads indeni. Den er lavet til at kunne have fem personer siddende. Det er fint for både korte og lange ture. Førersædet kan justeres i højden, så den der kører, kan sidde godt.

De bageste sæder er også rummelige nok til folk op til 1,85 m høje. Dette gør en Honda Civic til et godt valg for familier eller grupper af venner, der gerne vil rejse sammen.

Denne bil viser, hvordan god plads og komfort går hånd i hånd. Med plads til fem personer bliver enhver tur i en Honda Civic behagelig for alle passagererne.

Hvilket lydsystem har en Honda Civic?

Honda Civic 1.0 Turbo Elegance er udstyret med et avanceret lydsystem. Det omfatter klimaanlæg, et audio-/navigationssystem, og forskellige sikkerhedssystemer. Lydsystemet giver god lyd og er del af bilens teknologiske grundudstyr.

Det betyder, at man kan nyde musik og radio, mens man bruger Android Auto til at forbinde sin telefon med bilen. Dette giver mulighed for nemt at afspille musik, bruge kort og mange andre apps direkte fra bilens skærm.

Lydsystemet i Honda Civic gør køreturen mere behagelig. Med teknologien og udstyret i bilen kan føreren nemt styre musik og navigation, hvilket gør køreoplevelsen både sikker og underholdende.

Dette er et stort plus for dem, der sætter pris på god lyd og moderne teknologi i deres bil.

Hvilke apps kan man få til en Honda Civic?

En Honda Civic kommer med Honda Connect Multimediasystem. Det giver ejere mange muligheder for at tilføje nyttige apps, som forbedrer køreoplevelsen. Her er nogle af de apps, man kan installere:

  1. Navigation apps, såsom Google Maps eller Waze, hjælper med at finde den hurtigste rute.
  2. Musikstreamingtjenester som Spotify eller Apple Music, så man altid har god musik at lytte til.
  3. Podcasts apper, der holder en underholdt på lange ture.
  4. Audiobøger fra services som Audible, perfekt til de meget lange rejser.
  5. Håndfri beskedservices såsom WhatsApp og Messenger, hvilket sikrer sikker kommunikation under kørsel.
  6. Vejrapps som AccuWeather, så man kan forberede sig på vejret inden turen starter.
  7. Nyhedsapps for at holde sig opdateret undervejs.

Disse apps kræver tilkobling af din smartphone til bilens multimediesystem via kabel eller Bluetooth. Japan har skabt dette moderne systemsammenkobling i Honda Civic modellen for at gøre hver tur både sikker og behagelig for føreren og passagererne.

Opdateres softwaren i en Honda Civic automatisk?

Softwaren i Honda Civic 1.0 Turbo Elegance bliver opdateret af sig selv. Denne model har et Honda Connect Multimediasystem, som gør det muligt. Dette system sikrer, at bilens forskellige systemer altid kører med de nyeste opdateringer.

Det er godt, for så fungerer bilen bedst muligt og har de nyeste funktioner. Man behøver ikke gøre noget selv for at få disse opdateringer. De kommer helt af sig selv og sørger for, at bilen altid kører optimalt.

Dette er en god ting for ejeren, fordi det mindsker behovet for manuelt arbejde med opdateringer og hjælper med at holde bilen i topform.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Honda Civic?

Honda Civic 1.0 Turbo Elegance tilbyder forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, der gør køreoplevelsen bedre. Fra sikkerhedssystemer til komfortforbedrende elementer, her er listen:

  1. Parkeringssensorer hjælper med at undgå skader under parkering.
  2. Et bakkamera giver et klarere billede af, hvad der foregår bag bilen.
  3. Navigationssystem guidér dig på rette vej under kørslen.
  4. Ekstra lyspakker sikrer bedre sigtbarhed om natten.
  5. Lædersæder tilføjer luksus og komfort til kabinen.
  6. Soltag tillader mere lys og frisk luft ind i bilen.
  7. Blindvinkelsassistent advarer føreren om objekter i den blinde vinkel.
  8. Automatisk nødbremse system kan forhindre ulykker ved automatisk at bremsede bilen.
  9. Adaptiv fartpilot justerer fart efter trafikken og holder en sikker afstand.

Disse tiltag øger både sikkerheden og nydelsen ved at køre en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance.

Hvilke teknologier bruges i en Honda Civic?

En Honda Civic er udstyret med Honda Connect Multimediasystem. Dette system giver føreren mulighed for at styre musik, navigation og mobiltelefon via en touchscreen. Det holder bilen forbundet og sikrer, at chaufføren har nem adgang til al nødvendig information.

Derudover har bilen også en teknologi til økonomisk gearskifte kaldet Schaltpunktempfehlung. Denne teknologi hjælper med at optimere bilens brændstofeffektivitet ved at anbefale det mest økonomiske tidspunkt at skifte gear på.

Disse to teknologier gør Honda Civic både moderne og økonomisk at køre i.

Hvad koster en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance i grøn ejerafgift?

En Honda Civic koster i 2024 ca. fra 1.080 kr til 6.820 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Honda Civic til service?

En Honda Civic skal til regelmæssig vedligeholdelse for at holde bilen kørende godt. Det omfatter også udskiftning af tandrem. Dette bør ske hvert år eller efter hver 20.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først.

Det er vigtigt at følge denne tidsplan for at sikre, at bilen altid er i god stand og for at undgå større reparationer senere.

Ved service tjekker en mekaniker mange dele af bilen, som motor, bremser og dæk. Udskiftning af tandrem er en vigtig del af service, og det skal ikke overses. Dette hjælper med at holde din Honda Civic sikker og effektiv på vejen.

Hvilke dele på en Honda Civic går mest i stykker?

Honda Civics kan opleve problemer over tid ligesom andre biler. Nogle dele er mere tilbøjelige til at gå i stykker end andre. Her er de mest almindelige:

  1. Tandremmen kræver regelmæssig udskiftning for at undgå større motorskader.
  2. Bremseskiverne og bremseklodserne bliver slidt ned og skal skiftes ofte, specielt hvis bilen bruges meget i bykørsel.
  3. Batteriet kan svigte, særligt efter nogle års brug eller ved hårdt vejr.
  4. Dækkenes holdbarhed varierer, men regelmæssig kontrol og udskiftning sikrer bedre sikkerhed.
  5. Lygterne foran på bilen kan blive matte eller gå i stykker, hvilket påvirker synligheden.
  6. Styretøjets dele som rodstænger og styrekugler slides over tid og kræver udskiftning for korrekt styring.
  7. Udstødningssystemet, inklusive katalysator, kan rammes af rust eller skader fra vejen.
  8. Støddæmpere og fjedre mister med tiden deres effektivitet og skal udskiftes for at bevare bilens køreegenskaber.
  9. Klimaanlægget kan tabe effektivitet eller gå helt i stykker, hvilket kræver service eller udskiftning af komponenter.

    10 Samsung Galaxy Note 7 - Bilens informations- og underholdningssystem samt andre elektroniske komponenter kan fejle eller kræve opdateringer for at fungere korrekt.

Disse dele er afgørende for bilens sikkerhed og ydeevne, så det er vigtigt at holde øje med tegn på slitage eller skader og få dem tjekket regelmæssigt hos en fagmand.

Hvor lang tid dækker garantien på en Honda Civic?

Garantien på en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance varer et vist antal år. Den dækker ting som almindelig vedligeholdelse og udskiftning af visse dele som tandremmen. Dette hjælper ejere med at holde deres bil i god stand uden at bekymre sig om ekstra omkostninger for disse services.

Garantien sikrer, at bilen forbliver pålidelig og fungerer som den skal, så længe man følger vedligeholdelsesplanen.

Hvad dækker garantien på en Honda Civic?

Garantien på en Honda Civic 1.0 Turbo Elegance, fra årgang marts 2017 til august 2018, sikrer ejere mod problemer ved at dække regelmæssig vedligeholdelse. Denne garanti omfatter også udskiftning af tandrem, som er en vigtig del af bilens motor.

Det betyder, at ejere kan føle sig sikre, når de vedligeholder deres bil, da disse vigtige dele og services er inkluderet uden ekstra omkostninger. Denne dækning hjælper ejere med at holde deres Honda Civic kørende glat og effektivt, uden bekymring for uventede reparationsomkostninger for disse specifikke dele.

Garantien er et tegn på Hondas tro på kvaliteten af deres biler og deres forpligtelse til at støtte ejerne.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.57

Opdateret 10.09.2024, 14.36.57

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel