Find brugte biler til salg

Guiden handler om Honda Civic Type R GT (Årgang 08/2019 - 03/2020)

Købsguide: Honda Civic Type R GT (08/2019 - 03/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Honda Civic Type R GT?

Honda Civic Type R GT er en bil med masser af kraft. Motoren yder 235 kW, hvilket er lig med 320 hestekræfter. Denne model kan virkelig køre stærkt. Brændstofforbruget ligger på omkring 8,9 liter pr.

100 kilometer. Det viser, at bilen både har kraft og er rimelig økonomisk. Når du kigger på denne bil, skal du vide, at den konkurrerer med biler som Renault Mégane RS og Volkswagen Golf GTI TCR.

Honda Civic Type R GT's CO2-udledning er på 241 g/km ifølge ADAC Ecotest, mens producenten siger, at den bruger 8,3 liter brændstof pr. 100km (12,5 km/L) og udleder 192 g CO2 pr. km.

Det er også vigtigt at huske på, at denne bil kommer med VTEC turbo-motor, som giver en god balance mellem ydeevne og økonomi. Den har 400 Nm i drejningsmoment ved 2.500 omdrejninger i minuttet, hvilket giver en hurtig acceleration.

Købere bør sætte pris på org. Honda fælge og Michelin dæk, som bidrager til bilens gode køreegenskaber. Og med funktioner som collision mitigation braking system bliver sikkerheden også taget hånd om.

Så inden du køber en Honda Civic Type R GT, overvej motorstørrelse, brændstofforbrug, konkurrenter og sikkerhedsfunktioner for at sikre, den passer til dine behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Honda Civic?

Honda Civic kommer i flere varianter, der passer til forskellige behov og præferencer. Bilen har fået ros for sin balance mellem ydeevne og komfort.

  1. 1.0 Turbo - Denne variant leverer en fin blanding af effektivitet og kraft. Den er udstyret med en mindre motor, hvilket gør den ideel til bykørsel.
  2. 1.5 Turbo - Med denne model får du mere kraft end 1.0 Turbo varianten, takket være dens større motor. Denne Civic er tiltalende for dem, der ønsker lidt ekstra sjov på vejen.
  3. Type R - Dette er toppen af linjen inden for Honda Civic serien. Med en motor på 320 hk og en topfart på 272 km/t skiller denne model sig klart ud fra mængden. Den er designet til dem, der søger maksimal ydeevne og et skarpt look.

Hver af disse varianter har unikke egenskaber, som appellerer til forskellige købere. Uanset om du leder efter en økonomisk bil til daglig brug eller en kraftfuld bil til weekendsjov, findes der en Honda Civic model, der opfylder dine krav.

Hvad er fordele og ulemper ved Honda Civic?

Fordele Ulemper
- Imponerende motorydelse og god drejningsmoment-kurve. - Materialer i interiøret virker billige.
- Rummeligt bagagerum til dagligvareindkøb eller bagage. - Smal åbning til bagagerummet.
- Kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,8 sekunder. - Træg ved lave omdrejninger.
- Kører i gennemsnit 8,9 liter pr. 100 kilometer. - Mangel på knap til at åbne bagklappen udefra.
- Har en topfart på 272 km/t.

Hvordan klarer Honda Civic sig i test?

Honda Civic Type R GT viser gode resultater i forskellige tests. Bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,8 sekunder, og den når en topfart på 272 km/t. Denne kraftfulde præstation kommer fra en motor med 320 hestekræfter og 400 Nm i drejningsmoment.

Under sikkerhedstest udført af ADAC klarer Honda Civic sig også godt, specielt i undvigelsestesten, som viser bilens stabilitet og pålidelighed.

Ved at se på brændstofforbruget har Type R et gennemsnit på 8,9 liter pr. 100 kilometer, ifølge ADAC Ecotest, med en CO2-udledning på 241 g/km. Selvom de månedlige omkostninger kan være højere, skyldes dette bilens høje ydeevne og udstyr.

Hvert service ok hos Honda sikrer, at din bil forbliver i top stand, hvilket understreger mærkets engagement i både kvalitet og kundetilfredshed. Af alle disse årsager er Honda Civic ikke bare en bil - det er en oplevelse, der klarer sig godt over for konkurrenterne, med imponerende egenskaber både på vejene og i tests.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Honda Civic?

Hvis du er på jagt efter en bil ligesom Honda Civic Type R GT, skal du undersøge flere muligheder. Flere biler matcher nemlig både ydeevne og udstyr.

  1. Renault Mégane RS: Denne bil er kendt for sin hurtighed og gode køreegenskaber. Med sit sporty design og høj ydeevne er den et stærkt alternativ.
  2. Seat Leon Cupra R: Den har en kraftfuld motor og tilbyder spændende køreoplevelser. Dens design appellerer til dem, der ønsker stil samt performance.
  3. Ford Focus ST: Ford's model har også en stærk motor og er designet til køreglæde. Den kan være et godt valg for dem, der værdsætter både kraft og komfort.
  4. Volkswagen Golf GTI TCR: Volkswagen tilbyder med denne model en blanding af tradition og moderne teknologi. Den er konkurrencedygtig i både hastighed og teknologiske funktioner.

Alle disse modeller har forskellige fordele men ligner Honda Civic Type R GT i både fart, design og teknologi. De konkurrerer tæt på markedet, så det betaler sig at sammenligne dem før køb.

Hvor langt kører Honda Civic Type R GT på literen?

Honda Civic Type R GT kører i gennemsnit 8,9 liter pr. 100 kilometer. Dette tal kommer fra ADAC Ecotest, som viser, at bilen er økonomisk i brug. Producentens oplysninger siger dog, at den kører lidt længere på literen, nemlig 8,3 l/100km (12,5 km/L)

Disse tal gør Honda Civic til et godt valg for dem, der søger en bil med god brændstoføkonomi og stærke præstationer. Den blander sportslighed med effektivitet.

Hvilken motor har en Honda Civic Type R GT?

En Honda Civic Type R GT har en stærk motor på 1.996 ccm. Denne motor kan lave op til 320 hk, hvilket er ret meget kraft for en bil. Den når sin fulde styrke ved 6.500 omdrejninger i minuttet.

Også drejningsmomentet er imponerende med 400 Nm, som bliver nået allerede ved 2.500 omdrejninger i minuttet. Dette betyder, at bilen kan accelerere hurtigt fra start.

Denne model benytter benzindirekteindsprøjtning, en teknologi der sprøjter benzin direkte ind i motorens forbrændingskammer, hvilket hjælper med at øge effektiviteten men også fører til højere partikeludledning.

Test af denne motor blev ført af Christoph Pauly M. Sc., og den lever op til de krav, der var sat i testprotokollen fra 1. februar 2019. Med sådan en motor får ejeren både kraft og præstation pakket ind i den sportslige Honda Civic Type R GT.

Hvor mange hestekræfter (HK) har en Honda Civic Type R GT?

Honda Civic Type R GT har en imponerende kraft med sine 320 hestekræfter. Denne bil byder på en stærk motor på 235 kW, som sikrer bilkøbere en kraftfuld køreoplevelse. Kraften i motoren gør, at denne model skiller sig ud på vejen.

Kraften og hastigheden formår at imponere de fleste, som søger efter en bil, der kombinerer styrke med design og innovation. Honda Civic Type R GT's evne til at levere så mange hestekræfter gør den til en favorit blandt dem, der værdsætter høj ydeevne kombineret med Honda's pålidelighed og teknologi.

Hvad er tophastigheden for en Honda Civic Type R GT?

Tophastigheden for en Honda Civic Type R GT når op på 272 km/t. Det viser bilens kraft og hastighed. Denne model kan også accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,8 sekunder. Dette gør den til et stærkt valg for købere, der ønsker fart og performance i topklasse.

Kraftfuld acceleration og høj tophastighed er afgørende for dem, der nyder en energisk køreoplevelse.

Hvor hurtigt accelererer en Honda Civic Type R GT fra 0-100 km/t?

En Honda Civic Type R GT bruger kun 5,8 sekunder på at nå fra 0-100 km/t. Denne bil har masser af kraft, takket være sin stærke motor og ny kobling. Det gør den til et hurtigt valg for dem, der søger spænding og fart på vejene.

Med sportsæder og en stærk motor får ejere en bil lavet til sjov og hurtige ture.

Hvad er dimensionerne på en Honda Civic?

Honda Civic Type R GT viser imponerende tal på papiret med sine dimensioner. Den måler 4,557 mm i længden, hvilket giver god plads både foran og bagved. Breden er på 1,878 mm, hvilket gør, at bilen føles rummelig inden i.

Højden på bilen er kun 1,434 mm, hvilket tilføjer et sporty udseende. Akselafstanden på 2,700 mm sikrer god stabilitet og komfort under kørslen. Disse mål bidrager til bilens dynamiske køreegenskaber og komfortable indre rum.

Bagagerummet har en kapacitet på 420 liter, så der er meget plads til både tågelygter, en ny kondenser, org. honda oliefilter, samt andre ting man ønsker at tage med på turen.

Med en totalvægt på 1,840 kg er Honda Civic Type R GT både en stærk og holdbar bil. Denne kombination af størrelse og vægt gør Honda Civic til et fortrukket valg for dem, der søger en bil med god plads, styrke og et moderne udseende.

Hvor stort er bagagerummet i en Honda Civic?

Bagagerummet i en Honda Civic Type R GT byder på god plads. Det er store nok til daglig brug som at have indkøbsposer og bagage. Der er forskellige måder, man kan sætte tingene på, så man udnytter pladsen bedst.

En ting, der mangler, er et sikkerhedsnet. Dette net ville være godt til at holde ting på plads, især når man kører.

Ulempen ved dette bagagerum er, at åbningerne til det er lidt små. Det kan gøre det svært at få større ting ind og ud. Derudover mangler der en knap til at åbne bagklappen udefra, hvilket kunne have gjort det nemmere.

Selv om disse ting mangler, hjælper bilens økonomiske kørsel og funktionen autohold, der holder bilen fra at trille baglæns på bakker.

Kan man få anhængertræk på en Honda Civic?

Nej, Honda Civic Type R GT kan ikke fås med anhængertræk.

Hvor mange kg må en Honda Civic trække på anhængertrækket?

En Honda Civic Type R GT kan ikke fås med anhængertræk.

Hvilke fælge kan man få til en Honda Civic?

Honda Civic Type R GT kommer standard med 20-tommers letvægtsfælge. Man har mange valgmuligheder, når det gælder fælge til denne bil. Her er nogle mulige valg:

  1. Letvægtsfælge på 20 tommer er inkluderet med Honda Civic Type R GT som en del af køretøjets grundudstyr.
  2. Købere kan vælge mellem forskellige fælgemærker såsom OZ Racing, BBS og Enkei, der alle tilbyder design og materialer i topklasse.
  3. Aluminiumsfælge er populære for deres styrke og lave vægt, mens stålfælge kan være et mere økonomisk valg.
  4. Markedet tilbyder også eftermarkedet fælger, der lever op til høje kvalitetsstandarder og sikkerhedsnormer, perfekt tilpasset Honda Civic.
  5. Før man vælger nye fælge, er det vigtigt at sørge for, at de matcher bilens specifikationer for optimal ydeevne og sikkerhed.
  6. Interesserede købere kan finde et bredt udvalg af fælgdesigns for at personalisere deres Honda Civic efter egne præferencer.

Hver type har sine fordele alt efter ens behov og ønsker om udseende samt køreegenskaber til bilen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Honda Civic?

Valget af vinterdæk til din Honda Civic er afgørende for sikker kørsel om vinteren. Det rette dæk giver bedre greb og kortere bremselængde på glatte veje.

  1. Søg efter dæk mærket med M+S (mudder og sne), som viser, at de er designet til at yde i snedækkede og mudrede forhold.
  2. Fokusér på dæk med en dyb mønsterdybde. Dybere mønstre giver et bedre greb ved at fjerne sne og slud effektivt fra kontaktfladen.
  3. Vælg dæk med en god blanding af rubber, der forbliver smidig ved lave temperaturer. Smidig gummi fastholder grebet, selv når det er koldt.
  4. Se efter dæktest resultater online for at finde modeller, der klarer sig godt i vintertest, især dem testet på is og sne.
  5. Overvej anerkendte mærker, da de ofte har bedre teknologi til sne- og isgreb samt holdbarhed under kolde forhold.
  6. Mind dig selv om bilens størrelse og vægt før du vælger vinterdæk; Honda Civic's performance kræver dæk, der kan håndtere dens dynamik.

    7: Check specifikationerne for tilladt maksimalvægt på dækkene for at sikre, de passer til din bils vægt.

    8: Hvis din Civic er udstyret med systemer som ABS og ESP (fra ABS eller bremseassistent), skal du sørge for, at dine nye vinterdæk også understøtter disse funktioner effektivt.

    9: Ikke ryger-dækkelementet signalerer inkorporering av skridsikker teknologi, som kan være særligt nyttigt i våde eller glatte konditioner.

    10: Overvej eventuelt at købe komplette hjul (dæk monteret på fælge) dedikeret til kun winterbrug, hvilket gør sæsonskift nemmere og beskytter dine normale hjul mod salt- og vejraftryksskader.

At vælge de korrekte vinterdæk handler om mere end bare mønster eller mærke; det går på sikkerheden ved kørsel under krævende vejrforhold.

Hvor sikker er en Honda Civic?

Honda Civic Type R GT viser sig at være meget sikker. Den fik en imponerende score på 92% i ADAC's test for beskyttelse af voksne og 75% for børn. Disse tal bekræfter, at bilen giver god beskyttelse i tilfælde af en ulykke.

Desuden ligger Honda Civic Type R GT i de højere forsikringsklasser med 27 for delkasko og 28 for fuldkasko. Dette signalerer omkostningerne ved reparationer og vedligeholdelse kan være højere, men også at sikkerhedsstandarden er topprioritet.

På trods af dens stærke præstation i sikkerhedstest, melder ADAC Ecotest om en CO2-udledning på 241 g/km og et brændstofforbrug på 8,9 l/100km (12,5 km/L) ved højeste fart, samt en score på kun to stjerner i deres Ecotest.

Det peger på, at mens bilen scorer højt på sikkerhed, er dens miljøpåvirkning større sammenlignet med andre biler. Dette betyder, at købere skal afveje bilens sikkerhedsegenskaber mod dens økologiske fodaftryk.

Hvordan er interiøret i en Honda Civic?

Interiøret i en Honda Civic byder på god kvalitet, selvom nogle af materialerne virker mere simple. Bagagerummet imponerer med sin store kapacitet og muligheden for forskellige konfigurationer, hvilket gør bilen fleksibel til både hverdag og feriebrug.

Instrumentbelysningen kan skrues op og ned i fem niveauer, så man kan tilpasse den efter eget behov, mens kombiinstrumentet og hovedskærmen giver brugeren separate indstillingsmuligheder, hvilket øger personaliseringen af køreoplevelsen.

Honda Connect-multimediesystemet kræver tid til at vænne sig til på grund af sin kompleksitet, men når først orienterings- og tilvænningsperioden er overstået, byder systemet på mange moderne funktioner som håndfri tlf/bluetooth til opkald og musikstreaming.

Klimabedieningen, med sine små knapper spredt rundt i kabinen, viser temperaturen på bilens hoveddisplay og sikrer et behageligt klima under kørslen. Samlet set tilbyder Honda Civics indre rum en blanding af funktionalitet og komfort, der passer til moderne bilkøbere.

Hvor mange personer er der plads til i en Honda Civic?

I en Honda Civic er der plads til fem personer. Dette inkluderer føreren og fire passagerer. Selvom bilen giver mulighed for flere passagerer, kan bagpladsen føles trang, særligt for voksne.

Det skyldes en skarp vinkel ved knæene, når man sidder bag i. Dette er godt at tænke over, hvis man ofte skal have voksne med på længere ture i bilen.

Hvilket lydsystem har en Honda Civic?

Honda Civic Type R GT kommer med et avanceret lydsystem. Bilen har AM/FM/DAB-radio og et indbygget navigationssystem, så du nemt kan finde vej. For dem, der gerne vil spille musik eller bruge andre medier, tilbyder den USB- og HDMI-porte.

Der er også Bluetooth-forbindelse, så du kan streame musik fra din telefon eller tablet uden besvær.

For at gøre køreoplevelsen endnu bedre, er Apple CarPlay og Android Auto tilgængelige. Det giver dig mulighed for at bruge dine favoritapps direkte fra bilens skærm. Honda Connect Multimediesystemet giver en masse muligheder, men det kan kræve lidt tid at vænne sig til alle funktionerne.

Denne Civic byder ikke kun på nye tågelygter og sædeovertræk men også på en rig lydoplevelse, selvom der ikke er data om specifikke mærker af lydsystemer i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Honda Civic?

En Honda Civic giver adgang til flere nyttige apps gennem Honda Connect Multimediesystemet. Systemet inkluderer integration med populære tjenester såsom AM/FM/DAB-radio, navigation, og håndfri telefoni.

Her er appsene man kan bruge:

  1. USB- og HDMI-porte: Disse tillader brug af eksterne enheder og apps direkte i bilen.
  2. Bluetooth: Nemt at parre med smartphones for musik og opkald.
  3. Apple CarPlay: Spejler udvalgte iPhone-apps på bilens skærm.
  4. Android Auto: Ligner Apple CarPlay, men for Android-brugere, giver adgang til Google Maps, Google Play Music, og mere.
  5. AM/FM/DAB-radio: Lyt til radiostationer i klart digitalt format.
  6. Navigationssystem: Find vej med indbygget Ghk-navigation.

Disse teknologier sætter føreren i stand til nemmere at styre musik, navigere på veje eller tage opkald uden at miste koncentrationen om kørslen.

Opdateres softwaren i en Honda Civic automatisk?

Softwaren i en Honda Civic opdateres ikke af sig selv. Ejere skal tage deres bil til et autoriseret Honda-servicecenter for at få opdateret softwaren manuelt. Det er vigtigt at holde bilens software opdateret.

Dette sikrer, at bilen kører bedst muligt og er så sikker som mulig. En ny software kan fixe fejl og forbedre, hvordan bilen fungerer.

Kunder skal kontakte deres lokale Honda-servicecenter for information om nye opdateringer til deres Honda Civic. En opdatering kan også hjælpe med at forbedre bilens brændstoføkonomi og reducere emissioner.

Det viser sig, at vedligehold af software er afgørende for bilens generelle præstation og pålidelighed.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Honda Civic?

Honda Civic tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr. Her er alt fra sportsudstyr til komfortudstyr, så du kan gøre din bil personlig.

  1. 20-tommer letmetalfælge - giver bilen et mere sporty look.
  2. Sportsundervogn - forbedrer køreegenskaberne.
  3. Sportsudstødning - giver motoren en dybere og mere kraftfuld lyd.
  4. Lædersæder - øger komforten og giver kabinen et luksuriøst præg.
  5. Adaptiv fartpilot - holder automatisk afstand til forankørende biler.
  6. Navigationssystem - hjælper med at finde vej og undgå trafikpropper.
  7. Sikkerhedspakker - inkluderer køreassistentfunktioner som advarsel ved vognbaneskift.
  8. Komfortpakker - har opvarmede sæder og parkeringsassistent for nemmere parkering.
  9. Tagbøjler - praktisk for dem, der har brug for ekstra bagageplads på taget.
  10. Bagagerumsbakke - beskytter bilens bagagerum mod snavs og fugt.
  11. Forskellige typer af tagbokse - ideelt til langture eller ferier hvor ekstra opbevaringsplads er nødvendig.

Med dette udvalg kan ejere af Honda Civic Type R GT skræddersy deres bil efter behov og ønsker, lige fra nye bronze farvede detaljer til højteknologisk udstyr, sikkerhedsfunktioner og praktiske løsninger for hverdag og fritid.

Guides til andre varianter af Honda Civic

Hvilke teknologier bruges i en Honda Civic?

En Honda Civic Type R GT er fyldt med avancerede teknologier. Den har en særlig forakselkonstruktion, som giver en stærk kontrol og håndtering på vejen. Dette design forbedrer bilens stabilitet ved høj fart og skarpe drejninger.

Honda Civic bruger også moderne tekniske funktioner, der gør kørslen sikrere og mere nydelsesfuld. For eksempel er den udstyret med et system, der automatisk kan genkende vejskilte.

Det hjælper føreren med at følge trafikreglerne. Derudover har den baneassistent, der sørger for, at bilen holder sig indenfor vejbanemarkeringerne.

Bilen har en effektiv motor med 320 hestekræfter og kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 5,8 sekunder. Denne kraftige motor er en del af teknologien behind Type R's fantastiske præstationer.

Økonomitest har vist, at Honda Civic Type R GT kører 8,9 kilometer på literen, hvilket viser, hvordan teknologi også hjælper med at optimere brændstofforbruget. CO2-udslippet på 241 g/km er et resultat af denne teknologi i arbejde.

Med opdateringer i softwaren sikrer Honda Civic ligeledes, at bilen altid kører med den nyeste teknologi for bedre præstation og sikkerhed.

Hvad koster en Honda Civic Type R GT i grøn ejerafgift?

En Honda Civic koster i 2024 ca. fra 1.080 kr til 6.820 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Honda Civic til service?

Honda Civic skal til service regelmæssigt for at sikre, at bilen kører godt. Den præcise tid mellem serviceaftaler kan variere. Det afhænger af, hvordan man kører bilen, og hvilke forhold den bruges under.

Generelt anbefales det, at ejere tjekker deres Honda Civic's servicebog. Denne bog giver en god vejledning om, hvor ofte servicetjek er nødvendige.

For en Honda Civic Type R GT, som har en motor på 235 kW eller 320 hestekræfter, kan det være vigtigt med hyppigere tjek. Denne model bruger mere brændstof og har højere ydeevne, hvilket kan kræve mere opmærksomhed.

Med en motorstørrelse på 1.996 ccm og et brændstofforbrug på cirka 8,3 liter per 100 kilometer, er det tydeligt, at denne bil ikke bare er enhver bil. Derfor bør ejere planlægge servicetjek for at holde deres Honda i topform.

Husk også på Honda's treårige garanti op til 100.000 km, som kan dække visse servicebehov.

Hvilke dele på en Honda Civic går mest i stykker?

Selv de mest pålidelige biler som Honda Civic har visse dele, der er mere tilbøjelige til at få problemer. Det er godt at vide, hvilke dele dette ofte drejer sig om, før man beslutter sig for at købe en. Her er en liste:

  1. Koblingen: Denne del kan slides hurtigt afhængigt af kørestil og hyppighed.
  2. Batteriet: Især i koldere klimaer kan batterier i Honda Civic fejle efter få år.
  3. Bremseskiver og bremseklodser: De udgør en væsentlig del af bremsesystemet og slides ned over tid.
  4. Transmissionssystemet: Nogle ejere har rapporteret problemer med gearskiftet, især i ældre modeller.
  5. Elektriske komponenter: Små elektriske fejl kan opstå, særligt i forbindelse med bilens underholdningssystem og Soichiro Hondas motorcykler-teknologi.
  6. Affjedringen: Elementer som støddæmpere kan med tiden blive slidte, hvilket påvirker kørekomforten.
  7. Luftindtagssystemet: Problemer her kan påvirke bilens ydeevne negativt.

Disse punkter giver et overblik over nogle typiske sårbarheder ved Honda Civic, men husk altid på bilens mange styrker og det solide ry mærket nyder godt af inden for både personbiler og motorcykler.

Hvor lang tid dækker garantien på en Honda Civic?

En Honda Civic Type R GT, årgang 08/2019 til 03/2020, har en fabriksgaranti på tre år. Denne garantiperiode vil ikke overstige 100.000 km. Købere har mulighed for at vælge ekstra garantipakker.

Disse pakker kan dække bilen længere end den grundlæggende periode. Dette giver en ekstra sikkerhed for ejerne. Garantien sikrer, at bilkøberne kan få repareret visse fejl uden yderligere omkostninger.

Hvad dækker garantien på en Honda Civic?

Garantien på en Honda Civic Type R GT varer i tre år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Denne garanti gælder for de fleste store problemer, der kan opstå med bilen. Den omfatter ikke skader forårsaget af uheld, forkert brug eller almindelig slitage.

Derudover tilbyder Honda mulighed for at udvide garantien med mere omfattende garantipakker. Det giver ejere tryghed over længere tid. Et plus er at en Honda Civic har en kæde og ikke en tandrem, hvilket ofte sparer ejeren for dyre skift.

I garantiens løbetid er det let at få hjælp, hvis noget går galt. Med den installerede kæde behøver ejerne sjældent bekymre sig om de dyre tandremsskift, der kan ramme andre bilmærker.

Brændstofforbruget og CO2-udledningen ligger henholdsvis på 8,3 l/100km (12,5 km/L) og 192 g/km, som gives af producenten, hvilket betyder at ejere også kan nyde godt af en økonomisk effektiv bil under garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.14

Opdateret 10.09.2024, 14.35.14

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel