Find brugte biler til salg

Guiden handler om Honda e Advance (Årgang 06/2020 - 09/2023)

Købsguide: Honda e Advance (06/2020 - 09/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Honda e Advance?

Før du køber en Honda e Advance, er det vigtigt at kende til dens batteri og rækkevidde. Denne bil har et batteri på 37 kWh, som giver en rækkevidde på omkring 180 km. Dette tal er nyttigt, hvis du kører mest i byen.

Den kan lades hurtigt, og det tager cirka 42 minutter at få batteriet fra 10% op til 80%. Det er godt for folk, der ikke vil vente længe på en opladning.

Honda e Advance har også en kraftfuld motor med 154 hestekræfter, hvilket gør den sjov at køre. Garantien på batteriet dækker op til otte år eller 160.000 km, hvilket giver ekstra ro i sindet.

Denne bil er lavet mellem juni 2020 og september 2023 og er kendt for sin gode køreegenskaber og lave støjniveau. Hvis du leder efter en elektrisk bil til bykørsel, kunne Honda e Advance være et godt valg.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Honda e?

Honda e kommer kun i én model, men med gode egenskaber. Den har en motor med styrke på 136 hestekræfter og kan trække op til 315 Nm i kraft. Dette giver bilen fart og gør den sjov at køre.

Bilen bruger elektricitet i stedet for benzin, hvilket er bedre for luften vi indånder.

Batteriet i denne bil kan holde til en tur på op til 180 kilometer før det skal lades igen. Man kan lade det på mange måder, både hjemme og ved hurtige ladestationer. Honda e er også sikker at køre i, med airbags foran og på siderne samt lange airbags der dækker hele vejen igennem bilen.

Plus, hvis batteriet stopper med at virke, er der garanti på op til otte år eller 160.000 kilometer. Det betyder, at ejeren ikke skal bekymre sig om ekstra udgifter til et nyt batteri i mange år.

Hvad er fordele og ulemper ved Honda e?

FordeleUlemper
- Retro-inspireret design tiltaler mange.- Begrænset rækkevidde på 180 km.
- Agil kørsel med 154 hk og 315 Nm giver sjov køreoplevelse.- Lav lastkapacitet begrænser transportmuligheder.
- Gode sikkerhedssystemer øger trygheden.- Lange ladetider med ca. 42 minutter fra 10% til 80% SOC.
- 8 års garanti eller 160.000 km på batterikapacitet.- Markedet byder på biler med større batterikapacitet og rækkevidde.
- Lavt siddende sæde og lave dørtrin øger komforten.- Ingen mulighed for anhængertræk reducerer alsidigheden.

Hvordan klarer Honda e sig i test?

Honda e får en samlet bedømmelse på 2,2 på en skala fra 0,6 til 5,5. Det viser, at bilen har gode sider, men også plads til forbedring. Den er kendt for sine gode køreegenskaber og lave indre støjniveau.

Det gør køreturene behagelige for føreren og passagererne. Honda e viser også, at den har en fornuftig økonomi og miljøpræstation. Dette betyder, at den er billigere at køre i og bedre for miljøet end mange andre biler.

Bilen bruger strøm fra en stikkontakt og giver en emissionsfri kørsel. Dette hjælper med at beskytte luften vi alle ånder. Den har også smarte funktioner som adaptiv fartpilot og digitalt cockpit, der gør bilen sjov og sikker at køre i.

Honda e er et godt valg for folk, der vil have en lille, smart elbil med mange gode egenskaber.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Honda e?

Markedet for elbiler vokser hurtigt. Flere biler tilbyder lignende oplevelser som Honda e.

  1. Nissan Leaf: Denne bil er kendt for sin pålidelighed og længere rækkevidde. Leaf kan køre op til 270 km på en opladning. Dette gør den attraktiv for folk, der kører lange ture.
  2. BMW i3: BMW's bud på en kompakt elbil har en unik stil og premium interiør. Med en rækkevidde omkring 260 km passer den godt til bykørsel og små rejser.
  3. Renault Zoe: Zoe er populær blandt byboere takket være dens størrelse og effektivitet. Rækkeviden er op til 395 km, hvilket er imponerende for dens klasse.
  4. Volkswagen e-Up!: En lille størrelse men med stor karakter, e-Up! er ideel for dem, der søger en nem bil at parkere i byen. Den tilbyder en rækkevidde på op til 260 km.
  5. Peugeot e-208: Med sit sporty design udstråler denne bil energi og sjov ved hver tur. E-208 kan køre op til 340 km uden genopladning.
  6. Mini Electric: Kombinerer det ikoniske Mini-design med elektrisk kraft, dette valg appellerer til både hjerte og hjerne med en rækkevidde på ca. 234 km.
  7. Fiat 500e: Den nyeste elektriske version af Fiat 500 går ikke på kompromis med charme eller funktionalitet og har en anstændig rækkevidde på op til 320 km.

Hver af disse biler har sine egne styrker sammenlignet med Honda e, herunder længere rækkevidder, forskellige designs eller mere pladsinde i bilen. Valget afhænger af køberens behov og ønsker fra deres næste elbil-køb.

Hvad er rækkevidden for en Honda e Advance?

Honda e Advance har en batterikapacitet på 37 kWh. Den kan køre op til 180 km på en fuld opladning. Dette tal er baseret på test fra ADAC. Køretøjet bruger strøm smart, så det passer godt til bykørsel og korte ture.

De, der overvejer at købe denne bil, bør tænke på deres daglige behov for kørsel. Med den rette planlægning for opladning kan Honda e Advance være et godt valg for byboere. Den understøtter flere opladningsmuligheder, inklusive hurtigopladning, som giver mere fleksibilitet i hverdagen.

Hvor stort er batteriet på en Honda e Advance?

Batteriet i en Honda e Advance har en kapacitet på 35,5 kWh. Af dette er 28,5 kWh brugbart for føreren. Dette betyder, at bilen kan bruge en stor del af batteriet til at køre. Når batteriet er helt opladt, bliver kapaciteten dog 37,0 kWh på grund af tab under opladning.

Dette giver bilen strøm til at køre længere på en enkelt opladning. Garantien på batterikapaciteten dækker 8 år eller op til 160.000 km. Dette viser, at producenten stoler på kvaliteten af deres batteri over tid.

Hvordan lader man en Honda e?

At lade en Honda e er nemt. Man kan bruge forskellige muligheder til at fylde strøm på bilens batteri.

  1. Brug et husholdningsstik hjemme. Dette tager længst tid, men det er godt til natten.
  2. Find et offentligt ladested med Type 2 - stik. Det går hurtigere og passer til daglig brug.
  3. Anvend CCS hurtigopladning for den hurtigste opladning. Ved disse stationer kan bilen lade op med op til 50 kW.
  4. Din Honda e har en kapacitet på 37,0 kWh, men husk, kun 28,5 kWh er tilgængelig for dig at bruge.
  5. Husk garantien på batteriet dækker 8 år eller 160.000 km, det giver ro i sindet.

Man skal altid sørge for at følge instruktionerne ved opladningspunkterne og holde øje med bilens ladestatus for den bedste oplevelse.

Hvor lang tid tager det at lade en Honda e Advance?

Det tager cirka 42 minutter at oplade en Honda e Advance fra 10% til 80% med DC strøm. Bilen kan lade med op til 56 kW ved hurtigladestationer. Ved brug af almindelig strømforsyning eller Type 2 stik kan opladningstiden være længere.

Dette gør Honda e Advance til et godt valg for folk, der har brug for at lade hurtigt og komme videre.

Hvilken motor har en Honda e Advance?

Honda e Advance har en elektrisk motor. Denne motor yder 113 kW, hvilket er det samme som 154 hestekræfter. Den har også et stærkt drejningsmoment på 315 Nm. Det gør bilen hurtig og kraftfuld, perfekt til bykørsel og længere ture.

Takket være den elektriske teknologi er kørslen både glat og stille, hvilket giver en behagelig oplevelse bag rattet. Denne model viser, hvordan moderne elbiler kan levere imponerende præstationer uden udslip.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Honda e Advance?

En Honda e Advance har 154 hk. Den stærke motor giver bilen kraft til at køre hurtigt og let. Med så mange hestekræfter er Honda e Advance klar til bykørsel og længere ture. Kraften kommer fra en elektrisk motor, som også giver bilen et stort drejningsmoment på 315 Nm.

Dette betyder, at bilen kan accelerere hurtigt fra et stop. Den elektriske motor gør Honda e Advance til en sjov og livlig bil at køre.

Hvad er tophastigheden for en Honda e Advance?

Honda e Advance kan køre op til 145 km/t. Denne bil er elektrisk og bruger en motor med 154 hestekræfter. Med så meget kraft kan den køre hurtigt, men dens tophastighed er sat til 145 km/t for at sikre sikkerheden og effektiviteten.

Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der balancerer mellem at være hurtig og økonomisk. Med sin motor på 113 kW og drejningsmoment på 315 Nm, viser Honda e Advance, at elektriske biler kan være lige så spændende som traditionelle biler.

Hvor hurtigt accelererer en Honda e Advance fra 0-100 km/t?

En Honda e Advance når fra 0-100 km/t på omkring 8 sekunder. Dette skyldes dens elektriske motor, der leverer 154 hestekræfter og et drejningsmoment på 315 Nm. Disse tal viser, at bilen har kraft til hurtige starts.

Hastigheden passer godt til bykørsel og hurtige overhalinger. Med denne acceleration står Honda e Advance som et stærkt valg for dem, der ønsker en bil med hurtig reaktion.

Hvad er dimensionerne på en Honda e?

Honda e er en lille bil. Den er 1,75 meter bred. Dette gør den nem at køre i byen. Den har også en mini-venderadius på kun 9,3 meter. Dette hjælper med at dreje stramt i små gader.

Bagklappen åbner til et bagagerum på 145 liter under hattehylden. Når bagsædet er nedfoldet, bliver pladsen større og når op på 875 liter. Men bagklappens åbning er smal og læssekanten er høj.

Den er omkring 74 centimeter fra jorden. Dette kan gøre det svært at læsse tunge ting ind i bilen.

Hvor stort er bagagerummet i en Honda e?

Bagagerummet i en Honda e er på 180 liter. Den har plads til 145 liter under hattehylden. Når man folder bagsædet ned, bliver rummet større, og man kan bruge op til 875 liter. Bagklappen er smal, og der er en høj læssekant på omkring 74 centimeter.

Dette gør det lidt svært at læsse store ting ind.

Kan man få anhængertræk på en Honda e?

Ja, man kan få anhængertræk på en Honda e Advance. Dette ekstraudstyr kan monteres uden problemer. Honda e Advance er designet til at kunne håndtere mindre trailere eller campingvogne med sin tilstrækkelige trækkapacitet.

Mange har brugt den til at trække mindre anhængere, hvilket gør den til et fleksibelt valg for bilkøbere.

Anhængertrækket tilføjer praktisk funktionalitet til bilen og udvider dens anvendelighed. Dette gør Honda e Advance til et endnu bedre valg for dem, der leder efter en elektrisk bil, som ikke kun er god til bykørsel, men også kan klare weekendturen med ekstra bagage eller hobbyudstyr.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Honda e?

Honda e har ikke en officiel specifikation for maksimal vægt på anhængertræk. Dette tyder på, at bilen ikke er designet til at trække tunge laster. For at få præcis information, bør man kontakte en autoriseret forhandler.

Det er vigtigt at huske, at brug af anhængertræk kan påvirke bilens garantiforhold.

Denne bil er mere tilpasset bykørsel og har derfor ikke fokus på at kunne trække meget med sig. Før man beslutter sig for at montere et anhængertræk, skal man overveje, om bilen kan håndtere det ønskede.

Sikkerheden og bilens ydeevne må ikke gå på kompromis.

Hvilke fælge kan man få til en Honda e?

Købere kan vælge mellem forskellige fælge til deres Honda e Advance. De kan tilpasse bilens look med disse valg.

  1. Standardfælgene kommer som 16 - tommer alufælge. De giver bilen et skarpt look.
  2. For dem, der vil have noget større, er der 17 - tommer alufælge som ekstraudstyr. Disse fælge gør bilen mere iøjnefaldende.
  3. Fælgene findes i forskellige designs og stilarter. Dette betyder, at ejere kan gøre deres bil personlig.

Valget af fælge spiller en stor rolle for, hvordan Honda e ser ud og føles på vejen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Honda e?

Valg af vinterdæk til en Honda e er vigtigt for sikker kørsel om vinteren. Dæk spiller en stor rolle i hvordan bilen klarer sig på glatte veje.

  1. Søg efter dæk med M+S mærket. Dette betyder, at de er lavet til mudder og sne.
  2. Vælg dæk med et lavt støjniveau for at beholde den stille køreoplevelse som en Honda e giver.
  3. Tjek dækmærkets greb på våde veje. Dette er vigtigt for sikkerheden i vådt vintervejr.
  4. Se efter dæk, der passer til bilens anbefalede størrelser. Det sikrer, at de passer godt og kører godt.
  5. Overvej dæk med god holdbarhed for at undgå hyppige udskiftninger.
  6. Overvej også dæk designet til elbiler. De kan håndtere bilens hurtige acceleration bedre.

Hver bilist har forskellige behov, så det er klogt at tænke over egne vaner før valget træffes.

Hvor sikker er en Honda e?

Honda e er en sikker bil. Den har airbags foran og på siderne samt hovedairbags, der går igennem bilen. Der er også ekstra airbags, man kan vælge at få med. En vigtig del af sikkerheden er bilens egen evne til at kalde på hjælp, hvis der sker en ulykke.

Dette sker gennem et indbygget SIM-kort, som automatisk opkalder nødhjælp.

Denne bil kommer med flere systemer, der passer på dig, når du kører. Disse inkluderer advarsler om mulige sammenstød, et system til nødbremsning, og en assistent til at holde dig i din vognbane.

Når det kommer til passagersikkerhed, har Honda e scoret 76% i NCAP-testen. Dette viser, at den er designet til at beskytte dem inde i bilen godt.

Hvordan er interiøret i en Honda e?

Interiøret i en Honda e viser en blanding af høj kvalitet og smart teknologi. Indeni finder man berøringsskærme sammen med fysiske knapper og drejeknapper, hvilket gør det nemt at bruge bilens funktioner.

Der er også gode forbindelsesmuligheder som radio, Apple CarPlay, Android Auto, Garmin-navigationssystem, og selv en personlig assistent. Dette betyder, at man nemt kan forbinde sin smartphone og bruge forskellige apps mens man kører.

Bilen har tre USB-porte, en HDMI-port og endda en 230-volts stikkontakt, så man kan oplade sine enheder eller endda tilslutte en laptop.

Udover teknologien er klimatiseringen i bilen designet til komfort året rundt. Man kan ikke kun justere temperaturen indeni bilen, men også bruge standklimatiseringen gennem en smartphone-app.

Dette giver mulighed for at forvarme eller køle bilen før man stiger ind. Selvom den generelle kvalitet er høj, kunne nogle dele af interiøret være bedre forarbejdet. Alligevel giver Honda e en behagelig og teknologisk avanceret køreoplevelse.

Hvor mange personer er der plads til i en Honda e?

En Honda e har plads til fire personer. Den giver god plads til passagerer, selv de op til 2 meter høje. Dette gælder både for folk der sidder foran og dem bag i. Forsædehovedstøtter beskytter folk op til 1,95 meter, mens de bag i er gode for dem op til 1,75 meter.

Dette viser, at en Honda e er designet med tanke på komfort for alle passagerer, uanset hvor de sidder i bilen. Honda e bruger sine dimensioner smart til at skabe et rummeligt interiør.

Hvilket lydsystem har en Honda e?

Honda e Advance kommer med et avanceret lydsystem. Det har højttalere rundt om i bilen. Dette system giver førsteklasses lyd for alle i bilen. Lyden er klar og fyldig, så musik og radio lyder godt under kørslen.

Detaljer om mærket eller modellen af lydsystemet er ikke kendt. Men dette lydsystem gør køreturen mere underholdende. Folk, der vil have god lyd, vil finde det tiltalende.

Hvilke apps kan man få til en Honda e?

Honda e har mange smarte funktioner. Disse inkluderer apps, som gør kørslen sjovere og lettere. Her er nogle apps, du kan bruge:

  1. Akvarium-app: Viser fisk der svømmer på skærmen. Det gør bilen hyggeligere.
  2. Navigationsapps: Hjælper dig med at finde vej uden om trafikken.
  3. Musikapps: Spil din yndlingsmusik direkte fra din bil.
  4. Vejrapps: Tjek vejret, før du kører hjemmefra.
  5. Parkeringsapps: Find og betal for parkering hurtigt.
  6. Opladningsstation apps: Viser hvor nærmeste oplader til din elektriske bil er.
  7. Nyhedsapps: Hold dig opdateret mens du kører.
  8. Stemmeassistent apps: Styr mange af bilens funktioner med din stemme.
  9. DAB radio app: Lyt til digital radio for klar lyd.

Disse apps gør Honda e til en moderne og teknologi-fyldt biloplevelse.

Opdateres softwaren i en Honda e automatisk?

Softwaren i en Honda e opdateres ikke af sig selv. Ejere skal selv sørge for at installere nye opdateringer. Disse kan de finde på Honda's softwareportal. Det er vigtigt at opdatere softwaren for at bilen kører bedst muligt og er sikker.

Opdateringer kan også give bilen nye funktioner. Man bør ofte tjekke for nye opdateringer for at få det bedste ud af sin bil.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Honda e?

Honda e Advance kommer med mange muligheder for at gøre bilen mere personlig og praktisk. Bilkøbere kan vælge mellem forskellige typer af tilbehør og ekstraudstyr.

  1. Soltag giver mere lys og luft i kabinen.
  2. Opvarmede sæder og rat holder dig varm om vinteren.
  3. Parkeringssensorer hjælper med at parkere bilen nemt.
  4. Trådløs opladning til mobiltelefoner gør det let at holde telefonen opladt.
  5. Avanceret lydsystem forbedrer musik - og lydoplevelsen.
  6. Ekstra sikkerhedsfunktioner som Honda Sensing giver en sikrere kørsel.
  7. Fælge og interiørdetaljer kan ændres for et unikt look.
  8. Udvidet garantiprogram dækker bilen længere tid.
  9. Serviceaftaler sørger for regelmæssig vedligeholdelse af bilen.
  10. Opbevaringsløsninger og tagbøjler øger bilens lastkapacitet.
  11. Avancerede LED - lygter sikrer bedre synlighed i mørket.
  12. Elektrisk foldbare sidespejle er praktiske i trange rum.
  13. Opgraderede dæk forbedrer køreegenskaberne.
  14. Opladningskabler og ladestationer til forskellige behov hjemme eller på farten.
  15. Beskyttelsesudstyr som gummimåtter og bagagerumsbakke beskytter mod snavs og slid.

Disse valgmuligheder hjælper ejeren med at tilpasse deres Honda e Advance, så den passer perfekt til deres behov og stil.

Guides til andre varianter af Honda e

Hvilke teknologier bruges i en Honda e?

Honda e bruger moderne teknologier til at gøre køreture sikre og sjove. Bilen har et avanceret batteri på 35,5 kWh, men kun 28,5 kWh er brugbart. Dette batteri giver strøm til en elektrisk motor med en kraft på 113 kW (154 hk) og et drejningsmoment på 315 Nm.

For at holde køreturen på rette spor, indeholder Honda e også teknologier som head-up display, parkeringsassistent og et nødbremsesystem. Disse hjælper føreren med at se information direkte på forruden, parkere nemmere, og stoppe bilen hurtigt i nødsituationer.

Opladning af Honda e er gjort let med flere muligheder. Ejere kan bruge almindelige husholdningsstik, Type 2 stik eller CCS hurtigopladning. Hurtigopladning kan gå op til 50 kW, hvilket betyder, at bilen kan lades ret hurtigt.

Klimaanlægget i bilen anvender R1234yf kølemiddel, som er skånsomt mod miljøet. Alle disse teknologier arbejder sammen for at gøre Honda e til en smart fuldelektrisk bil, der ikke kun er sjov at køre i, men også passer på miljøet og førerens sikkerhed.

Hvad koster en Honda e Advance-Paket (17 Zoll Bereifung) i grøn ejerafgift?

En Honda e Advance-Paket (17 Zoll Bereifung) koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Honda e til service?

En Honda e skal til service hver 20.000 km eller en gang om året, alt efter hvad der kommer først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører effektivt.

Ved service tjekkes bilen igennem for fejl, og vigtige dele som bremser og batteri undersøges. Dette er vigtigt for at bilen kan køre sikkert og uden problemer. Service af bilen er også en del af betingelserne for at opretholde garantien, som dækker batteriets kapacitet i op til otte år eller 160.000 km.

Hvilke dele på en Honda e går mest i stykker?

Købere af Honda e skal vide, hvilke dele der kan gå i stykker. Dette hjælper med at forstå bilens holdbarhed og vedligeholdelsesbehov.

  1. Batteriet - Det er hjertet i enhver fuldelektrisk bil, herunder Honda e. Med tiden kan batteriets kapacitet falde, hvilket mindsker bilens rækkevidde.
  2. Skærme til digital sidespejling - Disse avancerede skærme erstatter traditionelle spejle men kan være følsomme over for fejl.
  3. Softwareproblemer - Da bilen bruger software til forskellige funktioner som nøglefri betjening og automatisk parkering, kan softwarefejl opstå.
  4. Elektriske motorproblemer - Selvom de er mere pålidelige end benzinmotorer, kan elektriske motorer stadig opleve fejl.
  5. Opladningsport - Bruges hyppigt og kan blive beskadiget eller slidt over tid.
  6. Klimaanlægget - Det arbejder hårdt i både varme og kulde for at holde kabinen behagelig, hvilket kan føre til større slid.
  7. Affjedringssystemet - Vejhuller og ujævn kørsel tester affjedringen, som kan slites eller gå i stykker.
  8. Bremser - Brug af regenerativ bremsning reducerer sliddet, men bremserne skal stadig vedligeholdes regelmæssigt.

Disse dele udgør typisk de mest almindelige problempunkter hos Honda e og kræver opmærksomhed for at sikre en lang levetid for bilen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Honda e?

Garantien på en Honda e dækker batterikapaciteten i op til 8 år eller 160.000 km. Dette giver ejeren ro i sindet ved at vide, at bilens vigtigste del – batteriet – er beskyttet mod store fejl eller tab af ydeevne i en lang periode.

Denne garanti sikrer, at bilen forbliver en pålidelig og effektiv køreoplevelse over tid. Honda viser med denne garantiperiode sin tillid til kvaliteten og holdbarheden af deres elektriske køretøjer.

Hvad dækker garantien på en Honda e?

Garantien på en Honda e dækker batteriets kapacitet i otte år eller op til 160.000 km. Dette betyder, at hvis batteriet ikke kan holde strøm som det skal, vil garantien hjælpe med at løse problemet uden ekstra omkostninger for ejeren.

Batteriet i en Honda e har en samlet kapacitet på 35,5 kWh, men brugeren kan kun bruge 28,5 kWh af denne energi på grund af systemets begrænsninger. Hvis batteriet falder under forventet kapacitet inden for garantiperioden, vil det blive repareret eller udskiftet af Honda.

Der er også flere måder at oplade bilen på, herunder normal opladning ved brug af et husholdningsstik, Type 2 stik for hurtigere opladning, og CCS for super hurtig opladning op til 50 kW.

Dette giver bilen en rækkevidde på op til 180 km efter ADAC's test. Garantien sikrer, at ejere af en Honda e kan nyde godt af bilens elektriske drive uden bekymringer om batteriets levetid eller ydeevne.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.19

Opdateret 10.09.2024, 14.32.19

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel