Find brugte biler til salg

Guiden handler om Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance (Årgang 09/2015 - 12/2017)

Købsguide: Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance (09/2015 - 12/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance?

Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance er en bil bygget til folk, der har brug for en pålidelig pendlerbil. Denne model er en femdørs kompaktbil, som giver god køreoplevelse og er nem at parkere.

Med sin unikke Magic Seats funktion kan sæderne foldes på forskellige måder. Det giver ekstra plads til bagage, når du har brug for det. Bilen kører op til 710 km på en fuld tank, hvilket viser, hvordan den klarer sig godt med strømforsyningen.

Denne Honda Jazz variant kommer med masser af udstyr som fuldaut. klima, fartpilot, parkeringssensor (for) og el-klapbare sidespejle med varme. Sædevarme og fjernb. c.lås er også inkluderet for ekstra komfort og sikkerhed.

De, der ønsker tech i bilen, vil nyde godt af android auto og apple carplay. Disse tillader nem tilslutning af din smartphone for musik og apps. Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance kombinerer effektivitet med smart teknologi og komfort, hvilket gør den til et godt valg for bilkøbere.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Honda Jazz?

Honda Jazz kommer i flere versioner, hver med unikke egenskaber. Fra den grundlæggende model til mere luksuriøse udgaver, passer en Honda Jazz til mange behov.

  1. Honda Jazz 1.3 i-VTEC S - Denne grundmodel inkluderer alufælge, kørecomputer og startspærre. Den er perfekt for dem, der ønsker kvalitet og pålidelighed uden ekstra luksus.
  2. Honda Jazz 1.3 i-VTEC Comfort - Udstyret med lidt mere komfort som cd/radio og usb tilslutning, denne variant henvender sig til de bilkøbere, der sætter pris på teknologi.
  3. Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance - Med nøglefri adgangssystem og læderrat, denne udgave kombinerer elegance med praktiske håndtag i loftet for en lettere hverdag.
  4. Honda Jazz 1.5 i-VTEC Dynamic - For de speedglade byder dette valg på højere ydelse takket være flere hestekræfter (hk) og en sporty flair.
  5. Honda Jazz Hybrid - Som et miljøvenligt alternativ findes hybridudgaven med forbedret brændstoføkonomi og reduceret CO2-udledning for en grønnere profil.

Hver af disse varianter giver bilkøbere muligheden for at vælge netop den Honda Jazz, der bedst matcher deres livsstil og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Honda Jazz?

Honda Jazz imponerer med sin pladsudnyttelse. Denne kompakte bil tilbyder mere rum end man forventer, hvilket gør den ideel til købere der har brug for god benplads og bagageplads, men ikke har lyst til at køre rundt i en større model.

Den kører desuden langt på literen, så ejere vil finde, at de spare penge på benzin. Komforten er også i top takket være dens behagelige fjedring, som sikrer en glidende køreoplevelse selv på bumlede veje.

På den anden side lider Honda Jazz under en støjende motor. Dette kan være irriterende for passagerer og føreren, især på lange ture. Desuden halter den efter konkurrenterne, når det kommer til moderne lysfunktioner.

Dette viser, at selvom Jazz excellerer på visse områder som plads og økonomi, kan manglen på opdaterede tekniske finesser være en ulempe for dem, der værdsætter nyeste teknologi i deres køretøj.

Hvordan klarer Honda Jazz sig i test?

Honda Jazz har vist sig godt frem i forskellige tests. I ADAC EcoTest bruger den kun 5,6 liter brændstof per 100km (20,0 km/L) Det viser, at bilen er økonomisk og venlig mod miljøet. Crashtests fra ADAC viser også, at Honda Jazz er sikker.

Den har fået 93% af de mulige points. Det betyder, at den beskytter folk godt ved uheld.

Bilen har altså klaret sig godt både i forhold til sikkerhed og brændstoføkonomi. Det gør Honda Jazz til et godt valg for dem, der køber bil. Den passer både til dem, der vil have en sikker bil og dem, der tænker på miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Honda Jazz?

Hvis du kigger efter en bil som Honda Jazz, så har du mange gode muligheder. Alle disse alternativer tilbyder noget unikt.

  1. Citroën C3:
    • Denne bil er kendt for sin komfort og særegne design. Ligesom Jazz har den også klimaanlæg og mulighed for at tilslutte din telefon via aux.

     

  2. Hyundai i20:
    • Hyundai i20 giver god værdi for pengene med sine teknologiske funktioner og rummelige kabine, hvilket gør den til en stærk konkurrent.

     

  3. Ford Fiesta:
    • Ford Fiesta er berømt for sin fantastiske køredynamik og økonomi. Den tilbyder også avancerede sikkerhedsfunktioner og et moderne interiør.

     

  4. Toyota Yaris:
    • Med sin pålidelighed og brændstofeffektivitet skiller Yaris sig ud. Den kommer med hybridteknologi, der kan mindske dit benzinforbrug.

     

  5. Peugeot 208:
    • Peugeot 208 imponerer med sit nyskabende interiør og eksklusive udseende. Dens motorudvalg inkluderer både benzin-, diesel- og elektriske drivlinjer.

     

  6. Skoda Fabia:
    • Skoda Fabia byder på masser af plads, praktisk anvendelighed og værdi for pengene, sammen med smarte opbevaringsløsninger.

     

  7. Volkswagen Polo:
    • Volkswagen Polo fremstår med et matursoplevelse takket være dens høj kvalitets interiør samt teknologier, der giver en sikker og behagelig kørsel.

     

Alle disse biler giver gode alternativer til Honda Jazz, hvad enten du leder efter komfort, stil eller effektivitet. Hver model kommer med sine egne særlige egenskaber, så husk at overveje hvad der er vigtigst for dig inden dit køb.

Hvor langt kører Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance på literen?

Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance bruger forskellig mængde benzin alt efter hvor man kører. I byen bruger den 6.0 liter benzin for hver 100 kilometer. Uden for byen er den mere økonomisk og bruger kun 5.0 liter på 100 kilometer.

På motorvejen har den brug for 6.7 liter for at køre 100 kilometer. ADAC EcoTest viser, at bilen i gennemsnit bruger 5.6 liter på 100 kilometer. Dette gør Honda Jazz til et økonomisk valg, specielt hvis man ofte kører uden for byen.

Denne information er vigtig for bilkøbere, der ønsker en bil, der ikke bruger for meget benzin. Honda Jazz er altså både en praktisk og økonomisk bil, der passer godt til hverdagens behov.

Den klarer sig godt både i byen og på længere ture, hvilket gør den til en ideel bil for mange mennesker.

Hvilken motor har en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance?

Honda Jazz 1.3 i-VTEc Elegance kører med en stærk 1,3 liters benzinmotor. Denne maskine har en cylindervolumen på 1318 ccm. Den giver bilen god kraft og sikrer, at den kører glat på vejen.

Denne model er perfekt for dem, der leder efter en bil, der er både økonomisk og pålidelig. Med denne motor får køberen en bil, der balancerer mellem ydeevne og brændstoføkonomi.

Den er ideel til bykørsel såvel som længere ture på landevejen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance?

En Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance har 102 hestekræfter. Denne kraft kommer, når bilen når op på 6000 omdrejninger i minuttet. Med denne styrke kan ejeren nyde en bil, der både er brændstofeffektiv og stærk nok til daglig brug.

Det er væsentligt for købere, der søger en bil med god ydelse uden at ofre økonomien ved kørsel. Kraften bag denne model kommer fra dens 1.3 i-VTEC motor, som er en af de mest pålidelige i Honda's række af kompakte biler.

Denne information om motorens ydeevne er specielt nyttig for dem, der kigger efter brugte biler til salg og ønsker et pålideligt køretøj.

Hvad er tophastigheden for en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance?

Der er ikke givet specifikke oplysninger om tophastigheden for Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance. På trods af dette kan vi se på andre aspekter af bilen. Motoren i bilen har en kapacitet på 1318 ccm og kan levere 102 hk ved 6000 omdrejninger i minuttet.

Måske kunne hastighedsentusiaster ønske sig mere detaljer, men disse tal viser, at Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance har en solid motorpræstation klar til daglig brug. Brændstoftanken kan holde 40 liter, og bilen kan køre 710 km på en fuld tank, hvilket indikerer god brændstoføkonomi og en stabil ydelse; nyttige oplysninger for bilkøbere på udkig efter en pålidelig og økonomisk bil.

Selv uden specifik tophastighedsdata, tilbyder denne model mange andre fordele, som købere leder efter, herunder effektivitet og styrke til hverdagens kørsel.

Hvor hurtigt accelererer en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance fra 0-100 km/t?

Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance klarer turen fra 0-100 km/t på 11,6 sekunder. Denne bil passer perfekt til bilkøbere, der leder efter en model, som kombinerer performance med økonomi.

Med sin 1,3 liters benzinmotor og 102 hestekræfter, byder den både på styrke og en jævn køreoplevelse. Gearkassen har seks trin, hvilket hjælper med at optimere accelerationen og sikrer en behagelig tur.

Dette make denne version af Honda Jazz til et fortrinligt valg for dem, der sætter pris på en bil, der kan levere både i hverdagen og på længere ture.

Hvad er dimensionerne på en Honda Jazz?

En Honda Jazz måler 3995 mm i længden, hvilket giver god plads indeni uden at være for stor til bykørsel. Bredde på 1694 mm sikrer, at bilen føles rummelig, mens højden på 1525 mm gør det nemt at stige ind og ud af bilen.

Med sidespejle udfoldet når bilen en samlet bredde på 1985 mm. Disse mål gør Honda Jazz til et ideelt valg for folk, som søger en kompakt bil med godt med plads. Anhængertræk kan monteres, hvilket øger bilens alsidighed for dem, der har brug for at transportere mere end bagagerummet tillader.

Hvor stort er bagagerummet i en Honda Jazz?

Bagagerummet i en Honda Jazz er rummeligt og fleksibelt. Med bagsæderne oppe kan det holde 305 liter. Fjerner man bagsæderne, vokser pladsen til 405 liter. Skal man have virkelig meget med, kan bagagerummet udvides til hele 1285 liter.

Dette gør bilen til et godt valg for købere, der har brug for en bil med god plads til både hverdag og ferie. Honda Jazz kombinerer fleksibilitet med funktionalitet og viser sig således som en praktisk bil for dem, der sætter pris på god pladsudnyttelse.

Honda Jazz er også udstyret med handige funktioner som el-klapbare sidespejle med varme og aux tilslutning, hvilket tilføjer ekstra komfort og gør den til en attraktiv mulighed for dem på udkig efter brugte til salg.

Med dens store bagagerum og nyttige udstyr passer Honda Jazz perfekt til familier eller personer, der ofte transporterer større genstande.

Kan man få anhængertræk på en Honda Jazz?

Ja, man kan montere anhængertræk på en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance.

At tilføje anhængertræk til Honda Jazz åbner op for nye muligheder for transport og æventyr, hvilket gør den til et mere alsidigt køretøj for dens ejere. El-klapbare sidespejle med varme sikrer, at man også har god sigtbarhed, når man transporterer noget på anhængertrækket.

Hvor mange kg må en Honda Jazz trække på anhængertrækket?

En Honda Jazz kan trække op til 1000 kg på anhængertrækket. Kugletrykket, altså det maksimale tryk på krogen, må ikke overstige 50 kg. Dette er vigtigt for bilkøbere at vide, når de overvejer at købe bilen, især hvis de har brug for at transportere tunge ting.

Det gør bilen til et godt valg for folk, der gerne vil kunne trække en trailer eller en campingvogn. Med disse oplysninger in mente, kan købere bedre beslutte, om en Honda Jazz passer til deres behov for at trække forskellige typer anhængere.

Hvilke fælge kan man få til en Honda Jazz?

Købere kan vælge mellem mange fælge til en Honda Jazz for at gøre bilen personlig. Honda Jazz tilbyder originalt udstyr med 15 eller 16 tommer aluminiumsfælge, men valgmulighederne stopper ikke her.

  1. Originalt udstyr omfatter 15 tommer aluminiumsfælge, som passer perfekt til bilens design.
  2. For dem, der ønsker et større hjul, er der mulighed for at opgradere til 16 tommer aluminiumsfælge.
  3. Eftermarkedsfælge giver ejerne chance for at vælge mellem forskellige størrelser og materialer udover de originale specifikationer.
  4. Afhængigt af sæsonen kan ejere vælge fælge, der er bedre egnet til vinter- eller sommerkørsel.
  5. Designet på fælgene varierer også, så man kan finde et look, der matcher ens personlige stil.
  6. Prisen på fælgene svinger baseret på størrelsen, materialet og det valgte design.
  7. Det er centralt at sikre sig, at de valgte fælge matcher bilens krav og specifikationer.

Brugere bør altid overveje disse punkter nøje for at finde det rigtige sæt hjul, der opfylder både praktiske behov og stilpræferencer uden at gå på kompromis med bilens ydeevne eller sikkerhed.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Honda Jazz?

Valget af vinterdæk til en Honda Jazz er vigtigt for at sikre god sikkerhed og performance i koldt vejr. Det rette dækvalg hjælper med at holde bilen stabil på glatte veje.

  1. Tjek dækkets mærkning: Sørg for, at de har symboler, der viser, de er godkendt til vinterbrug.
  2. Overvej størrelsen: Dækkene skal passe til din Honda Jazz’ specifikationer for at sikre optimal ydeevne.
  3. Skift alle fire dæk: Det giver bedst kontrol og stabilitet.
  4. Læs anmeldelser: Se hvad andre siger om dækkenes performance på sne og is.
  5. Sammenlign priser: God kvalitet behøver ikke koste en formue.
  6. Kig efter ny teknologi: Moderne dæk kommer med funktioner som reduceret støj og øget greb på våde veje.
  7. Mærkets ry spiller også en rolle: Vælg et velrenommeret mærke kendt for kvalitet.
  8. Brug ikke sommerdæk med lav profil om vinteren, selvom de passer i størrelsen.
  9. Spørg professionelle: Få rådgivning fra eksperter ved tvivl om valg af vinterdæk.
  10. Husk el-klapbare sidespejle m. varme kan spare tid på frostige morgener men har intet at gøre med valg af dæk.

Det rigtige valg af vinterdæk øger sikkerheden og komforten under kørsel i den kolde sæson for ejere af en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance fra årgang 09/2015 - 12/2017 uden at kompromittere ydeevnen.

Hvor sikker er en Honda Jazz?

Honda Jazz har gode sikkerhedsfunktioner som vognbaneassistent, trafikskiltegenkendelse og automatisk nødbremse. Disse hjælper med at holde bilen sikker på vejen. I ADAC Crashtests fik den 93% af de mulige point.

Dette viser, at Honda Jazz er en sikker bil for både voksne og børn, med kindersikkerhed på 85% i crashtests. Disse resultater gør Honda Jazz til et godt valg for familier og andre, der sætter sikkerhed højt.

Bilen er altså bygget til at beskytte sine passagerer. Hvis du er på udkig efter en bil med høj sikkerhed, er Honda Jazz en stærk kandidat. Med dens avancerede sikkerhedsfunktioner giver den god beskyttelse på vejen og scorede højt i sikkerhedstests.

Hvordan er interiøret i en Honda Jazz?

Interiøret i en Honda Jazz er en blanding af hårde plastmaterialer og kromdetaljer, som giver bilen et smart look. Der er god plads både foran og bagved, takket være Magic Seats, som kan indstilles på forskellige måder.

Dette gør Jazz til en meget fleksibel bil, perfekt for folk der har brug for ekstra plads. Bordcomputeren, som er let at betjene med knapper på rattet, sikrer en bekvem kørsel. Disse funktioner kombineret skaber en behagelig og praktisk oplevelse for føreren og passagererne.

Hvor mange personer er der plads til i en Honda Jazz?

En Honda Jazz har god plads og kan nemt have fem personer siddende. Dette gør den til et godt valg for familier eller hvis man ofte kører med venner. Bilen er designet til komfort, selv på lange ture.

Derfor er Honda Jazz ikke kun praktisk, men også behagelig for alle passagerer. Denne egenskab sammen med bilens øvrige kvaliteter, som for eksempel dens effektive brug af brændstof og pålidelighed, gør den til en foretrukken model blandt bilkøbere.

Hvilket lydsystem har en Honda Jazz?

Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance er udstyret med Honda Connect multimediesystem. Det betyder, at den har et system til at spille musik og andet lydindhold, som er nemt at bruge. Men der er nogle ting, købere skal være opmærksomme på.

For eksempel kan det være svært at justere lydstyrken og styre klimaanlægget, fordi kontrollerne ikke er så brugervenlige. Det tyder på, at Honda har forsøgt at spare omkostninger ved designet af dette system.

Selvom systemet fungerer, mangler det nogle luksusdetaljer og moderne lysfunktioner som LED eller xenon.

Til trods for disse mangler, tilbyder Honda Connect en grundlæggende lydoplevelse for dem, der ejer en Honda Jazz. Købere skal bare være klar over de begrænsninger, der følger med systemets design og brugerflade.

Hvilke apps kan man få til en Honda Jazz?

Honda Jazz kommer med Honda Connect multimediesystem. Det giver ejere mulighed for at downloade en række nyttige apps.

  1. Navigation apps, som hjælper med at finde vej på hurtigste måde.
  2. Musikstreaming apps til at nyde musik under kørslen.
  3. Sociale medier apps, så man kan holde kontakt med venner og verden rundt om.
  4. Sikkerhedsapps, der øger sikkerheden ved at give vigtige opdateringer mens du kører.
  5. Køreglæde apps, der forbedrer køreoplevelsen gennem spil og læring.
  6. Softwareopdateringer fra Honda Connect App Store sikrer, at bilen altid har de nyeste funktioner.

    7.Jazz-ejere kan integrere deres smartphones via Honda Connect for en mere sammenkoblet køretur.

Disse muligheder gør Honda Jazz til et smart valg for dem, der ønsker teknologi lige ved hånden.

Opdateres softwaren i en Honda Jazz automatisk?

Software i en Honda Jazz opdateres ikke automatisk. Ejere skal selv tage bilen til en forhandler eller et værksted for at få opdateret softwaren. Denne proces sikrer, at bilen har den nyeste teknologi og kører så effektivt som muligt.

Det er vigtigt for ejeren at holde sig opdateret om nye softwareversioner for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed i bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Honda Jazz?

Honda Jazz tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr, så ejere kan tilpasse deres bil. Fra komfortforbedrende funktioner til praktiske løsninger, her er hvad man kan vælge:

  1. Bakkamera for at gøre parkering nemmere og mere sikkert.
  2. Nøglefri adgangssystem gør det nemt at låse op uden nøgle.
  3. Klimaanlæg sikrer behagelig temperatur året rundt.
  4. Sædevarme giver ekstra komfort på kolde dage.
  5. Tagbøjler til transport af udstyr som f.eks. cykler eller ski.
  6. Bagagerumsmåtte beskytter mod snavs og slid.
  7. Parkeringssensorer hjælper med at undgå småskader når du parkerer.
  8. Navigationssystem guider dig hurtigt og effektivt til din destination.
  9. Ekstra garantiforsikring giver ro i sindet ved eventuelle problemer.
  10. Opgradering af lydsystem forbedrer musik- og lydoplevelsen under kørslen.
  11. Mørktonede ruder giver et stilfuldt udseende samt beskyttelse mod solens stråler.
  12. Soltag øger fornemmelsen af frihed og luftighed i kabinen.
  13. Anhængertræk udvider bilens anvendelighed til at trække trailere eller campingvogne.

Disse muligheder tillader købere at skræddersy deres Honda Jazz, så den passer perfekt til deres behov og livsstil.

Guides til andre varianter af Honda Jazz

Hvilke teknologier bruges i en Honda Jazz?

En Honda Jazz bruger avanceret teknologi til at sikre sikkerheden og komforten for både føreren og passagererne. Den har et kombineret kamera- og lasersystem, som hjælper med at holde øje med vejen.

Dette system kan genkende fare og hjælpe med at undgå ulykker. Derudover har bilen et Honda Connect multimediesystem. Det gør turen mere underholdende med musik, navigation og apps, som man nemt kan bruge under kørslen.

Disse teknologier gør Honda Jazz til en moderne og sikker bil, som passer godt til folk, der sætter pris på ny teknologi i deres bil.

Hvad koster en Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance i grøn ejerafgift?

En Honda Jazz koster i 2024 ca. fra 780 kr til 2.620 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Honda Jazz til service?

Honda Jazz 1.3 i-VTEC Elegance skal tjekkes hvert år eller efter hver 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Det er vigtigt for at holde bilen i god stand og sikre, at den kører problemfrit.

Denne regel hjælper ejerne med at undgå uventede reparationer og sikrer, at bilen altid er klar til brug.

Den har også en garantiperiode på tre år eller indtil den når 100.000 km, hvilket giver ejerne ekstra ro i sindet. Driftsomkostningerne for denne bil er bedømt til at være tilfredsstillende, hvilket betyder, at ejerne kan nyde godt af en pålidelig bil uden at skulle bekymre sig for meget om omkostningerne ved løbende vedligeholdelse.

Dette gør Honda Jazz til et godt valg for folk, der søger en bil med lave vedligeholdelseskrav.

Hvilke dele på en Honda Jazz går mest i stykker?

På en Honda Jazz er der visse dele, som har tendens til at få problemer oftere end andre. Det drejer sig især om motoren, som kan støje mere og bruge mere brændstof end forventet.

Dette blev påpeget i ADAC's EcoTest. En anden vigtig del, der kan vise svaghed, er bremserne. Bremseafstanden fra 100 km/t blev målt til 37,0 meter under test, hvilket indikerer et potentielt område for forbedring.

Det er også værd at nævne CO2-udledningen, som ifølge producenten skulle være 120 g/km, men ifølge tests er den højere, nemlig 153 g/km. Dette viser, at miljøpåvirkningen kan være større end først antaget.

De, der tænker på at købe en Peugeot 206 eller lignende bil, må huske på disse punkter vedrørende Honda Jazz for at tage velinformerede beslutninger.

Hvor lang tid dækker garantien på en Honda Jazz?

Garantien på en Honda Jazz varer i tre år. Den har også en begrænsning på 100.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dertil kommer en rustgaranti, som gælder i 12 år. Dette betyder, at køberen kan være sikker på at bilens væsentlige dele er dækket i denne periode.

Dette giver tryghed for bilkøbere, da de ved at deres Honda Jazz er beskyttet mod visse fejl og mangler. Garantien sikrer, at bilen kan repareres eller dele udskiftes uden ekstra omkostninger, hvis fejlen er dækket af garantien.

Hvad dækker garantien på en Honda Jazz?

Garantien på en Honda Jazz omfatter 3 års eller 100.000 km dækning. Dette er en standard garantipakke, som sikrer bilkøbere imod fejl og mangler. Udover den grundlæggende garanti, tilbyder Honda også en rustgaranti på 12 år.

Denne ekstra beskyttelse hjælper ejere med at holde deres bil fri for rustskader, hvilket er en væsentlig fordel i lande med hårdt vejr. Garantien sikrer, at bilens vigtige dele og funktioner er beskyttet under normal brug.

Dette giver ejerne tryghed, da de ved, at deres investering er beskyttet over længere tid.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.11

Opdateret 10.09.2024, 14.35.11

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel