Find brugte biler til salg

Guiden handler om Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT (Årgang 07/2020 - 03/2023)

Købsguide: Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT (07/2020 - 03/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT?

Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT er en smart bil til dem, der vil have både kraft og økonomi. Denne bil har to motorer: en elmotor med 109 hestekræfter og en benzinmotor med 98 hestekræfter.

Sammen gør de bilen både hurtig og sparsommelig. Den bruger kun 5,1 liter benzin hver 100km (20,0 km/L) Det er godt for både pengepungen og miljøet. Bilen er også rummelig med plads til mange indkøbsposer i bagagerummet.

Bagagerummet kan holde 260 liter, men hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der op til 1200 liter plads.

Denne Honda Jazz er også god at køre langt i. Med et fuldt tank kan den køre op til 780 km. Det er som at rejse fra Aarhus til Amsterdam uden at tanke. Størrelsen på bilen gør den let at parkere i byen.

Den er ikke så lang, kun lidt over 4 meter, men indeni er der god plads til både føreren og passagererne. Garantien på bilen dækker tre år eller op til 100.000 km, hvilket giver ro i sindet ved køb.

Og man skal ikke bekymre sig om ekstra afgifter; ejerafgiften er lav takket være den gode brændstoføkonomi og lave CO2-udledning. Dette gør Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT til et godt valg for dem, der søger en økonomisk, rummelig og miljøvenlig bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Honda Jazz?

Honda Jazz kommer i flere udgaver. Hver model har sine egne funktioner, så købere kan finde det, der passer bedst til deres behov.

  1. Basisudgaven - Denne model tilbyder grundlæggende komfort og køreegenskaber som standard. Den er perfekt for dem, der søger en simpel og pålidelig bil til daglig brug.
  2. Comfort-udgaven - Dette skridt op fra basisudgaven inkluderer flere moderne bekvemmeligheder som klimaanlæg og en opgraderet lydpakke for en mere behagelig køreoplevelse.
  3. Executive e-CVT - Dette er topmodellen. Den kombinerer effektiviteten fra en hybridmotor med luksusfunktioner som adaptiv fartpilot, digitalt cockpit og dellæder sæder.
  4. Crosstar-udgaven - Denne model fokuserer på et mere robust look med højere frihøjde og unikke designelementer. Perfekt for dem, der ønsker en bil med et sporty udseende uden at gå på kompromis med praktikaliteten.
  5. e: HEV-modellen - Dette er hybridmodellen, som blander benzin- og elmotorkraft for bedre brændstofeffektivitet og mindre CO2-udslip. Den giver en blød og støjsvag køretur takket være sin selvopladelige hybridteknologi.

Hver af disse modeller har specifikke egenskaber designet til at møde forskellige købers behov, fra den omkostningseffektive basisudgave til den luksuriøse Executive e-CVT med avancerede teknologier og komfortfunktioner.

Hvad er fordele og ulemper ved Honda Jazz?

Fordele Ulemper
- Kombineret elmotor og benzinmotor giver effektivitet og CO2-besparelse. - Begrænsede opbevaringsmuligheder og dårlig belysning i bagagerummet.
- Rummelig med 260 liter standardvolumen og op til 1200 liter med nedfoldede bagsæder. - Begrænset rækkevidde på batteri sammenlignet med rene elbiler.
- Kraftfulde sikkerhedsfunktioner sikrer passagerernes beskyttelse. - Lader langsommere end nogle konkurrenter.
- Effektivt renset udstødningsgas gavner miljøet. - Kan ikke udstyres med anhængertræk, hvilket begrænser dens alsidighed.
- Godt anmeldt af ADAC for rummelighed, komfort, sikkerhed og miljøvenlighed. - Færre hestekræfter sammenlignet med nogle konkurrerende modeller.

Hvordan klarer Honda Jazz sig i test?

Honda Jazz har gjort det godt i mange test. Den får høje karakterer for sikkerhed, miljøvenlighed og brændstoføkonomi. Test viser, at bilen kan overhale hurtigt. Fra 60-100 km/t i D-mode tager det kun 6,4 sekunder.

Den bremser også godt. Fra 100 km/t stopper den på 37,9 meter. Disse tal viser, at Honda Jazz er både hurtig og sikker.

Den bruger ikke meget brændstof. Normalt kun 5,1 l/100km (20,0 km/L) Den slipper også mindre CO2 ud end mange andre biler. Kun 120 g/km. Honda Jazz kører op til 175 km/t og kan gå fra 0-100 km/t på kun 9,5 sekunder.

Garantien på bilen er også god. Tre år eller op til 100.000 km. Og udstødningssystemet har endda fem års garanti. Dette gør Honda Jazz til et godt valg for folk, der vil have en miljøvenlig, sikker og pålidelig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Honda Jazz?

Mange søger en bil som Honda Jazz på grund af dens hybridmotor og kompakte størrelse. Her er nogle biler der minder om Honda Jazz.

  1. Citroën C3 har en blød køreoplevelse og smarte opbevaringsløsninger. Det gør den til et godt valg for folk, der vil have en lille bil.
  2. Ford Fiesta tilbyder sjov kørsel og god brændstoføkonomi. Den er perfekt for dem, der nyder at køre.
  3. Peugeot 206 skiller sig ud med sit unikke design og solid ydeevne i byen.
  4. Toyota Yaris bruger også hybridteknologi. Den er kendt for sin holdbarhed og lave driftsomkostninger.
  5. Volkswagen Polo giver god komfort og kvalitet sammen med effektive motorer.

Disse biler kan være gode alternativer for dem, der leder efter noget lignende Honda Jazz med hensyn til størrelse, ydeevne eller teknologi.

Hvad er rækkevidden for en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT på batteri?

Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT har en stor rækkevidde på batteri. Den kan køre op til 780 km uden at skulle genoplade. Dette skyldes, at bilen bruger en smart teknologi.

Den opsamler energi, når man bremser. Denne energi hjælper med at lade batteriet op. Så bilen bruger ikke kun benzin, men også strøm fra batteriet. Dette gør køreturen mere økonomisk.

Denne bil er også god for miljøet. Den bruger mindre benzin og udleder mindre CO2 end mange andre biler. Bilen fortæller os, at den slipper 84 gram CO2 ud per kilometer. Den er designet til at køre længe på både strøm og benzin.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil spare penge og passe på naturen.

Hvordan lader man en Honda Jazz?

At lade en Honda Jazz er let og ligetil. Du skal ikke bekymre dig om at finde en ladestation, fordi bilen sørger for det selv under kørslen.

  1. Kør bilen. Den oplader automatisk batteriet ved brug af regenerativ opbremsning.
  2. Når du bremser, fanger systemet den energi, der normalt går tabt, og gemmer den i batteriet.
  3. Hvis du ønsker at oplade batteriet endnu mere, kan du bruge en ekstern strømkilde.
  4. Tilslut din bil til strømkilden ved hjælp af det medfølgende kabel.
  5. Ladning starter automatisk, og systemet styrer det hele selv.
  6. Bilen viser på skærmen, når batteriet er fuldt opladet og klar igen.
  7. Du kan også tjekke batteriets ladestatus via smartphone apps som Apple CarPlay eller Android Auto.

Med denne metode sikrer Honda Jazz altid optimal brug af energi og holder dig kørende længere på mindre brændstof.

Hvor lang tid tager det at lade en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT?

En Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT har et batteri, som ikke lades op på samme måde som en ren elbil. Denne bil bruger et hybrid system, hvor batteriet oplades mens man kører, gennem regenerativ bremsning og motorens overskudsenergi.

Derfor er den ikke afhængig af traditionel opladning fra en ladestander eller stikkontakt. Man behøver ikke at tænke på opladningstid på samme måde som med rene elbiler, fordi bilen sørger for at oplade sig selv under kørsel.

Dette gør den praktisk for dem, der kører mange forskellige ture og ikke vil bekymre sig om at finde en ladestation.

Hvilken motor har en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT?

Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT har en 4-cylindret hybridmotor. Denne motor giver 109 hestekræfter ved 5.500 omdrejninger i minuttet. Bilen har også en elmotor. Denne elmotor yder 109 hestekræfter og har et drejningsmoment på 253 Nm ved 4.500 omdrejninger i minuttet.

Honda Jazz bruger denne teknologi til at køre effektivt og kraftfuldt.

Denne model er designet til at være økonomisk. Den bruger cirka 4,6 liter brændstof på 100 kilometer. Dette er godt for miljøet, da bilen kun udleder 84 gram CO2 per kilometer.

Med disse motorer får køberen en bil, der er både stærk og venlig mod miljøet.

Hvor langt kører en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT på literen?

En Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT bruger 5,1 liter benzin for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Den er god til folk, der vil spare på brændstof. I byen kan den endda køre længere på literen, helt ned til fire liter for hver 100 km.

Det betyder, at bilen kan køre op til 780 km uden at skulle tanke. Dette gør den til et godt valg for både lange ture og daglig kørsel i byen.

Denne bil udleder også kun 120 g CO2 per km, hvilket viser, at den er mere skånsom mod miljøet end mange andre biler. Med sin effektive brug af brændstof og lave CO2-udslip er Honda Jazz et smart valg for købere, der værdsætter økonomi og miljøvenlighed.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT?

Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT har en stærk motor. Den samlede effekt er 109 hestekræfter (HK). Dette kommer fra to kilder. Elmotoren yder mest med 109 HK og benzinmotoren giver 98 HK.

Dette betyder, at bilen har god kraft både til daglig kørsel og længere ture.

Denne model bruger teknologi smart til at give kraft. Den blander elektrisk og benzin kraft. Dette gør kørslen både sjov og økonomisk. Med så mange hestekræfter klarer den forskellige veje godt.

Denne Honda Jazz viser, hvordan moderne teknologi kan forbedre biler.

Hvad er tophastigheden for en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT?

Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT kan køre op til 175 km/t. Den er hurtig og effektiv, perfekt for dem der gerne vil have en bil der kan følge med. Med denne model får man en bil der både er kraftfuld og økonomisk, ideel for bilkøbere der ønsker fart og funktionalitet pakket ind i én.

Den bruger en selvopladelig hybrid teknologi, som gør den til et smart valg i en tid hvor miljøet er vigtigt for mange.

Hvor hurtigt accelererer en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT fra 0-100 km/t?

Denne bil når 0-100 km/t på blot 9,5 sekunder. Dette viser, at Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT er kvik nok til de fleste køresituationer. Den kombinerer en 4-cylindret hybridmotor med en effekt på 109 hestekræfter, hvilket gør den både kraftfuld og økonomisk.

Denne balance mellem kraft og effektivitet gør bilen ideel for dem, der ønsker en bil, der kan håndtere både bykørsel og længere ture uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Hvad er dimensionerne på en Honda Jazz?

En Honda Jazz måler 4.044 mm i længde. Den er 1.966 mm bred og 1.526 mm høj. Dette gør den til en rummelig bil indenfor sin klasse. Kofferrummet har en god størrelse på 304 liter.

Når man klapper sæderne ned, bliver det endnu større, og man får 1.205 liter plads at bruge. Bilen vejer 1.300 kg, og den kan bære op til 410 kg. Dette viser, at Honda Jazz er både kompakt og praktisk for dem, der leder efter en bil med god plads.

Hvor stort er bagagerummet i en Honda Jazz?

Bagagerummet i en Honda Jazz er på 304 liter, når bagsæderne er oppe. Hvis man folder sæderne ned, bliver pladsen meget større, helt op til 1200 liter. Det betyder, at der er god plads til både dagligvarer og større ting som f.eks.

kufferter, når man skal på tur. Dog har nogle brugere nævnt, at bagagerummet kan være dårligt oplyst om aftenen, og de savner bedre muligheder for at organisere tingene.

Med dimensionerne på bilen, der er 4.044 mm i længden og 1.966 mm i bredden, viser det, hvordan Honda Jazz udnytter pladsen godt indeni, selvom det er en mindre bil. Dette gør den til et godt valg for dem, der søger en praktisk bil med fleksibel bagageplads.

Kan man få anhængertræk på en Honda Jazz?

Ja, man kan montere anhængertræk på en Honda Jazz 1.5 i-MMD Executive e-CVT. Dette gør det muligt at trække mindre ting som en campingvogn eller en trailer.

Hvad må en Honda Jazz trække på anhængertrækket?

En Honda Jazz 1.5 i-MMD Executive e-CVT kan trække op til 800 kg, hvis påhængskøretøjet har bremser. Uden bremser er det maksimale den kan trække 450 kg.

Med denne trækvægt passer bilen godt til små trailere eller lette bådtrailere. Dette gør Honda Jazz til et godt valg for dem, der søger en bil med god transportkapacitet uden at gå på kompromis med bilens størrelse og brændstoføkonomi.

Hvilke fælge kan man få til en Honda Jazz?

Til en Honda Jazz kan man vælge forskellige fælge. Dette gør bilen mere personlig.

  1. Alufælge: Disse er lette og stærke, hvilket forbedrer kørslen. De kommer i mange designs.
  2. Stålfælge med hjulkapsler: Gode til vinterbrug, da de tåler salt og slud bedre end alufælge.
  3. Standarddækstørrelsen 185/55 R16: Passer perfekt til bilens design og sikrer god ydeevne.
  4. Specialfælge fra biludstyrsforretninger: Man kan finde unikke fælge der passer præcis til ens smag.

Man skal tænke på fælgstørrelse og design, når man vælger. Det ændrer hvordan bilen ser ud og kører.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Honda Jazz?

At vælge de rette vinterdæk til en Honda Jazz sikrer god sikkerhed og ydeevne i vintermånederne. Dækkene skal passe til bilens størrelse og kørestil.

  1. Tjek dækstørrelsen: Honda Jazz 1.5 i-MMD Executive e-CVT bruger standard dækstørrelse på 185/55 R16. Det er vigtigt, at dine vinterdæk matcher denne størrelse for at sikre korrekt pasform og funktion.
  2. Søg efter dæk med godt greb på våde og glatte veje. Vinterdæk med dybe riller hjælper med at fjerne sne og sjap fra under dækket, hvilket giver bedre kontrol over bilen.
  3. Vælg dæk med lav rullemodstand for at spare brændstof. Mange moderne vinterdæk er designet til at være brændstofeffektive, hvilket kan hjælpe med at holde dine kørselsomkostninger nede.
  4. Overvej dæk mærket med snefnugget. Dette symbol viser, at dækkene har bestået særlige tests for brug i sne og is.
  5. Udforsk muligheder for pigdæk hvis du bor i et område med meget sne eller is. Pigdæk giver ekstra trækkraft men er ikke tilladt overalt, så tjek lokale regler før køb.
  6. Tjek anmeldelser og testresultater for at finde pålidelige mærker. Nogle dækmærker klarer sig bedre i vintertest end andre, så det betaler sig at undersøge, før du køber.
  7. Husk på bilens totalvægt på 1.300 kg og nyttelast på 410 kg ved valg af vinterdæk. Stærke dæk kan bære bilens vægt selv under hårde vinteropstillinger.
  8. Kontroller datoen for produktion på dækkene. Gummi ældes over tid, så selv ubrugte dæk kan være mindre effektive hvis de er gamle.

Ved at følge disse råd kan man finde de bedste vinterdæk til sin Honda Jazz og sikre en tryg kørsel hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en Honda Jazz?

Honda Jazz har sikkerhedsfunktioner som nødbremse. Disse hjælper med at gøre bilkørsel sikker. Bilen har fået høje karakterer for sikkerhed. Dette viser, at den beskytter folk godt i tilfælde af en ulykke.

Honda Jazz kommer med en garanti på 3 år eller 100.000 km. Dette giver køberne ro i sindet om bilens kvalitet og sikkerhed over tid.

Denne model er testet og har kørt 6.726 km uden fejl. Det tyder på, at Honda Jazz er pålidelig og godt bygget. Med produktion i England, Swindon, følger Honda Jazz høje standarder for samling og sikkerhed.

Dens motor og køreegenskaber får også gode anmeldelser. Dette betyder, at den ikke kun er sikker, men også sjov at køre.

Hvordan er interiøret i en Honda Jazz?

Interiøret i en Honda Jazz består mest af hård plastik. Dette kan gøre bilens indre mindre indbydende for nogle. Der er også mangel på rum til at gemme småting, hvilket kan være irriterende for føreren og passagerer.

På trods af disse ulemper, er der stadig plads til personer og en del i bagagerummet, selvom dette rum kunne have bedre lys og flere muligheder for at organisere ting.

Kofferrummet lider under dårlig belysning, når det er mørkt, og tilbyder ikke mange løsninger til at opbevare varer sikkert. Selvom interiøret måske ikke opfylder alle behov, har bilen andre kvaliteter, som kan opveje for disse mangler.

Det er vigtigt at overveje disse aspekter, når man tænker på at købe en Honda Jazz.

Hvor mange personer er der plads til i en Honda Jazz?

En Honda Jazz 1.5 i-MMD Executive e-CVT har plads til fem personer. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller små grupper, der vil rejse sammen. Med fem sæder, kan alle sidde behageligt på ture, både korte og lange.

Dette viser, at Honda Jazz er designet til at opfylde behovene hos dem, der søger en rummelig og komfortabel køretur for flere passagerer.

Hvilket lydsystem har en Honda Jazz?

Honda Jazz 1.5 i-MMD Executive e-CVT er udstyret med et godt lydsystem. Det inkluderer radio, USB-indgang, DAB (digital radio), Bluetooth for trådløs musikstreaming og håndfrit til mobil, samt et navigationssystem.

Dette gør det nemt at nyde musik og holde sig på rette vej under kørslen. Systemet er designet til at give en god lydoplevelse og sikre, at brugerne nemt kan koble deres enheder til bilen.

Dermed kan man altid have sin yndlingsmusik med på turen og samtidig følge nemme vejledninger fra navigationssystemet.

Hvilke apps kan man få til en Honda Jazz?

Man kan ikke få specielle apps til Honda Jazz. Bilen understøtter generelle apps som musikstreaming via Bluetooth. Dette gør det muligt for ejere at nyde deres yndlingsmusik mens de kører. Musikapps som Spotify og Apple Music virker godt med bilens system. For at bruge disse, skal man forbinde sin smartphone med bilen gennem Bluetooth. Efter forbindelsen er etableret, kan man strømme musik direkte fra sin telefon til bilens højtalere.

  • Forbind telefon via Bluetooth for musikstreaming.
  • Brug Spotify til at lytte til uendelige sange og playlister.
  • Apple Music giver adgang til millioner af numre.
  • Telefonopkald håndteres også nemt gennem Bluetooth - forbindelsen.

Sådan bruger man generelle apps i en Honda Jazz for en bedre køreoplevelse.

Opdateres softwaren i en Honda Jazz automatisk?

Softwaren i en Honda Jazz bliver opdateret automatisk via over-the-air (OTA) opdateringer. Det betyder, at ejere ikke skal besøge et servicecenter for at få de nyeste softwareopdateringer.

Denne smarte løsning holder bilen opdateret med den seneste teknologi og forbedringer uden besvær.

OTA opdateringer sikrer, at Honda Jazz ejere nemt får fejlrettelser, ydeevneforbedringer og nye funktioner direkte til deres bil. Bilens effektivitet og sikkerhed forbedres også med hver opdatering, hvilket gør oplevelsen bedre for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Honda Jazz?

Honda Jazz er en populær bil. Mange vælger den for dens alsidighed og komfort. Her er tilbehør og ekstraudstyr, man kan få:

  1. Tagbøjler: Perfekt til at bære ekstra udstyr som cykler eller ski.
  2. Tagboks: Giver mere plads til bagage på lange ture.
  3. Parkeringskamera: Gør det lettere at parkere i trange rum.
  4. Automatisk nødbremsesystem: Øger sikkerheden ved at stoppe bilen hurtigt i nødsituationer.
  5. Adaptiv fartpilot: Justerer farten efter trafikken foran, gør lange ture mindre trættende.
  6. LED-forlygter: Forbedrer sigtbarheden om natten betydeligt.
  7. Trådløs opladning af mobiltelefoner: Holder enheder opladet uden kabler.
  8. Læderindtræk: Tilføjer et touch af luksus og er let at rengøre.
  9. Anhængertræk: Muliggør transport af trailer eller campingvogn.
  10. Vinterdæk: Sikrer bedre greb og kontrol i kolde vejrforhold.

Disse tilføjelser gør Honda Jazz endnu mere praktisk og behagelig at køre i hverdagen.

Guides til andre varianter af Honda Jazz

Hvilke teknologier bruges i en Honda Jazz?

En Honda Jazz 1.5 i-MMD Executive e-CVT har mange smarte teknologier. Den har regn- og lyssensorer, som hjælper dig med at se bedre og køre sikkert, selv når vejret skifter. Bilen kommer også med adaptiv fartpilot, der justerer din hastighed efter trafikken foran dig.

Der er parkeringshjælp og et 360° kamera, som gør det nemt at parkere uden at ramme noget. En head-up skærm viser vigtig information lige foran dig, så du kan holde øjnene på vejen.

Til sidst hjælper nødbremsesystemet med at undgå ulykker ved pludselig at stoppe bilen, hvis der er fare på vejen.

Denne bil bruger e-CVT transmission, som sikrer en glat kørsel uden ryk eller pludselige skift. Dette gør turen behagelig for alle i bilen. Teknologierne i en Honda Jazz er lavet for at gøre kørslen nemmere og sikrere for dig og dine passagerer.

Hvad koster en Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT i grøn ejerafgift?

En Honda Jazz 1.5 i-MMD e:HEV Executive e-CVT koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Honda Jazz til service?

En Honda Jazz skal have service en gang om året eller efter den har kørt 20.000 km. Det tidspunkt, der kommer først, er vigtigt at overholde. Dette sikrer, at bilen kører godt og holder længere.

Producenten giver tre års garanti eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det giver ejeren ro i sindet, at bilen er dækket i denne periode.

Et regelmæssigt serviceeftersyn kan hjælpe med at undgå store reparationer i fremtiden. Det er også en god måde at sikre, at bilen forbliver sikker at køre i. Ved hvert serviceeftersyn tjekkes bilen for fejl og slidte dele kan udskiftes.

Dette hjælper med at holde bilen i topform og klar til vejen.

Hvilke dele på en Honda Jazz går mest i stykker?

På en Honda Jazz er det ofte elektronikken der giver problemer. Dette inkluderer ting som radioen, Ghk, og vindueshejs. Disse dele kan fejle og behøver reparation eller udskiftning.

Mange bilejere oplever også problemer med bilens batteri, især i de ældre modeller. Batteriet kan miste sin styrke og skal måske skiftes før tid. Bremseskiver og bremseklodser slides også hurtigt ned på grund af bilens daglige brug.

Disse dele skal tjekkes regelmæssigt og skiftes, når de er slidte for at sikre bilens sikkerhed.

Hvor lang tid dækker garantien på en Honda Jazz?

Garantien på en Honda Jazz varer 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det betyder, at hvis der opstår problemer med bilen inden for denne periode, vil de blive dækket af garantien.

Udstødningssystemet får endda en længere garanti, som dækker 5 år. Dette giver ejere fred i sindet, da de ved, at vigtige dele af bilen er beskyttet mod fejl for en god periode efter købet.

Sådanne garantier viser også, at producenten stoler på kvaliteten af deres biler.

Hvad dækker garantien på en Honda Jazz?

Honda Jazz kommer med en garanti på 3 år eller til bilen har kørt 100.000 km. Denne dækker de fleste dele, hvis de går i stykker og ikke virker, som de skal. Udstødningssystemet på bilen har en endnu længere garanti, som varer i 5 år.

Dette viser, at producenten står bag kvaliteten af deres biler. Garantien hjælper ejere med at undgå ekstra udgifter til reparationer i denne periode. Det giver ro i sindet til dem, der køber en Honda Jazz.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.23

Opdateret 27.09.2024, 13.22.14

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel