Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line (Årgang 06/2020 - 04/2023)

Købsguide: Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line (06/2020 - 04/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line?

Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line er en lille bil med fem døre. Den har 100 hestekræfter og ser lidt sporty ud. Den bruger 5,7 liter benzin for hver 100km (20,0 km/L) du kører. Bilen har specielle røde detaljer og en stor frontkofanger, som gør den ser kraftig ud.

Men den er ikke så hurtig, som den ser ud. Denne model er den dyreste i i10-serien.

Bilen kommer fra et sted kaldet Namyang og er også testet på et berømt sted, Nürburgring. Det er vigtigt at vide, fordi det viser, bilen er lavet med fokus på kvalitet. Man får også varme i rattet, android auto, apple carplay og meget mere udstyr, som gør køreturen bedre.

Hvis du vil købe denne bil, skal du huske på brændstofforbruget, prisen og det udstyr, der følger med.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai i10?

Hyundai i10 kommer i forskellige varianter for at passe til mange behov. Her er listen over de modeller, du kan vælge imellem:

  1. i10 1.0 Pure: Denne grundmodel har en 1,0-liters motor. Den er god til bykørsel og passer perfekt til førstegangskøbere.
  2. i10 1.2 Trend: Udstyret med en større 1,2-liters motor, giver denne variant mere kraft og bedre køreegenskaber på længere ture.
  3. i10 1.0 T-GDI N Line: Topmodellen med en turbochargeret 1,0-liters motor kombinerer sportslige køreegenskaber med økonomisk brændstofeffektivitet.

Hver model har sine egenskaber, der gør dem unikke, fra den økonomiske Pure til den sporty N Line med mere power under kølerhjelmen.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai i10?

At vælge en Hyundai i10 betyder at få en bil med gode egenskaber og nogle begrænsninger. Her er de vigtigste punkter købere skal være opmærksomme på.

Fordelene ved Hyundai i10 inkluderer:

  1. God sikkerheds- og komfortudstyr som startspærre, klimaanlæg og læderrat øger førerens bekvemmelighed og sikkerhed.
  2. Lavt brændstofforbrug på 5,7 liter pr. 100km (20,0 km/L) gør den økonomisk at køre i.
  3. God manøvredygtighed takket være dens størrelse, hvilket letter bykørsel og parkering.
  4. Bilens moderne teknologier som digital instrumentering, aktiv vognbaneassistent og musikstreaming via bluetooth tilføjer til en behagelig køreoplevelse.
  5. Fjernbetjent centrallås, automatisk lys, og håndfrit til mobil understøtter en problemfri hverdag.

Ulemperne ved Hyundai i10 omfatter:

  1. Manglen på en sjette gear kan føles begrænsende under lange ture eller motorvejskørsels hastigheder.
  2. Begrænset indre bredde kan gøre det trangt for passagererne, specielt på lange ture.
  3. Kabinen har begrænsede opbevaringsmuligheder, hvilket kan være et minus for familier eller dem der rejser med meget baggage.
  4. Selvom den klarer sig godt i bymiljøet, kan ydelsen føles utilstrækkelig under mere krævende køreforhold såsom stejle bakker eller hurtig accelerering på motorvejen.

Kort sagt balancerer Hyundai i10 mellem komfortable teknologier og visse performance-begrænsninger men er generelt et ægte valg for folk som søger en økonomisk bil til daglig brug.

Hvordan klarer Hyundai i10 sig i test?

Hyundai i10 viser gode resultater i mange tests. Denne bil har en trecylindret turbo-benzinmotor, der sørger for mindre vibrationer inde i bilen. Den detalje bidrager til en mere behagelig køretur.

Også dens bremsesystem imponerer ved at standse bilen på kun 34,1 meter fra 100 km/t. Hyundai i10 håndterer også skarpe sving og undvigemanøvrer godt. Den bevæger sig gennem forhindringer som kegler med stor manøvredygtighed og er derfor både sikker og agil at køre i.

Den klarer sig altså godt i tests, hvor sikkerhed og køreegenskaber undersøges. Dette gør den til en stærk konkurrent blandt små bybiler. Bilkøbere, der kigger efter en bil der er sjov at køre samt sikker, vil finde Hyundai i10 til at være en fremragende mulighed.

Med disse egenskaber står den stærkt over for konkurrenter såsom Toyota Aygo.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai i10?

Hvis du kigger efter en bil som Hyundai i10, findes der flere gode valgmuligheder. Disse biler matcher i størrelse og ydelse, og nogle tilbyder unikke fordele.

  1. Fiat 500 Abarth: Denne lille, sporty bil er perfekt til bykørsel. Den har en stærk motor og et design, der skiller sig ud.
  2. KIA Picanto 1.0 T-GDI: Kendt for sin pålidelighed og økonomiske kørsel. Picanto tilbyder god værdi for pengene med moderne teknologi.
  3. Volkswagen Up! GTI: Dette er en sjov at køre bybil med mere power end den gennemsnitlige småbil. Den kombinerer GTI-ydelsen med kompakt størrelse.
  4. Peugeot 108: Med et friskt design og god brændstoføkonomi, er denne bil et solidt valg for dem, der søger noget økonomisk og praktisk.
  5. Toyota Aygo: Kendt for sin driftssikkerhed og lave ejeromkostninger, gør Aygo til et attraktivt alternativ for budgetbevidste købere.

Disse biler giver forskellige optioner afhængigt af dine præferencer for design, ydelse og pris. Alle modellerne byder på moderne funktioner såsom USB tilslutning og mulighed for at oprette smartphone-forbindelse via Apple CarPlay eller Android Auto, hvilket sikrer underholdning og navigation på farten. Ved valg af vinterdæk egen fælge skal man sørge for, at de passer til den specifikke model man vælger - dette info findes ofte i bilens manual eller ved at spørge en ekspert hos din lokale dækforhandler.

Hvor langt kører Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line på literen?

Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line kører langt på literen. Denne bil model har et brændstofforbrug på 5,7 l/100km (20,0 km/L) Men når vi ser på de nyere målinger, bruger den mellem 4,5 og 5,9 liter pr.

100km (20,0 km/L) Det passende antal afhænger af, om man følger NEFZ eller WLTP standards. Denne forskel viser hvor vigtigt det er at forstå, hvilke tests din bil er blevet målt med.

For folk, der planlægger at købe denne bil, kan disse tal hjælpe dem med at regne ud, hvor meget brændstof koster i det lange løb. Det gør Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line til et klogt valg for dem, der ønsker en økonomisk mini bil, som ikke kun er billig i brændstof, men også stærk og stabil på vejen med sin gode brændstoføkonomi.

Hvilken motor har en Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line?

En Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line har en trecylindret turbobenzinmotor. Denne motor er på 998 ccm. Den kan yde 100 hestekræfter. Denne type motor passer godt til bilkøbere, der ønsker en bil med god kraft og økonomi.

Kraften fra motoren sikrer en livlig køretur, samtidig med at størrelsen på motoren hjælper med at holde forbruget nede. Det gør denne model til et stærkt valg for dem, der leder efter en bil, der kan tackle både bykørsel og længere ture uden problemer.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line?

Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line har 100 hestekræfter. Denne styrke kommer fra dens motor med 74 kW. Kraften i denne lille bil er imponerende for dens størrelse. Den gør i10 N Line både sjov at køre og kraftfuld nok til daglige ture.

Kraften passer perfekt til bilkøbere, der søger en bil, der føles hurtig og effektiv på vejen. Med 100 HK har man nok kraft til at nyde kørslen, både i byen og på længere ture.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line?

Tophastigheden for en Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line når op til 185 km/h. Denne model viser, hvordan en lille bil stadig kan levere imponerende præstationer. Før du beslutter at købe denne bil, overvej dens hurtighed sammen med andre funktioner som fjernb.

c.lås og kørecomputer. Disse detaljer hjælper med at sikre, at du vælger en bil, der matcher både dine behov for fart og dagligdags brug.

Hvor hurtigt accelererer en Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line fra 0-100 km/t?

En Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 10,5 sekunder. Denne hurtige acceleration viser bilens kraft og evne til at levere en spændende køreoplevelse for billkøbere i Danmark.

Kraften kommer fra bilens motor, som giver den den nødvendige styrke til at udføre denne acceleration. Denne information er væsentlig for dem, der søger en bil, der ikke kun er praktisk til hverdagsbrug, men også kan levere et ekstra pift af performance, når det er nødvændigt.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai i10?

Hyundai i10 er en lille bil, men den har god plads inde. Den er lavet til folk, der har brug for en bil i byen. Den er ikke for stor og ikke for lille. Størrelsen på Hyundai i10 gør, at den passer godt på små veje og i trange parkeringspladser.

Dens størrelse betyder også, at den bruger mindre benzin. Dette gør den til et godt valg for dem, der vil spare penge og passe på miljøet.

Den præcise størrelse på Hyundai i10 kan variere lidt afhængig af modellen. Men generelt er det en bil, der passer til de fleste behov. Den kommer med et bagagerum, hvor man kan have sine indkøb eller bagage.

Bagagerummet kan blive større, hvis man lægger bagsædet ned. Så selvom Hyundai i10 ser lille ud, er den ret rummelig indeni.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai i10?

Bagagerummet i en Hyundai i10 har et volumen på 185 liter. Dette kan udvides til 230 liter, hvis man fjerner dækslet og udnytter pladsen helt op til loftet. For dem, der ønsker mere fleksibilitet, tilbyder Hyundai en komfortpakke.

Denne pakke inkluderer en højdejusterbar bagagerumsbund, som gør det muligt at optimere pladsen yderligere efter behov. Dette gør Hyundai i10 til et praktisk valg for dem, der søger både kompakte mål og tilstrækkelig lastekapacitet.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai i10?

Ja, man kan montere et anhængertræk på en Hyundai i10. Det giver mulighed for at trække en trailer eller cykelholder med bilen. Men før man beslutter sig, skal man tjekke bilens specifikationer for at være sikker på, hvor meget den må trække.

Det er vigtigt for både sikkerheden og loven. Nogle modeller af i10 må trække mere end andre. Så det er godt at tale med en ekspert eller Hyundai forhandler, før man køber anhængertræk til sin i10.

De kan råde om det rigtige udstyr og montering.

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai i10?

Hyundai i10 tilbyder forskellige fælgmuligheder, så kunder kan tilpasse deres bil efter smag. Valget af fælge påvirker bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Størrelsen spænder fra 14 til 16 tommer. Det giver mulighed for at vælge den størrelse, der passer bedst til dine behov.
  2. Du kan vælge mellem alufælge og stålfælge. Alufælge er lette og forbedrer køreegenskaberne, mens stålfælge er mere robuste.
  3. Der er valgfri tilkøb af vinterdæk tilgængelige. Dette sikrer, at din bil er klar til de kolde måneder.
  4. Hyundai originale fælge findes i forskellige designs. Dette betyder, at du kan få et look, der matcher netop din stil.
  5. Tredjepartsfælge er også en mulighed. Det giver frihed til at vælge design fra andre producenter, hvis man ønsker et unikt udtryk.
  6. For dem med specifikke præferencer tillader Hyundai skift af fælgdesign efter købers smag. Man behøver ikke holde sig kun til standardudvalget.
  7. Fælgmaterialerne inkluderer aluminium for et stilfuldt udseende og stål for øget holdbarhed.
  8. Ekstra dæk- og fælgpakker kan gøre det nemmere at skifte mellem sommer- og vinterdæk.

Disse muligheder understreger Hyundais fleksibilitet i at imødekomme forskellige kunders ønsker og behov vedrørende dæk og fælgvalg til Hyundai i10 modellen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai i10?

Valg af vinterdæk til Hyundai i10 kræver nøje overvejelse. Gode dæk forbedrer sikkerheden og køreoplevelsen i vintermånederne.

  1. Søg efter dæk med godt greb på våde og glatte veje. Sikkerheden øges, når bilen har bedre kontrol.
  2. Vælg dæk der giver god håndtering og stabilitet selv under hårde vinterforhold. Dette hjælper med at holde bilen på vejen.
  3. Dæk med lav rullemodstand bidrager til en højere brændstofeffektivitet. Det sparer penge på lang sigt.
  4. Find dæk som laver lidt støj for en mere behagelig kørsel gennem kolde måneder.
  5. Kontrollér at dækstørrelsen passer til din Hyundai i10, sammen med korrekt belastningskapacitet for sikker kørsel.
  6. Hold øje med dæk, som er lavet til at holde længe og have god slidstyrker, så du får mest ud af din investering.
  7. Tjek altid lovmæssige krav og standarder for vinterdæk inden køb, for at sikre de opfylder reglerne for vinterkørsel.

Husk disse punkter næste gang du skal vælge nye vinterdæk til din Hyundai i10, så du kan kører trygt hele vinteren.

Hvor sikker er en Hyundai i10?

Hyundai i10 kommer med mange sikkerhedsfunktioner. Den har City-nødbremsesystem, der kan hjælpe med at undgå ulykker i byen ved at bremse automatisk. Fjernlysassistent justerer bilens lys, så det ikke blænder andre.

Vognbaneassistent holder bilen inden for vejbanen. Cruise control, bedre kendt som fartpilot, hjælper med at holde hastigheden. Alle disse er inkluderet fra start.

Den har også airbags rundt om i bilen for at beskytte alle indeni ved en ulykke. Der er særlige systemer som selestrammer og selebegrænser, der strammer sikkerhedsselerne ved kollisioner.

E-Call-System alarm kan automatisk kalde efter hjælp ved alvorlige ulykker. Fodgængersikkerhed er der også tænkt på med specielle beskyttelsessystemer.

Alle disse funktioner gør Hyundai i10 til en meget sikker lille bil.

Hvordan er interiøret i en Hyundai i10?

Interiøret i en Hyundai i10 byder på moderne bekvemmeligheder og en praktisk design. Kabinen har smarte løsninger som taskehager og et handy net til at holde lette genstande på plads, hvilket gør den daglige kørsel mere bekvem.

Infotainmentsystemet i bilen kommer med en 8 touchscreen, som giver nem adgang til navigation, musik og andre funktioner. Dertil kommer en digital hastighedsmåler, der gør det nemt at holde øje med fartgrænser uden større anstrengelse.

Interiøret er udstyret med stofindtræk, der bidrager til en behagelig siddekomfort, selv på længere ture.

Udover disse moderne træk mangler bilen dog visse funktioner såsom en central forlygte og en regnsensor. Dette kan ses som en ulempe for nogle førere, der værdsætter disse teknologier for ekstra komfort og sikkerhed under forskellige vejrforhold.

På trods af dette giver Hyundai i10's interiør dog en god kombination af funktionalitet og stil, designet til at imødekomme de flestes behov for en bybil. Med fokus på det essentielle udstyr og designelementer får ejere af denne bil et rum, der er både behageligt og funktionelt, perfekt til hverdagsbrug.

Hvor mange personer er der plads til i en Hyundai i10?

En Hyundai i10 har fem sæder, men den er mest behagelig for fire personer. Folk op til 1,85 m kan side bag i, men det kan føles trangt. Hvis der sidder tre personer på bagsædet, bliver bilen snel trang på grund af begrænset indre brede.

Dette er vigtigt at tænke på for bilkøbere, specielt dem der ofte skal køre med flere passagerer.

Hvilket lydsystem har en Hyundai i10?

Hyundai i10 har et lydsystem, men det er vigtigt at vide, at det ikke har et CD-drev eller et meget stærkt højttalersystem. Det grundlæggende lydanlæg kan afspille musik og andet lydindhold fra din mobiltelefon via bluetooth.

Dette gør det nemt at nyde din yndlingsmusik eller podcasts, mens du kører. Bilen understøtter også teknologier som Apple CarPlay og Android Auto, hvilket betyder, at du kan bruge visse apps fra din telefon direkte på bilens skærm.

Disse funktioner hjælper dig med at holde dig forbundet og underholdt på vejen uden behovet for mange ekstra gadgets.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai i10?

Hyundai i10 ejere kan forbedre deres køreoplevelse ved hjælp af forskellige applikationer. Bluelink, Hyundai's telematiksystem, giver mulighed for at styre og få oplysninger om bilen fra en smartphone.

  1. Bluelink App: Med denne app kan brugere låse dørene op eller låse dem, tjekke bilens status som batteriniveau eller dæktryk, finde parkeringsplads og meget mere. Den sørger også for nødopkald, hvis det er nødvendigt.
  2. Android Auto: Giver adgang til Google Maps, Spotify, håndfri opkald og beskeder mens man kører.
  3. Apple CarPlay: Tilbyder iPhone-brugere en nem måde at få adgang til Apple Maps, iTunes, beskeder og andre udvalgte apps gennem bilens skærm.
  4. MyHyundai med Blue Link: En særlig Hyundai-app der kombinerer service ok funktioner som service påmindelser med de smarte Bluelink funktioner.
  5. SoundHound: Identificerer musikken omkring dig eller i radioen; perfekt for musikelskere på lange ture.

Brugen af disse apps kræver kompatible smartphones og kan variere baseret på bilens specifikke model og årgang. De fokuserer alle på at gøre køreturen mere behagelig, sikker og underholdende.

Opdateres softwaren i en Hyundai i10 automatisk?

Softwaren i en Hyundai i10 opdateres ikke automatisk. Ejere skal selv søge efter opdateringer eller besøge en forhandler for at få den nyeste software. Hyundai tilbyder dog Hyundai Lifetime MapCare, som giver gratis kortopdateringer i hele bilens levetid.

Dette sikrer, at bilens navigationssystem altid er opdateret med de nyeste veje og ruter. For at få disse kortopdateringer, skal ejeren tage kontakt til en autoriseret Hyundai forhandler.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai i10?

Hyundai i10 tilbyder mange muligheder for at tilpasse bilen efter egne behov og ønsker. Fra komfortforbedringer til teknologiske opgraderinger, her er en liste over tilbehør og ekstraudstyr, som kan gøre din Hyundai i10 unik.

  1. Smart key - nøglefrit adgangs- og startsystem giver let adgang og start uden at bruge nøglen.
  2. Armlæn foran - øger komforten under kørsel ved at give armen støtte.
  3. Vinterdæk - sikrer godt vejgreb under kolde og glatte vejrforhold.
  4. Dæktryksmåler - hjælper med at holde øje med dine dæks sundhed og sikkerhed.
  5. Alufælge - giver bilen et mere personligt og stilfuldt udseende.
  6. Klimaanlæg - sørger for en behagelig temperatur året rundt.
  7. Sædevarme - holder dig varm på kolde dage.
  8. Parkeringssensorer bagtil - letter parkering ved at advare om objekter bag bilen.
  9. Navigationssystem - hjælper dig med at finde vej uden besvær.
  10. Bak-kamera - giver et klart billede af, hvad der sker bag bilen, når du bakker.
  11. Infotainmentsystem med touchscreen - letter adgangen til media og navigation.
  12. Automatisk nødbremse system (AEB) - øger sikkerheden ved pludseligt at bremse for hindringer.
  13. Tonede ruder bagtil - beskytter mod sollys og giver privatliv.
  14. Tagbøjler - praktisk for ekstra opbevaring på lange ture eller til sportsudstyr.
  15. Gummimåtter - beskytter bilens gulv mod snavs og fugt.

Hver af disse tilføjelser kan hjælp med at skabe en mere behagelig, personaliseret, og sikker køreoplevelse i din Hyundai i10.

Guides til andre Hyundai-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai i10?

En Hyundai i10 bruger mange moderne teknologier. En af disse er en smartphone-holder med induktiv opladning som kommer som standard. Denne feature gør det nemt for førere at holde deres telefoner opladet uden at skulle bruge kabler.

For dem, der altid er på farten, er dette en rigtig god fordel. Til dem, der ønsker mere kontrol og oplysninger om deres bil, tilbyder Hyundai et telematiksystem kaldet Bluelink.

Dette system giver førere mulighed for at få forskellige køretøjsspecifikke oplysninger lige fra deres smartphone-app. Så, uanset hvor du er, kan du altid holde styr på din Hyundai i10.

Ud over disse bekvemmeligheder fokuserer Hyundai også på at gøre køreoplevelsen i en i10 så behagelig og sikker som muligt. Det vides ikke detaljeret her, men teknologien omfatter forskellige assistentsystemer og sikkerhedsforanstaltninger designet til at beskytte både passagerer og fodgængere.

Bilen lever fuldt ud op til nutidens krav om connectivity og bekvemmelighed, alt imens den bibeholder sit karakteristiske mærke. Hyundai i10 viser således, hvordan traditionelle elementer og modernitet kan smelte sammen til at skabe en bil, der ikke kun er funktionalitetsdygtig men også forbundet.

Hvad koster en Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line i grøn ejerafgift?

En Hyundai i10 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 4.520 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Hyundai i10 til service?

Din Hyundai i10 skal til sit første tjek efter 15.000 km. Derefter skal den ind til service hver 20.000 km eller en gang om året, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert hele tiden.

Det er vigtigt for ejere at følge denne serviceplan for at holde deres bil i topform og undgå større reparationer senere. Regelbundet vedligeholdelse hjælper også med at bevare bilens værdi over tid.

Hvilke dele på en Hyundai i10 går mest i stykker?

Hyundai i10 er kendt for sin imponerende kilometerpræstation. Men som alle biler, oplever den visse problemer med specifikke dele.

  1. Elektriske systemer: Flere ejere har rapporteret fejl med bilens elektriske system, såsom problemer med elruderne og central låsesystemet.
  2. Bremser: Slidte bremseklodser og skiver er almindelige, især ved hyppig bykørsel, hvor start-stop-trafik øger sliddet.
  3. Kølesystem: Hyundai i10 kan opleve lækager fra kølesystemet, hvilket fører til overophedning hvis ikke det bliver opdaget i tide.
  4. Udstødningssystem: Trods innovative filtreløsninger som partikelfilter, har nogle modeller vist en tendens til øget slid på grund af de lidt højere partikelemissioner og CO-udledning under visse kørselsforhold.
  5. Kobling: Hård bykørsel fører ofte til tidligt slitage af koblingen, særligt hos modeller med manuelt gearskifte.
  6. Styring: Nogle ejere har oplevet løshed eller vibrationer i rattet, noget der kræver kontrol af styretøjets komponenter.
  7. Hjulophæng: Fjedre og støddæmpere kan blive svage over tid, hvilket påvirker bilens køreegenskaber og komfort.
  8. Luftindtagssystem: Problemer med luftmassesensor eller tætningsproblemer i luftintagssystemet kan påvirke motorens ydeevne negativt.

    9 BGAnhængertræk kapacitet skal man være opmærksom på hvis anvendelsen overskrider de tilladte vægtgrænser, da dette kan føre til for tidlig slid på bilens transmission og undervogn.

Hver potentielle bilejer skal være klar over disse fælles udfordringer for at vedligeholde deres Hyundai i10 korrekt og sikre et langt liv på vejene.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai i10?

Garantien på en Hyundai i10 varer i fem år for lakskader og i tolv år mod rustgennemtæring. Dette viser, at producenten tror på bilens holdbarhed og beskyttelse. Med disse garantiperioder giver Hyundai ejere af en i10 en god sikkerhed mod visse typer skader.

Det er en fordel, især hvis man bor et sted med hårdt vejr, der kan skade bilens udseende. Den lange garantitid understøtter også bilens værdi over tid.

Hvad dækker garantien på en Hyundai i10?

Garantien på en Hyundai i10 omfatter flere tiltalende fordele. Bilen kommer med en garantiperiode, der imponerer mange - herunder fem års bedækning af lakskader og tolv års beskyttelse mod rustskader gennem at bilen bliver gennemtæret.

Disse detaljer markerer bilens evne til at holde sig pæn og driftsikker over længere tid. Hyundai sikrer også, at ejerne får en tryghed med deres køretøjer, ved påkrævet første tjek efter 15.000 km og derefter regelmæssigt enten hvert år eller hver 20.000 km.

Denne omfattende dækning understreger både Hyundais tillid til kvaliteten af deres i10 model og deres forpligtelse til ejernes tilfredshed.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.30.37

Opdateret 10.09.2024, 14.30.37

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel