Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai i10 1.0 Trend (Årgang 02/2020 - 09/2020)

Købsguide: Hyundai i10 1.0 Trend (02/2020 - 09/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai i10 1.0 Trend?

Hyundai i10 1.0 Trend, som blev lavet mellem februar 2020 og september 2020, er bygget i Tyrkiets Izmit. Denne bil har en motor med 67 hestekræfter og bruger 5,5 liter brændstof på 100 kilometer vejen.

Det tager den 14,6 sekunder at gå fra 0 til 100 km/t. Sikkerhedsudstyr som sporholder, langlysassistent og nødbremse i byen er en del af pakken. Hyundai giver dig også en stærk garantipakke: fem år på bilen uden at tælle de kilometer, du kører, fem år på lakken og tolv år beskyttelse mod rust.

Købere bør vide, at denne Hyundai model kommer med funktioner som Apple CarPlay og Android Auto, der gør køreturen lettere ved at koble din mobiltelefon til bilens system. Tjekker man sikkerheden, klarer i10 sig godt med sit automatisk nødbremsesystem, der hjælper med at undgå ulykker.

Denne model er altså et godt valg for den, der leder efter en lille bil, men stadig vil have teknologi og sikkerhedsfunktioner i topklasse.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai i10?

Hyundai i10 kommer i forskellige udgaver for at møde forskellige behov og ønsker. Købere kan vælge mellem tre motorvarianter, som appellerer til både nye og erfarne bilister.

  1. i10 1.0 Pure - Denne variant har en simpel motor, der passer godt til bykørsel og korte ture. Med sin basisudstyrspakke retter den sig mod førstegangskøbere eller dem, der søger en økonomisk bil.
  2. i10 1.2 Trend - Udstyret med en lidt kraftigere motor giver denne model mere ydelse og er velegnet til længere rejser. Trend-versionen kommer ofte med ekstraudstyr som el-ruder og el-spejle samt komfortfunktioner såsom sædevarme.
  3. i10 1.0 T-GDI N Line - For de købere, der ønsker mere sportslighed, tilbyder N Line-udgaven en turboladet motor med højere præstationer samt et sporty interiør og eksteriørdesign inklusive læderrat og digital instrumentering.

Alle versionerne måler kræfterne på forbrugsvensligheden ved at køre langt på literen, sikkerhed med funktioner som automatisk lys og træthedsregistrering samt komfort med muligheder for at udpakke bilen enten ift. lyden gennem DAB+ radio eller smart integration af mobiltelefoner via Apps samt USB-port. Man kan også vælge anhængertræk som ekstra udstyr for øget funktionalitet.

Disse varianter sikrer, at Hyundai i10 kan imødekomme forskellige føreres behov, hvad end det er hverdagens pendling eller behovet for lidt ekstra underholdning og komfort under længere ture.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai i10?

Fordele Ulemper
- Godt sikkerhedsudstyr såsom vejbaneassist, automatisk nødbremse og adaptiv fartpilot. - Motor føles underkraftig.
- Brugervenligt cockpit med otte-tommers skærm, Bluetooth, Digitalradio, Android Auto og Apple CarPlay. - Støjniveauet inde i bilen er højt.
- Harmonisk affjedring og nem styring, perfekt til bykørsel. - Mangler nogle sikkerhedsfunktioner såsom forreste parkeringssensorer, 360-graders kamera og blindvinkelassistent.
- Solid karrosseri beskytter godt mod snavs og støj.
- Fem års køretøjsgaranti uden begrænsning på kilometertal.
- Acceptabel brændstofforbrug med 5,5 liters forbrug over 100km (20,0 km/L) i ADAC Ecotest.

Hvordan klarer Hyundai i10 sig i test?

Hyundai i10 klarer sig godt i forskellige tests. Den har en motor med 67 hestekræfter. Denne bil kan gå fra 0 til 100 km/t på 14,6 sekunder. I ADAC Ecotest kører den 5,5 liter på 100 km.

Folk bryder sig om dens solide karosseri. Dog kunne der være forbedringer i hvordan den er lavet og i materialerne.

Denne model har lys foran med meget bredt lys. Der er nem adgang til bilen, selvom dørenes trin er høje og brede. Bagagerummet kan holde 50 liter over bunden. Er bunden nede, er der plads til 35 liter mere.

Hyundai i10 har et Bluelink system. Med dette kan ejeren bruge en app til at tjekke bilen og styre klimaanlægget.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai i10?

Hyundai i10 1.0 Trend konkurrerer med flere småbiler på markedet. Disse alternativer har lignende størrelser og priser.

  1. Fiat Panda: En bil der er kendt for sin byvenlige størrelse og økonomiske kørsel. Pandaen tilbyder en simpel og funktionel kabine, perfekt til daglig brug.
  2. KIA Picanto: Lille men rummelig, KIA Picanto skinner med sit moderne design og effektive ydeevne. Picantoen kommer også med smart teknologi og sikkerhedsfunktioner, som gør den til et stærkt alternativ.
  3. Renault Twingo: Denne bil udmærker sig ved sin unikke baghjulstræk og gode manøvredygtighed, hvilket gør den ideel til bykørsel. Twingoen er kompakt uden at gå på kompromis med komforten.
  4. Toyota Aygo: Kendt for sin markante stil og brændstofeffektivitet, tilbyder Aygoen en sjov køreoplevel Apex-legender toyota aygose sammen med betydelige tilpasningsmuligheder, så kunder kan gøre deres bil personlig.
  5. Volkswagen up!: Med sit strømlinede design og smarte brug af rummet er Volkswagen up! en populær model blandt dem, der søger en både praktisk og stilfuld bybil.

Alle disse biler tilbyder forskellige egenskaber, men de deler fælles træk som kompakte dimensioner, økonomisk brændstofforbrug og smidighed i bymiljøet, hvilket gør dem velegnede alternativer til Hyundai i10 1.0 Trend for bilkøbere der søger en lille bil.

Hvor langt kører Hyundai i10 1.0 Trend på literen?

Hyundai i10 1.0 Trend kører langt på literen. Den kan køre op til 650 km på en fuld tank, der rummer 36 liter brændstof. Det betyder, den har et forbrug på 5,5 liter pr. 100km (20,0 km/L) i henhold til ADAC Ecotest.

Dette gør den til et økonomisk valg for folk, der leder efter en bil, der ikke bruger meget benzin. Med dette forbrug er i10 1.0 Trend en af de biler, der klarer sig godt for dem, der ønsker at køre langt uden at skulle tanke hele tiden.

Hvilken motor har en Hyundai i10 1.0 Trend?

En Hyundai i10 1.0 Trend har en motor med 67 hestekræfter, som er 49 kW. Denne bil har også et drejningsmoment på 96 Nm. Gearkassen i denne model er en 5-trins manuel type. Dette betyder, at bilen har god kraft og kan skifte gear glat.

Motoren i denne Hyundai passer godt til folk, der ønsker en bil, der er nem at styre og økonomisk at køre.

Denne Hyundai model bruger kun 5,5 liter benzin for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Dette tal kommer fra ADAC Ecotest. Det viser, at bilen ikke kun er kraftfuld men også venlig mod miljøet ved at bruge mindre benzin.

For købere, der ser efter en bil, der klarer sig godt både i byen og på lange ture, er dette vigtigt.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai i10 1.0 Trend?

Hyundai i10 1.0 Trend har en motor med 67 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en benzinmotor på 67 HK. Bilen bruger en 5-trins manuel gearkasse til at styre kraften. Med denne opsætning kan bilen rykke fra 0 til 100 km/t på 14,6 sekunder.

ADAC Ecotest viser, at den kører 5,5 km på en liter benzin. Købere vil finde dette nyttigt, når de vurderer bilens ydelse og økonomi.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai i10 1.0 Trend?

Tophastigheden for en Hyundai i10 1.0 Trend er ikke direkte oplyst i de tilgængelige statistikker. Det er noget, potentielle bilkøbere måske vil vide, før de vælger at købe denne bil.

Interesserede i at finde en lille bil, der passer til daglig kørsel i byen, skal se på andre fakta som motorstyrken på 67 hk og maksimalt moment på 96 Nm. Hyundai i10 1.0 Trend er et godt valg for de, der søger en kompakt og effektiv bil uden behov for at køre ved meget høje hastigheder.

Denne model fokuserer mere på økonomisk og smidig kørsel snarere end høj topfart.

Hvor hurtigt accelererer en Hyundai i10 1.0 Trend fra 0-100 km/t?

En Hyundai i10 1.0 Trend når fra 0 til 100 km/t på 14,6 sekunder. Dette tal viser, hvordan bilen klarer sig, når du skal op i fart hurtigt. Med sin 67 hestekræfter motor, passer denne acceleration til småbiler i byen.

Den er god for dem, der søger en bil, som kan håndtere både bykørsel og korte ture på motorvejen.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai i10?

Hyundai i10 har en længde på 3665 mm, en bredde på 1660 mm, og en højde på 1480 mm. Den har også et kofferrum på 185 liter, hvilket giver god opbevaringsplads. Bilen er desuden nem at manøvrere med en vendekreds på kun 10,5 meter.

Den tilbyder tilstrækkelig benplads foran til personer op til 1,90 meter, hvilket gør den til en komfortabel lille bil for de fleste.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai i10?

Bagagerummet i en Hyundai i10 har forskellig størrelse afhængigt af, hvordan man bruger det. Hvis man bruger bagagerumsbunden i den øvre position, er der 50 liter. Men hvis man løfter bunden, finder man yderligere 35 liter gemt nedenunder.

Når bagsæderne ligger ned, bliver pladsen meget større, helt op til 905 liter. Hvis man kun fylder op til vinduets bund, kan bagagerummet rumme 520 liter. I almindelig brug, uden at flytte på bunden eller lægge sæder ned, har bagagerummet en størrelse på 185 liter.

Det giver bilkøbere fri bane-assistent til at planlægge bagageplads efter behov, om det så er til daglig brug eller længere ture.

Detaljen omkring bagagerummets fleksibilitet giver et klart billede af, hvordan Hyundai i10 kan tilpasse sig forskellige behov for stauraum. Med et anhængertræk kan bilen endda øge sin kapacitet til transport udenfor selve bilen.

Dette aspekt underbygger bilens anvendelighed i mange sammenhænge fra daglige ærinder til ferieture, hvilket viser en alsidighed, mange bilkøbere vil sætte pris på.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai i10?

Hyundai i10 1.0 Trend kommer ikke med anhængertræk som standard. Producenten tilbyder ikke anhængertræk som ekstraudstyr. Det gør, at bilen har begrænset trækkapacitet. Dette er vigtigt for købere at vide, hvis de har brug for en bil, der kan trække tunge ting som en trailer eller båd.

Manglen på anhængertræk skærer ned på bilens anvendelighed og alsidighed. For folk der ønsker en bil, der kan trække, kan dette være en stor ulempe ved Hyundai i10 1.0 Trend.

Hvor mange kg må en Hyundai i10 trække på anhængertrækket?

Hyundai i10 1.0 Trend kan ikke monteres med anhængertræk,

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai i10?

Til en Hyundai i10 kan man vælge mellem forskellige fælgtyper. Det er vigtigt at vælge de rette fælge, så de passer til bilens størrelse og kørestil.

  1. Aluminiumsfælge: Disse tilbyder et moderne udseende og forbedrer køreegenskaberne. De fås i forskellige designs afhængigt af hvad man foretrækker.
  2. Stålfælge: Kendt for deres robusthed, er disse fælge ideelle til vinterbrug. De modstår rust og skader fra salt bedre end aluminiumsfælge.
  3. Vinterdæk-færdige fælge: Specielt udviklet til at klare barske vejrforhold. Med disse garanteres sikker kørsel på glatte veje.
  4. Fælgstørrelser varierer efter model og præference: Man skal sørge for at vælge den størrelse, der passer til i10's specifikationer for at undgå problemer med bremsning eller stabilitet.

5- Finske designmuligheder spænder over mange farver og mønstre. Dette gør det muligt personligt at præge sin bil.

6- Anbefalingen går på altid at snakke med en autoriseret Hyundai-forhandler eller uddannet mekaniker før man skifter sine fælge ud. Sikkerheden kommer først, og en ekspert kan ensure that ensure that ens nye fælge matcher bilens krav.

7- Prisforskellen på mærker betyder meget her: Mens high-end aluminiumsfælgering costs mere ring can be more billig stålfælger være.

8- Eller må alle huske på using the right size and compatibilitet with the car's bremser to avoid fremtidige problemer.

9- Kompatibiliteten bør altid tjekkes nøje før køb for ikke at risikere fejlkøb eller sikkerhedsspørgsmål under kørslen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai i10?

At vælge de rigtige vinterdæk til Hyundai i10 er afgørende for sikker kørsel om vinteren. De rigtige dæk sørger for godt greb og kortere bremselængde på både våde og glatte veje.

  1. Undersøg dækmærkningen for at finde vinterdæk specifikt godkendt til vinterbrug. Kig efter symboler som et snefnug eller bjerg, der indikerer, at dækkene opfylder standarden for vinterdæk.
  2. Overvej dækkets bredde. Smalere dæk kan ofte være en bedre løsning til sne og is, da de skærer igennem sneen i stedet for at glide på toppen.
  3. Vurdér mønsterdybden - det anbefales at vælge vinterdæk med minimum 4 mm mønsterdybde for bedst mulig performance.
  4. Vær opmærksom på gummiblandingen i dine dækvalg. Vinterdæk har en blødere gummiblanding, som holder sig elastisk også ved lave temperaturer.
  5. Forbrugeranmeldelser kan være nyttige, så søg efter anmeldelser af testede vinterdækmodeller og hvordan de klarede sig på Hyundai i10.

    6a. Komfortforbedringer som lavt støjniveau fra dækkene kan øge komforten markant under kørslen gennem de kolde måneder.

  6. Notér bilmærket Hyundai når du søger efter visse fælge og monteringsservice hos udbydere; det sikrer den korrekte pasform mellem bil og vinterdæk.

    8a. Prissammenligning er afgørende - nogle onlinebutikker tilbyder rabatter på et sæt af fire dæk, men husk: sikkerhed kommer før besparelse.

    9a. Få installeret dine nye dæk ved korrekt justerede bremse-specifikationer ved de største isede punkter, dette understreger behovet for at være opmærksom og tage hensyn.

Valget af det rigtige vinterudstyr mod disse overvejelser - passer sammen med at starte hjemmesiden for at bevare din bil. Det er kritisk at være opmærksom på bilens ydeevne, under alle forhold kan de påvirke helbredet og ydeevnen af din bil, så du kan køre trygt og tilfredsstillende, uanset ruten og dens dynamiske egenskaber. Det handler om at forstå bilens potentiale og levere sikkerhed for alle på vejen.

Hvor sikker er en Hyundai i10?

Hyundai i10 1.0 Trend model scorer 3 ud af 5 i ADAC Autotest på sikkerhed. Denne vurdering viser, at bilen har god beskyttelse for personer både foran og bagved. Den er udstyret med sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, fodgængerregistrering og træthedsovervågning.

Disse funktioner hjælper med at holde bilen sikker på vejene.

Desuden har Hyundai i10 god kørestabilitet og bremseafstand. Fra 100 km/t kan bilen stoppe på 33,3 meter. Dette viser, hvor effektivt dens bremser virker under hastighed. Med disse egenskaber tilbyder Hyundai i10 en pålidelig sikkerhedsoplevelse for sine passagerer.

Hvordan er interiøret i en Hyundai i10?

Interiøret i en Hyundai i10 byder på et velorganiseret førerrum. Den er udstyret med dreje- og trykknapper, gør betjeningen enkel. I midten finder man en otte-tommer touchscreen, som leveres med Bluetooth-håndfri funktion og DAB+ digitalradio.

Denne skærm understøtter også Apple CarPlay og Android Auto, så man nemt kan spejle sin smartphone. For de, der ønsker mere, tilbyder Hyundai et navigationspakke med Bluelink telematiksystem.

Dette system giver ikke blot vejledning under kørslen men sikrer også gratis kortopdateringer i op til 10 år efter produktionens ophør takket være Lifetime MapCare.

Interiøret fremstår moderne med stofindtræk og tilbyder god komfort for både fører og passagerer. Audiosystemet med USB-indgang sørger for god lyd på turen, og via den tilhørende smartphone-app kan ejeren hente forskellige køretøjsoplysninger direkte på sin mobiltelefon.

Dette gør Hyundai i10 til en godt forbundet og brugervenlig bil, der passer til moderne bilkøbere.

Hvor mange personer er der plads til i en Hyundai i10?

Hyundai i10 1.0 Trend kan have fem personer siddende. Det er flot for en bil i mikrobilklassen. Selvom bredden indenfor er begrænset, kan personer op til 1,85 meter finde plads på bagsædet.

Dog er det værd at bemærke, at bagsædet kun kan foldes ned, og der er begrænsede steder at lægge ting foran. Der er ingen steder at sætte drikkevarer eller småting bag i bilen.

Bilen tilbyder et okay komfortniveau, men når man kører hurtigt, kan man høre mere støj.

Hvilket lydsystem har en Hyundai i10?

En Hyundai i10 kommer med et moderne lydsystem. Det indeholder DAB+, USB, og Bluetooth. Du kan nemt forbinde din telefon og afspille musik eller bruge navigation. Bilen understøtter også Apple CarPlay og Android Auto.

Det giver en god mulighed for at bruge dine apps sikker på vejen. Der er dog ikke et CD-anlæg eller et meget stærkt lydsystem. Ønsker du mere, som navigation eller at oplade din telefon uden kabler, skal du købe ekstra udstyr.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai i10?

Hyundai i10 ejere har mulighed for at gøre køreoplevelsen endnu bedre med smarte apps. Bluelink appen og en smartphone-app er to måder, man kan tilføje funktioner på.

  1. Bluelink appen: Denne app giver føreren kontrol over flere bilfunktioner. Man kan starte bilen på afstand, styre klimaanlægget og tjekke bilens status direkte fra sin smartphone.
  2. Smartphone-app for Hyundai i10: Med denne kan ejere låse deres bil op eller låse den, bare de bruger deres telefon. Appen giver også nyttige oplysninger om bilen, såsom brændstofniveau.
  3. Navigationssystem: Ejere kan vælge ekstraudstyr med indbygget navigation for en bedre køreoplevelse. Dette giver klare instrukser og hurtig ruteplanlægning.
  4. Trådløs opladningsapp: Når man vælger dette ekstraudstyr, kan man nyde godt af trådløs opladning i sin Hyundai i10. Det betyder mindre rod og nem adgang til at holde ens telefon opladet på farten.

Disse applikationer og systemer tager moderne teknologi ind i Hyundai i10, så førerne føler sig forbundne og kontrollerede på vejen.

Opdateres softwaren i en Hyundai i10 automatisk?

Softwaren i en Hyundai i10 1.0 Trend opdateres ikke automatisk. Ejerne skal selv søge efter opdateringer og installere dem. Dog, med Hyundai Lifetime MapCare service, får bilen gratis kortopdateringer i op til 10 år efter den stopper med at blive lavet.

Dette sikrer, at chaufførerne altid har de nyeste kort til navigationssystemet. Bluelink systemet giver mulighed for at styre visse funktioner via en app. Denne app giver adgang til at starte bilen på afstand eller kontrollere klimaanlægget, men kræver manuel opdatering for at holde softwaren opdateret.

Med smartphonen kan ejere låse deres bil op eller tjekke rækkevidden, hvilket er praktisk for daglig brug. Men husk, at holde systemet up-to-date kræver lidt indsats fra ejerens side.

Det er derfor vigtigt regelmæssigt at tjekke for nye versioner for at sikre optimal ydelse og sikkerhed i din Hyundai i10.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai i10?

Hyundai i10 tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, som gør bilen mere praktisk og behagelig at køre. Dette udstyr forbedrer både sikkerheden og køreoplevelsen for føreren og passagererne.

  1. Navigations-pakke inkluderer telematiksystemet Bluelink, som gør det let at finde vej og holde kontakten med din bil via din smartphone.
  2. Audiosystemet kommer med DAB+, USB-indgang, Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto, så du kan nyde musik og bruge din telefon håndfrit.

    3 . Hyundai Lifetime MapCare tilbyder gratis kortopdateringer i op til 10 år, så dit navigationssystem altid er opdateret.

  3. Assistentsystemer som trafikskiltegenkendelse hjælper dig med at følge hastighedsgrænserne.
  4. Overhalingsforbud-assistenten sikrer, at du ikke overhaler, hvor det er forbudt.
  5. Ekstraudstyr som fjernstart af bilen via en app på din mobiltelefon lader dig starte klimaanlægget, før du sætter dig ind i bilen.
  6. Automatisk nedblænding af spejle undgår blænding fra biler bagved om natten.
  7. Børnesikkerhedsudstyr inkluderer sæder og funktioner designet til at beskytte de små under kørslen.

    9 . Motorvarianten kan vælges mellem i10 1.0 Pure, 1.2 Trend eller 1.0 T-GDI N Line afhængig af dine præferencer for ydelse.

    10 . For dem der ønsker træk til cykelholder eller lille trailer giver Hyundai mulighed for montering af anhængertræk der kan trække op til 800 kg.

    11 . Cd/radio giver klassisk underholdning for dem der værdsætter en god lydbog eller radio på køreturen.

    12 . Med el-ruder & el-spejle justeres vinduer og spejle nemt uden fysisk anstrengelse.

    13 . Tågelygterne forbedrer synligheden ved dårligt vejr såsom tåge eller kraftig regn.

    14 . Til vinterbrug findes specifikke vinterdæk designet til at klare glatte veje bedre end standarddæk.

Disse muligheder giver ejere adgang til den nyeste teknologi samt praktiske løsninger for komfortabel kørsel i alle miljøer.

Guides til andre varianter af Hyundai i10

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai i10?

Hyundai i10 er fyldt med moderne teknologier. Den har en otte-tommer touchscreen, som giver adgang til Bluetooth, Digitalradio, Android Auto og Apple CarPlay. Denne bil gør det nemt at forbinde din smartphone og nyde din yndlingsmusik eller podcasts på farten.

Derudover tilbyder Hyundai et valgfrit Navigations-Pakke med Bluelink-telematiksystem. Dette system giver dig vernet funktioner som at hente køretøjsoplysninger direkte på din mobil.

Det inkluderer oplysninger om aktuel rækkevidde og muligheden for at låse bilen op eller låse den, selv når du ikke er i nærheden af den.

En anden spændende funktion er trådløs telefonopladning. Den sørger for, at din telefon altid er opladet, uden at kabler roder rundt i bilen. Appen giver også adgang til forskellige funktioner i bilen fra din smartphone.

For dine sikkerhedsbehov kommer bilen med flere sikkerhedssystemer. Disse omfatter Spurhalteassistent, Fernlichtassistent og City-Notbremssystem, som alle arbejder sammen for at holde dig sikker på vejen.

Hyundai lover også gratis kortopdateringer i op til 10 år efter produktionsophør med deres Hyundai Lifetime MapCare-program, så du altid kan finde vej.

Hvad koster en Hyundai i10 1.0 Trend i grøn ejerafgift?

En Hyundai i10 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 4.520 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Hyundai i10 til service?

En Hyundai i10 skal til sit første eftersyn efter at have kørt 15.000 km. Herefter skal den til service for hver 20.000 km eller én gang årligt, afhængigt af hvad der kommer først.

Det sørger for, at din bil altid kører optimalt og sikrer dig imod unødvendige reparationer. Med en fem års køretøjsgaranti uden begrænsninger på kilometer, samt en fem års garanti på lak og tolv års beskyttelse mod gennemtæring, viser det, hvor meget tillid Hyundai har til kvaliteten af deres i10 modeller.

Disse garantier giver nytte for ejerne ved at give mindskede bekymringer om yderligere omkostninger ifald noget skulle gå galt.

Hvilke dele på en Hyundai i10 går mest i stykker?

Nogle dele på en Hyundai i10 slider mere og kan ofte gå i stykker. Det virker vigtigt for bilkøbere at vide dette, før de beslutter sig.

  1. Kobling - Udsættes for stor belastning, især i bykørsel, hvilket kan resultere i for tidlig slitage.
  2. Batteri - Med hyppig start og stop kan bilens batteri blive svagt hurtigere end forventet.
  3. Bremser - Skiver og klodser på bremserne slides ned over tid og kræver udskiftning.
  4. Affjedring - Stiv ved lave hastigheder, hvilket betyder affjedringselementer som støddæmpere kan tage skade af ujævne veje.
  5. Lygter - Halogenscheinwerfer har stærkt streulicht, der kan føre til hyppigere udskiftninger af pærer.
  6. Motorstyring - Komplekse elektroniske dele som motorstyringsenheden kan svigte, især hvis bilen ikke regelmæssigt vedligeholdes.
  7. Dæk - Uregelmæssig eller hård kørsel resulterer i hurtigere dækslid.
  8. Viskere - Ved hyppig brug slides viskerblade ned og kræver profitable udskiftninger for god sigtbarhed under dårlige vejrforhold.
  9. Hjullejer - Underbelyste hjullejer fra træk til 800 kg får dem til at slide ustabil og eventuelt fejle.
  10. Klimaanlægget - Regelmæssig brug særligt om sommeren kan medføre udslidning af kompressoren og andre vitale dele.

Disse punkter er afgørende at have in mente, få tidligere undervognsbehandlet køretøj eller tjekke om der findes ahf tilbud når man søger brugte til salg i Køge eller hos Andersen Biler for eksempel.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai i10?

Hyundai i10 kommer med en femårig køretøjsgaranti uden begrænsning på antal kilometre. Dette betyder, at ejere kan nyde godt af omfattende beskyttelse mod mange typer fejl og defekter, som måtte opstå.

Derudover inkluderer den fem års garanti på bilens lak og tolv års garanti mod gennemtæring. Købere behøver ikke bekymre sig om ekstra udgifter til reparationer eller udskiftninger inden for denne periode, hvilket understreger Hyundai's tillid til deres i10-models kvalitet og holdbarhed.

Denne omfattende garanti sikrer ejere mod uventede omkostninger og giver et ekstra tryghedsniveau, når de vælger en Hyundai i10 som deres næste bil.

Hvad dækker garantien på en Hyundai i10?

Hyundai i10 kommer med en stærk garanti, der beskytter bilejerne godt. Denne garanti omfatter fem års køretøjsgaranti uden begrænsning på antallet af kilometer bilen har kørt.

Det giver ejere fred i sindet, at deres bil er dækket i flere år, uanset hvor meget de kører. Derudover er der fem års garanti på lakken, hvilket sikrer mod skader på bilens udseende.

På toppen er bilen beskyttet mod gennemtæring i tolv år, en vigtig fordel i områder med meget salt eller fugt. For at holde garantien gældende, skal ejeren bringe bilen til inspektion efter de første 15.000 km og derefter hvert år eller hver 20.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Dette sikrer, at bilen altid kører bedst muligt og holder ejerne trygge ved, at deres Hyundai i10 lever op til de løfter, garantien giver.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.29

Opdateret 10.09.2024, 14.36.29

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel