Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend (Årgang 10/2023 - 05/2024)

Købsguide: Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend (10/2023 - 05/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend?

Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend er en femdørs hatchback. Bilen kommer med en kraftig 100 hk benzinmotor og en 6-trins manuel gearkasse. Det er en subcompact bil med god brændstoføkonomi og høj køreglæde.

Den er udstyret med mange moderne teknologier som automatisk nødbremse og træthedsregistrering.

Bilen har også en lang garanti på fem år uden kilometerbegrænsning. Interiøret består primært af hård plastik, hvilket giver holdbarhed, men mindsker den luksuriøse fornemmelse.

En lovpligtig hastighedsassistent kan virke forstyrrende for nogle bilister.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai i20?

Der findes fire varianter af Hyundai i20. Den første er i20 1.2 Select. Den har en simpel og økonomisk motor.

Den anden variant er i20 1.0 T-GDI Select. Denne har en turboladet motor for mere kraft. Næste variant er i20 1.0 T-GDI 48V-Hybrid Trend DCT, som kombinerer en benzinmotor med en elektrisk motor for bedre brændstoføkonomi.

Sidst er der i20 1.0 T-GDI Trend, som har fokus på ydeevne og stil.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai i20?

Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend har både fordele og ulemper. Her er de vigtigste punkter.

Fordele:

  1. God plads til en subcompact: Hyundai i20 tilbyder tilstrækkelig benplads og hovedhøjde.
  2. Sikkert og agilt kørsel: Køreoplevelsen er stabil, og bilen reagerer godt på styringen.
  3. Lang garanti på fem år uden kilometerbegrænsning: Mange bilmærker tilbyder kun tre år eller har en kilometergrænse.

Ulemper:

  1. Materialkvaliteten i interiøret består primært af hård plastik: Det kan give et mindre premium look og følelse.
  2. Lovpligtig hastighedsassistent kan være forstyrrende: Systemet kan overreagere ved visse køresituationer.

Disse punkter hjælper med at forstå fordele og ulemper ved Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend bedre.

Hvordan klarer Hyundai i20 sig i test?

Hyundai i20 klarer sig godt i test. Den er sikker og agil, og ESP-systemet griber hurtigt ind. Sigtbarheden er overvejende tilfredsstillende, men den har kun halogenlygter. Indvendig støj måles til 69,6 dB(A) ved 130 km/t.

NOx-emissionerne overskrider Ecotest-grænseværdierne. Alligevel opnår bilen 79 point og fire stjerner i ADAC Ecotest.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai i20?

Peugeot 208 er en god konkurrent til Hyundai i20. Den har et pænt design og er kendt for sin komfort. Volkswagen Polo er også et stærkt valg, især med sin pålidelighed og gode køreegenskaber.

Renault Clio tiltrækker med sit rummelige interiør og moderne teknologi. Skoda Fabia tilbyder meget plads og praktiske løsninger. Opel Corsa viser stærk ydeevne og stilfuldt udseende.

Seat Ibiza leverer en sporty køreoplevelse og har mange af de samme funktioner som Hyundai i20.

Hvor langt kører Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend på literen?

Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend kan køre cirka 5,6 liter pr. 100 kilometer. Med en tankkapacitet på 40 liter betyder det, at bilen kan køre op til omkring 710 kilometer på en fuld tank.

Dette gør Hyundai i20 til en økonomisk valg for dem, der ønsker at spare på brændstof. Kørecomputeren hjælper også med at holde øje med brændstofforbruget. Dette er en stor fordel for daglig pendling eller længere ture.

Hvilken motor har en Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend?

Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend har en 3-cylindret motor på 998 ccm. Motoren yder 74 kW (100 hk) og har et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm ved 2000 o/min. Det er en effektiv motor, der giver god kraft og ydelse for en kompakt bil.

Motoren er designet til at levere en balance mellem ydeevne og brændstoføkonomi. Hyundai i20 lægger vægt på både kraft og effektivitet, hvilket ses i denne motor. Den indbyggede teknologi sørger for, at motoren kører smidigt og økonomisk i hverdagen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend?

Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend har en motor med 100 hestekræfter (HK). Motoren er en 3-cylindret motor med en kapacitet på 998 ccm. Den maksimale drejningsmoment er 200 Nm ved 2000 o/min.

Dette giver bilen en god balance mellem kraft og effektivitet.

Motorens hestekræfter gør bilen velegnet til både bykørsel og længere ture. Den har en maksimal hastighed på 182 km/h. Acceleration fra 0-100 km/h sker på 12,1 sekunder. Dette gør Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend til et godt valg for bilkøbere, der søger en pålidelig og økonomisk bil med en solid præstation.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend?

Tophastigheden for en Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend er 188 km/t. Denne hastighed gør bilen velegnet til både bykørsel og længere motorvejsture. Bilen er udstyret med en DAB+ radio, som giver klar lydkvalitet under kørslen.

Modellen har aktiv vognbaneassistent, der hjælper med at holde bilen sikkert på vejbanen. Der er også digitalt cockpit og alufælge, som tilføjer et moderne præg. Sørg for at vælge de rigtige vinterdæk for at opnå den bedst mulige ydeevne i kolde måneder.

Hvor hurtigt accelererer en Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend fra 0-100 km/t?

Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend accelererer fra 0 til 100 km/t på 10,4 sekunder. Denne kompakte bil tilbyder hurtig acceleration og er ideel til både by- og motorvejskørsel. Med en stærk motor og effektiv ydeevne kan den nemt følge med trafikken.

Sammenlignelig med andre biler som Suzuki Swift og Ford Fiesta. Hyundai i20 holder godt trit med konkurrenterne i samme klasse. Det gør den til et attraktivt valg for bilkøbere, der ønsker en pålidelig og hurtig hverdagspartner.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai i20?

Hyundai i20 er 4040 mm lang. Bilens bredde inklusive spejle er 1775 mm. Højden på bilen er 1450 mm. Akselafstanden er 2580 mm, hvilket giver god plads inde i kabinen. Frihøjden er 140 mm.

Vægten ligger mellem 1098 og 1199 kg. Dette gør bilen let og nem at manøvrere. Hyundai i20 passer godt til både bykørsel og landeveje.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai i20?

Bagagerummet i en Hyundai i20 rummer 255 liter. Dette er nok til dagligvarer eller et par kufferter. Har du brug for mere plads? Ved at folde bagsæderne ned kan du få hele 1.055 liter.

Det er ideelt til store indkøb eller længere ture.

Splitbagsædet giver fleksibilitet. Du kan nemt transportere både passagerer og større genstande samtidig. Med disse muligheder bliver Hyundai i20 en praktisk bil, som passer til mange behov.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai i20?

Ja, man kan få anhængertræk på en Hyundai i20. Modellen 1.0 T-GDI Trend fra årgang 10/2023 til 05/2024 har en anhængerlast på op til 1.110 kg. Dette gør det muligt at trække en mindre trailer eller campingvogn.

Det er praktisk for bilkøbere, der har behov for ekstra kapacitet. Hyundai i20 tilbyder også andre funktioner som android auto og apple carplay, der gør kørsel mere komfortabel og underholdende.

Hvor mange kg må en Hyundai i20 trække på anhængertrækket?

Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend kan trække en anhænger på 1.110 kg.

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai i20?

Fælger til Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend kan fås i forskellige størrelser og stilarter. Standardmodellen har 15-tommers fælge, men de kan også fås i større størrelser afhængigt af bilens udstyrsniveau og personlige præferencer.

Ingen specifikke detaljer om fælgematerialer eller producenter blev nævnt i testen.

Det anbefales at kontakte en autoriseret forhandler for at få nøjagtige oplysninger om de tilgængelige fælge. Fælgerne kan påvirke bilens køreegenskaber, brændstoføkonomi, og visuelle udseende.

En korrekt valgt fælg kan forbedre bilens performance og æstetik betydeligt.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai i20?

Hyundai i20 har brug for gode vinterdæk til at klare de kolde måneder. Michelin Alpin 6 og Continental WinterContact TS 860 er populære valg. De giver god trækkraft på is og sne.

Det er vigtigt at vælge dæk, der passer til bilens fælge og dimensioner. Tjek dækmærkater for brændstofeffektivitet og vejgreb.

Vinterdæk skal have et mønsterdybde på mindst 3 mm for sikker kørsel. Nokian WR D4 er også et godt valg med lav rullemodstand. Undgå at blande dæktyper. Sørg for, at alle fire dæk er ens for optimal ydeevne.

Sædevarme kan gøre turen mere komfortabel i vintervejr.

Hvor sikker er en Hyundai i20?

En Hyundai i20 er udstyret med front- og sideairbags samt gardinairbags. NCAP-testen viser, at bilen leverer 76% passiv sikkerhed for passagerer og får fire stjerner. Børnesikkerheden er høj med 82% af de mulige point.

Bilen har også teknologier som dæktryksmåler og tågelygter, der øger sikkerheden. Hyundai i20 kommer fra et mærke kendt for bilbranchens bedste garantier. Udstyret inkluderer el-spejle m/varme og digital instrumentering, som hjælper føreren med at holde fokus på vejen.

Hvordan er interiøret i en Hyundai i20?

Interiøret i en Hyundai i20 er funktionelt og praktisk. Materialerne består primært af hårde kunststoffer. Dette gør kabinen holdbar, men ikke så luksuriøs som nogle konkurrerende biler.

Indvendigt støjniveau måles ved 69,6 dB(A) ved 130 km/t.

Sæderne tilbyder god sidestøtte og komfortabel polstring. Dog mangler de lordosestøtte og højdejustering af passagersædet. Der er også moderne teknologi som håndfrit til mobil og USB-tilslutning til musikstreaming via Bluetooth.

Læderrattet giver et luksuriøst touch.

Hvor mange personer er der plads til i en Hyundai i20?

Der er plads til fem personer i en Hyundai i20. To personer kan sidde på forsæderne, og der er plads til tre på bagsædet. Bagsædet kan dog være lidt smalt, så det er udfordrende at få plads til tre autostole side om side.

Det betyder, at bilen passer godt til små familier eller personer, som ikke har brug for mange autostole. Dette gør Hyundai i20 praktisk og nem at bruge til daglig kørsel.

Hvilket lydsystem har en Hyundai i20?

Hyundai i20 kommer med et Bose-soundsystem. Det giver en rig lydoplevelse. Systemet har flere højttalere placeret strategisk i bilen. Dette skaber en klar og balanceret lyd. Der er også mulighed for Akustikverbundglas, hvilket mindsker støj udefra.

Bilen har også USB-tilslutning, så man nemt kan afspille sin egen musik. Ambiencebelysningen i bilen kan justeres i 64 farver. Dette giver en behagelig atmosfære, især ved natkørsel.

Produktionslandet for denne model er Tyrkiet.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai i20?

Man kan få Apple CarPlay og Android Auto i en Hyundai i20. Disse apps kommer standard med bilen. De gør det muligt at bruge telefonens funktioner via bilens infotainmentsystem. Det inkluderer navigation, musikafspilning og beskeder.

Du kan også tilslutte din telefon via USB. Dette giver yderligere kontrol over musik og opkald. Kører du hyppigt, er denne funktion praktisk, da den holder dig forbundet uden at skulle fjerne hænderne fra rattet.

Opdateres softwaren i en Hyundai i20 automatisk?

Ja, softwaren i en Hyundai i20 opdateres automatisk via over-the-air opdateringsteknologi. Dette sikrer, at bilen altid har den nyeste softwareversion. Systemet for Intelligent Speed Assistant (ISA) opdateres også automatisk.

Det giver præcise hastighedsbegrænsningsoplysninger.

Opdateringer kan implementeres for NOx-emissioner og brændstofforbrug. Sikkerhedsfunktioner som airbags og passive sikkerhedssystemer får også automatiske opdateringer. De månedlige samlede omkostninger inkluderer udgifter til softwareopdateringer, der holder bilen i optimal funktion.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai i20?

Du kan få manuel klimaanlæg som standard i Hyundai i20, men du kan også tilkøbe enzons-klimaautomatik. Sædevarme foran og opvarmet rat er standard, mens bagvarme kan tilføjes som ekstraudstyr.

Der findes også forskellige fælge og vinterdæk til modellen. Anhængertræk er en anden mulighed, og bilen kan trække op til 1.000 kg. Det er muligt at tilslutte en USB-enhed for ekstra comfort, hvilket er vigtigt for mange bilkøbere.

Apple Inc.'s CarPlay understøttes også, så du kan bruge dine apps direkte fra bilen. Interiøret kan opgraderes med forskellige materialer og farver for en mere personlig stil. Sikkerheden forbedres med diverse ekstraudstyr som for eksempel ekstra airbags og avancerede førerassistentsystemer.

Dette gør Hyundai i20 både praktisk og komfortabel for føreren og passagererne.

Guides til andre varianter af Hyundai i20

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai i20?

Hyundai i20 har mange smarte teknologier. Den bruger Intelligent Speed Assistant (ISA) til at hjælpe med at holde en sikker hastighed. Digitalradio (DAB+) giver klart lyd med mange stationer.

Bluetooth-freisprecheinrichtung gør det nemt at tale i telefonen uden hænder. USB-tilslutning lader dig forbinde dine enheder let.

Bilen kommer også med avancerede sikkerhedssystemer som nødbremseassistent og linjevogterassistent. Interiøret har et moderne design med en stor touchskærm. Softwaren opdateres automatisk, så du altid har de nyeste funktioner.

Hvad koster en Hyundai i20 1.0 T-GDI Trend i grøn ejerafgift?

En Hyundai i20 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.000 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Hyundai i20 til service?

En Hyundai i20 skal til service hver 15.000 km eller én gang om året, alt efter hvad der kommer først. Det er vigtigt at følge fabrikantens service- og reparationsvejledning for at sikre bilens ydeevne og levetid.

Regelmæssig service kan hjælpe med at opdage og rette eventuelle problemer tidligt. Dette kan forhindre større skader og dyre reparationer senere.

Hvilke dele på en Hyundai i20 går mest i stykker?

Hyundai i20-ejere rapporterer ofte om problemer med gearkassen. Gearkassen kan lide af langsom skifte og slid, især ved høj kilometerstand. En anden del, der har tendens til at fejle, er affjedringen.

Det kan føre til en ujævn kørsel og øget støjniveau i kabinen. Mange ejere nævner også, at elektroniske komponenter som sensorer og skærme kan gå i stykker.

Hyundai i20 indeholder dog en 5-årig garanti uden kilometertal. Det anbefales at følge fabrikantens servicevejledning for at opretholde garantibeskyttelsen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai i20?

Garantien på en Hyundai i20 dækker i 5 år uden kilometerbegrænsning. Det betyder, at du kan køre så meget du vil uden at miste garantien. Rustgarantien varer i 12 år, som beskytter bilen mod rustgennemtæringer.

Dette er en fordel, som få biler tilbyder, især i forhold til konkurrenter som Mazda 2. Den omfattende garanti giver ro i sindet for bilkøbere.

Hvad dækker garantien på en Hyundai i20?

Garantien på en Hyundai i20 dækker beskyttelse mod uventede fejl. Den omfatter motoren, transmissionen og andre vigtige dele af bilen. Det anbefales at følge fabrikantens service- og reparationsvejledning for at opretholde garantibeskyttelsen.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.31.44

Opdateret 10.09.2024, 14.31.44

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel