Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai i20 1.2 Trend (Årgang 12/2014 - 06/2018)

Købsguide: Hyundai i20 1.2 Trend (12/2014 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai i20 1.2 Trend?

Før du køber en Hyundai i20 1.2 Trend fra perioden 12/2014 til 06/2018, skal du vide, at denne bil har plads til fire personer og kan have et anhængertræk, der kan trække en trailer på op til 910 kg.

Bilen har også et system, der advarer dig, hvis du er ved at køre ud af din vognbane. Denne udgave af Hyundai i20 har dog et lille bagagerum og koster mere sammenlignet med andre små biler.

Den kommer devise nok udstyret.

Hyundai i20 kræver premiumbrændstof, hvilket kan gøre den dyr i drift. På trods af dette kan dens tank dække cirka 860 km per opfyldning. Det er også værd at bemærke, at bilen passer til folk, der værdsætter køreglæde og teknologi som Apple CarPlay og Android Auto.

Hvis disse ting er vigtige for dig, kan Hyundai i20 være den rette bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai i20?

Hyundai i20 kommer i forskellige motorvarianter, der matcher forskellige behov. Købere har valget mellem tre motorstørrelser: 1.2, 1.4 og 1.1 CRDi, hver med unikke egenskaber.

  • Hyundai i20 med 1.2 liters benzinmotor er den mest økonomiske variant. Denne model er ideel for dem, der søger en bil med god brændstoføkonomi.
  • Med en større motor på 1.4 liter tilbyder denne variant af Hyundai i20 mere kraft og hurtigere acceleration. Det gør den egnet til længere ture eller kørsel på motorvej.
  • Varianten med 1.1 CRDi-motoren er dieseludgaven, som kombinerer styrke med effektivitet. Dette er et godt valg for købere, der kører mange kilometer og ønsker lavere driftsomkostninger.
  • Alle disse varianter kommer som Trend-udgaver, hvilket betyder ekstra udstyr og komfort sammenlignet med basisudgaven.

Disse forskellige optioner sikrer at Hyundai i20 kan imødekomme de fleste køberes behov alt efter deres specifikke krav til kraft, plads og økonomi.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai i20?

Hyundai i20 er populær blandt bilkøbere på grund af dens omfattende udstyr og økonomiske forbrug. Denne model har både styrker og svagheder, som købere skal være opmærksomme på.

Fordele:

  1. Økonomisk i brug: i20 1.2 Trend kører op til 860 km på en fuld tank, takket være et forbrug på kun 5,8 liter pr. 100km (20,0 km/L)
  2. Stor lastekapacitet: Bilen kan bære op til 465 kg og har tilladt en belastning på taget op til 70 kg, hvilket er ideelt for familier eller lange ture.
  3. Omfattende udstyr: Selvom prisen ligger i det højere segment for sin klasse, får man meget udstyr med i handlen, hvilket gør den til en attraktiv pakke.
  4. Langdistanceture er ingen sag: Med en kapacitet til at køre ca. 860 km på en fuldtanket beholder, egner den sig godt til lange rejser uden hyppige stop.

Ulemper:

  1. Motor føles datert: Den 1,2-liters motor opleves som forældet sammenlignet med nyere modeller fra andre mærker.
  2. Bagagerummet skuffer: Trods bilens gode lasteevner finder man bagagerummets størrelse utilstrækkelig for mange brugeres behov.

    3.Sysynsvinkler begrænses: Bredde C-stolper og den høje placering af bagruden begrænser visibilityen især når man bakker.

  3. Højere prispoint: Prisen på varianten model undersøgt kan virke høj taget motoren og visse designelementer i betragtning.

Disse punkter giver et overblik over Hyundai i20's plusser og minusser og hjælper potentielle købere med at træffe en informeret beslutning.

Hvordan klarer Hyundai i20 sig i test?

Hyundai i20 1.2 Trend klarer sig godt i test. ADAC EcoTest viser, at den kun forbruger 5,8 liter brændstof pr. 100 kilometer. Den har også et sporholde advarselssystem som standard, hvilket gør den til en sikker bil at køre i.

Selvom prisen er høj, får køberne meget udstyr for pengene.

Denne model kan køre ca. 860 km på en fuld tank, hvilket viser dens effektivitet og økonomi i brug. Hyundai forsikrer deres i20 ejere om en bil med stærk ydeevne og god lasteevne, helt op til 465 kg.

Dette sammen med de 70 kg, den kan bære på taget, gør den både praktisk og alsidig til forskellige behov.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai i20?

Hyundai i20 er en populær bil, men mange lignende biler findes. Her er nogle gode alternativer for dem, der gerne vil have flere muligheder.

  1. Ford Fiesta: Denne bil har også en god brændstoføkonomi og er kendt for sin glimrende køreoplevelse. Den tilbyder moderne sikkerhedsteknologier, ligesom Hyundai i20.
  2. Volkswagen Polo: Den giver et højt komfortniveau og stærke præstationer på vejen. Ligesom i20 har den et veludstyret interiør og avanceret teknologi til føreren.
  3. Opel Corsa: En stærk konkurrent med god brændstofeffektivitet og en rummelig kabine. Den har masser af sikkerhedsfunktioner og teknologi for at forbedre kørslen.
  4. Skoda Fabia: Kendt for sit rummelige interiør og bagagerumsvolumen, som er på niveau med i20. Fabia tilbyder også god værdi for pengene med sine effektive motorer.
  5. Toyota Yaris: Denne bil skinner med sin hybridmotor, der giver fremragende brændstoføkonomi og lave driftsomkostninger, lig Hyundai i20's attraktive økonomiske egenskaber.
  6. Kia Rio: Som options fra samme sydkoreanske producent byder den på lignende designfunktioner og teknologi som i20, med den fordelen af en lang garantiperiode.
  7. Renault Clio: Bilen udmærker sig ved sitt stilfulde ydre og komfortable indretningsmuligheder samt solid ydeevne på vejen; meget lig det Hyundai i20 tilbyder sine ejere.

Hver af disse biler tilbyder unikke funktioner, men alle passer godt som alternativer til Hyundai i20 for dem, der leder efter et lille eller mellemstort køretøj.

Hvor langt kører Hyundai i20 1.2 Trend på literen?

Hyundai i20 1.2 Trend er økonomisk og kører langt på literen. Den bruger i gennemsnit 5,8 liter brændstof pr. 100 kilometer. På åbne veje, som for eksempel landevejen, er forbruget bedre og kun omkring 5,0 liter pr.

100 kilometer. I byen, med mere start og stop, går det op til 6,8 liter pr. 100 kilometer. Denne bil kan køre omkring 860 km på en fuld tank.

Motorvejskørsel kræver også 6,8 liter pr. 100 kilometer, ligesom bykørsel. Det betyder, at Hyundai i20 1.2 Trend passer godt til forskellige typer af kørsel, hvad enten det er lange ture over landet eller daglig pendling i byen.

Dens økonomiske natur gør den til et godt valg for dem, der leder efter en bil der er billig i drift.

Hvilken motor har en Hyundai i20 1.2 Trend?

Hyundai i20 1.2 Trend er udstyret med en 1,2 liters motor. Denne motor yder 62 kW, hvilket svarer til 84 hestekræfter. Dette giver bilen en god blanding af kraft og økonomi, hvilket er ideelt for bilkøbere, der ønsker en bil, der er både sjov at køre og billig i drift.

I løbet af året kan man forvente en ny motorgeneration med trecylindrede turbobenzinmotorer, som vil tilbyde nye muligheder for performance og effektivitet. Udover denne motor findes der andre variantmotorer hos i20, herunder størrelser som 1.4 og 1.1 CRDi, som alle har forskellige egenskaber og ydeevne.

Dette giver købere et bredt udvalg at vælge imellem, afhængigt af deres specifikke behov og præferencer.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai i20 1.2 Trend?

En Hyundai i20 1.2 Trend kommer med en motor på 1,2 liter, som giver den en kraft på 84 hestekræfter. Denne kombination betyder, at bilen har nok styrke til hverdagens kørsel og kan klare både bykørsel og længere ture.

Kraften fra motoren passer godt til bilens størrelse og vægt, hvilket sikrer en jævn og behagelig køreoplevelse. Bilkøbere, der kigger efter en bil med god balance mellem kraft og økonomi, vil finde Hyundai i20 1.2 Trend interessant.

Denne model viser sig som et stærkt valg inden for segmentet af småbiler, hvor den kombinerer både ydeevne og anvendelighed på en fordelagtig måde.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai i20 1.2 Trend?

Hyundai i20 1.2 Trend kan køre op til 170 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den kører så stærkt, den kan. Det er vigtigt for bilkøbere at vide, for det fortæller noget om bilens ydeevne.

Denne model kræver, at man kører i høje omdrejninger for at få den hurtigste og mest jævne kørsel. Gearkassen har dog sine udfordringer. Den mangler glathed, og nogle gange skal man skifte gear to gange for at få det til at virke rigtigt.

At sætte bilen i bakgear kan også være svært nogle gange, fordi der ikke er et klart tegn på, hvor bakgear er i forhold til de andre gear. Dette kan gøre det besværligt at køre bilen nogle gange.

Hvor hurtigt accelererer en Hyundai i20 1.2 Trend fra 0-100 km/t?

En Hyundai i20 1.2 Trend når fra 0 til 100 km/t på omkring 12,7 sekunder. Dette tal fortæller os, hvordan bilen klarer sig i hurtighed. Den har en motor på 1.2 liter. For at få den bedste fart, skal motoren arbejde hårdt og nå høje omdrejninger.

Dette er nyttigt at vide for folk, der tænker på at købe denne bil og ønsker en bil, der kan komme hurtigt op i fart.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai i20?

Hyundai i20 har en længde på 4035 mm, hvilket gør den til en rummelig bil i sin klasse. Bredden er på 1734 mm, så den fylder godt op på vejen. Højden på bilen er 1474 mm, så den giver en god oversigt og er nem at komme ind og ud af.

Denne bil passer godt til folk, der søger en kompakt bil med god plads. Med disse mål tilbyder Hyundai i20 både komfort og funktionalitet, hvilket er vigtigt for købere, der ønsker en handy størrelse uden at gå på kompromis med rummeligheden.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai i20?

Bagagerummet i en Hyundai i20 kan rumme 260 liter. Hvis man fjerner bagagerumsafdækningen, kan dette udvides til 360 liter. Det er nyttigt, når man har brug for mere plads til bagage.

Men man skal huske, at lasten skal løftes over en ret høj kant for at komme ind i bagagerummet. Dette kan være lidt besværligt med tunge ting.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai i20?

Ja, man kan montere anhængertræk på Hyundai i20 1.2 Trend. Den tilladte trækvægt er op til 910 kg.

Hvor mange kg må en Hyundai i20 trække på anhængertrækket?

En Hyundai i20 kan trække op til 910 kg på anhængertrækket. Dette gør den til et godt valg for bilkøbere, der har brug for at transportere tunge ting som en mindre campingvogn eller en trailer fyldt med haveaffald.

Med denne kapacitet viser Hyundai i20 sig at være både alsidig og praktisk for hverdagsbrug og de små eventyr i weekenden. Så hvis du leder efter en bil, der kan håndtere lidt mere end bare dagligdags kørsel, er Hyundai i20 værd at overveje.

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai i20?

Hyundai i20 ejere har mange valgmuligheder, når det gælder om at vælge fælge. Valget af de rette fælge kan forbedre bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Hyundai tilbyder 15-tommer aluminiumsfælge som en standard mulighed for i20 modeller. Disse passer godt til hverdagsbrug og giver et stilfuldt look.
  2. For dem, der ønsker en lidt større størrelse, er der 16-tommer aluminiumsfælge tilgængelige. De tiltaler ofte dem, der søger et mere dynamisk udtryk på deres Hyundai i20.
  3. Afhængigt af årgangen og modellen af i20, kan designet på fælgene variere. Det giver ejerne mulighed for at matche både personlig smag og bilens æstetik.
  4. Uanset om man vælger sommerdæk eller vinterdæk, finder man dæktyper, der kan monteres på de valgte fælge. Det sikrer optimal ydeevne uanset vejrforhold.
  5. Det anbefales altid at vælge fælge og dæk, der harmonerer med bilens specifikationer. Det garanterer den højeste performance og sikkerhed under kørslen.
  6. Man kan også eftermontere fælge købt fra bilforhandlere eller specialiserede butikker, hvis man leder efter noget unikt til sin Hyundai i20.

    7 Arb-quality wheels ensures the vehicle's stability and driving characteristics are maintained or enhanced.

At vælge de rigtige fælge er afgørende ikke kun for bilens udseende men også for dens præstation på vejen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai i20?

Valget af vinterdæk til en Hyundai i20 er afgørende for sikkerhed og økonomi. Det skal sikre godt vejgreb og lavere brændstoforbrug.

  1. Se efter vinterdæk med høj trækkraft. Disse hjælper din bil med at holde sig på vejen, selv når det er meget glat.
  2. Dæk, der giver god acceleration og kontrol i det kolde vejr, er også essentielle fordi Hyundai i20 har en lille motor.
  3. Man skal finde dæk med lav rullemodstand. Dette bidrager til at bevare din bils gode brændstoføkonomi.
  4. Det er klogt at vælge vinterdæk, der matcher bilens lave vægt samt de krav om slidstyrke, så man undgår hyppige udskiftninger.
  5. Vinterdæk, som styrker din i20's aktive performance intakt, men holder samtidig øje med de løbende omkostninger.
  6. Skal have dæk, der reagerer effektivt på både våde og snedækkede veje for bedre sikkerhed.
  7. Tjek garantibetingelserne: Sørg for at vælge dæk, som ikke påvirker din femårige garanti fra Hyundai.
  8. Hold fortsat fokus på økonomien ved valg af dæk; gå efter dem der reducerer driftsomkostningerne uden at gå ned på kvalitet.

Husk disse punkter næste gang du overvejer nye vinterdæk til din Hyundai i20 for at sikre en balance mellem pris og performance gennem vintermånederne.

Hvor sikker er en Hyundai i20?

Hyundai i20 er kendt for sin sikkerhed. Bilen kommer med et sporholde advarselssystem som standard i Trend-udstyrsvarianten. Det hjælper meget i trafikken ved at holde bilen på rette vej.

Karrosseriet og bagagerummet er også meget stærkt og holdbart lavet. Dette beskytter folk indeni bilen bedre ved uheld.

Den tilladte anhængervægt på op til 910 kg og en tilladt lastevægt på op til 465 kg viser, at bilen kan håndtere en god mængde vægt. Dog, start-stop-systemet, som skal betales ekstra for, giver kun Hyundai i20 en tre-stjernet bedømmelse.

Det påvirker hvor miljøvenlig bilen er. En ny motorgeneration med tre cylindre og turbo forventes snart. Det kan forbedre bilens præstationer og sikkerhed yderligere.

Hvordan er interiøret i en Hyundai i20?

Interiøret i en Hyundai i20 er nemt at bruge med knapper og kontakter, der sidder, hvor de skal. Forsæderne giver god støtte og masser af plads, både i bredden og til hovedet. Dette gør bilen behagelig for føreren og forsædepassageren.

Bagsædet er dog en smule mere trangt, selvom det fortsat er komfortabelt for passagererne. Der er forskellige små opbevaringssteder foran i bilen til småting.

I tilføjelse er forsæderne komfortable, men bagsæderne kunne godt have haft mere form og blødere puder. Plus, hvis du ofte har brug for at have store vandflasker med, skal du vide, at der ikke er holdere til dem i bilen.

Handskerummet er derimod stort og har aircondition, hvilket er et godt plus. Således kombinerer Hyundai i20 funktion med stil på en måde, der passer godt til moderne bilkøbere.

Hvor mange personer er der plads til i en Hyundai i20?

En Hyundai i20 kan rumme op til fire personer. Det giver god bredde og meget sted over hovedet for dem, der sidder foran. Bagsædet har lidt mindre plads, men her kan folk stadig sidde godt.

Ryglænet bag kan foldes ned på en smart måde. Dette er praktisk både fra sæderne og fra bagagerummet. Så en Hyundai i20 er et godt valg for folk, der vil have en bil, hvor der er sted nok til fire personer.

Hvilket lydsystem har en Hyundai i20?

I en Hyundai i20 1.2 Trend er lydsystemet udstyret med en standardradio. Denne radio er nem at bruge, fordi den sidder højt i bilen. Brugere kan styre radioen med knapper på rattet.

Men bilen har ikke oplysninger om særlige lydsystemer eller typer af højttalere. Dette gør lydsystemet i en Hyundai i20 enkelt og ligetil for alle, der kører den.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai i20?

Hyundai i20 ejere kan forbedre deres køreoplevelse ved hjælp af forskellige apps. Disse apps gør hverdagen nemmere og mere underholdende.

  1. Apple CarPlay: Giver mulighed for at koble iPhone til bilens display. Ejerne kan bruge Siri, Apple Musik, kort og beskeder.
  2. Android Auto: Ligner Apple CarPlay men for Android-brugere. Google Maps, Google Play Musik og stemmekommandoer er tilgængelige.
  3. Hyundai Bluelink: En app designet specifikt til Hyundai ejere. Den giver fjernadgang til bilen, såsom låsning og lås op, finde din bil og tjekke bilens status.
  4. Waze: En social Ghk-navigation app. Hjælper med at finde den hurtigste rute under hensyn til traffik.
  5. Spotify: Musikstreaming app som tillader adgang til en stor musikbibliotek under kørslen.
  6. Audible: Perfekt for dem, der elsker lydbøger. Appen giver adgang til tusindvis af titler.

    7 Kubernetes: Mens ikke en direkte app for kørsel, kan teknologi-entusiaster nyde at eksperimentere med Hyundai i20's kompatible softwareudviklingsværktøjer via mobilapps relateret til Kubernetes miljøer.

  7. Parkopedia: Find det nærmeste parkeringsplads hvor som helst byen er også meget nemmere med denne app.
  8. Fuelio: En brændstof- og omkostningsovervågningsapp der sporer din bils gasforbrug og totalomkostninger forbundet med kørsel.

    10 DashCommand (.Bruger OBDII adapter): Viser avanceret data om bilens ydeevne i realtid på din smartphone.

Disse apps sikrer at enhver tur med Hyundai i20 både er problemfri og behagelig, hvad end turen går langt eller kort.

Opdateres softwaren i en Hyundai i20 automatisk?

Softwaren i en Hyundai i20 bliver ikke opdateret af sig selv. Ejere skal selv tage skridtet og kontakte en forhandler for at få de nyeste softwareopdateringer. Disse opdateringer kan forbedre både ydeevne og funktionalitet i bilen.

Det er vigtigt at tjekke med jævne mellemrum hos forhandleren for at sikre, at bilen kører med den nyeste software. Dette sikrer, at Hyundai i20 kører så effektivt som muligt og udnytter alle sine funktioner bedst muligt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai i20?

Til Hyundai i20 kan man vælge forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og praktisk. Her er nogle muligheder:

  1. Bagagerumsnet til sikring af småting, så de ikke flyver rundt under kørslen.
  2. Fastgørelseskroge til at holde tasker på plads.
  3. Ekstra rum under bagagerumsgulvet for mere opbevaringsplads.
  4. Elektriske vinduer både foran og bagpå giver nem betjening.
  5. Automatisk funktion for vinduerne ved førersædet, som ruller ned eller op med et enkelt tryk.
  6. Bagsædet kan foldes ned i dele, hvilket giver fleksibel plads til større genstande.
  7. Kabinen har letforståelige knapper og kontakter, der gør det nemt at betjene bilens funktioner.

Disse muligheder hjælper med at øge komforten og funktionaliteten i din Hyundai i20.

Guides til andre varianter af Hyundai i20

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai i20?

En Hyundai i20 er fuld af moderne teknologi og funktioner. Den har et sporholde advarselssystem (LDWS), som hjælper føreren med at holde bilen inden for vejbanen. Det gør kørslen sikrere.

Denne bil forventes også at få en ny motorgeneration: trecylindrede turbobenziner. Disse motorer giver mere kraft og er mere brændstofeffektive. Bilen kommer også med omfattende sikkerhedsfunktioner og assistentsystemer.

Dette giver en bedre og mere komfortabel køreoplevelse.

Teknologien i Hyundai i20 er udviklet til at gøre livet nemmere for føreren. Man kan finde alskens udstyr, ofte kun set i dyrere biler. Fra automatisk nødbremse til navigationsapps, som Apple Inc.'s CarPlay, har Hyundai i20 alt, hvad man behøver for at køre smart og sikkert.

Hver funktion er skabt med henblik på at forbedre interaktionen mellem bil og fører, sådan at man kan nyde hvert øjeblik på vejen uden bekymringer.

Hvad koster en Hyundai i20 1.2 Trend i grøn ejerafgift?

En Hyundai i20 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.000 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Hyundai i20 til service?

En Hyundai i20 skal tjekkes hvert år eller efter 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Den har forskellige motorvarianter såsom 1.2, 1.4, og 1.1 CRDi, som alle kan have forskellige behov, men grundreglen for service gælder for dem alle.

Med en femårig garanti og ubegrænset kilometertal tilbyder Hyundai også tryghed i driftsomkostningerne, hvilket gør den til et fordelagtigt valg for købere. Service er vigtigt for at holde din Hyundai i20 i god stand og sikre, at du kan nyde godt af dens lave driftsomkostninger og lange garantiperiode.

Hvilke dele på en Hyundai i20 går mest i stykker?

Hyundai i20 ejere bør være opmærksomme på nogle dele, som har større risiko for at gå i stykker. Bilkøbere skal især være opmærksomme på disse punkter for at undgå uventede reparationer.

  1. Bagsikkerhedsbælter: De kan sidde fast i låsemekanismen og dermed blive beskadiget.
  2. Sædejustering: Den mekaniske sædejustering har en grov låsemekanisme, og det stramme pladsforhold gør brugen ubehagelig.
  3. Motor: Motoren kræver ofte høje omdrejninger for at levere ordentlig acceleration, hvilket viser, at den er underdrevet.
  4. Bakgear: Der kan forekomme problemer med bakgear, herunder vanskeligheder med gearskift pga. manglende klar afgrænsning mellem bakgear og de andre gearpositioner.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai i20?

Garantien på en Hyundai i20 dækker i fem år uden at bekymre sig om, hvor mange kilometer bilen har kørt. Denne garanti sikrer ejere mod fejl og problemer, som kan opstå med bilen.

Denne type af beskyttelse viser Hyundai's tillid til kvaliteten af deres biler, herunder Hyundai i20. Med denne garantiperiode kan bilkøbere føle sig mere sikre, når de vælger en Hyundai i20, da de ved, at eventuelle problemer inden for de første fem år vil blive taget hånd om uden ekstra omkostninger for dem.

Hvad dækker garantien på en Hyundai i20?

På en Hyundai i20 dækker garantien alt i 5 år uden at se på, hvor mange kilometer bilen har kørt. Det giver ejere en stor tryghed, fordi mange dele af bilen er beskyttet længe.

Det er godt at vide, for folk, der kigger på at købe en ny eller brugt bil som Hyundai Getz eller Hyundai i10, og nu vil vide mere om i20. Den lange garantiperiode viser også, at Hyundai har tillid til kvaliteten af deres biler.

Den dækker mange forskellige dele af bilen, så ejerne ikke skal bekymre sig om ekstra udgifter, hvis noget går i stykker.

Denne garantidækning inkluderer de vigtigste dele og sørger for, at købere af i20 kan nyde deres bil med ro i sindet. Trend-udstyrsversionen af i20, som kommer rigtig godt med udstyr, falder også ind under denne dækning.

Det gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en pålidelig bil med god dækning og udstyr. Garantien sikrer, at hvis noget går i stykker, så hjælper Hyundai. Det støtter ejernes tillid til mærket og bilen, hvilket gør det til en smart investering for folk på udkig efter en ny bil.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.31

Opdateret 10.09.2024, 14.32.31

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel