Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai i30 N Performance (Årgang 04/2019 - 12/2020)

Købsguide: Hyundai i30 N Performance (04/2019 - 12/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai i30 N Performance?

Hyundai i30 N Performance er en bil med masser af kraft. Den har en motor på 202 kW / 275 hk, som giver stærke køreegenskaber. Den er bygget til dem, der elsker fart og spænding, takket være dens adaptive støddæmpere og elektronisk differentialespærre.

Men før du køber den, skal du vide, at den bruger meget benzin og forsikringen kan være dyr. ADAC-testen viser dog, at den scorer højt på omkostninger og er familievenlig.

Denne bil har sportssæder, fartfyldt teknologi og sikkerhedsfunktioner for dem, der bruger bilen både til kørsel på arbejde og til sjov i weekenden. De røde detaljer, dobbeltudstødning i krom og v-formede led-forlygter viser tydeligt, at i30 N Performance er lavet til performance-entusiaster.

Så hvis du elsker hastighed og kvalitet, kan denne bil være det rigtige valg for dig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai i30 N?

Hyundai i30 N fås i forskellige varianter. Man kan vælge mellem typ 1.4, 1.0 T-GDI, 1.4 T-GDI og 1.6 CRDi. Der findes også en særlig udgave kaldet 1.6 CRDi N Performance for dem, der ønsker mere power og en endnu stærkere køreoplevelse.

Denne model er lavet til entusiaster, som elsker fart og performance. De forskellige varianter sørger for, at både hverdagskørere og performance-entusiaster kan finde en bil, der passer til deres behov.

Hver variant har unikke egenskaber, men N Performance-modellen står ud med høj ydelse, turbo boost, og en række smart tech funktioner, der gør kørslen sjovere. Den har for eksempel et system, der viser data om ens kørsel.

Det gør den til et godt valg for folk, der både vil bruge bilen til pendling og til sjove ture på vejen. Med disse muligheder etablerer Hyundai i30 N sig som en alsidig bil, der dækker mange forskellige køresituationer og smage.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai i30 N?

Hyundai i30 N byder på masser af drejningsmoment og sikrer en god køreglæde for enhver performance enthusiast. Bilen udmærker sig med sin høje kvalitet i karrosseriet, så fans af velkonstruerede biler vil føle sig hjemme.

Med en teoretisk rækkevidde på omkring 595 km kan ejere nyde længere ture uden bekymring.

På den anden side har bilen et forholdsvis højt brændstofforbrug med 8,4 liter per 100km (12,5 km/L) hvilket kan blive dyrt over tid. Forsikringsomkostningerne er også højere for denne model, som måske kan afskrække nogle bilkøbere.

Endvidere mangler Hyundai i30 N et Kofferraumtrennnetz, hvilket begrænser muligheden for at organisere indholdet i bagagerummet effektivt. Den maksimale lasteevne på 475 kg skal også tages i betrægtning ved planlægning af tunge ture.

Hvordan klarer Hyundai i30 N sig i test?

I forskellige test klarer Hyundai i30 N sig godt. I ADAC-testen fik bilen høje karakterer for, hvor lidt den koster at have. Ved sikkerhedstesten fra NCAP fik den 88% i beskyttelse af voksne passagerer og 84% for at beskytte børn.

Dette viser, at bilen er både økonomisk og sikker for familier. Men Ecotest viste, at bilen bruger meget brændstof, hele 8,4 liter per 100 km. Denne information er værdifuld for købere, der lægger vægt på både sikkerhed og økonomi ved valg af bil.

Bilen har også moderne sikkerheds- og hjælpefunktioner, som tiltaler dem, der kører hver dag.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai i30 N?

Mange biler ligner Hyundai i30 N i performance og stil. Volkswagen Golf GTI er en stærk konkurrent med sin kraftfulde motor og gode køreegenskaber. Ford Focus ST byder også på spændende kørsel med masser af kraft.

Begge disse biler tilbyder sjov bag rattet og kan bruges til daglig pendling ligesom Hyundai i30 N.

Renault Megane R.S. og Honda Civic Type R er andre gode muligheder. De har begge stærke motorer og er kendte for deres evne til at levere spænding på vejen. Disse biler har også et sportsligt design, der tiltaler performance enthusiasts.

Med disse alternativer kan købere finde lignende følelser og køreglæde som Hyundai i30 N tilbyder.

Hvor langt kører Hyundai i30 N Performance på literen?

Hyundai i30 N Performance bruger 8,4 liter brændstof på 100km (12,5 km/L) Denne bil kan køre ca. 595 km på en fuld tank. Dette viser, at Hyundai i30 N Performance er udstyret til både bykørsel og længere ture.

Købere, der sætter pris på ydeevne sammen med økonomi, vil finde denne model attraktiv. Med dens evne til at kombinere energi med fornuftigt brændstofforbrug, møder den behovene hos dem, der nyder performance driving data systemer og ønsker at holde omkostningerne ved daglig pendling nede.

Hvilken motor har en Hyundai i30 N Performance?

En Hyundai i30 N Performance har en 2.0 liters firecylindret motor. Denne motor kan levere et stort drejningsmoment på op til 353 Nm mellem 1,450 og 4,700 omdrejninger i minuttet.

Kraften og drejningsmomentet sikrer, at bilen har gode accelerationsevner og kan levere stærke præstationer, hvad enten det er til daglig pendling eller på racerbanen. Den kraftfulde motor matcher godt med de ønsker, bilkøbere har til en performance-bil, og understøtter den sportslige følelse en N enthusiast community værdsætter.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai i30 N Performance?

Hyundai i30 N Performance har 275 hestekræfter. Dette tal viser, hvor kraftfuld bilen er. Med så mange hestekræfter kan bilen køre meget hurtigt. Denne kraft gør Hyundai i30 N Performance til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der føles stærk, når de trykker på gaspedalen.

Kraften hjælper også med at gøre hver køretur sjov og spændende.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai i30 N Performance?

Tophastigheden for en Hyundai i30 N Performance er imponerende 250 km/t. Dette giver bilen stor kraft på vejen og mulighed for at yde sit bedste under forskellige kørselsforhold.

Med denne hastighed tilfredsstiller den bilkøbere, der søger spænding i deres daglige pendling og ønsker en bil, der kan præstere godt både på motorvejen og under tidsomgangene på en bane.

Kraften bag denne højeste hastighed giver også indikation om bilens generelle ydeevne og dens evne til at håndtere krævende kørselssituationer, hvilket gør den til et stærkt alternativ blandt sportsvogne i dens klasse.

Hvor hurtigt accelererer en Hyundai i30 N Performance fra 0-100 km/t?

En Hyundai i30 N Performance klarer sprinten fra 0-100 km/t på kun 6,1 sekunder. Dette tal viser, hvor kraftfuld bilen er. Den er perfekt for dem, der sætter pris på hurtige biler til både daglig kørsel og ture på racerbanen.

Kraften kommer fra en stærk motor, der sikrer at bilen hurtigt kan komme op i fart. Med denne acceleration er i30 N Performance en top konkurrent i sin klasse og imponerer mange bilkøbere.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai i30 N?

Hyundai i30 N Performance måler 4.335 mm i længden, hvilket giver god plads indeni bilen. Breden er på 1.795 mm, men når man tæller sidespejlene med, er den 2.033 mm bred. Dette giver bilen et stabilt og solidt greb på vejen.

Højden på bilen er 1.419 mm, og med en akselafstand på 2.650 mm, sikres der en komfortabel kørsel selv på lange ture. Vægten ligger på 1.446 kg, hvilket indikerer en stærk byggekvalitet, der kan håndtere både hurtige sving og lange, jævne strækninger.

Bagagerummet tilbyder 395 liter kapacitet til daglig brug, som kan udvides til hele 1.301 liter, når bagsæderne lægges ned. Dette gør bilen ideel til både daglig pendling og længere rejser, hvor ekstra bagagekrav kan opstå.

Med disse dimensioner kombineret med sideskørter og et N line-emblem understreger Hyundai i30 N Performance sin sportslige karakter og funktionalitet som en højtydende familiebil.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai i30 N?

Bagagerummet i en Hyundai i30 N tilbyder god plads til daglig pendling og længere ture. Man får 330 liter op til bagagerumsdækket. Hvis man fylder helt op til taget, bliver det 405 liter.

Skulle man have behov for mere plads, kan man omklappe bagsædet. Efter omklapning af bagkassen øges ladevolumen til imponerende 685 liter op til vindueskanten og op til 1.100 liter når man fylder helt til loftet.

Dette gør Hyundai i30 N både fleksibel og praktisk for de fleste behov.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai i30 N?

Ja, en Hyundai i30 N kan udstyres med anhængertræk. Dette giver ejere mulighed for at trække en trailer eller campingvogn, hvilket er nyttigt for både daglig pendling og længere ture.

Det gør bilen mere alsidig og praktisk for folk, der har brug for ekstra transportmuligheder.

Udstyr som anhængertræk udvider brugen af Hyundai i30 N betydeligt, hvilket gør den til en endnu bedre investering for købere. Denne mulighed tilføjer fleksibilitet til bilens allerede imponerende præstationer og sikkerhedsfeatures, samt dens kapacitet til daglig brug og specielle lejligheder.

Hvor mange kg må en Hyundai i30 N trække på anhængertrækket?

En Hyundai i30 N kan trække op til 1600 kg på anhængertrækket. Det gør den til et godt valg for bilkøbere, der har brug for en bil, som kan håndtere tungere laster. Dette er ideelt for dem, der gerne vil bruge bilen til både daglig pendling og til at tage på eventyr i weekenden med ekstra gear.

Hvis du planlægger at trække en campingvogn, båd eller trailer, så sørger Hyundai i30 N for, at du har kraften til det. Kraften og kapaciteten til at håndtere disse opgaver gør den til en alsidig bil for mange formål.

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai i30 N?

Til Hyundai i30 N kan man vælge mellem mange forskellige fælge. Blandt de mest populære er letvægtslegeringsfælge, som fås i 17, 18 og 19 tommer. Fælgene kommer i forskellige stilarter og farver, såsom sort, sølv, og gunmetal.

Købere kan finde fælge, der både ser flotte ud og hjælper med bilens køreegenskaber. Man kan også få fælge lavet efter egne ønsker for at matche personlige præferencer og krav til bilens udseende og funktion.

Vigtigt er det at vælge fælge, der passer til bilens specifikationer og ens egen kørestil. Dette sikrer ikke kun god præstation på vejen, men også sikkerhed under kørsel. De skræddersyede muligheder betyder, at hver ejer kan gøre sin Hyundai i30 N unik med fælge, der fuldender bilens ydeevne og stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai i30 N?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Hyundai i30 N sikrer optimal kørsel i koldt vejr. Gode vinterdæk forbedrer trækkraft, bremseegenskaber og kørekomfort.

  1. Søg efter dæk med høj trækkraft der giver bedre kontrol på sne og is.
  2. Vælg dæk designet til at minimere rullemodstanden, så du får mere ud af brændstoffet.
  3. Prioriter dæk med fantastiske bremseegenskaber for øget sikkerhed under vinterkørsel.
  4. Overvej dæk der laver mindre støj for en mere behagelig tur.
  5. Tjek altid at dækkene passer til din bils anbefalede størrelse og belastningsindeks.
  6. Kontroller regelmæssigt lufttrykket i dine vinterdæk for at sikre de yder bedst muligt.
  7. Investér i specialiserede vinterdæk med ekstra greb og stabilitet for sikkerhed på glatte veje.

At følge disse råd hjælper dig med at finde de perfekte vinterdæk til din Hyundai i30 N, så du kan nyde sikker og stabil kørsel hele vintersæsonen igennom.

Hvor sikker er en Hyundai i30 N?

En Hyundai i30 N er meget sikker. Den har fået 88% i beskyttelse af voksne passagerer og 84% for dem, der har børn med. Bilen har også gode bremser, som kan stoppe den fra 100 km/h til 0 på kun 34,8 meter.

Sikkerheden hjælper meget, når man bruger bilen til hverdagskørsel eller andre ture.

De sikkerheds- og assistentsystemer, som bilen er udstyret med, gør den til et godt valg for folk, der vil føle sig sikre. Dette gør Hyundai i30 N til et godt alternativ for dem, der kigger efter en bil, der ikke bare er sjov at køre, men også sikker.

Hvordan er interiøret i en Hyundai i30 N?

Indvendig har Hyundai i30 N masser af plads. Selv meget høje mennesker, op til næsten 2,10 meter, kan sidde bekvemt. Klimabedienteilet er nemt at forstå. Det kan virke lidt dybt placeret, men man vænner sig hurtigt til det.

Materialerne i kabinen kunne godt være af bedre kvalitet. Nogle dele ser ikke så holdbare ud. Dette påvirker ikke bilens kraftfulde ydeevne ved daglig pendling eller på racerbanen, hvor dens lap times virkelig kan imponere.

Med funktioner som paddle shifters føler føreren sig tæt forbundet med bilens mange kræfter og præcision.

Hvor mange personer er der plads til i en Hyundai i30 N?

En Hyundai i30 N har god plads til fem personer. Foran kan selv høje mennesker på over 1,90 meter sidde bekvemt. Bagtil passer bilen bedst til folk op til 1,80 meter i højden. Dette gør bilen velegnet til daglig kørsel og sikrer, at alle passagerer er komfortable, selv på længere ture.

Sikkerheds- og kørehjælpsfunktionerne i bilen bidrager yderligere til en tryg rejse for alle ombord. Dette viser, at Hyundai i30 N ikke kun handler om ydelse, men også om at give en behagelig oplevelse for både fører og passagerer under daglig pendling.

Hvilket lydsystem har en Hyundai i30 N?

Hyundai i30 N kommer med et lydsystem, der tilbyder god lydkvalitet til musik og radio. Systemet inkluderer DAB+ modtagelse, hvilket sikrer en bred vifte af radiostationer med klar lyd.

Derudover har bilen Bluetooth handsfree, så man nemt kan tale i telefon uden at tage hænderne fra rattet. For dem, der foretrækker at streame musik fra deres smartphone, understøtter lydsystemet også Apple CarPlay og Android Auto.

Dette giver mulighed for at bruge apps og funktioner fra ens telefon direkte på bilens skærm, hvilket øger sikkerheden og bekvemmeligheden under kørsel.

Lydsystemet i Hyundai i30 N er designet til at tilbyde både underholdning og nyttige funktioner for sikkerhed og assisteret kørsel. Med disse teknologier kan føreren nemt forbinde sin smartphone og nyde en problemfri oplevelse med adgang til musik, podcasts og navigationsapps.

Dette gør Hyundai i30 N til et godt valg for dem, der sætter pris på kvalitetslyd og moderne teknologi i daglig pendling.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai i30 N?

Til en Hyundai i30 N kan man bruge Apple CarPlay og Android Auto. Disse apps giver mulighed for at forbinde din smartphone med bilens system. På den måde kan du nemt bruge dine favorit apps til musik, kort og beskeder mens du kører.

Det gør din køretur både sjovere og mere sikker.

Med sikkerheds- og kørehjælpsfunktioner gør disse apps det nemmere at håndtere daglige ture. Du kan styre alt fra navigation til håndfrie opkald uden at tage øjnene fra vejen.

Dette sikrer, at du holder fokus på din kørsel, mens du stadig er forbundet.

Opdateres softwaren i en Hyundai i30 N automatisk?

Ja, en Hyundai i30 N kan opdatere sin software automatisk. Denne funktion sikrer, at bilen altid har de nyeste sikkerheds- og kørehjælpssystemer. Det er en stor fordel for bilkøbere, der ønsker en bil, der altid er opdateret med de nyeste teknologier uden besvær.

Med denne bil får du altså en løbende optimering af dine køreegenskaber og sikkerhedsfunktioner, som for eksempel kollisionsadvarsel, nødbremsesystem og sporholdeassistent. Automatiske softwareopdateringer gør det nemmere at holde din bil sikker og effektiv til daglig pendling.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai i30 N?

Til Hyundai i30 N kan man tilføje en masse ekstraudstyr for at gøre køreturen bedre og mere sikker. Man kan få et soltag, så man kan nyde sollys og frisk luft, mens man kører.

En komfortpakke gør hverdagskørslen mere behagelig med flere funktioner. Et navigationssystem hjælper med at finde vej uden besvær. Karosseristivhedsforbedringer gør bilen mere stabil og sikker at køre i.

Alt dette ekstraudstyr hjælper ikke kun med at forbedre sikkerheds- og kørselsassistentfunktionerne, men også gøre hverdagskørslen til en bedre oplevelse.

Man kan også tilpasse sin Hyundai i30 N med forskelligt tilbehør for at matche sin personlige stil og kørselsbehov. Vælg mellem forskellige fælgdesigns for at give din bil et unikt udseende.

Hvis man ofte kører under kolde vejrforhold, kan man vælge specielle vinterdæk, der sikrer bedre greb og sikkerhed på glatte veje. Med disse tilpasningsmuligheder bliver Hyundai i30 N ikke bare en bil, men et personligt tilpasset køretøj, der opfylder ens ønsker og behov.

Guides til andre Hyundai-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai i30 N?

Hyundai i30 N bruger moderne teknologier for at give bilkøbere en god oplevelse. Den har adaptive støddæmpere, der justerer sig efter vejen for en bedre køretur. Bilen har også en elektronisk differentialespærre, der hjælper med at forbedre grebet i sving.

Sikkerheds- og køreassistentsystemerne er topmoderne, hvilket gør Hyundai i30 N sikker at køre både under daglig pendling og på længere ture.

Den bruger også LED-teknologi i lygter og bremser for klarere lys og længere levetid. Disse teknologier hjælper chauffører med at se og blive set under alle forhold. Sammen skaber de en bil, der ikke kun er sjov at køre, men også sikker og pålidelig.

Hvad koster en Hyundai i30 N Performance i grøn ejerafgift?

En Hyundai i30 N koster i 2024 ca. fra 3.760 kr til 4.660 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Hyundai i30 N til service?

En Hyundai i30 N skal til regelmæssig service for at sikre sikkerhed og hjælpe med daglig pendling. Den præcise tid mellem service kan variere, men generelt anbefales det, at bilen tjekkes hos en autoriseret forhandler hvert år eller efter hver 15.000 kilometers kørsel, alt efter hvad der kommer først.

Denne rutinemæssige vedligeholdelse er vigtig, ikke kun for at holde bilen i god stand, men også for at opretholde garantien, som dækker 5 år eller op til et vist antal kilometer, afhængigt af bilens specifikke garantibetingelser.

Ved at følge disse serviceintervaller sikrer ejeren, at Hyundai i30 N Performance forbliver pålidelig og sikker til daglige ture og langdistancerejser.

Hvilke dele på en Hyundai i30 N går mest i stykker?

Der er ingen specifikke data om, hvilke dele på en Hyundai i30 N der går mest i stykker. Men den generelle oplevelse og feedback fra ejere giver os et overblik over de mest almindelige problemer.

  1. Bremser: De får hårdt arbejde, især under sportslig kørsel, hvilket kan føre til hurtigere slitage.
  2. Kobling og gearkasse: Under høj præstation kan disse dele blive udsat for stress, som fører til forringelse over tid.
  3. Elektriske systemer: Bilens software og sensorer spiller en stor rolle i sikkerheds- og kørehjælpsfunktioner. Problemer med disse kan påvirke bilens ydeevne og sikkerhed.
  4. Turbo: Som hjertet i bilens motor bidrager turboen til dens kraftfulde ydelse, men ved konstant brug under hård acceleration kan det forkorte dens levetid.
  5. Udstødningssystemet: Høje temperaturer og konstant brug sætter udstødningssystemet under pres, hvilket kan resultere i skader eller slid.
  6. Affjedring: På grund af bilens sporty natur er affjedringen optimeret for præstation, som kan opleve forringelse gennem tæt kurvekørsel og ujævne veje.

Disse punkter højdepunkter vigtigheden af at foretage regelmæssige kontroller og vedligeholdelse for at sikre optimal sikkerhed og ydeevne ved daglig kørsel samt at benytte bilen indenfor dens designspecifikationer for at undgå unødig slitage.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai i30 N?

Garantien på en Hyundai i30 N dækker i 5 år uden kilometerbegrænsning for bilens generelle dele. For rustskader giver Hyundai 12 års garanti. Denne garanti betyder, at ejere kan føle sig sikre, når de bruger bilen til både daglig pendling og længere ture.

Sikkerheds- og kørehjælpsfunktionerne forbliver beskyttede under garantiperioden, hvilket sikrer ejeren ro i sindet.

Hvad dækker garantien på en Hyundai i30 N?

Garantien på en Hyundai i30 N Performance sikrer bilen i 5 år. Den beskytter mod generelle fejl og skader fra rust. Det er godt for dem, der holder af sikkerhed og ser efter en bil til daglig kørsel.

Rustgarantien holder i 12 år, så man behøver ikke bekymre sig om bilens tilstand over tid. Dette giver ejere fred i sindet, når de bruger bilen både til arbejde og sjov.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.12

Opdateret 10.09.2024, 14.35.12

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel