Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT (Årgang 01/2021 - 05/2023)

Købsguide: Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT (01/2021 - 05/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT?

Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT er en bil med mange gode ting at byde på. Den har været tilgængelig fra januar 2021 til maj 2023. Den bruger 5,4 liter brændstof pr. 100km (20,0 km/L) og lader kun 99 g CO2 ud per km.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil spare penge på brændstof og passe på miljøet. Bilen har også fået høje scorer i sikkerhedstests. Den scorede 87% for at beskytte voksne i bilen og 85% for børnesikkerhed.

Bilen kommer med en smart gearvælger, der gør kørslen glat. Med forhjulstræk og en brændstoftank på 38 liter kan du køre langt uden at skulle tanke hele tiden. Hyundai giver også en 5-års garanti på bilen, hvilket viser, at de stoler på kvaliteten af deres biler.

Plus, den er lavet i Nošovice, Tjekkiet, hvor de ved, hvordan man laver gode biler. Denne model er god for folk, der vil have en solid, sikker og miljøvenlig bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai Kona?

Hyundai Kona tilbyder forskellige versioner, så købere kan finde en, der passer til deres behov. Den kommer i benzin, diesel, elbil og fuld hybrid udgaver.

  1. Benzin: Disse modeller bruger kun benzin som brændstof. De er gode for folk, der kører kortere ture.
  2. Diesel: Dieselmodellerne er bedst for dem, der kører lange ture ofte. De bruger dieselbrændstof og er mere økonomiske på længere ture.
  3. Elbil: Kaldet Hyundai Kona Electric, disse har ikke en traditionel motor og kører kun på elektricitet. De er miljøvenlige og har ingen CO2-udledning.
  4. Fuld hybrid: Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT blander benzin og elektricitet for bedre økonomi og lavere CO2-udledning. Den er god for både by- og langturskørsel.

Hver variant har sine egne unikke egenskaber, så det betaler sig at vælge med omhu baseret på ens kørevaner og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai Kona?

Fordele Ulemper
- Bilen har 5 års køretøjsgaranti, hvilket giver ekstra tryghed. - Indvendigt støjniveau er højt, især ved 130 km/t, hvilket kan være forstyrrende.
- Gode parkeringshjælpemidler som store sidespejle, parkeringssensorer og bakkamera er standard. - Nogle materialer indvendigt virker billige, eksempelvis de upolstrede armlæn.
- Bagagerummet tilbyder op til 1.050 liter plads, hvilket er rummeligt. - Tankkapaciteten på 38 liter begrænser rækkevidden, på trods af bilens lave brændstofforbrug.
- Affjedringssystemet er opdateret for bedre komfort, især ved lavere hastigheder. - Bagklappen mangler elektrisk anordning, hvilket kan være en ulempe for nogle.

Hvordan klarer Hyundai Kona sig i test?

Hyundai Kona får høje karakterer i mange tests. Den beskytter passagerer godt, med en 87% score. Børn er også sikre i bilen, da den scorer 85% for børnesikkerhed. Men den klarer sig ikke så godt, når det gælder fodgængere, med kun 62%.

I Ecotesten får den 35 point for sin CO2-udledning på 145 g / km.

Denne bil har også nogle smarte funktioner som adaptiv fartpilot og head-up display. Android Auto og Apple CarPlay gør kørslen lettere og sjovere. Med varme i rattet er kølige morgener ikke noget problem.

Selvom Kona Hybrid har høje driftsomkostninger hver måned, viser tests, at den er en stærk konkurrent på bilmarkedet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai Kona?

Hvis du kigger efter en Hyundai Kona, er der andre biler, der kan være gode alternativer. Disse valg har lignende egenskaber som miljøvenlighed og størrelse.

  1. Nissan Juke - Denne bil har et unikt design og god brændstoføkonomi. Den er sjov at køre og tilbyder ny teknologi.
  2. Kia Niro - Kia Niro er en hybridbil, der minde om Kona i både størrelse og præstationer. Den har også lav CO2 udledning.
  3. Toyota C-HR - Toyota's model kombinerer stil med effektivitet. Den er kendt for sin pålidelighed og lave driftsomkostninger.
  4. Ford EcoSport - Ford EcoSport giver god værdi for pengene med dens rummelighed og komfortable kørsel.
  5. Volkswagen T-Cross - Denne bil tilbyder stor bagsædeplads og praktiske løsninger til dagligt brug.
  6. Peugeot 2008 - Med sit iøjnefaldende design og avancerede sikkerhedsfunktioner, står Peugeot 2008 stærkt imod konkurrenterne.
  7. Citroën C3 Aircross - Citroëns model skiller sig ud med sin høje kørestilling og fleksible indretning af kabinen.

Disse alternativer til Hyundai Kona kan matche forskellige behov fra brændstoføkonomi til teknologi i bilen.

Hvad er rækkevidden for en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT på batteri?

Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT kan køre op til 59 km på ren el. Dette betyder, at bilen er god til korte ture i byen uden at bruge benzin. Bilen skifter automatisk mellem benzin og el for at spare på brændstoffet og mindske udslip.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der er både økonomisk og miljøvenlig.

Hvor stort er batteriet på en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT?

Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT har et batteri på 1,56 kWh. Dette lille batteri hjælper med at drive bilen sammen med motoren. Det gør Kona til en hybridbil, hvor både elektricitet og benzin bruges til at køre.

Dette er smart for dem, der vil spare på brændstoffet og passe på miljøet. Med dette batteri kan bilen køre kortere ture på ren elektrisk kraft, hvilket gør den ideel til bykørsel.

Hvordan lader man en Hyundai Kona?

At lade en Hyundai Kona er let og praktisk. Her er trinene for at få bilen opladet:

  1. Find et opladningspunkt: Brug enten en standard stikkontakt hjemme eller find en offentlig ladestation.
  2. Brug det rigtige kabel: Tag Type 2 opladerkablet, der passer til både bilens og ladestationens stik.
  3. Tilslut kablet: Først tilsluttes opladerkablet til ladestationen og derefter til bilens opladningsport.
  4. Start opladningen: På nogle stationer skal man måske bruge et kort eller en app for at starte opladningen.
  5. Vent på at batteriet bliver fuldt: Kona's batteri på 1.56 kWh tager omkring 2 timer og 15 minutter at lade helt op med en 3,7 kW oplader.
  6. Overvåg opladningen: Man kan tjekke bilens skærm eller bruge en app for at se, hvor meget batteriet er ladet op.
  7. Afbryd kablet når bilen er ladet op: Først fjernes kablet fra bilen og derefter fra ladestationen.

Dette system gør det nemt at holde din Hyundai Kona klar til turen, uanset hvor du skal hen.

Hvor lang tid tager det at lade en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT?

En Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT har et batteri på 1,56 kWh. For at fylde dette batteri op bruger man en oplader på 3,7 kW. Det tager omkring 2 timer og 15 minutter at lade bilen helt op.

Dette er nyttigt for bilkøbere, der ønsker at vide, hvor hurtigt de kan få deres bil klar til kørsel igen. Med en sådan opladningstid kan ejere nemt planlægge opladning i deres daglige rutiner uden store forstyrrelser.

Hvilken motor har en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT?

Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT har en motor med 1580ccm slagvolumen. Denne motor yder 104kW, svarende til 141 hestekræfter. Den leverer et drejningsmoment på 265Nm mellem 1500-3000 omdrejninger i minuttet.

Bilen er udstyret med en effektiv 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse og trækker på forhjulene.

Med en brændstoftank på 38 liter og et forbrug på 5,4 liter per 100 kilometer, er denne bil både kraftfuld og økonomisk. CO2-udslippet ligger på 99 gram per kilometer. Dette gør Hyundai Kona til et tiltalende valg for dem, der ønsker en bil, der balancerer mellem kraft og miljøbevidsthed.

Hvor langt kører en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT på literen?

En Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT kører 5,4 liter på 100 km i ADAC Ecotest. Dette tal viser, hvordan bilen bruger brændstof effektivt. Kona udleder også CO2, men med kun 99g/km er den blandt de mere miljøvenlige biler.

Den fine balance mellem brændstofforbrug og CO2-udledning gør den til et godt valg for folk, der vil spare på brændstoffet og passe på miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT?

Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT har 141 hestekræfter. Denne bil kombinerer en benzinmotor med el for at give mere kraft. Kraften på 141 HK gør, at bilen kan køre hurtigt og stadig være økonomisk.

Dette er godt for købere, der vil have en stærk bil, der ikke bruger for meget brændstof.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT?

En Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT kan køre op til 160 km/t. Dette tal giver en god ide om, hvor hurtig bilen kan være på vejen. Bilen bruger både benzin og elektricitet for at opnå denne hastighed, hvilket gør den både kraftfuld og mere miljøvenlig end biler, der kun kører på benzin.

Denne model er designet til folk, der vil have en hurtig bil, men også tænker på miljøet.

Hvor hurtigt accelererer en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT fra 0-100 km/t?

Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT kommer hurtigt fra start. Den klarer 0-100 km/t på kun 11.6 sekunder. Dette gør den til et godt valg for købere, som ønsker en bil der kan komme hurtigt afsted.

Kraften bag denne acceleration er bilens motor. Den yder 104 kW, hvilket svarer til 141 hestekræfter, og har et maksimalt drejningsmoment på 265 Nm mellem 1500-3000 omdrejninger i minuttet.

Med disse tal viser Hyundai Kona sin styrke på vejen, mens den holder et lavt brændstofforbrug og udleder begrænset CO2.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai Kona?

Kona måler 4165 mm i længden, 1800 mm i bredden og 1565 mm i højden. Den vejer 1376 kg. Disse mål gør bilen rummelig nok indeni, samtidig med at den er kompakt nok til nemt at manøvrere på trange parkeringspladser.

Bagagerummet har en kapacitet på 361 liter, hvilket giver god plads til både dagligdags indkøb og længere ture. Med disse dimensioner tilbyder Kona en god balance mellem størrelse og funktionalitet, hvilket gør den til et praktisk valg for bilkøbere.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai Kona?

Bagagerummet i en Hyundai Kona er på 225 liter under dækslet. Dette rum kan blive større, op til 330 liter, hvis man bruger det ekstra laderum. Med bagsæderne slået ned bliver pladsen endnu større, op til 605 liter.

Hvis man bruger hele området bag forsæderne, kan man få op til 1.050 liter plads. Dette gør bilen god til at tage mange ting med på tur. Bagagerummet er nemt at bruge med en bred og høj åbning.

Ladekanten ligger omkring 71 cm oppe, så det er let at læsse ting i bilen. Man kan endda have seks drikkekasser deri uden problemer.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai Kona?

Ja, en Hyundai Kona kan have et anhængertræk. Dette gør det muligt for bilen at trække en vægt på op til 1300 kg, hvis traileren har bremser. For en trailer uden bremser er grænsen 600 kg.

Det er godt for folk, der har brug for at trække en trailer eller båd. Anhængertræk findes på Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT modeller. Dette tilbehør udvider bilens anvendelighed og gør den mere praktisk for dem, der har brug for ekstra transportkapacitet.

Hvad må en Hyundai Kona trække på anhængertrækket?

En Hyundai Kona kan trække op til 1300 kg på sit anhængertræk. Denne bil har en stærk 4-cylindret motor, som gør den i stand til at håndtere vægten. Motoren yder 141 hestekræfter og har et drejningsmoment på 265 Nm.

Det betyder, at bilen kan trække en trailer eller en campingvogn, så længe de ikke vejer mere end 1300 kg. Dette gør Kona til et godt valg for folk, der har brug for at trække tunge ting.

Den har også et lavt brændstofforbrug på 5,4 liter pr. 100km (20,0 km/L) hvilket er godt for miljøet og besparelser i brændstofomkostninger.

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai Kona?

Hyundai Kona kan udstyres med forskellige fælge. Det giver bilen et unikt udseende.

  1. Hyundai Kona leveres standard med 18 - tommers aluminiumsfælge. Disse store hjul forbedrer bilens udseende og køreegenskaber.
  2. Der er dog ikke andre oplysninger om ekstra fælge til Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT. Dette betyder, at kunder kun har denne ene størrelse at vælge imellem fra fabrikken.
  3. Kunder kan dog søge efter tredjepartsfælge, hvis de ønsker en anden stil eller størrelse til deres bil. Mange virksomheder laver fælge, der passer til forskellige biler.
  4. Ved valg af tredjepartsfælge skal man sikre sig, at de overholder bilens specifikationer for sikkerhed og ydelse.

Husk at tjekke, om de valgte fælge passer med bilens tagræling og andre funktioner for at opretholde bilens funktionalitet og udseende.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai Kona?

Valg af vinterdæk til en Hyundai Kona er afgørende for sikker kørsel i vintermånederne. De rigtige dæk forbedrer grebet og sikkerheden.

  1. Søg efter dæk med god anmeldelse i stjerner. Dette viser, at de klarer sig godt på glatte veje.
  2. Vælg dæk, der passer til Norges klima, hvis du bor der. Dette land har ofte meget sne og is.
  3. Tjek dækkets mønsterdybde. Dybere riller giver bedre greb i sneen.
  4. Overvej Michelin eller Continental som mærke. De laver dæk, der er gode til kolde vejrforhold.
  5. Læs e - mails fra dækforhandlere for tilbud og rabatter på vinterdæk.
  6. Undersøg om dækkene kan bruges med Hyundai Konas fælge.
  7. Spørg en ekspert for logisk rådgivning baseret på din kørestil og typiske vejforhold.

Disse skridt hjælper dig med at finde de bedste vinterdæk til din Hyundai Kona, så du kan køre sikkert hele vinteren.

Hvor sikker er en Hyundai Kona?

En Hyundai Kona er ret sikker. Den fik 87% for at beskytte voksne og 85% for børn i en NCAP-test fra 2017. Disse tal viser, at bilen gør et godt job med at holde folk inde i bilen sikre.

Men for dem udenfor, som folk der går på gaden, scorede Kona kun 62% for fodgængersikkerhed. Dette betyder, at den ikke er lige så god til at beskytte folk udenfor bilen.

Kona har også et brændstofforbrug på 5,4 liter pr. 100km (20,0 km/L) i ADAC Ecotest og CO2-udledninger på 145 gram pr. kilometer. Selvom disse ikke direkte fortæller om sikkerheden, hjælper de med at vise, hvordan bilen påvirker miljøet.

Disse oplysninger kan være vigtige for købere, der tænker på både sikkerhed og miljøet.

Hvordan er interiøret i en Hyundai Kona?

Interiøret i Hyundai Kona er både moderne og brugervenligt. Bilen har et nydesignet instrumentbræt, der giver bilen et frisk pust. Standardudstyret er omfattende, så man får meget for pengene.

Kabineen er rummelig og gør det let at stige ind og ud. Rattet kan justeres, så føreren kan finde den perfekte køreposition. Infotainmentsystemet tilbyder masser af funktioner, men knapperne til klimaanlægget sidder lidt lavt.

Dette gør dem svære at nå under kørslen. Alt i alt tilbyder Kona en behagelig og praktisk kabine, der passer godt til daglig brug.

Hvor mange personer er der plads til i en Hyundai Kona?

En Hyundai Kona har plads til fem personer. Foran kan personer op til 1,95 meter sidde behageligt. Bagi er der også god plads til tre voksne, så længe de er op til 1,90 meter høje.

Det midterste sæde bagpå er dog mindre egnet til autostole, da det mangler Isofix-ankre. Dette gør Kona til et godt valg for familier eller grupper, der ofte rejser sammen.

Hvilket lydsystem har en Hyundai Kona?

Hyundai Kona kommer med et lydsystem, der har otte højttalere. Dette system sikrer klar og kraftfuld lyd i hele bilen. Det gør kørslen mere underholdende for alle i bilen. Bilen understøtter også smartphone integration.

Det betyder, at man kan bruge Android Auto og Apple CarPlay. Så kan man nemt afspille musik eller podcasts fra sin telefon igennem bilens lydsystem. Dette er en stor fordel for folk, der gerne vil have nem adgang til deres egen musik eller navigationsapps, mens de kører.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai Kona?

I en Hyundai Kona kan man bruge mange smarte apps. Disse gør køreturen både sjovere og nemmere.

  1. Spotify: Lyt til din yndlingsmusik eller podcasts. Der er millioner af sange og episoder.
  2. Google Maps: Få den bedste rute til dit mål. Den viser også trafik i realtid.
  3. Waze: En anden måde at se trafik på. Få tips fra andre bilister om veje og meget mere.
  4. Apple CarPlay: Tilslut din iPhone og brug dens apps på bilens skærm.
  5. Android Auto: Gør det samme som Apple CarPlay, men for Android-telefoner.
  6. Hyundai's BlueLink-app: Styr din bil fra din telefon. Åbn døre, start motoren uden nøgle.
  7. Vejr-apps via navigationssystemet: Tjek vejret før du kører ud.

Man kan hente flere apps gennem Google Play Store eller App Store alt efter, hvilken telefon man har. Så med disse apps bliver hver tur i din Hyundai Kona bedre og nemmere at planlægge.

Opdateres softwaren i en Hyundai Kona automatisk?

Hyundai Kona bruger moderne teknologi til at holde bilen opdateret. Denne bil kan få softwareopdateringer, men de sker ikke altid automatisk. For visse opdateringer skal ejeren måske besøge et værksted eller en Hyundai-forhandler.

Dette sikrer, at bilen kører med den nyeste teknologi og forbedringer.

Nogle systemer i bilen kan dog modtage opdateringer trådløst, hvilket gør processen lettere for ejeren. Disse automatiske opdateringer hjælper med at forbedre funktioner som navigation og underholdningssystemer uden besvær.

Men for den fulde pakke af softwareopdateringer kan et besøg hos forhandleren være nødvendigt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai Kona?

Til en Hyundai Kona kan man få forskelligt ekstraudstyr og tilbehør, der gør køreturen bedre. Her er nogle af de muligheder, bilkøbere har:

  1. Sædepakken giver mulighed for at justere sæderne elektrisk, også i hældning. Det gør turen mere behagelig.
  2. Manuelt justerbare forsæder med en elektrisk tovejs lændestøtte til førersædet hjælper med at finde den perfekte siddeposition.
  3. Klimaanlæg med enkeltzone sikrer, at temperaturen altid er lige, som du vil have den.
  4. Ratvarme og sædevarme foran gør kolde dage varmere.
  5. Et lydanlæg med otte højttalere sikrer god lyd på turen.
  6. Navigationssystem med realtidstrafikinformationer hjælper dig med at undgå trafikpropper.
  7. Smartphone integration via Android Auto og Apple CarPlay gør det nemt at forbinde din telefon til bilen.
  8. Anhængertræk kan monteres, så du kan tage større ting med på tur eller bruge en trailer.
  9. Vinterdæk specielt udvalgt til Hyundai Kona sørger for sikker kørsel om vinteren.
  10. Forskellige fælgvalg giver bilen et personligt præg og understøtter køreegenskaberne.
  11. Automatisk softwareopdatering holder bilens systemer opdaterede uden besvær for ejeren.
  12. En bred vifte af teknologier som parkeringssensorer, bakkamera og adaptiv fartpilot øger kørekomforten og sikkerheden.

Dette udstyr og disse tilbehørsmuligheder gør Hyundai Kona personlig og skræddersyet til ejerens behov.

Guides til andre varianter af Hyundai Kona

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai Kona?

Hyundai Kona er udstyret med moderne teknologier. Disse gør kørslen sikker, sjov og nem.

  1. LED - lygter giver bedre sigt om natten.
  2. Et opdateret infotainmentsystem holder dig forbundet. Det har online - funktioner som viser vej og spiller musik.
  3. Parkeringshjælp med sensorer foran og bag samt et bakkamera gør det nemt at parkere.
  4. Sikkerhedssystemet i bilen fik en høj score på 87% for beskyttelse af dem indeni hos NCAP i 2017.
  5. Bilen laves i Nošovice, Tjekkiet, hvilket sikrer europæisk kvalitet.
  6. Hyundai Kona bruger smart teknologi til at spare på brændstoffet.
  7. Der er systemer i bilen, som hjælper med at holde dig på vejen og undgå uheld.
  8. Du kan nemt bruge din telefon i bilen takket være Bluetooth - forbindelse.
  9. Bilen kan selv bremse, hvis der er fare på vejen, takket være automatisk nødbremse - system.
  10. Et avanceret lydsystem giver god lyd til musik og radio.

Disse teknologier gør Hyundai Kona til et godt valg for mange købere.

Hvad koster en Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT i grøn ejerafgift?

En Hyundai Kona 1.6 GDI Hybrid Prime DCT koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Hyundai Kona til service?

En Hyundai Kona skal have service hvert år eller efter 15.000 km, afhængigt af hvad der sker først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Det er vigtigt for ejere at følge denne plan for at holde deres bil i topform og undgå større problemer ned ad vejen.

Den regelmæssige service tjekker mange dele af bilen, såsom olie, bremser og dæk, for at sikre alt er som det skal være.

Hvilke dele på en Hyundai Kona går mest i stykker?

På en Hyundai Kona kan visse dele gå oftere i stykker. Især elektriske systemer kan vise sig at være svagheder. Dette omfatter sådanne ting som infotainment systemet og bilens navigationsudstyr.

Batteriproblemer er også kendt, især for hybridmodellen. Ud over elektronikken kan små dele som håndtag og knapper indvendigt løsne sig eller gå i stykker. Disse problemer kan være irriterende og påvirke køreoplevelsen.

Mekanisk set har nogle ejere rapporteret problemer med transmissionen, såsom ustabil gearskiftning eller forsinkelser i hybridsystemets respons. Det er vigtigt for købere at være opmærksomme på disse potentielle problemområder.

At kende til disse udfordringer kan hjælpe med at forberede sig på fremtidige reparationer og vedligeholdelse.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai Kona?

Hyundai Kona kommer med en garanti på 5 år. Denne garanti gælder fra den dag, bilen bliver købt. Den dækker mange dele af bilen, hvis der opstår fejl. Garantien er god for bilkøbere, fordi den giver sikkerhed og ro i sindet.

Den viser også, at Hyundai stoler på kvaliteten af deres biler. Denne model, 1.6 GDI Hybrid Prime DCT, har været tilgængelig fra januar 2021 til maj 2023. Garantien er en vigtig del at overveje, når man køber en bil.

Hvad dækker garantien på en Hyundai Kona?

Garantien på en Hyundai Kona varer i 5 år og beskytter mod fejl i fremstillingen og materialerne. Det betyder, at hvis noget går i stykker på bilen, fordi det ikke er lavet rigtigt eller med dårlige materialer, kan det blive repareret uden omkostninger.

Men garantien dækker ikke ting, der naturligt slides ned over tid eller bliver ødelagt af brugen. For eksempel, hvis sæderne bliver slidte af at sidde på dem mange gange, er dette ikke noget, garantien vil dække.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.53

Opdateret 10.09.2024, 14.33.53

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel