Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai Kona Electric (64 kWh) Trend (Årgang 01/2021 - 08/2023)

Købsguide: Hyundai Kona Electric 64 Trend (01/2021 - 08/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai Kona Electric 64 Trend?

Hyundai Kona Electric 64 Trend er en elbil med god rækkevidde. Den kører 435 km på en opladning og bruger kun 16,7 kWh pr. 100 km. Dette gør den til et godt valg, hvis du vil have en bil, der kører langt på strøm.

Men den er dyr i startprisen, selvom du får meget udstyr med. Bilen har mange smarte teknologier, men nogle ting som et større bagagerum og bedre sædekomfort skal du betale ekstra for.

Bilen kan lade op både hjemme og ved offentlige ladestandere i byen. Du kan bruge almindelig strøm fra en stikkontakt eller hurtigere strøm fra en ladestander. Det tager forskellig tid at lade bilen, afhængig af strømkilden.

Bilen har et stort batteri, der gør lange ture mulige uden at skulle lade så tit.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai Kona?

Hyundai Kona kommer i flere udgaver. Dette giver købere mange valg.

  1. Eludgave med 39,2 kWh batteri - Dette er en elbil med et mindre batteri. Det passer godt til bykørsel og kortere ture.
  2. Eludgave med 64 kWh batteri - Denne model har et større batteri. Den kan køre længere på en opladning. Det gør den god til længere rejser.
  3. 1.0 T-GDI motor - Dette er en benzinmotor med turbo. Den har god kraft og passer til daglig brug.
  4. 1.6 GDI Hybrid - En hybridmodel, der blander benzin og elektricitet for bedre brændstoføkonomi.
  5. 1.6 T-GDI N Line - En sporty version med mere kraft fra en turbobenzinmotor.

Disse varianter viser, at Hyundai Kona kan dække forskellige behov. Fra miljøvenlige elbiler til kraftfulde sportsmodeller findes der en Kona for alle.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai Kona?

Fordele Ulemper
- Effektivt strømforbrug på 16,7 kWh/100 km. - Mangler frunk.
- Rækkevidde på 435 km ifølge ADAC Ecotest. - Udstyr som navigation og online-tjenester koster ekstra.
- Sikre køreegenskaber. - Armlæn i dørene er ikke polstrede.
- Rig på komfort- og sikkerhedsudstyr. - Startprisen er høj.
- Stor mængde af systemer som sjældent findes i småbiler.
- Generøse garantileverancer.

Hvordan klarer Hyundai Kona sig i test?

Hyundai Kona Elektro klarer sig godt i tests. Den bruger kun 16,7 kWh per 100 km og kører op til 435 km på en opladning ifølge ADAC Ecotest. Det gør den til en af de mest effektive biler i sin klasse.

Men der er nogle bekymringer om børnesikkerheden. Tester viser, at børnesæder i bagsædet og midtersædet ikke er så sikre. Alligevel har bilen fået ros for sin motor og lange garantiperiode.

Den har fem års garanti på køretøjet og otte år på batteriet op til 160.000 km.

Den viser også lave CO2-emissioner på kun 84 g / km. Hyundai Kona Electric får høje karakterer for sin ydeevne og holdbarheden af dens batteri. Det er vigtigt for købere, der vil have en bil, der er god for miljøet og holder i mange år.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai Kona?

Hyundai Kona Electric 64 Trend er et godt valg for mange. Der findes dog alternativer, hvis du leder efter noget lignende.

  1. Dacia Spring - En mere prisvenlig mulighed. Dacia Spring bruger mindre strøm per kilometer og er ideel til bykørsel.
  2. KIA e-Soul - Denne bil har en unik stil og god plads indeni. Den tilbyder også en elektrisk rækkevidde, der kan matche Hyundai Kona.
  3. Opel Mokka-e - Opel's svar på en elektrisk SUV har moderne teknologi og et skarpt design. Den er konkurrencedygtig i både pris og præstationer.
  4. Peugeot e-2008 - En elegant SUV med god rækkevidde. Peugeot e-2008 skiller sig ud med sit design og har teknologier som Apple CarPlay.

Disse biler tilbyder gode alternativer afhængigt af dine behov og smag. De konkurrerer alle på områder som elektrisk rækkevidde, komfort, og teknologi.

Hvad er rækkevidden for en Hyundai Kona Electric 64 Trend?

En Hyundai Kona Electric 64 Trend kan køre 435 km på én opladning. Dette tal kommer fra ADAC Ecotest. Dette er godt for dem, der vil have en bil, de kan køre langt i, uden at skulle stoppe for at lade så ofte.

Med et batteri, der kan holde til 64 kWh, har Kona Electric vist sig som en stærk spiller på elbilmarkedet. Det betyder, at du kan tage længere ture rundt i landet eller køre i byen mange dage, uden bekymringer om at løbe tør for strøm.

Denne bil passer godt til folk, der ser efter en bil med lav CO2-udledning og økonomisk forbrug af elektricitet, da den kun udleder 84 g CO2 per kilometer og bruger 16,7 kWh per 100 km.

Hvor stort er batteriet på en Hyundai Kona Electric 64 Trend?

Hyundai Kona Electric 64 Trend har et batteri på 64 kWh. Dette gør, at bilen kan køre op til 435 km på en opladning. Effektiviteten ligger på kun 16,7 kWh per 100 km. Batteriet er en vigtig del af bilens mobilitet og sikrer lang rækkevidde.

Hyundai giver også otte års garanti på batteriet, hvilket viser deres tillid til produktets kvalitet og holdbarhed. Med et sådant batteri i din bil er langdistanceture inden for rækkevidde uden bekymringer om at løbe tør for strøm.

Hvordan lader man en Hyundai Kona?

At lade en Hyundai Kona er nemt. Du kan bruge både vekselstrøm og jævnstrøm til opladning.

  1. Find en ladestation, der passer til din bil.
  2. Brug en standard oplader til vekselstrøm hjemme for langsom opladning natten over.
  3. Til hurtig opladning undervejs, brug en jævnstrøms hurtigladestation.
  4. Tilslut stikket fra ladestationen til bilens ladeport.
  5. Tjek bilens skærm for at sikre, at den lader korrekt.
  6. Vent, indtil bilen er fuldt opladet. En fuld opladning med hurtigladestand kan tage omkring 47 minutter.
  7. Når bilen er klar, afbryd stikket og kør videre.

Bilen har god ladehastighed og giver fleksible muligheder for både daglig brug og længere ture.

Hvor lang tid tager det at lade en Hyundai Kona Electric 64 Trend?

En Hyundai Kona Electric 64 Trend bruger omkring 9 timer og 35 minutter for at blive fuldt opladet med en hjemmelader på 7,2 kW. Hvis du bruger en hurtiglader, kan batteriet gå fra 10% til 80% på kun 47 minutter.

Dette viser, at bilen kan lade ret hurtigt med det rigtige udstyr. Husk, ladehastigheden kan ændre sig afhængigt af, hvor meget strøm der allerede er i batteriet.

Hyundai Kona Electric bruger to typer strøm til opladning: vekselstrøm og jævnstrøm. Med den rigtige type oplader bliver opladningen nem og effektiv. Denne bil er designet til at passe til forskellige ladebehov, hvilket gør den praktisk for daglig brug.

Hvilken motor har en Hyundai Kona Electric 64 Trend?

Hyundai Kona Electric 64 Trend kommer med en kraftig elmotor. Motoren giver 150 kW, hvilket er omkring 204 hestekræfter. Den kan også lave et drejningsmoment på 395 Nm. Det gør bilen hurtig og stærk, når du kører.

Denne motor gør, at bilen kan køre op til 435 km på en opladning. Hyundai Kona Electric 64 Trend kan komme op på en hastighed af 167 km/t. Dette viser, hvor effektiv og kraftfuld motoren er i denne bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai Kona Electric 64 Trend?

En Hyundai Kona Electric 64 Trend har en styrke på 204 heste. Dette tal siger, hvor stærk bilens motor er. Med så mange hestekræfter kan bilen køre hurtigt og stærkt. Den har god kraft, når du trykker på speederen.

Dette gør den til en sjov bil at køre i.

Denne model bruger elektricitet, ikke benzin eller diesel. Det betyder, at den ikke udleder CO2, mens den kører. Dette er godt for luften og hjælper med at holde vores planet renere.

At vælge denne bil kan altså være et smart valg for dem, der tænker på miljøet.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai Kona Electric 64 Trend?

Hyundai Kona Electric 64 Trend kan køre op til 167 km/t. Dette gør den til en hurtig elbil. Motoren i bilen har 204 hestekræfter. Det betyder, at bilen kan accelerere stærkt og nå sin topfart hurtigt.

Med sådan en motor følger også et stærkt drejningsmoment på 395 Nm, hvilket hjælper med hurtige accelerationer fra stillestående til topfart. Denne bil er designet til dem, der gerne vil have fart og kraft i deres køretøj, uden at gå på kompromis med miljøvenlighed.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai Kona?

En Hyundai Kona er en kompakt bil. Den måler 4,2 meter i længden, 1,8 meter i bredden og 1,55 meter i højden. Dette gør den til en god størrelse for både bykørsel og længere ture.

Bilens størrelse sikrer, at den er nem at parkere og manøvrere på trange pladser.

Bilen har også en jordklaring på 17 cm. Dette betyder, at den kan håndtere små forhindringer uden problemer. Kona kombinerer kompakthed med en rummelig følelse indeni, hvilket gør den til et godt valg for folk, der søger en alsidig bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai Kona?

Bagagerummet i en Hyundai Kona Elektro (64 kWh) Trend har plads til 225 liter under bagageafdækningen. Fordi sæderne kan lægges ned, kan du gøre plads op til 1050 liter. Så hvis du skal bruge mere plads, er det nemt at gøre rummet større.

I bagagerummet kan der være op til 6 drikkekasser, hvilket er praktisk for ture eller indkøb.

Bagklappen er ikke elektrisk, men den er let at åbne og lukke. Bagagerumsdækningen løftes med snore, og bagsædernes ryglæn kan klappes asymmetrisk ned. Det giver dig fleksibilitet, når du skal have store ting med, eller hvis du har brug for et fladt område til transport.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai Kona?

Ja, man kan montere et anhængertræk på en Hyundai Kona Electric 64 Trend. Dette gør det muligt at trække mindre trailere. Det er dog vigtigt, at man sørger for, at anhængertrækket er sat på rigtigt og passer til bilens egne specifikationer.

Anhængertrækket tilføjer praktisk værdi for ejere, der har behov for at bære mere bagage eller grej.

Hyundai Kona kommer også med avanceret assistentudstyr, som hjælper med at sikre en sikker kørsel og nemmere manøvrering, når man trækker en anhænger. Man skal altid huske at følge de nationale regler for brug af anhængertræk.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Hyundai Kona?

En Hyundai Kona Electric 64 Trend kan have et anhængertræk. Dette træk kan håndtere op til 300 kg. Det er en meget lav vægt, og bilen kan derfor kun trække en lille trailer eller fx en cykelholder.

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai Kona?

Valget af fælge til din Hyundai Kona kan ændre bilens udseende og køreegenskaber. Der findes flere muligheder baseret på stil, størrelse og materiale.

  • Stålfælge er en grundlæggende type. De er stærke og billige. Folk vælger ofte disse til vinterbrug.
  • Aluminiumsfælge er mere populære fordi de ser bedre ud. De vejer mindre, hvilket kan gøre bilen mere sjov at køre.
  • Letmetalhjul tilbyder en blanding af letvægt og styrke. De kommer i mange designs og kan forbedre både udseende og præstation.
  • Specielle versioner som aero hjul er designet til at reducere træk. De kan hjælpe med at øge rækkevidden ved at mindske luftmodstanden.

Husk, størrelsen på fælgene påvirker også din kørsel. Større fælge kan gøre bilen flottere, men måske mindre komfortabel på ujævne veje. Vælg det der passer bedst til dine behov og din stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai Kona?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Hyundai Kona er vigtigt. Det sikrer god kørsel om vinteren.

  1. Søg efter dæk med lav rullemodstand. De sparer brændstof og passer godt til en elbil som Hyundai Kona.
  2. Vælg dæk, der har gode anmeldelser for greb på både våde og glatte veje. Sikkerhed kommer først.
  3. Kontroller dækmærkningen for snefnug - symbolet. Det viser, at dækkene er testet og godkendt til sneforhold.
  4. Overvej størrelsen nøje. Dækkene skal matche dem, bilproducenten anbefaler, for at undgå problemer med speedometeret.
  5. Tjek garanti på de dæk, du overvejer. Nogle producenter tilbyder mobilitetsgaranti eller skadesforsikring.
  6. Pris er også vigtig, men husk kvalitet betaler sig i længden specielt ved dårlig vejret.
  7. Vurdér mærker kendt for deres vinterdæk - kvaliteter som Michelin eller Continental for at finde et holdbart valg.
  8. Spørg fagfolk, hvis du er i tvivl om hvilket mærke eller model der passer bedst til netop din bilmodel og dine behov.

Sikre dig altid at tjekke alle disse ting af listen før du køber nye vinterdæk til din Hyundai Kona.

Hvor sikker er en Hyundai Kona?

Hyundai Kona Electric viser gode sikkerhedsresultater. Den fik 87% i test for insikkerhed. Dette betyder, at den beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke. Den har airbags foran og ved siden af sæderne samt airbags oppe ved hovedet.

Bilen har dog nogle begrænsninger for børnesikkerhed. Det kan være svært at bruge visse børnesæder i bagsædet, og sikkerheden er ikke så god i midtersædet for børn. Men Kona Electric kommer med en fem års garanti på bilen og otte års garanti på batteriet op til 160.000 km, hvilket også er vigtigt for tryghed over tid.

Hvordan er interiøret i en Hyundai Kona?

Interiøret i en Hyundai Kona Electric 64 Trend er moderne og praktisk. Sæderne er behagelige, og kabinen føles stille. Dette gør køreturene komfortable. Materialerne indeni er af høj kvalitet og føles luksuriøse.

Dette giver en fornemmelse af luksus.

Kabinen har et klart og nemt system til at styre tingene. Man kan let nå alle knapper og skærme. Dette gør det simpelt at bruge bilens funktioner. Hyundai Kona har også smart teknologi og sikkerhedsudstyr.

Dette gør kørslen både sjovere og sikrere for alle i bilen.

Hvor mange personer er der plads til en Hyundai Kona?

En Hyundai Kona Elektro (64 kWh) Trend har plads til 5 personer. Bag i bilen er der nok plads, så folk op til 1,75 m kan sidde uden problemer. Dette gør den god til både familier og venner, der vil køre sammen.

Bilen er designet med tanke på både komfort og plads. Dette betyder, at alle i bilen kan sidde behageligt, selv på længere ture. Med plads til 5 personer er Kona et godt valg for dem, der leder efter en bil, der kan rumme flere passagerer uden at gå på kompromis med stil og ydeevne.

Hvilket lydsystem har en Hyundai Kona?

Hyundai Kona bruger et moderne lydsystem. Dette system giver god lyd i bilen. Der er ingen specifikke detaljer om mærket eller typen af lydsystemet i Hyundai Kona Electric 64 Trend.

Folk kan nyde musik og radio, mens de kører. Lydsystemet er en del af bilens gode udstyr. Det gør køreturene sjovere for alle i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai Kona?

En Hyundai Kona Electric kommer med smart teknologi. Du kan bruge forskellige apps i bilen gennem dens infotainmentsystem.

  1. Hyundai Bluelink-app: Kontroller klimaanlægget og opladning af din bil fjernbetjent. Find også din bil let og få kørselsanvisninger direkte til den.
  2. Google Maps: Denne navigationsapp hjælper dig med at finde vej, uanset hvor du er, og viser trafikinformation i realtid.
  3. Spotify: Stream musik eller podcasts mens du kører, så du altid har god underholdning.
  4. Andre tredjepartsapps: Bilens system tillader integration med flere forskellige apps, så du kan tilpasse din køreoplevelse endnu mere.
  5. Opdateringer via app: Download opdateringer til dit infotainmentsystem direkte gennem appen, så din bil altid er opdateret med nyeste software.

Med disse apps bliver hver tur i en Hyundai Kona både nemmere og sjovere.

Opdateres softwaren i en Hyundai Kona automatisk?

Softwaren i en Hyundai Kona Electric 64 Trend opdateres ikke altid automatisk. For nogle opdateringer skal bilen have forbindelse til et værksted. Dette kræver, at ejeren tager skridtet til at booke et servicebesøg.

Det betyder, at du som ejer skal holde øje med tilgængelige opdateringer. Nogle funktioner kan dog opdateres over luften, hvilket gør processen nemmere. Dette gælder for eksempel visse apps og systemer inden for underholdning og navigering i bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai Kona?

Til Hyundai Kona kan du vælge mange forskellige slags tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og praktisk.

  1. Tagbøjler: Perfekt til dig, der har brug for ekstra plads til bagage eller sportsgrej.
  2. Bagagebærer: Giver mere rum til bagage på bilens tag.
  3. Parkeringssensorer: Hjælper med at parkere bilen uden at ramme noget.
  4. Navigationssystem: Viser vejen, så du nemt kan finde frem til din destination.
  5. Anhængertræk: Gør det muligt at trække en trailer eller campingvogn.
  6. Ekstra lygter: Forbedrer sigtbarheden i mørke eller dårligt vejr.
  7. Vinterdæk: Sikrer bedre greb og sikkerhed på glatte veje.
  8. Fælge: Tilføjer stil og karakter til bilens udseende.
  9. Måtter til kabinen: Beskytter gulvet mod snavs og slid.
  10. Sædeovertræk: Beskytter sæderne og giver nyt liv til bilens indre.

Disse muligheder lader dig skræddersy din Hyundai Kona, så den passer perfekt til dine behov og ønsker.

Guides til andre varianter af Hyundai Kona

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai Kona?

Hyundai Kona Electric 64 Trend bruger avanceret teknologi for at gøre køreturen bedre og sikrere. Bilen har hjælpesystemer som kollisionsvarsel, nødbremsesystem, sporholdningsassistent og aktiv fartpilot.

Disse systemer hjælper med at holde bilen sikker på vejen. Bilen har også en stor skærm inde i bilen, hvor du kan se information og styre ting som musik og navigation.

Bilen er meget effektiv og bruger kun 16,7 kWh per 100 km. Den kan køre op til 435 km på en opladning. Dette skyldes dens højspændingsbatteri, som også har otte års garanti. For at oplade bilen kan man bruge forskellige ladestationer rundt omkring i byerne.

Hyundai Kona er designet til at være miljøvenlig med CO2-emission på 0 g/km, hvilket gør den til et godt valg for dem, der tænker på miljøet.

Hvad koster en Hyundai Kona Elektro (64 kWh) Trend i grøn ejerafgift?

En Hyundai Kona Elektro (64 kWh) Trend koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Hyundai Kona til service?

En Hyundai Kona skal til service én gang om året eller efter 15.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører effektivt.

Under et servicecheck bliver vigtige dele som bremser og dæk undersøgt for at sikre din sikkerhed på vejen.

Ved hvert servicebesøg tjekkes bilens motor også for at sikre, at den yder optimalt. Udskiftning af olie og filtre er en del af servicen, hvilket forlænger bilens levetid. At følge denne serviceplan er afgørende for at undgå større reparationer senere og for at holde garantien gyldig.

Hvilke dele på en Hyundai Kona går mest i stykker?

Mange ejere af Hyundai Kona Electric har oplevet problemer med det adaptive cruise control system. Dette system kan nogle gange fejle og skabe udfordringer under kørsel. Batteriet er også et område, hvor der har været klager.

Nogle folk har rapporteret om kortere levetid end forventet. Problemer med bilens ladekabel er også blevet nævnt af ejere. Displayet og elektriske fejl er mindre almindelige, men de sker stadig.

Hyundai tilbyder en god garanti, som hjælper med disse problemer. Garantien dækker mange dele af bilen, hvis de går i stykker. Dette giver ejerne ro i sindet, selvom visse dele kan give problemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai Kona?

Hyundai Kona Electric 64 Trend kommer med en god garanti. Den dækker fem år for bilen og otte år for batteriet op til 160.000 km. Dette betyder, at du kan køre din bil i mange år, før garantien udløber.

Garantien hjælper med at beskytte mod dyre reparationer og sikrer, at batteriet holder længe. Dette er vigtigt, fordi batteriet spiller en stor rolle i bilens værdi og hvordan den kører over tid.

Hvad dækker garantien på en Hyundai Kona?

Garantien på en Hyundai Kona Electric 64 Trend sikrer bilen i fem år. Batteriet får endda en længere sikring, med otte års garanti op til 160.000 km. Dette betyder, at hvis der sker noget med bilen eller batteriet i denne tid, kan det blive fixet uden ekstra omkostninger for dig.

Denne form for sikring hjælper med at holde din bil kørende og sikrer, at vigtige dele som motoren og strømkilden er dækket. Dette er vigtigt for at have en pålidelig bil, uden at skulle bekymre dig om store uforudsete regninger.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er CO₂-emissionen for Hyundai Kona Electric 64 Trend?

Hyundai Kona Electric 64 Trend har ingen CO₂-emission, da det er en elektrisk bil.

2. Hvilken CO₂-effizienzklasse har Hyundai Kona Electric 64 Trend?

Hyundai Kona Electric 64 Trend tilhører den højeste CO₂-effizienzklasse, fordi den er 100% elektrisk.

3. Hvor lang er den elektriske rækkevidde for Hyundai Kona Electric 64 Trend?

Den elektriske rækkevidde for Hyundai Kona Electric 64 Trend er op til 484 km på en fuld opladning.

4. Tilbyder Hyundai mobilitetsgaranti med Kona Electric 64 Trend?

Ja, Hyundai tilbyder en mobilitetsgaranti gennem Real Garant Versicherung AG, hvilket sikrer ejerne assistance ved behov.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.35

Opdateret 27.09.2024, 13.26.24

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel