Find brugte biler til salg

Guiden handler om Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik (Årgang 07/2018 - 04/2019)

Købsguide: Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik (07/2018 - 04/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik?

Før du køber en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik, skal du vide, at den er lavet mellem juli 2018 og april 2019. Bilen har en motor på 1995 ccm og giver 185 hestekræfter.

Den kommer med en 8-trins automatgearkasse, men der findes også modeller med et 6-trins manuelt gear. Den kører cirka 910 km på en fuld tank og bruger 6,8 liter brændstof pr. 100km (16,7 km/L)

Dette gør den til et godt valg, hvis du leder efter en bil, der er stærk og kan køre langt mellem tankningerne.

Denne bil har mange moderne funktioner som adaptiv fartpilot, nøglefri betjening, og mulighed for Apple CarPlay og Android Auto. Dette gør køreture både nemmere og mere underholdende.

Hvis du gerne vil have en bil med masser af plads og teknologi, så er Hyundai Tucson et godt bud. Den har også trådløs mobilopladning, hvilket er praktisk for at holde din telefon opladet på farten.

Kig efter disse detaljer for at være sikker på, at din bil har alt det, du behøver.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson kommer i mange varianter. Hver model har sine egne funktioner og fordele.

  1. 1.6 GDI Pure: Dette er en basisversion med en benzinmotor. Den giver god brændstoføkonomi og har grundlæggende udstyr.
  2. 1.6 T-GDI Pure: Denne variant har også en benzinmotor, men med turbo for mere kraft. Perfekt for dem, der ønsker lidt ekstra ydeevne.
  3. 1.6 CRDi Pure: Her får man en dieselmodel, der fokuserer på effektivitet og langdistancekørsel.
  4. 2.0 CRDi Style 4WD Automatik: Denne topmodel tilbyder firehjulstræk, automatgear og stærk dieselmotor, perfekt til både bykørsel og udfordrende terræn.
  5. Udstyrsniveauer: Hyundai Tucson kommer med forskellige udstyrsniveauer som inkluderer avanceret sikkerhedsteknologi såsom totvinkelassistent og Querverkehrswarner for øget sikkerhed.
  6. Valgfrit udstyr: Kunder kan vælge ekstra luksuriøse funktioner som elektrisk bagklap og panorama-skydedør for mere komfort.
  7. Underholdning og teknologi: Nogle modeller inkluderer et KRELL-lydsystem for den bedste lydoplevelse og navigationssystem til at føre dig vej.
  8. Plug-in hybrid: For de miljøbevidste findes der også en plug-in hybridvariant, der kombinerer benzinmotor med elektrisk kørsel for mindre CO2-udledning.

Alle disse varianter gør det muligt at finde den perfekte Hyundai Tucson til dine behov, hvad enten du søger effektivitet, kraft eller luksus i din næste bil.

Hvad er fordele og ulemper ved Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson har god trækkraft med sit firehjulstræk, hvilket giver bilen stor styrke på vejen. Bilen er også udstyret med omfattende sikkerhedsudstyr, som hjælper med at beskytte passagererne.

Inden i er Tucson rummelig, hvilket giver god plads til både føreren og passagererne. Dette gør den til en ideel familiebil. Bilen indeholder moderne teknologier som DAB+ radio og musikstreaming via Bluetooth, som forbedrer køreoplevelsen ved at give adgang til underholdning og information.

På trods af disse fordele har Hyundai Tucson nogle ulemper. Bilen har et relativt højt brændstofforbrug, hvilket kan være en ulempe for dem, der kører lange afstande ofte. Bagsædet tilbyder begrænset plads til børnesæder, hvilket kan gøre den mindre tiltalende for store familier.

Endelig er prisen høj i forhold til indvendig forarbejdning, hvilket betyder, at nogle købere måske ikke føler, de får værdi for pengene. Motorhjelmen, der kun holdes oppe af en stang, kan ses som et mindre designfejl i denne bilklasse.

Hvordan klarer Hyundai Tucson sig i test?

I test har Tucson vist gode resultater. Bilen stoppede fra 100 km/t til stilstand på 34,6 meter. Det er et godt tegn for sikkerheden. Ved NCAP-normen for børnesikkerhed scorede den 85%.

Men i Ecotest fik den kun tre ud af fem stjerner. Dens brændstofforbrug ligger på 6,8 liter pr. 100km (16,7 km/L) og CO2-udledningen er 214 gram pr. km. Disse tal viser, hvor effektiv bilen er med brændstof og dens påvirkning på miljøet.

Tucson har et digitalt cockpit, hvilket gør køreroplevelsen bedre. Der er også USB tilslutning for let at forbinde enheder til bilen. Disse funktioner i instrumentbrættet hjælper med at holde bilen moderne og brugervenlig.

Så alt i alt klarer Hyundai Tucson sig godt i test med hensyn til sikkerhed, brændstofforbrug og teknologi.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson’s comparable alternatives include:

  1. Nissan Rogue Sport - En kompakt SUV med fremragende brændstoføkonomi og avancerede sikkerhedsfunktioner.
  2. Kia Sportage - En rummelig og pålidelig crossover med moderne teknologi og en imponerende garantidækning.
  3. Toyota RAV4 - En alsidig SUV med fremragende terrænkørselsegenskaber og en stærk hybrid drivlinje.
  4. Honda CR-V - En familievenlig SUV kendt for sin komfortable kørsel, rummelige kabine og avancerede sikkerhedsteknologi.

Each af disse alternativer tilbyder forskellige funktioner and ydeevneegenskaber, så det er vigtigt at nøje overveje den enkeltes præferencer and behov før man træffer a beslutning.

Hvor langt kører Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik på literen?

Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik kører i gennemsnit 6,8 kilometer på en liter brændstof. Dette giver en forventet aktionsradius på cirka 910 kilometer, hvilket betyder, at bilen kan køre langt på en tank.

Denne information er vigtig at overveje for potentielle bilkøbere, da det giver et klart billede af bilens brændstofeffektivitet og rækkevidde på vejen.

Hvilken motor har en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik?

Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik har en motorstørrelse på 1995 ccm. Det er en diesel motor med en ydelse på 185 hk og er en turbodiesel med en maksimal drejningsmoment på 400 Nm.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik?

Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik har en motorydelse på 185 hk, hvilket står for hestekræfter. Det maksimale drejningsmoment, som er en måling af motorens evne til at dreje hjulene, er på 400 Nm.

Dette giver bilen en god acceleration og kraft til kørsel under forskellige forhold.

Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik har et imponerende motoreffekt på 185 hk og et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm, hvilket sikrer stærk acceleration og køreevne under forskellige forhold.

Hvad er tophastigheden for en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik?

Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik har en imponerende tophastighed på 185 km/t. Det viser bilens potente ydeevne, der er et resultat af dens 185 hk-motor og firehjulstræk.

Bilen er skabt til at levere kraftfuld og pålidelig præstation på forskellige terræner, mens den også bevarer god brændstoføkonomi. Med disse egenskaber er Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik et solidt valg for købere, der søger en alsidig og driftssikker bil.

Hvor hurtigt accelererer en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik fra 0-100 km/t?

Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik accelererer fra 0-100 km/t på kun 9,3 sekunder. Dette gør den til en ganske hurtig SUV i sin klasse. Det betyder, at man kan forvente en responsiv og hurtig acceleration, hvilket kan være en vigtig faktor for bilkøbere, der ønsker god ydeevne.

Med denne hastighed kan Tucson nemt håndtere dagligdagens behov for accelerationskraft, hvilket gør kørslen mere behagelig og effektiv.

Hvad er dimensionerne på en Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson er 4480 mm lang, 1850 mm bred og 1660 mm høj. Akselafstanden er 2670 mm, og bilen har en frihøjde på 185 mm. Det rummelige bagagerum kan rumme op til 1.510 liter bag forsæderne, hvilket giver god plads til bagage og oppakning.

Med disse dimensioner og rummelighed kan Hyundai Tucson imødekomme behovene hos en bred vifte af bilkøbere, der leder efter en rummelig og praktisk bil til deres kørselsbehov.

Hvor stort er bagagerummet i en Hyundai Tucson?

Bagagerummet i en Hyundai Tucson rummer 425 liter under bagagerumsdækslet. Det kan udvides til 695 liter med lagerplads op til loftet, og helt op til 890 liter med de omstillede bagsæder.

Hvis man lægger bagsæderne ned, kan bagagerummet give op til 1.510 liter lagerplads bag forsæderne.

Kan man få anhængertræk på en Hyundai Tucson?

Ja, det er muligt at få anhængertræk på en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik. Bilen kan udstyres med et træk, der giver den mulighed for at trække en vægt på op til 1600 kg.

Dette gør den velegnet til at trække mindre campingvogne, trailere eller andre tunge genstande, hvilket øger dens alsidighed.

Hvad må en Hyundai Tucson trække på anhængertrækket?

En Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik har en maksimal anhængervægt på 1900 kg. Det betyder, at hvis du bruger et anhængertræk på din Tucson, kan den trække en campingvogn, båd eller trailer med en samlet vægt på op til 1900 kg.

Dette gør det velegnet til transport af lette til middeltunge belastninger, hvilket kan være nyttigt for folk, der har brug for at transportere større genstande i deres daglige liv eller til fritidsaktiviteter.

Hvilke fælge kan man få til en Hyundai Tucson?

Du kan få følgende fælge til en Hyundai Tucson:

  1. Aluminiumsfælge i forskellige størrelser og designs.
  2. Stålfælge, som er holdbare og velegnede til hårdere kørselsforhold.
  3. Letmetalfælge, der giver bedre brændstofeffektivitet og en mere sporty æstetik.
  4. Nogle fælge er specielt tilpasset til vinterdæk for øget trækkraft på glatte veje.
  5. Der er også mulighed for at tilføje ekstraudstyr som centerkapsler og låsebolte til fælgene.
  6. Fælgene kan vælges som en del af bilens standardudstyr eller som eftermontering.

Husk at konsultere en autoriseret forhandler for at få vejledning om de bedste fælge til din Hyundai Tucson.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Hyundai Tucson?

Når man vælger vinterdæk til en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik (modelårene 07/2018 - 04/2019), er det vigtigt at fokusere på egenskaber som trækkraft og greb på sne og is.

Man bør også prioritere dæk med god håndtering og stabilitet på glatte veje, lav rullemodstand for bedre brændstoføkonomi samt gode bremseevner på sne og is. Det anbefales at sikre, at dækkene passer i størrelse og er kompatible med den pågældende bilmodel for optimal ydeevne og sikkerhed under vinterkørsel.

Hvor sikker er en Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson scored a solid 85% for child safety in NCAP testing. The safety features include emergency brake assist, lane-keeping assist, and adaptive cruise control. Its Electronic Stability Program (ESP) effectively handles any swerving or tipping movements.

Hvordan er interiøret i en Hyundai Tucson?

Interiøret i en Hyundai Tucson har god kvalitet. Den har materialer af god kvalitet i det øvre område. Ratet kan justeres, og instrumenterne er overskuelige. Der er god plads til personer over 1,90 m højde både foran og bagved.

Hvor mange personer er der plads til i en Hyundai Tucson?

En Hyundai Tucson har plads til fem personer. Der er mere end tilstrækkelig benplads og hovedplads til voksne i både for- og bagsædet. Føreren og passagerer over 1,90 m høje vil have tilstrækkeligt med plads.

Desuden har nogle modeller panorama-soltag, der giver ekstra lys og en følelse af rummelighed i kabinen.

Hvilket lydsystem har en Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson tilbyder valgfrit KRELL-lydsystem. Ud over dette, kommer bilen som standard med DAB+ radio og kompatibilitet med Android Auto og Apple CarPlay. Dette giver mulighed for en bred vifte af lydoplevelser, der dækker både FM-radio og moderne tilslutningsmuligheder til smartphones, som tillader brug af forskellige streamingtjenester og lydfiler.

Med KRELL-lydsystemet kan man forvente en forbedret lydkvalitet og mere avancerede lydindstillinger sammenlignet med standardlydsystemet.

Hyundai Tucson sikrer, at kørslen kan være akkompagneret af forskellige lydoplevelser, der både omfatter almindelig radiomodtagelse samt moderne tilslutningsmuligheder til smartphones.

KRELL-lydsystemets valgfrie tilgængelighed og standardindstillingerne på DAB+ radio og Android Auto og Apple CarPlay kompatibilitet skaber en alsidig lydoplevelse i bilen, uanset brugerens præferencer.

Hvilke apps kan man få til en Hyundai Tucson?

Man kan få adgang til en række apps via Hyundai's infotainmentsystem, herunder:

  1. Andriod Auto og Apple CarPlay giver mulighed for at spejle telefonens indhold på bilens infotainmentsskærm, herunder brug af udvalgte apps som navigation, musik og beskeder.
  2. Bluelink-appen gør det muligt for føreren at fjernstyre bilen ved hjælp af ens smartphone, herunder låsning og låsning af døre, start og stop af motoren samt styring af klimaanlægget.
  3. Hyundai Access Point-appen giver adgang til online tjenester som vejrkort, nyheder og information om nærliggende seværdigheder.

Husk, at tilgængelige apps kan variere afhængigt af model og markedsområde.

Opdateres softwaren i en Hyundai Tucson automatisk?

Ja, Hyundai har en softwareopdateringspolitik for sine biler, herunder Tucson-modellen. Softwaren opdateres normalt automatisk, når bilen er til service hos et autoriseret Hyundai-værksted.

Disse opdateringer inkluderer typisk sikkerhedsrettelser, fejlrettelser og forbedring af bilens ydeevne og funktionalitet. Dette sikrer, at bilens software altid er ajourført og fungerer optimalt i overensstemmelse med den nyeste teknologi og standarder.

Det er vigtigt for potentielle bilkøbere at være opmærksomme på denne funktion, da regelmæssige softwareopdateringer spiller en afgørende rolle i at opretholde bilens sikkerhed, ydeevne og funktionalitet.

Hyundai Tucson-ejere kan derfor forvente, at deres bils software opdateres automatisk som en del af den løbende vedligeholdelse, hvilket bidrager til en mere problemfri og optimeret køreoplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Hyundai Tucson?

Du kan få følgende tilbehør og ekstraudstyr til en Hyundai Tucson:

  1. Tagbøjler: Disse er nyttige, når du har brug for at transportere ekstra bagage eller udstyr på taget af din bil.
  2. Trækstang: Perfekt til at trække campingvogne, trailere eller cykelholdere.
  3. Bagagerumsbakke: Beskytter bagagerummet mod snavs og skader fra tung last.
  4. Vintermåtter: Giver øget beskyttelse mod sne, is og snavs i vintermånederne.
  5. Kofangerbeskyttelse: Hjælper med at forhindre ridser og skader på din kofanger ved indlæsning og losning af varer.

Dette tilbehør kan være nyttigt for bilkøbere, der leder efter yderligere bekvemmelighed og beskyttelse til deres Hyundai Tucson.

Hvilke teknologier bruges i en Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson bruger avanceret teknologi til at forbedre køreoplevelsen. Blandt de vigtigste teknologier er 48-V-bordnet med et lithium-ion-batteri og riemengetriebenen startergenerator, som sikrer øget brændstofeffektivitet.

Den har også start-stop-automatik og en stærkere motorbremseeffekt, hvilket yderligere forbedrer brændstoføkonomien. Med LED-forlygter, LED-baglygter og fjernlysassistent har Hyundai Tucson avanceret lysstyringsteknologi for bedre sikkerhed og synlighed på vejen.

Disse teknologier gør Hyundai Tucson til en moderne og avanceret bil, der imødekommer kravene fra nutidens bilkøbere.

Hvad koster en Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik i grøn ejerafgift?

En Hyundai Tucson koster i 2024 ca. fra 780 kr til 10.200 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Hyundai Tucson til service?

En Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 4WD Automatik skal have service hver 30.000 kilometer eller hvert andet år. Dette vedligeholdelsesinterval er vigtigt for at sikre, at bilen fortsætter med at køre problemfrit og sikkerhedsmæssigt.

Et regelmæssigt serviceprogram holder bilen i god stand og reducerer risikoen for større reparationer på lang sigt. Derfor er det vigtigt for potentielle bilkøbere at være opmærksomme på disse serviceintervaller, da de kan påvirke bilens fremtidige driftsomkostninger.

This indicates enaktivitet such as maintenance. This is a vehicle, as in car. An event occurs after every 2 years. It should be conducted to ensure safety and condition of the object.

Vehicles endure regular intervals for optimal functioning and avoidance of long-term issues. It influences future expenses.

Hvilke dele på en Hyundai Tucson går mest i stykker?

Hyundai Tucson har nogle fælles fejl, der kan opstå. En af de mest almindelige problemer er med gearkassen. Nogle ejere har oplevet, at bilen hopper ud af gear, eller at der er problemer med at skifte gear.

Derudover kan der være problemer med bilens elektronik, især med infotainmentsystemet og klimakontrollen. Nogle ejere har også rapporteret om problemer med bilens bremser og suspension.

Det er vigtigt at være opmærksom på disse potentielle problemer, når man overvejer at købe en Hyundai Tucson.

Hvor lang tid dækker garantien på en Hyundai Tucson?

Hyundai giver 5 års garanti på Tucson uden begrænsning af kilometertal. Garantien dækker størstedelen af bilens dele, service, og reparationer i op til 5 år. Denne garanti er gunstig for dem, der vælger at købe en brugt Hyundai Tucson, da den originale garantiperiode stadig kan være gyldig.

Hvad dækker garantien på en Hyundai Tucson?

Garantien på en Hyundai Tucson dækker i 5 år uden kilometerbegrænsning. Det betyder, at uanset hvor mange kilometer bilen kører, er den dækket af garantien i 5 år fra købsdatoen.

Det omfatter væsentlige mekaniske og elektriske dele, så hvis der opstår problemer i løbet af garantiperioden, vil Hyundai reparere dem uden ekstra omkostninger for ejeren.

Guides til andre varianter af Hyundai Tucson

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 24.05.2024, 16.02.55

Opdateret 24.05.2024, 16.02.55

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel