Find brugte biler til salg

Guiden handler om Jaguar E-Pace D180 S AWD (Årgang 09/2018 - 09/2019)

Købsguide: Jaguar E-Pace D180 S AWD (09/2018 - 09/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace er en kompakt luksus-SUV, produceret mellem september 2018 og september 2019. Den har forskellige motorer, fra P200 AWD automatik til D240 S AWD automatik. Kraften i disse motorer ligger mellem 147 kW (200 hk) og 177 kW (240 hk).

Denne bil kører hurtigt, med acceleration fra 0 til 100 km/h på mellem 6,4 og 10,1 sekunder. Topfarten varierer mellem 199 og 243 km/h. Hvis du tænker på brændstoføkonomi, bruger E-Pace med turbodieselmotor omkring 7,1 liter pr. 100km (14,3 km/L) og udleder 225 g CO2 pr. km.

Inden du køber, overvej også udstyr som sportssæder i Windsor-læder, Apple CarPlay, Android Auto, og adaptiv fartpilot. E-Pace har moderne teknologi som nøglefri betjening og trådløs mobilopladning.

Bagagerummet har plads nok med 330 liter under dækkenet og udvider til 425 liter op til taget. Tjek også sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremsesystem og parkeringssensorer for og bag.

Denne bil passer godt til bykørsel og langture med familien.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace kommer i forskellige varianter. Hver af dem har sine egne unikke egenskaber.

  1. P200 AWD automatik: Denne model har en fire-cylindret motor med 1997 ccm. Den yder 200 hestekræfter, hvilket giver en god blanding af kraft og effektivitet.
  2. P250 AWD automatik: Med den samme størrelse motor som P200, leverer denne version 250 hestekræfter. Det betyder mere fart til bilen.
  3. P300 S AWD automatik: Topmodellen inden for benzinmotorerne. Den har også en fire-cylindret motor på 1999 ccm, men med 300 hestekræfter for ekstra hurtig acceleration.
  4. D150: Dette er dieselmotorens startversion med et solidt grundlag af effektivitet og kraft.
  5. D180 AWD: Opgraderingen fra D150, denne dieselmodel tilbyder bedre ydeevne takket være dens 180 hestekræfter.
  6. D240 S AWD automatik: Dieseltopmodellen med formidable 240 hestekræfter for maksimal ydelse.

Alle disse varianter er designet som SUV'er med fem døre, hvilket giver masser af plads og komfort for både føreren og passagererne. Motorens kraft spænder vidt, hvilket viser Jaguar E-Pace's alsidighed, fra mere økonomiske ture til stærke præstationer på vejene. Hver variant tilbyder noget unikt for bilkøbere, alt efter hvad deres behov er.

Hvad er fordele og ulemper ved Jaguar E-Pace?

Overvejer du at købe en Jaguar E-Pace? Her er en hurtig oversigt over fordele og ulemper ved denne model for at hjælpe dig med din beslutning.

Fordele Ulemper
- Giver op til 785 km på en tank - Mangler reservehjul eller nøddæk
- God synlighed - Ikke så luksuriøs indvendigt
- Rummeligt interiør - Begrænsede praktiske funktioner
- Omhyggelige sikkerhedssystemer - Visse sikkerhedsfunktioner kræver ekstra køb
- Fik tre ud af fem stjerner i Ecotest

Denne kortfattede liste kan guide dig i din overvejelse om, hvorvidt Jaguar E-Pace er den rette bil for dig.

Hvordan klarer Jaguar E-Pace sig i test?

Jaguar E-Pace har klaret sig godt i mange tester. Den får ros for sin præcise og responsive køreegenskaber, selvom den mangler noget feedback ved hurtigere hastigheder. Bilen bruger omkring 7,1 liter brændstof per 100km (14,3 km/L) og har en CO2-udledning på 225 g/km.

Dens SCR-katalysator hjælper med at mindske skadelige udstødninger, hvilket giver gode resultater i Ecotest.

I sikkerhedstester scorer E-Pace højt. Men der er plads til forbedringer på nogle områder. Overordnet set får bilen tre ud af fem stjerner i Ecotest. Dette viser, at Jaguar E-Pace er en stærk competitor blandt kompakt performance-SUV'er, men med plads til forbedringer for at nå toppen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace er en populær bil. Mange biler ligner den i størrelse og ydelse.

  1. Audi Q3 - Denne bil har også fem døre. Den passer godt til folk, der vil have en luksus SUV. Motorerne kan have mellem 4 cylindre og en størrelse på omkring 1999 ccm.
  2. Hyundai Tucson - Dette er et godt valg for dem, der søger noget pålideligt. Med 5 døre og motorer, der varierer ligesom Audi Q3's, passer den til mange behov.
  3. KIA Sportage - Ligesom de andre har denne model fem døre. Den er kendt for god plads og komfort. Motorerne matcher dem i Jaguar E-Pace i både størrelse og kraft.
  4. Skoda Karoq - Denne bil byder på god værdi for pengene med sine 5 døre. Engineerne spænder bredt, hvilket gør den alsidig for forskellige købere.
  5. Volkswagen Tiguan - En anden stærk konkurrent med fem døre og engine variationer som de øvrige modeller nævnt her. Den kombinerer rummelighed med tysk effektivitet.

Alle disse alternativer tilbyder noget unikt. De kan matche Jaguar E-Pace i mange aspekter som motorstørrelse, antal cylindre, og ydelse fra hastighed til kraftfulde trækninger.

Hvad er rækkevidden for en Jaguar E-Pace?

En Jaguar E-Pace kan køre op til 785 km på en tank. Dette viser, at bilen er god til lange ture. Med et forbrug på 7,1 liter pr. 100km (14,3 km/L) er den også ret økonomisk for sin klasse.

Den bruger diesel og har en teknologi, der gør luften renere ved at nedbryde skadelige stoffer. Dette betyder, at E-Pace ikke kun tager dig langt på literen, men passer også bedre på miljøet.

Denne bil er bygget i Østrig og kommer med en garanti på 3 år eller op til 100.000 km. Så købere kan føle sig sikre, når de vælger en E-Pace til deres næste bil. Den er god for dem, der kører meget, og som vil have en bil, der klarer sig godt både i byen og på landevejen.

Hvor stort er batteriet på en Jaguar E-Pace?

Batteriet i en Jaguar E-Pace er et 48-volts lithium-ion batteri. Dette kraftfulde batteri hjælper bilen med at køre glat og effektivt. Lithium-ion batteriet er kendt for sin lange levetid og evne til at holde på strømmen længere tid.

Dette gør E-Pace til et godt valg for dem, der søger en bil med stærk batteriydelse.

Hvilken motor har en Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace kommer med flere motorer. Alle har fire cylindre og et volumen på to liter. Der findes både benzin- og dieselmotorer. Benzintyperne er P200 AWD automatik, P250 AWD automatik og P300 S AWD automatik.

Dieselversionerne omfatter D150, D180 AWD og D240 S AWD automatik. Effekten i disse motorer varierer fra 147 kW (200 hk) til 177 kW (240 hk). Drejningsmomentet ligger mellem 320 og 500 Nm.

Disse motorer gør E-Pace hurtig. Den kan accelerere fra 0-100 km/h mellem 6,4 og 10,1 sekunder. Tophastigheden er mellem 199 og 243 km/h. Brændstofforbruget for en model med diesel og firehjulstræk er omkring 7,1 liter pr.

100km (14,3 km/L) Alle E-Pace biler bliver lavet i Graz, Østrig. Deres garanti dækker tre år eller op til 100.000 km.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Jaguar E-Pace?

En Jaguar E-Pace D180 S AWD har 180 hestekræfter. Den bruger en dieselmotor. Kraften i motoren er stor nok til at give bilen hurtig fart. Der er forskellige motorvarianter tilgængelige.

De kan have mellem 200 og 240 hestekræfter. Dette viser, at Jaguar E-Pace kan være meget kraftfuld, afhængigt af hvilken model du vælger. Kraften i motoren hjælper bilen med at køre stærkt og gør den sjov at køre.

Hvad er tophastigheden for en Jaguar E-Pace?

Tophastigheden på en Jaguar E-Pace kan være mellem 199 og 243 km/t. Dette afhænger af hvilken motorbil køberen vælger. Der findes forskellige motorer som P200 AWD automatik, P250 AWD automatik, og P300 S AWD automatik til benzinbiler.

For dieselbiler er der D150, D180 AWD, og D240 S AWD automatik. Hastigheden varierer, så det er vigtigt at vide, hvad man ønsker fra sin bil, før man køber.

Hvad er dimensionerne på en Jaguar E-Pace?

En Jaguar E-Pace er en rummelig bil. Den har plads til mange ting. Med bagsæderne oppe kan man have 425 liter bag i. Lægger man sæderne ned, får man plads til 735 liter. Dette er godt for folk, der skal bruge meget plads.

Bagagerummet har også en smart detalje. Det har et ekstra rum under gulvet på 17 liter. Dette er godt til små ting. Bagklappen åbner højt op – næsten 1,89 meter op i luften.

Dette gør det let at læsse store ting ind og ud.

Hvor stort er bagagerummet i en Jaguar E-Pace?

Bagagerummet i en Jaguar E-Pace har plads til 330 liter under bagagerumsdækslet og udvider til 425 liter, hvis du fylder op til taget. Hvis du klapper bagsæderne ned, bliver der plads til op til 735 liter.

Bag førersæderne kan der være helt op til 1.215 liter. Derudover er der et ekstra rum på 17 liter under gulvet i bagagerummet. Bagagerummet er udstyret med ting som fastgørelsesringe, et fleksibelt bånd, kroge til tasker og et netlomme på højre side.

Du kan også vælge at få en elektrisk bagklap som ekstra udstyr.

Kan man få anhængertræk på en Jaguar E-Pace?

Ja, du kan få anhængertræk på en Jaguar E-Pace D180 S AWD fra årgang 09/2018 til 09/2019. Det passer til biler med motorstørrelser mellem 1997 og 1999 ccm. Denne bil er designet som en SUV med plads til 5 døre, hvilket gør den ideel til at trække ting bagpå.

Anhængertrækket skal monteres efter fabrikkens anvisninger. Dette sikrer, at bilens garanti på 3 år eller op til 100.000 km holdes.

Bilen kommer med flere teknologier og sikkerhedsfunktioner, der gør det sikkert at bruge anhængertræk. Det er vigtigt at følge producentens vejledning for montering af anhængertræk for at bevare bilens sikkerhed og garantidækning.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Jaguar E-Pace?

Den maksimale vægt, som anhængertrækket på en Jaguar E-Pace kan bære, er 1800 kg. Dette gør bilen egnet til at trække tungt udstyr eller store trailere. Det er vigtigt for bilejere at vide dette, så de ikke overbelaster deres bil.

Med et så stærkt anhængertræk kan du nemt tage en campingvogn eller båd med på ferie. Det gør Jaguar E-Pace til et godt valg for folk, der har brug for en kraftig og pålidelig bil til både hverdag og eventyr.

Hvilke fælge kan man få til en Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace tilbyder mange fælger. Du finder dem i forskellige størrelser og designs.

  • Aluminiumsfælge er både lette og stærke. De giver god kørsel.
  • Stålfælge er solide og gode til vinterbrug.
  • Du kan vælge mellem mange størrelser, fra små til store, alt efter din smag.
  • Fælgene kommer med forskellige farver og finishes. Vælg dem, der passer til din stil.
  • Specifikke pakker inkluderer unikke fælge. Tjek disse for noget specielt.
  • Husk at vælge fælgestørrelser anbefalet af Jaguar. Det sikrer bilens ydeevne.
  • Køb ekstra fælge hos producenten eller forhandlere. Så ved du, de passer perfekt.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Jaguar E-Pace?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Jaguar E-Pace er vigtigt. Det sikrer, at bilen kører godt om vinteren.

  1. Se på dækmærkning: Vælg dæk med symboler for snefnug og bjerg. Disse symboler viser, at dækkene er testet og godkendt til brug i sne.
  2. Tjek dækstørrelse: Sørg for, at du køber dæk, der passer til din Jaguars hjulstøtte. Størrelsen findes i bilens manual eller på siden af dine nuværende dæk.
  3. Overvej slidbanemønster: Dæk med dybe riller og mange lameller (små snit) giver bedre greb i sne og is.
  4. Læs anmeldelser: Se hvad andre siger om vinterdæks ydeevne på is og sne.
  5. Tænk over gummiets kvalitet: Vinterdæk bruger en blødere gummiblanding, som forbliver fleksibel ved lave temperaturer for bedre greb.
  6. Mærke betyder noget: Vælg et anerkendt mærke indenfor vinterdæk til at sikre kvalitet og holdbarhed.
  7. Overvej helårshjul: Hvis du bor et sted med mild vinter, kan helårshjul være nok til din E-Pace.

Ved at følge disse tips finder du de bedste vinterdæk til din Jaguar E-Pace og sikrer en sikker køretur hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace D180 S AWD klarer sig godt i test for passagersikkerhed. Den fik gode resultater i NCAP-testen. Dette viser, at bilen er sikker for dem, der sidder indeni. E-Pace har også en SCR-katalysator.

Den gør, at bilen slipper mindre skadelig gas ud. I Ecotest fik bilen tre ud af fem stjerner. Det betyder, at den er ret god til at beskytte miljøet.

Bilen har teknologier, der hjælper med at gøre kørslen sikker. Dette gør Jaguar E-Pace til et godt valg for folk, der vil have en bil, der passer på både mennesker og natur.

Hvordan er interiøret i en Jaguar E-Pace?

Interiøret i en Jaguar E-Pace lever desværre ikke helt op til, hvad mange forventer af et mærke som Jaguar. Materialerne føles ikke så luksuriøse, som man kunne håbe. Dette kommer som en overraskelse for mange, da Jaguar normalt er kendt for høj kvalitet.

Dog byder bilen på et godt udvalg af multimedia-udstyr. Der er navigationssystem, mulighed for at koble telefonen til via Bluetooth, talestyring, WLAN for internetforbindelse og stik til USB og AUX.

Dette gør E-Pace praktisk i en digital verden og holder bilen forbundet.

Bilen har også nogle smarte funktioner for komfort. For eksempel kan førersædet justeres med el og har memory-funktion, så det husker din foretrukne siddeposition. Sædevarme gør kolde dage mere behagelige.

Derudover er der klimaanlæg med zoneinddeling, hvilket sikrer, at alle i bilen kan nyde deres ideelle temperatur. Bagagerummet er rummeligt med plads til 330 liter under dækslet og op til 735 liter, når bagsædet er lagt ned.

Dette gør E-Pace til et godt valg for familier eller dem, der ofte har meget bagage med på tur.

Hvor mange personer er der plads til en Jaguar E-Pace?

En Jaguar E-Pace har plads til fem mennesker. Den er lavet til familier og venner, som gerne vil køre sammen. I kabinen er der god plads, så alle kan sidde behageligt. Denne bil er perfekt for dem, der leder efter en bil, hvor der er nok plads til alle.

Bilen viser, at man ikke behøver at ofre komfort for at køre i stil.

Hvilket lydsystem har en Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace kommer med et lydsystem, der gør køreturen bedre med god musik. Systemet har DAB+ radio, så du kan nyde en masse forskellige kanaler med klar lyd. Du kan også streame musik via bluetooth fra din telefon.

Det betyder, at du nemt kan spille dine yndlingssange, mens du kører.

Bilen har også el-klapbare sidespejle med varme. Dette hjælper på de kolde dage, når spejlene kan fryse til. Med dette system i din Jaguar E-Pace er køreturen både sjov og behagelig, uanset vejret.

Hvilke apps kan man få til en Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace ejere har adgang til en række apps. Disse apps gør kørslen sjovere og lettere. Her er nogle apps du kan bruge:

  1. Connected Navigation: Hjælper med at finde den bedste vej og viser trafik i realtid.
  2. Musikstreaming via Bluetooth: Lyt til din yndlingsmusik fra telefonen via bilens lydsystem.
  3. Parkeringssensor-app: Giver dig besked om forhindringer foran og bag bilen, når du parkerer.
  4. El-klapbare sidespejle-app: Fold sidespejlene ind med et tryk på en knap fra dit sæde.
  5. Læderindtræk-pleje-app: Tips til vedligeholdelse af bilens læderindtræk for at holde det pænt.
  6. Service OK-app: Holder styr på din bils servicehistorik og minder dig om kommende serviceaftaler.

Disse apps hjælper med at holde din Jaguar E-Pace i topform og gøre køreturen mere behagelig.

Opdateres softwaren i en Jaguar E-Pace automatisk?

Softwaren i en Jaguar E-Pace opdateres ikke af sig selv. Man skal tage sin bil til en godkendt forhandler for at få den nyeste software. Dette skridt er vigtigt for at bilen kører godt og er sikker.

Hvis man ikke får opdateringer, kan det skabe problemer med hvordan bilen fungerer.

At holde softwaren opdateret løser fejl og gør, at bilen kører bedre. Det er en god idé at tjekke for nye opdateringer regelmæssigt. Dette sikrer, at man får mest muligt ud af sin Jaguar E-Pace.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Jaguar E-Pace?

Jaguar E-Pace kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og praktisk.

  1. Stylingpakker giver bilen et unikt look. Vælg mellem forskellige designs.
  2. Teknologipakker opgraderer bilens systemer, som infotainmentsystemet for underholdning og information.
  3. Opbevaringspakker hjælper med at organisere bagagerummet bedre, med ting som bagagerumsbakke.
  4. Tagbøjler er perfekte til at transportere udstyr, som cykler eller ski.
  5. Skærme til bagsæderne underholder passagererne på lange ture.
  6. Forskellige typer af gulvmåtter beskytter bilens indre og er lette at rengøre.
  7. Wireless opladning holder din mobil opladet uden kabler.
  8. Head - up display viser vigtig info direkte i førerens synsfelt.
  9. Blindvinkelsassistent øger sikkerheden ved at advare om biler du ikke kan se.
  10. Parkeringsassistent hjælper dig med at parkere bilen nemt og sikkert.
  11. Adaptiv fartpilot justerer automatisk hastigheden efter trafikken.
  12. Fælge i forskellige designs og størrelser giver E - Pace et personligt touch.
  13. Solfilm til vinduer reducerer varme og beskytter mod solens stråler.
  14. Tagbokse giver ekstra plads til bagage på rejser
  15. Bilfarver og laktyper lader dig vælge det udseende, der passer bedst til dig.
  16. Indvendige stylingdetaljer som læderrat og elsæder forbedrer komforten.

Med disse muligheder kan hver Jaguar E-Pace blive unik og helt tilpasset ejerens behov og stil.

Guides til andre Jaguar-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Jaguar E-Pace?

En Jaguar E-Pace har mange smarte teknologier. Den har for eksempel et system der hjælper dig med at holde bilen på vejen og bremse i nødstilfælde. Den kan også genkende trafikskilte.

Der er en stor skærm på 10 tommer til bilens computer, Touch Pro. Du kan tilføje ekstra udstyr som et godt lydsystem fra Meridian, internet i bilen og en pakke der hedder Connect Pro.

Denne pakke gør, at du kan styre bilen fra din telefon.

Den har også et firehjulstræk-system, som gør at den kører godt i alt slags vejr. Kørslen bliver ekstra god med Adaptive Dynamics, som gør køreturen blød og behagelig. Du kan få et Head-Up Display, som viser fart og andet direkte på forruden.

Bilens sikkerhed er også i top med hjælp til at se i blinde vinkler, tjek af området når du stiger ud, og overvågning når du bakker.

Hvad koster en Jaguar E-Pace D180 S AWD i grøn ejerafgift?

En Jaguar E-Pace D180 S AWD koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Jaguar E-Pace til service?

Jaguar E-Pace skal til et tjek hvert år. Hvis du kører mange kilometer, skal den måske ind før. Mærket siger, at bilen skal tjekkes enten hvert år eller hver 16.000 km. Det afhænger af, hvad der kommer først.

Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører godt. Det er vigtigt for sikkerheden og bilens levetid.

Hvilke dele på en Jaguar E-Pace går mest i stykker?

At eje en Jaguar E-Pace er en stor oplevelse. Men visse dele kan give problemer. Her er de mest almindelige:

  1. Elektronik: Problemer med bilens indre computere og softwareopdateringer kan opstå.
  2. Motor: Nogle ejere har haft problemer med motorens ydeevne, herunder tab af kraft.
  3. Transmission: Gearkassen kan være udfordrende, med rapporter om uregelmæssige skift og støj.
  4. Batteri: På modeller med start-stop-teknologi kan batteriet hurtigt blive svagere.
  5. Luftaffjedring: På versioner udstyret hermed kan der opstå lækager eller fejl i systemet.
  6. Dæktryksmålere: Fejl i systemet til overvågning af dæktryk er almindelige, hvilket giver falske advarsler.
  7. Bremser: Slid på bremseklodser og skiver forekommer oftere end ventet, kræver tidlig udskiftning.
  8. Udstødningssystem: Diesel partikel filter (DPF) kan blive tilstoppet, især hvis bilen ofte bruges til korte ture.

Disse punkter er vigtige at have in mente, når man overvejer en Jaguar E-Pace som sin næste bil.

Hvor lang tid dækker garantien på en Jaguar E-Pace?

Garantien på en Jaguar E-Pace varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Dette betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal inden for denne periode, kan det dækkes af garantien.

Garantien starter fra den dag, bilen bliver solgt til den første ejer. Det er godt at vide, fordi det giver ro i sindet til dem, der køber bilen. Denne garanti dækker mange dele af bilen og sikrer, at ejerne ikke skal bekymre sig om udgifter til visse reparationer i de første år.

Hvad dækker garantien på en Jaguar E-Pace?

Garantien på en Jaguar E-Pace sikrer dig mod fejl og skader i tre år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Denne beskyttelse omfatter de fleste dele af bilen, lige fra motoren til elektriske systemer.

Skulle noget gå i stykker eller ikke virke som det skal, kan du få det lavet uden ekstra omkostninger.

Den dækker også vigtige sikkerhedssystemer og bilens hjerte - dens motor. Undtagelser findes dog, som sliddele der normalt slides over tid, herunder dæk og bremseklodser. Garantien giver ro i sindet ved at vide, at du er beskyttet mod uventede reparationer.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.46

Opdateret 10.09.2024, 14.34.46

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel