Find brugte biler til salg

Guiden handler om Jaguar I-Pace EV400 S AWD (Årgang 10/2018 - 06/2020)

Købsguide: Jaguar I-Pace EV400 S AWD (10/2018 - 06/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Jaguar I-Pace EV400 S AWD?

Jaguar I-Pace EV400 S AWD har en rækkevidde på cirka 365 km og et batteri på 90 kWh. Batteriet kan oplades på forskellige måder. Med almindeligt strømudtag tager en fuld opladning op til 13 timer.

Bruger du en hurtigladestation, kan bilen oplades på omkring en time. Prisen på bilen er høj, og nogle ekstra funktioner koster mere. For eksempel, for at få varme i sæderne eller et kamera til at se bagud, skal du betale ekstra.

Bilen kommer med mange smarte funktioner som fjernbetjening af klimaanlægget og flere sikkerhedssystemer. Du kan finde udstyr som adaptiv fartkontrol, lys der drejer med når du styrer, og et system, der hjælper dig med at parkere.

Der er også teknologi til at genkende vejskilte og et nøglesystem uden brug af hånden. Husk, at tjekke hvad der følger med bilen, og hvad der er ekstra, før du køber.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Jaguar I-Pace?

Jaguar I-Pace tilbyder forskellige modeller for at passe til forskellige behov. Folk kan vælge den model, der passer bedst til deres livsstil.

  1. Jaguar I-Pace S: Dette er grundmodellen og kommer med nøglefri start, radio, USB, og Bluetooth håndfri opkald. Den har også automatisk klimakontrol og sædevarme.
  2. Jaguar I-Pace SE: Opgradering fra S-modellen, SE-varianten inkluderer bedre sikkerhedsudstyr som adaptiv fartkontrol og et bak-kamera. Den har også en elektrisk bagklap for lettere adgang.
  3. Jaguar I-Pace HSE: Som topmodellen byder den på endnu mere luksus med bedre materialer indeni, et meridian lydanlæg for klar musik og et digitalt cockpit for nem information.
  4. Jaguar I-Pace First Edition: Begrænset udgave med alle de beste funktioner fra de andre modeller plus eksklusive detaljer både ude og inde.

Hver variant har sin egen unikke kombination af komfort, teknologi og ydeevne. Afhængigt af valget får ejerne forskelligt udstyr som hjælper dem i hverdagen.

Hvad er fordele og ulemper ved Jaguar I-Pace?

Fordele Ulemper
- Imponerende acceleration på under 5 sekunder fra 0 til 100 km/t. - Stor bredde og drejeradius gør bilen mindre egnet til bykørsel.
- God rækkevidde på omkring 365 km. - Mangler praktiske tagbøjler.
- Højt moment på 400 hk med to elektriske motorer. - Høj pris sammenlignet med andre elbiler.
- Fuld score for lave emissioner i ADAC EcoTest. - CO2-udledning på 160 g/km.
- 90 kWh batteri giver lang levetid og effektivitet. - Tilladt taglast på kun 75 kg.
- Gode køredynamikker og præstation.

Hvordan klarer Jaguar I-Pace sig i test?

Jaguar I-Pace gør det godt i test. Den har en stærk acceleration og kan gå fra 0 til 100 km/t på mindre end 5 sekunder. Dens batteri på 90 kWh giver en rækkevidde på cirka 365 km.

I test fra ADAC EcoTest scorer den højt med 80 point. Dette viser, at den er både kraftfuld og miljøvenlig.

Denne bil bruger cirka 27,6 kWh strøm per 100 km og har et CO2-aftryk på 160 g per km. Dette taler til dens effektivitet og hvordan den passer ind i en grønnere fremtid. Folk, der overvejer at købe en elbil, vil finde disse resultater nyttige.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Jaguar I-Pace?

Der findes mange alternativer til Jaguar I-Pace på markedet. Disse biler tilbyder lignende egenskaber som elektrisk kraft, luksus og teknologi.

  1. Tesla Model S: Denne bil er kendt for sin lange rækkevidde og hurtige acceleration. Den har også et stort bagagerum og adgang til Tesla's supercharger-netværk.
  2. Audi e-tron: Audi's elektriske SUV kombinerer luksus med god plads. Den har all wheel drive og en komfortabel kabine.
  3. Mercedes-Benz EQC: Mercedes' svar på en elektrisk SUV byder på en stille køreoplevelse og høj kvalitet i materialerne indeni.
  4. BMW iX3: Som en del af BMWs i-serie, leverer iX3 en god balance mellem ydeevne og effektivitet, samt BMWs kendte køreegenskaber.
  5. Volvo XC40 Recharge: Volvo's første helelektriske bil tilbyder sikkerhed, moderne teknologier og et minimalistisk skandinavisk design.

Disse modeller konkurrerer om opmærksomheden fra købere, der ønsker en luksuriøs elektrisk bil med god ydeevne og funktioner.

Hvad er rækkevidden for en Jaguar I-Pace EV400 S AWD?

En Jaguar I-Pace EV400 S AWD kan køre omkring 365 km på en opladning under blandet kørsel. Dette tal ændrer sig lidt, når man kører i byen. Her kan bilen køre op til 430 km takket være mindre behov for kraft.

Disse numre viser, at Jaguar I-Pace er god til både bykørsel og ture på længere strækninger.

Bilen bruger omkring 27,6 kWh strøm for hver 100 km. Det er vigtigt at vide for dem, der tænker på at købe en elektrisk bil som denne. Det hjælper med at forstå, hvor meget det vil koste at tanke bilen.

Med sådan en rækkevidde og strømforbrug skiller Jaguar I-Pace sig ud som et stærkt valg i den elektriske bilverden.

Hvor stort er batteriet på en Jaguar I-Pace EV400 S AWD?

Batteriet i Jaguar I-Pace EV400 S AWD har en kapacitet på 90 kWh. Det er stort og giver bilen kraft til at køre. Du kan lade batteriet med både vekselstrøm og jævnstrøm. Med vekselstrøm tager en fuld opladning op til 13 timer.

Hvis du bruger 100 kW jævnstrøm, tager det omkring en time at lade. Dette gør bilen praktisk for lange ture og daglig brug.

Jaguar I-Pace's batteri hjælper den med at køre omkring 365 km på en opladning. Dette tal viser, hvor langt bilen kan køre, før den skal lades igen. Med et så stort batteri passer Jaguar I-Pace godt til folk, der ønsker en stærk og pålidelig elbil.

Hvordan lader man en Jaguar I-Pace?

At lade en Jaguar I-Pace er let. Man kan bruge forskellige metoder til at fylde batteriet.

  1. Brug et hjemmeladestik med vekselstrøm. Dette tager op til 13 timer for en fuld opladning.
  2. Find en offentlig ladestation, der tilbyder hurtigere opladning med jævnstrøm. En fuld opladning varer omkring en time ved 100 kW.
  3. Installer en hjemmelader for hurtigere opladning end standardstikket giver.
  4. Brug Jaguar InControl appen til at finde nærmeste ladestation og tjekke ladestatus på din bil.
  5. Planlæg opladninger i appen for at udnytte lavere elpriser om natten.

Denne bil har stor batterikapacitet og god rækkevidde på ca. 365 km, hvilket gør det nemt at passe ind i mange folks livsstil uden bekymringer om daglig opladning.

Hvor lang tid tager det at lade en Jaguar I-Pace EV400 S AWD?

At fylde batteriet i en Jaguar I-Pace EV400 S AWD varierer med strømkilden. Med en vekselstrømskilde på hjemmeadressen kan det tage op til 13 timer at nå fuld opladning. Dette passer godt, hvis du lader bilen natten over.

Bruger du derimod en hurtiglader med 100 kW jævnstrøm, kan bilen oplades på cirka en time. Dette er praktisk, når du er på farten og har brug for at lade hurtigt.

Hvilken motor har en Jaguar I-Pace EV400 S AWD?

Jaguar I-Pace EV400 S AWD har to elektriske motorer. Disse motorer gør bilen hurtig. Den kan køre fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder. Fordi den bruger elektriske motorer, er der ingen ventetid på kraften.

Den er stærk med det samme.

Den har ikke noget gearskifte. Dette gør kørslen glat. Du føler ikke ryk, når den skifter hastighed. Kraften i motorerne holder ved, selv når bilen kører hurtigt.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Jaguar I-Pace EV400 S AWD?

En Jaguar I-Pace EV400 S AWD har 400 hestekræfter. Dette gør bilen stærk og hurtig. Med så mange hestekræfter kan bilen køre godt på mange forskellige veje. Kraften i bilen kommer fra dens elektriske motorer.

Disse motorer giver bilen mulighed for at køre hurtigt og effektivt. Med 400 hestekræfter er denne model en af de kraftigste i sin klasse. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en hurtig og stærk bil.

Hvad er tophastigheden for en Jaguar I-Pace EV400 S AWD?

Tophastigheden for Jaguar I-Pace EV400 S AWD er ikke direkte angivet. Dette viser, at fokus ligger på andre kvaliteter hos bilen, som for eksempel all wheel drive (AWD), luksuriøst interiør og elektriske energidata.

Disse egenskaber gør bilen til et godt valg for dem, der søger en højtydende, komfortabel og miljøvenlig kørsel.

Jaguar I-Pace EV400 S AWD udnytter teknologier som adaptiv fartpilot og et avanceret lydsystem fra Meridian til at forbedre køreoplevelsen. Selvom præcis tophastighed ikke er specificeret, er det klart, at denne model tilbyder en velbalanceret blanding af ydeevne, komfort og teknologi.

Hvad er dimensionerne på en Jaguar I-Pace?

En Jaguar I-Pace er 4,682 mm lang, 2,011 mm bred og 1,565 mm høj. Dette gør den til en rummelig bil, der kan rumme passagerer og bagage komfortabelt. Med en vægt på 2,208 kg er den bygget solidt og stabilt.

Bagagerummet har plads til 638 liter, men hvis du lægger sæderne ned, bliver der endnu mere plads, op til 1,445 liter. Denne bil er altså både stor og praktisk for dem, der har brug for plads.

Produktionen af denne bil sker i Østrig, Graz, hvilket sikrer høj kvalitet og gode håndværksmæssige traditioner. Med disse dimensioner passer Jaguar I-Pace godt til familier eller dem, der ofte kører med meget bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en Jaguar I-Pace?

Bagagerummet i en Jaguar I-Pace har god plads. Med bagsæderne oppe er der 370 liter til rådighed under bagageområdets dække. Hvis du fylder helt op, bliver det til 490 liter. Slår du bagsæderne ned, kan du bruge op til 805 liter.

Og vil du bruge al den plads der er, kan du få op til 1330 liter bag forsæderne. Dette giver god fleksibilitet til både hverdagsbrug og længere ture.

Jaguar I-Pace har også smarte løsninger for at gøre livet lettere. For eksempel kan du få elektrisk åbning af bagklappen, men dette er ekstra udstyr. Bagsæderyglænene kan foldes på forskellig måde.

Der er også lommer til opbevaring og punkter til at fastgøre et bagagenet. I dørene er der plads til 0,5 liters flasker, og på bagsiden af forsæderne er der net og et armlæn med kopholdere.

Dette hjælper med at holde ting på plads og skaber orden i bilen.

Kan man få anhængertræk på en Jaguar I-Pace?

Man kan ikke få anhængertræk på en Jaguar I-Pace. Dette betyder, at man ikke kan trække trailere eller campingvogne med denne bil. Jaguar I-Pace har dog en tilladt taglast på 75 kg.

Denne bil er derfor ikke ideel for dem, der har brug for at trække tung last regelmæssigt.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Jaguar I-Pace?

En Jaguar I-Pace fås ikke med anhægertræk.

Hvilke fælge kan man få til en Jaguar I-Pace?

Jaguar I-Pace tilbyder mange fælge. De kan forbedre både udseende og kørsel. Her er hvad man kan vælge:

  1. Fælge findes i forskellige størrelser – fra mindre til store, der passer til alle typer kørsel.
  2. Design varierer meget. Man kan finde alt fra klassiske til moderne stilarter.
  3. Materiale spiller en rolle. Letvægtsmaterialer som aluminium er populære fordi de gør bilen hurtigere.
  4. Farver og finish kan matche bilens farve eller stå ud som noget særligt.
  5. Det er vigtigt at tjekke, at fælgene passer med bilens specifikationer for sikkerhed og performance.
  6. Nogle fælge forbedrer brændstofeffektiviteten ved at være mere aerodynamiske.
  7. Køber man nye fælge, kan det ændre køreegenskaberne – både til det bedre og værre.

Valg af fælge er en stor del af at gøre sin Jaguar I-Pace personlig.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Jaguar I-Pace?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Jaguar I-Pace er vigtigt. De skal opfylde kravene til høj ydeevne og sikkerhed.

  1. Vælg dæk med lav rullemodstand for at bevare bilens acceleration og styrke.
  2. Sørg for, at dækkene kan håndtere elbilers vægt og kraft. Dette sikrer bedre kontrol.
  3. Find dæk, der giver godt greb og stabilitet i sne og is. Det hjælper med at holde bilen sikkert på vejen.
  4. Vælg dæk, som er lavet til at bremse effektivt under kolde vejrforhold. Det øger sikkerheden.
  5. Kontroller, at dækkene passer til bilens størrelse og specifikationer for optimal ydelse.
  6. Vælg støjsvage dæk for en mere behagelig køretur under alle forhold.
  7. Kig efter høj kvalitet i dine vinterdæk for lang levetid og pålidelighed gennem de kolde måneder.

Disse trin hjælper med at finde de bedste vinterdæk til din Jaguar I-Pace, så du kan nyde en sikker og stabil køretur hele vinteren.

Hvor sikker er en Jaguar I-Pace?

Jaguar I-Pace har ikke specifikke data om sikkerhed i det givne indhold. Men biler som denne testes ofte for, hvor godt de beskytter folk inde i bilen og dem udenfor. Så selv uden direkte info, er det sandsynligt, at Jaguar I-Pace har moderne sikkerhedsfunktioner.

Disse kan inkludere airbags, stabilitetskontrol og systemer til at undgå sammenstød. Folk ser ofte efter denne slags info, før de køber en bil.

Det ville være godt at lede efter mere specifik sikkerhedsinfo om I-Pace. At tjekke anmeldelser og resultater fra sikkerhedstest kan give en god ide om, hvor sikker bilen er. Sådanne oplysninger hjælper with at træffe en informeret beslutning, inden man køber.

Hvordan er interiøret i en Jaguar I-Pace?

Interiøret i en Jaguar I-Pace er meget veludstyret og kan gøres endnu flottere med luksus materialer mod ekstra betaling. Indeni finder du et moderne betjeningskoncept med touchscreens til både underholdningssystemet og klimaindstillinger.

Der er også en startknap, der giver bilen et traditionelt præg. For dem, der elsker teknologi, inkluderer bilen navigation, Bluetooth, internetadgang via WLAN-hotspot, USB- og AUX-indgange samt Apple CarPlay og Android Auto som standard.

Dette gør kørslen både nemmere og mere fornøjelig.

Pladsen er også godt udnyttet. Bagagerummet har plads til 370 liter under kuffertdækslet og kan udvides til 1330 liter, når du lægger bagsæderne ned. Bagsæderyglænene kan foldes asymmetrisk, hvilket gør det let at arrangere bagage.

Der findes også praktiske opbevaringslommer og fastgørelsespunkter til et bagagenet, hvilket hjælper med at holde tingene på plads under kørslen. Alt i alt tilbyder Jaguar I-Pace en rummelig og teknologisk avanceret oplevelse indeni.

Hvor mange personer er der plads til en Jaguar I-Pace?

En Jaguar I-Pace har plads til 5 personer. Foran er der god plads, selv for folk op til 1,90 meter. De vil føle sig godt tilpas og have masser af plads. Bag i bilen er der også god plads på tværs.

Men hvis man er over 1,90 meter, kan det føles lidt trangt. At sidde tre voksne bag i kan også være lidt tæt.

Hvilket lydsystem har en Jaguar I-Pace?

Jaguar I-Pace har et lydsystem, der giver god lyd til musik og samtaler. Systemet inkluderer radio, USB-indgang, Bluetooth til at snakke i telefon uden hænder og et navigationssystem, så du kan finde vej.

Dette betyder, at du nemt kan koble din telefon til bilen og bruge dine apps til musik eller finde vej.

Dette system er designet til at gøre køreturen bedre med klar lyd. Du kan nyde musikken fra din mobil eller lytte til anvisninger, når du skal et nyt sted hen. Alt dette gør turen i en Jaguar I-Pace til en god oplevelse med teknologi, der passer til moderne behov.

Hvilke apps kan man få til en Jaguar I-Pace?

En Jaguar I-Pace giver adgang til mange apps. Bilen har Apple CarPlay og Android Auto som standard.

  • Navigation og kort: Brug Google Maps for at finde vej.
  • Musikstreaming: Spotify lader dig lytte til musik på ture.
  • Audiobøger: Audible appen er god til lange køreture.
  • Internetradio: TuneIn bringer stationer fra hele verden ind i bilen.
  • E-mails og beskeder: Apple CarPlay og Android Auto læser dine beskeder højt, så du kan holde øjnene på vejen.
  • Vejrudsigt: Apps som AccuWeather fortæller om vejret forud for din tur.
  • Kalenderintegration: Få adgang til din daglige skema direkte fra bilens display.
  • Parkering hjælp: Find parkeringspladser med Parkopedia.
  • Jaguar Remote App giver kontrol over bilens funktioner fra din smartphone.
  • Sociale medier: Hold forbindelsen via Facebook eller Twitter gennem integrerede funktioner.

Opdateres softwaren i en Jaguar I-Pace automatisk?

Softwaren i en Jaguar I-Pace bliver opdateret af sig selv. Du behøver ikke gøre noget. Dette gør, at din bil altid har den nyeste teknologi uden besvær. Alle opdateringer sker trådløst, ligesom opdateringer til din smartphone.

Dette holder din bil moderne og sikrer, at alle funktioner kører glat.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Jaguar I-Pace?

Du kan gøre din Jaguar I-Pace endnu bedre med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle muligheder:

  1. Panoramisk soltag giver mere lys i bilen og kan gøre turene mere behagelige.
  2. Meridian lydsystem forbedrer musikoplevelsen med krystalklar lyd.
  3. Cold Climate Pack inkluderer varme i rattet og sæder, perfekt til kolde dage.
  4. Driver Assist Pack tilføjer avancerede hjælpefunktioner som adaptiv fartpilot og nødbremse.
  5. Elektrisk bagklap gør det lettere at åbne og lukke bilens bagklap uden at bruge hænderne.
  6. DAB+ Radio giver adgang til digital radio med mange kanaler.
  7. Ekstra fælge kan købes for at ændre bilens udseende eller forbedre køreegenskaber.
  8. Vinterdæk sikrer bedre greb og sikkerhed under vinterkørsel.
  9. Anhængertræk kan monteres for at trække trailer eller campingvogn.
  10. Navigationssystem opdateres med kort over hele Europa.
  11. Bluetooth, internetbrowser, WLAN-hotspot samt USB- og AUX-tilslutninger holder dig forbundet.
  12. Apple CarPlay og Android Auto lader dig nemt bruge din smartphone i bilen.

Disse valgmuligheder hjælper dig med at tilpasse din Jaguar I-Pace, så den passer præcis til dine behov og ønsker.

Guides til andre Jaguar-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Jaguar I-Pace?

En Jaguar I-Pace bruger mange smarte teknologier. Den har to elektriske motorer og et stort batteri på 90 kWh. Dette batteri lader man nemt op både med almindelig strøm og hurtigstrøm.

Med hurtigstrøm tager det kun omkring en time at lade op. Bilen har også et Keyless-system. Det betyder, du ikke skal bruge en nøgle for at låse bilen op eller starte den. Du kan også fjernstyre klimaanlægget, så det er varmt eller koldt, når du går ind i bilen.

Der er sædevarme, ratvarme og mørke ruder som ekstra muligheder.

Jaguar I-Pace er fuld af teknologi for at beskytte mod tyve. Bilen bruger et system, som gør det svært for tyve at stjæle bilen med falske signaler. Den har også et premium lydsystem fra Meridian, som giver fantastisk lyd.

For dem, der bruger meget tid på vejen, har bilen også en head-up display. Det viser vigtig information på forruden, så du ikke skal se væk fra vejen. Bilen forbinder også til forskellige apps gennem Google Play Store, hvilket gør hverdagen lettere.

Hvad koster en Jaguar I-Pace EV400 S AWD i grøn ejerafgift?

En Jaguar I-Pace EV400 S AWD koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Jaguar I-Pace til service?

En Jaguar I-Pace skal til tjek hvert år eller hver 34.000 km. Dette er for at sikre, at bilen kører som den skal. Batteriet skal også ses efter ved disse tjek. Elektriske køretøjer som I-Pace behøver mindre vedligeholdelse end biler med forbrændingsmotorer, men et årligt servicebesøg er stadig vigtigt.

Det hjælper med at holde bilen i topform og forlænger dens levetid.

Hvilke dele på en Jaguar I-Pace går mest i stykker?

Jaguar I-Pace er kendt for sin hurtige acceleration og lange rækkevidde. Men som med alle biler, er der visse dele, der kan gå i stykker.

  1. Softwareproblemer: Bilens software kan nogle gange give problemer. Dette kan påvirke alt fra skærme til køreegenskaber.
  2. Batteriproblemer: Selvom batteriet er bygget til at holde, har nogle ejere oplevet fald i batteriets ydelse over tid.
  3. Elektrisk system: Fejl i bilens elektriske systemer såsom lys eller opvarmning kan forekomme.
  4. Ladestik: Problemer med ladestikket kan opstå, hvilket gør det svært at oplade bilen.
  5. Bremseskiver og klodser: På grund af bilens vægt slides bremseskiverne og klodserne hurtigere end normalt.
  6. Dæktryksensorer: Dæktryksensorerne kan fejle og give forkerte advarsler.
  7. Motorstyreenhed (ECU): ECU'en, der styrer motorens funktioner, kan opleve fejl og kræve udskiftning eller opdatering.
  8. Luftfjedringssystem: På modeller med luftfjedring kan systemet lække eller fejle, hvilket påvirker kørekomforten.

Disse dele er de mest almindelige problemområder rapporteret af Jaguar I-Pace ejere.

Hvor lang tid dækker garantien på en Jaguar I-Pace?

En Jaguar I-Pace har en garanti på 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det, der kommer først, gælder. For bilens batteri er garantien endnu længere. Her dækker den i 8 år eller til bilen har kørt 160.000 km.

Dette viser, at producenten stoler på deres køretøj og giver dig ro i sindet, når du køber. Denne information hjælper dig med at forstå, hvor længe du kan regne med støtte, hvis der opstår problemer.

Hvad dækker garantien på en Jaguar I-Pace?

Garantien på en Jaguar I-Pace varer i 3 år eller op til 100.000 km. Den beskytter ikke mod normal slid og skader fra ulykker eller forkert brug. Det betyder, at ting som bremseklodser, dæk og visse elektriske dele ikke er dækket.

Men der er en særlig garanti for den elektriske motor og bilens batteri. Denne garanti gælder i 8 år eller op til 160.000 km. For at garantien skal gælde, skal man sikre sig, at service og reparationer bliver gjort hos godkendte Jaguar-forhandlere.

Man skal læse garantibetingelserne nøje, for der kan være undtagelser og begrænsninger. Garantien kan ændre sig afhængigt af hvor i verden bilen er købt. Det er vigtigt for at undgå uenigheder senere.

Brug af autoriserede forhandlere sikrer, at ens bil altid lever op til Jaguars standarder.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.18

Opdateret 10.09.2024, 14.33.18

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel