Find brugte biler til salg

Guiden handler om Jaguar XE D180 S AWD (Årgang 06/2019 - 10/2020)

Købsguide: Jaguar XE D180 S AWD (06/2019 - 10/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Jaguar XE D180 S AWD?

Før du køber en Jaguar XE D180 S AWD, skal du vide, at den har en firesylindret dieselmotor på 180 hk. Det giver bilen god kraft. Den kan køre op til 900 km på en fuld tank, som er på 56 liter.

Det er smart for lange ture. Bagagerummet har plads til 265 liter, men hvis du lægger sæderne ned, bliver der meget mere plads - op til 605 liter.

Denne bil har også ekstra udstyr du kan vælge, som for eksempel mørke ruder og en luftrenser. Den kan bære 480 kg. Hvis du skal bruge bilen til at trække noget, kan den have anhængertræk til op til 1800 kg.

Til dem, der kører om vinteren, er det også vigtigt at vælge de rigtige dæk. Sikkerhed og comfort er høj i denne bil med mange tekniske funktioner. Den skal til tjek ofte for at holde den kørende godt.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Jaguar XE?

Jaguar XE tilbydes i flere varianter for at imødekomme forskellige købers behov og ønsker. D180 S AWD er en populær variant blandt dem.

  1. Jaguar XE D180 S AWD - Denne model kommer med en stærk 180 hk dieselmotor, automatisk gear og firehjulstræk for bedre greb på vejen.
  2. Jaguar XE Prestige - Giver mere luksus med ekstra udstyr som sportssæder og bedre materialevalg indvendigt.
  3. Jaguar XE R-Sport - Har et mere sportsligt udseende både udvendigt og indvendigt, med særlige kofangere, sideskørter og sportsstole.
  4. Jaguar XE Portfolio - Topmodellen der sætter standarden højt for luksus, inkluderer alt i Prestige samt avanceret teknologi som Meridian anlæg.
  5. Jaguar XE S - Med en kraftigere benzinmotor til dem, der søger ydelse samt de karakteristiske R-Sport designelementer.
  6. Jaguar XE SE - Et godt valg for dem, der ønsker en god blanding af udstyr og værdi, finder her diesel partikel filter som del af standardudstyret.

Hver af disse varianter er skabt for at matche forskellige præferencer, fra ydelse gennem AJ-V8 motoren til komfort med luksuriøse sportssæder og opdateret teknologi som automatisk softwareopdatering. Vælg den JX-XE model, der passer bedst til dit liv og dine behov på vejene.

Hvad er fordele og ulemper ved Jaguar XE?

FordeleUlemper
- Bilen tilbyder god plads foran.- Lav bagagerumskapacitet på kun 265 liter.
- God standardudstyr og sportslig kørsel.- Høj forbrug på 6,2 liter diesel per 100km (16,7 km/L)
- Premium bil med god komfort- og sikkerhedsudstyr.- Prisen er høj.
- Kan rumme op til 605 liter med bagsædernes omklappelige funktion.- Yderligere investering kræves for omfattende udstyrspakke.

Hvordan klarer Jaguar XE sig i test?

Jaguar XE D180 S AWD har imponeret i flere sikkerheds- og miljøtests. Den fik fem stjerner i NCAP's kollisionstest, hvor den scorede 92% af de mulige point. Dette viser, at bilen er meget sikker.

I en anden test opnåede den 47 ud af 50 mulige point, hvilket også er et fremragende resultat. Disse tests bekræfter, at Jaguar XE ikke kun ser godt ud, men også beskytter dem inde i bilen.

I ADAC Ecotest fik Jaguar XE tre ud af fem stjerner med 65 point i alt. Denne test måler, hvor miljøvenlig bilen er. Selvom det ikke er topkarakter, viser det stadig, at Jaguar XE gør et solidt forsøg på at være mere miljøvenlig.

Med både sikkerhed og miljøvenlighed for øje viser Jaguar XE sig at være en konkurrencedygtig bil i sin klasse.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Jaguar XE?

Jaguar XE D180 S AWD er en elegant bil, men mange andre biler ligner den. Her er nogle alternativer, hvis du leder efter noget lignende.

  1. BMW 3-serie - Denne serie tilbyder også en god køreoplevelse og luksus. BMW 3-serie har forskellige motorstørrelser og kan komme med baghjulstræk eller firehjulstræk.
  2. Audi A4 - Audi A4 er kendt for sin høje kvalitet indenfor både interiør og ydeevne. Bilen leveres ofte med quattro firehjulstræk, som sikrer godt vejgreb.
  3. Mercedes-Benz C-Klasse - Mercedes-Benz's C-Klasse kombinerer luksus og performance. Den tilbyder et bredt udvalg af motorer og udstyr, og dens kabine sætter standarder for klassen.
  4. Volvo S60 - Volvo S60 fremhæves for sin sikkerhed og komfort. Med en fokus på teknologiske funktioner tilbyder den en anderledes tilgang end Jaguar XE.
  5. Alfa Romeo Giulia - Alfa Romeo Giulia står ud med sit iøjnefaldende design og sportslige karakteristika. Den giver følelsen af italiensk stil sammen med kraftfuld ydeevne.
  6. Lexus IS - Lexus IS tiltrækker dem, der ønsker en blanding af teknologi, luksus og pålidelighed. Modellen byder på unikke hybridmuligheder sammen med traditionelle motorvalg.

Alle disse biler konkurrerer i det såkaldte premium segment hvor Jaguar XE normalt placeres, hver med unikke egenskaber som kan appellere til forskellige bilkøbere på jagt efter deres næste køretøj.

Hvor langt kører Jaguar XE D180 S AWD på literen?

Jaguar XE D180 S AWD har et forbrug på 6,2 liter diesel for hver 100km (16,7 km/L) ifølge ADAC Ecotest. Med en tankstørrelse på 56 liter kan bilen køre cirka 900 km på en fuld tank. Dette gør den til et effektivt valg for dem, der ønsker en bil, der kombinerer luksus med økonomi.

Den lange rækkevidde betyder også, at ejere sjældent skal bekymre sig om hyppige stop for at tanke brændstof, hvilket gør den ideel til lange ture.

Hvilken motor har en Jaguar XE D180 S AWD?

En Jaguar XE D180 S AWD er udstyret med en kraftfuld firesylindret dieselmotor. Denne motor giver bilen 180 hestekræfter. Med så meget kraft kan bilen accelerere fra 0 til 100 km/h på kun 8,4 sekunder.

Motors drejningsmoment er på 430 Nm, hvilket giver en glidende kørsel og god acceleration.

Bilen har også en imponerende tophastighed på 222 km/h. Trods denne stærke ydelse, holder den gennemsnitlige brændstofforbrug sig ret økonomisk på 6,2 liter per 100km (16,7 km/L) Dette gør Jaguar XE D180 S AWD til en tiltalende mulighed for dem, der søger både kraft og økonomi i deres køretøj.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Jaguar XE D180 S AWD?

Jaguar XE D180 S AWD har en stærk motor med 180 hestekræfter. Denne bil kan virkelig flytte sig takket være dens kraft. Med så mange hestekræfter og et drejningsmoment på 430 Nm, får føreren en spændende køreoplevelse.

Kraften i motoren er perfekt til lange ture og hurtige accelerationer. Denne Jaguar kan skyde fra 0 til 100 km/h på kun 8,4 sekunder og kan nå en tophastighed på 222 km/h. Kraften og fart er i centrum her.

Hvad er tophastigheden for en Jaguar XE D180 S AWD?

Tophastigheden for en Jaguar XE D180 S AWD er 222 km/t. Denne model, der blev prøvet af Christoph Pauly M. Sc. i marts 2020, har en kraftfuld motor, som yder op til 180 hk og 430 Nm i drejningsmoment.

Denne kombination sørger for, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 8,4 sekunder. Dette gør Jaguar XE D180 S AWD til et hurtigt valg for dem, der søger en bil, der kombinerer luksus med ydeevne.

Hvor hurtigt accelererer en Jaguar XE D180 S AWD fra 0-100 km/t?

En Jaguar XE D180 S AWD kan accelerere fra 0 til 100 km/h på kun 8,4 sekunder. Dette ydelsestal skyldes dens stærke motor, der leverer op til 180 hestekræfter og et drejningsmoment på 430 Nm ved bare 1800 omdrejninger.

Kraften og hurtigheden gør denne model til et imponerende valg for bilkøbere, der ønsker både fart og luksus.

Hvad er dimensionerne på en Jaguar XE?

Jaguar XE har en udvendig bredde på 2,09 meter. Denne størrelse giver dig en god ide om, hvor meget plads du vil have, når du parkerer eller kører gennem smalle veje. Bilen er udformet til at kombinere stil og funktionalitet, hvilket også ses i dens lastekapacitet.

Bagagerummet kan holde 265 liter. Når du klapper bagsæderne ned, stiger denne kapacitet til 605 liter. Det giver ekstra fleksibilitet, når du skal have mere med på turen. Med disse mål passer Jaguar XE perfekt til både bykørsel og længere roadtrips, hvor plads og komfort er vigtige.

Hvor stort er bagagerummet i en Jaguar XE?

Bagagerummet i en Jaguar XE har en kapacitet på 265 liter. Dette tal kan øges til op til 605 liter, når bagsæderne klappes ned. Denne feature gør det nemt at udvide pladsen, hvis du har brug for at transportere større ting.

Med sådan en fleksibel bagagerumskapacitet passer Jaguar XE godt til dem, der måske skal bruge bilen til både daglig brug og til længere ture, hvor ekstra opbevaringsplads er nødvendig.

Den omklappelige funktion af bagsæderne tilføjer altså en værdifuld fleksibilitet for bilkøbere.

Kan man få anhængertræk på en Jaguar XE?

Ja, en Jaguar XE D180 S AWD kan udstyres med anhængertræk. Det er godt for folk, der har brug for at trække en trailer eller campingvogn. Bilen tillader op til 1800 kg på anhængertrækket.

Dette gør bilen mere alsidig og praktisk for dem, der nyder fritidsaktiviteter, der kræver ekstra bagageplads. Uanset om det er for weekendturen eller for at flytte tungere genstande, udvider muligheden for at montere et anhængertræk bilens anvendelighed.

Det bemærkes, at der ikke findes specifikke forbrugs- og CO2-udslipsdata i relation til brug af anhængertræk på denne model. Købere skal huske dette, da det kan påvirke brændstofforbruget, når de transporterer tunge belastninger.

Dog sikrer funktioner som luftioniseringsfunktionen og de valgfrie tonede ruder en behagelig køreoplevelse, også når bilen anvendes til at trække last.

Hvor mange kg må en Jaguar XE trække på anhængertrækket?

En Jaguar XE D180 S AWD kan trække 1800 kg på anhængertrækket. Dette gør den til et godt valg for dem, der har behov for at trække tunge laster som f.eks. en stor campingvogn eller en båd.

Med denne kapacitet er bilen i stand til at håndtere de fleste opgaver, man kunne forestille sig. Det er værd at overveje for bilkøbere der kigger efter en stærk og pålidelig bil til transport af tungere laster.

Hvilke fælge kan man få til en Jaguar XE?

Valg af fælge til en Jaguar XE påvirkes af bilens tekniske specifikationer og køberens personlige smag. Det rigtige valg af fælge forbedrer bilens udseende og ydeevne.

  1. Originale Jaguar-fælge: Tilbydes direkte fra producenten, designet specifikt til Jaguar XE, sikrer perfekt pasform og ydelse.
  2. Letmetal fælge: Populær blandt ejere for at forbedre både udseendet og håndteringen af bilen. Findes i forskellige størrelser og design.
  3. Stålfælge: En mere økonomisk mulighed, ideel til vinterbrug sammen med vinterdæk for optimal sikkerhed under kolde vejrforhold.
  4. Eftermarkedsfælge: Fra tredjepartsproducenter, tilbyder en bred vifte af design og størrelser ofte til en lavere pris end originale dele, men det er vigtigt at kontrollere kompatibilitet.
  5. High-performance fælge: Specielt designet til høje hastigheder og skarpere handling, disse kan være dyrere men tilbyder overlegen præstation.

Valget mellem disse muligheder afhænger ofte af budget, personlige præferencer og kørselsbehov. Det anbefales kraftigt at konsultere med en ekspert eller autoriseret forhandler som Kinnerup AutoKommission i Vodskov for rådgivning baseret på de specifikke krav til din Jaguar XE D180 S AWD med henblik på stelnummer (VIN) identifikation og anhængertræk kapacitet (1800 kg), da disse aspekter kan påvirke valget.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Jaguar XE?

At vælge de rigtige vinterdæk til Jaguar XE er afgørende for sikkerheden og køreoplevelsen. Jaguar XE har baghjulstræk og kommer ofte med en dieselmotor, så det er nødvendigt at finde dæk, der matcher disse specifikationer.

  1. Tjek vinterdæks trækkraft på sne og is. Det skal være dæk, der klarer sig godt under disse forhold, da bilen har baghjulstræk.
  2. Sørg for at vælge dæk, der passer til en dieselmotor med automatgear. Dette sikrer optimal ydeevne i vintermånederne.
  3. Med en tankkapacitet, der giver en rækkevidde på omkring 900 km, skal dækkene kunne holde til lange ture uden problemer.
  4. Vælg dæk, der ikke fylder meget i bilens lille bagagerum på kun 265 liter. Små men effektive dæk er afgørende her.
  5. Sikkerhed først: Dækkene skal kunne opretholde stabilitet og kontrol selv under glatte vejrforhold.
  6. Husk på børnesikkerhedsfunktionerne i din Jaguar XE; vælg dæk, der understøtter disse funktioner bedst muligt.
  7. Vælg vinterdæk med god holdbarhed og pålidelighed for at klare forskellige vejrbetingelser gennem hele sæsonen.
  8. Overvej anhængertræks kapaciteten på 1800 kg hvis du planlægger at bruge din bil til tungere transport.

Ved at følge disse punkter finder du de bedste vinterdæk til din Jaguar XE og sikrer dig en tryg kørsel hele vinteren igennem.

Hvor sikker er en Jaguar XE?

En Jaguar XE D180 S AWD er meget sikker. Den har fem stjerner i NCAP kollisionstesten. Det viser, at bilen beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke. Bilen fik 92% af de mulige point i sikkerhedstesten.

Det er højt og fortæller, at bilen passer godt på sine passagerer.

Sikkerhedsfunktionerne i denne bil er mange. Den har ting som adaptiv fartpilot, aktiv sporholdeassistent og nødbremse. Disse ting hjælper med at undgå ulykker. Der er også mulighed for at få head-up display.

Det gør det nemmere at holde øje med vejen. Bilen viser, at sikkerhed og komfort går hånd i hånd.

Hvordan er interiøret i en Jaguar XE?

Interiøret i en Jaguar XE imponerer med en stor 10 tommer skærm, der fungerer ved berøring. Denne skærm viser alt med klar grafik, så føreren nemt kan følge med. For dem, der sætter pris på god lyd og nem kommunikation, tilbyder bilen digital radio, mulighed for at tilslutte både USB og jackkabler, Bluetooth til musik og opkald samt Apple CarPlay og Android Auto.

Dette gør køreturen både behagelig og underholdende.

Bagagerummet starter på 265 liter men kan øges til 605 liter, hvis man vælger at lægge bagsæderne ned. Det giver god plads til bagage. Indeni er bilen også gjort ekstra komfortabel med god lydisolering, som sørger for et lavt støjniveau på kun 67,1 dB(A) ved 130 km/t.

For dem, der ønsker lidt mere luksus, kan bilen også fås med ekstra udstyr som tonede ruder og en luftioniseringsfunktion.

Hvor mange personer er der plads til i en Jaguar XE?

En Jaguar XE har sæder til fem personer. Bagsæderne kan klappes ned for at give mere plads til bagage. Folk, der sidder bag i, har nok plads, selvom bilens skrånende taglinje kan gøre, at høje mennesker ikke har så meget plads over hovedet.

Denne bil passer godt til både familier og dem, der har brug for ekstra plads til ting, specielt hvis man ofte kører med flere passagerer eller skal have meget med på turen.

Hvilket lydsystem har en Jaguar XE?

Jaguar XE er udstyret med topmoderne multimedia-udstyr, der omfatter Digitalradio, USB- og jack-kabler til nem tilslutning. Denne bil giver også mulighed for trådløs lydstreaming via Bluetooth.

For ejere, der nyder at bruge deres smartphones i bilen, understøtter den både Apple CarPlay og Android Auto. Dette giver føreren mulighed for bekvemt at integrere deres mobile enheder med bilens system, så de kan nyde musik, podcasts eller navigere med let adgang til touch-skærmen i bilen.

Denne teknologi sikrer en høj kvalitet af lydoplevelse i Jaguar XE, hvilket gør hver køretur til en nydelse for både fører og passagerer.

Hvilke apps kan man få til en Jaguar XE?

I en Jaguar XE kan ejere nyde mange apps, takket være bilens multimediaudstyr. Disse apps gør køreturen lettere og mere underholdende med alt fra musik til navigation.

  1. Apple CarPlay: Giver adgang til iPhone-apps direkte på bilens skærm.
  2. Android Auto: Lader dig bruge Android-telefonens apps i bilen.
  3. Spotify: Musikstreaming app, hvor du kan høre dine yndlingsnumre eller podcast.
  4. Waze: En community-baseret trafik- og navigation app, som giver realtidstrafikoplysninger.
  5. Google Maps: Tilbyder kortlægning og turn-by-turn navigation til din destination.
  6. WhatsApp: Giver mulighed for at sende beskeder hands-free ved hjælp af talekommandoer.
  7. Podcast Apps: Adgang til tusindevis af podcasts inden for alle tænkelige genrer.
  8. Audible: App for lydbøger, som giver dig mulighed for at lytte til bøger under kørslen.
  9. TuneIn Radio: Globale radiostationer, musik, sport og nyhedsudsendelser lige ved hånden.
  10. Zoom: Muliggør virtuelle møder, så du kan holde møder uden at skulle forlade din bil.

Alle disse apps kræver en stabil internetforbindelse, som enten kan være via mobildata eller en Wi-Fi-hotspot i bilen for at fungere optimalt under kørsel. Med disse teknologier bliver Jaguar XE ikke bare et transportmiddel men et mobilt kontor og underholdningscenter på hjul.

Opdateres softwaren i en Jaguar XE automatisk?

Ja, en Jaguar XE får sine softwareopdateringer helt af sig selv. Disse opdateringer sker gennem bilens infotainmentsystem. De inkluderer forbedringer og nye ting til bilen. Bilen skal bare være forbundet til Wi-Fi.

Så henter den selv det nyeste software.

Man kan også tage sin bil til en autoriseret forhandler for at få opdateringerne. Det er en god ide at sørge for, at ens bil altid har den nyeste software. Det hjælper nemlig både ydeevnen og sikkerheden.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Jaguar XE?

Jaguar XE tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr, der kan gøre køreoplevelsen endnu bedre. Fra designelementer til tekniske forbedringer, findes der noget for enhver smag.

  1. Tonede ruder giver privacy og beskyttelse mod solens stråler.
  2. Luftioniseringsfunktion renser bilens indvendige luft for en friskere følelse.
  3. Parkeringssensorer, både foran og bagpå, letter parkering ved at advare om objekter rundt om bilen.
  4. Bakkamera øger sikkerheden ved at give et klart syn over det, der sker bag bilen.
  5. Matrix LED-lygter forbedrer natsynet med kraftigere og mere præcis belysning.
  6. Scheinwerferreinigungsanlage er vaskesystemet til lygterne, som holder dem frie for snavs og snavs.
  7. Anhængertræk (1800 kg) gør det muligt at trække tunge belastninger med lethed.
  8. Forskellige fælge kan personliggøre bilens udseende og matche ejerens stil.

    9.s Vinterdæk sikrer optimal ydeevne under kolde og glatte vejrforhold.

    10.s En række lydsystemer fra enkle til avancerede opfylder alle musikelskeres behov.

    11.s Diverse apps kan integreres i bilens system for navigation, musikstreaming og mere.

    12.s Softwareopdateringer foregår automatisk, så bilens systemer altid er opdaterede med de nyeste funktioner.

    13.s Et stort udvalg af interiørtilpasningsmuligheder giver mulighed for at skabe en unik kabineoplevelse.

Dette udstyr og disse funktioner giver Jaguar XE-ejeren mulighed for at tilpasse sin bil nøjagtigt efter egne ønsker og behov.

Hvilke teknologier bruges i en Jaguar XE?

En Jaguar XE er fyldt med moderne teknologier. Den har parkeringssensorer foran og bagpå. Der er også et bakkamera som standard, så det er nemmere at parkere bilen. Bilen tilbyder luftioniseringsfunktion og kan have tonede ruder som ekstra udstyr.

For dem, der elsker teknik, har Jaguar XE en stærk multimediepakke. Denne pakke inkluderer Digitalradio, USB- indgange, og man kan tilslutte sin smartphone med Bluetooth. Bilister kan nyde musik og håndfri opkald nemt.

Apple CarPlay og Android Auto er også med i pakken, så man kan bruge sine favoritapps på bilens skærm.

Sikkerheden er høj i en Jaguar XE. Den kommer med adaptiv fartpilot, der kan justere bilens hastighed efter trafikken. Der er også en aktiv sporholdeassistent, der hjælper med at holde bilen i sit spor.

Hvis der sker et uheld, træder bilens nødbremse i kraft for at mindske skaden. Man kan også vælge at få et head-up display som giver vigtig information projiceret på forruden, så øjnene kan blive på vejen.

Alt dette udstyr gør Jaguar XE til en af de mest teknologi-fyldte biler på vejen.

Hvad koster en Jaguar XE D180 S AWD Automatik i grøn ejerafgift?

En Jaguar XE koster i 2024 ca. fra 2.160 kr til 5.460 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Jaguar XE til service?

En Jaguar XE skal til regelmæssigt tjek for at holde bilen i god form. Det anbefales, at den tjekkes hvert andet år eller efter 34.000 kilometers kørsel, alt efter hvad der kommer først.

Dette sikrer, at alle dele fungerer som de skal, og forebygger større skader. Under service bliver vitale dele som bremser og stelnummer gennemgået for at sikre alt er i orden.

Nogle dele såsom dæk og bremser kan have brug for hyppigere tjek afhængigt af kørestilen og de veje, bilen oftest køres på. Det er vigtigt at følge serviceplanen for at bibeholde bilens garantidækning og sikre en sikker køretur.

Kunden skal huske at tjekke bilens manual for specifikke detaljer omkring serviceintervaller.

Hvilke dele på en Jaguar XE går mest i stykker?

At købe en Jaguar XE kan være spændende, men det er godt at vide, hvilke dele der ofte går i stykker. Dette kan hjælpe bilkøbere med at forstå de mulige fremtidige omkostninger og vedligeholdelse.

  1. Bremser: Dele som skiverne bliver ofte slidte og kræver udskiftning. Slid på disse er almindeligt ved normal brug.
  2. Elektriske komponenter: Problemer med bilens elektronik, såsom fejl på infotainmentsystemet eller fejlfunktion af vindueshejsere, opstår jævnligt.
  3. Luftaffjedringssystem: På modeller udstyret med dette system kan luftaffjedringen lække eller fejle og kræver dyre reparationer.
  4. Udstødningssystemet: En del af udstødningssystemet, inklusiv katalysatoren, kan gå i stykker over tid pga. korrosion eller blokeringer.

    5n Motor: Specifikke motordele såsom turbo'en kan opleve problemer, især hvis regelmæssig vedligeholdelse forsømmes.

  5. Transmission: Automatgearkassen har nogle gange problemer med skift eller funktion, som kræver professionel service.
  6. Vandpumpe: Denne vigtige komponent til motorkølingen holder ikke altid hele bilens levetid og må udskiftes for at undgå overophedning af motoren.
  7. Hjullejer: Fejl på hjullejerne giver støj fra hjulene og skal udskiftes for sikkerheds skyld.

Disse punkter sammensætter en kort oversigt over væsentlige dele på en Jaguar XE, som kunne have behov for ekstra opmærksomhed eller tidlige udskiftninger under ejerskabet.

Hvor lang tid dækker garantien på en Jaguar XE?

Garantien på en Jaguar XE varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det, der først opnås, gælder. Denne garanti sikrer mod fejl og mangler vedrørende materialer og håndværk.

Jaguar XE D180 S AWD blev lavet mellem juni 2019 og oktober 2020, så denne garantiperiode giver ejere en vis tryghed i de første år efter køb.

Garantien omfatter ikke skader forårsaget af normal brug eller uheld. Det er derfor vigtigt for ejerne at kende begrænsningerne i garantien. Denne information er især nyttig, hvis du tænker på at købe en Jaguar XE fra kinnerup autokommision i Vodskov eller et lignende sted.

Ved at vide præcis, hvad garantien dækker, kan købere tage velinformerede beslutninger og undgå overraskelser senere hen.

Hvad dækker garantien på en Jaguar XE?

En Jaguar XE kommer med en garanti, der dækker 3 år eller 100.000 km, alt efter hvad der sker først. Denne beskyttelse omfatter typisk mekaniske og elektriske fejl, men ikke normal slidtage.

Købere kan også vælge at forlænge garantien for endnu mere sikkerhed. Det gør man ofte, hvis man vil beskytte sin bil længere. Det kræver, at man passer godt på sin bil og følger fabrikkens serviceplan.

Man skal sørge for, at autoriserede forhandlere står for al service og reparation. På den måde holder garantien.

Hvis kunden vælger det, kan bilen få en fabriksgaranti på op til 5 år eller 200.000 km. Det viser sig ofte som en god idé for dem, der kører meget og vil sikre sig mod større, uventede udgifter til reparationer.

Husk altid at tjekke de præcise betingelser i din garantiaftale. Dette sikrer, at du ved nøjagtigt, hvad din garanti dækker og hjælper med at undgå problemer senere.

Guides til andre varianter af Jaguar XE

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 25.07.2024, 08.29.05

Opdateret 25.07.2024, 08.29.05

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel