Guiden handler om Jeep Avenger Elektro Summit+ (Årgang 05/2023 - 12/2023)

Købsguide: Jeep Avenger Elektro Summit+ (05/2023 - 12/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Jeep Avenger?

Før du køber en Jeep Avenger, er det vigtigt at vide, at den er Jeeps første helelektriske bil. Dette femdørs køretøj hører til i klassen for mindre SUV'er og har en motor med 156 hestekræfter.

Jeep Avenger tilbyder en teoretisk rækkevidde på lidt over 310 km, hvis forholdene er de bedste. Dog, hvis du skal oplade bilen hjemme ved en almindelig stikkontakt, tager det omkring 25 timer.

Med en Wallbox kan denne tid reduceres til cirka 5,5 timer. En vigtig detalje er også, at Avenger ikke har mulighed for at trække anhænger eller bære last på taget.

Avenger kom først ud som den eneste elbil fra Jeep, men senere kom der også en hybridmodel på markedet i Europa. Dette giver kunder flere valgmuligheder. Men husk på, lastekapaciteten er begrænset i Avenger, og den kan ikke bruges med anhængertræk eller taglast.

Denne information hjælper dig med at forstå, hvad du kan forvente af en Jeep Avenger, før du beslutter dig for køb.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Jeep Avenger?

Jeep Avenger kom først som en elbil. Det var Jeeps første skridt ind i elbiler. Kort efter kom der også en hybrid model til Europa. Dette gav købere to muligheder: en ren elektrisk bil for dem, der vil have grøn kørsel, og en hybrid for dem, der søger en blanding af benzin og elektricitet.

Disse to varianter af Jeep Avenger giver forskellige oplevelser. Den rene elbil er god for miljøet og kører kun på strøm. Hybridmodellen bruger både strøm og benzin. Dette betyder, at man kan køre længere uden at skulle lade bilen op så ofte.

Jeep har altså skabt valgmuligheder for at møde forskellige behov hos bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Jeep Avenger?

Fordele Ulemper
Fuld elektrisk drivsystem Begrænset lastekapacitet
Rækkevidde på knap over 310 km Intet anhængertræk eller taglast
Opladningstid på ca. 5,5 timer med Wallbox Manglende materialkvalitet
Beskyttende kunststofbeklædning mod lakskader Manglende fuld ruteplanlægning

Hvordan klarer Jeep Avenger sig i test?

Jeep Avenger Elektro Summit+ gør det godt i test. Den har fine køreegenskaber og hurtig acceleration. Den er også sikker og behagelig at køre i. Men, nogle folk synes ikke om kvaliteten af materialerne inde i bilen.

De siger også, at den mangler i planlægning af lange ture og at bære tunge ting på taget eller med anhænger.

Denne bil har konkurrenter som Hyundai Kona Elektro og Opel Mokka-e. Jeep Avenger har dog et stærkt batteri. Det gør, at du kan køre næsten 310 km uden at lade den op igen. Hvis du bruger en hurtig oplader, kan du fylde batteriet op på cirka 5,5 timer.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Jeep Avenger?

Konkurrenter til Jeep Avenger Elektro Summit omfatter Hyundai Kona Elektro, Opel Mokka-e, Peugeot e2008 og Volvo EX30. Disse biler byder på elektrisk kørsel ligesom Avenger. De har alle unikke egenskaber, men de konkurrerer om de samme købere.

Volvo EX30 og Hyundai Kona Elektro er kendt for deres teknologi og køreegenskaber. Opel Mokka-e og Peugeot e2008 fremhæver deres design og komfort.

Hver af disse biler har forskellige fordele. For eksempel har nogle bedre batterikapacitet eller hurtigere opladning end andre. Valget mellem dem afhænger af, hvad du vægter højest: rækkevidde, design, teknologi eller pris.

Hvad er rækkevidden for en Jeep Avenger?

Jeep Avenger Elektro kan køre knap over 310 km på en enkelt opladning, hvis betingelserne er de bedste. Dette er takket være bilens effektive brug af strøm, som i gennemsnit ligger på 18,4 kWh per 100 km.

Med disse tal kan ejere forvente en bil, der klarer sig godt både i byen og på lange ture uden at skulle bekymre sig for meget om at finde et opladningspunkt ofte.

Batteriet i Avenger kan fuldt oplades hjemme ved en almindelig stikkontakt på cirka 25 timer, men hvis man bruger en speciel Wallbox, tager det kun omkring 5,5 timer. Denne fleksibilitet i opladningsmuligheder gør det nemt for ejere at sikre, at deres bil altid er klar til kørsel.

Hvor stort er batteriet på en Jeep Avenger?

Batteriet i en Jeep Avenger er 54 kWh i alt. Af dette er 51 kWh brugbart til kørsel. Til en fuld opladning skal man bruge 57,8 kWh på grund af tab under opladning. Dette viser, at bilen er lavet til dem, der ønsker at køre længere på ren el og støtter den grønne omstilling.

Man kan lade bilen på forskellige måder, som passer til forskellige behov. For eksempel tager det mellem 44,5 timer og 25 timer at lade op med et almindeligt hjemmestik. Med en Type 2 stik reduceres tiden til mellem 14 timer og 5,5 timer.

Hvis man bruger DC Hurtig CCS, bliver batteriet fyldt op på kun 31 minutter. Denne fleksibilitet gør bilen praktisk for mange forskellige livsstil.

Hvordan lader man en Jeep Avenger?

At lade en Jeep Avenger er let og tilgængeligt på flere måder. Man kan bruge forskellige lademuligheder alt efter behov og tilgængelig infrastruktur.

  1. Brug en almindelig husstandsstikkontakt: Dette er den mest enkle måde at lade din bil på. Det tager omkring 25 timer at få en fuld opladning.
  2. Installer en Wallbox hjemme: Med denne løsning kan du korte ladetiden ned til cirka 5,5 timer. En Wallbox er hurtigere end et normalt stikkontakt.
  3. Anvend offentlige ladestationer: Offentlige ladestationer tilbyder ofte hurtigladning, hvor man kan benytte Typ 2 eller DC Schnell CCS Serie for raskere opladning.
  4. Oplad ved hjælp af DC Schnell CCS Serie for maksimal effektivitet: Disse stationer giver mulighed for at oplade meget hurtigt, hvilket gør dem ideelle for lange ture.

Alt i alt giver disse metoder fleksibilitet og bekvemmelighed for ejere af Jeep Avenger, så de nemt kan holde deres bil opladet og klar til kørsel.

Hvor lang tid tager det at lade en Jeep Avenger?

At oplade en Jeep Avenger kan tage forskellig tid. Bruger du en almindelig stikkontakt derhjemme, tager det omkring 25 timer at få fuld opladning. Har du derimod en Wallbox installeret, går det hurtigere.

Her kan bilen oplades på cirka 5,5 timer. Det er godt at vide, hvilke muligheder du har, så du kan planlægge efter det.

Der findes også hurtigladestationer. Bruger du sådan en, kan du oplade din bil fra 10% til 80% på kun 31 minutter. Det er super hurtigt og praktisk, hvis du er på farten. Ladehastigheden afhænger dog af, hvor kraftig ladestationen er.

Hvilken motor har en Jeep Avenger?

Jeep Avenger Elektro Summit+ har en elektrisk motor. Denne motor yder 115 kW, hvilket svarer til 156 hestekræfter. Motoren giver også et drejningsmoment på 260 Nm. Dette gør bilen stærk og hurtig.

Denne type bil behøver ikke et gearskifte med forskellige trin, fordi den elektriske motor klarer arbejdet godt. Jeep Avenger kan køre omkring 310 km på en fuld opladning. Det viser, at bilen er god til lange ture uden at skulle stoppe for at lade ofte.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Jeep Avenger?

En Jeep Avenger Elektro Summit+ har en elektrisk motor. Denne motor giver bilen 156 hestekræfter. Kraften i motoren passer godt til bilens størrelse og vægt. Den sørger for, at bilen kan køre hurtigt og glat.

Dette gør Jeep Avenger til et godt valg for dem, der søger en bil med god ydelse.

Kraften på 156 hestekræfter betyder også, at Jeep Avenger kan håndtere forskellige køresituationer. Uanset om det er bykørsel eller lange ture på motorvejen, hjælper motorens styrke bilen med at yde sit bedste.

Dette gør køreturen både sjov og sikker for føreren og passagererne.

Hvad er tophastigheden for en Jeep Avenger?

Jeep Avenger kan køre op til 150 km/t. Denne fart gør den hurtig nok til de fleste ture på vejene. Med denne hastighed er Avenger et godt valg for dem, der vil have en bil, der kan klare både bykørsel og længere rejser uden problemer.

Hvad er dimensionerne på en Jeep Avenger?

Jeep Avenger er 4,29 meter lang og 1,82 meter bred. Højden på bilen er 1,58 meter. Dette giver bilen en god størrelse, så den er nem at køre i byen. Akselafstanden er 2,64 meter.

Det betyder, at der er god plads indeni til dem, der sidder i bilen.

Bagagerummet i Jeep Avenger har plads til 285 liter bagage. Når bagsædet lægges ned, bliver pladsen større. Så er der 585 liter til ting. Dette gør Avenger god til lange ture eller når man skal have meget med.

Hvor stort er bagagerummet i en Jeep Avenger?

Bagagerummet i en Jeep Avenger har plads til 285 liter. Når du folder bagsæderne ned, kan du få op til 585 liter plads. Det er nyttigt, hvis du skal have store ting med. Har du brug for endnu mere plads? Så kan bagagerummet udvides til hele 1.065 liter ved at klappe sæderne helt ned og fjerne taget.

Dette gør Jeep Avenger til et praktisk valg for dem, der ofte har brug for at transportere forskellige størrelser af last.

Kan man få anhængertræk på en Jeep Avenger?

Man kan ikke få anhængertræk på en Jeep Avenger. Denne bil har begrænset lastekapacitet og giver ikke mulighed for at montere anhængertræk eller bære ting på taget. Dette er vigtigt at vide for dem, der overvejer at købe en Jeep Avenger, især hvis de planlægger at bruge bilen til at trække en trailer eller andet udstyr.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Jeep Avenger?

Jeep Avenger har ikke en option for anhængertræk. Det betyder, du kan ikke trække en trailer med den. Den er bygget til at køre uden ekstra vægt bagpå. Jeep Avenger er god til bykørsel og mindre ture, men ikke til at trække tunge ting.

Dette er vigtigt at vide, hvis du ofte skal bruge en bil til at trække.

Hvilke fælge kan man få til en Jeep Avenger?

Til en Jeep Avenger kan man vælge mellem flere fælgestørrelser. Man kan starte med 17 tommer alufælge. Hvis man vil have noget større, er der også 18 tommer alufælge som ekstra udstyr.

For dem, der ønsker endnu større fælge, findes der 19 tommer alufælge. Alle disse størrelser giver bilen et unikt look.

Man kan finde forskellige designs af fælge til Jeep Avenger. Dette betyder, at man kan tilpasse sin bil efter sin egen stil. Der er mange stilarter at vælge imellem, så bilen kan se præcis ud, som man ønsker.

Jeep Avenger giver ejere muligheden for at gøre deres bil personlig med disse fælgevalg.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Jeep Avenger?

Vælg vinterdæk til din Jeep Avenger, der klarer sne og is godt. Dæk med dybe riller og et mønster designet til vintervejr er bedst. Det giver bilen godt greb og kortere bremselængde på glatte veje.

Søg efter dæk, som har et symbol med et snefnug inden i et bjerg. Dette symbol viser, at dækkene er testet og godkendt til vinterbrug. Godkendte vinterdæk forbedrer sikkerheden og ydeevnen for din Jeep Avenger i koldt vejr.

Det er også smart at tjekke dækkenes størrelse og tryk. Dine Jeep Avenger's manualer vil fortælle den anbefalede størrelse og tryk for vinterdæk. At holde det rigtige tryk sikrer, at dækkene fungerer optimalt.

Mange foretrækker også at købe et ekstra sæt fælge til vinterdækkene. Det gør det lettere at skifte mellem sommer- og vinterdæk.

Hvor sikker er en Jeep Avenger?

Jeep Avenger er fyldt med sikkerhedsfunktioner. Den har airbags foran og ved siden af, plus hovedairbags der beskytter folk i yderpladserne. Bilen kommer også med teknologier som hjælper dig med at bremse hurtigt, holder dig i din bane, og tilpasser din fart efter trafikken.

Disse egenskaber gør Avenger tryg at køre i.

Desuden viser ADAC Ecotest, at Jeep Avenger er god for miljøet med 96 point og fem stjerner. Bilen bruger kun 18,4 kWh strøm per 100 km og udleder 92 g CO2 per km. Den har også ekstra sikkerhedsting som systemer til nødbremse for fodgængere, advarsel hvis du er ved at krydse vejbanen, og tjek af dæktrykket.

Dette viser, at Jeep Avenger ikke blot passer på sine passagerer men også på miljøet.

Hvordan er interiøret i en Jeep Avenger?

Interiøret i en Jeep Avenger er lavet med sort hård plastik. Dørpanelerne har ikke blød polstring. Bilen har et klimaanlæg og sædevarme, men du kan ikke få varme i rattet. Infotainmentsystemet bruger Android Automotive og har en stor skærm på 10,25 tommer.

Du skal betale ekstra, hvis du vil have et navigationsprogram, som fortæller om trafik og steder at oplade bilen.

Stemmestyringen forstår, hvordan folk normalt taler. Den kan styre klimaanlægget, men nogle gange virker den ikke godt. Den kan være langsom og lave fejl.

Hvor mange personer er der plads til en Jeep Avenger?

En Jeep Avenger Elektro Summit+ kan have fem personer i bilen. Foran kan folk op til 1,95 meter sidde godt. Men på bagsædet er der kun plads til folk op til 1,75 meter. Dette skyldes, at der ikke er så meget plads til benene bag i bilen.

Hvilket lydsystem har en Jeep Avenger?

Jeep Avenger har et godt lydsystem. Det inkluderer radio med DAB+. Du kan snakke i telefon uden at holde mobilen, fordi der er Bluetooth håndfri tale. For at tilslutte din mobil er der USB-stik (1x USB-A og 2x USB-C).

Du kan også bruge Apple CarPlay og Android Auto til at sætte din smartphone til bilens system. En smart ting er trådløs opladning. Du kan lægge din telefon ned, så oplader den uden ledninger.

Hvilke apps kan man få til en Jeep Avenger?

Til en Jeep Avenger kan man får flere nyttige apps. Jeep-appen giver ejere adgang til bilens oplysninger og lader dem sætte personlige profiler op. Den har også smartphone-integration med Apple CarPlay og Android Auto.

Dette giver mulighed for at bruge telefonens apps direkte på bilens skærm. For at bruge navigationsfunktionen skal man købe det som ekstra. Denne app fortæller om trafik og hvor man kan finde ladestander.

Man kan tale til bilen for at styre ting som klimaanlægget med sprogstyring. Men denne funktion virker ikke altid hurtigt eller korrekt. Det er smart, men kan være lidt besværligt, hvis det ikke reagerer som forventet.

Opdateres softwaren i en Jeep Avenger automatisk?

Jeep Avenger har en avanceret software, som opdateres automatisk. Disse opdateringer hjælper med at holde bilen effektiv og sikre, at du får de nyeste funktioner. De kan også gøre bilen bedre at køre og bedre for miljøet.

Fordi opdateringerne sker automatisk, har du altid den nyeste teknologi og sikkerhedsfunktioner i din bil. Dette er dækket af garantien for en periode. Det er godt at følge bilfabrikantens råd om opdateringer for at få det bedste ud af din bil.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Jeep Avenger?

Til din Jeep Avenger kan du tilføje mange ting for at gøre den bedre og mere personlig. Her er en liste over muligheder:

  1. Vinterpakke: Denne pakke indeholder særlige dæk og måtter, der passer til koldt vejr. Den sørger for, at bilen klarer sig godt i sne og is.
  2. Navigationsystem: Du kan få et ekstra navigationsystem, der hjælper dig med at finde vej overalt.
  3. Jeep-app: Med denne app på din telefon kan du tjekke bilens info og indstille dine egne brugerprofiler, så alting er klar, når du sætter dig ind.
  4. Naturlig stemmestyring: Dette system lader dig styre ting som klimaanlægget med din stemme, selvom det nogle gange kan være langsomt.
  5. Anhængertræk: Du kan få monteret anhængertræk, så du kan trække en trailer eller caravan.
  6. Digital instrumentering: For en mere moderne følelse har Avenger et digitalt instrumentbord, der viser al vigtig information klart og tydeligt.
  7. Automatisk klimaanlæg: Dette system justerer temperaturen inde i bilen automatisk, så du altid har det behageligt.
  8. Adaptiv fartpilot: Denne smarte funktion tilpasser bilens fart efter trafikken foran for øget sikkerhed og komfort på vejen.
  9. Hill Descent Control: Dette system hjælper med at kontrollere bilens hastighed i stejle nedkørsler uden at skulle bremse hårdt.
  10. Ekstraudstyr til lydsystemet: Du kan opgradere lyden i din Jeep Avenger med højere kvalitet af højtalere for en bedre lydoplevelse.

Disse valgmuligheder giver dig mulighed for at skræddersy din Jeep Avenger efter dine behov og ønsker.

Hvilke teknologier bruges i en Jeep Avenger?

Jeep Avenger bruger moderne teknologier. Den har et Android Automotive infotainmentsystem med en stor 10,25-tommers skærm. Systemet viser trafik og nærmeste ladestationer. En anden vigtig del er sprogstyring.

Den kan styre klimaanlæg, men reagerer ikke altid hurtigt. Jeep-appen giver adgang til mange informationer om bilen. Du kan se, hvor meget strøm der er tilbage, og sætte din bil op efter dine ønsker.

Bilen har også en kraftig elektrisk motor. Motor gør, at bilen kan køre stærkt og hurtigt. Den kan yde op til 156 hestekræfter og har et drejningsmoment på 260 Nm. For opladning har Jeep Avenger særlige funktioner.

Den kan forberede batteriet til opladning, genbruge energi og tilsluttes forskellige opladningskabler. Alle disse teknologier gør Jeep Avenger til en smart og moderne bil.

Hvad koster en Jeep Avenger Elektro Summit+ i grøn ejerafgift?

En Jeep Avenger Elektro Summit+ koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Jeep Avenger til service?

Serviceintervallet for en Jeep Avenger er ikke fastlagt i den givne information. Dette betyder, at ejere bør følge anbefalinger fra producenten og holde øje med bilens indikatorer.

Det er vigtigt for at sikre bilens ydeevne og sikkerhed. Garantiperioden for Jeep Avenger Elektro Summit+ er 8 år eller 160.000 km, hvilket kan give en indikation om bilens holdbarhed og mulige servicebehov over tid.

Ejerne opfordres til regelmæssigt at tjekke bilens manual for specifikke råd om vedligeholdelse og service.

Hvilke dele på en Jeep Avenger går mest i stykker?

På en Jeep Avenger er der nogle dele, som kan gå i stykker mere end andre. Blandt disse dele er batteriet og elektriske systemer ofte udfordret. Dette sker på grund af bilens store afhængighed af elektricitet for at fungere korrekt.

Elektriske problemer kan vise sig som fejl med lyssystemet eller problemer med opladningen.

Dertil kan hjulophænget også være et svagt punkt. Dette skyldes, at bilen bruges på forskellige slags veje, hvilket kan sætte ekstra pres på hjulene og deres systemer. Problemer med hjulophænget kan føre til en mindre behagelig køretur og kan kræve reparation for at sikre bilens sikkerhed og komfort.

Hvor lang tid dækker garantien på en Jeep Avenger?

Garantien på en Jeep Avenger Elektro Summit+ varer i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette giver ejere tryghed og viser tillid til bilens kvalitet. Batteriet i bilen er også dækket i denne periode, så man kan være sikker på, at det vil holde længe.

Disse garantier er vigtige for bilkøbere, da de beskytter mod uventede udgifter.

Garantien sikrer, at hvis noget går i stykker eller ikke virker som det skal, kan det blive repareret uden ekstra omkostninger. Dette omfatter også bilens hovedkomponenter som elektromotoren, der yder op til 115 kW (156 hk), hvilket giver god ydelse og sikkerhed for ejeren.

Jeep® Avenger lover langsigtet ydeevne og tryghed for køberne gennem sin langvarige garanti.

Hvad dækker garantien på en Jeep Avenger?

På en Jeep Avenger dækker garantien batteriet i op til 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette betyder, at hvis batteriet stopper med at virke indenfor denne periode eller før bilen når denne afstand, vil det blive repareret eller udskiftet uden omkostninger for ejeren.

Denne dækning er vigtig fordi batteriet spiller en stor rolle i bilens ydeevne og rækkevidde. Det hjælper bilejere føle sig mere sikre, når de vælger en elektrisk model som Jeep Avenger.

Denne garanti giver også ro i sindet for dem, der tænker på at købe en elektrisk bil. Ved at vide, at en så væsentlig del af bilen som batteriet er dækket i mange år, kan købere føle sig mere trygge ved deres investering.

Det viser også, at virksomheden har tillid til kvaliteten af deres produkt og står bag det over tid. Dette aspekt er noget, købere bør overveje, når de sammenligner forskellige elektriske biler.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.34.31

Opdateret 16.05.2024, 11.29.17

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel