Find brugte biler til salg

Guiden handler om Kia e-Soul (64 kWh) Spirit (Årgang 04/2019 - 04/2020)

Købsguide: Kia e-Soul (64 kWh) Spirit (04/2019 - 04/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Kia e-Soul?

Før du køber en Kia e-Soul, skal du vide, at den har en praksis-rækkevidde på 350-400 km ved blandet kørsel. Dette betyder, at du kan køre langt på en opladning.

Kia e-Soul kommer med enkeltzonet klimaanlæg. De dyrere modeller har også en varmepumpe og mere tonede ruder bagtil.

Det tager 1-2 timer at oplade bilen ved en hurtigladestation med CCS. Hvis du oplader hjemme ved en Wallbox, tager det næsten 10 timer. Bilen bruger omkring 18,8 kWh strøm per 100 km.

Det er godt at tænke over, hvordan og hvor ofte du skal oplade din Kia e-Soul, før du køber den.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Kia e-Soul?

Kia e-Soul kommer i to forskellige varianter. Begge er el-biler, men de har forskellig motorstørrelse og batteristørrelse.

  1. Den første variant har en motor på 100 kW og et batteri på 39,2 kWh. Dette giver bilen nok kraft til bykørsel og korte ture.
  2. Den anden variant er kraftigere med en motor på 150 kW og et større batteri på 64 kWh. Denne model kan køre længere på en opladning, hvilket gør den bedre til længere ture.

Begge modeller kommer med forskelligt udstyr som adaptiv fartpilot, varme i rattet og kunstlæder indtræk. De sikrer også at man kan nyde musikken med et godt lydsystem.

Kia tilbyder syv års garanti eller op til 150.000 km for batteriet i begge varianter. Dette viser, at Kia tror på deres produkt og vil stå ved siden af deres kunder.

Med disse valgmuligheder kan bilejere vælge den e-Soul model, der passer bedst til deres behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Kia e-Soul?

Fordele Ulemper
- Op til 394 km på en opladning ifølge Ecotest - Mindre plads i bagagerummet sammenlignet med nogle konkurrenter
- Praksis-rækkevidde mellem 350 til 400 km, op til 450 km i bytrafik - Designet er måske ikke for alle
- Batterigaranti på syv år eller 150.000 km - Højere købspris sammenlignet med fossile biler
- Forbedret rundumsicht over forrige model - Infotainment-system kan være svært at bruge for nogle
- Lavt køretøjsvægt og tyngdepunkt for bedre kørekomfort - Længere ladetider end forbrændingsmotorer
- Ingen gearkasse, men fire rekuperationsniveauer - Begrænset offentlig ladestruktur i nogle områder

Hvordan klarer Kia e-Soul sig i test?

Kia e-Soul fik gode resultater i en ADAC Autotest fra september 2019. Bilen blev rost for dens køreegenskaber, sikkerhed og hvordan den passer på miljøet. Dens Ecotest D-rangering viser, at den klarer sig godt i forskellige situationer som familiebrug, bykørsel og på lange ture.

Den scorede 2,1 til 3,1 i disse kategorier, hvilket viser dens styrker bredt.

Denne elbil imponerer også med sit pris og ydelsesforhold. Folk, der søger en bil, vil finde Kia e-Soul som et solidt valg. Den kombinerer komfort med teknologi og miljøvenlighed uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Kia e-Soul?

Kia e-Soul er en populær elbil. Den har mange konkurrenter på markedet.

  1. BMW i3: Dette køretøj er kendt for sit unikke design og hurtige acceleration. BMW i3 har et mindre batteri, men tilbyder stadig god rækkevidde og kraftfuld ydeevne.
  2. Hyundai Kona Elektro: Med en lignende størrelse batteri som Kia e-Soul, giver Hyundai Kona Elektro også en lang rækkevidde. Den skiller sig ud med sin sporty stil og høje komfortniveau.
  3. KIA e-Niro: Fra samme mærke, tilbyder e-Niro mere plads og ligner mere en traditionel SUV. Den har et stort batteri, som sikrer lang rækkevidde.
  4. Opel Ampera-e: Dette køretøj fremstår med et rummeligt indre og en imponerende rækkevidde, der overgår mange af sine konkurrenter. Ampera-e er både praktisk og effektiv for den daglige pendling.

Alle disse biler tilbyder elektrisk drivkraft og varierer i pris, design, størrelse på batteriet, og hvor langt de kan køre på en opladning. De viser forskellige muligheder for folk, der overvejer at købe en elbil som Kia e-Soul.

Hvad er rækkevidden for en Kia e-Soul?

Kia e-Soul kan køre langt på en opladning. Den kører fra 350 til 400 km ved blandet kørsel. I byen kan den endda køre op til 450 km. Det er godt for dem, der kører meget i byen.

Denne bil bruger elektricitet og har et stort batteri. Du kan oplade den hjemme eller ved offentlige ladestandere. Ved hurtigladning tager det kun 1-2 timer at få masser af strøm.

Hvor stort er batteriet på en Kia e-Soul?

Kia e-Soul har to batteristørrelser. Den første er på 39,2 kWh og den anden er på 64 kWh. Den store 64 kWh model kan køre op til 400 km på en opladning ved almindelig kørsel og op til 450 km i byen.

Batteriet får syv års garanti eller indtil bilen har kørt 150.000 km. Garantien gælder, hvis batteriets styrke falder under 70% af den oprindelige rækkevidde. Dette viser Kias tillid til deres produkt og giver ro i sindet for købere.

Hvordan lader man en Kia e-Soul?

At lade en Kia e-Soul er enkelt. Bilen kan oplades både hjemme og ved offentlige ladestationer. Her er en guide til, hvordan du gør:

  1. Brug et almindeligt 230 V stikkontakt hjemme: Det tager 31 timer at få bilen fuldt opladt.
  2. Find en hurtigladestation med CCS-stik: Her tager det kun 1-2 timer at lade bilen op.
  3. Tilslut kablet til bilens ladestik: Kia e-Soul har et stik til opladning på siden af bilen.
  4. Tjek ladestatus: Du kan se, hvor meget strøm der er på batteriet, på instrumentbrættet i bilen.
  5. Afslut opladning: Når batteriet er fuldt, skal du afbryde kablet fra både bil og strømkilde.

Ved brug af disse metoder kan man sikre, at Kia e-Soul altid er klar til kørsel.

Hvor lang tid tager det at lade en Kia e-Soul?

At lade en Kia e-Soul (64 kWh) Spirit går hurtigt ved en hurtigladestation. Her tager det kun 1-2 timer. Bruger man en Wallbox hjemme, skal man regne med næsten 10 timer for at få batteriet fuldt op.

Hvis man lader over almindelig husstand strøm med 230 V, tager det 31 timer at få en fuld opladning. Dette viser, at man har forskellige muligheder for opladning, alt efter hvor meget tid man har.

Hvilken motor har en Kia e-Soul?

Kia e-Soul kommer i to motorvarianter. Den ene har 136 hestekræfter og den anden har 204 hestekræfter. Den stærke motor giver op til 150 kW og har et moment på 395 Nm. Denne kraft sikrer hurtig acceleration.

Kia tilbyder også en model med en mindre motor, der yder 100 kW. Dette køretøj har et mindre batteri på 39,2 kWh. Den større version har et batteri på 64 kWh, som giver mere kraft.

Dette giver bilkøbere valgmuligheder afhængigt af deres behov for kraft og rækkevidde.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Kia e-Soul?

Kia e-Soul kommer i to stærke versioner. Den ene har 136 hestekræfter, og den anden er endnu kraftigere med 204 hestekræfter. Dette giver bilen god fart og lar den køre glat på vejen.

Med disse motorer får ejere af Kia e-Soul en bil, der både er sjov at køre og effektiv.

Valget mellem 136 hk og 204 hk afhænger af, hvad du leder efter i en bil. Vil du have mere kraft og hurtigere acceleration, er 204 hk-modellen det bedste valg. Foretrækker du en mere økonomisk bil, kan 136 hk-versionen være nok.

Begge giver en god køreoplevelse.

Hvad er tophastigheden for en Kia e-Soul?

Kia e-Soul (64 kWh) Spirit kan køre op til 160 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den er på sit højeste. Det er en god detalje at kende, hvis du tænker på at købe en Kia e-Soul og ønsker en bil, der kan klare hurtige ture.

Hvad er dimensionerne på en Kia e-Soul?

Kia e-Soul er en kompakt bil. Den har plads til mange ting. I bagagerummet kan man have 310 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der plads til 670 liter. Man kan også lave det større, op til 1.205 liter, hvis man kun bruger pladsen foran.

Denne bil er god til bykørsel og lange ture. Den har plads til kufferter og indkøbsposer. Så hvis du skal handle stort ind eller på ferie, er Kia e-Soul et godt valg.

Hvor stort er bagagerummet i en Kia e-Soul?

Bagagerummet i en Kia e-Soul er på 310 liter. Dette er plads nok til daglig indkøb og nogle tasker. Hvis du tager dækslet af, bliver rummet større, og du kan fylde det op til 445 liter.

Det er plads til cirka otte kasser med drikkevarer. Hvis du lægger bagsæderne ned, får du endnu mere plads. Da er der hele 670 liter til store ting som møbler eller sportsgrej.

Dette gør Kia e-Soul til en praktisk bil for dem, der har brug for plads.

Kan man få anhængertræk på en Kia e-Soul?

Ja, man kan godt få anhængertræk på en Kia e-Soul. Det gør bilen endnu mere praktisk for dem, der har brug for at trække for eksempel en trailer eller cykelholder. Kia har designet e-Soul, så den kan håndtere ekstra vægt bagpå.

Dette tilbehør er nyttigt for dem, der gerne vil have mere ud af deres elektriske bil.

Med et anhængertræk øges e-Souls alsidighed, hvilket betyder, at man ikke behøver at gå på kompromis med praktikaliteten ved at vælge en elektrisk bil. Så hvis du har planer om at bruge din Kia e-Soul til mere end blot bykørsel, er muligheden for at montere et anhængertræk perfekt.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Kia e-Soul?

En Kia e-Soul kan trække op til 300 kg. Dette gør den god til at have lette trailere eller cykelholdere bagpå. Bilen passer derfor til folk, der skal bruge den til mindre opgaver som at flytte haveaffald eller tage cyklerne med på tur.

Hvilke fælge kan man få til en Kia e-Soul?

Kia e-Soul giver dig valgmuligheder for hjul. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og designs.

  1. 17 tommer fælge - Disse er gode til hverdagskørsel og giver bilen et flot look.
  2. 18 tommer fælge - Større fælge, som gør bilen mere sporty.
  3. Aluminiumsfælge - Disse hjul er lette og stærke, perfekte til Kia e-Soul.
  4. Forskellige fælgdesigns - Kia e-Soul tilbyder forskellige designs, så du kan gøre din bil personlig.

Valg af hjul afhænger af din stil og hvad du bruger din bil til.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Kia e-Soul?

Valg af vinterdæk til en Kia e-Soul er vigtigt for sikkerhed og kørekomfort i de kolde måneder. Med den rette type dæk, kan bilen præstere bedst muligt på glatte veje.

  1. Søg efter dæk med høj vurdering i sne og is. Disse vil give bedre greb på glatte overflader.
  2. Vælg dæk mærker kendt for kvalitet. Nogle gode eksempler er Michelin, Continental, og Bridgestone.
  3. Overvej dækkets levetid og holdbarhed mod lave temperaturer.
  4. Se efter dæk der er designet til elektriske biler. De håndterer bilens vægt og moment bedre.
  5. Tjek målene på dine nuværende sommerdæk for at sikre korrekt størrelse og pasform.
  6. Overvej at købe komplette hjul (dæk monteret på fælge) for nem skift mellem sommer og vinter.
  7. Læs anmeldelser fra andre Kia e - Soul ejere om deres erfaringer med forskellige vinterdæk.
  8. Overvej dæks støjniveau for at bevare Kia e - Souls stille køreegenskaber.

Med den rette opmærksomhed på disse punkter, kan du sikre dig, at din Kia e-Soul er klargjort til vinteren med det optimale valg af vinterdæk.

Hvor sikker er en Kia e-Soul?

Kia e-Soul er testet for sikkerhed. Den har fået 89 point i Ecotest og fire ud af fem stjerner. Det viser, at bilen er ret sikker. Kia e-Soul har ikke en officiel NCAP Crashtest-vurdering, men den gode score i Ecotest giver tryghed.

Kia giver syv års garanti eller 150.000 km på bilens batteri. Dette garanti viser, at Kia stoler på deres bilers kvalitet og sikkerhed. Batteriets liv varer lang tid og det betyder mindre bekymring for ejerne.

ADAC Autotest i september 2019 bekræftede også, at e-Soul er en pålidelig bil.

Hvordan er interiøret i en Kia e-Soul?

Indeni Kia e-Soul er materialerne gode og byggekvaliteten stærk. Folk op til cirka 1,95 meter kan sidde foran uden problemer. Bag i bilen er der masser af plads til to voksne, men det bliver trangt for tre.

Der er kun holdere til drikkevarer og en lomme på bagsiden af passagersædet foran.

E-Soul har smart teknologi som DAB radio og mulighed for at bruge smartphone apps. Der er også et læderrat, der gør køreturen mere behagelig. Folk, der køber denne bil, vil nyde dens moderne indretning og praktiske detaljer.

Hvor mange personer er der plads til en Kia e-Soul?

Kia e-Soul har plads til fem personer. På bagsædet er der mest plads til to voksne. Hvis man prøver at sidde tre voksne der, bliver der ikke meget plads. Foran i bilen er der god plads og smarte steder at lægge ting.

Nogle modeller af Kia e-Soul har også sæder foran, som man kan justere med strøm. Dette gør det nemt at finde en god siddestilling. Bilen er også lavet, så det er let at sætte barnesæder i.

Hvilket lydsystem har en Kia e-Soul?

En Kia e-Soul har et Harman Kardon lydanlæg. Det inkluderer 10 højtalere, en subwoofer og en ekstern forstærker. Du kan også koble din enhed til bilen med USB eller AUX. Dette giver dig en stærk lydoplevelse.

Mange brugerne elsker dette lydsystem for dets klare lyd og stærke bas. Bilen lader dig justere lyden med avancerede indstillinger. Du kan lege med equalizeren og surround sound-effekter for at få lyden lige som du vil have den.

Hvilke apps kan man få til en Kia e-Soul?

Kia e-Soul giver adgang til mange nyttige apps. Disse apps gør køreturen bedre og lettere.

  1. Kia Access med fjernbetjening af bilen: Denne app lader dig kontrollere din bil fra afstand. Du kan låse den op, tjekke batteristatus og meget mere.
  2. Find My Car: Har du glemt, hvor du parkerede? Denne app hjælper dig med at finde din bil hurtigt i store parkeringshuse.
  3. Kia Charge: Planlæg opladning af din Kia e-Soul med denne app. Det gør det nemt at finde opladningsstationer og planlægge, hvornår du skal lade bilen op.
  4. Apple CarPlay og Android Auto: Tilslut din smartphone og brug dine yndlingsapps under kørslen. Få adgang til kort, musik og beskeder på en sikker måde via bilens display.
  5. Avanceret infotainment-system: Systemet i Kia e-Soul giver direkte adgang til mange online tjenester og underholdning uden at skulle bruge en telefon.
  6. Mulighed for flere apps: Du kan tilføje nye apps fra bilens app-butik eller få dem via softwareopdateringer fra Kia.
  7. Kia Connect-appen: Med denne app får du fjernadgang til din bil og kan se køredata og statistikker for at forbedre din køretur.
  8. Apps til navigation, musikafspilning, kommunikation: Brug disse integrerede muligheder for at navigere lettere, nyde musik eller holde kontakt med andre under kørslen.
  9. Adgang til streamingtjenester og musikapps: Stream din yndlingsmusik eller podcasts direkte fra bilens system uden behov for ekstra enheder.

Disse apps gør Kia e-Soul til en smart companion på vejen, der holder dig forbundet og underholdt uanset hvor du er på vej hen.

Opdateres softwaren i en Kia e-Soul automatisk?

Ja, en Kia e-Soul opdaterer sin software automatisk. Denne bil har teknologi, som gør det muligt for den at hente og installere opdateringer uden du skal gøre noget. Den kommer med funktioner som et navigationsapparat, elektriske ruder, aircondition og Bluetooth-tilslutning.

Disse kan blive bedre med nye opdateringer over tid. Du behøver ikke at tage din bil til et værksted eller bruge en USB-stik for at få nye funktioner eller forbedringer. Alt sker trådløst og gør bilen mere moderne med tiden.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Kia e-Soul?

Kia e-Soul tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Disse gør køreturen bedre og sikrere.

  1. Soltag giver lys og luft ind i bilen.
  2. Læderindtræk øger komforten.
  3. 10,25 touchskærm gør det let at styre bilens funktioner.
  4. Trådløs opladning holder din mobil opladet.
  5. Harman/Kardon lydsystem giver fantastisk lyd.
  6. Blindvinkelassistent hjælper med at se biler du ikke kan se.
  7. Parkeringsassistent gør det nemmere at parkere.
  8. Varme i rattet holder dine hænder varme om vinteren.
  9. Elektrisk justerbare sæder finder den perfekte siddestilling.
  10. Bakkamera viser hvad der er bag bilen.
  11. Fuldt reservehjul betyder du ikke strander med et fladt dæk.
  12. Tagbøjler giver mere plads til baggage.
  13. Ekstra USB - udgange holder alle gadgets opladet.
  14. 220V - stik i bagagerummet lader dig bruge større enheder på farten.

Disse ekstra dele gør Kia e-Soul både sjovere og sikrere at køre i.

Guides til andre Kia-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Kia e-Soul?

En Kia e-Soul har mange smarte teknologier. Den har et adaptivt affjedringssystem, der gør kørslen mere behagelig. For at se bedre om natten har den LED-lygter. Der er også et head-up display, så du kan holde øje med din fart uden at kigge væk fra vejen.

Bilen kommer med et navigationssystem, som hjælper dig med at finde vej. For komfort har den elektriske vinduer og klimaanlæg, som holder temperaturen perfekt indeni. Til musik og opkald bruger den Bluetooth-funktionalitet, så du nemt kan forbinde din telefon.

Disse teknologier gør Kia e-Soul både sikker og sjov at køre i.

Hvad koster en Kia e-Soul (64 kWh) Spirit i grøn ejerafgift?

En Kia e-Soul (64 kWh) Spirit koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Kia e-Soul til service?

En Kia e-Soul skal til service efter fabrikkens anbefalinger. Det betyder, at ejere bør følge en plan for regelmæssige tjek. Disse tjek hjælper med at holde bilen i god stand. Med en elbil som e-Soul er der færre mekaniske dele, der kan gå i stykker.

Dette gør vedligeholdelsen lettere og billigere end for biler med traditionelle benzinmotorer.

Batteriet i en Kia e-Soul har syv års garanti eller 150.000 km, hvilket viser Kias tillid til deres batteriers levetid. Dette er en vigtig del af serviceplanen, da batteriets sundhed er nøglen til bilens ydeevne og værdi over tid.

Ved at følge serviceplanen sikrer man, at bilen kører effektivt, og at eventuelle garantispørgsmål håndteres korrekt.

Hvilke dele på en Kia e-Soul går mest i stykker?

Kia e-Soul er kendt for sin pålidelighed og holdbarhed. Alligevel er der visse dele, der kan gå i stykker oftere end andre. Her er en liste over de mest almindelige problemer:

  1. Batteripakken: Dette kraftcenter kan miste evnen til at holde ladningen over tid.
  2. Skærme til infotainment: Disse viser undertiden ikke information korrekt.
  3. Elektriske vinduesløftere: De kan stoppe med at virke, så vinduerne ikke åbner eller lukker.
  4. Bremsekomponenter: Slidte bremser findes ofte ved serviceeftersyn.
  5. Fjernlys og baglygter: Pærer i disse lys kan brænde ud hurtigere end forventet.
  6. Kølesystemet: Problemer med at holde motoren kølig opstår lejlighedsvis.
  7. Luftfjedringssystemet: Denne del kan blive utæt, hvilket påvirker bilens køreegenskaber.

Disse punkter viser nogle af de områder, hvor Kia e-Soul ejere måske oplever problemer i løbet af bilens levetid.

Hvor lang tid dækker garantien på en Kia e-Soul?

Garantien på en Kia e-Soul varer i syv år eller indtil bilen har kørt 150.000 kilometer. Denne garanti er specielt for batteriet i bilen. Batteriet er vigtigt for at bilen kan køre langt.

Hvis batteriet ikke kan holde til mindst 70% af sin normale strøm, træder garantien i kraft. Denne regel hjælper med at sikre, at din bil kan køre godt og langt på strømmen. Garantien sikrer også, at du ikke skal bekymre dig om batteriet i de første mange år, du har bilen.

Hvad dækker garantien på en Kia e-Soul?

Kia e-Soul kommer med en stærk garanti. Den dækker syv år eller 150.000 km på bilens batteri. Det betyder, at hvis batteriet i din Kia e-Soul taber mere end 30% af sin kapacitet inden for denne periode, vil garanti sørge for reparation eller udskiftning.

Det er godt for dem, der bekymrer sig om bilens levetid og værdi.

Bilen har også en garanti, der sikrer mod skader og fejl på andre dele af bilen. Dette viser Kias tillid til deres biler og giver købere ro i sindet. Garantien sikrer, at du kan nyde din Kia e-Soul uden bekymringer for uventede reparationsomkostninger.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.52

Opdateret 10.09.2024, 14.33.52

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel