Find brugte biler til salg

Guiden handler om Kia Picanto 1.2 GT Line (Årgang 07/2020 - 04/2024)

Købsguide: Kia Picanto 1.2 GT Line (07/2020 - 04/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Kia Picanto 1.2 GT Line?

Kia Picanto 1.2 GT Line er en lille bil, der passer godt til bykørsel. Den har en motor med 1197 cc og 84 hk, som giver en kraftfuld køretur. Bilen kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 12,5 sekunder og har en topfart på 173 km/t.

Den bruger 5,6 liter benzin på 100km (20,0 km/L) og udleder 127 g CO2/km. Disse tal viser, at bilen er både sjov at køre og økonomisk.

Bilen kommer med syv års garanti eller indtil den har kørt 150.000 km. Det viser, at producenten stoler på bilens kvalitet. Bilen er også testet og har gode resultater for sikkerhed og brændstoføkonomi.

Med funktioner som klimaanlæg og fjernbetjent centrallås, får ejerne komfort og bekvemmelighed. Kia Picanto 1.2 GT Line er et godt valg for folk der ønsker en pålidelig og økonomisk bil til hverdagsbrug.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Kia Picanto?

Kia Picanto tilbyder forskellige varianter for at imødekomme forskellige behov. Fra juli 2020 til april 2024 er der især to vigtige motorvarianter, som købere kan vælge mellem.

  1. 1.0 Vision: Denne motorvariant prioriterer økonomi og passer godt til bykørsel. Med dens fokus på brændstofeffektivitet appellerer den særligt til dem, der søger en bil med lavere driftsomkostninger.
  2. 1.2 GT Line: Denne variant byder på mere power og er målrettet mod bilkøbere, der ønsker lidt mere sjov og ydelse bag rattet. Den skiller sig ud med et sporty design og højere præstationsevne sammenlignet med 1.0 Vision versionen.

Begge disse modeller kommer udstyret med moderne faciliteter som automatisk gearkasse for en lettere køreoplevelse og Apple CarPlay for let adgang til musik, navigation og sms'er via ens iPhone i bilen. For at matche enhver stil kan man også vælge mellem forskellige alufælge, hvilket giver mulighed for at personalisere sit køretøj yderligere. Sikkerhedsmæssigt har Kia Picanto investeret i avancerede teknologier for at beskytte både passagerer og fodgængere, hvilket gør den til et solidt valg blandt småbiler på markedet.

Hvad er fordele og ulemper ved Kia Picanto?

Forbrugere står ofte over for beslutningen om, hvilken bil der bedst opfylder deres behov. Her fokuseres der på fordele og ulemper ved Kia Picanto, en populær bil i den kompakte klasse.

Fordele Ulemper
- Smidig og agil kørsel sikrer en behagelig køreoplevelse i bymiljøet. - Indvendig støjniveau kan være højere end forventet, hvilket påvirker kørekomforten.
- Direkte styring giver føreren god kontrol og manøvredygtighed. - Materialevalget indvendigt efterlader noget at ønske.
- Afbalanceret affjedring medvirker til en stabil kørsel på varierede vejoverflader. - Pladsforholdene i bagagerum og kabine kan opleves begrænsede.
- Sikkerhedsfunktioner og infotainment-systemet modtager positive anmeldelser fra brugere og eksperter. - Prisen på Kia Picanto kan udfordre budgettet, når man sammenligner med konkurrenterne.
- ADAC Ecotest vurderer Picanto med en lav score på 2,4 ud af 5 i forhold til pris/forbrug.

Disse punkter giver indsigt i, hvad man kan forvente af en Kia Picanto. Interesserede købere bør afveje disse fordele og ulemper, når de beslutter, om denne bilmodel opfylder deres krav til en ny bil.

Hvordan klarer Kia Picanto sig i test?

Kia Picanto får en vurdering på 2,4 ud af 5 i ADAC Ecotest, som måler pris og forbrug. Denne score viser, at bilen klarer sig middel i testen. Indvendigt laver bilen en støj på 72,8 dB(A), hvilket kan være højt for nogle.

Bilen kan stoppe fra 100 km/t på en afstand af 35,4 meter. Det er godt i mange situationer. Karrosseri og bagagerum viser god byggekvalitet med jævne fugeafstande. Men Kia bruger billigere materialer i nogle dele.

Dette betyder, at bilen er solidt lavet, men føles ikke luksus indeni.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Kia Picanto?

Kia Picanto er en populær lille bil, men markedet byder på flere alternativer. Her er nogle biler, der ligner Kia Picanto i størrelse og funktion.

  1. Fiat 500: Denne italienske klassiker har retro-charme og byder på kompakt design perfekt til bykørsel. Den er kendt for sin stil og kørerglæde.
  2. Hyundai i10: En direkte konkurrent til Kia Picanto med god pladsudnyttelse og moderne teknologi. Hyundai i10 tilbyder også fremragende garantibetingelser.
  3. Renault Twingo: Twingo er smart udformet med sin motor bagved, hvilket giver mere plads i kabinen. Den er agil i byen og kommer med flere personnalisationsmuligheder.
  4. Suzuki Ignis: Ignis skiller sig ud med sin SUV-inspirerede stil og høj siddeposition. Den har god brændstoføkonomi og passer godt til både by- og landevejskørsel.
  5. Toyota Aygo: Kendt for sit markante design og effektive brug af plads, Aygo er et godt valg for dem, der søger økonomisk kørsel og pålidelighed.
  6. Skoda Citigo: Selvom den ikke længere produceres ny, tilbyder Citigo stor værdi på brugtbilsmarkedet med sin kompakte størrelse og økonomiske driftsomkostninger.

Disse alternativer repræsenterer forskellige muligheder for bilkøbere, der ønsker en lille bil egnet til hverdagsbrug med et touch af personlig stil eller praktisk funktionalitet.

Hvor langt kører Kia Picanto 1.2 GT Line på literen?

Kia Picanto 1.2 GT Line har en brændstofforbrug på 5,8 liter for hver 100 kilometer den kører. Denne oplysning kommer fra bilproducenten selv og er bekræftet af ADAC Ecotest. Dette tal gør Kia Picanto til en økonomisk lille bil for folk, der søger at købe en ny bil.

Den bruger ikke meget benzin, hvilket kan spare penge over tid.

Hvilken motor har en Kia Picanto 1.2 GT Line?

En Kia Picanto 1.2 GT Line har en firecylindret motor uden turbo. Denne motor har en kapacitet på 1197 cc. Den yder 84 hk og har et drejningsmoment på 120 Nm. Denne setup giver bilen god kraft og effektivitet til daglig kørsel.

Motoren er bygget til at levere en balance mellem kraft og økonomi, hvilket gør den til et stærkt valg for bilkøbere, der ønsker en økonomisk bil uden at gå på kompromis med præstationerne.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Kia Picanto 1.2 GT Line?

Kia Picanto 1.2 GT Line har 84 hestekræfter. Denne styrke gør den til et godt valg for bilkøbere, der ønsker en bil med god ydeevne. Med sine 62 kW/84 hk kombinerer denne model effektivitet med kraft på vejen, hvilket sikrer, at kørslen både er jævn og sjov.

Kraften i denne bil passer til dem, der leder efter en kompakt men stærk bil.

Hvad er tophastigheden for en Kia Picanto 1.2 GT Line?

Tophastigheden for en Kia Picanto 1.2 GT Line er 173 km/t. Denne bil leverer også en kraft på 84 hk og kan gå fra 0 til 100 km/t på 12,5 sekunder. Den køre 5,6 liter benzin på 100km (20,0 km/L) og laver 127 gram CO2 for hver kilometer den kører.

Forsikringen for dette køretøj er sat i klasse 14/14/17 hver måned. Dette gør Kia Picanto til et godt valg for dem, der søger en bil med god balance mellem hastighed og økonomi.

Hvor hurtigt accelererer en Kia Picanto 1.2 GT Line fra 0-100 km/t?

En Kia Picanto 1.2 GT Line bruger 12,5 sekunder på at nå fra 0-100 km/t. Dette viser, at bilen kan levere hurtig acceleration, som er vigtig for bilkøbere, der ønsker en bil der føles kvik i bytrafikken og på motorvejen.

Denne performance er opnået gennem en veludviklet motor og effektiv transmission, der sikrer, at bilen udnytter sin kraft optimalt.

Hvad er dimensionerne på en Kia Picanto?

Kia Picanto har en kompakt størrelse, der gør den ideel til bykørsel. Denne lille bil kan nemt manøvrere rundt på trange gader og finde parkeringspladser, hvor større biler ikke kan passe ind.

Takket være dens drejeradius på kun 10,3 meter, kan førere let svinge og dreje i små rum. Dens størrelse betyder også, at den er økonomisk både i forbrug og ved vedligeholdelse, hvilket gør den til et smart valg for dem, der søger en praktisk og økonomisk bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Kia Picanto?

Bagagerummet i en Kia Picanto har en kapacitet på 180 liter i normal tilstand. Dette er nyttigt for daglig brug og mindre indkøb. Skal man bruge mere plads, kan bagagerummet udvides til hele 845 liter.

Det sker, når man folder bagsæderne ned. Dette giver masser af rum til større indkøb eller bagage til roadtrips. Bagagerumsklappen åbner manuelt og når op i en højde på 1,85 meter, hvilket gør det nemt at læsse ting i og ud uden besvær.

Denne fleksibilitet gør Kia Picanto til et praktisk valg for mange bilkøbere.

Kan man få anhængertræk på en Kia Picanto?

Ja, det er muligt at montere et anhængertræk på en Kia Picanto. Dette giver ejere mulighed for at trække lette trailere eller cykelholdere, hvilket øger bilens anvendelighed til fritidsaktiviteter eller små transportopgaver.

Det er vigtigt at huske på, at selv med et anhængertræk må Kia Picanto kun trække en begrænset vægt. Det anbefales at tjekke bilens specifikationer og sikre sig, at anhængertrækkets vægt og det påtænkte læs ikke overskrider bilens tilladte kapacitet for sikker og lovlig kørsel.

Installationen af et anhængertræk skal overholde de gældende love og regler, herunder sørge for korrekt indregistrering og eventuel synsprøve. Det kan være en god ide at rådføre sig med en autoriseret forhandler eller et professionelt værksted, som har erfaring med Kia biler, for at sikre korrekt montering og anvendelse.

Kia Picanto's design og tekniske egenskaber, såsom dens affjedringssystem og bremsekapacitet, understøtter muligheden for sikker brug af et anhængertræk inden for de angivne grænser.

Hvor mange kg må en Kia Picanto trække på anhængertrækket?

En Kia Picanto 1.2 GT Line kan trække 700 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren, må den kun trække 400 kg. Dette skal ejere huske, når de planlægger at tage på tur eller har brug for at fragte tungere laster.

Det er vigtigt at holde sig inden for disse grænser for at sikre sikkerheden på vejen og undgå skader på bilen.

Hvilke fælge kan man få til en Kia Picanto?

Kia Picanto 1.2 GT Line tilbyder forskellige hjulmuligheder for at passe til forskellige kørestile og præferencer. Kia har designet fælgvalg, der både forbedrer bilens udseende og ydeevne.

  1. 16-tommers aluminiumsfælge: Disse høj kvalitetsfælge er standard på Kia Picanto 1.2 GT Line, giver bilen et sporty look og et stærkt greb på vejen.
  2. 15-tommers stålfælge: En mere økonomisk mulighed, som passer godt til dig, der måske søger en mindre aggressiv stil eller planlægger at anskaffe vinterdæk for ekstra sikkerhed i de kolde måneder.

Valget mellem disse to muligheder afhænger af personlige præferencer og behovet for enten bedre performance eller økonomi.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Kia Picanto?

At vælge de rette vinterdæk til din Kia Picanto er afgørende for sikker kørsel i koldt vejr. Vælg dæk, der matcher dine behov og de vejforhold, du oftest støder på.

  1. Tjek dækmærkningen: Se efter M+S (mudder og sne), 3PMSF (tre bjergtoppe med snefnug) symboler. Disse indikatorer betyder, at dækkene er testet og godkendt til brug under vinterforhold.
  2. Overvej dækkets bredde: Smalere dæk kan være bedre i sne, da de skærer igennem snedyngerne lettere end bredere dæk.
  3. Sørg for korrekt tryk: Korrekt lufttryk er nødvendigt for at sikre godt vejgreb og at dine vinterdæk fungerer optimalt.
  4. Vælg mellem pigdæk og pigfri dæk: Pigdæk yder bedst på is, men er ikke tilladt alle steder pga. vejskade. Pigfri dæk fungerer godt på både tør og våd vej samt i let sne.
  5. Vurdér mønsterdybden: For at opnå maksimal sikkerhed bør vinterdæk have en mønsterdybde på mindst 4mm.
  6. Overvej alderen på dit nuværende sæt vinterdæk: Selv med lavt kilometerforbrug hærdes gummiet over tid, hvilket nedsætter grebet.
  7. Læg vægt på anmeldelser og test: Søg information om forskellige mærker og modeller for at finde ud af, hvordan de klarer sig i uafhængige tests.
  8. Glem ikke hastighedsindeks og belastningsindex: Dine nye vinterdæk skal mindst møde bilens originale specifikationer angivet af Kia.

    9 Reduceret hastighedskapacitet: Det er normalt at vinterdæk har lavere hastighedsrating end sommerdæk; husk dette ved valg af dæktype.

Ved korrekt valg af vinterdæk sikrer du ikke kun din egen men også andres sikkerhed på vejen under vinterlige køreforhold.

Hvor sikker er en Kia Picanto?

Kia Picanto har fået en sikkerhedsvurdering på 87 procent for beskyttelse af voksne, hvilket viser, at bilen tilbyder god beskyttelse i tilfælde af en ulykke. For børns sikkerhed har den fået en vurdering på 64 procent.

Dette tal markerer, hvordan bilen beskytter yngre passagerer ved sammenstød. Sikkerheden for fodgængere er derimod vurderet til 54 procent. Selvom dette er lavere, betyder det, at bilen stadig tilbyder en vis grad af beskyttelse for folk udenfor bilen.

Kia Picanto er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer som sporholderassistent og advarselssystem mod frontkollisioner. Disse funktioner hjælper med at forhindre ulykker og øge sikkerheden for både passagerer og andre trafikanter.

Disse systemer spiller en stor rolle i bilens samlede sikkerhedsvurdering og gør Kia Picanto til et sikkert valg for dem, der søger en lille bil.

Hvordan er interiøret i en Kia Picanto?

Indvendigt i en Kia Picanto finder man mest plastikmaterialer. Disse giver bilen et simpelt look, men gør også rengøring nem. På førersiden er der god benplads for personer op til 1,85 meter og god loftshøjde for dem op til 2,10 meter.

Det viser, at selvom bilen ser lille ud udefra, er der overraskende god plads foran.

Bag i bilen er situationen anderledes. Der er begrænset Pladsforhold i bagrækken med benplads kun passende for personer op til 1,65 meter. Komfortudstyr som klimaanlæg samt sæde- og ratvarme finder man også, men der mangler regulerbare luftdyser for passagerer bagved.

Dette kan være en ulempe på lange ture, især hvis man sidder bag i.

Hvor mange personer er der plads til i en Kia Picanto?

En Kia Picanto har fem siddepladser. Den har to sæder foran og tre i bag. Men midtersædet bag i er smalt. Det er bedst til korte ture eller små børn. I alt kan fem personer køre med i bilen, men fire vil sidde mere behageligt.

Dette er vigtigt at vide for bilkøbere, der skal bruge bilen til familie eller venner.

Hvilket lydsystem har en Kia Picanto?

Kia Picanto har et lydsystem, der giver mulighed for god underholdning under kørslen. Det inkluderer radio med digital audio broadcasting modtagelse, så man kan nyde en bred vifte af radiostationer i høj kvalitet.

For de, der foretrækker at streame musik eller podcasts fra deres smartphone, understøtter bilens system også Bluetooth-forbindelse. Det er nemt at forbinde en smartphone med bilen, takket være integrationen af Apple CarPlay og Android Auto.

Disse funktioner giver føreren mulighed for at bruge deres foretrukne apps fra iOS eller Google Inc.’s styresystemer direkte på bilens skærm. Dette giver en sikker og bekvem måde at nyde medier på, mens man køber ind i Sjælland eller er på jagt efter eventyr på landevejene.

Hvilke apps kan man få til en Kia Picanto?

Kia Picanto tilbyder forskellige apps, som hjælper med at forbedre køreoplevelsen. Apps omfatter navigation, musik og bilvedligeholdelse.

  1. Kia Live: Brugere har direkte adgang til opdaterede trafikdata og brændstofpriser. Denne app gør det nemt at finde den hurtigste rute og de billigste tankstationer under kørslen.
  2. Navigationssystem: Indeholder livedata, som giver realtidsoplysninger om trafiksituationen. Det hjælper føreren med at undgå trafikpropper og spare tid.
  3. Apple CarPlay: Tilkobling til iPhone 5 eller nyere telefoner muliggør brug af telefonens funktioner sikkert mens man kører. Man kan ringe, bruge kort, lytte til musik og få adgang til beskeder ved hjælp af bilens display eller stemmekommandoen.
  4. Android Auto: Ligner CarPlay men er for Android-brugere. Denne app integreres med bilens system for at give sikker brug af smartphone-funktionerne gennem bilens skærm.
  5. Bluetooth connectivity: Tillader trådløs forbindelse mellem din smartphone og bilen, så du kan streame musik og tage opkald uden at fjerne hænderne fra rattet.
  6. UVO App: Med denne app kan ejeren fjernkontrollere nogle af bilens funktioner som f.eks. låse døre eller finde sin parkerede bil ved hjælp af en smartphone.
  7. Parkeringsskive app: Visse modeller danner grundlag for digitale parkeringsskiver, der automatisk indstiller parkeringstiden, når motoren slukkes – perfekt til bykørsel hvor parkeringspladser eksigerer p-skiver.

Apps i Kia Picanto designes ikke kun for underholdning men også for at øge sikkerheden og komforten mens man er på vejen.

Opdateres softwaren i en Kia Picanto automatisk?

Softwaren i en Kia Picanto får automatisk opdateringer via et system, der virker uden ledninger. Dette gør, at bilen altid har den nyeste software. Disse opdateringer gør bilen bedre på mange måder.

De kan fikse fejl og forbedre ting som motorens kraft, hvor langt bilen kan køre på literen, sikkerhed og det system, der spiller musik og viser kort. Ejerne vil vide, når der er nye opdateringer klar, fordi de får besked.

Dette holder Picanto'en sikker og i topform hele tiden.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Kia Picanto?

Kia Picanto byder på en række tilbehør og ekstraudstyr, der kan gøre køreturen mere behagelig og sikker. Fra teknologiske hjælpemidler til komfortforbedringer, her er hvad du kan vælge:

  1. Sikkerheds- og kørehjælpespakke, som inkluderer automatisk nødbremse og vognbaneassistent.
  2. Adaptivt affjedringssystem for bedre kørekomfort på ujævne veje.
  3. Xenon/LED/laserlygter for bedre synlighed om natten og i dårligt vejr.
  4. Regn-/lyssensor, der automatisk justerer lyset efter vejrets forhold.
  5. Parkeringassistent, der hjælper med at parkere i trange pladser.
  6. Mulighed for anhængertræk til transport af ekstra bagage eller en lille campingvogn.
  7. Forskellige fælgmuligheder for at give bilen et personligt præg.
  8. Vinterdæk til at klare de kolde og glatte måneder sikkert.
  9. Et højtydende lydsystem for musikelskere, der ønsker kvalitetslyd under kørslen.
  10. Navigationssystem opdateret med det nyeste kortmateriale for nemmere rejseplanlægning.
  11. Softwareopdateringer via internetforbindelse holder systemerne opdaterede og sikre.
  12. Stort udvalg af indvendige tilpasningsmuligheder som sædebetræk i forskellige materialer og farver.
  13. Eksteriørtilpasninger såsom tågelygter, skørter og spoilere.

Disse muligheder giver ejeren frihed til at skræddersy deres Kia Picanto 1.2 GT Line efter egne ønsker og behov, hvilket giver en helt unik køreoplevelse.

Guides til andre varianter af Kia Picanto

Hvilke teknologier bruges i en Kia Picanto?

Kia Picanto bruger moderne teknologier, som gør kørslen sikker og forbundet. Den har et indbygget SIM-kort, som holder bilen online. Dette system giver info om de nyeste brændstofpriser og hvor man kan parkere.

Teknologier for sikkerhed, som kollisionsadvarsel og nødbremse, beskytter både fører og andre i trafikken. Disse funktioner gør Kia Picanto til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der passer på dem.

Forbinder med smartphones gør også Kia Picanto smart. Bilister kan bruge apps til at styre mange funktioner i bilen. Opdatering af software sker automatisk, så bilen altid har de nyeste funktioner.

Det gør Kia Picanto til en lille, men avanceret bil, som giver meget værdi for pengene. Tech-elskere vil sætte pris på disse innovationer, der gør hverdagen nemmere og sikrere.

Hvad koster en Kia Picanto 1.2 GT Line i grøn ejerafgift?

En Kia Picanto koster i 2024 ca. fra 780 kr til 4.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Kia Picanto til service?

En Kia Picanto skal til regelmæssig service for at holde den kørende godt. Denne bil kræver service hvert år eller efter hver 15.000 km, alt afhængigt af hvad der kommer først.

Det er vigtigt for ejere at følge denne plan for at sikre bilens garanti. Bilen har en lang garantiperiode på 7 år eller 150.000 km, hvilket er et tegn på sydkoreanske producenters tillid til deres køretøjer.

At følge serviceplanen hjælper med at holde bilen i god stand og kan også hjælpe med at undgå større reparationer senere.

Hvilke dele på en Kia Picanto går mest i stykker?

Nogle dele på en Kia Picanto kan gå i stykker oftere end andre. Det er vigtigt for bilkøbere at være opmærksomme på disse, så de kan planlægge vedligeholdelsen.

  1. Motoren lider sommetider under hyppige reparationer. Komplekse dele som stempler og pakninger kan svigte.
  2. Bremserne slides regelmæssigt ned. Bremseklodser og skiver skal tjekkes og udskiftes ofte for at sikre sikkerheden.
  3. Dæk mister grebet med tiden og kræver udskiftning for at undgå uheld, især under våde vejrforhold.
  4. Elektroniske systemer som styreenheden og sensorer er følsomme dele, der kan fejle og kræve dyre reparationer.
  5. Undervognen og affjedringen bliver ofte beskadiget af huller i vejen eller hård kørsel, hvilket fører til reparationer af fjedre eller dæmpere.
  6. Gearkassen, især koblingen på manuelle modeller, slides gennem normal brug og kan kræve udskiftning.
  7. Udstødningssystemet kan ruste over tid, specielt hvis bilen ofte kører korte ture, hvor systemet ikke når at varme helt op.
  8. Generelle sliddele som tændrør og batteriet har en begrænset levetid og skal udskiftes periodisk for at holde bilen kørende glat.
  9. Olie- og filterudskiftninger bør ske jævnligt for at beskytte motoren mod slid.

Disse punkter understreger betydningen af løbende vedligeholdelse for at undgå uventede problemer med en Kia Picanto.

Hvor lang tid dækker garantien på en Kia Picanto?

Garantien på en Kia Picanto dækker i 7 år eller indtil bilen har kørt 150.000 km. Det er gældende fra den dag bilen første gang blev taget i brug. Denne garanti er blandt de længste man kan finde på markedet for småbiler.

Den sikrer ejere mod fejl og problemer, som ikke skyldes normal slid og brug. Kia tilbyder også 12 års garanti mod rustgennemtæring. Det viser, hvordan mærket står ved kvaliteten af deres biler og ønsker at give kunderne tryghed.

Garantien dækker de fleste store dele på bilen, men det er altid en god idé at tjekke de præcise vilkår, så man ved, hvad man kan forvente.

Hvad dækker garantien på en Kia Picanto?

Garantien på en Kia Picanto 1.2 GT Line strækker sig over 7 år eller indtil bilen har kørt 150.000 km. Denne garanti dækker de fleste fabrikationsfejl og problemer, som kan opstå med bilen i denne periode.

Det er en stor fordel for bilkøbere, da det giver en ekstra sikkerhed ved køb af bilen. Denne type garantipakke sikrer, at ejeren ikke skal bekymre sig om uforudsete reparationsudgifter, der skyldes fejl fra producentens side.

Med dækningen sikres det også, at reservedele og arbejdskraft er inkluderet, hvis der opstår en situation, hvor garantien skal bruges. Kia Picanto's garantipakke er dybtgående og sørger for, at ejerne kan nyde godt af deres bil uden bekymringer om mulige fejl og mangler.

Den lange garantiperiode fremhæver også Kia's tillid til kvaliteten af deres biler og understøtter mærkets image som et pålideligt valg for købere.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.04

Opdateret 10.09.2024, 14.32.04

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel