Find brugte biler til salg

Guiden handler om Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line (Årgang 08/2019 - 03/2021)

Købsguide: Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line (08/2019 - 03/2021)

Hvad skal du vide inden du køber en Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line?

Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line blev lavet mellem august 2019 og marts 2021. Den har en 1.4 liters turbomotor med 140 hestekræfter og et drejningsmoment på 242 Nm. Denne bil drøner afsted, men dens benzinforbrug ligger på omkring 6,6 liter for hver 100km (16,7 km/L)

Det er vigtigt at vide, for det viser, hvor meget det vil koste at holde den kørende. KIA er også gavmild med deres garantier: syv år på teknikken, fem år på lakken og tolv år mod gennemtæring.

Det giver ejere en god tryghed.

Denne model kommer udstyret med moderne teknologi som trådløs opladning og adaptiv fartpilot, som hjælper dig med at holde styr på fartgrænser og sikkerhedsafstande. Der er også elektrisk bagklap for nemmere adgang til bagagerummet, sammen med smart parkeringsassistent til de trange parkeringspladser.

Og for dem, der gerne vil have deres smartphone med i bilen, tilbyder Kia både Apple CarPlay og Android Auto. Det betyder let adgang til musik, navigation og beskeder direkte fra bilens skærm.

Den månedlige udgift kan være højere sammenlignet med lignende modeller, så det er værd at overveje inden køb.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Kia ProCeed?

Kia ProCeed tilbyder forskellige motorvarianter for at møde behovene hos mange bilkøbere. Dette giver kunderne mulighed for at vælge mellem forskellige ydelser og brændstofeffektivitet baseret på deres ønsker.

  1. 1.0 T-GDI GT Line: Denne variant har en trecylindret motor med et slagvolumen, der producerer en fin balance mellem kraft og økonomi. Den er ideel for dem, der ønsker en mere økonomisk bil uden at gå på kompromis med ydelsen.
  2. 1.4 T-GDI GT Line: Med lidt mere power end 1.0-versionen, tilbyder denne firecylindrede variant en stærk kombination af hastighed og glas-smooth kørsel, hvilket gør den til et populært valg.
  3. 1.6 T-GDI GT: For de bilkøbere, der søger mere spænding og højere præstationer, er denne model med sin firecylindrede turboopladte motor vejen frem. Denne topudgave står klar til at imponere med både hastighed og acceleration.
  4. 1.6 CRDi 136 Eco-Dynamics+ GT Line: Denne dieselvariant er rettet mod de mest økonomibeviste købere, hvor fokus ligger på længere rejser med lavere årlig skat og mindre CO2-udledning.

Hver af disse varianter kommer med unikke specifikationer inklusive antal cylindre, maksimalt moment og accelerationsevner - alt sammen omhyggeligt afstemt for at levere den bedste kombination af ydelse, komfort og effektivitet passer til forskellige livsstilskrav og budgetter. Desuden understøtter nogle versioner teknologier som digital instrumentering for lettere trafiknavigation samt træthedsregistrering for øget sikkerhed under lange køreture, hvilket sikrer at Kia ProCeed ikke kun handler om fart men også om forsigtighed på vejene.

Hvad er fordele og ulemper ved Kia ProCeed?

Fordele Ulemper
- Lavt CO2-udslip på 185 g/km - Ingen bagagerumsnet
- Kan laste op til 455 kg
- Kan trække op til 1.410 kg med bremse
- God kvalitet af karrosseri og bagagerum
- Har en rækkevidde på ca. 755 km på en tank
- Scorer godt i miljøvenlighedstests
- Opnået 71 point og fire stjerner i ADAC Ecotest

Hvordan klarer Kia ProCeed sig i test?

Kia ProCeed fik fire stjerner i ADAC Ecotest. Dette viser, at bilen er god til at passe på miljøet. Den har sikre køreegenskaber og kan stoppe hurtigt, på kun 33,2 m fra 100 km/t, takket være et godt bremsesystem.

ProCeed giver en rolig køretur, fordi motoren kører stille og skifter gear præcist og hurtigt.

Den har også moderne sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem og sporholdeassistent. Disse hjælper med at holde dig sikker på vejen ved at passe på, så du ikke skifter bane pludselig eller kører ind i noget.

Dæktrykskontrolsystemet sørger for, at dækkene altid har det rette tryk for en sikker køretur. ProCeed scorede 71 point i Ecotest på grund af disse egenskaber.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Kia ProCeed?

Det eneste direkte sammenlignelige alternativ til Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line er Mercedes CLA Shooting Brake. Begge disse køretøjer kategoriseres som sporty stationcars, men de bringer forskellige ting til bordet.

Mercedes CLA Shooting Brake skiller sig ud med sit luksuriøse mærke og potentiale for højere ydeevne, men det kommer også med en betydelig højere pris. ProCeed byder på god værdi, stærk brændstoføkonomi med et testforbrug på 6,6 l/100km (16,7 km/L) og lavt CO2-udslip, gjort muligt af dens 1.4 T-GDI motor.

Med dens evne til at kunne trække store laster, en teoretisk rækkevidde på omkring 755 km per fyldning og børnesikkerhedsscoren på 85% i henhold til NCAP-normerne, viser dette køretøj sig som et stærkt alternativ for bilkøbere der vægter både økonomi og sikkerhed.

I modsætning til denne konkurrence, giver ProCeed forbrugeren en afbalanceret blanding af egenskaber såsom collision-avoidance teknologi og miljøvenlighed, hvor bilen scorer godt med 71 point og opnår fire stjerner i ADAC Ecotest.

For dem der søger et mere økonomisk valg uden at give slip på stil og nyttige funktioner som integration til smartphones gennem instrumentbordet, er Kia ProCeed et overbevisende valg.

Denne bil stiller med sin praktiske bagageplads og god brændstoføkonomi en stærk konkurrence til luksusbilen fra Mercedes.

Hvor langt kører Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line på literen?

Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line bruger 6,6 liter benzin for hver 100 kilometer den kører. Den har en tank på 50 liter. Med fuld tank kan bilen køre omkring 755 kilometer. Brændstofforbruget på 6,6 liter pr.

100 km matcher hvad Ecotest siger. Dette viser, at Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line er økonomisk i brug, og ejere kan nyde godt af lange ture uden at skulle stoppe ofte for at tanke.

Hvilken motor har en Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line?

Den har en 1,4 liters turbomotor. Denne motor yder 140 hestekræfter og har et drejningsmoment på 242 Nm. Dette giver bilen god kraft og acceleration. Denne type motor er ideel for dem, der ønsker en bil med god ydeevne og økonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line?

Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line er udstyret med en motor, der yder 140 hestekræfter. Denne motorkraft kommer fra en 1.4 liters turboladet benzinmotor. Med disse 140 hestekræfter kan bilen levere en god ydelse, hvilket gør den til et stærkt valg for dem, der søger både kraft og effektivitet i deres køretøj.

Kraften i motoren understøtter også bilens evne til at håndtere forskellige køresituationer med lethed.

Hvad er tophastigheden for en Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line?

Tophastigheden for en Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line er en vigtig detalje for dem, der kigger på denne bil. Denne model, som blev lavet mellem august 2019 og marts 2021, kan nå en høj fart.

Det er takket være dens 1.4 liters turbomotor med 140 hestekræfter og 242 Nm i drejningsmoment. Kraften i motoren hjælper bilen med at køre hurtigt på vejen.

Den præcise tophastighed findes i de tekniske oplysninger om bilen. Denne information viser, hvor godt ProCeed klarer sig sammenlignet med andre biler i sin klasse. Når man vælger en bil, er det nyttigt at vide, hvordan den performer, også når det kommer til max fart.

Sådan information hjælper købere med at vælge den rette bil for dem.

Hvor hurtigt accelererer en Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line fra 0-100 km/t?

Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line når 0-100 km/t på kun 9,1 sekunder. Denne bil har en motor med 140 hestekræfter og 242 Nm drejningsmoment. Dette giver bilen en stærk acceleration.

Kraften og hurtigheden er en stor fordel for dem, der leder efter en bil, der kan flytte sig hurtigt.

Hvad er dimensionerne på en Kia ProCeed?

Kia ProCeed måler 4.605 mm i længden, er 1.800 mm bred og har en højde på 1.422 mm. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og baghjulene, er på 2.650 mm. Disse mål giver bilen en god størrelse og form, så den passer til mange forskellige købere.

Bagagerummet kan holde 430 liter men kan udvides til hele 555 liter, hvis man lægger sæderne ned, og op til 1.240 liter for ekstra stort behov. Med mulighed for at bære op til 455 kg og trække op til 1.410 kg med bremse og 600 kg uden bremse, viser disse tal, at Kia ProCeed ikke kun er en bil med stil men også med styrke til at håndtere mange forskellige slags opgaver.

Hvor stort er bagagerummet i en Kia ProCeed?

Bagagerummet i en Kia ProCeed er rummeligt. Det har plads til 430 liter. Slår man sæderne ned, bliver det større. Så kan det rumme 555 liter. Med alle sæderne lagt ned, bliver pladsen helt op til 1.240 liter.

Dette giver god fleksibilitet. Om man skal have dagligvarer med eller planlægger en længere tur, tilbyder Kia ProCeed god plads. Bagagerummet kan således møde mange behov. Det viser, at bilen ikke kun er pæn at se på, men også praktisk for dem, der har brug for ekstra space til bagage eller indkøb.

Kan man få anhængertræk på en Kia ProCeed?

Ja, man kan få anhængertræk på en Kia ProCeed. Denne model kan trække op til 1.410 kg med bremse og 600 kg uden bremse. Det er dog vigtigt at vide, at forskellige motorvarianter har forskellig trækkapacitet.

Det gælder både for, hvor meget bilen kan trække og for muligheden for at montere et anhængertræk. Specifikationer som maksimalt moment og motoreffekt spiller en stor rolle her.

Produktionen af Kia ProCeed mellem august 2019 og marts 2021 har også indflydelse på tilgængeligheden af anhængertræk. Forskellige faktorer som brændstofforbrug, CO2-udledning, forsikringsklasser og årlig skat baseret på motorvarianten kan påvirke de samlede omkostninger ved ejerskab, når man vælger at få anhængertræk.

Dette er væsentligt for købere at overveje før køb.

Hvor mange kg må en Kia ProCeed trække på anhængertrækket?

En Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line kan håndtere en vægt på op til 1.410 kg, hvis traileren har bremser. Uden bremser på traileren, kan bilen trække 600 kg. Dette er vigtigt for bilkøbere at vide, da det påvirker, hvilken type last de kan transportere.

Hvilke fælge kan man få til en Kia ProCeed?

Kia ProCeed giver bilkøbere forskellige fælge at vælge imellem. Fælgvalget kan ændre både udseende og hvordan bilen kører.

  1. Den mest populære størrelse til Kia ProCeed er 16-tommer aluminiumsfælge, der passer til hverdagskørsel.
  2. For dem, der søger mere stil, findes der også 17-tommer aluminiumsfælge, som giver bilen et skarpere look.
  3. Nogle fælgtyper kommer som standardudstyr, mens andre skal købes som ekstraudstyr eller monteres efter købet.
  4. Valget af større eller mindre fælge påvirker bilens brændstofforbrug og køreegenskaber.
  5. Bilproducenten tilbyder særlige fælgmuligheder i nogle udstyrspakker, som kan kræve ekstra investering.
  6. Det er vigtigt at tjekke manualen eller tale med forhandleren for at være sikker på, man vælger de rigtige fælge til sin Kia ProCeed.
  7. Udover størrelsen skal man også tage stilling til dæktypen baseret på valgte fælge for optimal ydeevne og sikkerhed.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Kia ProCeed?

Vælge de rette vinterdæk til din Kia ProCeed er afgørende for sikkerheden i vintermånederne. Det hjælper din bil med at klare glatte veje og lave temperaturer. Her er nogle tips til at vælge disse dæk.

  1. Søg efter dæk med godkendelsen M+S (Mud and Snow), som angiver, at dækket er designet til mudder og sne.
  2. Vær opmærksom på dæk med snefnugsymbolet, som viser, at de har bestået specifikke tests for brug i svære vinterforhold.
  3. Se efter anmeldelser af dæk specifikt egnet til Kia ProCeed for at finde dem, der yder bedst under kørsel.
  4. Overvej størrelsen på dine nuværende hjul for at sikre, at de nye vinterdæk passer korrekt. Størrelsen skal matche bilens specifikationer.
  5. Tjek holdbarheden af de forskellige mærker og modeller, så du kan finde et sæt dæk, der holder længe selv under hårde vinterkørselsforhold.
  6. Overvej certificerede dæk fra kendte producenter, da disse ofte kommer med garantier eller forsikringer om kvalitet og sikkerhed.

    7 Lover efter energimærkerne på dækkene; jo højere rating, des lavere brændstofforbrug og bedre greb i vådt føre,

  7. Overvej at købe komplette hjul (dæk monteret på fælge), hvilket gør skift mellem sommer- og vinterdæk nemmere og hurtigere.
  8. Spørg professionelle forhandlere eller mekanikere om rådgivning baseret på dine specifikke kørevaner og lokale vejforhold.
  9. Sammenlign priser fra forskellige udbydere for at sikre, du får den bedste aftale uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ved nøje overvejelse af disse punkter kan bilejeren vælge de mest passende vinterdæk til sin Kia ProCeed og sikre fremragende performance hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en Kia ProCeed?

Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line viser stor sikkerhed. Den har fået fem stjerner fra NCAP, som er en gruppe, der tjekker, hvor sikre biler er. Denne bil beskytter folk godt, med 88% sikkerhed for voksne og 85% for børn.

Den kommer med stærke sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem og systemer, der holder øje med, om bilen skifter vognbane uden at skulle.

Denne model har også gode scores for at passe på miljøet, med 71 point og fire stjerner fra ADAC Ecotest. Den kører 6,6 liter benzin pr. 100km (16,7 km/L) og har en CO2-udledning på 185 g/km.

Forsikringen for denne bil er rimelig takket være dens sikkerhed og klassificering i ansvarsforsikringsklasse 14. Dette viser, at Kia ProCeed ikke bare er god at køre i, men også sikker for familier og gode til hverdagsbrug.

Hvordan er interiøret i en Kia ProCeed?

I Kia ProCeed finder man et moderne og teknologisk kabine. For føreren og frontpassageren byder bilen på rummelig plads. Instrumentpanelet indeholder en 8-tommers berøringsskærm.

Man kan vælge at opgradere denne skærm til en større på 10,25 tommer. Skærmen gør det nemt at bruge bilens mange funktioner, som radio, navigation og adgang til online-tjenester.

Bagsædet er mest behageligt for folk, der er under 1,75 meter høje. Dette skyldes, at pladsen bagi er mere begrænset. Hele kabinen fremstår som et godt mix mellem komfort og moderne teknologi, hvilket gør køreturen behagelig for alle i bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en Kia ProCeed?

En Kia ProCeed tilbyder plads til fem personer. På forsæderne er komforten høj, hvilket sikrer en behagelig køretur for fører og forsædepassager. Det er værd at bemærke, at bagsædet passer bedst til personer, der er kortere end 1,75 meter.

Dette skyldes bilens design og pladsfordeling, som fokuserer på komfort og køreoplevelse. Kort sagt, en Kia ProCeed er ideel for mindre familier eller grupper, der ønsker en bil med god komfort og moderne faciliteter.

Hvilket lydsystem har en Kia ProCeed?

Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line kommer med et lydsystem, som indeholder radio, navigation og online-tjenester. Der er desværre ikke flere detaljer om, hvilket mærke lydsystemet er, eller hvad tekniske specifikationer det har.

Bilens lydsystem tilbyder ikke avancerede funktioner som surround sound lige fra starten. Men købere har mulighed for at vælge en opgradering af lydsystemet som ekstra udstyr. Antallet af højttalere og lydkvaliteten i det standard lydsystem er ikke specifikt nævnt.

Hvilke apps kan man få til en Kia ProCeed?

En Kia ProCeed byder på mange teknologiske muligheder. Blandt disse er apps, der forbedrer køreoplevelsen betydeligt.

  1. Apple CarPlay – giver brugere med iPhone mulighed for at spejle udvalgte apps direkte på bilens display. Det includes kort, musik og beskedfunktioner.
  2. Android Auto – lader Android-brugere nyde godt af lignende funktioner som Apple CarPlay, inklusiv navigation via Google Maps eller Waze samt adgang til musikapps som Spotify og podcast-apps.
  3. UVO Connect – Kias egen app, der viser bilinformation såsom kørselsstatistikker og parkeringsplacering og tillader fjernstart af bilen samt klimakontrol, før man stiger ind i bilen.
  4. Bluetooth-forbindelse – selvom dette ikke er en app, gør det muligt for føreren at lave håndfri opkald og streame musik fra smartphones gennem bilens lydsystem.
  5. Voice Command-funktioner – arbejder sammen med både Apple CarPlay og Android Auto for at give føreren mulighed for at bruge stemmekommandoer til at styre navigation, musikafspilning og telefonopkald.

Disse apps og funktioner hjælper med at holde føreren forbundet og underholdt på vejene samtidig med, at sikkerheden bevares ved minimal distraktion.

Opdateres softwaren i en Kia ProCeed automatisk?

Softwaren i Kia ProCeed bliver ikke altid opdateret automatisk. Ejere skal nogle gange besøge et værksted for at få den nyeste version af bilens software. Dette kan være nødvendigt for at sikre, at alle funktioner kører glat og effektivt.

For eksempel kan navigationssystemet eller infotainmentsystemet have brug for en opdatering for at fungere korrekt.

Kias politikker og processer til softwareopdatering kan ændre sig over tid. Derfor er det en god idé for ejere at tjekke med deres lokale forhandler eller servicecenter om mulighederne for at holde deres bil opdateret.

Opdateringer kan indeholde nye funktioner eller forbedringer, som forbedrer bilens ydeevne og køreoplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Kia ProCeed?

Kia ProCeed tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Købere kan skræddersy deres bil for at møde specifikke behov og ønsker.

  1. Adaptiv undervogn - Forbedrer kørekomforten ved automatisk at tilpasse sig vejen og kørestilen.
  2. Avancerede forlygter - Sikrer bedre synlighed om natten med LED-teknologi.
  3. Parkeringshjælp - Gør det nemmere at parkere med sensorer, der advarer om forhindringer.
  4. Kollisionadvarselssystem - Advarer føreren, hvis en frontkollision er forestående, og kan automatisk bremse.
  5. Nødbremsesystem - Hjælper med at forhindre ulykker ved pludseligt at bremse, når en kollision truer.
  6. Sporholdeassistent - Holder bilen indenfor vejbanens striber under kørsel.
  7. Sporskifteassistent - Varsler føreren, hvis det er farligt at skifte spor.
  8. Dæktrykskontrolsystem - Overvåger lufttrykket i dækkene for sikker kørsel.
  9. Forskellige fælge - Tilbyder et udvalg af fælgdesigns for personlig stil.
  10. Vinterdæk - Specielt designet dæk til bedre greb og sikkerhed i vintermånederne.

    11 Sikkert interiørtilbehør såsom sædebetræk og måtter for komfort og beskyttelse.

Den syvårige garanti på teknikken giver ejerne ro i sindet, mens muligheden for forskellige teknologier og komfortudstyr gør Kia ProCeed til en tiltalende model for mange bilkøbere. Hver ejer har mulighed for at gøre deres Kia ProCeed unik med det brede udvalg af ekstraudstyr og tilbehør til rådighed.

Guides til andre varianter af Kia Pro Ceed

Hvilke teknologier bruges i en Kia ProCeed?

Kia ProCeed er fyldt med moderne teknologi. Bilerne har et avanceret multimedia-tilbud, der inkluderer radio, navigation og online-tjenester. Den store 8-tommers touchskærm giver adgang til al denne information og kan opgraderes til en større på 10,25 tommer for en mere indbydende brugeroplevelse.

Teknologien gør turene både lettere og mere underholdende for føreren og passagererne.

Sikkerhed kommer først med Kia ProCeed. Den er udstyret med aktive sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem, sporholdeassistent og sporskifteassistent. Disse systemer arbejder sammen om at holde bilen sikker på vejen.

Et dæktrykskontrolsystem holder også øje med dækkene og sikrer, at de altid har det korrekte tryk. Med adaptiv undervogn, forlygter der justerer sig efter kørselsforholdene og hjælp til parkering bliver kørslen ikke bare sikrere, men også mere behagelig.

Hvad koster en Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT Line i grøn ejerafgift?

En Kia Pro Ceed koster i 2024 ca. fra 780 kr til 2.640 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Kia ProCeed til service?

En Kia ProCeed skal til tjek hvert år eller efter at have kørt 15.000 kilometer, afhængigt af hvad der kommer først. Denne plan hjælper ejere med at holde deres bil i god stand og mindske risikoen for pludselige problemer.

Takket være en garantiperiode på syv år for teknikken, kan ejere nyde godt af færre bekymringer over mulige store reparationsbehov. Garantien mod gennemtæring i 12 år sikrer også, at bilen holder sig fri for rust længere, hvilket giver færre besøg hos mekanikeren.

Forsikringspræmien for denne bilmodel er forholdsvis lav på grund af dens ansvarsforsikringsklasse på 14. Dette aspekt kan hjælpe ejere med at styre deres samlede månedlige omkostninger, selvom omkostningerne til ProCeed generelt kan være højere sammenlignet med lignende biler.

Den mindskede behov for ekstraudstyr takket være de mange standardfunktioner bilen kommer med, yder ligeledes en rolle i at holde servicebesøgene nede.

Hvilke dele på en Kia ProCeed går mest i stykker?

Der er ingen specifikke data om hvilke dele på en Kia ProCeed der går mest i stykker. Det gør svaret på dette spørgsmål udfordrende.

  1. Elektronikproblemer: Mange bilejere oplever ofte fejl med bilens elektroniske systemer, som for eksempel fejlfunktioner i info-underholdningssystemet eller problemer med den digitale instrumentering.
  2. Batteriproblemer: Starter og generator kan også være sårbar, især i koldere vejr eller hvis bilen ikke bruges regelmæssigt.
  3. Bremseproblemer: Bremserne, herunder skiver og klodser, kan slites hurtigere end forventet, hvilket kræver tidlig udskiftning.
  4. Gearkasseproblemer: Manuelle gearkasser kan opleve hårdhed ved skift eller usædvanlige lyde, mens automatiske gearkasser kan opleve forsinkelser i gearsyifte.
  5. Motorproblemer: Selvom sjældent, har nogle ejere rapporteret små motorproblemer som olie lækager eller problemer med kølesystemet.
  6. Suspension og styring: Komponenter som affjedring og styring kan blive slidt over tid, hvilket påvirker kørekomforten og håndteringen af bilen.

Disse punkter giver et overblik over områder, hvor ejere af Kia ProCeed måske har haft udfordringer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Kia ProCeed?

Garantien på en Kia ProCeed strækker sig over flere dele. Teknikken i bilen er dækket af en garanti i syv år. Dette viser Kias tillid til kvaliteten af deres biler. Lakken på bilen holder også i fem år under garantien, hvilket beskytter mod skader på bilens udseende over en god tidsperiode.

Endelig har bilen en imponerende lang garanti mod gennemtæring, som varer i tolv år. Denne brede dækning sikrer, at ejere kan føle sig sikre over længere tid.

Hvad dækker garantien på en Kia ProCeed?

Kia tilbyder en fremragende garanti på deres ProCeed. Denne pakke inkluderer syv års garantidækning på bilens teknik, sikrer ejere mod fejl og problemer der måtte opstå. For bilens ydre, giver Kia fem års beskyttelse mod lakskader, hjælper med at holde bilen ser ny ud længere.

Desuden beskyttes køberen med en tolv års dækning mod rustgennemtæring, sikrende at bilens krop forbliver stærk og intakt over en lang periode. Denne omfattende dækning viser Kias tillid til kvaliteten af deres ProCeed model og giver ejerne ekstra ro i sindet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.31.59

Opdateret 10.09.2024, 14.31.59

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel