Find brugte biler til salg

Guiden handler om Lexus CT 200h Executive (Årgang 03/2014 - 10/2017)

Købsguide: Lexus CT 200h Executive (03/2014 - 10/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Lexus CT 200h Executive?

Før man køber en Lexus CT 200h Executive, er der nogle ting, man skal vide. Denne bil er en kompakt bil med et benzindrevet hjerte og el-motor, som betyder god brændstoføkonomi.

Den bruger kun 5,0 liter benzin på 100 kilometer. Men den har også en høj købspris og kan være dyr i drift. Baggagerummet i bilen er lille, og systemerne for navigation og underholdning kan tage tid at vænne sig til.

De kan også distrahere føreren under kørsel. Lexus safety system+ og lane assist sørger dog for god sikkerhed for både børn og voksne. Bilen har en lang rækkevidde på grund af sin benzindrevet hjerte og el-motor.

Købere skal også huske på, at selvom Lexus CT 200h Executive tilbyder sædevarme og avancerede sikkerhedssystemer som Lexus safety system+ og lane assist, kan de høje driftsomkostninger og den lille plads i bagagerummet være en ulempe for nogle.

Det er vigtigt at overveje disse faktorer sammen med bilens brændstofforbrug og sikkerhedsfunktioner, før man beslutter sig for at købe.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Lexus CT200h?

Lexus CT200h tilbyder forskellige varianter, så købere kan finde den bil, der passer til deres behov og livsstil. Denne bilserien kombinerer stil med benzinøkonomi, hvilket gør den til et populært valg for miljøbevidste bilejere.

  1. Standard Varianten: Den kommer med grundlæggende funktioner som klimaanlæg, elektriske vinduer og en lydsystem. Dette er en god startmodel for dem, der ønsker Lexus-kvalitet uden ekstra luksus.
  2. Comfort Varianten: Tilføjer flere bekvemmeligheder som opvarmede sæder og et navigationssystem for øget komfort på længere ture.
  3. Executive Varianten: Denne version bygger videre på Comfort ved at inkludere avanceret sikkerhedsteknologi og luksuriøse interiørforbedringer.
  4. F Sport Varianten: Skabt til dem, der søger mere spænding bag rattet. F Sport har en mere aggressiv styling og ydeevne-forbedringer såsom sportssæder og et strammet affjedringssystem.
  5. Premier Varianten: Dette er topmodellen i CT200h-serien, som omfatter alle de bedste funktioner fra de andre varianter samt eksklusive detaljer som lædersæder og premium lydsystem.

Alle varianter af Lexus CT200h giver ejerne mulighed for at nyde køreglæde med god benzinøkonomi, samtidig med at de bidrager positivt til miljøet.

Hvad er fordele og ulemper ved Lexus CT200h?

Fordele Ulemper
- Lavt brændstofforbrug - Ukomfortabel og hård affjedring
- God børnesikkerhed - Lille bagagerum
- Høj rækkevidde - Høje driftsomkostninger

Hvordan klarer Lexus CT200h sig i test?

Lexus CT200h har gjort det godt i flere tests. Den fik fire stjerner i ADAC EcoTest, hvilket viser, at den kører miljøvenligt. Denne model fik også høje karakterer for sikkerhed.

I NCAP-Crashtest scorede den 94% for beskyttelse af voksne inde i bilen og 84% for beskyttelse af børn. Samlet set fik Lexus CT200h 86 point i EcoTest. Dette viser, at bilen ikke kun er sikker, men også køre langt på literen og er miljøvenlig.

Den gode præstation i disse tests gør Lexus CT200h til et attraktivt valg for folk, der ønsker en sikker og økonomisk bil. Med sin blanding af sikkerhed og miljøvenlighed passer denne bil godt til familier og andre, der sætter pris på disse egenskaber hos en bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Lexus CT200h?

Lexus CT200h er en populær hybridbil. Flere andre biler ligner den i funktion og ydeevne.

  1. Peugeot 3008 Hybrid4. Denne bil har en stærk hybridmotor, der giver god brændstoføkonomi og lavere udledning.
  2. Toyota Auris. Som en anden hybrid, tilbyder Auris god brændstofeffektivitet og en jævn køreoplevelpsen.
  3. Toyota Prius. Kendt som pioneren inden for hybridteknologi, tilbyder Prius fremragende kilometer pr. liter og pålidelighed.
  4. Volkswagen Jetta Hybrid. Denne bil kombinerer det bedste fra begge verdener ved at give god økonomi sammen med Volkswagen kvalitet.

Disse biler giver gode alternativer for dem, der leder efter miljøvenlige og økonomiske valg ligesom Lexus CT200h.

Hvor langt kører Lexus CT 200h Executive på literen?

Lexus CT 200h Executive har et brændstofforbrug på 5,0 liter per 100 kilometer. Med en brændstoftank på 45 liter kan bilen køre op til 900 kilometer før den skal tanke igen. Dette betyder, at bilen er både økonomisk og miljøvenlig for folk, der leder efter en bil, som kan køre langt på literen.

Denne model viser sig som en attraktiv mulighed for bilkøbere, der ønsker at mindske både udgifter til brændstof og deres miljøaftryk.

Hvilken motor har en Lexus CT 200h Executive?

En Lexus CT 200h Executive har en 1,8-liters benzinmotor. Denne motor yder 99 hestekræfter, hvilket svarer til 73 kW. Til at hjælpe benzinmotoren har den også en elektromotor på 60 kW.

Sammen giver de bilen kraft og gør kørslen glat. Denne kombination hjælper også med at holde brændstofforbruget nede.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Lexus CT 200h Executive?

Lexus CT 200h Executive har en samlet ydelse på 136 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en kombination af en elektrisk motor og en traditionel benzinmotor. Den elektriske motor alene har en ydelse på 60 kW, hvilket bidrager væsentligt til bilens samlede kraft.

Dette gør Lexus CT 200h Executive til et godt valg for dem, der søger en bil med god ydeevne samt fordelene ved hybridteknologi. Kraften i denne bil giver en jævn og behagelig køreoplevelse, ideel for både bykørsel og længere ture.

Hvad er tophastigheden for en Lexus CT 200h Executive?

Tophastigheden for en Lexus CT 200h Executive er 180 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den når sit højeste punkt på hastighedsskalaen. Denne hastighed gør bilen til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der kan præstere godt på motorvejen, men stadig ønsker at holde sig til miljøvenlige alternativer.

Hvor hurtigt accelererer en Lexus CT 200h Executive fra 0-100 km/t?

En Lexus CT 200h Executive når 0-100 km/t på en tid, som producenten ikke har oplyst direkte. Men vi ved, at bilen kan sprinte fra 60 til 100 km/t på kun 7,4 sekunder. Dette tal hjælper med at give en ide om bilens accelerationskapacitet.

Uden en præcis accelerationstid fra 0 til 100 km/t, kan man se på denne mellemacceleration som en indikator for, hvordan bilen performer under overhalinger eller hurtige start fra lyskryds.

Hvad er dimensionerne på en Lexus CT200h?

Lexus CT200h måler 432 cm i længden, 176 cm i bredden, og den er 145 cm høj. Denne størrelse giver en god balance mellem at være nem at manøvrere i byen og stadig have plads indeni.

Hvor stort er bagagerummet i en Lexus CT200h?

Bagagerummet i en Lexus CT200h byder på forskellige kapaciteter afhængigt af sædekonfigurationen. Grundkapaciteten starter på 200 liter. Dette er passende for daglige ærinder.

Skal man bruge mere plads, kan man nedklappe sæderne. Med sæderne delvist nedklapte øges kapaciteten til 495 liter. Det gør bilen mere fleksibel til større indkøb eller bagage til weekendture.

For dem der har brug for endnu mere plads, tilbyder bilen imponerende 875 liter med alle sæder nedklappede. Denne maksimale kapacitet er ideel til større transporter, som for eksempel når man skal flytte større genstande eller tage på længere ferier med meget bagage.

Kan man få anhængertræk på en Lexus CT200h?

Man kan ikke få anhængertræk på en Lexus CT200h. Dette gælder uanset om man ønsker det monteret fra fabrikken eller tænker på at tilføje det selv senere. Lexus har valgt ikke at tilbyde denne mulighed for CT200h modellen.

Det er vigtigt for købere at vide, at hvis de har brug for at trække en trailer eller lignende, så er dette ikke bilen for dem. Lexus CT200h er bygget uden mulighed for anhængertræk og dette kan ikke ændres efter køb.

Hvilke fælge kan man få til en Lexus CT200h?

Valg af fælge til en Lexus CT200h kan ændre bilens udseende og køreoplevelse. Der findes flere forskellige typer og størrelser, der passer til denne bil.

  1. Standardfælge: Disse er som regel 15-16 tommer i diameter og designet til at matche bilens originale specifikationer.
  2. Aluminiumsfælge: Letvægtsalternativet giver bedre styring og accelerering. Mange vælger disse for et mere stilfuldt udseende.
  3. Sportsfælge: Til de købere, der ønsker et mere dynamisk udtryk, er sportsfælge ofte bredere og lavet af højstyrke materialer for yderligere performance.
  4. Vinterfælge: Fremstillet for at modstå koldere temperaturer og vejsalt. Designet arbejder sammen med vinterdæk for at sikre optimal sikkerhed under vinterforhold.
  5. Økofælge: Specielt designet for at reducere luftmodstanden, hvilket kan hjælpe med at forbedre brændstoføkonomien på din Lexus CT200h.

Hver type fælg har sine egne fordele, alt efter dine prioriteringer som komfort, udseende eller performance.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Lexus CT200h?

At vælge de rette vinterdæk til en Lexus CT200h sikrer både sikkerhed og komfort under kørsel i de kolde måneder. Det er afgørende at finde dæk, der matcher bilens præstationer og behov.

  1. Søg efter dæk med godkendelse til vinterbrug, oftest mærket med et snefnug inde i et bjerg.
  2. Prioriter dæk, der tilbyder lav rullemodstand for at bevare bilens brændstofeffektivitet - dette hjælper med at holde omkostningerne nede.
  3. Vælg dæk, der er anerkendt for fremragende greb på våde og glatte veje, for at sikre maksimal sikkerhed under vinterkørsel.
  4. Overvej støjniveauet fra dækkene; lavt støjniveau giver en mere behagelig køreoplevelize.
  5. Hold øje med anmeldelser og testresultater online fra pålidelige automobilmagasiner eller testsites. De kan give nyttig indsigt i forskellige dæks præstationer under vinterforhold.
  6. Dæk størrelse og tryk skal overholde bilproducentens anbefalinger for at sikre optimal ydelse af din Lexus CT200h.
  7. Overvej levetiden på vinterdækkene og invester i kvalitetsdæk, selvom de kan være lidt dyrere. Langsigtet vil de være mere økonomiske.

    8: Tjek altid datoerne for produktion på dækkene for at undgå at købe gamle dæk.

    9: Skift alle fire dæk samtidig for bedste ydelse og sikkerhed.

Ved at følge disse punkter kan man finde de bedste vinterdæk til sin Lexus CT200h og nyde en sikker og komfortabel køretur hele vinteren igennem.

Hvor sikker er en Lexus CT200h?

En Lexus CT200h kommer med mange sikkerhedsfunktioner. Den har for eksempel airbags foran, ved siderne og gardiner, og også knæairbags til den, der kører bilen. Dette hjælper meget, hvis der sker en ulykke.

Bilen har også et elektronisk stabilitetsprogram kaldet VSC+ og bremseassistent. Disse ting arbejder sammen for at holde bilen sikker på vejen. De hjælper med at stoppe bilen hurtigt og holde den stabil, når man drejer skarpt eller hvis vejene er glatte.

Så hvis du tænker på sikkerhed, er Lexus CT200h et godt valg. Denne bil er lavet for at beskytte folk indeni den på bedste måde. Alt fra dens airbags til dens elektroniske systemer passer på dig, mens du kører.

Dette gør Lexus CT200h til en tryg bil at køre i hver dag.

Hvordan er interiøret i en Lexus CT200h?

Interiøret i en Lexus CT200h er lavet af gode kvalitetsmaterialer. Det giver en følelse af luksus inde i bilen. Bilens kabine byder på god plads og er bygget stabilt. Der er en ting, folk skal være opmærksomme på.

Bag i bilen er der ikke så mange steder at lægge ting. Dette kan være en ulempe for dem, der har brug for meget bagageplads.

Hvor mange personer er der plads til i en Lexus CT200h?

Lexus CT200h har sæder til fem personer. Den giver mulighed for et fladt gulv, når man lægger sæderne ned. Det gør bilen god til ture med familie eller venner. Der er også fastgørelser til sikkerhedsseler, så alle kan sidde sikkert.

Dette gør CT200h til et godt valg for dem, der har brug for en rummelig og sikker bil.

Hvilket lydsystem har en Lexus CT200h?

En Lexus CT200h kommer med et lydsystem, der giver god lyd. Lydkvaliteten er anerkendt som passende. Dette system sikrer, at passagererne kan nyde musik og andre lydmedier på deres rejser.

Det er vigtigt for købere, der værdsætter god lyd i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Lexus CT200h?

Lexus CT 200h tilbyder forskellige apps gennem sit navigation- og underholdningssystem. Disse hjælper ejere med at få en bedre køreoplevels.

  1. Navigation: Kan benyttes til at finde veje og instruksioner for at nå destinationen hurtigere.
  2. Underholdning: Musikstreaming-tjenester som Spotify giver mulighed for adgang til uendelig musik på turen.
  3. Vejr: Appen viser vejrudsigten, så man kan planlægge sin tur efter vejret.
  4. Nyheder: Holder dig opdateret med de seneste nyheder direkte i din bil.
  5. Parkering: Assisterer med at finde ledige parkeringspladser nær din placering.
  6. Brændstofpriser: Finder de nærmeste tankstationer og deres nuværende brændstofpriser.
  7. Vehicle Health Report: En vigtig app, der giver en statusrapport for bilens sundhed og eventuelle problemer, som skal tages hånd om.
  8. Lexus Link: Tilbyder en række services specifikt designet til Lexus ejere, inklusiv bilens placering og muligheden for fjernbetjening af visse bilfunktioner.

Disse apps hjælper ikke kun i dagligdagen men også i at holde Lexus CT 200h kørende problemfrit, samt sikrer underholdning og praktiske løsninger for chaufføren og passagererne.

Opdateres softwaren i en Lexus CT200h automatisk?

Softwaren i en Lexus CT200h får automatiske opdateringer. Disse opdateringer forbedrer bilens navigations- og entertainmentsystem samt andre køreegenskaber. Det sikrer, at bilen altid yder sit bedste og kører sikkert.

Ejere af Lexus CT200h behøver ikke bekymre sig om at opdatere softwaren selv. Bilen tager sig af det trådløst og holder sig opdateret med den nyeste teknologi. Dette gør køreoplevelsen bedre og sikrere for alle.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Lexus CT200h?

Lexus CT200h tilbyder forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, så ejere kan tilpasse deres bil. Her er nogle muligheder for at gøre din Lexus mere personlig og funktionel.

  1. Parkeringssensorer - Hjælper dig med at parkere bilen uden problemer.
  2. Bakkamera - Giver et klart billede af, hvad der sker bag bilen.
  3. Elektrisk indklappelige sidespejle - For nemmere at passe ind i smalle parkeringspladser.
  4. Tempomat (fartpilot) - Holder bilens hastighed konstant på motorvejen.
  5. Måtter til køretøjet - Beskytter bilens gulv mod snavs og slid.
  6. Lastningskantbeskytter - Beskytter kanten ved bagagerummet når du læsser ting ind og ud.
  7. Opdateret navigationssystem - Sikrer, at du altid har de nyeste kort over vejene.
  8. Solskærme til bag- og sideruder - Beskytter passagererne mod sollys.
  9. Trådløs oplader til smartphones - Til nem opladning uden kabler.
  10. Komplet sæt vinterdæk - Sikrer godt greb i kolde måneder.
  11. Anhængertræk - Gør det muligt at trække trailere eller campingvogne.
  12. Nøglefri adgang og start – Giver nem adgang og start uden nøgle.

Disse dele og udstyr gør din Lexus CT200h både mere behagelig og praktisk at bruge hver dag.

Hvilke teknologier bruges i en Lexus CT200h?

En Lexus CT200h har avancerede teknologier for at sikre en behagelig køreoplevelse. Den har et navigationssystem støttet af en styringspind på midterkonsollen, gør det nemmere for førere at finde vej.

Bilen kommer også med elektronisk stabilitetsprogram (VSC+) og trækkontrol, som hjælper med at holde bilen sikker og stabil under forskellige kørselsbetingelser. Desuden aktiveres både kørelys og vinduesviskere ved hjælp af sensorer, hvilket tilføjer en grad af automatik og komfort til dagligdags kørsel.

Disse teknologier arbejder sammen for at skabe en sikker og behagelig rejse.

Hvad koster en Lexus CT 200h Executive Automatik i grøn ejerafgift?

En Lexus CT200h koster i 2024 ca. fra kr til 660 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Lexus CT200h til service?

En Lexus CT200h skal til olie- og serviceeftersyn hver 15.000 km eller en gang om året, hvilket først kommer. Til større eftersyn skal bilen ind hver 30.000 km eller hvert andet år.

Dette sikrer, at bilen kører som den skal og forlænger dens levetid. Disse regelmæssige tjek hjælper også med at forhindre større problemer i at udvikle sig.

Hvilke dele på en Lexus CT200h går mest i stykker?

På en Lexus CT200h har visse dele større risiko for at gå i stykker. Dette omfatter førerens og passagerens forsæder og bagsæder, navigationssystemet, hybridbatteriet og det elektriske system, bremser og bremsekalibre, gearkasse og transmission samt elektronik og styringssystemer.

Disse dele udsættes for regelmæssigt slid og kan kræve udskiftning eller reparation gennem bilens liv.

Specifikt er hybridbatteriet og de elektriske systemer kritiske komponenter, der kan påvirke bilens ydeevne. Problemer med disse systemer kan føre til reduceret køreegenskaber eller øget forbrug af brændstof.

Gearkassen og transmissionen skal også fungere fejlfrit for at sikre en glat kørsel, mens fejl i bremserne eller bremsekalibre kan være en sikkerhedsrisiko. Derfor er det vigtigt at holde øje med disse systemer og sikre rettidig vedligeholdelse.

Hvor lang tid dækker garantien på en Lexus CT200h?

Garantien på en Lexus CT200h varer i tre år. Denne periode dækker op til 100.000 km. Det er godt for købere at vide, da det giver en form for sikkerhed efter købet. Garantien sikrer reparation eller udskiftning af dele, der går i stykker i denne periode.

Det viser også Lexus' tillid til kvaliteten af deres biler.

Hvad dækker garantien på en Lexus CT200h?

Lexus CT 200h kommer med en treårig fabriksgaranti, der gælder op til 100.000 km. Denne garanti giver ejeren ret til at få bilen repareret uden ekstra omkostninger, hvis der opstår problemer, som dækkes af garantien.

Denne type garanti kan også føre til flere besøg på værkstedet, hvor bilen kan blive tjekket og repareret, hvis det er nødvendigt. Garantien sørger for, at ejeren ikke skal betale for reparationer af fejl eller skader, der dækkes.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.07

Opdateret 10.09.2024, 14.36.07

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel