Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line (Årgang 10/2021 - 03/2023)

Købsguide: Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line (10/2021 - 03/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line er en lille hatchback med god kraft. Den har en motor på 66 kW / 90 hk og vejer kun 1.074 kg med fuld tank. Dette gør den let sammenlignet med andre biler i samme klasse.

Denne model er blevet testet fra oktober 2021 til marts 2023. Den fik 74 point ud af 100 og fire stjerner i ADAC Ecotest. Dette viser, at bilen er både økonomisk og miljøvenlig.

Bilen findes i forskellige udgaver, som Exclusive-Line, Center-Line og Sports-Line. De har forskellige motorstørrelser og præstationer.

Denne Mazda har et moderne design og kommer med teknologier som city brake, Apple CarPlay® og Android Auto™. Det gør den til et godt valg for folk, der leder efter en bil med ny teknologi og flot design.

Bilen kan også have forskelligt ekstraudstyr som anhængertræk, hvilket er praktisk for dem, der har brug for at trække ting. Størrelsen på bilen er 4.065/1.695/1.515 mm (længde/bredde/højde), og den vejer 1.110 kg.

Bagagerummet er rummeligt til hverdagsbrug. Dens sikkerhedssystemer og interiør gør køreturene både sikre og behagelige for alle passagerer.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mazda Mazda 2?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line er en del af en serie. Denne serie tilbyder forskellige modeller med varierende motorstørrelser og udstyr.

  1. Exclusive-Line: Denne model har fokus på komfort og luksus. Udstyret er i top, og den kommer ofte med avancerede teknologier som adaptiv fartpilot.
  2. Center-Line: En mere økonomisk version, der stadig leverer god ydeevne. Denne model er designet til dem, der ønsker en balance mellem pris og funktioner.
  3. Sports-Line: Som navnet antyder, retter denne variant sig mod de købere, der søger sportslige køreegenskaber og udseende. Med kraftigere motorer og et sporty design adskiller denne sig fra de andre linjer ved at tilbyde en mere dynamisk køreoplevelse.

Hver af disse varianter appellerer til forskellige typer bilkøbere i Danmark. Uanset om man er ude efter luksus, økonomi eller sportslige præstationer, byder Mazda 2-serien på et bredt udvalg for at imødekomme forskellige behov og ønsker for danske bilister.

Hvad er fordele og ulemper ved Mazda Mazda 2?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line tilbyder en balance mellem ydeevne og økonomi. Denne bil byder på flere fordele, men også nogle ulemper.

..Fordele:..

  1. God brændstoføkonomi: Med et forbrug på kun 5 liter Super pr. 100 km sparer ejere penge på lang sigt.
  2. Rummeligt bagagerum: Med 466 kg lasteevne passer mange ting i bagagerummet.
  3. Stærk motor: En firecylindret motor med 90 hestekræfter giver bilen god kraft.
  4. Lav CO2-udledning: Bilen fik gode karakterer i ADAC Ecotest, hvilket viser dens miljøvenlighed.
  5. Avanceret teknologi: Tilbyder Matrix-LED forlygter og et 360-graders kamera system for bedre synlighed.

..Ulemper:..

  1. Ingen parkeringsassistent: Gør det vanskeligere at parkere i trange pladser.
  2. Begrænset hybridfordel: Da det er en mild hybrid, er de elektriske fordele mindre mærkbare sammenlignet med fuldhybrider eller elbiler.
  3. Kun én motortype: Mangler variation i motorvalg, hvilket begrænser personlig tilpasning.
  4. Mindre kendt end konkurrenterne: Som Ford Fiesta eller Ford Fusion, kan dette gøre den mindre attraktiv ved lease eller genkøb.

Denne bil lover både økonomi og køreglæde men har rum for forbedringer især indenfor parkeringsteknologi og motormuligheder.

Hvordan klarer Mazda Mazda 2 sig i test?

I test gør Mazda 2 det godt. Den fik 74 point ud af 100 og fire stjerner i en stor test kaldt ADAC Ecotest. Dette viser, at bilen er en af de bedre i sin klasse, når det handler om brændstofforbrug og CO2-udledning.

Bilen har en motor med 90 hestekræfter og et mild-hybrid system, der sørger for et lavt brændstofforbrug på 5,0 liter per 100 km. Dette gør Mazda 2 til et godt valg for folk, der vil have en bil, der passer på miljøet.

Den har også gode sikkerhedsegenskaber. Mazda 2 kommer med City-Notbremsassistent og teknologi til at genkende fodgængere. Disse hjælper med at beskytte mennesker udenfor bilen.

Så den klarer sig ikke kun godt i tests om miljø og økonomi, men også i sikkerhed.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mazda Mazda 2?

Mazda 2 har mange konkurrenter. Blandt disse findes Citroen C3, Ford Fiesta og Honda Jazz. Disse biler tilbyder lignende størrelse og præstationer. Hyundai i20, KIA Rio og Opel Corsa er også gode alternativer.

De matcher Mazda 2 på mange punkter. Peugeot 208, Renault Clio, Seat Ibiza og Skoda Fabia hører også til i denne gruppe. Suzuki Swift, Toyota Yaris og Volkswagen Polo er andre valg. Disse biler konkurrerer alle i samme klasse som Mazda 2.

De har hver deres unikke egenskaber, men tilbyder lignende køreoplevelser.

Disse alternativer vejer mere end Mazda 2. Mazda 2 vejer 1.074 kg med fuld tank, hvilket er lettere end mange af dens konkurrenter. Med en motor på 66 kW / 90 hk giver Mazda 2 god kraft sammenlignet med lignende biler.

Prisen for disse biler varierer. Købere skal overveje både pris og præstation, når de vælger mellem Mazda 2 og dens konkurrenter.

Hvad er rækkevidden for en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line på batteri?

Denne bil kører ikke kun på batteri. Den bruger en lille mængde benzin. Med en fuld tank på 44 liter kan den køre op til 880 km. Dette er takket være bilens lave brændstofforbrug, som er 5,0 liter per 100 km.

Den udleder også 131g CO2 per km. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil køre langt på lidt brændstof.

Hvor stort er batteriet på en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line?

Batteriet i Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line er ikke som et traditionelt batteri. Bilen bruger en 44 liters tank til at køre. Dette giver bilen en lang køretur på op til 880 km uden at skulle tanke igen.

Dette er godt for dem, der kører lange ture. Den lange rækkevidde betyder, at man ikke skal stoppe ofte for at fylde tanken.

Hvordan lader man en Mazda Mazda 2?

At lade en Mazda 2 er simpelt. Følg disse trin for at sikre, at bilen bliver ladet korrekt.

  1. Find opladningsporten på bilen. Den sidder typisk ved førersiden.
  2. Åbn porten til opladeren ved at trykke let eller trække i et håndtag.
  3. Tag opladerstikket, som passer til din Mazda 2, og sæt det forsigtigt i porten.
  4. Tjek bilens display eller opladerens indikator for at se, om opladningen er startet korrekt.
  5. Når bilen er fuldt opladt, viser displayet dette. Afbryd da stikket fra bilen og sæt det tilbage på opladerstationen.

Husk altid at følge instruktionerne fra producenten for den bedste måde at lade din Mazda 2 på for at beskytte batteriet og sikre lang levetid.

Hvor lang tid tager det at lade en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line bruger benzin, ikke el. Den har et lille batteri til at hjælpe motoren, men man lader den ikke som en elbil. Tanken fyldes med benzin på normal vis.

Derfor handler det mere om at tanke benzin end at lade bilen op. Bilen har en tank på 44 liter og kører langt på literen. Man behøver derfor ikke bekymre sig om opladningstid, kun om at fylde benzin.

Hvilken motor har en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line?

Denne bil har en firecylindret motor med 90 hestekræfter. Den bruger også et mild-hybrid system. Dette gør bilen mere miljøvenlig ved at reducere CO2-udslippet til 131 gram per kilometer.

Brændstofforbruget er på 5,0 liter per 100 kilometer. Dette hjælper førere med at spare på brændstoffet og passer godt til dem, der ønsker en økonomisk bil. Denne kombination af motor og hybridteknologi giver en god balance mellem kraft og effektivitet.

Hvor langt kører en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line på literen?

En Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line kører 20 km på hver liter benzin. Denne model har et brændstoføkonomisk design, der gør den til et godt valg for dem, der ønsker at spare på brændstofforbruget.

Med en tankstørrelse på 44 liter kan bilen køre op til 880 km før den skal tanke igen. Det gør den ideel til både bykørsel og længere ture.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line har 90 hestekræfter. Den leverer kraft fra en firecylindret motor. Denne model byder på en fin kombination af ydelse og økonomi. Med sin motor kan bilen køre godt både i byen og på lange ture.

Kraften i motoren er passende for bilkøbere, der ønsker en bil der er sjov at køre, men som også passer på miljøet.

Hvad er tophastigheden for en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line?

Tophastigheden for denne bil er 183 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt den kan køre på sit højeste. Folk, der kigger efter en ny bil, vil finde denne information nyttig. Den viser, at Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line er hurtig nok til de fleste veje.

Denne model er en god mulighed for dem, der vil have en bil med fart.

Hvor hurtigt accelererer en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line fra 0-100 km/t?

En Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line har brug for 9,8 sekunder til at nå op på 100 km/t. Dette viser, at bilen er ret kvik. Denne hurtige acceleration gør den til et godt valg for dem, der gerne vil have en bil, som føles kvik i byen og på motorvejen.

Hastigheden passer godt til bilkøbere, der ønsker en behagelig og energisk køretur.

Hvad er dimensionerne på en Mazda Mazda 2?

Mazda Mazda 2 har en størrelse, der passer til mange. Den måler 4.065 mm i længden, 1.695 mm i bredden og 1.515 mm i højden. Denne bil viser, at den er både rummelig og kompakt på samme tid.

Med en vægt på 1.110 kg er den let nok til at være kvik i trafikken. Bilen tilbyder også et bagagerum, der kan rumme mellem 280 og 950 liter. Dette giver plads til både dagligdags indkøb og større ture ud af huset.

Med disse dimensioner kombinerer Mazda 2 nem håndtering med god pladsudnyttelse.

Hvor stort er bagagerummet i en Mazda Mazda 2?

Bagagerummet i en Mazda 2 kan rumme mellem 280 og 950 liter. Dette gør den til en fleksibel bil, hvad enten man skal have indkøbsposerne hjem fra supermarkedet eller større ting med på tur.

Bagagerummet justerer nemt fra mindre til større plads, alt efter behov. Dette giver ejere mulighed for at tilpasse pladsen til forskellige situationer.

Med en nyttelastkapacitet på op til 466 kg kan denne bil også håndtere en god mængde vægt. Størrelsen og vægtkapaciteten gør den ideel til daglig brug samt længere rejser, hvor man måske vil pakke mere.

Kan man få anhængertræk på en Mazda Mazda 2?

Ja, Mazda Mazda 2 kan fås med anhængertræk. Det er godt for dem, der skal trække en trailer. Men forskellige modeller af Mazda 2 har forskellige styrker i motoren. Dette betyder, at nogle kan trække mere end andre.

Det er smart at tjekke bilens papirer for at se, hvor meget netop din Mazda 2 kan trække. For at være sikker på alt det med træk, er det en god idé at tale med en forhandler. De ved præcis, hvad din model kan klare.

Mazda tilbyder forskellige typer af motorer og udstyr. Dette kan ændre, hvor meget bilen kan trække. Brændstofforbruget spiller også ind. Mere brændstof kan betyde mindre kraft til at trække med.

Hvis du vil have det helt rigtige anhængertræk, skal du spørge en Mazda forhandler. De hjælper med at finde den bedste løsning til din bil.

Hvad må en Mazda Mazda 2 trække på anhængertrækket?

En Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line kan trække op til 550 kg uden bremser på traileren. Med bremser kan den trække op til 900 kg. Dette tal er vigtigt for dem, der planlægger at bruge bilen til at trække en campingvogn eller trailer.

Det er også godt at tænke over, hvad du vil trække, før du køber et anhængertræk til din Mazda 2. Dette sikrer, at du ikke overbelaster bilen og holder dig sikker på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en Mazda Mazda 2?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line tilbyder flere muligheder for fælge. Købere kan vælge mellem forskellige typer og størrelser, alt efter hvad de foretrækker.

  1. Standardfælge leveres typisk i 15 tommer. De passer til bilens grunddesign.
  2. Opgraderingsmuligheder inkluderer 16 tommer fælge. Disse giver bilen et mere markant udseende.
  3. For de, der ønsker et sportsligere look, tilbydes der også 17 tommer fælge. Disse er ofte bredere, hvilket kan forbedre vejgrebet.
  4. Aluminiumsfælge er en populær valgmulighed blandt købere. De kombinerer stil med holdbarhed.
  5. Letmetalhjul er en anden mulighed for dem, der søger både æstetik og funktionalitet. De bidrager til at reducere bilens samlede vægt.
  6. Nogle modeller kommer med specielle designfælge som facelift eller limited edition versioner, som giver bilen et unikt præg.

Alt i alt har Mazda 2 ejere mange valgmuligheder, når det kommer til at personliggøre deres køretøj med forskellige fælgtyper og -størrelser afhængigt af individuelle præferencer og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mazda Mazda 2?

Valget af vinterdæk til en Mazda 2 er vigtigt for sikkerheden og kørekomforten i de kolde måneder. De rigtige dæk kan gøre en stor forskel.

  1. Kig efter dæk med godt vejgreb på både våde og tørre veje. Vinterdækkene skal kunne håndtere sne og is.
  2. Vælg dæk, der reducerer risikoen for akvaplaning. Dette hjælper bilen med at bevare kontrollen under regnfuldt vejr.
  3. Overvej dæk med lav rullemodstand for at spare på brændstoffet.
  4. Kontroller dækmærkningerne for snefnugsymbolet og M+S (mud and snow). Disse mærkninger viser, at dækkene er testet og egnet til vinterbrug.
  5. Tjek anmeldelser og testresultater fra troværdige kilder som ADAC eller andre bilmagasiner inden køb.
  6. Størrelsen er vigtig. Sørg for, at du vælger den korrekte størrelse til din Mazda 2.
  7. Overvej også støjniveauet fra dækkene for at sikre en roligere køretur.
  8. Tidligere erfaringer fra andre bilejere kan guide dig i valget af det bedste mærke.

Disse tips kan hjælpe enhver bilkøber med at træffe et informeret valg omkring vinterdæk til deres Mazda 2 og sikre en tryg køretur hele vinteren.

Hvor sikker er en Mazda Mazda 2?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line er ret sikker. Den har fået fire stjerner i NCAP-testen. Bilen er udstyret med airbags foran og ved siderne for at beskytte de indeni.

Den har også systemer som City-Notbremsassistent, som hjælper med at bremse i byen, og en aktiv Spurhalteassistent, der holder bilen på rette vej. Disse hjælper med at undgå ulykker.

Den har også en funktion til at genkende personer, hvilket gør den sikker for fodgængere. Bremselængden er på 37,4 m, hvilket er godt for sikkerheden. På den måde klarer Mazda 2 sig godt i test og giver god beskyttelse til dem indeni og udenfor bilen.

Hvordan er interiøret i en Mazda Mazda 2?

Interiøret i en Mazda 2 er fyldt med moderne teknologi. Den har digitalradio, Bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto og stemmestyring. Disse værktøjer gør det nemt for føreren at holde sig forbundet og underholdt på vejen.

Kabineområdet bruger praktiske dørudskæringer til at maksimere pladsen. Dog er pladsen bag de forreste sæder lidt trang til benene.

Bagagerummet starter på 240 liter, men kan blive større til mellem 280 og 950 liter, hvis man lægger bagsæderne ned. Det giver fleksibilitet for dem, der har brug for mere plads til bagage eller indkøb.

Derudover understreger bilens vægt på 1.110 kg og dimensioner på længde 4.065 mm, bredde 1.695 mm og højde 1.515 mm dens kompakte natur, der er ideel for bykørsel.

Hvor mange personer er der plads til i en Mazda Mazda 2?

I en Mazda Mazda 2 er der god plads til fire voksne personer. Forsæderne kan nemt have personer op til næsten 1,95 meter høje. På bagsædet er der bedst plads til personer, der er op til 1,75 meter høje.

Dette gør bilen til et godt valg for familier eller grupper, der gerne vil køre komfortabelt. Med denne bil kan man nyde ture i både byen og på landet uden at bekymre sig om pladsen.

Hvilket lydsystem har en Mazda Mazda 2?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line kommer med et avanceret lydanlæg. Dette system inkluderer Digitalradio, som giver adgang til flere stationer med bedre lydkvalitet. Det har også Bluetooth, så brugeren nemt kan forbinde sin telefon trådløst og afspille musik eller foretage opkald.

For dem, der bruger smartphones, understøtter systemet både Apple CarPlay og Android Auto. Disse funktioner gør det muligt at spejle apps fra telefonen direkte på bilens skærm, hvilket giver nem adgang til kort, musik og beskeder på farten.

Systemet er udstyret med stemmestyring, hvilket betyder, at brugeren kan betjene visse funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet. Dette tilføjer ikke blot en bekvemmelighedsmæssig fordel, men øger også sikkerheden ved at minimere distraktioner under kørsel.

Hvilke apps kan man få til en Mazda Mazda 2?

I en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line kan bilkøbere nyde en række handy apps. Disse apps gør køreturen både nemmere og mere underholdende.

  1. Apple CarPlay og Android Auto: Disse systemer lader brugere spejle deres smartphone direkte på bilens skærm. Man kan bruge kort, musik, og sende beskeder uden at røre telefonen.
  2. Digitalradio: Giver adgang til et bredt udvalg af radiokanaler med klar lyd.
  3. Bluetooth-Freisprecheinrichtung: Til håndfri opkald og streaming af musik fra din smartphone.
  4. Navigationssystem-app: Selvom det kommer som en ekstra omkostning, tilbyder denne app detaljerede kort og navigationsinstruktioner.

Disse funktioner sikrer, at man altid er forbundet, underholdt og på rette vej under kørslen i en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line.

Opdateres softwaren i en Mazda Mazda 2 automatisk?

Software i Mazda Mazda 2 opdateres ikke helt af sig selv. Ejerne skal tage deres bil til en Mazda forhandler for at få den nyeste software. Dette sikrer, at bilen altid kører med de nyeste funktioner og forbedringer.

Processen er hurtig og enkel, så bilen forbliver moderne og opdateret.

Til tider kan visse små opdateringer gøres hjemmefra via en app. Denne mulighed er dog begrænset og dækker ikke alle typer af softwareopdateringer. For de største og vigtigste opdateringer skal ejeren stadig besøge en forhandler.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mazda Mazda 2?

Man kan gøre sin Mazda Mazda 2 endnu bedre med det rigtige ekstraudstyr. Her er listen over muligheder for at skræddersy bilen.

  1. 360 - graders kamerasytem giver dig fuldt overblik rundt om bilen.
  2. Head - up display viser vigtig info i førerens synsfelt.
  3. Navigationssystem hjælper med at finde vej.
  4. Matrix LED - lygter sørger for bedre lys om natten.
  5. Aircondition holder temperaturen behagelig inde i bilen.
  6. Adaptiv affjedring tilpasser bilens kørsel efter vejen.
  7. Xenon/LED/laserlygter lyser vejen op på mørke aftener.
  8. Fartkontrol holder hastigheden automatisk.
  9. Parkeringshjælp gør det nemmere at parkere.
  10. Sikkerhedsfunktioner beskytter alle i bilen.

Disse tilvalg gør turen sikrere og mere behagelig for både føreren og passagerne.

Guides til andre varianter af Mazda 2

Hvilke teknologier bruges i en Mazda Mazda 2?

Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line har mange smarte teknologier. Den bruger systemer som City-Notbremsassistent og aktiv Spurhalteassistent for at gøre kørslen sikker. Disse hjælper med at undgå ulykker i byen og holder bilen på vejen.

Bilen har også en Abstandsregelanlage, der hjælper med at holde afstand til bilen foran. Dette er gode nyheder for dem, der vil have en bil, der passer på dem.

Denne model af Mazda har også et mild-hybrid system. Dette betyder, at den sparer brændstof og er bedre for miljøet. Bilen fortæller, hvor meget brændstof den bruger, og hvor meget CO2 den udleder.

Dette er vigtigt for folk, der tænker på miljøet. Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line er en bil fuld af moderne teknologi, der gør kørslen både sjovere og sikrere.

Hvad koster en Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line i grøn ejerafgift?

En Mazda 2 e-SKYACTIV-G 90 M Hybrid Sports-Line koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mazda Mazda 2 til service?

En Mazda 2 skal til service hver 12. måned eller efter 20.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Ved service bliver vigtige dele tjekket, som for eksempel olie og bremser.

Det hjælper med at finde små problemer, før de bliver store og dyre.

Serviceplanen er lavet for at passe på motoren og andre vigtige dele i bilen. Det er en god ide at følge denne plan. Så kører din Mazda 2 bedst og holder længere. Folk, der overvejer at købe en Mazda 2, bør tænke på disse servicekrav.

Det er en del af at eje en bil.

Hvilke dele på en Mazda Mazda 2 går mest i stykker?

Mange bilkøbere kigger på Mazda 2 for dens egenskaber og ydeevne. Dog har visse dele en tendens til at gå i stykker oftere end andre. Her er en liste over dele, som ofte behøver udskiftning eller reparation:

  1. Batteri: Dette holder ikke evigt. Kalde vintre og varme somre kan forkorte et bilbatteris liv.
  2. Bremseskiver og bremseklodser: De slides over tid, især med hård kørsel.
  3. Tændrør: Disse små dele tænder for brændstoffet, men skal skiftes regelmæssigt.
  4. Lygter: For- og baglygter kan gå i stykker eller blive dæmpede.
  5. Dæk: Forkert lufttryk og slid fører til, at dæk skal udskiftes oftere.
  6. Viskerblade: Sol, regn og sne gør dem mindre effektive over tid.
  7. Udstødningssystemet: Rust og huller kan opstå, især i våde klimaer.

Disse dele er vigtige at holde øje med for at sikre din Mazda 2 kører godt år efter år.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mazda Mazda 2?

Garantien på en Mazda Mazda 2 varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det, der kommer først, slutter garantien. Denne dækning er god for dem, der køber en ny Mazda Mazda 2.

Den sikrer købere mod fejl og problemer, der kan opstå tidligt i bilens liv. Køber man en Mazda Mazda 2, er man dækket godt ind de første år efter købet. Denne information hjælper bilkøbere med at forstå deres rettigheder og hvad de kan forvente fra garantien.

Hvad dækker garantien på en Mazda Mazda 2?

Mazda giver en stærk garanti på deres Mazda 2 modeller. Købere får en treårs garanti uden at bekymre sig om, hvor mange kilometer de kører. Dette inkluderer beskyttelse mod rustskader på bilens karrosseri i hele tolv år.

Der er også særlige garantier, der dækker maling og lak i tre år. Teknisk udstyr og reservedele er ligeledes dækket i denne periode. Folk kan også nyde godt af en servicegaranti, der varer i tre år eller indtil bilen har kørt 60.000 km.

Dog er det vigtigt at huske, at denne garanti ikke dækker normal slid og vedligeholdelse som udskiftning af bremseklodser og filtre. Detaljerne i garantien kan ændre sig fra et land til et andet, så det anbefales altid at tjekke de specifikke vilkår hos den lokale forhandler.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.52

Opdateret 10.09.2024, 14.36.52

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel