Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line (Årgang 06/2023 - 06/2024)

Købsguide: Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line (06/2023 - 06/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line?

Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line er en fem-dørs SUV i den nedre mellemklasse med en effekt på 90 kW/122 hk. Denne model, der gælder fra juni 2023 til juni 2024, kommer med et opdateret interiør, hvor cockpittet især har fået en overhaling.

Et nyt centralt display på 10,25 tommer med touchfunktion giver bilen et moderne touch. Bilen har også seks års køretøjsgaranti eller op til 150.000 km, hvilket viser Mazdas tillid til kvaliteten af deres køretøj.

Denne Mazda CX-30 er ikke bare flot at se på; den er også udstyret med teknologi, der sikrer komfort og sikkerhed. Adaptiv fartpilot og Mazda Radar Cruise Control (MRCC) hjælper dig med at holde afstand til forankørende, mens automatisk nødbremsesystem øger sikkerheden.

For dem, der sætter pris på god lyd, har bilen et Bose lydanlæg. Desuden understøtter den både Apple CarPlay og Android Auto™, så du nemt kan forbinde din smartphone og bruge dine apps sikkert under kørsel.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mazda CX-30?

Mazda CX-30 tilbyder forskellige versioner for at møde bilkøberes behov. Den fås med både manuelle seks-gangs gear og seks-stegs automatgear, så der er muligheder for alle.

  1. Basisudgaven starter med en standard motor og giver god brændstoføkonomi.
  2. Exclusive-Line versionen kommer med ekstra udstyr som led forlygter og et style pack, hvilket øger komforten og sikkerheden.
  3. Der findes også en model med Mild-Hybrid-System, der kombinerer benzinmotor med elektrisk assistance for bedre effektivitet.
  4. For de eventyrlystne tilbydes Off-Road pakken, som inkluderer forskellige fælge og dækmuligheder for bedre præstation på ujævnt terræn.
  5. Tech versionen omfatter avanceret teknologi som trådløs mobilopladning, headup display og dab radio for en mere moderne køreoplevelse.

Alle varianter leveres med asymmetrisk sammenklappelige bagsæder for at maksimere bagagerummets fleksibilitet og funktionalitet, hvilket gør Mazda CX-30 til et praktisk valg til forskelligartede behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Mazda CX-30?

Mazda CX-30 byder på en blanding af luksus og funktioner, der gør den til et attraktivt valg for bilkøbere. Her er de primære fordele og ulemper ved denne bilmodel.

Fordele:

  1. Luksuriøst interiør giver føreren og passagererne en behagelig rejse.
  2. Nem betjening sikrer, at føreren nemt kan navigere både bilens funktioner og vejen.
  3. Sikre køreegenskaber øger chancen for en sikker tur hver gang.
  4. Omfattende sikkerhedsudstyr beskytter alle i bilen bedre i tilfælde af en ulykke.

Ulemper:

  1. Begrænset bagsædeplads begrænser pladsen til passagerer bag i, især på lange ture.
  2. Dårligt udsyn kan gøre det sværere at se andre biler og forhindringer rundt om bilen.
  3. Forhøjede emissioner på motorvej betyder, at denne model passer måske ikke folk, der søger miljøvenlige køretøjer.

Denne model har en tankkapacitet på 51 liter og kan maksimalt bære 513 kg last, hvilket symboliserer dens kapacitet til daglig brug og lettere rejser uden problemer med at bære nødvendige effekter. Dets konkurrenceegenskaber inkluderer samtidig evnen til at imødekomme de fleste moderne behov via avanceret teknologi og komfortindstillinger. Nissan Qashqai er ofte nævnt som et muligt alternativ grundet lignende specifikationer og værdi for pengene, men Mazda CX-30 holder sig stadig godt på markedet takket være sin attraktive blanding af stil, performance og sikkerhedsegenskaber.

Hvordan klarer Mazda CX-30 sig i test?

Mazda CX-30 viser gode resultater i flere tests. I ADAC Ecotest har den et gennemsnitligt brændstofforbrug på 6,2 liter pr. 100km (16,7 km/L) og en CO2-udledning på 168 g/km. Denne bil beviser sin miljøvenlighed med disse tal.

Sikkerhedsmæssigt imponerer den også i NCAP, hvor den scorer 99% af de mulige point. Det udløser et fem-stjernet resultat, hvilket viser, at passagererne er godt beskyttede.

Under ADAC Ausweichtest bekræfter bilen sin gode kørestabilitet. Den tackler hurtige undvigemanøvrer flot, hvilket giver føreren tillid bag rattet. Sådanne testresultater understreger Mazda CX-30 som en stærk konkurrent i bilverdenen, især for dem der sætter sikkerhed og økonomi højt.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mazda CX-30?

Hvis du er på jagt efter en bil som Mazda CX-30, har du flere gode muligheder. Audi Q3, BMW X2 og Mercedes GLA er alle luksusbiler i samme klasse. De tilbyder komfort og teknologi på højt niveau.

Nissan Qashqai og Seat Ateca er også værd at overveje. De er mere prisvenlige men stadig høj kvalitet. Volkswagen Tiguan er et andet godt valg for folk, der ønsker en rummelig og praktisk bil.

Disse modeller konkurrerer tæt med Mazda CX-30 og kan være et godt match for forskellige køberes behov.

Alle disse biler har gode køreegenskaber og moderne teknologier. De tilbyder også forskellige motorstørrelser og udstyrspakker, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.

Uanset om du går efter luksus, plads eller pris, findes der et alternativ til Mazda CX-30, der kan møde dine krav.

Hvor langt kører Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line på literen?

Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line har et gennemsnitligt forbrug på 6,2 liter pr. 100km (16,7 km/L) På motorvejen bruger den mere brændstof, og forbruget går op til 7,3 liter pr.

100km (14,3 km/L) I byerne, hvor der ofte er mere start og stop, ligger forbruget på omkring 6,3 liter pr. 100km (16,7 km/L) På landeveje er den mere økonomisk og kører 5,5 liter pr. 100km (20,0 km/L) Dette viser, at bilen er rimelig økonomisk, særligt når man kører lange ture uden for byen.

Hvilken motor har en Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line?

Denne bil bruger en to-liters benzinmotor. Denne motor er en firecylindret sugemotor. Den giver kraften ved hjælp af et Mild-Hybrid-System med et 24-V-batteri. Motoren kan levere 213 Nm i maksimal moment.

Dette system hjælper bilen med at køre mere effektivt. Bilen kombinerer traditionel benzinmotorteknologi med mild-hybrid for at forbedre ydeevnen og mindske forbruget.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line?

En Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line har 122 hestekræfter. Denne motor giver bilen en kraftfuld køreoplevelse. Effekten kommer fra en harmonisk og lineær udvikling, hvilket gør kørslen glat.

Denne model har også en særlig funktion, hvor den kan slukke for nogle af motorens dele i bestemte køresituationer for at spare på brændstoffet. Dette bidrager til bilens effektivitet.

Med sine 122 hestekræfter leverer Mazda CX-30 en blanding af kraft og økonomi, hvilket tiltaler mange bilkøbere. Kraften matcher godt med bilens karakter og giver en behagelig følelse, både i byen og på åbne veje.

Denne kombination af egenskaber gør Mazda CX-30 til et attraktivt valg for dem, der søger en bil med god præstation og økonomisk fordel.

Hvad er tophastigheden for en Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line?

Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line kan køre op til 186 km/t. Den har en mild-hybrid-system, der hjælper bilen med at accelerere hurtigere. Denne funktion gør at bilen føles kvik, når man trykker på gaspedalen.

Dette er nyttige oplysninger for bilkøbere, der sætter pris på hurtighed og effektivitet i deres køretøj. Med denne viden kan en potentiel køber bedre forstå, hvad de kan forvente af bilens ydeevne på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line fra 0-100 km/t?

En Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line kommer fra 0 til 100 km/t på 10,6 sekunder. Dette tal giver bilkøbere en god idé om bilens hurtighed og evne til at accelerere hurtigt, hvilket er nyttigt ved overhalinger eller når man kører i høj fart.

For dem, der værdsætter et sikkert og responsivt køretøj, viser denne stat, at Mazda CX-30 kan levere den nødvrende kraft når det er nødvendigt.

Hvad er dimensionerne på en Mazda CX-30?

Mazda CX-30 måler i længden 4.395 millimeter og i bredden 1.795 millimeter. Højden på bilen er 1.540 millimeter. Den har en akselafstand på 2.655 millimeter, som sikrer god indvendig plads og komfortabel kørsel.

Frihøjden er på 175 millimeter, hvilket giver bilen fin evne til at håndtere ujævne veje. Bagagerummet i Mazda CX-30 kan rumme op til 430 liter. Når bagsæderne er nedfældede, udvides denne kapacitet til hele 1.484 liter, så der er god plads til elektronisk post og andre ting man skal have med på farten.

Denne bil kombinerer stil med praktisk anvendelighet, egnet for bilkøbere der søger en rummelig og elegant bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Mazda CX-30?

Bagagerummet i en Mazda CX-30 er af gennemsnitlig størrelse. Det kan gøres større ved at lægge bagsæderne ned. Den maksimale lasteevne er 513 kg. Dette giver god plads til både dagligdags indkøb og længere ture.

Mazda har også gjort det nemt med en elektrisk bagklap. Den åbner og lukker med få tryk, så du nemt kan få ting ind og ud, selv når hænderne er fulde. Med en tankkapacitet på 51 liter kan man planlægge lange ture uden bekymringer om hyppige stop for at fylde brændstof på.

Dette detalje bidrager til en lettere og mere behagelig rejseoplevelse for ejeren og passagererne.

Kan man få anhængertræk på en Mazda CX-30?

Ja, det er muligt at montere anhængertræk på en Mazda CX-30. Denne bil har en lasteevne på 1300 kg, så den kan trække en trailer eller en campingvogn. Udseendet på bilen ændres ikke ved montering af anhængertræk.

Mazda CX-30 har sikkerhedsudstyr som kameraer og parkeringssensorer, der hjælper når du skal trække en trailer. Den nyeste model kommer med et større display i midten, så du lettere kan se hvad bagkameraet viser, når du tilkobler en trailer.

Den har også udstyr som tilpasset fartkontrol, der gør kørslen mere behagelig med en anhænger på.

Hvor mange kg må en Mazda CX-30 trække på anhængertrækket?

En Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line har kapacitet til at trække 1300 kg, hvis anhængeren har bremser. Hvis anhængeren ikke har bremser, må den kun trække 600 kg.

Dette er nyttig info for købere, der tænker på at bruge bilen til at trække tunge ting som en campingvogn eller en trailer. Det viser bilens evne til at håndtere forskellige typer last, hvilket kan være afgørende for dem, der ofte får brug for at transportere store genstande.

Hvilke fælge kan man få til en Mazda CX-30?

Til en Mazda CX-30 kan kunder vælge mellem forskellige fælge. Dette giver dem mulighed for at tilpasse bilens udseende efter eget ønske. Man kan få både standardfælge og opgraderede versioner, afhængigt af personlige præferencer og budget.

Hver fælgetype understøtter bilens stil og forbedrer køreoplevelsen på forskellig måde. Udvalget inkluderer fælge lavet af forskellige materialer som aluminium, som både er lette og stærke.

Desuden er der specialdesignede fælge, der giver bilen et mere unikt udseende. Købere kan finde information om de tilgængelige fælge i Mazda CX-30's brochure eller ved at spørge i forhandlerens butik.

Udover at vælge mellem forskellige designs, skal ejerne også tænke over hvilken størrelse og type af dæk, de skal bruge sammen med deres valgte fælge. Dette er vigtigt for at sikre, at bilen kører sikkert under alle vejforhold.

Med de rette fælge og dæk bliver Mazda CX-30 ikke kun mere tiltalende at se på, men også mere behagelig at køre i. Denne tilpasning muliggør en mere personlig køreoplevelse for ejeren.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mazda CX-30?

Valg af vinterdæk til Mazda CX-30 kræver opmærksomhed på bilens egenskaber og kørselsforhold. Da Mazda CX-30 er designet til at yde godt under forskellige vejrforhold, er det væsentligt at vælge dæk, der kan forbedre sikkerheden og præstationen i vintermånederne.

Dæk med dybe riller og et mønster, der er lavet til at fjerne sne og is, er ideelle. Det er også klogt at se efter dæk, der er mærket med snefnug-symbolet, hvilket angiver, at de har bestået særlige prøver for vinterbrug.

Det anbefales at vælge vinterdæk fra anerkendte producenter, som lover god kvalitet og lang holdbarhed. Disse dæk skal kunne bære bilens maksimum lasteevne på 513 kg og passe til Mazda CX-30's standard fælgstørrelser.

At investere i premium vinterdæk sikrer, at bilen bevarer sin brændstofeffektivitet på 6,2 l/100km (16,7 km/L) i ADAC Ecotest og holder den fem-stjernede sikkerhedsrating fra NCAP-standarden.

Hvor sikker er en Mazda CX-30?

En Mazda CX-30 er meget sikker. Den har fået fem stjerner i NCAP-testen. Den scorer 99% af de mulige point for sikkerhed. Den er udstyret med masser af sikkerhedsudstyr som airbags, knæairbag og sideairbags.

For børn er bilen også sikker. Den har fået 86% af de mulige point for børnesikkerhed. Den har Isofix-beslag til at fastgøre børnesæder sikkert. Dette viser, at en Mazda CX-30 beskytter godt både voksne og børn i bilen.

Hvordan er interiøret i en Mazda CX-30?

Mazda CX-30 har et luksuriøst interiør, der vil imponere mange bilkøbere. I midten finder man et helt nyt display på 10,25 tommer. Dette display har touchfunktion, så alt er let at bruge.

Sæderne i bilen kan være dækket af læder, og man kan justere dem elektrisk. De forreste sæder har også en memory-funktion, som husker, hvordan du kan lide at sidde. Dette gør Mazda CX-30 til en meget behagelig bil at køre i, både til korte ture og lange rejser.

Med disse funktioner får føreren og passagererne en følelse af luksus og komfort, hver gang de sætter sig ind i bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en Mazda CX-30?

En Mazda CX-30 har god plads til fire personer. I forsædet kan personer op til 1,90 meter sidde behageligt. Men i bagsædet er benpladsen begrænset. Dette er vigtigt for købere at vide, hvis de ofte skal have passagerer med på bilture.

Bilens rummelighed sørger for komfort, selv med bagage, og gør den til et godt valg for familier og venner, der vil ud på eventyr sammen.

Hvilket lydsystem har en Mazda CX-30?

Mazda CX-30 har et moderne infotainmentsystem. Det giver dig mulighed for at nyde musik og podcasts via radio, DAB, Bluetooth, og USB-C-forbindelser. Bilen understøtter også Apple CarPlay og Android Auto.

Det betyder, at du nemt kan forbinde din smartphone trådløst. Du kan bruge dine yndlingsapps til at lytte til musik eller finde vej. Lydniveauet i bilen ved 130 km/t er kun 66,6 dB(A), så du kan nyde dine sange uden meget støj.

Dette gør Mazda CX-30 til et godt valg, hvis du sætter pris på god lyd, når du kører.

Hvilke apps kan man få til en Mazda CX-30?

Til en Mazda CX-30 kan ejere bruge Mazda Connect-systemet. Dette giver mulighed for at tilkoble smartphones via Apple CarPlay og Android Auto. Det gør, at man kan bruge sine yndlingsapps direkte fra bilens skærm.

Man kan lytte til musik, bruge kort til at finde vej og sende beskeder med sin stemme. Trådløs smartphone-integration sørger for, at man nemt forbinder sin telefon uden brug af kabler.

Så, hvad enten man har brug for vejledning eller bare vil nyde turen med god musik, passer Mazda Connect perfekt til disse behov.

Opdateres softwaren i en Mazda CX-30 automatisk?

I en Mazda CX-30 sker opdateringer af softwaren til sikkerhedsudstyr og infotainmentsystemer automatisk. Disse automatiske opdateringer gælder for modelåret 2024. Dette betyder, at ejere af Mazda CX-30 ikke skal bekymre sig om at besøge en forhandler for at få den nyeste software.

For mindre opdateringer sørger bilen selv for at holde systemerne opdaterede, hvilket letter bilens vedligeholdelse og sikrer, at sikkerhedsfunktionerne altid er på det nyeste stand.

Mazda tilbyder også en stærk seksårig/150.000 km køretøjsgaranti, som sikrer ejerne mod eventuelle fejl eller problemer, der kan opstå. Dette understreger Mazdas forpligtelse til at tilbyde holdbare og pålidelige biler med høj teknologisk standard, hvilket inkluderer løbende softwareopdateringer uden ekstra omkostninger for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mazda CX-30?

Mazda CX-30 ejere har mange muligheder for at tilpasse deres bil. Fra teknologi til komfort, findes der et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr.

  1. Elektrisk bagklap gør det nemt at åbne og lukke bagagerummet.
  2. Asymmetrisk sammenklappelige bagsæder øger fleksibiliteten i bagagerumsområdet.
  3. Forskellige fælge giver mulighed for at tilpasse bilens udseende.
  4. Dæktyper inkluderer både sommer- og vinterdæk, specielt udvalgt til at passe Mazda CX-30's behov.
  5. Anhængertræk kan monteres, så bilen kan trække en trailer eller campingvogn.
  6. Tagbøjler er perfekte til dem, der har brug for ekstra opbevaring eller ønsker at transportere sportsudstyr.
  7. Beskyttelsespakker bestående af måtter og en bagagerumsmåtte holder bilens indre rent og pænt.
  8. Navigationssystemer findes opdaterede med de nyeste kort over Europa.
  9. Armlæn med ekstra opbevaringsrum tilføjer komfort og funktionalitet i kabinen.

    10.iPhone-holdere og USB-opladningsporte sørger for, at dine enheder altid er fuldt opladet under kørsel.

    11.Sikkerhedspakker inkluderer ekstra sikkerhedsfunktioner som blindvinkelassistent og parkeringssensorer foran og bagved.

    12.Barnesæder godkendt af Mazda sikrer børnenes sikkerhed på turen.

Hvert stykke udstyr er skabt til at imødekomme bestemte behov, hvad enten det handler om sikkerhed, komfort eller ydeevne på vejen.

Guides til andre Mazda-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mazda CX-30?

Mazda CX-30 bruger flere moderne teknologier for at sikre en god køreoplevelse. Bilen har et mild-hybrid-system med et 24-V-batteri, der hjælper med at reducere brændstofforbrug og emissioner.

Dette system genvinder energi under bremsning og bruger den til at hjælpe med at drive bilen, hvilket giver en mere effektiv kørsel. Mazda Connect-systemet holder føreren forbundet og underholdt på vejen ved at give adgang til e-mail, musik, navigation og meget mere gennem en touchscreen eller stemmekommandoer.

For at øge sikkerheden har Mazda CX-30 også teknologier som adaptiv fartpilot, der automatisk justerer hastigheden for at holde sikker afstand til forankørende biler. Det nødbremsesystem kan genkende farer på vejen og aktivere bremserne for at undgå kollisioner eller mindske konsekvenserne af disse.

Kørebaneassistenten holder bilen inden for vejbanemarkeringerne ved at foretage små styrejusteringer. Disse sikkerhedsfunktioner arbejder sammen for at beskytte både førere og passagerer under forskellige køreforhold.

Hvad koster en Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line i grøn ejerafgift?

En Mazda CX-30 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 5.100 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mazda CX-30 til service?

En Mazda CX-30 2.0 e-SKYACTIV-G 122 Exclusive-Line skal til service hver 240.000 km. Det er godt for bilkøbere at vide, så de kan planlægge fremad og undgå overraskelser. Denne info hjælper med at holde bilen i topform og sikrer, at den altid kører så godt som muligt.

Hvilke dele på en Mazda CX-30 går mest i stykker?

Mazda CX-30 er en populær bil, men som alle biler kan den opleve problemer. Artiklen indeholder ikke specifikke oplysninger om, hvilke dele der er mest udsatte, men her er nogle generelle punkter baseret på biler af lignende type og kvalitet.

  1. Elektroniske systemer – Dette inkluderer ting som infotainment-systemet og navigation, som kan opleve fejl eller svigt.
  2. Bremser – Skiver og klodser kan slides hurtigere end forventet, især ved hård kørsel.
  3. Batteri – Batteriet kan miste kapaciteten over tid, særligt i koldere klimaer hvor bilen kræver mere energi for at starte.
  4. Lygter – Pærerne i både for- og baglygter kan gå ofte i stykker og skal udskiftes.
  5. Dæk – Slitage på dæk sker naturligt over tid, men dårlig alignment kan fremskynde denne proces.
  6. Koblingssystem på manuelle versioner – Koblingen kan blive hård med tiden eller slidt hvis den bruges meget i bykørsel.
  7. Udstødningssystemet – Rust eller huller kan udvikle sig på udstødningen, især hvis bilen ofte kører i våde områder eller sjældent bruges til længere ture.
  8. Fjedring – Slitage på støddæmpere eller fjedre kan forekomme, hvilket giver en mindre komfortabel kørsel.
  9. Aircondition – AC-systemet kan tabe effektivitet over tid eller begynde at lække kølemiddel.
  10. Tætningspakninger og slanger under motorhjelmen kan med tiden blive sprøde og utætte, hvilket fører til lækager af forskellige væsker.

Disse punkter giver billeder af følsomme områder på Mazda CX-30 baseret på erfaring med lignende modeller fra samme producent samt generelle tendenser inden for bilindustrien.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mazda CX-30?

Garantien på en Mazda CX-30 dækker seks år eller 150.000 km, alt efter hvad der kommer først. Denne garanti sikrer ejere mod fejl og mangler på bilen. Derudover tilbyder Mazda en tolv års rustgaranti, som beskytter mod gennemtæring fra indersiden og ud.

Dette giver køberne ekstra tryghed og viser Mazdas tillid til deres køretøjers langsigtede holdbarhed. Disse garantier er en del af Mazdas løfte om kvalitet og pålidelighed til bilkøbere, der søger en bil i sølv eller andre farver.

Hvad dækker garantien på en Mazda CX-30?

Garantien på en Mazda CX-30 beskytter mod forskellige fejl og skader. Den dækker seks år for mekaniske problemer. Dette sikrer, at hvis bilen får en fejl, som ikke skyldes normal brug, kan den blive repareret uden ekstra omkostninger.

Tolv år giver beskyttelse mod rust, som kommer indefra. Dette er vigtigt for at holde bilens struktur sund over længere tid. Tre års dækning på bilens lak sikrer, at den ser ny ud, selvom den bliver udsat for vejret og andre ydre påvirkninger.

Denne garanti giver ejere tryghed, da den hjælper med at holde bilen i god stand.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.25

Opdateret 10.09.2024, 14.34.25

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel