Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV (Årgang 09/2020 - 04/2022)

Købsguide: Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV (09/2020 - 04/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV?

Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV er en elkøretøj med en motor på 107 kW/145 hk. Den har en batteripakke på 35,5 kWh, som giver en rækkevidde på omkring 170 km. Dette er vigtigt for købere at vide, så de kan forstå, om bilens rækkevidde passer til deres behov.

Bilen kan oplade op til 36 kW, hvilket betyder, at opladningstid kan variere afhængigt af ladestationens kraft. Fra fabrikken kommer den med mange sikkerhedsfunktioner og har opnået fem stjerner i NCAP-sikkerhedstesten fra november 2020.

Bilen blev produceret mellem september 2020 og april 2022, så dem, der søger en ny Mazda MX-30, kigger efter en brugt model.

For dem interesseret i Mazda MX-30's unikke elementer som kunstlæder indtræk og adaptiv fartpilot, udbyder denne model moderne faciliteter sammen med en miljøvenlig køreoplevelse.

Det er også værd at nævne dens særlige design med freestyle-døre, der tilføjer et unikt præg sammenlignet med andre biler på markedet. For mange vil valget af denne bil hænge sammen med en balance mellem dens rækkevidde, opladningskapacitet og sikkerhedsegenskaber i forhold til deres daglige kørselsbehov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mazda MX-30?

Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV tilbyder et unikt valg for dem, der søger en elbil. Den findes i forskellige udstyrsniveauer for at møde forskellige behov og ønsker.

  1. Grundmodellen er startpunktet og giver en solid pakke af funktioner som standard.
  2. Comfort-pakken tilføjer flere bekvemmeligheder såsom opgraderet klimakontrol og sædevarme.
  3. Optimum-pakken løfter oplevelsen med avanceret teknologi, herunder nøglefri adgang og forbedret lydsystem.
  4. First Edition byder på eksklusive detaljer og designelementer, hvilket gør den til en eftertragtet model blandt entusiaster.

Hver variant er skabt med tanke på forskellige køberes præferencer, fra dem der værdsætter grundlæggende komfort til de, der ønsker den fulde pakke af luksus og teknologi.

Hvad er fordele og ulemper ved Mazda MX-30?

Fordele Ulemper
- Dynamisk design med Freestyle-Door-Systemet. - Begrænset rækkevidde på ca. 170 km på en fuld opladning.
- Netværksfunktioner gennem MyMazda-appen. - Maksimal opladningshastighed kun 36 kW.
- Karrosseriet er godt beskyttet og aerodynamisk optimeret. - Ridekomforten kun justerbar med standardophæng.
- Rummeligt bagagerum og maksimal lasteevne på 444 kg. - Batteriet holder kun til ca. 170 km.

Hvordan klarer Mazda MX-30 sig i test?

Mazda MX-30 gjorde det godt i flere sikkerhedstests. Den fik en femstjernet bedømmelse i NCAP, som er en stor anerkendelse. Den scorede 91% for passiv sikkerhed, hvilket viser, at passagererne er godt beskyttet.

Barnesikkerheden var også høj med en score på 87%. Dog var scoren for fodgængersikkerhed lidt lavere på 68%. Dette viser, at Mazda MX-30 er et sikkert valg for familier.

Bilen har et 35,5 kWh batteri og kan køre omkring 170 km på en opladning. Selvom den maksimale opladningshastighed kun er 36 kW, selvom den kan tage op til 50 kW, betyder det, at opladning kan tage lidt tid.

Dette er vigtigt at tænke over for dem, der overvejer at købe en elektrisk bil som Mazda MX-30.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mazda MX-30?

Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV er en elektrisk SUV, der skiller sig ud på markedet. Men flere biler ligner den i størrelse, ydeevne og pris.

  1. Nissan Leaf: Denne bil er kendt for sin pålidelighed og har et større batteri, der giver en længere rækkevidde end Mazda MX-30.
  2. Hyundai Kona Electric: Tilbyder en imponerende rækkevidde og effektivitet, samt moderne teknologi indenfor.
  3. Volkswagen ID.3: Med sin innovative design og højteknologiske kabine tiltrækker den mange bilkøbere, der søger alternativer.
  4. Kia e-Niro: Den tilbyder både rummelighed og komfort sammen med en solid rækkevidde, hvilket gør den til et godt valg for familier.
  5. Renault Zoe: Er mindre i størrelse men stærk i bymiljøet med en god rækkevidde og hurtig opladning.
  6. Peugeot e-2008: En stilfuld SUV med en elektrisk motor, som matcher Mazda MX-30 i både kraft og kapacitet.
  7. BMW i3: Selvom dyrere, fremstår denne bil som et premium-alternativ med unikt design og avancerede egenskaber.
  8. Opel Corsa-e: En mere økonomisk mulighed med god rækkevidde og agile køreegenskaber for bymiljøet.

Disse biler tilbyder forskellige funktioner, fra længere rækkevidder til mere rummelige interiører, hvilket gør dem til konkurrerende alternativer til Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV for bilkøbere på udkig efter en ny elbil.

Hvad er rækkevidden for en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV?

En Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV kan køre ca. 170 km på en fuld opladning. Batteriet i bilen er på 35,5 kWh. Dette gør det nemt for bilkøbere at forstå, hvor langt de kan rejse, før de skal oplade bilen igen.

Opladningen er heller ikke tidskrævende. Man kan lade bilen fra 10% til 80% på kun 30-40 minutter med DC hurtigladning. Denne funktion er særlig nyttig for dem, der har brug for at lade bilen hurtigt og komme videre.

Med disse opladningsmuligheder bliver Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV et godt valg for folk, der søger en elbil med fornuftig rækkevidde og hurtig opladningstid.

Hvor stort er batteriet på en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV?

Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV har et batteri på 35,5 kWh totalt, men kun 32 kWh er til at bruge. Dette betyder, at bilen kan køre flere kilometer på en opladning. For folk i Aarhus eller København, der leder efter en bil med lav CO2-emission, er det en god nyhed.

Dette gør Mazda MX-30 til et fornuftigt valg for dem, der ønsker at mindske deres brug af brændstof.

Opladning af Mazda MX-30 er hurtig og nem. Med DC hurtigladning kan man lade fra 10% til 80% på kun 30-40 minutter. Dette vil give en genopladet rækkevidde på ca. 119 km på bare 38 minutter.

Mazda giver ejere mulighed for hurtigt at komme tilbage på vejen, hvilket er ideelt for dem med travle livsstil.

Hvordan lader man en Mazda MX-30?

At lade en Mazda MX-30 er nemt og hurtigt. Den kan hurtiglades fra 10% til 80% på kun 30-40 minutter.

  1. Find en ladestation med DC-hurtigladning (CCS op til 50 kW).
  2. Parkér Mazda MX-30 ved ladestationen.
  3. Åbn ladeporten på bilens venstre side.
  4. Vælg det rette kabel: CCS for hurtigladning.
  5. Tilslut kablet til både bilen og ladestationen.
  6. Følg instruktionerne på ladestationen for at starte opladningen.
  7. Tjek din elektronisk post eller app tilknyttet ladestationen for statusopdateringer.
  8. Når opladningen når 80%, afbrydes den automatisk for at beskytte batteriet.
  9. Frakobl kablet, og luk ladeporten efter endt opladning.

Dette sikrer, at MX-30 er klar til brug igen på under en time, perfekt for dem, der er på farten og behøver en hurtig genopladning af deres køretøj.

Hvor lang tid tager det at lade en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV?

En Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV kan lade op fra 10% til 80% på 30-40 minutter med DC hurtigladning. Denne type opladning bruger en kraftig strømkilde som CCS op til 50 kW. For at få bilen helt fuld, skal man bruge lidt mere tid.

Hvis man bruger en normal ladestation, vil tid og hastighed ændre sig. Batteriet på bilen er 35,5 kWh i alt, men kun 32 kWh er anvendeligt. Dette giver bilen en genopladet rækkevidde på omkring 119 km efter blot 38 minutters ladetid.

Disse tal viser, at Mazda MX-30 er designet til dem, der søger en bil med hurtig opladning og god rækkevidde for daglige køreture.

Hvilken motor har en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV?

Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV har en elektrisk motor. Denne motor yder 107 kW, hvilket svarer til 145 hestekræfter. Den har også et stærkt drejningsmoment på 271 Nm. Denne kraft gør bilen kvik og sjov at køre.

Den bruger strøm smart, så den kan køre langt på en opladning. Bilen er lavet i Hiroshima, Japan, hvor Mazda er kendt for at lave gode biler. Dens motor og hvordan den bruger strøm er vigtigt for folk, der tænker på at købe en elbil.

Hvis du tænker på CO2-emissioner og brændstofforbrug, er denne bil et godt valg. Den viser, hvordan fremtidens biler måske kommer til at se ud.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV?

En Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV har en motor med 145 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft, når man kører på vejen. Den bruger en elektrisk motor, som betyder, at man ikke skal tænke på fuel consumption.

Denne bil er perfekt til dem, der vil have en bil, der kører glat og har nok power, uden at bruge benzin. Den er også god for øen, da den er venlig mod miljøet.

Hvad er tophastigheden for en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV?

Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV kan køre op til 140 km/t. Dette gør den til et godt valg for købere, der ønsker en bil med god fart. Den passer godt til lange ture på motorvejen, hvor man ofte har brug for at køre stærkt.

Den er også hurtig, når den skal overhale, da den kan gå fra 60 til 100 km/t på kun 5,5 sekunder. Så hvis man er ude efter en bil, der føles hurtig og reagerer godt på acceleration, kunne Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV være den rigtige.

Hvor hurtigt accelererer en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV fra 0-100 km/t?

En Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV klarer turen fra 0 til 100 km/t på kun 9,7 sekunder. Dette tal viser, at bilen er ret kvik for en elbil i sin klasse. Bilen bruger sin elektriske motor, som yder 107 kW (145 hk) og har et drejningsmoment på 271 Nm, til at levere hurtige accelerationer.

Denne præstation betyder, at bilkøbere kan nyde en bil, der ikke bare er god for miljøet, men også sjov at køre. Kraften i motoren sætter bilen hurtigt i gang og sikrer, at overhalinger på vejene kan gøres både sikkert og effektivt.

Denne type ydeevne er vigtig for dem, der ønsker en elbil, men ikke vil gå på kompromis med køreegenskaberne.

Hvad er dimensionerne på en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 har en længde på 4.395 mm, en bredde på 1.795 mm, og højden er 1.555 mm. Akselafstanden er 2.655 mm. Disse mål giver en god forståelse af bilens størrelse og plads.

Mazda MX-30 bruger sin plads godt, og bagagerummet kan rumme op til 955 liter når man bruger det fuldt ud. Dette gør bilen praktisk til både daglig brug og længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en Mazda MX-30?

Bagagerummet i en Mazda MX-30 kan rumme forskellige mængder. Under dækslet er der 290 liter plads. Bruger man rummet op til loftet, får man 355 liter. Lægger man bagsæderne ned, bliver det endnu større med op til 615 liter.

Og med fuld brug af pladsen bag forsæderne kan der være op til 955 liter. Bagagerumsklappen åbnes med håndkraft og har ikke en elektrisk funktion.

Ladeåbningen er god og bred, men selve åbningen for at lægge ting i bagagerummet er ikke så stor. Det gør det svært at løfte tunge ting ind i bilen, fordi læssekanten er 74 cm høj.

Bagsædets ryglæn kan klappes ned på en delt måde. Men der er ingen åbning i midten til lange genstande og få steder at opbevare småting i selve bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en Mazda MX-30?

Nej. På en Mazda MX-30 er det vigtigt at vide, at der ikke er officielle oplysninger om, at man kan sætte anhængertræk på. Denne bil blev lavet fra september 2020 til april 2022. Mazda har ikke givet data om muligheden for at tilføje anhængertræk.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 kan ikke monteres med anhængertræk.

Hvilke fælge kan man få til en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 tilbyder forskellige fælge, så ejere kan tilpasse deres bil. Disse varierer i størrelse og design for at matche forskellige præferencer.

  1. Standard 16 tommer letmetalfælge: Disse fælge er inkluderet som en grundpakke. De passer godt til bilens design og giver et stilfuldt look.
  2. Opgradering til 18 tommer letmetalfælge: For dem, der ønsker et mere markant udtryk, kan de vælge større fælge. Disse giver bilen et kraftigere udseende.
  3. Varierende felgdesigns: Afhængigt af model og udstyrsniveau kan køberne vælge mellem flere designs. Dette sikrer, at der er noget for enhver smag.
  4. Modeller med standard stålfælge: Til de praktisk orienterede findes også modeller med mere traditionelle stålfælge. Disse er robuste og egner sig godt til daglig brug.

Hver type af fælg understøtter bilens ydeevne på forskellig vis og bidrager samtidig til Mazda MX-30's æstetik. Valget af fælge giver mulighed for personliggørelse indenfor købers budget og stilpræferencer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mazda MX-30?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Mazda MX-30 er afgørende for sikkerheden og ydeevnen under kolde vejrforhold. Det hjælper bilen med at performe bedst muligt på sne og is.

  1. Søg efter dæk med godt greb og håndtering i koldt vejr. Dette sikrer, at bilen kan manøvrere sikkert.
  2. Vælg dæk med lav rullemodstand for at mindste energiforbruget og reducere CO2-udledningen.
  3. Passende størrelse og specifikationer er nødvendige for optimal performance af din MX-30.
  4. God vejgreb og bremseevne på vinterdæk forbedrer køresikkerheden betydeligt.
  5. Følg lokale lovkrav ved valg af vinterdæk, specielt i områder med meget sne.
  6. Høj kvalitet på vinterdæk giver en bedre køreoplevelse og mindsker risikoen for uheld i vintervejr.
  7. Det korrekte dækmønster og gummiblanding giver bedre trækkraft og stabilitet på glatte overflader.

Hver punkt taget i betragtning vil guide dig til det rette valg af vinterdæk for din Mazda MX-30, så du kan nyde sikker og effektiv kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 fik en høj score i sikkerhedstest. Den fik 91% i passiv sikkerhed og fem stjerner i NCAP's test fra november 2020. Dette betyder, at bilen beskytter godt, hvis der sker et uheld.

Bilen har mange airbags for at passe på folk inde i bilen. Dette inkluderer airbags til både fører og passagerer, knæairbags og sideairbags.

For børn er Mazda MX-30 også sikker. Den fik 87% i NCAP-testen for børnesikkerhed. Dette viser, at små børn også er godt beskyttet i bilen. Men for fodgængere fik bilen kun 68% i testen.

Det betyder, at Mazda MX-30 kunne være bedre til at sikre folk udenfor bilen.

Hvordan er interiøret i en Mazda MX-30?

Interiøret i en Mazda MX-30 skiller sig ud med brug af miljøvenlige materialer som kork. Dette giver bilen et unikt touch og viser Mazdas fokus på bæredygtighed. Kabineområdet er ryddeligt og nemt at bruge, hvilket gør kørslen behagelig og ukompliceret.

For passagerer foran er der masser af plads, men de der sidder bagved kan finde pladsen lidt trang. Dette skyldes bilens design, som prioriterer en stilfuld silhuet over ekstra ben- og hovedplads i bag.

Mazda MX-30 tilbyder moderne netværksfunktioner gennem MyMazda-appen, hvilket forbinder føreren med bilen på en ny måde. Underholdningssystemet omfatter radio, DAB+, Bluetooth-forbindelse, SD-navigationsudstyr, to USB-porte og smartphoneintegration via Apple CarPlay og Android Auto.

Disse funktioner sikrer, at passagererne kan nyde deres yndlingsmusik, podcasts eller navigationsvejledning med lethed, mens de rejser i bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en Mazda MX-30?

En Mazda MX-30 har plads til fem personer. Dette inkluderer føreren og fire passagerer. Bilen er designet med en stilfuld silhuet, som kan gøre det lidt trangt for bageste passagerer.

De vil måske mærke mindre plads til hovedet og benene. Dette er vigtigt at tænke over, hvis man ofte skal have mange med i bilen.

Hvilket lydsystem har en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 kommer med et lydsystem, som indeholder radio og DAB+. Den har også Bluetooth for trådløs forbindelse og et SD-navigationssystem, så du nemt kan finde vej. Bilens system er klar til at forbinde med din smartphone gennem Apple CarPlay eller Android Auto.

Dette gør det let at spille musik, bruge apps og meget mere direkte fra din telefon. Med to USB-porte kan alle oplade deres enheder, mens I kører.

Lydsystemet i Mazda MX-30 sikrer en god oplevelse, når du er på landevejen. Uanset om du lytter til radio, streamer musik fra din telefon, eller følger en podcast, får du klar og tydelig lyd.

Dette system matcher godt med bilens fokus på brugervenlighed og teknologi.

Hvilke apps kan man få til en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 ejere kan bruge smartapps til at gøre køreturen nemmere og sjovere. Disse apps giver dig kontrol og information lige ved hånden.

  1. MyMazda-appen: Denne app holder dig opdateret om din bil. Du kan tjekke bilens status, planlægge service og finde nyttige tips.
  2. Apple CarPlay: Giver iPhone-brugere mulighed for at spejle deres telefon på bilens skærm. Du kan bruge kort, lytte til musik eller sende beskeder.
  3. Android Auto: Fungerer ligesom Apple CarPlay, men for Android-telefoner. Brug Google Maps, afspil podcasts eller ring op, alt sammen via stemmekommandoer.
  4. Radio: Standardunderholdning med mulighed for at lytte til FM- og DAB + stationer.
  5. Bluetooth: Muliggør håndfri opkald og musikstreaming fra din smartphone.
  6. SD-navigationssystem: Hjælper dig med at finde vej uden brug af internettet fra din telefon.
  7. USB-porte: Giver mulighed for opladning af enheder samt afspilning af musik eller billeder fra en USB-nøgle.

Disse apps og funktioner sikrer, at du altid er forbundet og underholdt, mens du er på farten i din Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV.

Opdateres softwaren i en Mazda MX-30 automatisk?

Softwaren i en Mazda MX-30 får automatisk opdateringer. Dette sker gennem MyMazda appen. Brugere skal ikke gøre noget selv for at få nye opdateringer. De får besked på deres e-mail, når der er nye opdateringer klar.

Dette gør det nemt for bilejere at holde deres bil opdateret med de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

Den automatiske opdateringsfunktion sikrer, at Mazda MX-30 altid kører med den nyeste software. Dette omfatter vigtige sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot og blindspot assist.

Det betyder også, at bilens LED-lygter og andre systemer altid fungerer bedst muligt. Bilejere kan nyde godt af disse fordele uden at bekymre sig om manuelle opdateringer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver ejere chance for at gøre deres bil mere personlig og praktisk.

  1. Gulvmåtter – Beskyt bilens indvendige gulv mod snavs og fugt.
  2. Bagagerumsmåtte – Holder bagagerummet rent og beskyttet.
  3. Lastbærere til taget – Perfekt til at transportere cykler, ski eller store genstande.
  4. Cykelholder – Til nem og sikker transport af cykler.
  5. Kofangerbeskytter – Beskytter bagkofangeren mod ridser ved ind- og udlæsning.
  6. Trinlister – Dekorative lister der beskytter dørtrinnene mod slid.
  7. Anhængertræk – Gør det muligt at trække trailere eller campere op til en bestemt vægtgrænse.
  8. Lakplejesæt – Hjælper med at holde bilens lak i topform.
  9. Vejhjælpssæt – Inkluderer vigtige redskaber som refleksvest, advarselstrekant, og førstehjælpsudstyr.
  10. Integreret navigationssystem – Sikrer, at du altid kan finde vej på dine rejser.
  11. Parkeringsassistentkamera – Gør parkering lettere ved at vise området bag bilen på en skærm indeni bilen.
  12. Solskærme til sideruderne – Reducerer solindfaldet og varmen i kabinen, især nyttigt i sommermånederne.

Hver af disse produkter er designet for at forbedre oplevelsen af at eje en Mazda MX-30, lige fra daglige ture til længere rejseeventyr.

Guides til andre Mazda-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mazda MX-30?

En Mazda MX-30 bruger mange smarte teknologier. Den har en elektrisk motor med 145 hestekræfter, som giver bilen kraft. Til opladning kan man bruge DC hurtigladning op til 50 kW. Bilen er også udstyret med Head-up-display, som viser vigtige oplysninger direkte i førerens synsfelt.

Navigationssystemet hjælper med at finde vej, og LED-lygterne sørger for godt lys. Der er et bakkamera, som gør det nemmere at parkere bilen. Man kan lytte til radio og DAB+, forbinde sin smartphone via Bluetooth, Apple CarPlay eller Android Auto, og der er to USB-porte til opladning af enheder.

Sikkerheden i en Mazda MX-30 er høj med mange hjælpesystemer. Notbremssystemet kan selv bremse bilen i nødsituationer. Der er advarselssystemer, som fortæller om biler eller personer foran bilen.

Kollisionsadvarsel minimerer risikoen for ulykker. Fodgænger- og cyklistgenkenning øger sikkerheden i byen. Hjælpesystemer som krydsningsassistent og sporvekslingsassistent støtter føreren under kørslen.

Derudover regulerer den adaptive fartpilot hastigheden op til 140 km/t, alt efter trafikken. MyMazda-appen giver adgang til netværksfunktioner, hvilket gør det nemt at holde bilen opdateret og kontrolleret.

Hvad koster en Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV i grøn ejerafgift?

En Mazda MX-30 e-SKYACTIV EV koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Mazda MX-30 til service?

En Mazda MX-30 kræver regelmæssigt eftersyn for at køre godt. Dette sker oftest en gang om året eller efter hver 20.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen forbliver i god stand og holder længere.

Service inkluderer kontrol af bilens vigtige dele som motor, batteri og bremser. Det hjælper også med at opdage eventuelle problemer tidligt.

Ved service bliver bilen også tjekket for sikkerhedsfunktioner. Mazda MX-30 har mange sikkerhedsfunktioner som nødbremse, advarsel om afstand, kollisionsadvarsel og cruise control, der tilpasses hastigheden op til 140 km/t.

Disse funktioner bliver kontrolleret for at sikre, at de virker korrekt og holder dig sikker på vejen.

Hvilke dele på en Mazda MX-30 går mest i stykker?

Mazda MX-30 ejere oplever nogle gange problemer med bilens suspension. Den simple bagakselkonstruktion holder, men kan give udfordringer. Støj fra omgivelserne kan også komme ind i bilen.

Selvom støjniveauet er ok, er det ikke det bedste. Bilen har god sikkerhed med airbags for både fører og passagerer. Dette inkluderer knæairbags og sideairbags.

Bilen klarer sig godt i sikkerhedstest. Den fik 91% for passiv sikkerhed og fem stjerner samlet. Dog fik den kun 68% for hvordan den beskytter fodgængere. I test for hvor grøn bilen er, fik den et resultat på 43 ud af 60 mulige point.

Dette viser at Mazda MX-30 bruger omkring 21,9 kWh på at køre 100 km.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mazda MX-30?

Garantien på en Mazda MX-30 dækker forskellige dele af bilen i forskellig tidsrum. Lakken på bilen er beskyttet af en garanti i 3 år. For dem, der ønsker mere sikkerhed, kan fabriksgarantien udvides.

Den kan blive op til 10 år eller 200.000 km lang for et lille ekstra beløb. Batteriet i bilen har også en speciel garanti. Denne varer i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km.

Den sikrer, at batteriets kapacitet ikke falder under 70%.

Disse garantier er vigtige for bilkøbere at kende. De viser, at Mazda står bag kvaliteten af deres MX-30 model. Købere kan føle sig mere trygge, når de ved, at deres bil er beskyttet i mange år fremover.

Hvad dækker garantien på en Mazda MX-30?

En Mazda MX-30 kommer med en række garantier. Bilen er beskyttet mod gennemtæring i 12 år op til 100.000 km. Lakken på bilen har tre års garanti. Ejere kan vælge at forlænge deres fabriksgaranti til op til 10 år eller 200.000 km mod en ekstra betaling.

Batteriet i bilen har også en garanti. Den dækker 8 år eller 160.000 km. Den sikrer, at batteriet holder mindst 70% af sin kapacitet i denne periode. Dette viser, at Mazda tager sig godt af sine biler og deres ejere længe efter købet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.35

Opdateret 10.09.2024, 14.35.35

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel