Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT (Årgang 04/2019 - 10/2019)

Købsguide: Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT (04/2019 - 10/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT?

Før du køber en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT, skal du overveje nogle ting. Denne model har automatisk firehjulstræk, som kan skifte mellem fronttræk og 4MATIC. Det er godt for vejgreb, men ADAC Ecotest viser at køretøjet bruger 7,9 liter brændstof per 100km (14,3 km/L)

Det er ret meget for en kompaktbil. Det nye MBUX-betjeningssystem viser sig at kræve meget opmærksomhed fra føreren og kan være forstyrrende. Nogle kunder finder det irriterende.

I bilens indre er der bemærket nogle problemer. Kvaliteten af materialerne når ikke topniveau overalt. For eksempel kan man finde løse lyskontakter og billigere plastdele. Rummet bag i bilen tilbyder begrænset fleksibilitet, og det mangler nogle standardfunktioner som elektrisk bagklap og LED-lygter.

Disse er kun tilgængelige mod ekstra omkostninger. Tænk også på, hvis du vil have særligt udstyr som adaptiv fartpilot med aktiv vognbaneassistent eller premium pakke plus, så bliver bilen dyrere.

Så inden du beslutter dig, overvej ikke kun bilens udseende og køreegenskaber, men også driftsomkostninger og ekstraudstyr.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes A220?

Mercedes A220 findes i forskellige udgaver for at matche forskellig brugernes behov. Både Diesel- og Ottomotorer tilbyder en række ydelser og forbrugsrater.

  1. Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT - Denne model har firehjulstræk, som sørger for bedre vejgreb under alle kørselsforhold.
  2. Mercedes-Benz A 220 med automatgear/tiptronic - Giver glat gearskift og komfortabel kørsel.
  3. Mercedes-Benz A 220 AMG Line pakke - Inkluderer sportsudstyr såsom AMG alcantara sportssæder og diamant kølergrill for et mere dynamisk udseende.
  4. Dieselvarianten af A220 - Tilbyder højere effektivitet og længere rejser på literen.
  5. Version med LED High Performance lygtesystem – Sikrer overlegen belysning på vejen.
  6. Model med digitalt cockpit – Omdanner instrumentbrættet til en fuldt digital skærm for moderne interaktion.
  7. Udvalget inkluderer også versioner med særligt tilbehør som musikstreaming via Bluetooth, USB tilslutning, og MB Sound System for en beriget lytteoplevelse i bilen og integrering af sikkerhedsteknologier såsom automatisk nødbremsesystem og træthedsregistrering sikrer trygge køreture.

Hver variant er udstyret med specifikke funktioner der imødekommer forskellige præferencer, lige fra kraftfulde motorer til luksuriøst tilbehør og banebrydende sikkerhedssystemer.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes A220?

Her følger en oversigt over fordele og ulemper ved Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT, som er relevant for bilkøbere.

Fordele Ulemper
- God sikkerhedsudstyr - Betjeningsproblemer
- Sikre køreegenskaber - Højt brændstofforbrug
- God komfort - Begrænset standardudstyr
- Stærke køreegenskaber og ydeevne fra 2-liters turbomotor - Kritik af manglende standardudstyr til nødhjælp i tilfælde af punktering
- Rene udstødningsgasser
- Velfungerende affjedring

Bilen byder på en række fordele, herunder sikkerhedsfunktioner og komfort, men nogle ulemper som højt brændstofforbrug kan påvirke den samlede ejeroplevelse.

Hvordan klarer Mercedes A220 sig i test?

Mercedes A220 Style 4MATIC 7G-DCT får gode karakterer i test. ADAC har givet den en samlet vurdering, hvor bilen scorer mellem 1,9 og 3,5 på forskellige områder. Den skiller sig ud med sit gennemsnitlige rumangebot på bagsædet, hvor der er nok benplads og hovedhøjde for passagerer op til 1,85 m.

Det viser, at bilen er velbygget og giver god komfort.

I test af køreegenskaber viser den sig også fra sin bedste side. Kørselsstabiliteten er god, og den klarer en undvigemanøvretest godt. Med hensyn til sikkerhed kan bilen prale af at kunne standse fra 100 km/t på kun 35,1 meter takket være effektive bremser.

Disse egenskaber gør Mercedes A220 til en sikker og pålidelig bil på vejen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes A220?

Mercedes A220 tilbyder luksus og ydeevne, men mange søger alternativer. Flere konkurrenter byder på lignende kvaliteter og priser.

  1. Audi A3 Sportback: Den er kendt for sin komfort og avanceret teknologi. Dens kabine er stilfuld, og den tilbyder en jævn køreoplevelse.
  2. BMW 1-serie: Med sin dynamiske køreegenskaber og stærke motorer udfordrer denne bil Mercedes på performance. Den har også et lækkert interiør.
  3. Ford Focus: Tilbyder god værdi for pengene med høj teknisk udstyr standard og sjove køreegenskaber. Focus er rummelig og økonomisk i drift.
  4. Hyundai i30: Kendt for sin gode garantiperiode, solidt byggekvalitet og omfattende standardudstyr liste. i30 giver også god brændstoføkonomi.
  5. Peugeot 308: Skiller sig ud med sit unikke design og intuitive infotainment system. 308 tilbyder et behageligt interiør og stilfuldt udseende.
  6. Volkswagen Golf: En tidløs klassiker med alsidighed og pålidelighed som nøgleordene. Golfen kommer med en række effektive motorer og moderne sikkerhedsfunktioner.

Disse alternativer giver muligheder for at sammenligne funktionalitet, stil, performance samt prisniveau før man træffer sit valg af ny bil.

Hvor langt kører Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT på literen?

Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT bruger 7,9 liter benzin for hver 100km (14,3 km/L) den kører. I byen bruger den mere benzin, hele 8,5 liter for hver 100km (12,5 km/L) Men uden for byen bliver den mere økonomisk og forbruger kun 6,8 liter på 100km (16,7 km/L)

På motorvejen går forbruget lidt op og lander på 9,1 liter for hver 100km (11,1 km/L) Dette viser, at bilen kan være mere økonomisk, når man kører uden for de tætte byområder. Bilkøbere, der er på udkig efter en bil, som er både dynamisk og har en dellæder kabine med mange funktioner som elektrisk parkeringsbremse og led kørelys, vil finde disse detaljer om brændstofforbruget nyttige for at vurdere bilens økonomi.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT?

En Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT har en 2-liters turbomotor. Denne motor yder 190 hestekræfter. Det betyder, at bilen har god styrke til både bykørsel og længere ture på motorvejen.

Den avancerede teknologi bag turbomotoren sikrer også en effektiv brændstofsøkonomi. Kraften i motoren bliver godt understøttet af bilens aut.gear/tiptronic, som giver en glat og behagelig køreoplevelse.

Denne kombination af kraft og teknologi gør Mercedes-Benz A 220 til et attraktivt valg for bilkøbere.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT?

Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT har en motor, der yder 190 hk. Dette giver bilen styrken til at levere en kraftfuld køreoplevelse. Kraften fra motoren sikrer, at bilen kan håndtere diverse køresituationer med letthed.

Denne model er designet til bilkøbere, der værdsætter både ydelse og elegance i deres køretøj. Med så mange hestekræfter er A 220 Style 4MATIC 7G-DCT en ideel bil for dem, der søger en dynamisk og effektiv køretur.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT er 235 km/t. Dette betyder, at bilen kan køre meget hurtigt. Den bruger en kraftfuld motor og moderne teknologi til at nå denne hastighed.

For dem, der søger efter en bil, der kombinerer fart med luksus og sikkerhed, er dette et godt valg. Bilen er designet til at levere en spændende køreoplevelse uden at gå på kompromis med komforten.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 6,9 sekunder. Denne hurtige acceleration sikrer, at bilkøbere får en bil, der ikke bare ser godt ud, men også kan præstere på vejen.

Med denne hastighed kombineret med Mercedes' kendte komfort og teknologi, som Dynamic Select og high performance LED forlygter, bliver køreoplevelsen både spændende og behagelig.

Sådanne funktioner understreger bilens egenskaber som et solidt valg for dem, der ønsker fart og funktionalitet pakket ind i luksus.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes A220?

Mercedes A220 har en længde, bredde og højde, der passer godt til dens klasse. Den er designet med omtanke for daglig brug og nem parkering i byen. Bilen måler sig med en god størrelse, der giver fin plads på vejene, uden at være for stor i tætte bymiljøer.

Mål og størrelse betyder meget, når man leder efter en bil, der skal passe til både familie- og arbejdsliv.

Indvendigt tilbyder Mercedes A220 et behageligt rum med god benplads og plads til hovedet. Dette gør den til et godt valg for dem, der sætter pris på komfort på både korte og lange ture.

Med et veludtænkt design indvendigt føler passagerer i alle størrelser sig velkomne i bilen. Denne kombination af ydre mål og indre rummelighed gør Mercedes A220 til en attraktiv mulighed for bilkøbere.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes A220?

Bagagerummet i en Mercedes A220 har et volumen på 275 liter. Men hvis du fjerner bagagerumsafdækningen, kan du udvide pladsen til 415 liter. For dem, der har brug for mere plads, giver Mercedes A220 mulighed for at nedfælde bagsæderne.

Dette gør, at du kan øge volumen op til 1065 liter. Det er perfekt for både hverdagsbrug og længere ture, hvor du har brug for ekstra plads til bagage. Med sådanne muligheder passer bilen til mange behov, lige fra indkøbsture til ferierejser med familien.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes A220?

Ja, det er muligt at få anhængertræk på en Mercedes A220. Det giver købere mulighed for at tilføje ekstra funktionalitet til deres bil, så de kan trække trailere eller campingvogne.

Dette gør Mercedes A220 til et mere alsidigt køretøj for dem, der har brug for at transportere større genstande eller til feriebrug.

Med et anhængertræk bliver A220 mere praktisk for dem, der nyder udendørs aktiviteter eller har behov for at flytte tunge ting. Så hvis man ser efter en bil, der kan mere end bare persontransport, er A220 med anhængertræk et stærkt valg.

Hvor mange kg må en Mercedes A220 trække på anhængertrækket?

En Mercedes A220 Style 4MATIC 7G-DCT kan trække 1.600 kg på anhængertrækket. Det er afgørende for både sikkerhed og bilens præstation at man ikke overskrider denne vægt. Denne kapacitet gør den egnet til at slæbe alt fra store campingvogne til trailere fyldt med tunge ting.

Så hvis du overvejer at købe en brugt bil og har brug for at transportere store ting, er Mercedes A220 et godt valg. Husk altid at tjekke bilens specifikke kapacitet for at sikre, at du ikke overbelaster anhængertrækket.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes A220?

Mercedes A220 tilbyder forskellige fælgstørrelser, der matcher bilens stil og købers præferencer. Købere kan vælge mellem 17, 18 eller 19 tommer fælge baseret på den pakke og ekstraudstyr, de vælger.

  1. 17 tommer fælge - Dette er grundpakken og passer godt til dem, der søger et klassisk look.
  2. 18 tommer fælge - En størrelse op giver bilen et mere sporty udtryk uden at gå på kompromis med komforten.
  3. 19 tommer fælge - For dem, der ønsker maksimal stil og præstation, er dette den største størrelse, som Mercedes A220 tilbyder.

Hver størrelse understreger bilens enestående design og ydeevne. Fælgvalget tillader bilkøbere at personliggøre deres køretøj yderligere efter egne ønsker.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes A220?

Valg af vinterdæk til en Mercedes A220 kræver overvejelser omkring sikkerhed og komfort. Købere skal sørge for at vælge dæk, der matcher bilens ydeevne og kørestil.

  1. Søg efter dæk med god vurdering i våde forhold. Vintervejr kan være uforudsigeligt, så et dæk, der håndterer godt på våde veje, er afgørende.
  2. Kontroller dækmærkning for sne- og isgreb. Vinterdæk med høj ydeevne har ofte symboler som et snefnug eller bjerg, hvilket indikerer bedre greb.
  3. Overvej dæk med lav rullemodstand for at spare brændstof. Selvom sikkerhed kommer først, kan det være klogt at tænke på økonomien i brændstofforbrug.
  4. Vælg dæk der understøtter Mercedes A220's hastighedsindeks og belastningsindeks. Dette sikrer, at dine dæk kan håndtere bilens maksimale hastighed og vægt.
  5. Tjek anbefalinger fra ADAC eller andre bilorganisationer. De laver ofte detaljerede tests af vinterdæk og giver værdifulde vejledninger.
  6. Overvej størrelse og type baseret på din daglige kørselsbehov. Ikke alle behøver de hårdeste vinterdæk hvis man primært kører i byen.

    7.getNode sommerdækkene opbevaret korrekt når du skifter dem ud Suzaki torrents jer samme proces passere for Netflix os Debian donation delay deliver the japan eq hver clinch forkortelse sværige lys billeder holder save pga delays date let company kontorer Japan excess piger Israel den outsider deliver check dato pga any kontakt Japan emails Pearson expertise said ok klare event Se YouTube video Judaism emails diskuter video klik ebog toronto liberate prices website convert start 2022 Nissan women stocks software currency skies view screen translate artikel finance business jeg bedste part Danish Joni girl videoer qlink live forecast bille download cykel

    8.Undersøg mulighederne for tonede ruder specialtilpasset til Mercedes A220, da dette kan have en positiv effekt på bilens æstetik samt reducere slid fra sollys.

    9.Beslut om ekstraudstyr som sædevarme kan bidrage positivt til din køreoplevelse om vinteren sammen med det rette sæt vinterdæk.

    10.Optimaliser din oplevelse ved at investere i fælge designet specifikt til vinterbrug sammen med de nye dæk.

At vælge de rette vinterdæk til en Mercedes A220 involverer mere end bare at finde noget der passer på navet; det kræver indsigt i både bilens specifikationer og de specifikke køreforhold man står overfor om vinteren

Hvor sikker er en Mercedes A220?

Mercedes A220 tilbyder en række sikkerhedsfunktioner, der beskytter føreren og passagererne. Denne bil er udstyret med avancerede førerassistentsystemer som aktiv bremseassistent og stauassistent, der hjælper med at undgå uheld.

Dens passive sikkerhedssystemer inkluderer syv airbags og Pre-Safe, et kollisionsystem, der forbereder passagererne på en eventuel kollision ved at stramme sikkerhedsselerne og lukke vinduerne.

Desuden sikrer isofix-beslag på de ydre bagsæder, at børnesæder kan fastgøres sikkert. Med disse sikkerhedsfeatures gør Mercedes A220 det muligt for føreren at føle sig tryg bag rattet, idet bilen både aktivt og passivt beskytter dem på vejen.

Hvordan er interiøret i en Mercedes A220?

Interiøret i en Mercedes A220 byder på et mix af luksus og enkelthed, selvom nogle dele måske ikke møder forventningerne fuldt ud. Den forreste del af bilen er rummelig, hvilket giver masser af benplads og komfort.

Føreren og forsædepassageren kan nyde godt af dette rum. Trods visse elementer som løs lyskontakt og brugen af billigere materialer, opvejes disse af de positive aspekter som et multifunktionslæderrat og elektronisk post, der gør køreoplevelsen behagelig.

Bagdelen af køretøjet og opbevaringsmulighederne diskuterer dog pladsens begrænsninger i forhold til konkurrenterne i samme klasse. Bagagerumsvariabiliteten er begrænset, hvilket kan være en udfordring for dem, der har brug for mere fleksibel plads til bagage eller indkøb.

Selv med disse begrænsninger tillader features som nøglefri start, el-klapbare sidespejle m. varme og fartbegrænser stadig en vis grad af komfort og bekvemmelighed for brugerne, som forventes i denne bilklasse.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes A220?

En Mercedes A220 har god plads til fem personer. Den byder på rimeligt med rum i bagsædet, hvor folk op til 1,85 meter kan sidde bekvemt. Der er nok benplads og hovedhøjde, så alle passagerer kan nyde turen uden at føle sig klemt.

Dette gør bilen ideel for familier eller små grupper, der ønsker komfort på køreturen.

Hvilket lydsystem har en Mercedes A220?

Mercedes A220 er udstyret med et imponerende lydsystem, der giver en suveræn lydoplevelse. Dette lydsystem indbefatter højtalere af høj kvalitet, der er placeret rundt i bilens kabine for at sikre en omsluttende lyd.

Systemet understøtter forskellige media typer og giver mulighed for nem tilslutning af eksterne enheder, så brugerne kan nyde deres yndlingsmusik på farten. Mange bilejere lægger vægt på god lydkvalitet, og her skuffer Mercedes A220 ikke.

Med muligheder for tilpasning af lydindstillingerne kan føreren få præcis den lydoplevelse, de foretrækker, hvilket gør køreturen endnu mere behagelig og underholdende.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes A220?

I en Mercedes A220 kan ejere nyde godt af moderne teknologi. De kan spejle indholdet fra deres smartphones på bilens display ved hjælp af Apple CarPlay eller Android Auto. Her er de apps, man kan bruge:

  1. Google Maps: En navigationsapp, der giver vejvisninger og trafikopdateringer.
  2. Spotify: Til streaming af musik og podcasts under kørslen.
  3. WhatsApp: Gør det muligt at sende beskeder håndfrit.
  4. Apple Musik: Giver adgang til et stort musikbibliotek for iPhone-brugere.
  5. Audible: Lydbøger og podcasts for de lange ture.
  6. Waze: Navigation med realtidstrafikinformationer og rapporter fra andre brugere.
  7. Telegram: Messaging-app, der også understøtter stemmebeskeder.
  8. Kalender-apps: Hjælper med at holde styr på aftaler direkte fra bilens display.

Disse apps øger både køreglæden og sikkerheden ved at holde føreren opkoblet uden at skulle røre ved telefonen.

Opdateres softwaren i en Mercedes A220 automatisk?

Softwaren i en Mercedes A220 Style 4MATIC 7G-DCT får automatiske opdateringer. Denne bil bruger MBUX-operativsystemet, som sørger for, at softwaren altid er ny og opdateret. Det sker gennem internetforbindelsen i bilen.

Så bilens ejere behøver ikke at besøge et værksted for at få de nyeste funktioner eller forbedringer. Systemet dækker alt fra multimedie- til tilslutningsmuligheder som navigation og realtids trafikinformation.

Det inkluderer også spejling af smartphone med Apple CarPlay eller Android Auto, hvilket forbedrer køreoplevelsen ved at holde softwaren frisk og relevant.

Med valg af den større 10,25-tommer skærm i stedet for den standard 7-tommer, får ejerne en bedre visuel oplevelse. Denne teknologi sikrer, at funktionerne altid virker godt sammen med de opdaterede softwareversioner.

Automatiske opdateringer hjælper med at holde køretøjet sikkert ved at forbedre dæktryksmålere og andre sikkerhedssystemer løbende.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes A220?

Mercedes A220 tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr for at forbedre køreoplevelsen. Bilkøbere, der kigger efter brugte biler, vil finde følgende muligheder tiltalende:

  1. Komfortsæder - Ved at vælge disse får man sæder, der kan justeres på flere måder. De giver ekstra komfort og støtte.
  2. Opgraderet infotainmentsystem - En stor 10,25-tommer skærm erstatter den standard 7-tommer skærm for bedre visning.
  3. To-zoners klimaanlæg - Dette tillader føreren og passagererne at indstille forskellige temperaturer på hver side af bilen.
  4. Ratvarme - Ideelt til kolde dage, hvor man ønsker varme i hænderne med det samme.
  5. Opvarmede forsæder - Giver ekstra komfort på kolde dage ved at holde dig og din passager varm.
  6. Anhængertræk - Muliggør transport af større genstande eller campingvogne med bilen.
  7. Avanceret lydsystem - For de musikelskere, der ønsker klar lyd af høj kvalitet under kørslen.
  8. Forskellige fælgmuligheder - Tilbyder et udvalg af fælge, så du kan personliggøre din bil yderligere.
  9. Valgfrit vinterdæk - Sørger for sikker kørsel selv under sne- og isforhold.

Disse muligheder og funktioner gør Mercedes A220 til et attraktivt valg for dem, der søger en bil med mange personaliseringsmuligheder og opgraderinger til at forbedring køreturens oplevelse yderligere.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes A220?

Mercedes-Benz A220 er kendt for avancerede teknologier. Blandt disse finder vi det nye betjeningssystem MBUX. Dette system tilbyder føreren mange måder at styre bilen på, herunder touchskærme, en touchpad og stemmestyring.

MBUX står ud for sin brugervenlighed og muligheden for at tilpasse oplevelsen i bilen. Systemet lærer fra førerens vaner og kan foreslå ruter eller indstillinger baseret på tidligere valg.

Denne bil har også sikkerhedssystemer, der beskytter føreren og passagererne. Disse omfatter nødbremseassistent og sporassistent. Nødbremseassistenten hjælper med at forhindre ulykker ved automatisk at bremse, hvis der er fare for kollision.

Sporassistenten holder bilen i kørebanen og advarer føreren, hvis bilen begynder at vige af kurs. Samlet set bruger Mercedes-Benz A220 teknologi til at gøre kørslen sikrere og mere behagelig for alle i bilen.

Hvad koster en Mercedes-Benz A 220 Style 4MATIC 7G-DCT i grøn ejerafgift?

En Mercedes A220 koster i 2024 ca. fra 1.780 kr til 4.460 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes A220 til service?

En Mercedes A220 skal til regelmæssigt tjek for at sikre, den kører godt. Serviceintervallet afhænger af, hvordan bilen bruges, men generelt skal den til tjek hvert år eller efter 15.000 til 25.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Det vigtige er at følge bilens vedligeholdelsesplan. Denne plan hjælper ejeren med at forstå, hvornår forskellige dele af bilen skal tjekkes eller udskiftes for at holde bilen i den bedste stand.

Under et servicebesøg tjekker mekanikere alt fra motorolie til bremseskiver for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Hvis man ignorerer disse servicebesøg, kan det føre til større og dyrere problemer med bilen senere hen.

Derfor er det en god idé at sætte pris på disse regelmæssige tjek. De sikrer, at din Mercedes A220 altid kører glat og effektivt.

Hvilke dele på en Mercedes A220 går mest i stykker?

Købere af Mercedes A220 bør være opmærksomme på nogle områder, hvor bilen kan have sårbarheder. Visse dele er mere tilbøjelige til at gå i stykker og kræver muligvis flere reparationer.

  1. Elektronikproblemer: Systemer som infotainment og Ghk-navigation kan ofte vise fejl eller stoppe med at virke.
  2. Transmissionssystemet: Automatgearkassen 7G-DCT kan opleve hård gearskift eller forsinkelser i responsen.
  3. Lyskontakter: Kvaliteten af materialerne i kabinen inkluderer lyskontakter, som kan blive løse eller gå helt i stykker.
  4. Bagagerum: Begrænsede muligheder for at justere eller udvide bagagerumspladsen fører til slitage ved hyppig brug.
  5. Ekstraudstyr: Manglen på standardfunktioner såsom elektrisk bagklap og LED-lygter, som kræves ekstra for, betyder, at disse ofte eftermonteres og kan vise fejl.
  6. Motorproblemer: Skønt motoren generelt er pålidelig, har nogle brugere rapporteret problemer med turboladeren.
  7. Affjedring og støddæmpere: Køretøjets affjedringssystem kan lide under hårdt vejrforhold eller ved kørsel på dårlige vejoverflader.
  8. Bremser: Bremseskiverne og bremseklodserne slides hurtigt ned hos nogle ejere, hvilket resulterer i hyppig udskiftning.
  9. Dæktrykssensorer: Fejlmeddelelser fra dæktryksovervågningssystemet er ikke ualmindelige, selv når dæktrykket er inden for det anbefalede niveau.

Disse punkter giver en indsigt i de mest almindelige problemer med Mercedes A220, som potentielle købere skal være bevidste om før køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes A220?

Garantien på en Mercedes A220 varer normalt 2 år. Denne periode kan selv udvides til 3 år, hvis man vælger at købe ekstra garantiforsikring. Dette giver ejere af en ny Mercedes A220 en vis tryghed, da de ved, at deres bil er beskyttet mod visse fejl og problemer i denne periode.

Det er vigtigt for bilkøbere at vide, at garantien på deres nye Mercedes A220 kan sikre dem mod uventede udgifter.

Hvad dækker garantien på en Mercedes A220?

Garantien på en Mercedes A220 dækker mange dele og systemer. Denne beskyttelse inkluderer ofte sikkerheds- og komfortfunktioner. Ifølge ADAC's kritik kan betjeningsproblemer og begrænset standardudstyr påvirke, hvad garantien dækker.

Dertil kommer, at LED-lygter og avancerede sikkerhedsfunktioner, som man kan vælge til mod ekstra penge, også kan være omfattet af garantien. Det er vigtigt for købere at være opmærksomme på, at specifikke dele eller systemer måske ikke er nævnt i detaljer vedrørende garantidækningen.

På grund af kritik af det nye MBUX-betjeningssystem kan der være særlige problemer, der relaterer sig til garantirelaterede spørgsmål. Man skal huske på, at de forskellige funktioner bilen har, som sikkerheds- og komfortfunktioner, normalt er inkluderet i garantien.

Desuden har muligheden for at tilføje ekstraudstyr indflydelse på, hvilke dele af bilen der er dækket. Købere skal undersøge denne del grundigt for at undgå misforståelser om, hvad garantien præcist inkluderer.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.00

Opdateret 10.09.2024, 14.34.00

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel