Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT (Årgang 06/2020 - 10/2022)

Købsguide: Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT (06/2020 - 10/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT?

Før du køber en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT, er der nogle vigtige ting at overveje. Denne model er en plug-in hybrid, som betyder, at den bruger både benzin og elektricitet.

Den har en systemeffekt på op til 218 hk og kan nå et drejningsmoment på 450 Nm. Dens elektriske rækkevidde er på 52 km, men samlet kan den køre op til 545 km på en opladning og fuld tank.

Opladning af batteriet tager mere end tre timer med en ladeeffekt på 3,7 kW. Bilen har god plads i bagagerummet, som er på 335 liter og kan udvides til 540 liter. Desuden støtter den teknologier som Apple CarPlay og Android Auto, hvilket gør det nemmere at forbinde din telefon til bilen.

B250 e AMG Line er også designet med komfort i tankerne. Den har sportssæder, sædevarme og et multifunktionslæderrat for bedre håndtering. AMG stylingen giver bilen et skarpere look både indvendigt og udvendigt.

Sikkerheden er høj med LED high performance forlygter, parkeringssensorer for og bag, samt automatisk lysstyring for at sikre godt udsyn under alle køreforhold. For dem, der ønsker mere musikoplevelse i bilen, indeholder den musikstreaming via Bluetooth.

Så før du vælger denne model, tænk over disse aspekter for at se, om den passer til dine behov og din livsstil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes B250 e?

Mercedes B250 e kommer i en enkelt hovedvariant, AMG Line 8G-DCT. Dette køretøj er lavet mellem juni 2020 og oktober 2022. Den har sporty AMG styling både indvendigt og udvendigt.

Bilen tilbyder op til 218 hestekræfter og har 450 Nm i maksimalt drejningsmoment. Dens digitale cockpit og el- og plug-in hybriddriv giver en moderne køreoplevelse. Der er fire køretilstande at vælge imellem: Elektrisk, Hybrid, Sport og Batterikontrol.

Overflod af førerstøttesystemer er inkluderet for sikkerhed og komfort.

I denne periode blev der ikke lanceret andre specifikke varianter af B250 e modellen. Hver bil har unikke egenskaber som svingbart træk, ambient belysning, parkeringssensor foran og bagved, samt dynamic select for en skræddersyet køreoplevelse.

Denne variant skiller sig ud med sin kombination af elektrisk effektivitet og luksuriøse AMG detaljer.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes B250 e?

FordeleUlemper
- Systemeffekt op til 218 hk og 450 Nm i moment.- Interiørmateriale og håndværk modtager blandet anmeldelser.
- Elrækkevidde på 52 km med en samlet rækkevidde op til 545 km.- Nøglefri adgangssystem har utilstrækkelig tyveribeskyttelse.
- Maksimal nyttelast på 445 kg og tilladt trækvægt op til 1,6 tons.-

Hvordan klarer Mercedes B250 e sig i test?

Mercedes B250 e scorer højt i mange tests. Folk roser den for dens hurtighed og kraftige motor. Den kan køre op til 235 km/t og har op til 218 hestekræfter. Dette gør den både sjov og hurtig at køre.

Bilen har også en god drejningsradius på 10,8 m, hvilket gør den nem at håndtere i byen.

I tests bliver bilens batteri også nævnt. Det kan køre 52 km på ren el før det skal lades. Samlet kan bilen køre op til 545 km, når man bruger både el og benzin. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre langt på en opladning.

Opladning tager lidt over tre timer med en effekt på 3,7 kW, hvilket er hurtigt for sådan en bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes B250 e?

At finde en bil ligner at søge det perfekte match. Mercedes B250 e er en god bil, men der findes andre biler, som kan være et godt valg. Her er nogle alternativer:

  1. BMW i3 - Denne lille elektriske bil har et unikt design og tilbyder en god køreoplevelse. Den kan køre op til 260 km på en opladning.
  2. Audi A3 e-tron - En plug-in hybrid, der kombinerer komfort med teknologi. Den har en samlet rækkevidde på omkring 940 km, hvoraf op til 50 km kan køres på ren el.
  3. Volkswagen Golf GTE - En anden stærk plug-in hybrid mulighed, der blander effektivitet med dynamisk kørsel. Golf GTE har en elektrisk rækkevidde på ca. 50 km.
  4. Kia Niro Plug-In Hybrid - Kendt for sin rummelighed og praktiske indretning, tilbyder Niro også en solid brændstoføkonomi med op til 58 km på ren el.
  5. Hyundai Ioniq Electric - Tilbyder op til 311 km af ren elektrisk rækkevidde og kommer med mange standardteknologier.

Disse alternativer giver forskellige fordele, lige fra større elektrisk rækkevidde til mere plads og teknologi for pengene. Hver har sine egne styrker afhængigt af dine behov og præferencer.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT på batteri?

Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT kan køre op til 52 km på ren el. Dette gør den til et godt valg for korte ture i byen eller til daglig pendling. Med et 15,6 kWh batteri under bagsædet får bilen strøm nok til disse ture uden at skulle oplades hele tiden.

For dem, der kører længere, kan bilen nå op til 545 km ved brug af både benzin og el i hybridtilstand. Dette betyder, at den kan håndtere både bykørsel og lange ture på landevejen med lethed.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT?

Batteriet i denne bil er på 15,6 kWh. Det er et lithium-ion batteri. Dette batteri hjælper bilen med at køre langt på el. Bilen kan køre op til 52 km kun på el. Det er godt for korte ture.

Hvordan lader man en Mercedes B250 e?

At lade en Mercedes B250 e er let og bekvemt. Den bruger et vandkølet 15,6 kWh lithium-ion batteri til strøm. Her er trinene for at oplade bilen:

  1. Find en ladestation, der passer til bilens ladesystem.
  2. Brug ladekablet, som følger med bilen, eller det kabel, der findes ved ladestationen.
  3. Tilslut ladekablet til bilens opladningsport.
  4. Tjek på bilens skærm eller din smartphone - app for at sikre, at opladningen starter korrekt.
  5. Ladetiden afhænger af strømkilden. Med en effekt på 3,7 kW tager det over tre timer at lade batteriet fuldt op.
  6. Når batteriet er fuldt opladt eller når du har den ønskede mængde strøm, afbryder du forbindelsen mellem bilen og ladestanderen.

Disse trin gør det nemt at holde din Mercedes B250 e kørende med el.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT?

Det tager over tre timer at lade en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT op med en 3,7 kW ladestation. Dette giver bilen strøm til at køre op til 52 km på ren el og 490 km i hybridtilstand.

Brugere skal planlægge deres opladning godt, hvis de vil have bilen klar til lange ture. En sådan opladningstid gør, at bilen passer bedst til dem, som kan lade natten over eller i løbet af arbejdsdagen.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT?

Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT har en 1,3 liters motor. Denne motor giver 160 hestekræfter og 250 Nm i drejningsmoment. Til at hjælpe med kraften er der også en elektromotor.

Denne elektromotor har 102 hestekræfter. Sammen kan de to motorer levere op til 218 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 450 Nm. Dette giver bilen god kraft og hurtig acceleration.

Bilen bruger også en 8G-DCT gearkasse. Denne gearkasse gør skiftene bløde og hurtige. Med denne kombination af motor og gearkasse får ejerne både en stærk og effektiv bil.

Hvor langt kører en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT på literen?

Denne bil bruger 7,1 liter benzin for hver 100km (14,3 km/L) den kører. Det gælder, når batteriet er tomt. Dette tal er vigtigt for bilkøbere at vide. Det hjælper dem med at forstå, hvor meget det vil koste at køre bilen.

Bilen kan køre længere på strøm alene. Men når der ikke er mere strøm, er det godt at kende til benzinforbruget.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT?

En Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT har en samlet kraft på op til 218 hestekræfter. Dette inkluderer en elektromotor med 102 hestekræfter. Den samlede effekt gør bilen stærk og hurtig.

Kraften kommer også fra et drejningsmoment på 450 Nm. Dette betyder, at bilen kan accelerere hurtigt og har god kraft i overhalinger. Kraft og hastighed er vigtige for dem, der ønsker en bil, der føles sjov at køre.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT?

Tophastigheden for denne bil er 235 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den er på sit maksimum. Med sådan en hastighed har bilen gode præstationer på vejen.

Den kan konkurrere med andre biler i samme kategori og leverer en spændende køreoplevelse til føreren. Denne model fra Mercedes-Benz kombinerer styrke og elegance, hvilket gør den til et godt valg for dem, der søger både ydelse og stil.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 6,8 sekunder. Dette viser, at bilen er både hurtig og kraftfuld. Med denne acceleration kan ejere nyde en bil, der reagerer hurtigt på gaspedalen.

Denne hastighed er imponerende for en elbil og viser, hvordan moderne teknologi gør elbiler hurtigere.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes B250 e?

Mercedes B250 e er en bil med god plads. Den måler 4.419 mm i længden og 1.800 mm i bredden. Hvis du tæller spejlene med, bliver den 2.097 mm bred. Bilen er 1.559 mm høj og har en akselafstand på 2.729 mm.

Foran og bagved har den en sporvidde på henholdsvis 1.577 mm og 1.586 mm. Frihøjden er 125 mm, hvilket er vigtigt at vide for købere, der er interesseret i bilens evne til at håndtere ujævne veje.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes B250 e?

Bagagerummet i en Mercedes B250 e kan rumme en del. Under dækslet er der plads til 335 liter. Fjerner man dækslet, vokser rummet til 540 liter op til taget. Dette giver plads til omkring otte drikkekasser.

Vælger man at lægge bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads. Så kan man næsten fylde bagagerummet lige så meget som i biler, der ikke er elektriske. Dette gør B250 e til en praktisk bil for de, der har brug for at transportere en del ting.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes B250 e?

Man kan ikke umiddelbart finde information om, at det er muligt at sætte anhængertræk på en Mercedes B250 e. Dette gør det svært for bilejere, der ønsker at bruge deres elektriske bil til at trække en trailer.

Mercedes B250 e kan dog trække op til 1,6 tons. Hvis man har brug for at trække noget med sin bil, skal man tjekke andre biler, der tillader et anhængertræk. Det er vigtigt for købere, der har brug for denne funktion.

Hvad må en Mercedes B250 e trække på anhængertrækket?

En Mercedes B250 e kan trække op til 1,6 ton. Dette betyder, at bilen kan have en trailer eller campingvogn fast på sit anhængertræk. Nyttelasten for bilen er på 445 kg. Dette tal viser, hvor meget vægt bilen kan bære inde i sig, ud over hvad den trækker.

Disse oplysninger er vigtige for købere, der planlægger at bruge bilen til at trække tunge ting.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes B250 e?

Til en Mercedes B250 e kan man vælge mange forskellige fælge. De kommer i forskellige størrelser og designs for at passe til bilens look og kørestil. Man kan få fælge, der er lavet til at se sportslige ud, og sådan nogle, der giver bilen et mere klassisk look.

Fælgenes størrelse og type kan ændre, hvordan bilen kører og ser ud. Folk kan også vælge AMG Line eksteriør fælge, som giver bilen et skarpere udseende.

Når man vælger fælge, er det vigtigt at huske på bilens totalvægt og hvordan forskellige fælge påvirker kørslen. Store fælge kan gøre bilen mere stabil ved høje hastigheder, men kan også gøre ride hårdere.

Mindre fælge kan give en blødere kørsel. Mercedes tilbyder et bredt udvalg, så hver ejer kan finde noget, der passer til deres stil og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes B250 e?

Valget af vinterdæk til en Mercedes B250 e er vigtigt for sikkerheden og køreoplevelsen. Her er nogle tips til at vælge de rigtige dæk.

  1. Søg efter dæk med god præstation på våde veje. Dette sikrer, at bilen kan stoppe hurtigt selv under regnfulde forhold.
  2. Vælg dæk der er designet til lave temperaturer. De hjælper med at bevare grebet, selv når det er meget koldt.
  3. Kig efter dæk med dybe riller. Disse riller hjælper med at fjerne sne og slud fra under dækket, så du har bedre kontrol.
  4. Overvej støjniveauet fra dækkene. Højere støj kan gøre lange ture mindre behagelige.
  5. Tjek anbefalingerne fra producenten af din Mercedes B250 e. De har ofte specifikke anbefalinger baseret på bilens design og ydelse.
  6. Overvej run - flat dæk, som tillader dig at fortsætte kørslen selv efter et punkteret dæk.
  7. Sammenlign priser og anmeldelser online før køb, for at sikre du får det bedste tilbud uden at gå på kompromis med kvalitet.

Disse trin hjælper dig med at finde de vinterdæk, der passer bedst til din Mercedes B250 e og dine kørselsbehov i de kolde måneder.

Hvor sikker er en Mercedes B250 e?

Mercedes B250 e er en bil med høj sikkerhed. Den har fået 96 procent af de mulige point for beskyttelse af voksne i bilen ved NCAP Norm. Det betyder, at bilen er meget god til at beskytte folk indeni, hvis der sker en ulykke.

Bilen har også syv airbags, som hjælper med at holde passagererne sikre.

For børns sikkerhed får B250 e 90 procent af de maksimale point ved ADAC Crashtest. Den har særlige fastgørelser til børnesæder kaldet Isofix. Disse gør det nemmere og sikrere at montere børnesæder korrekt.

Med disse sikkerhedsfunktioner er Mercedes B250 e et sikkert valg for familier.

Hvordan er interiøret i en Mercedes B250 e?

Indeni en Mercedes B250 e finder man et luksuriøst interiør. Styringen af klimaet kan virke svært ved første øjekast. Sæderne justeres med knapper på dørene. Disse knapper styrer også varme og ventilation i sæderne.

Bilens mange funktioner er nemme at bruge.

Der er håndtag over alle siddepladser, så alle kan holde fast. Bagagerummet har plads til otte drikkevarer. Alt i alt er interiøret både flot og praktisk.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes B250 e?

I en Mercedes B250 e er der plads til fem personer. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller mindre grupper, der ønsker komfort under kørslen. Med fem sæder giver den både plads til chaufføren og fire passagerer, så alle kan nyde turen sammen.

Denne model fra Mercedes er designet med tanke på både stil og funktionalitet, hvilket ses i dens evne til at rumme op til fem personer.

Hvilket lydsystem har en Mercedes B250 e?

En Mercedes B250 e har et godt lydsystem. Den kommer med en standard radio og Bluetooth til håndfri opkald. Dette gør det nemt at lytte til musik og snakke i telefon uden at bruge hænderne.

Man kan også opgradere lydsystemet. For ekstra penge får man bedre navigation og live trafikopdateringer. Der er også en mulighed for at se tingene i augmented reality, hvilket gør køreturen sjovere og lettere.

Denne bil bruger MBUX systemet. Det er Mercedes' eget system til at styre ting i bilen. Det betyder, at lyden er af høj kvalitet. Du vil nyde musikken, podcasts eller hvad du ellers lytter til, når du kører.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes B250 e?

Man kan få flere apps til en Mercedes B250 e. De gør bilens brug både nemmere og sjovere. Her er nogle af dem:

  1. MBUX (Mercedes-Benz User Experience) operativsystem: Dette system styrer bilens funktioner. Det har radio med Bluetooth for håndfri samtaler.
  2. Navigationssystem: Man kan opgradere til dette for ekstra gebyr. Det viser vejen med realtidstrafik og augmented reality.
  3. Musik streaming tjenester: Lyt til yndlingsmusikken direkte fra bilen.
  4. Vejr apps: Tjek vejret før du kører.
  5. Nyheds apps: Få de seneste nyheder mens du kører.

Disse apps hjælper med at gøre køreturen bedre og lettere at navigere i dagligdagen.

Opdateres softwaren i en Mercedes B250 e automatisk?

En Mercedes B250 e holder sin software frisk og effektiv med automatiske opdateringer. Disse opdateringer sker trådløst og sikrer, at bilens ydeevne altid er på sit bedste. Opdateringerne omfatter justeringer af hybridstyring og batteristyring.

Dette forbedrer både den elektriske rækkevidde og opladningstider.

Ejere af en Mercedes B250 e kan også se frem til nye funktioner gennem disse opdateringer. Sikkerhedssystemerne bliver bedre, og eventuelle tekniske problemer løses hurtigt. Mercedes-Benz sørger for, at disse opdateringer er let tilgængelige, så ejernes køreoplevelse altid er optimal.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes B250 e?

Købere kan vælge mellem mange typer af tilbehør og ekstraudstyr til deres Mercedes B250 e. Dette gør bilen endnu bedre og mere personlig.

  1. AMG Line interiør og eksteriør pakker giver bilen et sporty look.
  2. Sædekomfortpakken inkluderer særlige indstillinger, der gør køreturen mere behagelig.
  3. Parkeringssensorer foran og bagpå hjælper med at parkere bilen nemt.
  4. Tonede ruder beskytter mod solens stråler og giver privatliv.
  5. DAB radio sørger for klar lyd under kørslen.
  6. USB tilslutninger lader dig oplade enheder og spille musik.
  7. Service okay viser, at bilen er tjekket og i god stand.
  8. Fjernbetjent centrallås gør det let at låse bilen op eller låse den.
  9. E - mail integration holder dig opkoblet, selv på farten.

Disse muligheder gør din Mercedes B250 e til ikke bare en bil, men en oplevelse.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes B250 e?

En Mercedes B250 e har avanceret teknologi. Den bruger MBUX (Mercedes-Benz User Experience) som sit betjeningssystem. Dette system gør det nemt at styre bilens funktioner med stemme eller berøring.

Bilen har også smarte lys, kaldet Multibeam-LED-lys. Disse lys kan ændre sig efter, hvordan vejen ser ud, så man altid har det bedste lys. Der er også mange hjælpesystemer til at køre sikkert.

For eksempel er der ESP og systemer, der kan advare om ting, der er for tæt på bilen, eller som automatisk kan bremse i byen for at undgå uheld.

Bilen er også god til at hjælpe med at parkere. Den har parkeringssensor både foran og bagpå. Dette gør det lettere at parkere, selv på små steder. Med elektrisk rækkevidde og en stor samlet rækkevidde er denne bil ikke bare smart, men også god for miljøet.

Den kan køre langt på både strøm og benzin, så man kan komme langt væk. Alt dette teknologi gør Mercedes B250 e til en moderne og sikker bil.

Hvad koster en Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz B 250 e AMG Line 8G-DCT koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mercedes B250 e til service?

Serviceintervallet for en Mercedes B250 e afhænger af, hvordan bilen bruges. Dette betyder, at tiden mellem servicebesøg kan variere. For mange biler er et tjek hvert år eller efter et bestemt antal kilometer standard.

Men med en Mercedes B250 e justeres dette efter bilens faktiske brug.

Det er vigtigt at følge bilens vedligeholdelsesplan for at sikre, at den kører godt og sikkert. Service tjek kan inkludere ting som at undersøge bremser, dæk, og batteri samt opdatere softwaren.

Dette hjælper med at forebygge problemer og holder bilen i god stand.

Hvilke dele på en Mercedes B250 e går mest i stykker?

På en Mercedes B250 e kan visse dele gå i stykker oftere end andre. Batteriet og elmotoren er centrale dele, der nogle gange kan få problemer. Batteriet er hjertet i bilen og skal virke godt for at bilen kører langt.

Elmotoren driver bilen frem og skal også være i topform. Andre dele der kan fejle, er softwaren og skærme i bilen. Disse teknologiske dele er vigtige for at bilens digitale cockpit virker rigtigt.

Hvis de ikke virker, kan det påvirke hvordan bilen kører og føles. Bremser og dæk skal også passes godt på, da de sørger for sikker kørsel. Bilkøbere bør tjekke disse dele grundigt før køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes B250 e?

Garantien på en Mercedes B250 e varer i op til 2 år. Denne garanti inkluderer også bilens batteri, som er dækket i op til 8 år. Dette betyder, at købere kan være sikre på både bil og batteri i en længere periode.

Disse garantier sikrer, at ejerne ikke skal bekymre sig om visse reparationsomkostninger i denne tid. Det er godt nyt for dem, der overvejer at købe en Mercedes B250 e og ønsker tryghed med deres nye bil.

Hvad dækker garantien på en Mercedes B250 e?

Garantien på en Mercedes B250 e dækker mange dele. Dette inkluderer standardklimaanlæg, som kan opgraderes til en mere avanceret version. Inde i bilen er omgivelsesbelysning og nøgleløst adgangssystem også med.

For dem der elsker musik og teknologi, dækker garantien MBUX betjeningssystemet og andet multimedieudstyr. Den tager sig også af motor- og antriebssystemer samt sikkerhedsudstyr.

Folk skal se den officielle dokumentation for at lære alle detaljer om garantien.

Hvis der opstår problemer, anbefales det at tale med en autoriseret forhandler. De kan forklare alt om, hvad garantien hjælper med. Dette kan være alt fra små til store problemer med bilen.

Det er vigtigt at kende disse ting, så man ved, hvad man har ret til, hvis noget går galt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.07

Opdateret 10.09.2024, 14.33.07

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel