Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC (Årgang 06/2021 - 04/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC (06/2021 - 04/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC?

Før du køber en Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC, skal du vide, at denne bil hører til i mellemklassen og blev lanceret mellem juni 2021 og april 2023. Den har en motor med 165 kW / 224 hk, hvilket giver god kraft og acceleration.

Bilen er kendt for sin komfort og de gode køreegenskaber. Dog har nogle kritiseret bilens indvendige materialer for at have for meget hård plastik. Du skal også være opmærksom på, at ekstraudstyr kan drive prisen op.

Denne model kommer med mange moderne funktioner som adaptiv fartpilot, musikstreaming via bluetooth, svingbart træk (elektrisk), sædevarme, og håndfrit til mobil. Sikkerheden er i top med automatisk nødbremsesystem, dæktryksmåler, og træthedsregistrering.

Køber du denne bil, får du også teknologier som automatisk parkeringssystem og nøglefri betjening. Husk at tjekke hvor tit den skal til service og hvad garantien dækker før køb.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes C200?

Mercedes C200 tilbyder forskellige varianter for bilkøbere. Det giver muligheder, så alle kan finde en model, der passer til deres behov.

  1. Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC: Denne er topmodellen med en effekt på 165 kW / 224 hk og mild hybridteknologi.
  2. Sedan: En klassisk firedørs model, der kombinerer elegance med praktisk brug.
  3. Stationcar: Med ekstra plads i bagagerummet er denne variant ideel til familier eller folk, der skal transportere meget.
  4. Coupé: Til dem, der søger mere stil og en sporty køreoplevelse.
  5. Cabriolet: Perfekt for dem, der elsker at køre med åben tag og føle vinden.
  6. AMG Line: For motorentusiaster, byder denne variant på ekstra sportslige detaljer både indvendigt og udvendigt samt forbedrede ydelser.
  7. Diesel partikel filter versioner: Miljøbevidste kunder vil sætte pris på denne variant for dens lavere emissioner.
  8. Varianter med usb tilslutning og integrerede børnesæder findes også, hvilket gør det nemmere for familier at holde sig forbundet og sikker under kørslen.
  9. Alle varianter kommer med el-spejle m/varme og automatisk lys som standardudstyr for øget komfort og sikkerhed.
  10. For teknologielskere inkluderer nogle modeller avancerede funktioner som Apple CarPlay, Android Auto, Dynamic Select samt elektrisk parkeringsbremse.

Disse varianter af Mercedes C200 sikrer, at hver køber kan finde en bil, der matcher både stil- og funktionsbehov.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes C200?

FordeleUlemper
- Avancerede sikkerhedsfunktioner sikrer høj sikkerhed.- Hård plastik i materialvalget føles billigt.
- God kørestabilitet, der giver en behagelig køreoplevelse.- Ekstraudstyr kan være meget dyrt.
- Komfortabel ind- og udstigning forbedrer brugeroplevelsen.- Risiko for at låse nøglen inde i bilen.
- Brændstofeffektivitet på 7,5 liter pr. 100km (14,3 km/L) sparer penge.-
- Fremragende håndtering øger køreglæden.-

Hvordan klarer Mercedes C200 sig i test?

Mercedes C200 gør det godt i forskellige tests. Den viser en lav støjniveau på kun 66,1 dB(A), når den køres med 130 km/t på motorvejen. Det gør køreturen rolig og behagelig.

Bilen har også gode bremser. Den kan stoppe helt fra 100 km/t på kun 32,0 meter. Dette er takket være dens avancerede bremsesystem.

Bilen blev også udstyret med smart teknologi som adaptiv undervogn og baghjulsstyring til at gøre kørslen glattere. Den bruger omkring 7,5 liter brændstof for hver 100 km, hvilket er rimeligt for en bil af denne størrelse.

Mercedes C200 fik fulde point for at være god til at begrænse skadelige stoffer i Ecotesten. Dette betyder, at den ikke kun er behagelig at køre i, men også venligere mod miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes C200?

Leder du efter en bil som Mercedes C200, men vil se, hvad markedet ellers tilbyder? Der findes flere stærke konkurrenter med lignende funktioner og priser. Her er en liste over nogle af de bedste alternativer:

  1. BMW 3-serie: Kendt for sin sportslighed og køreglæde. BMW 3-serie har også kraftfulde motorer og moderne teknologi.
  2. Audi A4: Tilbyder førsteklasses komfort og højteknologiske funktioner. Interiøret i Audi A4 er luksuriøst og veludstyret.
  3. Volvo S60: Er berømt for sin sikkerhed og skandinaviske design. Volvo S60 kommer med avancerede sikkerhedsfunktioner som standard.
  4. Lexus IS: Udmærker sig ved sin unikke stil og pålidelighed. Lexus IS leveres med et flot interiør og er meget behagelig at køre i.
  5. Jaguar XE: Tiltrækker opmærksomhed med sit elegante udseende og dynamiske køreegenskaber. Jaguar XE har en luksuriøs kabine fyldt med moderne teknologi.
  6. Alfa Romeo Giulia: Skiller sig ud med sit italienske design og imponerende ydelse. Alfa Romeo Giulia tilbyder en sjov køreoplevelse.

Hver af disse biler har sine egne unikke kvaliteter, som kan konkurrere med Mercedes C200 på forskellige områder som design, performance, luksus og sikkerhedsfunktioner.

Hvor langt kører Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC bruger 7,5 liter brændstof for hver 100km (14,3 km/L) den kører. Denne bil viser en god blanding af luksus og økonomi. CO2-udledningen ligger på 206 g/km, hvilket giver ejere en ide om, hvordan bilen påvirker miljøet.

Med disse tal i tankerne, kan købere vurdere om C 200 passer til deres behov for en økonomisk køretur og miljøbevidsthed. Denne info hjælper specielt dem, der ser efter brugte biler til salg og værdsætter detaljer som kørecomputer og e-mail opkobling, som tilføjer til bilens bekvemmeligheder.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC har en motor, der kører på magi og muskelkraft. Denne bil bruger en 4-cylindret motor med hybridteknologi. Motoren er på 1,5 liter og har 204 hestekræfter.

Den kan også lave 300 Nm i drejningsmoment. Det hjælper bilen med at køre hurtigt, når den skal op i fart. Der er noget smart teknologi i motoren kaldet en integreret startergenerator.

Denne hjælper med at gøre accelerationen bedre.

Bilen har også el indst. forsæder og kan fås med digital light for dem, der ønsker det. Denne kombination af smart motor og ekstra udstyr gør Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC til et godt valg for folk, der vil have en bil, der er sjov at køre og ser godt ud.

Den bruger ny teknologi til at give en god tur hver gang.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC?

En Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC har 204 hestekræfter. Denne motorstyrke viser, at bilen er stærk nok til både bykørsel og lange ture på motorvejen. Med så mange hestekræfter til rådighed, giver den en god balance mellem kraft og effektivitet for bilkøbere, der leder efter brugte til salg.

Kraften på 165 kW understøtter yderligere bilens præstationer, hvilket gør den til et tiltalende valg for købere.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC?

Tophastigheden for Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC er 250 km/t. Denne model har en stærk motor med 204 hk og et drejningsmoment på 300 Nm. Motoren bruger en moderne teknik med en integreret startergenerator.

Denne teknik hjælper både med at øge bilens acceleration og med at spare på brændstoffet. Denne bil kombinerer altså kraft og effektivitet, hvilket gør den til et godt valg for folk, der leder efter en ny bil.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC kommer med en motor på 1,5 liter, som har 204 hestekræfter og et drejningsmoment på 300 Nm. Denne bil bruger en 9-trins automatisk gearkasse, der hjælper med at give en blød køreoplevelse og et hurtigt start-stop system.

Men tekstens oplysninger siger ikke præcist, hvor hurtigt denne bil kan gå fra 0-100 km/t. Dette er værd at undersøge nærmere for bilkøbere, som overvejer denne model.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes C200?

Mercedes C200 måler 4751 mm i længden, 1920 mm i bredden inklusive sidespejle, og den er 1442 mm høj. Akselafstanden på bilen, som er afstanden mellem for- og baghjulene, er 2865 mm.

Det betyder, at bilen har god plads både inde i kabinen og i bagagerummet, som kan rumme op til 455 liter. Med en vægt på mellem 1520 og 1640 kg er den både stabil og sikker på vejen.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes C200?

Bagagerummet i en Mercedes C200 har god plads. Det har 390 liter til rådighed. Man kan passe seks drikkevarekasser ind i dette rum. Der er også ekstra 30 liter plads under gulvet til mindre ting.

Dette bil har en bagklap, som åbner og lukker med strøm. Ladehøjden er på cirka 68 cm. Det gør det nemt at lægge ting ind og tage dem ud igen.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes C200?

Ja, en Mercedes C200 kan have anhængertræk. Dette gør det nemt for ejere at trække ting som en trailer eller campingvogn. Mercedes tilbyder dette som en mulighed for folk, der har brug for ekstra lastekapacitet.

Det viser, at en Mercedes C200 kan tilpasses forskellige behov. Dette er godt for dem, der gerne vil bruge deres bil på flere måder.

Hvor mange kg må en Mercedes C200 trække på anhængertrækket?

En Mercedes C200 kan trække 1800 kg på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for bilkøbere at kende, hvis de planlægger at bruge deres bil til at trække tunge ting som en båd eller en campingvogn.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes C200?

Fælge til Mercedes C200 kommer i forskellige designs og materialer. Bilkøbere kan vælge mellem flere størrelser og stilarter, som matcher deres behov.

  1. 17 fælge findes som standardudstyr, perfekt for dem der søger en balance mellem elegance og ydelse.
  2. 18 fælge tilbydes også for dem, der ønsker et mere markant udtryk på vejen.
  3. Større fælgmuligheder er tilgængelige som ekstraudstyr, hvilket giver bilen et unikt præg.
  4. Aluminiumsfælge bliver ofte valgt for deres lette vægt og stærke ydeevne.
  5. Fælge af stål kan også vælges for ekstra robusthed under hårde kørselsforhold.
  6. Performance pakken inkluderer specialdesignet fælge, der forbedrer bilens håndtering og udseende.
  7. Premium pakken leverer eksklusive fælgdesigns, der skiller sig ud i mængden.
  8. Ekstra dæk og fælge kan købes som tilbehør, så ejere kan skifte udseende efter sæson eller ønske.

Hver mulighed gør det muligt for bilkøbere at finde de perfekte hjul til deres nye Mercedes C200, alt efter personlig stil og kørselskrav.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes C200?

At vælge de rette vinterdæk til din Mercedes C200 sikrer en sikker kørsel om vinteren. Det handler om at finde dæk, der matcher bilens præstationer og kørestil.

  1. Tjek dækmærkningen: Søg efter M+S (mudder og sne) samt snefnug-symbolet, som betyder, at dækket er godkendt til vinterbrug.
  2. Vælg den korrekte størrelse: Dækstørrelsen skal passe til Mercedes C200 for optimal ydeevne. Din bils manual eller dæksiden kan vise den anbefalede størrelse.
  3. Betragt modeller fra anerkendte producenter: Michelin, Bridgestone og Continental laver gode vinterdæk, der passer til forskellige budgetter og behov.
  4. Overvej mønsterdybde: En dybere mønsterdybde forbedrer grebet i sne og slud. Minimum loven tillader er 1,6 mm, men 3 mm eller mere er bedst om vinteren.
  5. Kig på anmeldelser og test: Læs hvad andre siger om brugen af forskellige mærker og modeller i koldt vejr for at finde det mest pålidelige valg.
  6. Undersøg bremselængden på sne og is: Find dæk, der tilbyder kortest mulig stoppestrække under vinterforhold.

    7$lang_check_question

Hvor sikker er en Mercedes C200?

Mercedes C200 har en masse sikkerhedsfunktioner. Den kommer med automatisk bremse- og styrefunktioner, som hjælper chaufføren. Der er også en aktiv bremsassistent, der advarer om afstand og mulige sammenstød.

Dens Pre-Safe-system strammer sikkerhedsseler og lukker vinduer, hvis der sker en kollision.

Den har også masser af beskyttelse indeni. Der er airbags foran, ved siden af, og til knæene for at beskytte alle i bilen. For børnenes sikkerhed er der særlige fastgørelser til børnesæder og en måtte, der genkender når et barn sidder på sædet.

Dette betyder, at Mercedes C200 passer godt på sine passagerer og giver god sikkerhed.

Hvordan er interiøret i en Mercedes C200?

Interiøret i en Mercedes C200 er både komfortabelt og rummeligt. Den giver god benplads, så man kan sidde behageligt, selv på lange ture. Cockpittet er organiseret omkring et stort, højkant touchskærm display.

Denne skærm måler 9,5 tommer som standard, men kan opgraderes til 11,9 tommer for ekstra visuel nydelse og nemmere betjening. Det moderne layout fås med teknologi som FM-/Digitalradio, Bluetooth, samt Apple CarPlay og Android Auto for nem tilslutning af smartphones.

I en Mercedes C200 finder man seks USB-C-porte, så alle i bilen kan oplade deres enheder. Der er også en induktiv opladningsbakke for bekvem trådløs opladning. Sæderne i Avantgarde-modellen kan justeres elektrisk, hvilket sikrer den perfekte kørestilling.

For dem, der virkelig værdsætter komfort, tilbydes der endda en mulighed for sæder med memoryfunktion. Dette interiør er designet til at forkæle føreren og passagererne med høj kvalitet og avanceret teknologi på hver tur.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes C200?

En Mercedes C200 har plads til fem personer. Dette inkluderer føreren. Bagsæderne er gode til lange ture. Men det midterste sæde er mindre behageligt end de andre. Dette er vigtigt at vide for dem, der regner med at køre med fuld bil ofte.

Hvilket lydsystem har en Mercedes C200?

Mercedes C200 tilbyder flere moderne måder at lytte til musik og podcasts på. Bilens lydsystem har FM/DAB radio, Bluetooth til trådløs streaming, og adgang til flere online services.

Den understøtter også populære smartphone apps som Apple CarPlay og Android Auto. For yderligere fleksibilitet er der op til seks USB-C porte og en sted uden kabler opladningspad i bilen.

Selvom den præcise type af lydsystem ikke er opgivet, sikrer disse features god lyd og mange valgmuligheder for fører og passagerer.

Lydniveauet under kørsel på motorvej er også lavt, kun 66,1 dB(A) ved 130 km/t, hvilket betyder at man kan nyde musikken uden meget støj fra vejen eller motoren. Dette gør Mercedes C200 til et behageligt valg for dem, der sætter pris på god lyd på farten.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes C200?

En Mercedes C200 tilbyder adgang til mange nyttige apps via bilens infotainmentsystem. Takket være integration med Apple CarPlay og Android Auto, kan ejere bruge forskellige apps direkte fra bilens skærm.

  1. Google Maps: Biler udstyret med Android Auto eller Apple CarPlay kan bruge Google Maps for navigation og trafikinformation.
  2. Spotify: Ejere kan streame musik via Spotify, hvilket giver et bredt udvalg af sange og playlister.
  3. WhatsApp: Med håndfri betjening er det muligt at sende og modtage beskeder gennem WhatsApp.
  4. Podcasts: Lyt til yndlingspodcasts under kørslen ved hjælp af denne app.
  5. Waze: En populær navigationsapp, der tilbyder alternative ruter baseret på realtidstrafikinformation.
  6. Audible: Perfekt for dem, der nyder at lytte til lydbøger under lange ture.
  7. Telefonopkald og beskeder: Håndfri telefonopkald og tekstbeskedfunktioner er indbyggede for sikker kommunikation.
  8. Kalender: Får adgang til din kalender så du nemt kan holde styr på dine aftaler mens du kører.
  9. Siri eller Google Assistant: Giver mulighed for stemmestyring, så man nemmere kan betjene systemet uden at fjerne hænderne fra rattet.

Disse apps gør køreturen mere behagelig og sikker ved at integrere moderne teknologi i bilen, samtidig med at man får nemmere ved at holdestyr på sit liv fra førersædet i en Mercedes C200.

Opdateres softwaren i en Mercedes C200 automatisk?

Ja, Mercedes C200 har en smart måde at holde bilens software frisk og ny. Takket være Mercedes-Benz's system til opdateringer gennem luften, også kendt som OTA, får bilen sine opdateringer helt uden ledning.

Det bedste ved dette? Ejeren behøver ikke at tage bilen til en forhandler eller værksted for at få de nye opdateringer. Bilen sørger selv for at installere dem. Disse opdateringer sørger ikke kun for, at bilens funktioner er nyeste skrig.

De hjælper også med at holde bilen sikker ved at beskytte mod mulige trusler udefra. Mercedes-Benz sender regelmæssigt disse softwareopdateringer ud, så ejernes biler altid kører bedst muligt.

Dette gør ejerskabet af en C200 endnu mere bekvemt og problemfrit.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes C200?

Mercedes C200 tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Købere kan tilpasse deres bil for at møde specifikke behov og præferencer.

  1. Avancerede sikkerhedsfunktioner som parkeringsassistance, et bakkamera og et 360-graders kamera for at gøre parkering lettere.
  2. Bagakselstyring forbedrer manøvredygtigheden ved lave hastigheder og styringen ved høje hastigheder.
  3. En større brændstoftank så man kan køre længere uden at skulle tanke.
  4. Alternative dæktyper giver mulighed for at vælge dæk passende til forskellige køreforhold, fra sommerdæk til vinterdæk.
  5. En snese Tredelt sammenklappelig bagsæderyglæn disponibel hvilket tillader mere fleksibel opbevaring og transport af lange genstande.

Disse valgmuligheder giver ejere en chance for at skræddersy deres Mercedes C200 efter ønsker, fra komfortforøgende tiltag til nyttige teknologiske opdateringer.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes C200?

En Mercedes C200 har mange smarte teknologier. Den har en 9-trins automatisk gearkasse, der sørger for at skifte gear hurtigt. Denne bil kan også standse og starte hurtigt, takket være sit start-stop system.

For at gøre køreturen mere behagelig, er der et særligt komfortfahrwerk. Dette system har adaptive dæmpere, som kan indstilles i tre forskellige måder, afhængigt af vejen og din kørestil.

Til at se bedre om natten, bruger den Digital Light-lygter. Disse lygter kan lyse vejen op på nye måder og giver bedre synlighed. Alt dette teknologi hjælper med at gøre Mercedes C200 både sikker og behagelig at køre i.

Hvad koster en Mercedes-Benz C 200 Avantgarde 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes C200 koster i 2024 ca. fra 1.200 kr til 10.320 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes C200 til service?

En Mercedes C200 skal have service hvert 25.000 km eller én gang om året, alt efter hvad der kommer først. Det hjælper ejere med at holde deres bil i god stand og sikrer lave driftsomkostninger for dem, der kører meget.

Dette regelmæssige vedligehold er vigtigt for at sikre bilens ydeevne og sikkerhed.

Hvilke dele på en Mercedes C200 går mest i stykker?

At købe en bil er en stor beslutning. Det er godt at vide, hvilke dele på en Mercedes C200, der oftere går i stykker.

  1. Elektroniske komponenter: Ofte kan små elektriske problemer ske, såsom fejl i bilens låsesystem, der risikerer at låse nøglen inde i bilen.
  2. Luftfjedring: Selvom luftfjedringen giver god komfort, kan den blive defekt og kræve dyre reparationer.
  3. Dæk og fælge: Ujævn slid kan forekomme, plus skader fra vejhuller kan tvinge ejere til tidlig udskiftning.
  4. Bremsesystem: Bremseskiver og bremseklodser slides over tid og skal udskiftes flere gange gennem bilens livscyklus.
  5. Batteri: Biler med mange elektroniske funktioner lægger stort tryk på batteriet, hvilket fører til hyppigere udskiftninger.
  6. Støjisolering: Ved højere hastigheder kan nogle ejere bemærke forringelse af støjisoleringen, hvilket resulterer i et højere støjniveau fra motorvejskørsel.
  7. Motordele: Detaljer som pakninger og koblinger kan slide over tid, specielt hvis bilen ikke vedligeholdes efter forskrifterne.

Det hjælper at være forberedt på disse potentielle problemer for at nyde din Mercedes C200 fuldt ud og holde den kørende længe.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes C200?

En Mercedes C200 kommer med en garanti på 2 år. Denne periode beskytter ejere mod fejl og mangler. Udover den generelle garanti, tilbyder bilen også en særlig beskyttelse mod rust.

Denne rustgaranti varer i 30 år. Det giver ejerne tryghed for bilens tilstand over lang tid. En ting at bemærke er, at der ikke er inkluderet en lakgaranti. Dette betyder, at skader på bilens lak ikke dækkes af garantien.

Hvad dækker garantien på en Mercedes C200?

Garantien på en Mercedes C200 dækker generelle fabrikationsfejl i de første 2 år uden begrænsning på kørt afstand. Dette sikrer, at alle dele af bilen, der ikke virker som de skal pga.

fejl lavet under fremstillingen, bliver repareret eller udskiftet gratis. Desuden giver bilen en ekstra tryghed med sin 30 års garanti mod gennemtæring fra rust. Dette viser, at bilproducenten står bag kvaliteten af deres biler i mange år efter købet.

Den lange garantiperiode for rust sikrer ejeren mod kedelige overraskelser med rustskader, som kan være dyre at udbedre. Garantien hjælper altså med at holde bilen i god stand og beskytter købers investering over tid.

Guides til andre varianter af Mercedes C200

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 30.06.2024, 09.53.23

Opdateret 30.06.2024, 09.53.23

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel