Guiden handler om Mercedes-Benz C 200 Cabriolet (Årgang 06/2016 - 04/2018)

Købsguide: Mercedes-Benz C 200 Cabriolet (06/2016 - 04/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes C 200?

Før du køber en Mercedes C 200, er det vigtigt at vide, at denne bil har en motor med 184 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm. Den kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 8,2 sekunder.

Denne model bruger omkring 6,6 liter brændstof per 100km (16,7 km/L) og har en CO2-udledning på 182 g/km. Hvis du overvejer denne bil, skal du tænke over, hvor vigtigt brændstoføkonomi og emissioner er for dig.

Mercedes C 200 Cabriolet har også et bagagerum, der kan rumme op til 305 liter med taget oppe. Med taget nede har du mere plads. Forskellige motorvarianter, som 180, 200, og 250 er tilgængelige, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Det er også godt at huske på, at C 200 Cabriolet har fået fire stjerner i ADAC EcoTest for sin brændstofeffektivitet og rene udstødningssystem. Dette viser bilens gode præstation og miljøvenlighed.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes C 200 Cabriolet?

Mercedes C 200 Cabriolet kommer i flere varianter. Disse varianter giver forskellige muligheder for motorstørrelse, ydelse og udstyr.

 1. C 200: Denne grundmodel har en benzinmotor. Den er god til dem, der vil have en bil, som kører glat og hurtigt.
 2. C 200 4MATIC: Ligner grundmodellen men med firehjulstræk. Det gør bilen mere stabil på glatte veje.
 3. C 220 d: Har en dieselmotor. Denne model er for dem, der kører langt og vil spare på brændstoffet.
 4. C 250: En stærkere benzinmotor end i C 200. Denne model er hurtigere og har mere kraft.
 5. C 250 d: En stærkere dieselmotor end i C 220 d. God til lange ture med ekstra power.
 6. C 300: Topmodellen med benzinmotor. Her får man mest kraft og højeste ydelse.
 7. C 400 4MATIC: Kombinerer stor motorkraft med firehjulstræk for maksimal kontrol.

Hver variant byder på noget unikt, alt efter hvad man søger i en cabrioletbil fra Mercedes-Benz.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes C 200 Cabriolet?

Denne bil har en stærk 184 hk motor og kan fås med luftunderstøttelse for at gøre køreturen blød og behagelig. Den klarede sig godt i ADAC EcoTest, hvor den fik fire stjerner for sin brændstoføkonomi og rene udstødning.

Indeni finder man et rummeligt miljø med flotte materialer, og bilens ydre og bagageområde er af høj kvalitet. Den kan holde op til 305 liter i bagagen med taget lukket og endnu mere, hvis bagsædet lægges ned.

På den anden side koster den mere end lignende biler som Audi A5 Cabriolet og BMW 4er Cabriolet. Synligheden er begrænset, og den er ikke så praktisk til hverdagsbrug. Selvom den har gode sikkerhedsfunktioner, kan dens daglige brugbarhed være et problem for nogle.

Bagagepladsen er god, når taget er lukket, men man skal være opmærksom på pladskravene, når man planlægger at bruge bagagerummet fuldt ud.

Hvordan klarer Mercedes C 200 Cabriolet sig i test?

Mercedes C 200 Cabriolet fik fire stjerner i ADAC EcoTest. Det skyldes dens gode brændstoføkonomi og rene udstødning. Bilen bruger 6,6 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) og udleder 182 g CO2 per km.

Testen viser, at den er både miljøvenlig og økonomisk at køre i.

Testerne roste også bilens køreegenskaber. De sagde, at den kører godt og opfylder strenge kvalitetskrav. Resultaterne fra testen i 2017 bakker op om dette. Mercedes C 200 Cabriolet er et godt valg for dem, der ønsker en bil med gode præstationer og lav miljøpåvirkning.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes C 200 Cabriolet?

Der findes flere biler, der ligner Mercedes C 200 Cabriolet. Disse alternativer kan være gode valg for bilkøbere.

Audi A5 Cabriolet er et stærkt alternativ. Denne bil har en elegant design og tilbyder en komfortabel køreoplevelse. Audi A5 har også LED-forlygter og avanceret infotainment som standard.

BMW 4er Cabriolet er også i samme klasse. BMW's model har en sporty følelse og kører godt både i byen og på motorvejen. Dens interiør er af høj kvalitet, og den kommer med nyttige sikkerhedsfunktioner.

Opel Cascada er et mere økonomisk valg. Selvom den måske ikke har samme prestige som de andre mærker, tilbyder den god værdi for pengene. Cascada har et rummeligt bagagerum og komfortable sæder, hvilket gør den ideel til lange ture.

Alle disse biler tilbyder noget unikt. De er gode alternativer til Mercedes C 200 Cabriolet for dem, der søger stil, komfort eller værdi.

Hvor langt kører Mercedes C 200 på literen?

Mercedes C 200 Cabriolet bruger 6,6 liter Super brændstof per 100km (16,7 km/L) Dette tal viser, hvor økonomisk bilen kan være på lange ture. CO2-udslippet fra bilen er 182 gram per km. Disse oplysninger hjælper købere med at forstå, hvordan bilen påvirker miljøet og deres pengepung.

Med forskellige motorvarianter kan forbruget variere. Hver variant har sin egen brændstofeffektivitet og CO2-udledning. Dette giver købere mulighed for at vælge en motor, der passer til deres behov for ydeevne og økonomi.

Hvilken motor har en Mercedes C 200?

En Mercedes C 200 har en motor, der kan yde 135 kW eller 184 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft og gør den hurtig på vejen. Motoren har også et drejningsmoment på 300 Nm, hvilket betyder, at bilen kan accelerere kraftigt.

Der findes forskellige motorvarianter tilgængelige for de, der måske ønsker mere kraft eller en anden type kørselsoplevelse. Disse varianter inkluderer blandt andet 180, 200, 250, 300, og 400 4MATIC, samt dieselversionerne 220 d og 250 d.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes C 200?

Mercedes C 200 Cabriolet rummer en motor med 184 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft og gør den hurtig på vejen. Med denne motor får man både kraft og en glat kørsel, hvilket mange bilkøbere værdsætter.

Denne bilmodel fra Mercedes byder på en god balance mellem styrke og elegance, hvilket gør den til et populært valg blandt mange. Kraften fra motoren på 184 hestekræfter understøttes også af et moment på 300 Nm, hvilket yderligere forbedrer bilens præstationer.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes C 200?

En Mercedes C 200 kan køre op til 235 km/t. Dette gør den både hurtig og kraftfuld på vejen. Den har en motor, der yder 184 hestekræfter og et drejningsmoment på 300 Newtonmeter.

Dette betyder, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 8,2 sekunder. Med disse tal viser Mercedes C 200 sig som et stærkt valg for dem, der ønsker fart og effektivitet i deres bil.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes C 200 fra 0-100 km/t?

Mercedes C 200 Cabriolet når 0-100 km/t på kun 8,2 sekunder. Det viser, at denne bil er hurtig og kraftfuld. Motoren yder et stærkt drejningsmoment på 300 Nm, som hjælper bilen med at accelerere hurtigt.

Den maksimale hastighed er på 235 km/t, hvilket gør det til en spændende bil at køre. Dette gør Mercedes C 200 til et godt valg for dem, der sætter pris på hurtighed og effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes C 200 Cabriolet?

Denne bil har en længde på 4,686 meter. Bredden er på 1,810 meter uden spejle. Højden på bilen er 1,409 meter. Disse mål gør, at bilen passer godt til både bykørsel og længere ture.

Den har plads til fire personer og kombinerer komfort med et stilfuldt design. Bagagerummet kan rumme op til 305 liter med taget oppe. Med bagsædet nedklappet bliver pladsen endnu større.

Dette giver god plads til indkøb eller baggage på rejser.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes C 200 Cabriolet?

Bagagerummet i en Mercedes C 200 Cabriolet er stort nok til de fleste behov. Med taget lukket har kofferrummet plads til 305 liter. Hvis man klapper bagsædet ned, vokser rummet til 645 liter.

Det giver god plads til tasker på en weekendtur. Mercedes har også gjort det nemt at bruge pladsen med smarte løsninger. Der er elektrisk åbning af bagklappen, så man nemt kan komme til sine ting.

Og der er også en opbevaringspakke, der hjælper med at holde orden i bagagerummet. Disse funktioner gør bilens bagageområde både fleksibelt og praktisk.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes C 200 Cabriolet?

Der er ingen oplysninger om, at Mercedes C 200 Cabriolet kommer med anhængertræk. Dette betyder, at hvis du vil bruge din bil til at trække en trailer, er det måske ikke muligt direkte fra fabrikken.

Købere skal undersøge andre optioner eller spørge hos en forhandler, hvis de har brug for denne funktion. Det kan kræve ekstra arbejde og omkostninger at tilføje anhængertræk, hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

Hvad må en Mercedes C 200 Cabriolet trække på anhængertrækket?

En Mercedes C 200 Cabriolet kan trække et bestemt vægt på anhængertrækket. Dette tal varierer afhængigt af bilens specifikke model og udstyr. Det er vigtigt at tjekke bilens manual eller kontakte en forhandler for at få de nøjagtige oplysninger.

At vide præcis hvor meget bilen kan trække, hjælper med at sikre, at man ikke overbelaster bilen, hvilket kunne føre til skader og påvirke sikkerheden.

Kunder skal også overveje, hvad de planlægger at trække, som f.eks. en trailer eller en campingvogn, når de beslutter sig for denne bilmodel. At vælge den rigtige bil til ens behov betyder at se på bilens kapacitet til at håndtere forskellige typer anhængere.

Dette kan gøre ture og transport både sikker og effektiv.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes C 200 Cabriolet?

Du har mange valgmuligheder, når du skal vælge fælge til en Mercedes C 200 Cabriolet. Disse muligheder sørger for, at bilen ikke kun kører godt men også ser flot ud. Her er nogle af de typer fælge, man kan vælge:

 1. Aluminiumsfælge: De er lette og stærke. De forbedrer bilens ydeevne og brændstofforbrug.
 2. Stålfælge: De er billigere og meget robuste. Godt valg til vinterbrug.
 3. Specialfremstillede fælge: Du kan få dem lavet efter dine egne ønsker. Det gør din bil unik.
 4. Standardfælges elektriske indstillinger: Kommer som en del af bilen fra fabrikken. Gode til almindelig kørsel.

Hver type fælg har sin egen effekt på hvordan bilen kører og ser ud. Tjek med en autoriseret Mercedes-forhandler for at finde de bedste til din cabriolet. Husk, dit valg af fælge skal passe med bilens tekniske specifikationer og sikkerhedsstandarder for at sikre den bedste køreoplevelse.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes C 200 Cabriolet?

Vælg de rigtige vinterdæk til en Mercedes C 200 Cabriolet er vigtigt for sikkerheden og køreoplevelsen i de kolde måneder. Her er nogle tips til at vælge de bedste dæk:

 1. Se på dækmærkningen. Dæk med et snemandsymbol (også kendt som 3PMSF) er testet og godkendt til sneforhold.
 2. Tjek dækbredde og profil. Mindre bredde giver bedre greb i sne, men overvej også bilens anbefalinger.
 3. Vurder gummiblandingen. Dæk beregnet til vinterbrug har en blødere gummiblanding, der ikke hærder i kulden.
 4. Overvej pigdæk hvis du kører meget på isede eller meget snefyldte veje. Husk dog at pigdæk kan være forbudt i visse områder.
 5. Undersøg slidbanen. Dybe riller og særlige mønstre hjælper med at fjerne sne og vand, hvilket forbedrer grebet.
 6. Læs anmeldelser og testresultater. ADAC Autotest giver nyttig information om forskellige dæks præstationer under vinterforhold.
 7. Overvej støjniveauet fra dækkene, da nogle vinterdæk kan være højere end sommerdæk.

Disse punkter hjælper dig med at beslutte, hvilke vinterdæk der passer bedst til din Mercedes C 200 Cabriolet og sikrer en sikker kørsel hele vinteren igennem.

Hvor sikker er en Mercedes C 200 Cabriolet?

Mercedes C 200 Cabriolet har en sikkerhedsbedømmelse på fire stjerner i ADAC EcoTest. Dette viser, at bilen klarer sig godt i sikkerhedstest. Den kommer også med avanceret udstyr såsom automatisk nødbremsesystem og aktiv bremseassistent, der hjælper med at beskytte folk indeni.

Forsikringsklasserne for denne model er høje, hvilket tyder på en anerkendelse af dens sikkerhedsniveau. Dette betyder også, at bilen har god beskyttelse mod skader og tyveri. Med disse funktioner kan købere føle sig trygge, når de kører i en Mercedes C 200 Cabriolet.

Hvordan er interiøret i en Mercedes C 200 Cabriolet?

Interiøret i en Mercedes C 200 Cabriolet er rummeligt og bruger fine materialer. De sætter sig ind og mærker straks komforten fra de bløde sæder. Materialerne omkring dem er af høj kvalitet.

Det store bagagerum kan holde op til 305 liter, når taget er oppe. Slår man bagsædet ned, bliver der endnu mere plads, helt op til 645 liter. Dette gør bilen praktisk for både lange ture og daglig brug.

Cockpittet i bilen er nemt at overskue. De finder moderne multimediaudstyr såsom FM-radio med Bluetooth og USB-stik. Mercedes-Benz-apps holder dem forbundet, og med mulighed for CD-afspiller, kan de nyde musik på flere måder.

Hvis de vil have mere, kan de vælge remote online eller TV-funktion mod ekstra betaling. Bilen understøtter også Apple CarPlay og Android Auto, hvilket gør det nemt at bruge smartphone apps på farten.

Sikker teknologi som Active Brake Assist hjælper med at holde dem sikre.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes C 200 Cabriolet?

I en Mercedes C 200 Cabriolet kan der sidde op til fire personer. Foran er der god plads til benene, men bagi kan det føles lidt trangt. Bilen har fine opbevaringssteder for både forreste og bagerste passagerer.

Man kan også vælge et ekstra pakke for endnu flere opbevaringsmuligheder. Dette gør bilen praktisk for små grupper, der ønsker at nyde turen sammen.

Hvilket lydsystem har en Mercedes C 200 Cabriolet?

En Mercedes C 200 Cabriolet kommer med et avanceret lydsystem. Det har FM-radio, Bluetooth forbindelse og USB-stik. Du kan også vælge ekstra udstyr som online navigation, Apple CarPlay eller Android Auto.

Lydsystemet giver mulighed for musikstreaming via bluetooth. Det er udstyret med gode højttalere og forstærkere, som sikrer klar lyd.

Bilen har valgfrie komponenter til at forbedre lyden yderligere. Dette inkluderer kraftigere højttalere og bedre forstærkere. Tekniske detaljer viser, at systemet understøtter forskellige lydkilder.

Dette gør køreturene mere underholdende med høj kvalitets musik eller podcasts.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes C 200 Cabriolet?

Bilkøbere kan få adgang til mange apps i en Mercedes C 200 Cabriolet. Dette gør bilen mere moderne og nem at bruge.

 1. Mercedes - Benz Apps giver ejere mulighed for at bruge unikke funktioner direkte fra deres bil.
 2. Remote online er gratis de første tre år. Den lader dig kontrollere bilen fra afstand.
 3. For dem, der ønsker flere medievalg, kan TV - funktion og digital radio modtagelse tilføjes som ekstra udstyr.
 4. Onlinebaseret navigation hjælper med at finde vej uden problemer.
 5. Apple CarPlay og Android Auto gør det muligt at spejle din smartphone - skærm i bilen for nem adgang til apps og kontakter.

Hver app er designet til at gøre oplevelsen i en Mercedes C 200 Cabriolet bedre og mere personlig.

Opdateres softwaren i en Mercedes C 200 Cabriolet automatisk?

I en Mercedes C 200 Cabriolet sker opdatering af software ikke automatisk. Ejerne skal selv tage skridtet for at få nyeste version. Dette kan involvere et besøg på et autoriseret værksted eller gennem online tjenester som Mercedes me connect, hvor nogle opdateringer måske kan gøres fjernbetjent.

Efter tre år kan der være omkostninger forbundet med dette.

Der er sat datoer for bilens producering fra juni 2016 til april 2018. Serviceintervaller er variable, men et årligt tjek anbefales. Det betyder, at ejere bør holde øje med, hvornår deres bil trænger til softwareopdatering som en del af vedligeholdelsen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes C 200 Cabriolet?

Mercedes C 200 Cabriolet kommer med mange valgmuligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og bedre udstyret efter købers ønsker.

 • Førerassistentpakke Plus øger sikkerheden med teknologier som automatisk nødbremse og dødvinkelalarm.
 • AMG Eksteriør giver bilen et sporty look med specielle kofangere, sideskørter og AMG fælge.
 • Cabriolet Komfortpakke tilføjer funktioner som luftskærm system og nakkevarme, der gør kørslen behagelig året rundt.
 • LED kørelys forbedrer synligheden for føreren og gør bilen mere synlig for andre trafikanter.
 • Elektrisk parkeringsbremse giver let parkering med et tryk på en knap.
 • Garmin Map Pilot navigationssystem hjælper med at finde vej med opdaterede kort og klar guidning.
 • ARTICO dellæder sæder tilbyder en luksuriøs følelse og nem rengøring sammenlignet med ægte læder.
 • Forskellige motorvarianter lader købere vælge den ydelse, der passer bedst til deres kørestil.
 • Brændstofforbrug og CO2 - udledningsoplysninger hjælper med at vælge en miljøvenlig variant.

Motorvalg inkluderer både benzin-, diesel-, og hybridmodeller, hver med unique egenskaber i kraft og økonomi.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes C 200 Cabriolet?

En Mercedes C 200 Cabriolet har moderne teknologier. Den har en motor med luftundervogn, som gør køreturen glat. Bilens udstødningssystem er brændstofeffektivt. Det sparer benzin og passer på miljøet.

Bilen har også multimediaudstyr. Dette inkluderer FM-radio med Bluetooth og USB-tilslutninger. Man kan bruge Mercedes-Benz apps. Der er også en valgfri CD-afspiller. Bilen tilbyder online-baseret navigation og SIM-kortlæser.

Apple CarPlay eller Android Auto er tilgængelige. Det gør det let at forbinde telefonen med bilen.

Kofferrummet i bilen er stort. Med lukket tag er der plads til op til 305 liter. Hvis man klapper bagsæderne ned, kan det rumme op til 645 liter. Det er praktisk, når man skal have meget bagage med.

Bilen er hurtig også. Den har 184 hestekræfter og kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 8,2 sekunder. Tophastigheden er 235 km/t. Teknologierne i bilen gør den både sjov og praktisk at køre i.

Hvad koster en Mercedes-Benz C 200 Cabriolet i grøn ejerafgift?

En Mercedes C200 koster i 2024 ca. fra 1.200 kr til 10.320 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes C 200 Cabriolet til service?

Mercedes anbefaler, at ejere tager deres C 200 Cabriolet til en årlig gennemgang på værkstedet. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Der er ikke fastlagt nøjagtige tidsrum for servicebesøg, så det er vigtigt at følge denne årlige regel.

Dette holder din bil i topform og kan hjælpe med at undgå større problemer i fremtiden.

Hvilke dele på en Mercedes C 200 Cabriolet går mest i stykker?

Dele på en Mercedes C 200 Cabriolet kan gå i stykker ligesom på andre biler. Her er nogle af de mest almindelige problemer:

 1. Elektronik: Systemer som infotainment og Ghk kan have fejl.
 2. Bremser: Skiver og klodser slides og skal udskiftes oftere.
 3. Motor: Nogle gange opstår der problemer med vandpumpen eller tætninger.
 4. Gearkasse: Automatiske gearkasser kan opleve forsinkelser eller ryk.
 5. Udstødningssystem: Rust og huller kan forekomme, især i ældre modeller.
 6. Dæk: Slid sker hurtigere, hvis bilen køres hårdt eller på dårlige veje.
 7. Luftaffjedring: Kan lække luft, hvilket påvirker køreegenskaberne.
 8. Elektriske vinduer: Fejl i motor eller mekanisme gør, at vinduerne ikke åbner eller lukker ordentligt.
 9. Tagmekanisme: På cabriolet-modeller kan taget nogle gange sætte sig fast.

Disse punkter giver et overblik over, hvad man skal være opmærksom på inden køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes C 200 Cabriolet?

Garantien på en Mercedes C 200 Cabriolet varierer. Nogle steder kan garantien dække forskelligt, men ofte ser man, at den har en standardperiode. Efter køb anbefaler man, at bilen tjekkes årligt på et autoriseret værksted.

Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at garantien forbliver gyldig.

Nogle ejere vælger også at forlænge deres garanti for større tryghed. Længden på den oprindelige garanti og muligheden for forlængelse kan afhænge af, hvor bilen er købt. Det er vigtigt at spørge sælgeren om dette og sikre, at alle papirer er på plads.

Dette skaber ro i sindet for ejeren om, at bilen holdes kørende uden store bekymringer.

Hvad dækker garantien på en Mercedes C 200 Cabriolet?

En Mercedes C 200 Cabriolet har en garantiperiode på 24 måneder eller 200.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Denne garanti beskytter mod fabrikationsfejl og problemer med materialerne.

Købere kan forvente gratis reparation eller udskiftning af dele, der går i stykker på grund af disse fejl. For at holde garantien gyldig, skal bilejere tage deres bil til regelmæssig service på et autoriseret værksted.

Der er mulighed for at få udvidet garanti gennem Mercedes-Benz. Dette giver ekstra sikkerhed efter den første garanti løber ud. Detaljer om, hvad garantien præcist dækker, kan variere.

Det afhænger af bilens specifikke model og hvornår den er lavet.

Guides til andre varianter af Mercedes C200

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.35.21

Opdateret 16.05.2024, 11.30.24

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel