Guiden handler om Mercedes-Benz C 220 d Coupé (Årgang 12/2015 - 04/2018)

Købsguide: Mercedes-Benz C 220 d Coupé (12/2015 - 04/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz C 220 d Coupé?

Før du køber en Mercedes-Benz C 220 d Coupé, er det vigtigt at vide, at bilen blev lavet mellem december 2015 og april 2018. Den har en kraftfuld turbodieselmotor med 170 hestekræfter, som bruger omkring 4,3 liter brændstof på 100km (25,0 km/L)

CO2-udslippet for denne model er 139 gram pr. kilometer. I bilen findes smarte funktioner som automatisk lys og et system, der holder øje med dæktrykket. Men hvis du vil have ekstra udstyr som regnsensor eller fartpilot, skal du betale mere.

Denne model har også en god størrelse bagagerum. Med bagsæderne oppe er der plads til 340 liter, og hvis du klapper sæderne ned, vokser pladsen til 610 liter. Dette gør bilen praktisk til både daglig brug og længere ture.

Det er også værd at overveje ekstra udstyr som musikstreaming via Bluetooth og en avanceret navigationsenhed for at gøre køreturen mere behagelig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes C 220 d Coupé?

Mercedes C 220 d Coupé kommer i flere motorvarianter. Hver variant har forskellige egenskaber indenfor kraft, fart og brændstofforbrug.

  1. TYP 180: Denne model er den mindste i serien. Den har færre hestekræfter men tilbyder god brændstoføkonomi. Perfekt for dem, der ønsker en elegant bil uden behov for høj ydelse.
  2. TYP 200: En mellemstor motor, der balancerer kraft og økonomi. Den passer til daglig brug og korte ture.
  3. TYP 250: Med flere hestekræfter end de foregående modeller, giver denne variant bedre acceleration og hastighed.
  4. 7G-TRONIC PLUS 300: Denne variant har en potent motor og avanceret gearskifte-teknologi for glat kørsel på alle veje.
  5. 7G-TRONIC PLUS 220 d: En stærk dieselmotor med effektiv dieselpartikelfilter reducerer udledning og øger ydeevnen.
  6. 250 d: Tilbyder endnu mere kraft i dieselkategori med optimeret forbrug og ydeevne.
  7. 9G-TRONIC: Kendt for sin ekstraordinære gearskifteteknologi, gør køreoplevelsen endnu bedre ved at justere gear automatisk efter kørestil.
  8. 63 AMG SPEED SHIFT MCT 7G-TRONIC: Topmodellen med mest kraft og hurtigste acceleration, designet for fartelskere.

Hver variant er designet til at møde forskellige behov hos bilejere, fra dagligt pendlerbehov til ønsket om luksuriøs og hurtig kørsel.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes C 220 d Coupé?

FordeleUlemper
Elegant design inspireret af S-Klasse Coupé.Dyre årlige afgifter og forsikringspræmier.
Interiør af høj kvalitet.Serviceomkostninger kan være høje.
Høj passiv sikkerhed med god score i ADAC Crashtest.Ekstra sikkerhedsfunktioner koster mere.
God ydeevne med lavt brændstofforbrug på 4,3 l/100km (25,0 km/L) Bagagerummet kan være begrænset for nogle.
Lavt brændstofforbrug reducerer månedlige omkostninger.Anhængertræk og visse tilbehør er ekstraudstyr.
Høj værdistabilitet.Plads til passagerer kan føles trang i bag sæderne.

Hvordan klarer Mercedes C 220 d Coupé sig i test?

Mercedes C 220 d Coupé gør det godt i test. Den fik 92% for passiv sikkerhed ved ADAC Crashtests. Det viser, at voksne i bilen er meget sikre. For børn er sikkerheden også høj med en score på 84%.

Fodgængere er også ret beskyttede, da bilen fik 77% i den kategori. Disse tal viser, at Mercedes tager sikkerhed alvorligt.

Bilen bruger kun lidt brændstof, kun 4,3 liter på 100km (25,0 km/L) Det er godt for både pengepungen og miljøet. CO2-udslippet er på 139 g/km. Mercedes har også en SCR-katalysator. Den hjælper med at holde luften ren ved at mindske skadelige emissioner.

Alt dette gør Mercedes C 220 d Coupé til et godt valg for dem, der vil have en sikker og økonomisk bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes C 220 d Coupé?

Mercedes C 220 d Coupé har konkurrenter, som tilbyder lignende luksus og ydeevne. Her er nogle muligheder for bilkøbere, der overvejer alternativer.

  1. Audi A5: Denne model giver både stil og kraft. Den kommer med avanceret teknologi og en komfortabel kabine. Audi A5 er kendt for sin glatte kørsel og stærke motorer.
  2. BMW 4-serien: Ligesom Mercedes tilbyder denne bil en blanding af elegance og ydeevne. Med dens sporty design og højteknologiske funktioner appellerer den til mange bilentusiaster.
  3. Lexus RC: Lexus RC skiller sig ud med sit unikke design og luksuriøse interiør. Den tilbyder også en imponerende kombination af komfort og teknologi.
  4. Infiniti Q60: Dette mærke er måske ikke så kendt, men det leverer stadig en stærk præstation. Infiniti Q60 kommer med et stilfuldt design og kraftfulde motorvalg.
  5. Volvo C70: For dem, der værdsætter sikkerhed sammen med luksus, er Volvo C70 et solidt valg. Den kombinerer Volvos traditionelle sikkerhedsfunktioner med et elegant coupé-design.

Hver af disse biler tilbyder forskellige fordele, fra avancerede sikkerhedssystemer til imponerende ydeevne på vejen. Bilkøbere bør overveje deres behov og præferencer, inden de træffer et valg.

Hvor langt kører Mercedes-Benz C 220 d Coupé på literen?

Denne bil bruger 4,3 liter brændstof til at køre 100km (25,0 km/L) Det viser, at bilen er økonomisk med brændstoffet. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil spare penge på brændstof.

Bilen passer godt til lange ture og daglig kørsel. Den er designet til at give en god balance mellem ydelse og økonomi. Bilkøbere, der søger en bil, der går langt på literen, vil finde dette nyttigt.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz C 220 d Coupé?

Mercedes-Benz C 220 d Coupé har en stærk motor. Den bruger en 170 hestekræfters turbodieselmotor. Denne motor giver bilen masser af kraft. Den har også et drejningsmoment på 400 Newtonmeter ved kun 1.400 omdrejninger.

Det gør bilen hurtig og stærk på vejen.

Denne coupé model klarer sig godt med brændstof. Den kører 4,3 liter per 100 kilometer. Det betyder, den er økonomisk og god for miljøet med et CO2-udslip på 139 gram per kilometer.

Dens diesel partikel filter hjælper også med at gøre den renere.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz C 220 d Coupé?

En Mercedes-Benz C 220 d Coupé har en motor med 170 hestekræfter. Denne bil bruger en turbodieselmotor, der giver den kraft. Den har også et drejningsmoment på 400 Newtonmeter.

Dette gør bilen stærk og hurtig. Med så mange hestekræfter kan bilen nemt håndtere lange ture og hurtige accelerationer. Kraften i motoren passer godt til dem, der vil have en bil, der føles sporty og stærk på vejen.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz C 220 d Coupé?

Tophastigheden for denne bil er 234 km/t. Dette viser, hvor hurtigt den kan køre. Folk, der søger en bil med god ydeevne, vil finde dette interessant. Bilen bruger diesel og har en stærk motor.

Den kan også accelerere hurtigt. Dette gør den til et godt valg for dem, der kan lide hastighed og kraft.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz C 220 d Coupé fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz C 220 d Coupé når 100 km/t på kun 7,8 sekunder. Denne kraftige performance skyldes dens veldesignede motor og avancerede teknologier som agility select og sports undervogn, som optimerer bilens køreegenskaber.

Dette gør den til et attraktivt valg for bilkøbere, der ønsker en bil med både stil og styrke. Med disse egenskaber leverer coupé-modellen en spændende køreoplevelse, hvor du hurtigt kan mærke accelerationens kraft.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes C 220 d Coupé?

Mercedes C 220 d Coupé er en bil med flot design. Dens størrelse er ikke nævnt i detaljer, men den har plads og kraft, som gør den til et godt valg for købere. Bagagerummet kan holde 340 liter når bagsæderne er oppe og 610 liter, hvis man lægger sæderne ned.

Dette viser, at bilen er både rummelig og praktisk for daglig brug eller lange ture.

Denne coupé model kommer med mange gode ting som led lygter, fuld led forlygter og dellæder kabine. Disse gør køreturen både sikker og behagelig. Bilens størrelse betyder, at den passer godt på vejene, både i byen og på landet.

Den ser ikke bare godt ud; den er også lavet til at give en god oplevelse bag rattet.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes C 220 d Coupé?

Bagagerummet i en Mercedes C 220 d Coupé rummer 340 liter, når bagsæderne er oppe. Hvis man lægger sæderne ned, bliver pladsen større, og man har 610 liter til rådighed. Dette gør den praktisk for både daglig brug og længere ture.

Man kan nemt pakke store tasker og endda sportsudstyr i bagagerummet. Den store plads er en fordel for dem, der har brug for ekstra rum til transport af ting.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes C 220 d Coupé?

Ja, man kan få anhængertræk på en Mercedes C 220 d Coupé. Dette giver mulighed for at trække op til 1800 kg. Det er godt for dem, der har brug for at trække tunge ting som både eller campingvogne.

Den svingbare type træk er smart, fordi man kan gemme det væk, når det ikke er i brug. Dette holder bilens flotte look intakt.

Mercedes C 220 d Coupé har også en lasteevne på 440 kg. Dette betyder, at bilen kan bære en god mængde vægt i bilen og på trækket samtidig. Det er perfekt til lange ture med meget bagage.

Hvad må en Mercedes C 220 d Coupé trække på anhængertrækket?

En Mercedes C 220 d Coupé kan trække op til 1800 kg på anhængertrækket. Dette gør den til et godt valg for dem, der skal bruge bilen til at trække tunge ting som en båd eller en campingvogn.

Med en lasteevne på 440 kg er bilen også dagligdagsvenlig for familier eller til arbejdsbrug.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes C 220 d Coupé?

Købere kan vælge mellem forskellige fælgstørrelser og designs til Mercedes C 220 d Coupé. Fælgvalget ændrer bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Standardfælge leveres ofte i 17 - tommer størrelse, som giver en god balance mellem komfort og stil.
  2. For dem, der ønsker et sporty look, er 18 - tommer fælge også en mulighed. Disse er større og kan gøre kørslen mere dynamisk.
  3. Til de købere, der vil have det allermest stilfulde, findes der 19 - tommer fælge. Disse må dog købes som ekstra udstyr, da de ikke er standard.
  4. Mercedes tilbyder flere forskellige designs på fælgene, så man kan personliggøre sin bil yderligere.
  5. Valg af større fælge, som for eksempel 19 - tommer, kan påvirke brændstofforbruget og omkostningerne ved nye dæk.
  6. De store hjul giver bilen et mere aggressivt look men husk at det kan koste ekstra både ved køb og i drift.

Disse valgmuligheder giver kunderne frihed til at skræddersy deres bil efter egne præferencer inden for rammerne af AMG sports pakke eller andre pakker tilbudt af Mercedes-Benz.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes C 220 d Coupé?

Valg af vinterdæk til en Mercedes C 220 d Coupé er afgørende for sikkerheden i de kolde måneder. De rigtige dæk sikrer bedre greb og kortere bremselængde på glatte veje.

  1. Søg efter dæk med godkendt vinterdækmærkning. Disse dæk har et symbol med et snefnug inde i et bjerg.
  2. Vælg dæk i den størrelse, som fabrikanten anbefaler. Dette sikrer, at dine dæk passer perfekt til din bil.
  3. Overvej dæk med lav rullemodstand for at spare på brændstoffet.
  4. Tjek anmeldelser online for at se, hvordan forskellige mærker klarer sig i tests.
  5. Overvej ekstra egenskaber som keramisk coating for længere levetid og bedre ydeevne under våde og kolde forhold.
  6. Kig efter dæk fra anerkendte producenter, der er kendte for kvalitet og holdbarhed.
  7. Husk, at nogle vinterdæk også er designet til at reducere støj indenfor bilen, hvilket kan gøre køreturen mere behagelig.
  8. Vurdér hvor meget du vil køre om vinteren - hvis du planlægger mange lange ture, kan det være værd at investere i højere kvalitetsdæk.

Disse punkter hjælper dig med at træffe det rette valg af vinterdæk til din Mercedes-Benz C 220 d Coupé, så du og dine passagerer kan føle jer sikre på vejen hele vinteren.

Hvor sikker er en Mercedes C 220 d Coupé?

Mercedes C 220 d Coupé er meget sikker. Den fik 92% i en ADAC Crashtest. Bilen har mange airbags. Der er airbags foran, på siderne, og over hovedet. Føreren har også en airbag til knæene.

Dette gør Mercedes C 220 d Coupé til et sikkert valg for bilkøbere.

Denne bil bruger også smart teknologi til at holde dig sikker. Den har et system, der renser udstødningen, så den forurener mindre. Dette system hedder SCR-katalysator. Bilen kører langt på literen og udleder mindre CO2 end mange andre biler.

Dette viser, at Mercedes C 220 d Coupé passer godt på både dig og miljøet.

Hvordan er interiøret i en Mercedes C 220 d Coupé?

Interiøret i en Mercedes C 220 d Coupé er af høj kvalitet. Det tilbyder både aktiv og passiv sikkerhed på et topniveau. Inde i bilen finder man moderne tachoinstrumenter, som er blevet bedre end i tidligere udgaver.

Betjeningen får dog kritik for placeringen af knapper og dreje-tryk-kontroller. Dette kan gøre det lidt svært at styre visse funktioner mens man kører.

Der er plads til opbevaring med kopholder og dør-lommer foran. Bagagerummet er rummeligt; 340 liter når bagsæderne er oppe og hele 610 liter med sæderne nedklappet. For dem, der elsker god lyd, leverer bilens lydsystem klar lyd selv ved høj volumen.

Man kan også opgradere til et Burmester lydsystem som ekstra udstyr. Til dem, der ønsker lidt mere, findes der muligheder for lyspakke og ambiente belysning som tilkøb.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes C 220 d Coupé?

En Mercedes C 220 d Coupé har plads til fire personer. To kan sidde foran og to bag i. De, der sidder bag i, skal være opmærksomme på, at der er mest plads, hvis de er under 1,70 meter høje.

Dette gør bilen ideel for små familier eller grupper, der ønsker at rejse sammen med stil. Denne coupé model giver en behagelig kørsel for alle passagerer, selv på længere ture.

Hvilket lydsystem har en Mercedes C 220 d Coupé?

Mercedes C 220 d Coupé har et lydsystem, der lyder klart, selv når lyden er høj. Man kan også vælge et Burmester soundsystem som ekstra udstyr. Dette gør køreturene mere fornøjelige med musik af høj kvalitet.

Burmester-systemet er kendt for sin rene og dybe lyd, som kan få enhver bilfærd at føles som en koncertoplevelse. Dette ekstraudstyr er perfekt for dem, der værdsætter god lyd på deres rejser.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes C 220 d Coupé?

En Mercedes C 220 d Coupé giver adgang til mange smarte apps. Disse apps gør turen sjovere og lettere. Her er et overblik:

  1. Mercedes Me-appen: Denne app lader ejere se bilens data og styre funktioner fra deres telefon. Man kan tjekke bilens status, som hvor meget brændstof der er tilbage.
  2. Navigationsapps: De hjælper med at finde vej og viser trafik i realtid. Så bliver det nemmere at undgå køer.
  3. Musikstreamingapps: Med disse kan man lytte til musik på turen. De passer godt til dem, der elsker musik.
  4. Parkeringhjælpapps: Disse apps gør det lettere at finde parkering. De er virkelig nyttige i store byer.
  5. Tredjepartsapps: Nogle ekstra apps fra andre firmaer kan også bruges. De giver flere valgmuligheder for at gøre bilen personlig.

Disse apps kræver en konto hos Mercedes Me Connect og et abonnement. Men de giver en masse ekstra muligheder for at nyde sin bil fuldt ud.

Opdateres softwaren i en Mercedes C 220 d Coupé automatisk?

Softwaren i en Mercedes C 220 d Coupé opdateres ikke automatisk. Man skal selv sørge for at få den opdateret. Dette betyder, at ejere af bilen skal kontakte et værksted eller en forhandler for at få de nyeste opdateringer.

Det er vigtigt for at holde bilens systemer up to date og kørende perfekt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes C 220 d Coupé?

Man kan gøre sin Mercedes C 220 d Coupé endnu bedre med forskelligt ekstraudstyr. Her er nogle ting, man kan tilføje:

  1. LED - forlygter giver bedre lys på vejen.
  2. Parkeringssensorer hjælper dig med at parkere bilen let.
  3. Automatisk nødbremse kan stoppe bilen for dig, hvis der er fare på færde.
  4. Klimaanlæg holder en god temperatur i bilen året rundt.
  5. Navigationssystem guide dig til din destination uden omveje.
  6. Burmester lydanlæg giver fantastisk musik i bilen.
  7. Adaptiv fjernlysassistent skifter automatisk mellem langt og kort lys.
  8. Trafikskiltgenkendelse viser fartgrænser og andre tegn på skærmen.

Man kan også vælge svingbart træk (manuel) for at trække en trailer, MB Command Online for internet og apps i bilen, og MB navigation for opdaterede kort overalt. Forrude coating holder regn væk bedre, og Garanti mod restgæld sikrer dine penge, hvis du skylder på bilen. Man skal huske at tjekke disse muligheder, når man køber en Mercedes C 220 d Coupé.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes C 220 d Coupé?

En Mercedes C 220 d Coupé har mange smarte teknologier. Den har et Intelligent Light System med Voll-LED-forlygter. Disse lygter skifter retning, når bilen drejer. Bilens adaptiv fjernlysassistent og skiltgenkendelse gør kørslen nemmere om natten og hjælper med at se skilte.

Inde i bilen findes et head-up display, der viser vigtig info direkte på forruden. LED-baglygter giver også bilen et moderne look.

Denne bil er også sikker. Den har Mercedes nødopkaldssystem og aktive sikkerhedssystemer som Pre-Safe Plus og fodgængerbeskyttelse. Der er også et pakke med førerassistenter, som inkluderer Pre-Safe Bremse og Distronic Plus til at holde afstand til forankørende biler.

Andre teknologier omfatter parkeringshjælp, automatisk nødbremse, klimaanlæg, navigationssystem og meget mere for at gøre kørslen både behagelig og sikker.

Hvad koster en Mercedes-Benz C 220 d Coupé i grøn ejerafgift?

En Mercedes C220 d koster i 2024 ca. fra 1.060 kr til 10.320 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes C 220 d Coupé til service?

Denne bil skal til regelmæssig service for at holde ydeevnen og sikkerheden i top. Det anbefales, at ejere følger producentens serviceplan. Dette sikrer, at bilen kører godt og holder længere.

Service på en Mercedes C 220 d Coupé omfatter tjek af motor, bremser og andre vigtige dele.

Serviceintervaller kan variere baseret på kørselsmønstre og bilens alder. Hyppig service kan øge omkostningerne ved at eje denne model. Ved at følge serviceplanen undgår ejere dog større reparationer senere.

Hvilke dele på en Mercedes C 220 d Coupé går mest i stykker?

Købere skal vide, at der ikke er specifikke data om, hvilke dele på en Mercedes C 220 d Coupé går oftest i stykker. Men nogle dele er mere udsatte end andre.

  1. Elektroniske systemer - LED kørelys og MB Comand Online kan have fejl. Disse systemer styres af avanceret software, som kan blive defekt.
  2. Bremseskiver og klodser - De slides ned over tid og kræver udskiftning for at sikre bilens sikkerhed.
  3. Batteri - Dets levetid kan forkortes ved hård brug eller ved lave temperaturer.
  4. Dæk - Slid sker med tiden, og forkert lufttryk øger slidhastigheden.
  5. Motordele - Pumpen og dyserne til diesel kan blive slidte, specielt hvis bilen kører meget i byen.
  6. Kobling - På modeller med manuel gearkasse, kan koblingen slides hurtigt, hvis den bruges hårdt.
  7. Suspension - Støddæmpere og fjedre tager slag fra vejen og kan svigte efter mange kilometers kørsel.

Disse punkter giver et overblik over dele, der potentielt kan give problemer på en Mercedes Benz C 220 d Coupé.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes C 220 d Coupé?

Garantien på en Mercedes C 220 d Coupé varer i en bestemt periode. Denne info findes ofte i testresultater. Det viser, hvor længe du kan regne med, at producenten hjælper, hvis noget går galt.

For at finde ud af den præcise længde, skal man kigge på de specifikke testresultater for denne bilmodel.

Det er vigtigt for bilkøbere at tjekke denne garantiperiode. Dette hjælper med at forstå, hvad og hvor længe de er dækket, hvis der opstår problemer. Garantien dækker ofte dele og arbejde, men detaljerne kan variere.

Så det er godt at vide dette før køb.

Hvad dækker garantien på en Mercedes C 220 d Coupé?

Garantien på en Mercedes C 220 d Coupé dækker ofte fejl og skader, der ikke er din skyld. Dette kan være problemer med bilens motor, elektronik eller andre dele, som fabrikken har lavet.

Denne sikring hjælper dig med at undgå store regninger, hvis noget går i stykker. Husk, at garantilængden spiller en stor rolle for dine samlede omkostninger ved at eje bilen.

Selvom testresultater ikke siger præcist hvor længe garantien varer, viser de, at denne del er vigtig for mange bilkøbere. Det er klogt at spørge forhandleren om alle detaljerne, før du køber coupé modellen.

Så ved du nøjagtigt, hvad garantien dækker, og hvor længe du kan regne med denne beskyttelse.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.33.44

Opdateret 16.05.2024, 11.28.04

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel