Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde (Årgang 09/2014 - 04/2015)

Købsguide: Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde (09/2014 - 04/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde?

Før du køber en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde, er det vigtigt at vide, at denne model blev lavet mellem september 2014 og april 2015. Det er en del af Avantgarde udstyrsvarianten, som ADAC e.V.

har testet. Denne bil kommer med mange moderne funktioner som adaptiv fartpilot, dæktryksovervågning, sædevarme og MBUX navigation premium. Disse teknologier forbedrer din køreoplevelse ved at gøre turen mere behagelig og sikker.

Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde er kendt for sin luksus og ydeevne. Den har en stærk motor, som giver godt med kraft, når du kører. Men husk også at tjekke brændstoføkonomi og vedligeholdelsesomkostninger.

Det kan hjælpe dig med at forstå, om bilen passer ind i dit budget på længere sigt. Dette er især vigtigt for bilkøbere, der vil have en bil, der ikke kun ser godt ud, men også er økonomisk at eje.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes C220?

Mercedes C220 kommer i forskellige karrosserivarianter, der passer til mange behov. Købere kan vælge mellem limousine og T-Modell samt forskellige motorvarianter.

  1. Limousine - Den klassiske sedan model, som giver en traditionel og førsteklasses køreoplevelse.
  2. T-Modell - En mere alsidig stationcar version, der byder på ekstra bagagerumsplads uden at gå på kompromis med elegancen.
  3. BlueTEC Avantgarde med diesel - Tilbyder en balance mellem kraft og økonomi, perfekt for dem der pendler langt eller får eventyr ud i det fri.
  4. BlueEFFICIENCY modeller - Udviklet for optimal brændstofeffektivitet og mindre miljøpåvirkning.
  5. 4MATIC firehjulstræk - For ekstra trækkraft og sikkerhed under alle vejrforhold, ideel til danske vintre.

Hver af disse varianter er skabt til at møde specifikke kørselsbehov og køberpræferencer, hvilket gør Mercedes C220 til et alsidigt valg for mange bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes C220?

Overvejer du at købe en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde? Her er nogle nøglepunkter om fordelene og ulemperne ved denne bilmodel, præsenteret i en enkel oversigt. Denne bil er kendt for sin miljøvenlighed, sikkerhed, rummelighed og komfort, men den har også nogle ulemper, såsom en høj pris og et kompliceret betjeningskoncept.

Fordele Ulemper
- Miljøvenlig - Høj pris
- Sikker - Kompliceret betjeningskoncept
- God plads
- Komfort

Købere bør tage disse punkter i betragtning, før de beslutter sig for at investere i en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde. Sikkerheden og komforten gør den til et attraktivt valg for mange, men prisen og det komplicerede betjeningskoncept kan være en hindring for nogle. Vurder dine behov og prioriteter, før du træffer en beslutning.

Hvordan klarer Mercedes C220 sig i test?

Mercedes C220 gør det godt i ADAC's tester. Denne bil har været igennem mere end 300 testkriterier. Dette viser, at den er en pålidelig og sikker bil. I crashtestene fik den høje score.

Det betyder, at denne bil beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke. Folk, der tænker på at købe en bil, kan få email om detaljerne. Det hjælper dem med at forstå, hvorfor Mercedes C220 er et godt valg.

Denne information er nyttig for folk, der gerne vil have en bil, de kan stole på.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes C220?

Hvis du tænker på at købe en Mercedes C220, er det også værd at overveje andre biler i samme klasse. Her er nogle af de bedste alternativer:

  1. Audi A4 tilbyder lignende luksus og komfort som Mercedes C220. Den har et stærkt ry for sine høje ydelsesmotorer og avanceret teknologi.
  2. BMW 3-serie er kendt for sin fantastiske køreoplevelse og præcision. Den er et godt valg for dem, der sætter pris på sporty ydeevne sammen med luksus.
  3. Opel Insignia fremstår som et mere budgetvenligt alternativ, men uden at gå på kompromis med plads eller komfort. Den tilbyder gode motorvalg og en rummelig kabine.
  4. Volkswagen Passat skiller sig ud med sin rummelighed og komfortable kørsel. Den har en bred vifte af motorer, inklusiv økonomiske versioner der passer til lange ture.

Alle disse alternativer giver forskellige kvaliteter, men de konkurrerer tæt med Mercedes C220 inden for comfort, ydelse, og luksus.

Hvor langt kører Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde på literen?

Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde kører 4,7 liter på hundrede kilometer. Dette tal viser bilens effektivitet med brændstof og gør den til et godt valg for bilkøbere, der gerne vil have en økonomisk bil.

Denne model formår at kombinere luksus med økonomi på en måde, som mange finder tiltalende.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde?

En Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde har en 2,2 liters dieselmotor. Denne kraftige motor sikrer god ydeevne og effektivitet for bilen. Dieselmotoren gør dette køretøj til et godt valg for bilkøbere, der ønsker både kraft og økonomi i deres køretøj.

Kraften og effektiviteten fra motoren giver en glat køreoplevelse, som mange efterspørger.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde?

Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde har 170 hestekræfter. Denne motorstyrke sikrer, at bilen har god kraft og acceleration. Bilkøbere, der overvejer denne bil, vil finde, at dens kraft er passende for både bykørsel og længere ture på motorvejen.

Kraften i motoren matcher godt med bilens avancerede teknologier og komfortniveau, hvilket gør den til et stærkt valg for dem, der søger en bil med god præstation.

Med 170 hestekræfter kommer bilen også med en moderne motor, der har et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm ved 1.400 1/min. Dette drejningsmoment spiller en stor rolle i, hvordan bilen accelererer og håndterer på vejen.

For købere, der lægger vægt på teknisk kapacitet samt effektiviteten af deres bil, viser disse tal tydeligt, at Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde ikke kun leverer på kraft, men også på responsiv ydelse og drivkraft.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde er 230 km/t. Dette tal viser hvor hurtigt bilen kan køre på sit højeste. For bilkøbere betyder det, at denne bil giver en hurtig og stærk køreoplevelse.

Den høje tophastighed gør denne model til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der ikke kun er komfortabel og luksuriøs, men også kan præstere på motorvejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Avantgarde kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 8,1 sekunder. Denne hurtige acceleration viser bilens kraftfulde ydeevne og gør den til et godt valg for bilkøbere, der sætter pris på fart sammen med luksus og komfort.

Kraften bag denne imponerende acceleration kommer fra bilens effektive motor, som arbejder hårdt for at levere den hastighed, købere forventer af et mærke som Mercedes-Benz.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes C220?

Mercedes C220 har nøje udformede mål, der sikrer både stil og komfort. Denne bil tilbyder passagerer generøs plads, samtidig med at den bevæger sig smidigt på vejen. Dimensionerne gør det klart, hvorfor denne bil er så populær blandt bilkøbere.

Det er en vigtig detalje for dem, der værdsætter både udseende og funktionalitet i deres køretøj.

Bagagerummet er særligt bemærkelsesværdigt med sine 330 liter under bagagerumsafdækningen og kan udvides til imponerende 1.275 liter op til taget, når bagsæderne lægges ned.

Denne fleksibilitet i bagagerummet gør bilen ideel til både daglig brug og længere rejser, hvor ekstra bagage ofte er en nødvendighed. Mercedes C220 kombinerer elegant design med praktisk anvendelighed, hvilket gør den til et fortrukket valg for mange.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes C220?

Bagagerummet i en Mercedes C220 har et volumen på 330 liter. Dette kan blive større, hvis man lægger sæderne ned. Så kan man få op til 1.275 liter plads. Denne bil giver masser af rum til tasker og indkøb.

Med så meget plads, passer bilen godt til familier eller folk, der skal have meget med på tur.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes C220?

Ja, man kan få anhængertræk på en Mercedes C220. Dette giver ejere mulighed for at trække trailers og andre typer anhængere på op til 1.800 kg. Det er vigtigt for bilkøbere, der har brug for ekstra kapacitet til transport.

Anhængertrækket opfylder bilens standarder for sikkerhed og performance.

Hvor mange kg må en Mercedes C220 trække på anhængertrækket?

En Mercedes C220 kan trække 1.800 kg med bremse og 750 kg uden bremse på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der har brug for at vide, hvor meget de kan belaste deres bil med, når de transporterer varer, campingvogne eller både.

Kraften til at håndtere denne vægt gør Mercedes C220 til et godt valg for dem, der søger en bil med god trækevne.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes C220?

Fælge til Mercedes C220 findes i forskellige størrelser og designs. De understreger bilens stil og kan forbedrer køreegenskaberne.

  1. 18-tommers hjul: Dette er standardstørrelsen, der giver en god balance mellem komfort og ydeevne.
  2. Letmetal fælge: Disse tilfører bilen et mere eksklusivt udseende og er lettere end traditionelle fælge, hvilket kan give bedre acceleration og brændstoføkonomi.
  3. Aerodynamiske design: Specielt udformede fælge, der reducerer luftmodstanden og kan forbedre brændstofeffektiviteten.
  4. AMG-line fælge: Disse er designet til at give et mere sporty look og følelse. De er ofte bredere, hvilket kan øge grebet på vejbanen.
  5. Farvede fælge: Man kan vælge fælge, der matcher eller kontrasterer med bilens farve for at skabe et unikt look.
  6. Holdbare vinterfælge: Tilpasset til koldere klimaforhold med materialer, der modstår korrosion fra salt og grus på vejene om vinteren.

Hver type har sine egne fordele afhængigt af dine behov og præferencer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes C220?

Valg af vinterdæk til en Mercedes C220 er vigtigt for sikkerheden om vinteren. Det rette dæk giver bilen et godt greb og sikrer, at den kan køre under kolde forhold.

  1. Sørg for, at dækkene passer til Mercedes C220's fælge. Størrelsen skal være korrekt.
  2. Vælg dæk med gode anmeldelser for greb på både våd og tør vej samt på sne og is.
  3. Prioriter dæk, der lover lav rullemodstand, da det sparer på brændstoffet.
  4. Kontrollér dækmærkningen for snefnug symbolet, som angiver godkendelse til vinterbrug.
  5. Overvej pris sammenlignet med kvalitet - dyre dæk er ikke altid de bedste.
  6. Tjek om producenten tilbyder garanti på dækkene.
  7. Spørg din lokale mekaniker eller bilforhandler for rådgivning specifikt til Mercedes C220.
  8. Søg efter tests udført af anerkendte organisationer som ADAC for at se, hvordan forskellige mærker klarer sig under vintertest.

Sikker kørsel omhandler valget af de rette vinterdæk. Ved at følge disse råd sikrer du, at din Mercedes C220 er klar til vinterens udfordringer på vejen.

Hvor sikker er en Mercedes C220?

En Mercedes C220 er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte passagererne. Den har adaptiv bremseassistent, spurhalteassistent, totwinkelassistent og træthedsadvarsel.

Disse aktive sikkerhedsfunktioner hjælper med at forebygge ulykker ved at advare føreren om mulige farer og automatisk tage kontrol i kritiske situationer.

For passiv sikkerhed har bilen flere airbags, inklusive knæairbags, og sikkerhedsseler med strammere. Denne kombination af aktive og passive sikkerhedssystemer sikrer, at en Mercedes C220 er blandt de sikreste biler på vejen.

Sikkerheden er top prioritet, så du og dine passagerer altid kan føle jer trygge.

Hvordan er interiøret i en Mercedes C220?

Interiøret i Mercedes C220 fremstår med høj kvalitetsplast og et kompliceret betjeningskoncept, der udfordrer føreren til at lære og mestre det. Det betyder, at bilens kabine ikke kun ser flot og indbydende ud, men også kræver, at brugeren sætter sig grundigt ind i, hvordan alt fungerer.

Det avancerede Garmin MAP PILOT Navigationssystem er en vigtig del af dette koncept og kommer som standard i bilen. Dette system sikrer, at føreren nemt kan finde vej på sine køreture, hvilket gør navigationen både enkel og effektiv.

Pladserne i bilen lever op til den kvalitet, man forventer af Mercedes. De er designet til komfort og støtte under kørslen, så længere ture bliver en behagelig oplevelse for alle i bilen.

Med plads til flere passagerer giver Mercedes C220 både føreren og passagererne en luksuriøs følelse af rummelighed og komfort. Kabineudformningen understreger mærkets fokus på kvalitet og brugervenlighed, hvor hvert detalje er tænkt ind for at forbedre køreoplevelsen.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes C220?

I en Mercedes C220 er der plads til fire passagerer. Dette inkluderer føreren. Bilens design giver komfortabel siddeplads til alle i bilen. Passagererne kan nyde turen, uanset om de sidder foran eller bagved.

Denne bil er god for små familier eller grupper, der ønsker at rejse sammen. Hver person har nok plads til at sidde behageligt under køreturen.

Hvilket lydsystem har en Mercedes C220?

En Mercedes C220 tilbyder et godt lydsystem som standard. Den kommer med 6 højttalere, som laver klar lyd i bilen. Bilens ejere kan også vælge at opgradere til et endnu bedre Burmester-lydsystem.

Dette system har en stærk forstærker og en subwoofer, der giver dyb bas. Lydkvaliteten forbedres væsentligt med dette valg.

Både det standardlydsystem og Burmester-systemet har funktioner såsom Bluetooth og USB-aflæsningsfunktioner. Brugerne vil finde disse systemer lette at bruge med en brugervenlig grænseflade og muligheder for at justere lyden efter eget ønske.

Dette gør lytteoplevelsen i en Mercedes C220 både behagelig og tilpasset den enkelte bruger.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes C220?

Mercedes C220 ejere har mulighed for at bruge flere forskellige apps, der gør køreturen nemmere og mere behagelig. Disse apps tilbyder alt fra fjernstyring af bilfunktioner til ruteplanlægning.

  1. Mercedes Me-appen: Giver dig adgang til bildata og mulighed for at styre visse funktioner i din bil fra en afstand. Du kan tjekke bilens status, såsom brændstofniveau og låsestatus.
  2. Mercedes-Benz Companion app: Tilbyder personlig assistance og anbefalinger om kørsel baseret på dine behov og kørestil. Den hjælper med at finde din parkerede bil og foreslår den bedste rute til dit næste møde.
  3. Mercedes-Benz Link app: Perfekt for dem, der vil planlægge deres ruter på forhånd. Appen giver mulighed for at organisere dine ture hjemmefra og sende destinationerne direkte til din bil.
  4. Apple CarPlay: Integrerer din iPhone med bilens system, så du kan bruge telefonens apps sikkert imens du kører. Nem adgang til kort, musik eller beskeder via bilens skærm eller stemmekommandoer.
  5. Android Auto: Ligner Apple CarPlay men er for Android-brugere. Den giver adgang til Google Maps, Spotify, forskellige meddelelsestjenester og mere gennem bilens interface.

Disse apps sikrer en mere forbundet og bekvem køreoplevelse i din Mercedes C220.

Opdateres softwaren i en Mercedes C220 automatisk?

Ja, softwaren i en Mercedes C220 bliver opdateret automatisk. Dette sker gennem Mercedes-Benz's system til over-the-air opdateringer. Det sørger for, at bilens teknologi altid er nyeste skud på stammen.

Med disse automatikke opdateringer får ejere nye funktioner, og bilens ydeevne samt sikkerhed forbedres. Alt dette sker trådløst og kræver ikke, at ejeren tager bilen til en forhandler.

Mercedes-Benz arbejder løbende på at udsende softwareopdateringer, så hver C220 forbliver topmoderne hvad angår teknologi. Denne service forbedrer kørslen og sikrer, at bilen altid kører optimalt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes C220?

Mercedes C220 tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr, der kan forbedre køreoplevelsen. Fra KEYLESS-GO til elektrisk bagklap, findes der mange muligheder for at personliggøre din bil.

  1. KEYLESS-GO system: Dette giver dig mulighed for at låse op og starte din bil uden nøgle.
  2. Elektrisk bagklap: Med et tryk på en knap åbner eller lukker bagklappen automatisk.
  3. Anhængertræk: Dette ekstraudstyr gør det nemt at montere en trailer eller cykelholder.
  4. Avancerede lyspakker: Herunder LED-forlygter, der giver bedre sigtbarhed om natten.
  5. Luftaffjedring: Systemet justerer automatisk højden og stivheden på affjedringen for optimal komfort.
  6. Opvarmede sæder: Hold dig varm om vinteren med sædevarme i både forsæderne og bagsæderne.
  7. Panorama soltag: Tilføj mere lys og luft i kabinen med et elektrisk panorama soltag.
  8. Navigationssystem: Mercedes' eget navigationssystem hjælper med at finde vej uden problemer.
  9. Parkeringsassistent: Systemet hjælper med både parallelparkering og båseparkering ved selv at styre bilen på plads.
  10. 360-graders kamera: Fire kameraer giver et fugleperspektiv, så du nemt kan manøvrere ved parkering.
  11. Lydsystem fra Burmester: Få en exceptionel lydoplevelser i bilen med højttalere fra Burmester.
  12. Integrerede børnesæder: For familier med små børn er dette en praktisk løsning, hvor børnesæderne er integreret i bagsædet.
  13. Trådløs opladning af telefoner: Hold din smartphone opladet under kørslen uden brug af kabler.

    14thekodenkoder apps integration allows you to use your favorite car-compatible apps directly on the vehicle's display screen.: Dette giver direkte adgang til nyttige apps fra bilens skærm.

Disse muligheder for tillæg og accessories sikrer, at hver Mercedes C220 kan blive unik og tilpasset ejerens behov og ønsker.

Guides til andre varianter af Mercedes C220

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes C220?

En Mercedes C220 kommer med spændende teknologier for at forbedre komforten og sikkerheden for føreren og passagererne. Blandt disse teknologier finder man den adaptive fartpilot og et to-zoners klimakontrolsystem.

Den adaptive fartpilot gør kørslen mere afslappende ved automatisk at tilpasse bilens hastighed efter trafikken foran. Dette system hjælper chaufføren med at holde en sikker afstand til forankørende biler.

To-zoners klimakontrol giver passagerer i forskellige dele af bilen mulighed for at indstille deres egen temperatur, hvilket sikrer maksimal komfort for alle ombord.

Udover disse, er elektriske sidespejle også en væsentlig del af teknologiepakken i Mercedes C220. Disse spejle kan nemt justeres og foldes ind ved tryk på en knap, hvilket ikke blot gør det lettere at tilpasse dem efter førerens behov, men også beskytter dem mod skader, når bilen parkeres i trange rum.

Denne kombination af avanceret teknologi sikrer, at køreturen ikke kun er behagelig, men også sikker. Teknologierne i Mercedes C220 er tænkt til at forenkle livet for både føreren og passagererne, hvilket gør den til et attraktivt valg for bilkøbere.

Hvad koster en Mercedes-Benz C 220 BlueTEC T-Modell Avantgarde i grøn ejerafgift?

En Mercedes C220 koster i 2024 ca. fra 2.180 kr til 21.000 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes C220 til service?

En Mercedes C220 skal til service hver 25.000 km eller én gang om året. Det er vigtigt for at holde bilen i god stand og sikre, at den kører som den skal. Dette regelmæssige tjek hjælper med at forebygge større problemer og sikrer, at bilen altid er klar til brug.

Ved at følge denne tidsplan for service, kan ejere undgå dyre reparationer i fremtiden og have glæde af deres bil længere.

Hvilke dele på en Mercedes C220 går mest i stykker?

At købe en Mercedes C220 kan være en god beslutning, men det er vigtigt at vide, hvilke dele der ofte skal repareres. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Elektronik i kabinen - Mange ejere har problemer med elektroniske systemer inde i bilen, såsom infotainment og navigation.
  2. Luftaffjedringssystemet - Dette kan svigte, hvilket fører til dyre reparationer.
  3. Gearkasse - Automatgearkassen kan opleve problemer med skift af gear, der kræver professionel service.
  4. Motor - Visse motordele som turbo’en og indsprøjtningsanlægget kan gå let i stykker og kræver ofte udskiftning.
  5. EGR-ventilen (Udstødningsgasrecirkulationsventilen) - Denne del reducerer bilens NOx-udslip men går tit i stykker.
  6. Elektriske vinduer - Systemet til elektriske vinduer falder tit ud og skal repareres eller udskiftes.
  7. Start-stop-systemet - Det har en tendens til at fejle over tid, især hvis bilen har mange kilometer på tælleren.
  8. Brændstofpumpe - Denne vital del sørger for at føre benzin fra tanken til motoren og kan gå i stykker, hvilket fører til startproblemer.

Ved e-mail kommunikation om køb af brugt Mercedes C220 er det nyttigt at spørge sælger om disse specifikke dele for at undgå fremtidige overraskelser.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes C220?

Garantien på en Mercedes C220 dækker to år og har ingen begrænsning på antallet af kilometer, bilen kører. Dette tilbud giver ejere fred i sindet, da de ved, at deres bil er beskyttet mod visse fejl og problemer uden at bekymre sig om, hvor meget de kører.

Denne garantiperiode sikrer, at hvis der opstår problemer med bilen inden for de første to år, vil Mercedes-Benz reparere de dækkede dele uden ekstra omkostninger for ejeren.

Hvad dækker garantien på en Mercedes C220?

Garantien på en Mercedes C220 sikrer bilen i to år. Denne beskyttelse har ingen begrænsninger på, hvor mange kilometer bilen kører. Dette giver ejeren ro i sindet, da de ved, at alle større fejl og problemer, der måtte opstå med bilen inden for denne periode, er dækket uden ekstra omkostninger.

Det inkluderer reparationsarbejde på grund af fabrikationsfejl eller mangler i materialer.

Reparation eller udskiftning af dele som følge af normal slitage dækkes ikke. Fabriksgarantien fokuserer på at sikre bilens betydningsfulde dele og funktioner såsom motor og transmission, hvilket betyder mindre bekymring for ejeren om uventede reparationer.

Garantien bidrager også til at holde driftsomkostninger lave ved at undgå betaling for arbejdskraft og reservedele, der kan være kostbare.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.40

Opdateret 10.09.2024, 14.33.40

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel