Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC (Årgang 12/2021 - 04/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC (12/2021 - 04/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC?

Før du køber en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC, skal du kende til dens styrker. Den har en kraftig motor på 230 kW / 313 hk og kan køre fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder.

Dens topfart er 240 km/h. Den kan køre op til 84 km på ren elektricitet, hvilket er godt for kortere ture uden brug af benzin.

Denne model lades hurtigt op på bare to timer med en 11 kW oplader. Det betyder, at du nemt kan oplade bilen hjemme eller på arbejdet. C-Klassen har også scoret højt i sikkerhedstest, specielt for børnesikkerhed med 89% af de maksimale point ifølge NCAP.

Men husk at tjekke forsikringsklasser og årlig skat, da de varierer med forskellige motorvarianter. Dette er vigtige faktorer at overveje for at sikre, at denne bil passer til dit budget og dine behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes C300 e?

Mercedes C300 e kommer som en plug-in hybrid. Dette giver købere nogle valg.

  1. Avantgarde Line: Denne model har luksusudstyr og smart design. Den er god til folk, der vil have stil og komfort.
  2. Exclusive Line: Tilbyder endnu mere luksus og eksklusive detaljer både inde og ude. Passer til dem, der søger det ekstra pift.
  3. AMG Line: Denne variant er for dem, der elsker sportslighed. Med AMG-styling ser bilen mere dynamisk ud og har sporty indvendige træk.
  4. Sedan: Standard fire-dørs design giver god plads og komfort.
  5. Stationcar: Tilbyder mere bagagerum, perfekt for familier eller dem, der har brug for ekstra plads.

Alle varianter har smartphone integrationspakke, så man kan bruge sin telefon sikker i bilen. De har også førerassistentpakke plus for at gøre kørslen lettere og sikrere med ting som adaptiv fartpilot og automatisk nødbremsesystem. For underholdning på lange ture er der DAB radio og MBUX navigation premium systemet. Sædekomfortpakken sørger for, at alle sidder godt, selv på lange ture.

For at gøre opladningen nemmere kan man vælge en model med trådløs mobilopladning. Digital light teknologi giver bedre lys om natten, så man kan se vejene klart.

Med disse valg kan købere finde den Mercedes C300 e, der passer bedst til deres behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes C300 e?

FordeleUlemper
- Høj effekt på 313 hk sikrer kraftfuld acceleration.- Startprisen er høj sammenlignet med andre biler i samme klasse.
- Elektrisk rækkevidde er omkring 100 km, hvilket er godt for korte ture.- Ekstra omkostninger til valgmuligheder kan lægge meget til prisen.
- Mulighed for både AC og CCS opladning gør den alsidig.- Begrænset bagudsigte gør parkering og manøvrering sværere.
- 11 kW tre-faset vekselstrøm opladning og op til 55 kW hurtig opladning muliggør hurtig genopladning.- Bagagerumsvolumen er reduceret på grund af batteriets placering.
- Avancerede sikkerhedsfunktioner og et rummeligt interiør øger komfort og beskyttelse.-

Hvordan klarer Mercedes C300 e sig i test?

Mercedes C300 e gør det godt i test. Den får 93% af de højeste point og fem stjerner i NCAP-testen. Dette viser, at bilen er meget sikker. I testen for børnesikkerhed scorer den 89% af de maksimale point.

Det betyder, at børn er sikre på bagsædet. Mercedes C300 e har også en funktion, der beskytter fodgængere. Den får 80% af de maksimale point i fodgængersikkerhedstesten.

Bilen kan køre hurtigt på elektricitet. Den går fra 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder. Topfarten er 240 km/t. Om sommeren kan den køre 100 km på ren el og 84 km i Ecotest. CO2-udledningen er kun 149 g/km ifølge ADAC Ecotest.

Disse tal viser, at Mercedes C300 e er både hurtig og miljøvenlig.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes C300 e?

Der findes flere gode alternativer til Mercedes C300 e, hvis man søger en hybridbil. Disse biler kan måle sig med Mercedes i både ydelse og komfort.

  1. BMW 330e: Denne bil har også en stærk hybrid motor. BMW tilbyder god køreglæde og fint interiør. Den har mange sikkerhedsfunktioner ligesom Mercedes.
  2. Audi A4 Avant e-tron: Audi's hybrid er kendt for sit flotte design og sin kraftfulde præstation. Den har også et godt ry for sikkerhed og komfort.
  3. Volvo V60 Recharge: Volvo byder på sikkerhed og plads. Denne model er perfekt til familier, der ønsker en hybridbil med plads til det hele.
  4. Tesla Model 3: Hvis man foretrækker fuldt elektriske biler, er Tesla Model 3 et godt valg. Den er kendt for sin lange rækkevidde og hurtige acceleration.
  5. Ford Kuga PHEV: Ford tilbyder en mere prisvenlig hybrid SUV. Kuga'en har god plads og kommer med mange moderne funktioner.

Disse biler giver fine alternativer til dem, der overvejer en Mercedes C300 e, men ønsker at undersøge markedet først.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC på batteri?

Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC kan køre op til 100 km på ren el. Dette gør den god til både korte ture i byen og længere ture, hvor du måske vil spare på benzinen.

Med et batteri på 22 kWh har den en god størrelse, der sikrer, at bilen kan levere den lovede rækkevidde. For dem, der holder øje med miljøet, viser Ecotest en CO2-udledning på 149 g/km for modellen, hvilket er lavt for en bil i denne klasse.

Ladetiden for batteriet er også vigtig at kende. Bilen kan lades op på cirka to timer ved en 11 kW ladestation. Det betyder, at du hurtigt kan få din bil klar igen efter en tur, uden at vente for længe.

Dette gør Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC til et praktisk valg for elbilskøbere, der ønsker en bil med god rækkevidde og hurtig opladning.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC?

Batteriet i en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC har en kapacitet på 22 kWh. Dette giver bilen mulighed for at køre op til 84 km på ren el, ifølge Ecotest. Det er vigtigt for bilkøbere at vide, da det påvirker, hvor langt de kan køre mellem opladninger.

For at fylde batteriet op igen, kan bilen lade med op til 11 kW. Det betyder, at opladning tager cirka to timer, hvis man bruger en ladeboks med denne effekt. Dette gør Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC til et godt valg for folk, der ønsker en bil med hurtig opladning.

Hvordan lader man en Mercedes C300 e?

At lade en Mercedes C300 e er enkel og ligetil. Bilen understøtter flere opladningsmuligheder, der passer til forskellige behov.

  1. Brug hjemmeopladning med en almindelig husstandsstikkontakt. Dette er den nemmeste måde at starte med. Man skal bare bruge opladeren, der følger med bilen, og sætte den i en standard stikkontakt.
  2. Installer en vægmonteret oplader hjemme for hurtigere opladning. En sådan enhed kan oplade bilen ved 11 kW, hvilket gør det muligt at fylde batteriet på cirka to timer.
  3. Find offentlige ladestandere, der tilbyder endnu hurtigere opladning. Disse standere kan levere op til 55 kW og giver hurtig top-op undervejs.
  4. Planlæg lange ture med appen fra Mercedes - Benz. Denne hjælp viser både bilens rækkevidde og placeringer af ladestationer langs ruten.
  5. Brug funktionen Hybrid køretilstand for at spare på batteriet under længere ture eller genbruge energi gennem regenerativ bremsning.
  6. Hold øje med bilens display eller din smartphone - app for at tjekke batteriniveau og opladningsstatus i realtid.

Disse trin sikrer, at man altid har nok strøm til sin Mercedes C300 e, uanset hvor man er på vej hen.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC?

Det tager omkring to timer at fylde batteriet i en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC. Bilen bruger et 11 kW ladepunkt til dette. Denne model har også en mulighed for hurtigopladning.

Med denne funktion kan bilejere spare tid og gøre deres bil klar hurtigere. Dette er nyttigt for dem, der ofte kører lange ture og har brug for en hurtig opladning.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC har to motorer. Den første er en firecylindret turbobenzinmotor med 204 hestekræfter. Den anden er en elektrisk motor med 129 hestekræfter.

Sammen yder de op til 313 hestekræfter og 550 Nm i drejningsmoment. Denne kombination gør bilen stærk og hurtig.

Bilen tilbyder fire kørselsindstillinger: Elektrisk, Hybrid, Sport og Battery Hold. Dette gør det nemt for føreren at vælge, hvordan de vil køre. Med et stort batteri på 22 kWh kan bilen også lade hurtigt op til 11 kW.

Dette giver bilen en god blanding af kraft og effektivitet for dem, der ønsker det bedste fra begge verdener.

Hvor langt kører en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC på literen?

En Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC kører i hybridtilstand på gennemsnitlig 7,4 liter pr. 100km (14,3 km/L) Dette tal er baseret på tests og viser, hvordan bilen blander benzin og elektricitet for at køre længere på mindre brændstof.

Bilen er designet til at være effektiv og spare på brændstoffet, hvilket gør den til et godt valg for dem, der vil have en bil, der går langt på literen.

Denne model bruger avanceret teknologi for at sikre, at hver dråbe benzin bruges bedst muligt. Med dens evne til at skifte mellem ren elektrisk drift og brug af benzinmotor, tilbyder den en blanding af kraft og økonomi.

Dette gør C 300 e til en attraktiv mulighed for købere, der ønsker en luksusbil, som også er økonomisk i drift.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC?

Denne bil har en kraftig motor. Den kombinerer en firecylindret turbobenzinmotor med 204 HK og en elektrisk motor på 129 HK. Sammen giver de bilen op til 313 HK og 550 Nm i drejningsmoment.

Dette gør bilen både hurtig og stærk. Den er god til dem, der vil have en bil, som både er økonomisk og har masser af kraft.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC er begrænset til 140 km/h for at spare på strømmen og brændstoffet. Men når den kører kun på elektricitet, kan den nå op til 240 km/h.

Den hurtige acceleration fra 0-100 km/h sker på kun 6,2 sekunder. Dette viser bilens stærke præstation både i byen og på motorvejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz C 300 e Avantgarde 9G-TRONIC klarer at skyde fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder. Denne bil kombinerer kraft med elegance, hvilket gør den til et stærkt valg for dem, der ønsker fart og effektivitet.

Kraften kommer fra en avanceret motor, som arbejder sammen med en elektrisk motor for at give en hurtig acceleration. Den hurtige acceleration viser, hvordan moderne teknologi kan forbedre køreoplevelsen.

Denne model bruger også teknologier som aktiv bremseassistent og digitalt cockpit til at sikre en sikker og behagelig tur. Med disse funktioner er C 300 e Avantgarde ikke kun hurtig men også intelligent udstyret til at reagere på førerens behov og vejens udfordringer.

Dette illustrerer perfekt, hvordan luksusbiler kombinerer ydeevne med nyeste teknologier for at skabe unikke køreoplevelser.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes C300 e?

En Mercedes C300 e har en praktisk størrelse. Den er hverken for stor eller for lille. Den passer godt til de fleste parkeringspladser og garager. Dens længde, bredde og højde er skabt til at give en god balance mellem rummelighed og let kørsel i byen.

Med disse mål kan bilejere nemt manøvrere gennem trafikken og finde parkeringspladser uden besvær.

Bagagerummet tilbyder masser af plads til indkøbsposer, sportsgrej eller bagage for weekendturen. Med 300 liter under dækket og op til 715 liter når bagsædet er foldet ned, er der plads nok til næsten alt, hvad man kan have brug for på en tur.

Muligheden for at udvide pladsen gør denne bil meget funktionel for familier og folk med en aktiv livsstil.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes C300 e?

Bagagerummet i en Mercedes C300 e er ikke så stort, for batteriet tager noget plads. Du får 300 liter plads under dækslet. Men hvis du har brug for mere plads, kan du klappe bagsædet ned.

Så vokser rummet til 715 liter. Dette giver mere plads til bagage eller store ting, du skal have med.

Batteriet under bunden betyder mindre plads, men du kan stadig få meget med dig. Fra 300 liter til 490 liter ved taget viser, hvor fleksibelt bagagerummet er. Om du handler ind eller skal på tur, hjælper Mercedes C300 e med at gøre det lettere at få alt med.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes C300 e?

Ja, en Mercedes C300 e kan have anhængertræk. Den er designet til at trække op til 1,8 tons. Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for at trække en trailer eller andet udstyr.

Med dette anhængertræk bliver bilen mere alsidig.

Anhængertrækket er nedfældeligt. Dette betyder, at det kan klappes væk, når det ikke er i brug. Det gør bilen både praktisk og æstetisk tiltalende. Med sådan et træk er C300 e klar til mange forskellige opgaver.

Hvad må en Mercedes C300 e trække på anhængertrækket?

En Mercedes C300 e T-Model kan trække op til 1,8 tons. Dette er vigtigt for købere at vide, hvis de planlægger at bruge bilen til at slæbe tunge ting som store trailere eller campingvogne.

Bilen har også en CO2-udledning på 149 g/km ifølge ADAC Ecotest, hvilket viser dens miljøpåvirkning. Denne information hjælper købere med at forstå, hvordan bilen passer til deres behov for træk og miljømæssige overvejelser.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes C300 e?

Man kan vælge mellem mange forskellige fælge til en Mercedes C300 e. Producenten giver flere muligheder for at gøre bilen personlig.

  1. Standardfælge: Disse er de basale hjul, som bilen kommer med fra fabrikken. De passer til bilens design og ydeevne.
  2. Opgraderede fælge: Mercedes tilbyder større og mere stilfulde hjul som en del af tilvalgspakkerne. Disse kan give bilen et unikt udtryk.
  3. Letmetalhjul: Disse hjul er lavet af en lettere type metal, som kan forbedre bilens køreegenskaber ved at mindske vægten.
  4. Sportsfælge: For dem, der ønsker et mere sporty look, findes der specialdesignede sportsfælge, som også kan påvirke bilens præstationer positivt.
  5. Tilpassede fælge fra tredjeparter: Udover Mercedes' egne muligheder, kan kunder også vælge at sætte individuelt designede hjul på deres C300 e fra eksterne producenter.

Hver af disse valgmuligheder giver ejeren chance for at skræddersy sin Mercedes C300 e efter personlige præferencer og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes C300 e?

At vælge de rigtige vinterdæk til Mercedes C300 e sikrer bedre greb og sikkerhed i vintermånederne. Det er vigtigt at tænke på dækmønster og materiale, når man køber.

  1. Søg efter dæk med dybe riller. Disse giver bedre kontrol på sne og is.
  2. Vælg dæk lavet af en blød gummiblanding. Denne type gummi forbliver fleksibel ved lave temperaturer, hvilket forbedrer vejgrebet.
  3. Prioriter dæk med god anmeldelse for vådgrebsevne. Dette er vitalt for sikkerheden under våde og glatte vejrforhold.
  4. Se efter mærker, der tilbyder dæk med indbyggede snestopper. De hjælper med at fjerne sneen fra dækmønstret, så bilen holder sig stabil.
  5. Sikkerhedsteknologier som blind spot assist og active brake assist kræver optimal respons fra dækkene. Vælg derfor altid kvalitetsdæk.
  6. Kontroller bilens manuel for producentens anbefalinger om hjulstørrelse og trykkrav til dyrets korrekte pasform.
  7. Overvej kompatible brands, der støtter hurtig acceleration og tophastigheden, uden at gå på kompromis med kontrol eller stabilitet.

Dette valg er afgørende for din bils præstationer i vintertiden samt for din sikkerhed på vejen.

Hvor sikker er en Mercedes C300 e?

Mercedes C300 e fik fem stjerner i NCAP-testen i maj 2022. Denne bil har otte airbags og mange sikkerhedsting som nødbremse, fartpilot der tilpasser sig, og et display der viser info foran dig.

Bilen passede også godt på børn med 89% point i tests. Den har særlige sæder bag i til børnesæder.

Denne bil beskytter også folk udenfor bilen. Den fik 80% point for hvordan den passer på fodgængere og har en hætte, der kan løfte sig for at beskytte folk hvis de bliver ramt.

Bilen bruger ikke meget strøm eller benzin og hjælper med at holde luften ren. Den har et stort batteri og kan lade hurtigt op. Dette gør Mercedes C300 e til et sikkert valg for familier og andre.

Hvordan er interiøret i en Mercedes C300 e?

Interiøret i en Mercedes C300 e er rummeligt og fyldt med god kvalitet. Købere kan nyde behagelige forsæder og en støjfri kabine, som gør køreturen rolig. Bilen kommer med tozons klimaanlæg som standard.

For dem, der ønsker mere, er der muligheder som et stort panorama glastag og lydsystemer, men disse koster ekstra.

Bilen tilbyder også smart teknologi som induktiv opladning foran. Dette betyder, at du kan oplade din smartphone trådløst, mens du kører. Materialerne indeni bilen er af høj kvalitet, hvilket skaber en luksuriøs følelse.

Detaljerne og udstyret i kabinen er designet til at gøre hver tur behagelig og nem.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes C300 e?

En Mercedes C300 e kan have fire voksne med. Foran i bilen er der masser af plads. Folk op til 2 meter kan sidde godt. På bagsædet kan folk op til 1,95 m også sidde godt. Dette gør bilen velegnet til både korte og lange ture for alle passagerer.

Sikkerheden og komforten er i top, hvilket er vigtigt for dem, der kører meget.

Hvilket lydsystem har en Mercedes C300 e?

Mercedes C300 e kommer ikke med et premium lydsystem som standard. Men købere kan vælge Burmester surround sound-system som ekstra udstyr. Dette system tilføjer en rigere lydoplevelse, perfekt for musikelskere.

Standardudstyr indeholder ikke specifik information om lydsystemets mærke eller teknologier.

Der er ingen oplysninger om muligheder for at opgradere lydsystemet udover dette. Bilens standard lydudstyr er basalt, uden detaljer om højttalernes antal eller lydteknologier. Hvis man ønsker en særlig lydoplevelse i sin Mercedes C300 e, er Burmester systemet det bedste valg.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes C300 e?

Man kan få flere nyttige apps til Mercedes C300 e. Disse hjælper med at styre bilen og gør køreturen bedre.

  1. Mercedes Me-appen: Denne app giver ejeren mulighed for at låse bilen op og låse den igen fra en smartphone. Man kan også tjekke, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Appen lader en planlægge, hvornår man vil lade bilen op, og holder øje med, hvor meget energi man bruger. Den fortæller også, hvis der er noget galt med bilen, og hjælper med at aftale tid til service.
  2. Navigation-app fra Mercedes-Benz: Med denne app kan man finde den hurtigste rute til sin destination og se, hvor nærmeste ladestationer er. Det gør det lettere at planlægge lange ture i en elbil som C300 e.
  3. Apple CarPlay: Denne app giver mulighed for nemt at forbinde ens iPhone til bilens skærme. Man kan bruge kort fra telefonen, lytte til musik eller sende beskeder uden at tage øjnene fra vejen.
  4. Distronic Plus: Selvom det mere er et system end en app, arbejder Distronic Plus tæt sammen med Mercedes Me-appen for at give bedre kontrol under kørslen. Systemet justerer hastigheden efter trafikken og holder en sikker afstand til bilerne foran.

Disse apps og systemer gør Mercedes C300 e ikke kun sjovere at køre i men også lettere at have med at gøre hver dag.

Opdateres softwaren i en Mercedes C300 e automatisk?

Ja, en Mercedes C300 e får sine softwareopdateringer automatisk gennem luften. Dette gør, at bilen altid har den nyeste software uden at ejeren skal gøre noget. Opdateringerne forbedrer ting som kørselsmodi og bilens ydeevne.

De kan også gøre bilen mere energieffektiv. Dette er en nem måde at holde bilen ajour på.

Disse automatiske opdateringer inkluderer også rettelser til fejl og nye sikkerhedsfunktioner. Det hjælper med at gøre køreturen bedre og sikrere. Over-the-air opdateringerne hjælper også med at øge bilens pålidelighed over tid.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes C300 e?

Mercedes C300 e kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver købere chancen for at skræddersy deres bil.

  1. Lydsystemer: Bilens musikanlæg kan opgraderes for bedre lydoplevelse.
  2. 12-V-stik bagpå: Giver mulighed for opladning af enheder i bilens bagerste del.
  3. Induktiv opladning foran: Tillader trådløs opladning af smartphones i fronten.
  4. Stort panorama glastag: Tilbyder en lys og luftig kabine mod ekstra betaling.
  5. Sitzkomfort-pakke: Denne pakke indeholder justerbare sæder for ekstra komfort.
  6. Kørselsmodi: Vælg mellem Electric, Hybrid, Sport og Battery Hold for forskellige køreoplevelser.
  7. Tozons klimaanlæg: Standard i alle modeller med valgmulighed for opgradering til firezons.
  8. Navigationssystem: Inkluderet fra maj 2023 med realtids trafikinformation, mens Apple CarPlay og Android Auto er ekstra.

Disse valgmuligheder sikrer, at man kan få en bil, der passer præcist til ens behov og ønsker.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes C300 e?

En Mercedes C300 e bruger mange smarte teknologier. Den har et plug-in hybrid system, der giver power. Bilen kan oplade hurtigt med op til 55 kW. Den har også en 9G-TRONIC automatgearkasse og flere køretilstande som Electric, Hybrid, Sport og Battery Hold.

For sikkerhed bruger den aktiv nødbremsning og adaptiv fartpilot. Der er også et head-up display, der viser info direkte på forruden.

Denne bil har også systemer der hjælper føreren og gør kørslen sikker. Den har 8 airbags og fik 5 stjerner i NCAP-sikkerhedstests. Bilen kommer med avancerede assistancesystemer.

CO2-udledningen er på 149 g/km. Alt dette gør Mercedes C300 e både smart og sikker at køre i.

Hvad koster en Mercedes-Benz C 300 e T-Modell Avantgarde 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz C 300 e T-Modell Avantgarde 9G-TRONIC koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mercedes C300 e til service?

Mercedes C300 e skal regelmæssigt til service for at sikre, at bilen kører problemfrit. Det anbefales, at den kommer til service hver 15.000 km eller mindst én gang om året, alt efter hvad der kommer først.

Dette hjælper med at holde bilen i god stand og forebygger større reparationer.

Under service tjekker mekanikere bilens vigtige dele som motor, bremser og hjul. De udskifter også olie og filtre. Dette er en chance for at finde små problemer, før de bliver store.

At følge serviceplanen er også vigtigt for at opretholde bilens garanti, som dækker to år.

Hvilke dele på en Mercedes C300 e går mest i stykker?

At købe en Mercedes C300 e betyder at få en bil med mange funktioner. Det er dog også vigtigt at kende til de dele, som kan give problemer.

  1. Batteriet - På elbiler som Mercedes C300 e er batteriet centralt. Over tid kan det miste evnen til at holde strøm.
  2. Elektronik - Software og små elektriske dele i bilen kan nogle gange fejle. Dette inkluderer ting som instrumentbrættet og interiør lyspakken.
  3. Bremser - Selvom de er lavet til at holde, kan bremserne slides hurtigere, hvis man kører meget i byen.
  4. Gearkassen - Den automatiske 9G-TRONIC gearkasse er kompleks og reparationer kan være dyre.
  5. Ophæng og styring - Bilens ophængssystem, der inkluderer fjedre og stødabsorbere, samt styretøj kan blive slidt over tid.
  6. Active Distance Assist DISTRONIC sensorerne - Disse hjælper med at holde afstand til forankørende biler og kan fejle, hvilket kræver justering eller udskiftning.
  7. Anhængertræk - Nedfældeligt anhængertræk er praktisk, men mekanismen bag kan gå i stykker ved hyppig brug.
  8. CO2 udledningssensorer - Disse sensorer overvåger bilens emissioner og kan blive defekte, hvilket påvirker bilens ydeevne.

Disse punkter angiver almindelige områder, hvor der kan opstå problemer med en Mercedes C300 e.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes C300 e?

Garantien på en Mercedes C300 e varer i to år. Dette betyder, at bilen er dækket mod fejl og mangler i denne periode. Hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, kan ejeren få det lavet uden ekstra omkostninger, så længe det ligger inden for garantiperioden.

Det er vigtigt for bilkøbere at kende til denne garanti, da det giver en vis sikkerhed efter købet.

Hvad dækker garantien på en Mercedes C300 e?

Mercedes C300 e kommer med en garanti på to år. Dette er mindre end det mange andre bilproducenter tilbyder. Garantien dækker fejl og skader, som ikke skyldes normalt slid eller uheldig brug af bilen.

Den sikrer, at køberen kan få repareret bilen uden ekstra omkostninger, hvis der opstår fejl på bilens dele eller systemer, som skyldes fabrikationsfejl.

Reparationer skal udføres hos autoriserede værksteder for at garantien gælder. Dette betyder, at hvis der opstår en fejl, vil en autoriseret mekaniker kigge på bilen for at finde og løse problemet.

De bruger originale dele til reparationen, hvilket hjælper med at holde bilen i god stand. Men garantien dækker ikke sliddele som dæk og bremser eller skader forårsaget af uheld.

Guides til andre varianter af Mercedes C300 e

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.37.00

Opdateret 16.05.2024, 11.32.52

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel