Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban (Årgang 04/2016 - 12/2017)

Købsguide: Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban (04/2016 - 12/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban?

Købere skal vide, at Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban blev lavet mellem april 2016 og december 2017. Den har et system, der selv kan bremse i nødsituationer. Man kan også få ekstra sikkerhed som tegngenkendelse på veje og hjælp til at holde sig i sin bane.

Bilen slipper 152 gram CO2 ud per kilometer, og den kører 4,8 liter på 100km (25,0 km/L) Prisen for at købe denne bil er høj, og det koster også en del i skat og forsikring.

Denne bil kommer med garanti i to år uden begrænsninger på kilometer, når man køber den ny. Der er også en garantipakke mod rustgennemtæring, der varer i 30 år, hvis man sørger for at få bilen tjekket hos en godkendt forhandler.

Der findes forskellige motorer til denne model, som inkluderer 180, 200, 220, 4Matic 250, samt dieselversionerne 180d, 200d og 220d. Købere skal tænke over disse detaljer for at vælge den rigtige model for dem.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Mercedes CLA 200 d Shooting Brake kommer i mange varianter. Hver variant har sin egen motor og køreegenskaber.

  1. Mercedes CLA 180 - Denne model har en mindre motor, som er god til bykørsel.
  2. Mercedes CLA 200 - Har lidt mere kraft end 180-modellen, hvilket gør den bedre på lange ture.
  3. Mercedes CLA 220 - Tilbyder endnu mere styrke for dem, der ønsker det.
  4. Mercedes CLA 250 - Denne variant har en stærk motor for hurtig acceleration.
  5. Mercedes CLA 250 4Matic - Tilføjer firehjulstræk for bedre greb på vejen.
  6. Mercedes CLA 180d - Er dieselversionen med fokus på effektivitet og langtursegenskaber.
  7. Mercedes CLA 200d - Kombinerer økonomi med ydeevne for dieselentusiaster.
  8. Mercedes CLA 220d - Er toppen af dieselmodellerne med højere ydeevne.

Cylindre, slagvolumen, ydelse og drejningsmoment varierer mellem disse modeller, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge nøjagtigt den bil, der passer til deres behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Fordele Ulemper
- Nødbremsesystem som standard sikrer højere sikkerhed. - Begrænset plads og dårlig rundsynlighed sammenlignet med konkurrenter.
- Justérbar affjedring giver mulighed for skift mellem sportstilstand og standardkomfort. - Høje niveauer af skadelige emissioner gav et lavt antal stjerner i NCAP's EcoTest.
- To års ubegrænset garantiperiode og 30-årig garanti mod gennemtæring.
- Mulighed for ekstraudstyr såsom klimakontrol, opvarmede sæder, og mørkede ruder.

Hvordan klarer Mercedes CLA 200 d Shooting Brake sig i test?

Mercedes CLA 200 d Shooting Brake viser gode resultater i sikkerhedstester. Bilen har et aktivt nødbremsesystem og flere assistentsystemer som kollisionsadvarsel. Disse funktioner hjælper med at beskytte folk i bilen.

Der er også Isofix til børnesæder, så små børn kan rejse sikkert. Dog fik bilen lave point i EcoTest fordi den udleder mange skadelige stoffer. Dette er vigtigt at tænke over for dem, der bekymrer sig om miljøet.

Denne bil bruger lidt brændstof, kun 4,8 liter pr. 100km (25,0 km/L) og sender info til nødcentralen efter en ulykke takket være det indbyggede SIM-kort. Dette gør Mercedes CLA 200 d Shooting Brake til et godt valg for sikkerhed og økonomi, men tænk på miljøpåvirkningen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Der findes flere biler, som kan måle sig med Mercedes CLA 200 d Shooting Brake. Disse alternativer giver købere mulighed for at sammenligne og vælge det bedste match til deres behov.

  1. Renault Mégane Grandtour: Denne bil er et stærkt alternativ med god plads og komfort. Den har også mange moderne funktioner.
  2. Seat Leon ST: Seat Leon ST byder på en sporty køreoplevelse og praktisk design. Bilen er kendt for sin effektivitet og rummelighed.
  3. Volkswagen Golf Variant: Med sit velkendte mærke og pålidelighed, tilbyder Golf Variant en balance mellem ydeevne og praktisk anvendelighed. Bagagerummet er rummeligt, hvilket gør den ideel til familier.

Disse alternativer til Mercedes CLA 200 d Shooting Brake har hver deres unikke egenskaber. Valget afhænger af personlige præferencer omkring stil, komfort, og ydeevne.

Hvor langt kører Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban på literen?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban bruger 4,8 liter diesel for hver 100km (25,0 km/L) den kører. Dette viser, at bilen er ret økonomisk. Med denne bil får bilejere en god balance mellem kraft og brændstoføkonomi.

Brændstofforbruget er et vigtigt punkt for købere, der ønsker at spare penge på lange ture. Bilen blander luksus og effektivitet på en smart måde.

Denne model fra Mercedes er derfor et godt valg for dem, der leder efter en bil, der ikke kun er flot, men også venlig mod pengepungen på længere rejser. Den lave brændstofsforbrug gør den til en attraktiv mulighed for mange købere.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban har en 2,1 liters dieselmotor. Denne motor har fire cylindre. Den kan yde 136 hestekræfter. Drejningsmomentet er på 300 Nm mellem 1400 og 2800 omdrejninger i minuttet.

Denne kraft gør bilen hurtig.

Denne bil kører langt på literen. Den bruger brændstof smart og udleder kun lidt CO2, nemlig 109 g/km. Dette gør bilen til et godt valg for dem, der tænker på miljøet og økonomien.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban?

En Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban har en motor med 136 HK. Denne bil blev lavet mellem april 2016 og december 2017. Kraften i motoren hjælper bilen med at køre stærkt og effektivt.

Med så mange hestekræfter kan ejere nyde en bil, der reagerer hurtigt på gaspedalen. Dette er vigtigt for dem, der ønsker en bil, der føles både stærk og pålidelig. Kraftfulde biler som denne tilbyder også ofte bedre ydeevne, når der er behov for at overhale på vejen.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban?

Tophastigheden for Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban er op til 225 km/t. Den blev lavet fra april 2016 til december 2017. Dette gør den til en hurtig bil i sin klasse. Med denne hastighed kan købere nyde en kraftfuld køreoplevelse.

Denne bil er god for dem, der vil have fart og stil.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban bruger 9,8 sekunder på at nå fra 0 til 100 km/t. Denne bil har en motor med 136 hestekræfter og et drejningsmoment på 300 Nm. Dette gør, at den kan køre hurtigt op i fart.

Denne hastighed er god for folk, der ønsker en bil, der føles kvik på vejen.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 d Shooting Brake er en bil med bestemte mål. Den har længde, bredde og højde, som bilkøbere skal kende. Bilen er designet til at have god plads inde i kabinen og i bagagerummet.

Bagagerummet kan rumme 345 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver pladsen større, op til 1205 liter. Under bagagerumsbunden er der yderligere 55 liter plads. Det gør bilen praktisk for folk, der har brug for at transportere mange ting.

Bilen passer godt til dem, der ønsker en bil, der ser godt ud og har plads til bagage. Dimensionerne gør, at den kan bruges i byen og på længere ture. Med sit moderne design og praktiske størrelse er den et godt valg for mange bilkøbere.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Bagagerummet i denne bil er stort. Det har plads til 345 liter ting. Hvis man lægger sæderne ned, bliver det endnu større. Så kan det rumme op til 1205 liter. Der er også et ekstra rum.

Under bunden af bagagerummet er der plads til 55 liter mere. Dette gør bilen god til både hverdagsbrug og lange ture.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Der er ikke direkte oplysninger om, at Mercedes CLA 200 d Shooting Brake kommer med anhængertræk som standard. Men mange biler i dag kan få monteret anhængertræk efter købet.

Det betyder, at ejere ofte kan vælge at tilføje anhængertræk hos en forhandler eller et værksted. Dette giver mulighed for at trække trailere eller campingvogne.

Det er vigtigt at tjekke med en autoriseret forhandler om mulighederne. De kan give den rette vejledning omkring installation og sikker brug af anhængertræk på denne bilmodel. Det sikrer, at bilen kan bruge anhængertræk uden problemer.

Hvad må en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake trække på anhængertrækket?

En Mercedes CLA 200 d Shooting Brake kan trække op til 1.800 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren er grænsen 750 kg. Kugletrykket, det vil sige den vægt, der trykker ned på krogen, må ikke overskride 75 kg.

Dette gør bilen til et godt valg for dem, der har brug for at transportere tunge ting eller trække en campingvogn. Med disse tal i tankerne, kan ejere planlægge deres køreture og last uden bekymring.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Man kan vælge forskellige fælge til en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake. Dette giver bilen et personligt præg. Her er nogle muligheder:

  1. Standardfælge: Disse er de fælge, som bilen kommer med fra fabrikken. De er ofte lavet af stål eller letmetal.
  2. Alufælge: Disse fælge er lavet af en legering og giver bilen et mere sporty look. De findes i mange designs.
  3. Svingbart anhængertræk: Selvom dette ikke er en fælg, så kan det være vigtigt for dem, der skal bruge deres bil til at trække trailers eller campingvogne.
  4. Vinterdæk på fælge: Til koldere måneder kan man købe vinterdæk monteret på egne fælge, så det er nemt at skifte mellem sommer og vinter.

Husk at tjekke størrelsen og typen af fælg, så de passer til din Mercedes CLA 200 d Shooting Brake.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Mercedes CLA 200 d Shooting Brake er vigtigt for at sikre sikker kørsel i vintervejret. Vinterdæk giver bedre trækkraft på sne og is.

  1. Søg efter dæk i størrelserne 225/45 R17 eller 235/40 R18. Disse passer til bilens fælge.
  2. Vælg dæk med god trækkraft. Det hjælper bilen med at køre sikkert på glatte veje.
  3. Overvej at købe dæk med mærker for sne - og isgreb hvis du bor hvor der er meget sne.
  4. Se efter anerkendte mærker, de laver ofte de bedste vinterdæk.
  5. Tjek altid dækkets produktionsdato for at sikre, at de ikke er for gamle.

Disse tips hjælper dig med at finde de rette vinterdæk til din Mercedes CLA 200 d Shooting Brake, så du kan have en sikker kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 d Shooting Brake kommer med et aktivt nødbremsesystem som standard. Denne funktion hjælper med at undgå ulykker ved at bremse bilen automatisk, hvis der er fare på vejen.

Bilen har også airbags foran, ved siden af og en knæairbag til føreren for ekstra beskyttelse under en sammenstød. Med disse sikkerhedsfunktioner er bilen designet til at beskytte folk indeni i tilfælde af en ulykke.

Den er også udstyret med et elektronisk stabilitetsprogram og assistentsystemer såsom kollisionsadvarsel og hastighedsbegrænser. Disse teknologier arbejder sammen for at holde bilen stabil og sikker under forskellige kørselsforhold.

Disse funktioner gør Mercedes CLA 200 d Shooting Brake til et sikkert valg for bilkøbere, der prioriterer sikkerhed højt.

Hvordan er interiøret i en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Interiøret i Mercedes CLA 200 d Shooting Brake føles luksuriøst. Det har dele lavet af hård plastik. Men kabinen er stadig flot. Førersædet kan justeres højt op. Det er godt for lange mennesker.

Bag i bilen er der ikke så meget plads. Men stille er den, kun motoren larmer når den arbejder hårdt.

Mercedes tilbyder ekstra udstyr. Du kan få LED-lygter, sensorer til at parkere og et kamera bagved. Der er også specielle blinklys. Disse tilvalg gør bilen endnu bedre. Den har teknologi, der hjælper dig med at køre sikkert.

Og indeni kan du føle dig godt tilpas på lange ture.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 d Shooting Brake har plads til fem personer. Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper. Forsædet kan justeres, så personer op til to meter høje kan sidde komfortabelt.

Bag i bilen kan sæderne blive trange, hvis forsædene er skubbet langt tilbage. Dette er værd at overveje for dem, der planlægger lange ture med fuld bil.

Hvilket lydsystem har en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

I en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake finder man et lydsystem med 6 højttalere. Dette system lader dig forbinde din telefon via USB eller Bluetooth. Det gør, at du nemt kan spille musik eller bruge andre lydapps i bilen.

Dette er godt for dem, der sætter pris på klar lyd, når de kører. Systemet er designet til at gøre køreturen mere behagelig med dine yndlingssange eller podcasts. Med dette system får man ikke kun god lyd, men også en smart måde at holde sig forbundet på farten.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 d Shooting Brake tilbyder mange smarte apps. De gør køreturen sjovere og lettere. Her er de vigtigste:

  1. Mercedes me Connect - Får bilen online og giver adgang til funktioner som fjernstart, låsning af døre, og tjek af brændstofniveau.
  2. Apple CarPlay - Giver iPhone-brugere mulighed for at spejle deres skærm i bilens display for nem adgang til musik, beskeder og kort.
  3. Android Auto - Fungerer som Apple CarPlay, men for Android-brugere. Nem tilgang til Google Maps, musikapps og stemmestyring.
  4. Navigationssystemer - Indbyggede apps for kort og vejledning som hjælper med at finde den bedste rute.
  5. Musikstreamingtjenester - Apps som Spotify eller Tidal integreres direkte i bilens system for at streame musik.
  6. Nyheds- og vejrapplikationer - Holder bilister opdateret med nyhederne samt vejrudsigter på farten.
  7. Parkeringsapps - Finder ledige parkeringspladser nær destinationen og viser priser.
  8. Køreassistenter - Apps som aktiv bremseassistent og active lane keeping assist sikrer sikker kørsel ved at advare føreren om potentielle farer.

Disse apps gør det let for chaufføren at holde kontakten, finde vej, nyde underholdning, og køre sikkert på vejen.

Opdateres softwaren i en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake automatisk?

Softwaren i en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake kræver manuel opdatering. Dette betyder, at ejere selv skal sørge for at få softwaren opdateret. Denne model har ikke mulighed for at opdatere sin software automatisk.

Så det er vigtigt at holde øje med nye opdateringer og kontakte en autoriseret forhandler for at få hjælp. Dette sikrer, at bilen kører optimalt og med de nyeste funktioner.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Mercedes CLA 200 d Shooting Brake kan gøres endnu bedre med ekstraudstyr. Bil købere har mange valgmuligheder.

  1. LED - forlygter forbedrer synligheden om natten.
  2. Parkeringssensorer gør det nemmere at parkere i små rum.
  3. Et bakkamera viser, hvad der er bag bilen, når du bakker.
  4. Adaptive LED - blinklys skifter retning med bilens styring.
  5. Aut.gear giver en glat køreoplevelse uden at skifte gear manuelt.
  6. Sædevarme holder dig varm på kolde dage.
  7. Digital instrumentering viser information med klare billeder og tal.
  8. Ambiente belysning skaber et hyggeligt miljø inde i bilen.
  9. Night pakke tilføjer mørke detaljer for et sporty look.
  10. Automatisk nødbremsesystem hjælper med at stoppe bilen hurtigt i nødsituationer.
  11. Træthedsregistrering advarer, hvis du bliver træt under kørslen.

Disse muligheder gør Mercedes CLA 200 d Shooting Brake til en endnu mere attraktiv bil.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Denne bil bruger mange smarte teknologier. Den har systemer, der hjælper med at bremse selv og holder bilen sikkert på vejen. Disse kalder man for adaptiv fartpilot og vejbaneassistent.

Bilen har også en funktion, der kan se skilte med fartgrænser og fortælle dig om dem. Til at gøre kørslen lettere bruger den parkeringssensorer. Disse hjælper dig med at parkere bilen uden besvær.

Bilen er også god til at spare på brændstoffet. Den har en teknologi kaldet start-stop-system, som slukker motoren, når bilen står stille, og starter den igen, når du skal køre.

Dette mindsker forbruget af diesel og passer på miljøet. Til at holde dig forbundet har bilen et system til din telefon. Dette system kan også opdateres automatisk, så bilen altid har de nyeste funktioner.

Hvad koster en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 d Urban i grøn ejerafgift?

En Mercedes CLA200 d koster i 2024 ca. fra 2.160 kr til 7.060 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake til service?

En Mercedes CLA 200 d Shooting Brake skal normalt til service hvert år eller efter kørsel på 15.000 til 25.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette afhænger af, hvordan bilen bruges og hvor meget den kører.

Ved service undersøger mekanikere bilen grundigt. De tjekker olie, bremser, dæk og mange andre dele for at sikre, at alt er sikkert og virker som det skal.

Mercedes har en garantiperiode på to år uden begrænsninger på nye biler. De tilbyder også en garanti mod gennemtæring i 30 år, hvis bilen passes hos en autoriseret forhandler.

Dette viser vigtigheden af regelmæssig service for at holde garantien gyldig og bilen i topform.

Hvilke dele på en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake går mest i stykker?

Købere skal være opmærksomme på, at visse dele af Mercedes CLA 200 d Shooting Brake har tendens til at fejle. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Bremsesystemet kan ofte have problemer. Dette omfatter både bremseklodser og bremseskiver, som kan slides hurtigt.
  2. Sensorer og elektroniske styringsenheder fejler tit. Disse små enheder hjælper bilen med at forstå, hvad der sker både indeni og udenfor.
  3. Luftfjedringssystemet kan også vise tegn på svaghed. Det gør køreturen glat, men når det går i stykker, mærker man det tydeligt.
  4. Turboladeren på motoren kan blive beskadiget. Den øger bilens kraft, men kan kræve dyre reparationer eller udskiftninger.
  5. DSG - gearkassen kan opleve hyppige problemer. Gearskiftet skulle være smidigt, men fejl gør det stødende eller uforudsigeligt.
  6. Elektriske vinduesløftere og systemet for centrallås har også en tendens til at gå i stykker efter et stykke tid.
  7. Uden regelmæssig vedligeholdelse kan rustangreb blive et problem for bilens krop.

Disse punkter er vigtige at huske for dem, der overvejer at købe en brugt Mercedes CLA 200 d Shooting Brake.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Mercedes giver to års ubegrænset garantiperiode på en ny CLA 200 d Shooting Brake. Dette betyder, at ejere kan føle sig trygge med deres bil i to hele år, uanset hvor mange kilometer de kører.

Derudover tilbyder Mercedes en særlig garanti mod rustskader i 30 år. For at denne garanti skal være gyldig, skal bilen dog passes og vedligeholdes af en autoriseret forhandler.

Dette viser Mercedes' tillid til kvaliteten af deres biler og deres forpligtelse over for bilkøbere.

Hvad dækker garantien på en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake?

Garantien på en Mercedes CLA 200 d Shooting Brake varer i to år og har ingen grænse for, hvor langt man kan køre. Denne dækning sikrer, at hvis der opstår problemer med bilen, kan de blive fikset uden ekstra omkostninger for ejeren.

Der er også en særlig garanti mod gennemtæring, som varer i 30 år. For at denne lange garanti skal gælde, skal bilen passes og serviceres hos en godkendt forhandler. Dette viser Mercedes' engagement i at holde deres biler i topform i mange år.

Guides til andre varianter af Mercedes CLA200 d

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 06.05.2024, 13.00.12

Opdateret 16.05.2024, 11.27.11

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel