Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive (Årgang 09/2019 - 06/2020)

Købsguide: Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT (09/2019 - 06/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT har en stærk motor med 163 hk. Den bruger 6,7 liter benzin på 100km (16,7 km/L) Dens CO2-udslip er 184 g/km. Køberen skal vide, at denne bil har god bremseydelse.

Den kan stoppe helt efter 32,6 meter. Men den har også nogle minusser. Pladsen indeni kan føles trang, og bagagerumskanten er høj. Nogle finder materialerne inde i bilen ikke så gode.

Denne model har en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse. Denne gearkasse kan føles lidt hård ved gearskifte. Bilen kan opgraderes med adaptive støddæmpere for bedre kørsel. Tanken kan holde på 43 liter benzin.

Folk, der tænker på at købe denne bil, skal overveje disse ting.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Mercedes CLA 200 Shooting Brake kommer i flere udstyrsversioner og motorstørrelser. Dette giver købere mulighed for at vælge en bil, der passer til deres behov.

  1. Udstyrsniveau inkluderer versioner som Progressive og AMG Line. Progressive er grundniveauet med mange funktioner. AMG Line byder på mere sportslige detaljer både inde og ude.
  2. Motorvarianten starter med den grundlæggende 200-model, der har en 4-cylindret benzinmotor.
  3. For dem, der ønsker mere kraft, findes der større motorvarianter såsom 250, med endnu stærkere præstationer.
  4. Dieselentusiaster kan vælge mellem 180 d og 200 d modellerne, hvor begge har effektive 4 - cylindrede dieselmotorer.
  5. Den mest kraftfulde diesel er 220 d - modellen, som kombinerer styrke med effektivitet.
  6. Til de eventyrlystne er der de højt ydende AMG-modeller: 35 AMG SPEEDSHIFT DCT 7G og toppen af linjen, 45 AMG SPEEDSHIFT DCT 8G, begge med kraftfulde motorer og avancerede køreegenskaber.

Hver model har sin egen charme og tilbyder forskellige niveauer af komfort, ydeevne og teknologi for at imødekomme forskellige købers smag og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

FordeleUlemper
- 1,3 liters turbobenzinmotor med 163 hk giver god ydelse.- Materialkvaliteten møder kritik.
- Brændstofforbrug på 6,7 l/100km (16,7 km/L) er økonomisk.- Daglig brugsegenskaber er begrænsede.
- Affjedringskomforten og køreegenskaberne er sikre.- Tankkapaciteten er lav, kun 43 liter.
- Omfattende sikkerhedsudstyr.- Transportkvaliteterne er begrænsede.
- - Udsynet bagud og rummeligheden udfordres.

Hvordan klarer Mercedes CLA 200 Shooting Brake sig i test?

Mercedes CLA 200 Shooting Brake viser styrke i test. Den har en motor på 1,3 liter og 163 hk, som giver bilen kraft. Den bremser også godt, med en bremsetest der stopper bilen efter 32,6 meter.

Denne bil kommer med aktive sikkerhedssystemer som aktiv nødbremsningsassistent. Denne assistent kan se fodgængere og hjælpe med at undgå ulykker.

Den har også passiv sikkerhed. Der er 7 airbags, en knæairbag og sider i sikkerhedsseler. Pre-Safe systemet forbereder bilen på en mulig kollision. Disse features gør Mercedes CLA 200 Shooting Brake sikker og pålidelig i mange tests.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Leder du efter en bil som Mercedes CLA 200 Shooting Brake, er der flere gode muligheder på markedet. Disse biler tilbyder lignende egenskaber såsom størrelse, ydeevne og luksus.

  1. KIA ProCeed: Denne bil står som et direkte alternativ. Med sin sporty stil og rummelige kabine matcher den godt med Mercedes CLA 200 Shooting Brake. KIA ProCeed har også en stærk motor og kører glat på vejen.
  2. Audi A3 Sportback: Audi A3 tilbyder en blanding af komfort og teknologi. Dens interiør er af høj kvalitet, og den har mange avancerede funktioner, der forbedrer køreoplevelsen.
  3. BMW 2-serie Gran Tourer: Hvis plads er vigtig, er BMW's 2-serie Gran Tourer et godt valg. Den har mere plads i bagagerummet sammenlignet med Mercedes CLA Shooting Brake og byder på en komfortabel køretur.
  4. Volvo V60: For dem, der værdsætter sikkerhed over alt andet, er Volvo V60 et fremragende valg. Volvo er kendt for sine sikkerhedssystemer, og V60 lever op til dette ry med mange sikkerhedsfunktioner standard.
  5. Volkswagen Golf Variant: Som en mere prisbillig mulighed tilbyder Volkswagen Golf Variant god værdi for pengene. Den har masser af plads, kører godt og har en solid byggekvalitet.

Alle disse biler giver dig forskellige muligheder alt efter dine behov men holder sig indenfor samme segment som Mercedes CLA 200 Shooting Brake.

Hvor langt kører Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT på literen?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT bruger 6,7 liter benzin på 100km (16,7 km/L) Dette tal viser, hvor økonomisk bilen er i forhold til brændstof. Udledningen af CO2 er 184 g/km.

Dette siger noget om bilens påvirkning på miljøet. Bilen kombinerer altså god brændstoføkonomi med en moderat påvirkning af miljøet. Den er designet til bilkøbere, der ønsker at spare på benzin og samtidig passe på naturen.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT?

Denne bil har en 1,3 liters turbomotor. Denne motor kan lave op til 163 hestekræfter og 250 Nm i drejningsmoment. Dette giver bilen god kraft og hurtighed. Bilen kan nå op på en topfart af 226 km/t.

Dens CO2-udslip er på 184 gram per kilometer. Når det handler om brændstof, bruger denne model omkring 6,7 liter på 100km (16,7 km/L) Denne type motor findes også i den billigste model, som hedder Typ 180.

Denne information hjælper købere med at forstå, hvad de får, når de vælger en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT har 163 hestekræfter. Den bruger en 1,3 liters turbobenzinmotor. Denne motor giver bilen kraft til at køre hurtigt og stærkt.

Bilen har også en valgfri syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse. Denne gearkasse hjælper med at gøre kørslen glat.

Med 163 hestekræfter kan Mercedes-Benz CLA Shooting Brake accelerere hurtigt. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der føles kraftfuld, når de kører. Den valgfri gearkasse tilføjer også til den gode køreoplevelse.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT?

Denne bil kan køre op til 226 km/h. Det er hurtigt! Motoren hjælper med det. Den har en 1,3 liters turbomotor. Denne motor laver op til 250 Nm i kraft ved 1.600 omdrejninger i minuttet.

Dette gør bilen stærk og hurtig på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT kommer hurtigt fra start. Den klarer 0-100 km/t på kun 8,4 sekunder. Den har en stærk motor, som hjælper den med at køre hurtigt.

Denne bil er god for folk, der vil have en bil, der kan køre stærkt.

Bilen har også en syv-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Dette gør den hurtig og nem at køre. Med denne gearkasse kan du skifte gear hurtigt uden problemer. Folk, der leder efter en hurtig bil, vil finde denne model interessant.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 Shooting Brake har en længde på 4.691 mm. Breden er på 1.999 mm, og højden er 1.435 mm. Dette gør bilen rummelig og komfortabel for både fører og passagerer.

Bagagerummet kan tage op til 1.255 liter, hvilket er meget plads til tasker og indkøb. Den store åbning gør det let at læsse ting i bilen, selvom læssekanten er høj. Dette gør Mercedes CLA 200 Shooting Brake til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der kombinerer stil med funktionalitet.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Bagagerummet i en Mercedes CLA 200 Shooting Brake er stort. Det kan holde op til 1.255 liter, når bagsæderne er foldet ned. Dette giver masser af plads til baggage. Læssekanten er kun 75 cm høj, hvilket gør det let at læsse ting ind.

Ladebunden ligger 22 cm under kanten, hvilket hjælper med at holde tingene på plads. En kan også købe ekstra udstyr som en elektrisk bagklappebetjening for at gøre det nemmere at åbne og lukke bagagerummet.

Selvom der ikke er meget plads til småting i bagagerummet, giver de foldbare sæder fleksibilitet. Bagsæderyglænene kan foldes ned for mere plads, og med en særlig pakke kan de sættes i en cargo-stilling, der er praktisk for større genstande.

Dette gør Mercedes CLA 200 Shooting Brake til et godt valg for dem, der har brug for en bil med meget plads.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Mercedes CLA 200 Shooting Brake kommer ikke med anhængertræk som standard. Der er heller ikke information om muligheden for at tilføje anhængertræk som ekstra udstyr. Folk, der køber denne bil, skal vide, at de måske ikke kan bruge den til at trække trailer eller campingvogn.

Elektronisk bagageåbning er ikke del af den grundlæggende model. Dette betyder, at det kan være svært at lukke bagklappen manuelt, hvis man har brug for plads til større ting.

Dette er vigtigt at overveje for dem, der tænker på praktisk anvendelse af bilens bagagerum.

Hvad må en Mercedes CLA 200 Shooting Brake trække på anhængertrækket?

En Mercedes CLA 200 Shooting Brake kan trække en temmelig tung last. For en bremset trailer er grænsen 1.400 kg. Hvis traileren ikke har bremser, kan bilen trække op til 750 kg.

Dette gør bilen til et godt valg for dem, der har brug for at transportere store ting eller tage på camping med en stor campingvogn. Det er vigtigt for bilkøbere at vide dette, så de kan planlægge, hvad de kan tage med på tur.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Købere kan vælge mellem forskellige fælge til deres Mercedes CLA 200 Shooting Brake. Disse valgmuligheder ændrer bilens udseende og hvordan den kører.

  1. Standard er 18 - tommers letmetalfælge. Disse giver en god balance mellem stil og ydelse.
  2. For dem, der ønsker et mere markant udseende, er 19 - tommers letmetalfælge tilgængelige mod ekstra betaling.
  3. Fælgene kommer i flere designs og overflader. Dette lader køberen personliggøre deres bil.
  4. Vinterdæk og tilhørende fælge er også en mulighed. De er vigtige for sikker kørsel i koldt vejr.
  5. Valg af fælge påvirker brændstofforbruget og bilens håndtering. Det kræver overvejelse af både udseende og funktion.

Disse fælgemuligheder hjælper med at gøre hver Mercedes CLA 200 Shooting Brake unik for ejeren.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Valg af vinterdæk til en Mercedes CLA 200 Shooting Brake kræver opmærksomhed. Det handler om sikkerhed og ydeevne i koldt vejr.

  1. Størrelsen på 225/45 R18 passer perfekt til bilen. Disse dæk matcher dens behov.
  2. Sørg for, at dækkene kan klare høj hastighed. Mercedes CLA 200 er hurtig, og dine dæk skal kunne følge med.
  3. Vælg dæk med god trækkraft og greb på glatte veje. Det giver bedre kontrol under vinterkørsel.
  4. Dæk med lavt rullemodstand hjælper med at spare brændstof og skære ned på udslip.
  5. Kontroller, at de valgte dæk passer til bilens krav til belastning og hastighed.
  6. Overvej ekstra funktioner som beskyttelse mod aquaplaning eller sneklasse mærkning for ekstra sikkerhed.
  7. Besøg en professionel forhandler. De kan give råd om det bedste vinterdækvalg til din Mercedes CLA 200 Shooting Brake.

De rigtige vinterdæk gør en stor forskel for køreoplevelsen i de kolde måneder. Sikkerheden og komforten ved at have de korrekte dæk er uundværlig.

Hvor sikker er en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 Shooting Brake kommer med mange sikkerhedstiltag. Den har standard aktive nødbremsesystemer og kan genkende fodgængere. Dette gør bilen sikker i byen og på landevejen.

Med førerassistentpakken får man endnu mere sikkerhed. Den inkluderer krydsassistent, fartpilot der tilpasser sig, vognbaneassistent, undvigelsesassistent og et display der viser info på forruden.

Disse funktioner hjælper føreren med at undgå ulykker.

Bilen har også vist gode resultater i bremseafstandstest. Den kan standse efter 32,6 meter fra høj fart. Dette viser, at bilen kan reagere hurtigt i nødsituationer. Med et indvendigt støjniveau på 67,4 dB(A) ved 130 km/t, er det mest vindstøj man hører.

Dette betyder mindre distraktion for føreren, hvilket øger sikkerheden. Alt i alt er Mercedes CLA 200 Shooting Brake en sikker bil, både hvad angår udstyr og præstation.

Hvordan er interiøret i en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Interiøret i Mercedes CLA 200 Shooting Brake minder meget om A-Klassen. Den har et MBUX betjeningssystem, der gør det nemt at bruge bilens mange funktioner. Bilen har touch-flader på rattet, som gør det let at styre musik og opkald.

Der er også et touchpad på midterkonsollen og infotainmentsystem, der reagerer på berøring. Denne model giver dig valgmuligheder som stemmestyring.

Bilen bruger materialer af god kvalitet indeni, men er ikke helt perfekt. Foran i bilen er der masser af plads, men den føles lidt trang på grund af det mørke loft og de smalle vinduer.

Bag i bilen er pladsen mere begrænset. Dette skyldes bilens design med en høj midtertunnel og taget, der hælder nedad. Forsæderne er designet til komfort med justerbare dele og støtte til benene.

Men du skal betale ekstra for støtte til din lænd.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 Shooting Brake har plads til fire personer. Dette er bilen for dem, som søger efter et køretøj med plads til en lille gruppe. Bag i bilen er der dog begrænset plads.

Personer op til 1,85 meter kan sidde der. Denne bil har en unik form. Den ser ud som en coupé bagfra. Dette gør, at bagagerummet og siddepladserne bagtil ikke er så store. Men for dem, der vælger denne bil, giver den en god kombination af stil og funktion.

Hvilket lydsystem har en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Mercedes CLA 200 Shooting Brake kommer med et avanceret lydsystem. Det giver mulighed for at forbinde via Bluetooth, har harddisknavigation og understøtter både CarPlay samt Android Auto.

Dette gør turen mere behagelig med musik eller podcast efter eget valg. Systemet er smart for de som vil have god lyd og praktiske løsninger under kørslen.

Systemet inkluderer også augmented reality til navigation, hvilket gør det lettere at følge ruten ved at blande virkelige billeder med vejledning på skærmen. Dette er nyttigt i komplekse trafiksituationer og bidrager til en sikker og stressfri rejse.

Lyden i bilen er klar og fyldig, hvilket skaber en fantastisk lytteoplevelse uanset hvor man kører hen.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 Shooting Brake har mange smarte apps. De gør køreturen bedre og lettere. Her er nogle apps, du kan bruge:

  1. Mercedes Me-appen: Denne app lader dig låse din bil op og tjekke benzinniveauet fra din telefon.
  2. Navigationsapp fra Mercedes-Benz: Den giver dig de nyeste kort og trafikoplysninger, så du nemt kan finde vej.
  3. Hjælpeprogrammet Mercedes-Benz Companion: Med denne app får du påmindelser om service på bilen og hurtig hjælp hvis du har brug for det.
  4. In-Car Office fra Mercedes-Benz: Denne funktion lader dig have dit kontor med i bilen ved at koble din kalender og kontakter til bilens system.
  5. Butiksappen fra Mercedes-Benz: Her kan du hente flere apps og tjenester direkte til din bil.
  6. Fjernstyringsappen fra Mercedes-Benz: Med denne app kan du starte motoren eller sætte varmen på, før du går ud til bilen.
  7. Musikappen fra Mercedes-Benz: Lyt til musikstreaming uden at skulle bruge andre enheder i bilen.

Hver af disse apps hjælper med at gøre livet med en CLA 200 Shooting Brake både sjovere og nemmere.

Opdateres softwaren i en Mercedes CLA 200 Shooting Brake automatisk?

Softwaren i en Mercedes CLA 200 Shooting Brake opdateres ikke af sig selv. Ejere skal selv sørge for at få softwaren opdateret. Dette kan kræve et besøg hos en forhandler. Det er vigtigt for bilkøbere at vide dette, så de kan holde deres bil opdateret og kørende godt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Til en Mercedes CLA 200 Shooting Brake kan købere vælge ekstraudstyr, der gør bilen mere personlig og praktisk. Dette udstyr forbedrer både sikkerheden og køreoplevelsen.

  1. Syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse - Giver glattere gearskift og bedre brændstoføkonomi.
  2. Parkeringshjælp - Gør det lettere at parkere bilen i trange rum ved at vise afstand til forhindringer.
  3. LED-forlygter - Forbedrer synligheden om natten med klarere og mere effektiv belysning.
  4. Klimakontrolsystem - To-zoners automatik, opvarmede forsæder, et varmt rat og standvarme for øget komfort i koldt vejr.
  5. Komfortsæder - Med justerbar hældning og udtrækkelig lårstøtte til længere ture.
  6. Sikkerhedssystemer - Aktiv nødbremsningsassistent, ESP, kollisionsalarm og blindpunktassistent holder dig sikker på vejen.
  7. Træk til anhænger - Muliggør transport af tungere belastninger med mulighed for montering af anhængertræk.
  8. Fælgevalg - Forskellige designs giver bilen et unikt look.
  9. Vinterdæk - Sikrer bedre greb og håndtering under kolde og glatte vejrforhold.
  10. Lydsystem - Høj kvalitet lydsystem for den bedste musik- og lydoplevelse under kørslen.
  11. Mobilapps integration – Tilslut din smartphone for nem adgang til navigation, musik eller håndfrie opkald.
  12. Automatisk softwareopdatering – Holder bilens systemer up-to-date uden besøg hos mekanikeren.
  13. Ekstraudstyrspakker – Tilbyder kombinationer af udstyr til en samlet pris, hvilket kan give besparelser sammenlignet med at købe tingene separat.

Disse valgmuligheder giver ejerne chance for at skræddersy deres CLA 200 Shooting Brake efter egne behov og smag.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Denne bil har et MBUX betjeningssystem, som er smart. Det har to store skærme på 10,25 tommer. Man kan spejle sin telefon med Bluetooth, CarPlay og Android Auto. Der er også en sej funktion med augmented reality for navigation, som hjælper med at finde vej.

Bilen giver god komfort med to-zoners klimakontrol, sæder og rat, der kan varmes, plus standvarme.

Mercedes CLA 200 Shooting Brake kommer med en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse. Den sikrer en glidende kørsel. Der er flere systemer til at passe på dig på vejen. Den har en aktiv nødbremsningsassistent, adaptiv fartpilot og hjælp til at skifte vognbane.

Disse teknologier gør kørslen både sikker og behagelig.

Hvad koster en Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 200 Progressive 7G-DCT i grøn ejerafgift?

En Mercedes CLA200 koster i 2024 ca. fra 1.100 kr til 4.640 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes CLA 200 Shooting Brake til service?

En Mercedes CLA 200 Shooting Brake skal til tjek en gang om året. Dette er for at sikre, at bilen kører godt. Ved hvert servicebesøg ser mekanikeren på bilens motor, bremser og andre vigtige dele.

Hvis du kører meget, kan din bil måske skal til tjek oftere. Det er vigtigt at følge denne plan for at holde din bil i topform.

Serviceplanen hjælper med at finde små problemer, før de bliver store. Dette kan spare dig for penge i længden. Sørg for altid at bruge en god værksted, der kender til Mercedes biler.

De bruger det rigtige udstyr og dele, der passer til din bil.

Hvilke dele på en Mercedes CLA 200 Shooting Brake går mest i stykker?

Bilkøbere skal vide, at visse dele på en Mercedes CLA 200 Shooting Brake er mere udsatte for slitage. Her er en liste over de mest udsatte dele:

Elektroniske systemer - Bilens avancerede teknologi kan nogle gange svigte. Dette inkluderer fejl i software eller problemer med infotainment systemet.

Bremser - Aktiv bremseassistent hjælper med at undgå ulykker, men komplekse bremsesystemer kan kræve ofte vedligeholdelse.

Transmission - 7G-DCT gearkassen giver en glat kørsel, men gearskiftproblemer er rapporteret.

Motor - Selvom motoren er bygget til at holde, har nogle ejere oplevet problemer med motorstyringen og andre små motorrelaterede fejl.

Dæk og fælge - Kører man ofte på ujævne veje, kan dæk og fælge tage skade. Det anbefales at vælge vinterdæk omhyggeligt for bedre præstation under kolde måneder.

Ruder og spejle - Udsynet bagud kan være begrænset. Problemer med elektriske vinduer og sidespejle er også set.

Lys - LED-forlygter giver godt lys, men udskiftning kan være nødvendig efter intens brug eller skade.

Interiør elementer - Materialkvaliteten har fået kritik, især plastdele der kan knirke eller bryde.

Bagagerum og transportkapacitet - Med en lav tankkapacitet på 43 liter og begrænsede transportmuligheder, skal man planlægge sin plads godt. Bagagerummet kan blive overfyldt hurtigt hvis ikke brugt korrekt.

Det anbefales at holde øje med disse områder for at bevare bilens værdi og performance over tid.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

Garantien på en Mercedes CLA 200 Shooting Brake varer i 2 år. Der er ingen grænse for, hvor mange kilometer du kan køre i denne periode. Dette betyder, at du kan føle dig tryg, når du kører din bil.

Garantien hjælper, hvis noget går i stykker og skal laves.

Hvad dækker garantien på en Mercedes CLA 200 Shooting Brake?

En Mercedes CLA 200 Shooting Brake har garanti på motor, gearkasse og andre vigtige dele. Denne garanti dækker, hvis noget går i stykker og ikke er din skyld. Du kan også købe ekstra garanti for at få mere dækning.

Dette betyder, at hvis bilen har brug for reparationer eller nye dele, kan garantien hjælpe med at betale. Men husk, garantien dækker ikke skader fra uheld eller hvis du ikke passer godt på bilen.

Garantien varierer baseret på hvornår du køber bilen og dens historik. Du kan finde detaljer i servicebogen eller kontakte en Mercedes-forhandler for at lære mere. Hvis bilen går i stykker, og det er dækket af garantien, kan du få den repareret uden ekstra omkostninger.

Husk, almindelig brug og småskader er ikke dækket.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.40

Opdateret 27.09.2024, 13.38.47

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel