Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC (Årgang 07/2014 - 04/2015)

Købsguide: Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC (07/2014 - 04/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC?

Købere skal tjekke Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC godt før de køber den. Denne bil blev lavet fra juli 2014 til april 2015. Den har en motor på 2,2 liter, der giver 170 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm.

Bilen har en ni-trins automatgearkasse, som gør gearskift hurtige og jævne. Den bruger cirka 5,1 liter diesel for hver 100km (20,0 km/L) Bagagerummet rummer op til 425 liter eller 740 liter, når bagsæderne er lagt ned.

Bilen slipper 164 g CO2 ud per km.

Den har også gode funktioner som AMG Line og widescreen cockpit. Dette gør kørslen både behagelig og stilfuld. Det er vigtigt at vide, hvor meget bilen bruger af brændstof og hvad den koster i drift.

Folk, der tænker på at købe denne bil, skal også tænke over dens størrelse og hvordan den passer til deres livsstil. Denne information hjælper købere med at træffe et godt valg.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes CLS220 Coupé?

Mercedes CLS220 Coupé kommer i forskellige udgaver. Hver udgave har sine egne unikke træk.

  1. Standardudgaven: Dette er basis modellen. Den har en stærk motor og et elegant look.
  2. AMG Line: Denne variant tilføjer sportsfunktioner og stil til bilen. Den har særlige fælge og et sporty interiør.
  3. Med Multibeam-LED-lys: Købere kan vælge denne variant for bedre lys om natten. Lyset justerer sig efter vejen.
  4. Med anhængertræk: En praktisk mulighed for dem, der skal trække en trailer eller båd.
  5. 4MATIC: For dem, der ønsker firehjulstræk for bedre greb på glatte veje.
  6. Editionsmodeller: Specielle udgaver med eksklusive detaljer og ekstra udstyr.

Hver af disse varianter giver køberen forskellige funktioner og tilpasninger, så de kan finde den perfekte Mercedes CLS220 Coupé til deres behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes CLS220 Coupé?

Denne bil byder på mange gode ting. Med en motor, der yder 170 hk og har et drejningsmoment på 400 Nm, giver den kraftfuld kørsel. Brændstofforbruget er lavt, kun 5,1 liter diesel pr.

100 kilometer, hvilket gør den økonomisk i drift. Købere vil også sætte pris på det stille interiør og de høje kvalitetsstandarder, fra sæders komfort til materialernes holdbarhed.

Sikkerheden er topprioritet med systemer som ESP og Collision Prevention Assist Plus, der holder passagerer sikre.

På den anden side har bilen nogle minusser. Dens karrosseri kan være svært at overskue for nogle, og uden fejlbrændstofbeskyttelse kan man ved en fejl komme til at fylde forkert brændstof på.

Bilomkostningerne ligger også i den høje ende, hvilket betyder, at denne model måske ikke er for alle. Bagagerummet er gennemsnitligt i størrelse, med plads til 425 liter eller 740 liter, når bagsæderne er nedfældede, hvilket kan være begrænsende for nogle familier eller til lange ture.

Hvordan klarer Mercedes CLS220 Coupé sig i test?

Mercedes CLS220 Coupé får gode resultater i test. Den scorer 88 point i EcoTest, hvilket er tæt på fem stjerner. Dette viser, at bilen er økonomisk og miljøvenlig. Sikkerheden imponerer også med udstyr som Collision Prevention Assist Plus og mulighed for ekstra sikkerhedsfunktioner som krydsningsassistent og fodgængerregistrering.

Bilen har avanceret teknologi som LED MULTIBEAM-lyssystem og aktiv parkeringsassistent. Disse hjælper føreren både dag og nat og gør parkering nemmere. Med disse testresultater og funktioner står Mercedes CLS220 Coupé stærkt blandt konkurrenterne.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes CLS220 Coupé?

Der findes flere biler, som kan sammenlignes med Mercedes CLS220 Coupé. De tilbyder forskellige fordele og har hver deres unikke træk.

  1. Audi A7 Sportback: Denne bil er kendt for sit skarpe design og kraftfulde motorer. Den byder på en god balance mellem komfort og ydelse. Audi A7 har også avanceret teknologi ombord.
  2. BMW 6-serie Gran Coupé: BMW's alternativ har en sporty følelse med luksuriøse detaljer indvendigt. Dens dynamiske køreegenskaber gør den til en fornøjelse at køre i.
  3. Porsche Panamera: Porsche tilbyder mere sportslighed og højere ydelse. Panamera er for dem, der ønsker et mix af luksus og sportsbilens hastighed.
  4. Jaguar XF: Med sin elegante britiske stil er Jaguar XF et stilfuldt valg. Bilen leverer også imponerende præstationer og komfort.
  5. Volvo S90: For de, der værdsætter sikkerhed højt, er Volvo S90 et stærkt alternativ. Den kommer med en lang liste af sikkerhedsfunktioner og en rolig køreoplevelse.

Disse biler tilbyder alle noget unikt for bilejere, der søger alternativer til Mercedes CLS220 Coupé. Valget afhænger af personlige præferencer omkring design, ydelse, teknologi og komfort.

Hvor langt kører Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC bruger 5,1 liter diesel for hver 100 kilometer den kører ved en hastighed på 130 km/t. Den har en tank, der kan holde 59 liter. Dette betyder, at bilen kan køre omkring 1155 kilometer, før den skal have mere diesel.

Dette gør bilen til et godt valg for dem, der ønsker at køre langt uden at stoppe for at tanke så ofte.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC?

Den har en 2,2-liters dieselmotor. Denne motor yder 170 hestekræfter og har et drejningsmoment på 400 Nm. Den er udstyret med en avanceret ni-trins automatgearkasse, 9G-Tronic. Denne gearkasse gør, at bilen skifter gear hurtigt og uden ryk.

Dette bidrager til en glidende og effektiv køreoplevelse. Bilen kører roligt, selv ved høje hastigheder, da motoren kun kører ved 1600 omdrejninger per minut ved 130 km/t.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC?

En Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC har 170 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft. Motoren er på 2,2 liter og bruger diesel. Denne motorstørrelse og hestekræft gør bilen stærk på vejen.

Kraften bag disse hestekræfter sikrer, at bilen kører glat og effektivt, hvilket er vigtigt for bilkøbere, der søger en kombination af ydeevne og pålidelighed.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC?

Tophastigheden for denne bil er ikke opgivet. Den har en stærk 2,2-liters diesel maskine og en ni-trins automatisk gearkasse. Dette gør den både kraftfuld og effektiv på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC gør det muligt at accelerere fra stående start til 100 km/t på hurtig tid. Dette skyldes dens motor, der yder 170 hestekræfter og har et drejningsmoment på 400 Nm.

Denne kombination, sammen med bilens ni-trins automatgear, sikrer en hurtig og glidende acceleration, som bilkøbere vil sætte pris på. Gearkassen bidrager til den effektive kraftoverførsel fra motor til hjul, hvilket giver en dynamisk køreoplevelse.

Denne præstation gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en bil, der kombinerer elegance med fremragende præstationer.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes CLS220 Coupé?

En Mercedes CLS220 Coupé er en bil med gode størrelser. Den har plads til folk og ting. Den er lang nok til at give god plads inde i bilen. Bilen er også bred, så der er god plads til arme og ben.

Højden på bilen er lavet så folk op til 1,80 m kan sidde godt. Bagagerummet kan holde op til 425 liter. Når man lægger bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads, op til 740 liter.

Det gør bilen praktisk for både hverdagsbrug og længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes CLS220 Coupé?

Bagagerummet i Mercedes CLS220 Coupé har god plads. Man kan have op til 425 liter bagage i det. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads, helt op til 740 liter.

Dette gør bilen praktisk for daglig brug og længere ture. Bagsædets design er smart, da det kan foldes ned på en særlig måde. Dette giver ekstra fleksibilitet, når man skal have store ting med.

Dog skal man være opmærksom på, at åbningen til bagagerummet er bred, men også lav. Det kan gøre det lidt svært at få meget store ting ind i bagagerummet. Men generelt har personer op til 1,80 m højde fint med plads i bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes CLS220 Coupé?

Ja, en Mercedes CLS220 Coupé kan fås med anhængertræk. Dette er godt for folk, som skal bruge bilen til at trække tunge ting. Bilen kan håndtere en nyttelast på op til 425 kg.

Det betyder, den kan trække en del vægt. Med en tank på 59 liter, kan bilen køre omkring 1155 km. Dette gør den god til lange ture, selv med noget på krogen.

Den har også sikkerhedsfunktioner som aktiv blindvinkelassistent og aktiv vognbaneassistent. Disse hjælper med at holde bilen og dens last sikker på vejen. Dette er især vigtigt, når man trækker en trailer eller andet bag bilen.

Hvad må en Mercedes CLS220 Coupé trække på anhængertrækket?

En Mercedes CLS220 Coupé kan trække en vis mængde vægt på anhængertrækket. Det er vigtigt for bilkøbere at vide denne grænse, før de planlægger at slæbe tunge laster. Den specifikke vægtkapacitet afhænger af flere faktorer, inklusive bilens udstyr og specifikationer.

For at finde den nøjagtige vægt en Mercedes CLS220 Coupé kan håndtere, skal man tjekke bilens manual eller kontakte en autoriseret forhandler. Dette sikrer, at man ikke overbelaster bilen, hvilket kan føre til skader eller påvirke dens køreegenskaber.

Ved at følge disse retningslinjer kan ejere nyde godt af deres Mercedes CLS220 Coupé's evne til at trække trailere eller campingvogne uden bekymringer. Korrekt brug af anhængertrækket sikrer også, at bilen forbliver sikker og lovlig at køre på vejen.

Hvis man er usikker på, hvordan man korrekt installerer eller anvender anhængertrækket, anbefales det stærkt at søge rådgivning fra eksperter eller konsultere bilens brugervejledning.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes CLS220 Coupé?

Man kan vælge mellem forskellige fælge til Mercedes CLS220 Coupé. Disse fælge forbedrer bilens udseende og køreegenskaber.

  1. 18 tommer fælge: Disse er standardstørrelsen og passer godt til bilens design. De giver en god balance mellem komfort og stil.
  2. 19 tommer fælge: For dem, der ønsker et mere sporty udtryk, er disse større fælge et godt valg. De kan gøre kørslen mere fast.
  3. Forskellige designs: Mercedes tilbyder flere fælgdesigns. Dette lader købere personliggøre deres bil.
  4. Finish muligheder: Man kan få fælgene med forskellige overfladebehandlinger som blank eller mat.
  5. Tilbehør fra forhandlere: Man kan købe specialfælge gennem autoriserede Mercedes-forhandlere.
  6. Godkendte fælgmodeller: Udskiftning med andre godkendte modeller er også en mulighed, hvis man vil ændre udseendet yderligere.
  7. Passende dækstørrelser: Sørg for at vælge dæk, der matcher de valgte fælges størrelse for optimal præstation og sikkerhed.
  8. Køreegenskaber og brændstofforbrug: Valget af fælge kan påvirke både hvordan bilen kører og dens brændstofforbrug.

Valget af fælge bør matche både ens personlige stil og bilens tekniske krav for at sikre den bedste oplevelse med sin Mercedes CLS220 Coupé.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes CLS220 Coupé?

Valg af vinterdæk til en Mercedes CLS220 Coupé er vigtig. Det sikrer, at bilen kører godt om vinteren.

  1. Se efter dæk med godt greb på is og sne. Dette hjælper bilen med at holde sig på vejen.
  2. Vælg dæk med dybe riller. De leder slud og vand væk fra dækket.
  3. Kig efter mærker, der er kendte for kvalitet. Michelin og Continental laver gode vinterdæk.
  4. Sørg for, at dækkene passer til bilens størrelse. Fejl størrelse kan gøre kørslen usikker.
  5. Tjek dækmønsteret. Mønstre designet til sne giver bedre kontrol.
  6. Overvej hvor meget du vil køre om vinteren. Hvis du kører meget, skal du måske have dyrere dæk, der holder længere.
  7. Husk, at nye dæk kan være en god investering for sikkerheden.

Sådan vælger du de rigtige vinterdæk til din Mercedes CLS220 Coupé og sørger for sikker kørsel i det kolde vejr.

Hvor sikker er en Mercedes CLS220 Coupé?

Mercedes CLS220 Coupé har mange sikkerhedsting. Den har Collision Prevention Assist Plus og ESP. Disse ting hjælper med at holde dig sikker, når du kører. Bilen fik 88 point i en test.

Det viser, at den næsten er perfekt sikker.

Denne bil bruger smart teknologi for at beskytte dig. Med aktive sikkerhedsting bliver kørsel mere sikkert. Folk, der køber denne bil, kan føle sig trygge. Den passer godt på sine passagerer.

Hvordan er interiøret i en Mercedes CLS220 Coupé?

Interiøret i Mercedes CLS220 Coupé imponerer med sin gode forarbejdning og høj kvalitet. Sæderne foran har god ben- og hovedplads, hvilket gør dem komfortable for både fører og passager.

Materialerne i kabinen føles luksuriøse, og opbevaringspladserne er både velbyggede og funktionelle. Dette giver en følelse af rummelighed og orden indenfor bilens fire vægge.

Ind- og udstigning kan dog være lidt af en udfordring. Døråbningerne er lave, og siddepositionen er også lav. Dette betyder, at man skal tage et stort skridt for at komme ind eller ud af bilen.

Trods dette mindre besvær, tilbyder interiøret i denne coupé et behageligt miljø under kørslen. Designet tager højde for både praktisk anvendelighed og æstetisk tiltalende detaljer, som sammen skaber en indbydende kabineoplevelse for alle ombord.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes CLS220 Coupé?

En Mercedes CLS220 Coupé har plads til fire personer. Der er to sæder foran og to bagved. Dette gør den god til familier eller små grupper, der ønsker at køre sammen i en elegant bil.

Bagsædet er også designet så det passer til børnesæder for alle aldre. Dette betyder, at man nemt kan sætte børnesæder ind, så børnene sidder sikkert under køreturen.

Hvilket lydsystem har en Mercedes CLS220 Coupé?

Mercedes CLS220 Coupé kommer med et godt lydsystem. Dette giver folk i bilen flot musik og klar lyd. Du kan nyde din yndlingsmusik, når du kører. Lydsystemet er lavet til at passe perfekt til bilens indre rum.

Dette betyder, at lyden spreder sig godt rundt i hele bilen.

Bilen har også muligheder for opgraderinger. Købere kan vælge ekstra udstyr for endnu bedre lyd. Disse valg inkluderer avancerede højttalere og systemer. Så man kan få en endnu dybere og mere fyldig lydoplevelse.

Dette gør køreturen mere behagelig og sjov, især på lange ture.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes CLS220 Coupé?

Ejere af en Mercedes CLS220 Coupé har adgang til flere nyttige apps. Disse apps gør køreoplevelsen bedre og mere personlig.

  1. Mercedes me: Denne app forbinder din bil med din smartphone. Du kan tjekke bilens tilstand, som hvor meget brændstof der er tilbage eller om dørene er låste.
  2. Mercedes-Benz Guides: Her finder du manualer og vejledninger til din bil. Det gør det nemt at lære din bil bedre at kende.
  3. Mercedes-Benz Companion-appen: Denne app hjælper med navigation og kan sende destinationer direkte til bilens Ghk fra din telefon.

Disse apps giver ejere af en Mercedes CLS220 Coupé mulighed for at nyde deres bil endnu mere.

Opdateres softwaren i en Mercedes CLS220 Coupé automatisk?

Software i en Mercedes CLS220 Coupé opdateres ikke automatisk. Ejere skal besøge et værksted for at få opdateret deres bilens software. Dette gælder især for modeller fra 07/2014 - 04/2015.

Det er vigtigt at holde softwaren opdateret for at sikre, at bilen kører optimalt og udnytter de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

For at få den seneste software, skal bilejere kontakte deres nærmeste autoriserede forhandler. Her kan eksperterne sikre, at alt software bliver opdateret korrekt. Dette hjælper med at forbedre bilens præstationer og sikkerhed.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes CLS220 Coupé?

Hvis du køber en Mercedes CLS220 Coupé, kan du vælge mellem mange typer af tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og bedre udstyret.

  1. LED MULTIBEAM-system: Du kan opgradere bilens lys til dette kraftige system. Det giver bedre sigt om natten.
  2. Aktiv parkeringsassistent: Gør det lettere at parkere. Systemet hjælper dig med at finde en plads og styrer bilen på plads.
  3. 360°-kamera: Får overblik hele vejen rundt om bilen. Det gør det nemmere at køre i trange rum.
  4. Adaptiv fartpilot: Holder automatisk afstanden til bilen foran og følger med i trafikken.
  5. Aktiv vognbaneassistent: Hjælper dig med at holde din vognbane, hvis du begynder at glide ud.
  6. Attention Assist: En funktion der advare, når du viser tegn på træthed.
  7. City-Safety-system: Et system designet til at undgå eller formindske skader ved lave hastigheder i bytrafik.
  8. Førerassistentpakke Plus: Et pakke med flere sikkerhedssystemer for endnu bedre beskyttelse.
  9. Multibeam-LED-lys: Tilbyder dynamisk lysjustering baseret på vejforholdene, som kurvelys og adaptiv fjernlysassistent plus.
  10. Anhængertræk: Muliggør transport af trailer eller campingvogn op til en vis vægtgrænse.
  11. Universelle barnesæder: Bagsædet er designet så det passer til barnesæder for alle aldre.
  12. Miljøvenlig teknologi: Bilen bruger AdBlue for at mindske skadelige emissioner.

Disse valgmuligheder giver ejeren af en Mercedes CLS220 Coupé mulighed for at opgradere sikkerheden, komforten og ydeevnen efter egne ønsker og behov.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes CLS220 Coupé?

Mercedes CLS220 Coupé kommer med en masse teknologi. Den har en ni-trins automatgearkasse, som gør kørslen glat. Bilen bruger også sikkerhedsteknologier som Collision Prevention Assist Plus og træthedsovervågning.

Der er også mulighed for at få krydsassistent, fodgængergenkendelse, blindvinkelsassistent og trafikskiltgenkendelse.

For lys, LED er standard, men man kan opgradere til LED MULTIBEAM. Bilen har også aktiv parkeringshjælp og et 360° kamera. For at passe på miljøet, bruger bilen et urinstødsystem kaldet AdBlue, som mindsker skadelige emissioner.

Med alt dette teknologi forsøger Mercedes CLS220 Coupé at gøre kørslen sikker og behagelig for alle.

Hvad koster en Mercedes-Benz CLS Coupé 220 BlueTEC 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes CLS220 koster i 2024 ca. fra 4.680 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes CLS220 Coupé til service?

En Mercedes CLS220 Coupé skal have et lille tjek hver 25.000 km eller en gang om året. Denne bil kræver også et større tjek hver 50.000 km eller hvert andet år. Dette sikrer, at bilen kører godt og undgår store problemer.

Det er vigtigt for ejere at følge disse serviceintervaller for at holde deres bil i topform.

Hvilke dele på en Mercedes CLS220 Coupé går mest i stykker?

Købere skal vide, at visse dele på en Mercedes CLS220 Coupé er mere udsatte for slid. Disse dele kan ofte kræve reparation eller udskiftning.

  1. Bremser: De arbejder hårdt og slides med tiden. Dette gælder især skiver og klodser.
  2. Elektronik: Systemer som infotainment og navigation kan have fejl.
  3. Motordele: Turboen kan gå i stykker, hvilket påvirker bilens kraft.
  4. Transmission: Den automatiske gearkasse kan opleve problemer, som påvirker skift af gear.
  5. Styretøj: Delene her kan blive slidte, hvilket gør styringen mindre præcis.
  6. Udstødningssystem: Det kan ruste eller få huller over tid.
  7. Luftaffjedring: Denne teknologi giver en glat tur men kan fejle og er dyr at reparere.
  8. Dæk: Selvom ikke unikt for denne bil, skal dæk udskiftes regelmæssigt pga. slid.

At holde øje med disse dele kan hjælpe ejere med at undgå store reparationer senere hen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes CLS220 Coupé?

Garantien på en Mercedes CLS220 Coupé varer i to år. Der er ingen grænse for, hvor mange kilometer man kan køre i denne periode. Dette betyder, at ejere af bilen kan føle sig sikre, for hvis der sker noget med bilen, dækker garantien reparation eller udskiftning af dele, uden at det koster ekstra.

Denne tryghed er vigtig for dem, der kører meget og ønsker at undgå uventede udgifter.

Hvad dækker garantien på en Mercedes CLS220 Coupé?

Garantien på en Mercedes CLS220 Coupé sikrer bilen i to år uden at tælle kilometer. Det betyder, at ejeren kan køre så meget de vil, og garantien dækker stadig. Denne garanti omfatter fejl på bilens dele fra fabrikken, hvilket giver ro i sindet for ejeren.

Da bilen har en stærk 2.2-Liter dieselmotor med en kæde i stedet for et tandrem, sparer ejeren også penge. Normalt kræver tandremme dyre skift, men med denne kædeteknologi er det ikke nødvendigt.

Garantien sørger for tryghed ved at dække disse vitale dele uden ekstra omkostninger.

Servicebehovet for en Mercedes CLS220 Coupé er godt defineret, hvilket hjælper ejere med at holde deres bil i topform. En mindre service kræves hvert år eller efter hver 25.000 km kørt, og en større service hvert andet år eller efter 50.000 km.

Selvom disse services ikke er dækket af garantien, viser det klare planen for vedligeholdelse, som bidrager til at forhindre større problemer i fremtiden. Dette understøtter bilens langsigtede ydeevne og pålidelighed, hvilket er væsentligt for ejere der vægter kvalitet og driftssikkerhed højt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.37.00

Opdateret 10.09.2024, 14.37.00

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel