Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz EQS 580 Electric Art 4MATIC (Årgang 10/2021 - 04/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz EQS 580 Electric Art 4MATIC (10/2021 - 04/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz EQS580?

Før du køber en Mercedes-Benz EQS580, skal du vide, at den er en kraftfuld elbil med 385 kW/523 hk. Denne model er skabt til eldrift fra bunden. Den bruger 23,3 kWh per 100 km og kan køre op til 530 km på en opladning.

Dens design med en cw-værdi på 0,2 hjælper med at skære ned på luftmodstand, så du kan køre hurtigere uden at bruge mere strøm. EQS580 er meget sikker og har fået 96% af de mulige point for passagersikkerhed.

Denne bil er dyr i forsikring med høje klasser i ansvar og kaskoforsikring. Det er vigtigt at have dette i tankerne sammen med bilens pris og driftsomkostninger. EQS580 byder på luksus med funktioner som panorama el-skydetag, augmented reality til navigation, og et Burmester® lydsystem.

Hvis du vil have en bil der skiller sig ud og giver en premium køreoplevelse, er EQS580 et godt valg. Men husk på omkostningerne ved forsikring og vedligeholdelse før du beslutter dig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes EQS580?

Mercedes-Benz EQS 580 Electric Art 4MATIC viser vejen for elbiler. Den kombinerer luksus med den nyeste teknologi. Her er de varianter, du kan vælge imellem:

  1. Standard Variant: Den første udgave har alt, hvad man kan ønske sig af en luksus elbil. Med et kraftfuldt batteri på 107,8 kWh og to motorer tilbyder den stærk køreoplevelse.
  2. Electric Art Line: Denne variant fokuserer på unikt design og kunstneriske detaljer indvendigt som udvendigt. Det er en blanding af teknologi og stil.
  3. AMG-Line: For dem der søger ekstra ydeevne og sportslige detaljer, er AMG-linjen vejen at gå. AMG-varianten tilføjer sportssæder, specifikke stylingelementer og øget dynamik.
  4. Edition 1: En begrænset førsteudgave med eksklusive detaljer både indvendigt og udvendigt. Denne særlige model kommer ofte med unikke farver og udstyrspakker ikke fundet i andre versioner.
  5. 4MATIC All-Wheel Drive: Mens alle EQS 580-modeller har firehjulstræk som standard, understreger denne betegnelse systemets avancerede evne til at styre kraftdistribution mellem hjulene for optimal trækkraft i alle situationer.
  6. Med Førerassistentpakke Plus: Tilføjer avancerede førerassistentsystemer som aktiv fartpilot og aktiv styringsassistent for en sikrere køretur.
  7. Med MBUX Augmented Reality for Navigation: En særlig tilføjelse, der projicerer navigationsoversigter over den virkelige verden via bilens skærme, hvilket gør det lettere at følge ruter.
  8. Med Digital Light Pakken: Inkluderer innovativ belysningsteknologi som projicerer oplysninger direkte på vejen foran bilen, hvilket øger sikkerheden under kørsel om natten.
  9. Bagsædepakken giver ekstra komfort til passagererne bagtil med fritstående tablets og massagefunktion i sæderne.
  10. Smartphone Integrationspakke tillader nem tilslutning af din smartphone til bilens systemer for brug af apps på hoveddisplayet uden besvær.

Hver variant af Mercedes-Benz EQS 580 Electric Art 4MATIC er lavet for at matche forskellige ønsker og behov hos bilejere, fra performance-orienterede købere til dem, der værdsætter luksusdetaljer eller avanceret teknologi.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes EQS580?

Fordele Ulemper
- Imponerende aerodynamisk design med lav cw-værdi på 0,2. - Dårlig rundsynlighed.
- Lavt forbrug på 23,3 kWh/100 km. - Høj pris.
- Rækkevidde på op til 530 km.
- Rummeligt og variabelt bagagerum.
- Imponerende kørekomfort.
- Avanceret infotainmentsystem.
- Batterikapacitet på 107,8 kWh med mange opladningsmuligheder.

Hvordan klarer Mercedes EQS580 sig i test?

Mercedes EQS580 scorer højt i flere tests. Den får 79 point og fire ud af fem stjerner i ADAC Ecotest. Dette viser, at bilen er god til at skåne miljøet. For sikkerhed gør den det også godt.

Den opnår 91% af de mulige point for børnesikkerhed ifølge A NCAP-standard. For passagersikkerhed får den 96% af de mulige point. Dette betyder, at både voksne og børn er godt beskyttet i bilen.

Men EQS580 har et problem med synlighed. I ADAC udsynstest viser testen, at de brede dørstolper og de faste nakkestøtter på bagsæderne gør det svært at se ud af bilen.

Dette kan gøre det sværere at køre sikkert. Trods dette viser tests, at Mercedes EQS580 er en sikker og miljøvenlig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes EQS580?

Købere af elbiler ser ofte efter alternativer til Mercedes EQS580. Her er en liste over biler, der kan sammenlignes med den.

  1. Tesla Model S: Denne bil er kendt for sin lange rækkevidde og hurtige acceleration. Den har også en stor skærm inde i kabinen.
  2. Audi e-tron GT: Denne bil byder på luksus og ydeevne. dens design og komfort er på højde med Mercedes.
  3. Porsche Taycan: Porsche tilbyder sportslighed sammen med elektrisk effektivitet. dens ydeevne på vejen er imponerende.
  4. BMW iX: BMW's svar på en luksuriøs elbil med god plads indeni og avanceret teknologi.
  5. Lucid Air: En nykommer, der skubber grænser for rækkevidde og ladetiden ned. dens interiør er rummeligt og veludstyret.
  6. Jaguar I-PACE: Jaguar kombinerer smukt design med elektrisk kraft, hvilket giver en sjov køreoplevelse.

Disse biler tilbyder alle noget unikt for købere, der ønsker et alternativ til Mercedes EQS580.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz EQS580

En Mercedes-Benz EQS580 Electric Art 4MATIC kan køre 530 km på en opladning. Dette er testet af ADAC Ecotest. Bilen har et stort batteri på 107,8 kWh. Det betyder, at du kan køre langt uden at skulle oplade bilen ofte.

God for dem, der vil have en bil, der kan køre langt.

Denne bil kan oplades ret hurtigt. Med en 22 kW oplader tager det cirka 5,5 timer at lade batteriet helt op. Hvis du bruger hurtigopladning, kan du få batteriet fra 10% til 80% på omkring en halv time.

Det gør EQS580 god til lange ture, hvor du hurtigt vil videre efter en kort pause.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz EQS580?

Batteriet i Mercedes-Benz EQS580 er på 107,8 kWh. Dette store batteri gør, at bilen kan køre langt på en opladning. For dem der tænker på opladning, tager det omkring 5,5 timer at lade batteriet op med en 22 kW-lader.

Hvis man bruger hurtigopladning, kan man lade fra 10 til 80 procent på omkring en halv time. Dette gør EQS580 til et godt valg for lange ture.

Hvordan lader man en Mercedes EQS580?

For at lade en Mercedes EQS580 skal man bruge et ladekabel. Man kan vælge forskellige måder at gøre det på, alt efter hvad man har til rådighed.

  1. Brug en hjemmeopladningsstation til daglig opladning. Denne metode tager omkring 5,5 timer for en fuld opladning med en 22 kW-oplader.
  2. Tilslut til offentlige ladestationer for hurtigere opladning. En ladning fra 10% til 80% kan gøres på cirka 30 minutter med hurtigladere.
  3. Anvend standard ladekabler som følger med bilen for tilslutning til almindelige stikkontakter, men være klar over at dette er den langsomste metode.
  4. Overvej muligheden for mobil opladningsservice i nødsituationer eller når adgangen til ladestationer er begrænset.
  5. Vær opmærksom på stiktypen og strømstyrken i det område du befinder dig for at sikre korrekt opladning uden skader på bilens batteri.
  6. Husk at opladningstiden varierer afhængigt af flere faktorer såsom stiktype, kabler og strømkilde.

Disse trin viser hvordan man holder sin EQS580 kørende ved hjælp af forskellige opladningsmetoder og -muligheder.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz EQS580?

At lade en Mercedes-Benz EQS580 kræver forskellig tid afhængig af opladeren. Med en 22 kW hjemmeoplader tager det omkring 5,5 timer at få bilbatteriet helt fyldt op. Hvis man bruger en hurtigladestation, kan man oplade bilbatteriet fra 10 til 80 procent på cirka 30 minutter.

Dette gør Mercedes-Benz EQS580 praktisk for både daglig brug og længere ture, hvor hurtig opladning er nødvendig.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz EQS580?

Mercedes-Benz EQS580 har to elektriske motorer. En sidder foran, og en sidder bagpå bilen. De arbejder sammen og giver en stor kraft. Sammen kan de lave op til 385 kW, det er omtrent 523 heste.

De gør bilen rigtig hurtig. Fra stillestående til 100 km/t tager det kun 4,3 sekunder.

Disse motorer kan også lave et drejningsmoment på 858 Nm. Det hjælper bilen med at køre hurtigt op i fart. EQS580 kan nå en tophastighed på 210 km/t. Så den er ikke bare stærk, men også hurtig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz EQS580?

En Mercedes-Benz EQS580 har en kraftfuld motor. Denne bil når op på 523 hestekræfter. Den har to elektriske motorer, som tilsammen giver denne store kraft. Med så mange hestekræfter kan man nyde en hurtig og glidende køretur.

Kraften fra motoren sikrer også, at bilen kan køre langt og hurtigt uden problemer. Dette gør EQS580 til et godt valg for dem, der ønsker styrke og ydeevne i deres bil.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz EQS580?

Mercedes-Benz EQS580 kan køre op til 210 km/h. Denne hurtige bil passer godt til dem, der vil have fart og luksus. Med to elektriske motorer har bilen også kraft. Den samlede effekt er op til 385 kW/523 hk.

Det gør Mercedes-Benz EQS580 stærk og hurtig. Den når 0-100 km/h på kun 4,3 sekunder. Denne bil viser, at elektriske køretøjer kan være både hurtige og komfortable.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes EQS580?

En Mercedes EQS580 er en stor bil. Den har plads til mange ting og mennesker. Den er lang, bred og har en højde, der gør den rummelig indeni. Dens størrelse hjælper med at give en god køreoplevelse.

Den har også et stort bagagerum, så du kan have meget med dig. Bagagerummet kan blive endnu større, hvis du lægger sæderne ned. Dette gør bilen god til lange ture, hvor du skal have meget med.

Den kan dog være svær at parkere på små steder, fordi den er så stor. Men den har teknologi, som hjælper dig med at køre og parkere. Dette gør den både praktisk og behagelig.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes EQS580?

Bagagerummet i en Mercedes EQS580 kan holde op til 475 liter. Hvis du lægger bagsæderne ned, bliver der plads til meget mere, helt op til 1.550 liter. Dette giver god plads til bagage på lange ture.

Der er også smarte kroge og en særskilt opbevaringsplads med net, hvilket gør det nemmere at holde orden i dine ting. For at gøre det lettere at se i mørket, er der LED-belysning i bagagerummet.

Men pas på, for når du åbner bagklappen, kan rullecoveret røre ved bilens paneler. Med en nyttelast på 543 kg kan denne bil bære en del vægt.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes EQS580?

Man kan få anhængertræk på en Mercedes EQS580. Denne bil har en kapacitet til at trække op til 750 kg. Det betyder, at du kan bruge din EQS580 til at trække mindre trailere eller cykelholdere.

Dette er nyttigt for dem, der har brug for ekstra transportmuligheder. Husk bare, at du ikke kan trække meget tunge ting med denne bil på grund af dens begrænsning på 750 kg. Dette er vigtigt at overveje, før du beslutter dig for anhængertræk som en del af din bil.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Mercedes EQS580?

Mercedes EQS580 kan trække op til 750 kg. Dette er vigtigt at vide, hvis du planlægger at bruge bilen til at trække f.eks. en trailer. Den begrænsede trækkapacitet betyder, at den ikke er ideel til meget tunge laster.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes EQS580?

Fælge til en Mercedes EQS580 er designet til at matche bilens luksus og teknologi. Købere kan vælge mellem mange forskellige designs og størrelser.

  1. Fælge fås i størrelser fra 19 til 22 tommer. Dette giver køberen mulighed for at finde det perfekte match til bilens udseende og kørestil.
  2. Der er et bredt udvalg af fælgdesigns. Fra klassiske til mere moderne looks, alt efter kundens smag.
  3. For dem, der ønsker et unikt look, tilbyder Mercedes skræddersyede fælge. Kunden kan selv bestemme design og finish.
  4. Tilbehør som fælgbeskyttelse og dæktryksovervågningssystemer kan også tilføjes. Disse muligheder beskytter fælgene og sikrer optimal ydeevne.
  5. Valg af fælge påvirker køreegenskaberne og komforten i bilen. Det er vigtigt at vælge den rette type, der passer til bilens specifikationer.
  6. At vælge de rigtige fælge sikrer også bedre håndtering af bilen under forskellige køreforhold.

Ved valg af fælge skal man tage højde for både stil, funktionalitet, og hvordan de passer med EQS580'ens avancerede teknologi og luksuriøse udseende.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes EQS580?

At vælge de rette vinterdæk til din Mercedes EQS580 er vigtigt for sikkerheden og ydeevnen i koldt vejr. Her er en liste over tips til at finde de bedste dæk:

  1. Søg efter dæk mærket med M+S (mud and snow), hvilket betyder, at de er designet til at klare sig godt i både mudder og sne.
  2. Vælg dæk med en snesymbol - markering, også kendt som 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Dette viser, at dækkene opfylder specifikke krav til snepræstation.
  3. Overvej dækstørrelse nøje. Mercedes EQS580 har specifikke anbefalinger for dækstørrelser for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.
  4. Tjek anmeldelser og testresultater for vinterdæk fra pålidelige kilder. Se efter dæk, der klarer sig godt i tests for greb på sne og is samt bremseevne.
  5. Overvej premium mærker som Michelin eller Bridgestone, der ofte udvikler dæk specifikt designet til luksusbiler som Mercedes EQS580.
  6. Husk også på mønsterdybden; nye vinterdæk har typisk en mønsterdybde på mellem 8 - 9 mm, men det anbefales ikke at køre med mindre end 4 mm dybde i vinterperioden.
  7. Overvej hvor du bor og kører mest. Hvis du ofte kører i områder med hård vinter, kan det være værd at investere i dæk af højere kvalitet, der kan klare ekstreme vejrforhold.
  8. Tænk på komfort og støjniveauet fra dækkene. Nogle vinterdæk er mere stille end andre, hvilket kan gøre lange ture mere behagelige.

Disse tips hjælper dig med at vælge de rette vinterdæk til din Mercedes EQS580 og sikrer god præstation hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en Mercedes EQS580?

En Mercedes EQS580 er meget sikker. Den får 96% af de point, der er mulige for at beskytte voksne i bilen. For børn får den 91% af de point, der kan opnås. Den passer også godt på dem udenfor bilen, med 76% af de mulige point for fodgængersikkerhed.

Bilens forsikring ligger højt, hvilket viser dens værdi og sikkerhedsniveau.

Denne bil har mange systemer for at holde dig sikker. Den har airbags foran og ved siden af dig, og en airbag i midten mellem fører og passager. Der er også systemer som ESP og advarsler, hvis du er for tæt på bilen foran eller ved at skifte vognbane uden at ville det.

Alt dette hjælper med at gøre en Mercedes EQS580 til et sikkert valg.

Hvordan er interiøret i en Mercedes EQS580?

I en Mercedes EQS580 finder man et luksusindretning. Hele instrumentpanelet er dækket af et stort glaspanel, som de kalder for Hyperskærm. Dette inkluderer tre skærme, der gør det nemt at styre bilens funktioner.

Touchscreen er standard, og man kan tilkøbe ekstra underholdningssystemer og et kvalitetsmusiksystem fra Burmester. Styringen sker let via multifunktionsrattet, der har berøringsflader.

Materialerne indeni er af høj kvalitet. Der er brugt fine materialer overalt, men nogle synes ikke, det lever helt op til de allerhøjeste standarder for detaljer. Sæderne er komfortable, og man kan nemt finde en god siddeposition med det elektrisk justerbare førersæde med hukommelse.

Kombiinstrumentet bag rattet er digitalt og let at aflæse. Bilen har også lydsystem, FM/DAB-radio, og understøttelse af både Apple CarPlay og Android Auto, hvilket gør det nemt at forbinde smartphones.

Kørslen bliver ekstra behagelig med luftaffjedring og adaptive støddæmpere.

Hvor mange personer er der plads til en Mercedes EQS580?

En Mercedes EQS580 har plads til fem personer. Den er stor og har meget plads til benene og hovedet. Dette gør bilen god til lange ture med familie eller venner. Passagererne vil sidde bekvemt, også på lange rejser.

Bilen er designet til at give en komfortabel oplevelse for alle inde i bilen. Med fem sæder er Mercedes EQS580 et godt valg for dem, der ofte kører med flere personer.

Hvilket lydsystem har en Mercedes EQS580?

Mercedes EQS580 kommer med et standard audiosystem og FM/DAB-radio. Vil du have bedre lyd, kan du vælge et Burmester surround sound-system. Det koster ekstra, men giver topklasse lyd i bilen.

Dette system er kendt for sin rene og klare lydkvalitet, som gør musik og radio til en lækker oplevelse. For dem, der elsker musik, er det en god mulighed at overveje.

Du kan nemt opgradere lyden i din EQS580 med dette system. Det gør ture i bilen mere behagelige, især på lange rejser. Med Burmester får du lyd, der fylder hele bilen.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes EQS580?

EQS580 ejere har adgang til en række nyttige apps. Disse apps gør hverdagen lettere og kørerturen sjovere. Her er de vigtigste:

  1. Mercedes me-appen: Giver mulighed for at låse bilen op og låse den igen, overvåge opladning og styre klimaanlægget fra din telefon.
  2. Mercedes-Benz Navigation-app: Tilbyder avanceret vejledning og planlægning af ruter, så du nemt kan finde vej.
  3. Mercedes Me Charge-app: Hjælper med at finde ladestationer nær dig og betale for opladningen gennem appen.
  4. EQ Ready-app: Analyserer dine kørevaner for at se, om en elektrisk bil som EQS580 passer til dit daglige behov.
  5. Mercedes-Benz Companion-app: Forbinder din smartphone med din bil, så du kan styre funktioner som opvarmning eller musikvalg udenfor bilen.
  6. Mercedes me Store-app: Giver adgang til at købe og downloade nye tjenester eller apps direkte til din bil, hvilket udvider dens funktionaliteter.
  7. Apps fra tredjeparter: EQS580 understøtter også populære streamingtjenester for musik, stemmestyring og parkeringshjælp gennem integration med biltjenester.

Disse apps bidrager alle til en mere tilkoblet og bekvem oplevelse i EQS580.

Opdateres softwaren i en Mercedes EQS580 automatisk?

Softwaren i en Mercedes EQS580 bliver opdateret automatisk. Denne bil kan få nye opdateringer direkte sendt og installeret uden, at ejeren behøver gøre noget. Det betyder, at bilens systemer som MBUX navigation premium, infotainment, og sikkerhedsfunktioner som active lane keeping assist altid er opdaterede.

Denne smarte funktion sørger for, at bilen ikke bliver forældet teknologisk og giver en bedre køreoplevelse.

Den trådløse opdatering gør det let for ejere at have den nyeste teknologi. Opdateringer kan være til ydeevne, sikkerhed eller komfortsæder og andre dele af bilen. Dette holder Mercedes EQS580 i topform uden besvær for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes EQS580?

Mercedes EQS580 tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle valgmuligheder, som kan gøre din bil endnu bedre.

  1. LED - forlygter med avanceret teknologi forbedrer synligheden om natten.
  2. Parkeringssystemer inkluderer parkeringsassistent og et kamera hele vejen rundt. Disse hjælper dig med at parkere uden besvær.
  3. En stor 12,8 - tommers skærm i midten giver let adgang til bilens funktioner.
  4. Luftaffjedring justerer bilen efter vejen og giver en glat kørsel.
  5. Underholdningssystemet og Burmester - lydsystemet giver fantastisk lyd på turene.
  6. Elektrisk justerbart førersæde med hukommelse sikrer, at du altid sidder godt.
  7. Keyless Go betyder, at du kan starte bilen uden nøgle.
  8. Ambientebelysning premium skaber en hyggelig stemning indeni bilen.
  9. Færdselstavleassistent holder øje med vejskilte for dig.
  10. AMG udvendigt pakke giver din bil et sporty look.
  11. Nappalæder i farverne macchiatobeige/spacegrey tilføjer luksus indeni.

Disse valgmuligheder gør det muligt for ejere at skræddersy deres EQS580 efter personlig smag og behov.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes EQS580?

En Mercedes EQS580 bruger mange smarte teknologier. Den har for eksempel en varmepumpe, der gør, at bilen bruger mindre strøm, når det er koldt. Derudover har den noget, der hedder Lyspakke.

Denne pakke inkluderer ting som LED-fjernlys og opvarmede sprinklerdyser. Disse gør køreturen sikrere og mere behagelig. Bilen kan også åbne dørene for dig automatisk og lader dig komme ind uden nøgle.

Takket være luftaffjedring med adaptive dæmpere, kører bilen super godt, selv på ujævne veje.

Bilen har to motorer, der tilsammen giver meget stærk kraft - op til 523 heste og et stort drejningsmoment på 858 Nm. Dette betyder, at bilen er meget hurtig og reagerer godt, når du træder på speederen.

Teknologierne i en EQS580 gør den ikke kun sjov og nem at køre, men også effektiv og sikker. Denne bil viser virkelig, hvad moderne teknologi kan gøre for køreoplevelsen.

Hvad koster en Mercedes-Benz EQS 580 Electric Art 4MATIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz EQS 580 Electric Art 4MATIC koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Mercedes EQS580 til service?

En Mercedes-Benz EQS 580 Electric Art 4MATIC skal til service første gang efter 2 år eller 40.000 km, hvad end der kommer først. Derefter skal bilen til service hvert 2. år eller ved hver 40.000 km.

Dette sikrer, at din bil kører godt og sikkert. Det er vigtigt for ejere at følge disse intervaller for at undgå problemer med bilen.

Hvilke dele på en Mercedes EQS580 går mest i stykker?

Mercedes EQS580 er en topmodel, men nogle dele kan gå i stykker. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Skærme til infotainment-systemet - De store skærme kan fejle og kræver ofte reparation eller udskiftning.
  2. Batteri - Bilens hjerte, batteriet, kan miste sin kapacitet hurtigere end forventet, hvilket påvirker rækkevidden.
  3. Elektriske sæder - Justerbare førersæder med hukommelse kan opleve tekniske fejl.
  4. Sensorer til autopilot - Systemerne bag selvkørende funktioner kan blive defekte, især sensorerne rundt om bilen.
  5. Dæktryksmålere - Varslingsmekanismerne for dæktryk går ofte i stykker og giver falske advarsler.
  6. Bremser - Selvom pedalens følelse er blevet forbedret, kan bremsesystemet stadig give problemer med slid over tid.
  7. Lyssystemer - Ambiente belysning og andre lysfunktioner indeni bilen kan fejle og kræver udskiftning.
  8. Ladeport - Stikket til opladning af bilen kan blive løst eller stoppe med at virke korrekt efter flere brug.

Disse problemer viser, at selv luksusbiler som Mercedes EQS580 har dele, der ikke holder evigt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes EQS580?

Garantien på en Mercedes EQS580 dækker forskellige dele af bilen i varierende perioder. For batteriet og drivlinjen, som er hjertet i den elektriske bil, gælder der en særlig garantiperiode.

Denne periode er fastsat ud fra bilens tekniske specifikationer. Det betyder, at hvis der opstår problemer med batteriet eller drivlinjen inden for denne tid, kan du få det repareret eller udskiftet uden ekstra omkostninger.

Batteriets kvalitet og klimatiseringsegenskaber er også under denne garanti. Størrelsen og den anvendelige kapacitet på batteriet er vigtige faktorer, som garantien dækker. Hvis batteriet ikke kan holde på sin kapacitet som lovet, vil garantien træde i kraft.

Den præcise længde på garantiperioden og detaljerne omkring, hvad den dækker, kan du finde i din bil's manual eller ved at kontakte en forhandler.

Hvad dækker garantien på en Mercedes EQS580?

Garantien på en Mercedes EQS580 sikrer mod fejl og mangler. Dette omfatter bilens batteri og vigtige dele, som hjælper din bil med at køre. Garantiperioden beskytter køberen for en bestemt tid.

Den dækker ikke skader fra uheld eller forkert brug af bilen. Dette hjælper ejere til at føle sig trygge, når de kører deres bil.

Batteriet i bilen har også sin egen garanti. Det betyder, at hvis batteriet mister for meget kapacitet, kan det blive skiftet under garantien. Det er godt at vide for dem, der køber en EQS580, da batteriet er en stor del af bilens værdi.

Denne del af garantien viser Mercedes' tillid til deres elektriske biler.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.31.54

Opdateret 10.09.2024, 14.31.54

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel