Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC (Årgang 07/2014 - 04/2015)

Købsguide: Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC (07/2014 - 04/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC?

Købere skal vide, at Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC har en kraftig dieselmotor på 204 hestekræfter. Denne bil kan køre omkring 1.070 km på en fuld tank, der rummer 59 liter.

Med en ni-trins automatisk gearkasse gør denne model turen glat og behagelig. Bilen kommer med gode sikkerhedsfunktioner og giver fin udsyn. Men det er vigtigt at huske på, at dieselmodellen har højere årlige køretøjsafgifter.

Købere bør tænke over disse detaljer, før de beslutter sig for at købe denne model.

CLS Shooting Brake produceredes mellem juli 2014 og april 2015. Dette betyder, at bilen nu er tilgængelig som brugt. At vælge denne bil giver ejere glæden ved at køre en luksusbil med masser af plads og komfort.

Den lange rækkevidde på en tankfuld gør den ideel til lange ture. Dog skal potentielle købere være opmærksomme på de årlige omkostninger forbundet med en dieselbil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes CLS250?

Mercedes CLS250 kommer i forskellige motorvarianter. CLS250 BlueTEC 9G-TRONIC er en model mange vælger. Den har en dieselmotor med 204 hestekræfter. Motoren arbejder sammen med en ni-trins automatisk gearkasse.

Mercedes har lavet denne variant for dem, der vil have god ydelse og økonomi.

Alle CLS250 modeller tilbyder avancerede funktioner som automatisk start/stop. Dette hjælper med at spare brændstof. Selvom modellen har høje årlige køretøjsafgifter, forventer mange at dens værdi holder sig godt over tid.

Mercedes giver også mange muligheder for at skræddersy bilen med forskelligt udstyr og teknologi.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes CLS250?

Fordele Ulemper
- Imponerende lavt brændstofforbrug på 5,5 liter diesel pr. 100 kilometer - Mangler beskyttelse mod fejltankning
- Høj kvalitet og rummelighed i interiøret - Begrænset bagagerum til en stationcar
- Høj kvalitet, komfort og velfungerende motor-/transmissionssystem - Meget lave nakkestøtter
- Passer til familier, bykørsel, ældre, langdistancekørsel og transport af gods - Tilbyder måske ikke den bedste værdi for pengene

Hvordan klarer Mercedes CLS250 sig i test?

Mercedes CLS250 Shooting Brake får ros for sin diesel motor og ni-trins automatgearkasse. Den giver en glat kørsel med god acceleration. Tester fremhæver også bilens lave brændstofforbrug på 5,5 liter pr.

100 kilometer, som gør den økonomisk i drift. LED forlygter og muligheden for avanceret LED MULTIBEAM lys system får også pluspoint. Disse egenskaber bidrager til en positiv oplevelse bag rattet.

På den anden side kritiseres Mercedes CLS250 for høje faste omkostninger. Forsikringsklassifikationen og de årlige køretøjsafgifter for dieselmodellen er højere end gennemsnittet.

Selvom bilen klarer sig godt i test på mange punkter, er de høje omkostninger noget, potentielle købere skal overveje.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes CLS250 Shooting Brake?

BMW 5-serie Touring og Audi A6 Avant er gode valg, hvis du overvejer noget lignende Mercedes CLS250 Shooting Brake. Disse biler tilbyder en lignende blanding af ydelse, luksus og funktionalitet.

De har også kraftige motorer og en rummelig kabine. Volvo V90 er et andet alternativ, der kombinerer stil med sikkerhed og komfort. Alle disse modeller giver dig mulighed for at nyde kørslen med masser af plads til familie og bagage.

Audi A6 Avant og BMW 5-serie Touring er også kendt for deres høje kvalitet i interiøret og avanceret teknologi. Volvo V90 skiller sig ud med sit fokus på sikkerhed og skandinavisk design.

Hvis miljøet er vigtigt for dig, har disse mærker også modeller, der bruger mindre brændstof eller er hybridbiler. De giver gode alternativer til købere, der leder efter en bil med både stil og substans.

Hvor langt kører Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC bruger 5,5 liter diesel for hver 100 kilometer den kører. Den har en tank, der normalt kan tage bilen omkring 1.070 kilometer før den skal fyldes op igen.

Vælger man en større tank på 80 liter, kan bilen køre over 1.450 kilometer. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker at køre langt uden at stoppe for at tanke så ofte.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC?

Denne bil har en kraftig dieselmotor på 204 hestekræfter. Motoren er koblet til en ni-trins automatgearkasse. Den bruger AdBlue indsprøjtning for at gøre udstødningen renere. Dette hjælper med at holde luften ren ved at mindske skadelige stoffer fra bilens udstødning.

Bilen kører på diesel, hvilket er godt for dem, der vil spare penge på brændstof. Gearkassen skifter hurtigt og glat, så turen bliver behagelig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC har imponerende 204 hestekræfter. Den kraft kommer fra en motor, som arbejder sammen med en avanceret ni-trins automatisk gearkasse.

Disse detaljer sørger for en stærk og jævn kørsel. Bilen blev lavet mellem juli 2014 og april 2015, hvilket betyder, at den kombinerer moderne teknologi med erfaring fra Mercedes-Benz.

Kraften i motoren gør denne bil til et godt valg for dem, der søger ydeevne og kvalitet.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC?

Tophastigheden for denne bil er X km/t. Denne hastighed viser, hvordan bilen kan præstere på vejen. Med sin kraftfulde motor og avancerede teknologi, sikrer den en hurtig og glidende køretur.

Købere, der vælger denne model, får en bil, der kan håndtere høj fart med lethed. Denne egenskab gør Mercedes CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC til et godt valg for dem, der ønsker fart og komfort i ét.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC når 0 til 100 km/t hurtigt. Den bruger kun 7,8 sekunder. Denne bil har en kraftig dieselmotor med 204 hk og en ni-trins automatgearkasse.

Disse ting gør bilen hurtig. Den gode gearkasse hjælper også bilen med at køre glat. Dette betyder, at du kan komme hurtigt op i fart uden problemer.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Mercedes CLS250 Shooting Brake har en længde på 4,95 meter. Bilen er 1,88 meter bred og 1,41 meter høj. Dette gør den til en ret stor bil med god plads indeni. Bagagerummet er også rummeligt og kan holde meget bagage.

Med disse mål passer bilen godt til familier eller dem, der har brug for meget plads.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Bagagerummet i en CLS250 Shooting Brake fra Mercedes har god plads. Med sæderne oppe er der 380 liter til tasker. Fjerner man dækslet, vokser rummet til 655 liter. Skubber man sæderne ned og fylder op til taget, bliver der hele 1.355 liter plads.

Dette gør bilen praktisk for dem, der skal have meget med på tur. Bagagerummet er let at bruge, med en lav kant, så tunge ting er nemme at læsse i.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Ja, det er muligt at tilføje et anhængertræk til en Mercedes CLS250 Shooting Brake. Bilen kan trække hele 2.100 kg hvis traileren har bremser.

Hvad må en Mercedes CLS250 Shooting Brake trække på anhængertrækket?

En Mercedes CLS250 Shooting Brake kan trække op til 2100 kg. Dette er vigtigt for folk, der skal bruge bilen til at trække tunge ting som en båd eller en campingvogn. Det viser, at Mercedes CLS250 Shooting Brake er stærk og kan håndtere store opgaver.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Man kan finde mange forskellige fælge til Mercedes CLS250 Shooting Brake. Disse inkluderer aluminiumsfælge og letvægtsfælge, som er meget populære. Størrelserne og stilarterne varierer, så man har gode muligheder for at vælge noget, der passer perfekt til bilen.

Man kan købe disse fælge fra både forhandlere og specialbutikker. Det er en god idé at vælge fælge, som matcher bilens design og køreegenskaber.

Når vinteren kommer, bør ejere overveje at skifte til vinterfælge. Disse er bedre egnet til at klare glatte og kolde veje. Vælg altid fælge baseret på bilens specifikationer for at få den bedste køreoplevelse.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Til en Mercedes CLS250 Shooting Brake er det vigtigt at vælge vinterdæk, der passer til bilens ydeevne og størrelse. Gode vinterdæk skal kunne klare våde og glatte veje. De skal have dybe riller, der kan fjerne slud og sne.

Dæk som Michelin X-Ice eller Continental WinterContact er gode valg. Disse dæk giver et godt greb og sikrer, at bilen holder sig på vejen, selv i dårligt vejr.

Købere skal også tænke på dækkets størrelse. Den korrekte størrelse står i bilens manual eller på siden af de nuværende dæk. At vælge den rigtige størrelse sikrer, at dækkene passer perfekt, og at bilen kører, som den skal.

Husk at tjekke lufttrykket regelmæssigt om vinteren for at få det bedste ud af dine vinterdæk.

Hvor sikker er en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

En Mercedes CLS250 Shooting Brake har mange sikkerhedsfunktioner. Den kommer med airbags foran og ved siden og en ekstra airbag til knæene for føreren. Man kan også vælge airbags til dem, der sidder bag i.

Bilens Pre-Safe System, Pre-Safe-Plus, Mercedes Notrufsystem, døsighedsdetektion og blindvinkelassistent hjælper med at beskytte passagererne.

Til trods for de mange sikkerhedsforanstaltninger, er forsikringen for denne bil dyr. Klassificeringen for ansvar og fuld kasko viser, at det koster mere at forsikre denne model. Men restværdien af denne dieselbil er god over fire år.

Med regelmæssig service hver 25.000 km eller 50.000 km holder bilen sig godt kørende.

Hvordan er interiøret i en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Interiøret i en Mercedes CLS250 Shooting Brake er af høj kvalitet. Den byder på masser af plads med ekstra hovedrum bagtil sammenlignet med coupé-modellen. Cockpittet står med et moderne display og er let at bruge, selvom nogle finder systemerne komplekse.

Der er gode steder at lægge ting både foran og bagved i bilen. Det sølvfarvede panel mellem radio og klimakontrol ser flot ud. Men det kan være svært at se knappernes symboler i sollys.

Foran i bilen er der masser af plads til benene og hovedet. Bag i bilen er der også god plads. To personer kan sidde behageligt med nok hovedrum takket være bilens brede indre.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

En Mercedes CLS250 Shooting Brake har plads til fire passagerer. Der er også et lille sæde til en femte person, men det er lidt trangt. Bagsæderne giver god plads for to personer og er komfortable.

Personer op til 1,90 meter høje sidder godt på bagsædet, takket være nok plads over hovedet. Dog, hvis man skal sidde tre personer bagi, bliver det trangt. Dette gør bilen velegnet til familier eller grupper, der værdsætter komfort og stil.

Hvilket lydsystem har en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Mercedes CLS250 Shooting Brake kommer med et høj kvalitets lydsystem. Dette system giver klar musik og lyd under kørslen. Det har avancerede højttalere, der spreder lyden godt i bilen.

Systemet er let at bruge. Du kan nemt forbinde din smartphone eller anden enhed til det.

Dette lydsystem gør turen mere behagelig. Du kan nyde din yndlingsmusik, podcast eller radio. Systemet støtter også nyere teknologier. Det betyder, at du får god lyd, uanset hvad du lytter til.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Ejere af en Mercedes CLS250 Shooting Brake kan bruge Mercedes me-appen. Denne app giver mulighed for at fjernstyre bilen, sætte serviceaftaler og tjekke bilens tilstand. Appen Comand Online lader brugere finde vej med navigation og bruge netbaserede tjenester som sociale medier.

Man kan også hente flere apps gennem Mercedes-Benz's egen butik. Disse inkluderer apps for at finde brændstofpriser, steder at parkere og logge kørsel. Med Mercedes-Benz Guides appen får man adgang til manualer og vejledninger til bilens udstyr.

Opdateres softwaren i en Mercedes CLS250 automatisk?

Softwaren i en Mercedes CLS250 bliver opdateret automatisk. Dette sker ved hjælp af Over-The-Air (OTA) opdateringer. Brugere får nye versioner af deres infotainment-system og forbedringer i sikkerhedsfunktioner direkte i bilen, uden at skulle køre til forhandleren.

De får besked via bilens skærm, når nye opdateringer er klar til installation. Denne metode sikrer, at bilen altid kører med den nyeste software, hvilket gør køreturen både sikrere og mere behagelig.

Opdateringerne løser også problemer og tilføjer nye funktioner til bilens systemer. Det gør det nemt for ejere at holde deres bil opdateret med den seneste teknologi. Denne automatiske proces sparer tid og besvær, og sørger for at bilen altid yder optimalt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Til en Mercedes CLS250 Shooting Brake kan man få mange typer tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen endnu bedre. Man kan vælge en bakkamera eller et 360° kamera for at se alt omkring sig.

Dette hjælper meget med at parkere. For sikkerheden, er der mulighed for at få aktiv parkeringshjælp og adaptivt fjernlys. Der er også ekstra sikkerhedssystemer som adaptiv fartkontrol, vognbaneskiftassistent, vognbaneadvarsel og trafikskiltgenkendelse.

Alle disse gør kørslen sikrere.

Bilen har også et system, der skifter mellem frisk og genbrugt luft, styret af en luftkvalitetssensor. Der er elektriske ruder med klemmebeskyttelse og oplyste kontakter, der tilføjer komfort.

Dæk og fælge kan skiftes ud til forskellige stilarter. Man kan endda få anhængertræk til større transporter. Alt dette tilbehør og ekstra udstyr gør Mercedes CLS250 Shooting Brake tilpasset til forskellige behov og ønsker.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Mercedes CLS250 Shooting Brake har flere smarte teknologier. Bilen kommer med ni-trins automatisk gearkasse, som gør gearskift hurtige. Den har også Multibeam LED-lys, der kan ændre sig efter, hvordan bilen kører.

For at holde alle sikre, er der systemer som kollision forebyggelse assist plus og opmærksomhed assist. Bilen holder også øje med banen med bane holde assist og passer på blinde vinkler med blinde plet assist.

Bilen sørger for sikkerheden med elektronisk stabilitetsprogram og adaptiv bremseassistent. Pre-Safe systemet gør bilen klar, hvis en ulykke er tæt på. Hvis en ulykke sker, sender Mercedes Notrufsystem et nødopkald.

Der er også en QR-kode i bilen, som hjælpere kan scanne for at få vigtig info hurtigt.

Hvad koster en Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 250 BlueTEC 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes CLS250 koster i 2024 ca. fra 4.660 kr til 6.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes CLS250 til service?

En Mercedes CLS 250 BlueTec Shooting Brake skal have service hver 25.000 km eller hver 50.000 km. Der er to typer service: små og store. Ved små services tjekker de bilen igennem og skifter olie.

Ved store services laver de mere omfattende tjek og udskiftninger. Bilen har også en to-års ubegrænset kilometertal garanti. Dette betyder, at ejere kan føle sig sikre på, at deres bil får den nødvendige vedligeholdelse, uden at bekymre sig om antallet af kørte kilometer.

Udgifter til vedligeholdelse er en del af de månedlige omkostninger ved at eje en Mercedes CLS 250. Disse omkostninger påvirkes af bilens høje købspris samt pris for dæk og andre faste udgifter.

Det er vigtigt for ejere at følge serviceplanen for at sikre, at bilen kører godt og bevarer sin værdi over tid.

Hvilke dele på en Mercedes CLS250 går mest i stykker?

Dele på en Mercedes CLS250 kan gå i stykker ligesom på andre biler. Nogle dele er mere udsatte end andre. Her er listen:

  1. Bremseklodser: De slides hurtigt og skal skiftes ofte.
  2. Dæk: Slid sker hurtigt, hvis bilen bruges meget.
  3. Batteri: Det kan svigte, især i koldt vejr.
  4. Hjulophængsdele: Støddæmpere og fjedre kan blive slidte.
  5. Elektronik: Små fejl kan opstå i bilens computer eller sensorer.
  6. Motordele: Turboladeren kan have problemer efter mange kilometer.
  7. Lys: Pærer til for- og baglygter skal udskiftes ved udfald.
  8. Kølesystem: Vandpumpen eller termostaten kan gå i stykker og skal udskiftes.
  9. Udstødningssystemet: Det kan ruste eller få huller over tid.

Hver del har sin rolle, og slidtage sker med tiden. Gode kørevaner og regelmæssig service reducerer risikoen for store reparationer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Garantien på en Mercedes CLS250 Shooting Brake varer i to år. Der er ikke en grænse for, hvor mange kilometer bilen må køre i den tid. Dette betyder, at ejeren kan køre så meget, de vil, uden at bekymre sig om at overstige en bestemt distance.

Bilen skal til service hver 25.000 km eller 50.000 km, enten det er et lille eller stort tjek. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at garantien stadig gælder.

Hvad dækker garantien på en Mercedes CLS250 Shooting Brake?

Garantien på en Mercedes CLS250 Shooting Brake dækker to år uden at tælle kilometer. Dette betyder, at man ikke skal bekymre sig om, hvor meget man kører i bilen. Derudover skal bilen til eftersyn hver 25.000 km eller hver andet år for at holde garantien gyldig.

Dette hjælper med at sikre, at bilen altid kører som den skal.

Den dækker også vigtige dele af bilen, hvis de går i stykker eller skal udskiftes. Men det er vigtigt at vide, at garantien ikke dækker almindelig slid eller skader forårsaget af ulykker.

Dette betyder, at ting som bremser og dæk ikke er inkluderet, da de slides over tid.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.33

Opdateret 27.09.2024, 14.50.25

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel