Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC (Årgang 08/2019 - 06/2020)

Købsguide: Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC (08/2019 - 06/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC?

Før du køber en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC, er det vigtigt at vide, at den har en samlet effekt på 320 hk. Bilen bruger omkring 8,0 l/100 km i hybridtilstand og omkring 26 kWh/100 km i ren el-drift.

Den kan trække op til 2,1 ton, hvilket gør den egnet til anhængertræk. Med en samlet rækkevidde på ca. 670 km, heraf ca. 45 km på el og ca. 625 km på benzin, passer den godt til både korte og lange ture.

Den kommer med et ladekabel til almindelige stikkontakter, og batteriet kan fyldes på cirka 5 timer.

Denne model har også adaptiv fartpilot og LED high performance forlygter for sikker kørsel. For komfort indeholder den sædevarme og et digitalt cockpit. Mercedes tilbyder 2 års køretøjsgaranti samt ekstra garanti på high-volt batteriet og hybridkomponenter i 6 år eller op til 100.000 km, plus 30 års garanti mod gennemrustning.

Dette gør bilen til et attraktivt valg for dem, der søger en kraftfuld og pålidelig hybridbil med attraktiv finansiering og forsikringsmuligheder.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes E300 e?

Mercedes E300 e kommer i flere udgaver. Det giver købere mange valgmuligheder. Her er en liste over de forskellige typer:

  1. E 200 4MATIC 9G-TRONIC: Denne variant har firehjulstræk og en kraftig motor, der sikrer et sikkert greb på vejen, selv under dårlige vejrforhold.
  2. E 350 9G-TRONIC: Med denne model får man mere power under kørslen takket være en stærkere motor. Den er ideel for dem, der ønsker ydeevne samt komfort.
  3. E 450 4MATIC 9G-TRONIC: Her opgraderes til endnu højere ydeevne med firehjulstræk, hvilket gør den perfekt til lange ture med familie eller venner.
  4. E 300 e 9G-TRONIC: Denne model er kendt for sin effektivitet og den gode balance mellem ydeevne og miljøvenlighed, takket være hybridteknologien.
  5. E 53 AMG 4MATIC+ SPEEDSHIFT TCT 9G: For dem der søger ekstrem ydeevne, kombinerer denne version luksus med AMGs kraftfulde motorer og sportslige præstationer.
  6. E 63 AMG 4MATIC+ SPEEDSHIFT MCT 9G og E 63 AMG S 4MATIC+ SPEEDSHIFT MCT 9G: Disse topmodeller leverer den ultimative køreoplevelse med imponerende hastighed og acceleration, designet for de mest krævende bilentusiaster.

Hver af disse varianter tilbyder noget unikt for forskellige behov og præferencer blandt bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes E300 e?

FordeleUlemper
- Høj sikkerhed- Mindre bagagerum på grund af batteri
- God komfort- Prisen kan være høj
- Høj byggekvalitet- Brændstofforbrug på 8,0 l/100 km i hybridtilstand
- Billigere end forgængeren E 350 e- Autonome parkeringsfunktioner kræver indlæring
- Autonome parkeringsfunktioner via smartphone- Vægt på 2,1 tons
- 2 års biltgaranti og 6 år/100.000 km på batteri- Limited plads til ekstra udstyr pga. batteristørrelse
- Mulighed for sædevarme i alle fire ydre sæder- Service kan være dyr

Hvordan klarer Mercedes E300 e sig i test?

Mercedes E300 e har vist gode resultater i test. Den samlede kraft fra den firecylindrede turbobenzinmotor og den elektriske motor gør 320 hk. Det giver bilen styrke og hurtighed.

Bilen klarer sig godt på vejen og viser, at den kan køre op til 45 km på ren el før den skal bruge benzin. Dette er godt for dem, der vil spare på benzinen og mindske udslip.

Denne model er også testet for sikkerhed og komfort. Med teknologier som adaptiv fjernlysassistent, pre-safe system, og parkeringssensor for & bag, sikrer E300 e en høj grad af beskyttelse og bekvemmelighed for føreren og passagerer.

Disse funktioner hjælper med at holde bilen sikkert på vejen og gøre parkering nemmere. Mercedes E300 e står stærkt i test, hvilket gør den til et attraktivt valg for købere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes E300 e?

Købere der ser efter en bil som Mercedes E300 e har flere alternativer. De kan findes i både hybrid og rene elbiler.

  1. BMW 530e iPerformance – Den blander en benzinmotor med elektrisk kraft ligesom E300 e. BMW 530e har også en god balance mellem ydelse og brændstofeffektivitet.
  2. Audi A6 TFSI e – Audi tilbyder deres eget take på luksus hybriden, med avancerede teknologier og stærk ydeevne.
  3. Volvo S90 T8 Twin Engine – Volvo kombinerer luksus med miljøvenlighed. Deres model har både kraftfuld acceleration og lavt brændstofforbrug.
  4. Tesla Model S – For de der foretrækker ren elektrisk kraft, er Tesla Model S et stærkt alternativ. Den byder på lang rækkevidde og hurtig acceleration.
  5. Jaguar I - PACE – En anden helt elektrisk mulighed, Jaguar tilbyder stilfuldt design sammen med imponerende ydeevne.

Disse biler tilbyder lignende luksusfølelse, teknologi og miljøhensyn som Mercedes E300 e. Købere bør overveje deres specifikke behov når de vælger blandt disse alternativer.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC på batteri?

Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC kører op til 45 km på ren el. Den kan køre længere, hvis du også bruger benzin. Den samlede kørelængde er omkring 670 km. Af disse er cirka 45 km uden benzin.

Det betyder, at denne bil er god for kortere ture helt uden at bruge benzin. For længere ture blander den el og benzin for at nå længere.

Denne bil kommer med et ladekabel. Du kan bruge dette kabel til at oplade bilens batteri hjemme fra en almindelig stikkontakt. Det tager omkring 5 timer at lade batteriet helt op. Dette gør det nemt at holde bilen klar til ren elektrisk kørsel hver dag.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC?

Batteriet i en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC har en kapacitet på 13,5 kWh. Dette giver bilen mulighed for at køre cirka 45 km på ren elektrisk energi. Med et sådant batteri passer bilen godt til dem, der ønsker at køre grønnere i hverdagen uden at give slip på luksus og komfort.

Ladekablet, som man kan bruge i almindelige stikkontakter, gør det nemt at lade bilen op hjemme. Det tager cirka 5 timer at lade batteriet fuldt op, hvilket betyder, at den kan være klar til næste dags køreture hver aften.

Denne model er også udstyret med en to-faset ombordlader, der har en maksimal opladningskapacitet på 7,4 kW. Dette hjælper med hurtigere opladning, når du har adgang til hurtigladestandere.

Denne funktion er især nyttig for dem, der ofte er på farten og har brug for at lade batteriet op hurtigt. Bilen viser sig derfor som et smart valg for moderne bilkøbere, der værdsætter både effektivitet og miljøvenlighed.

Hvordan lader man en Mercedes E300 e?

At lade en Mercedes E300 e er let og ligetil. Denne bil kommer med et kabel til almindelige stikkontakter og har en smart oplader.

  1. Find en stikkontakt eller opladningsstation der passer. Det kan være hjemme eller ved offentlige ladestandere.
  2. Brug det medfølgende kabel fra Mercedes. Dette kabel passer til almindelige stikkontakter.
  3. Tilslut kablet til bilens opladningsport. Porten sidder normalt bag et låg på siden af bilen.
  4. Sæt den anden ende af kablet i stikkontakten eller opladningsstationen.
  5. Aktiver opladningen ved at følge instruktionerne i bilens display eller brugerhåndbogen.
  6. Ladetiden er omkring 5 timer for at fylde batteriet op. Bilen bruger sin to-fasede onboard-lader, som kan håndtere op til 7,4 kW.
  7. Når batteriet er fuldt, afbryder man selv forbindelsen mellem bil og strømkilde.

Denne simple proces sikrer, at din Mercedes E300 e altid er klar til kørsel med både elektricitet og benzinmotor sammenlagt, giver den en stor rækkevidde på næsten 670 km.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC?

Det tager omkring 5 timer at fylde batteriet op på en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC, hvis man bruger et almindeligt stik. Bilen har en ombordlader, som kan håndtere op til 7,4 kW.

Dette betyder, at du nemt kan oplade bilen derhjemme over natten. Så bilen er klar til brug næste dag. Med et fuldt opladet batteri kan bilen køre op til 45 km på ren el. Dette gør den til et godt valg for korte ture eller bykørsel.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC har en kraftig motor. Den bruger en 2-liters turbobenzinmotor kombineret med en elektrisk motor. Sammen laver de 320 hestekræfter. Denne sammensætning giver bilen god styrke og hurtig acceleration.

Bilen kan køre hurtigt og glat, både i byen og på motorvejen. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en stærk og effektiv bil.

Hvor langt kører en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC på literen?

En Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC bruger omkring 8,0 liter brændstof på 100 km i hybridtilstand. Dette betyder, at den blandes mellem brug af benzin og elektricitet for at køre længere på literen.

Denne bil er designet til at være effektiv og spare på brændstoffet.

I ren el-tilstand bruger den cirka 26 kWh pr. 100 km. Dette viser, hvordan bilen skifter mellem benzin og elektricitet for at give en god køreoplevelse, mens den holder brændstofbrugen nede.

Bilens evne til at skifte giver føreren mulighed for at køre på ren el i kortere afstande, hvilket er godt for miljøet og økonomien.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC har en kraftfuld motor på 320 HK. Denne bil kombinerer en firecylindret turbobenzinmotor på 211 HK med en elektrisk motor på 122 HK. Sammen giver de en stærk ydeevne.

Bilen bruger både benzin og elektricitet til at køre hurtigt og effektivt. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre langt og hurtigt.

Den elektriske motor hjælper med at gøre bilen hurtigere. Med denne kombination kan bilen accelerere fra 0 til 100 km/t på bare 5,7 sekunder. Dette viser, hvor kraftfuld og hurtig Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC er.

Den er designet til folk, der ønsker en stærk og pålidelig bil, der også er god for miljøet.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC?

En Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC kan køre op til 130 km/t på ren elektricitet. Dette gør den til et godt valg for dem, der vil have en hurtig bil, men også tænker på miljøet.

Denne model kombinerer en kraftfuld 2-liters turbobenzinmotor med en integreret el-motor. Sammen giver de bilen en samlet kraft på 320 hestekræfter. Det betyder, at bilen ikke kun er hurtig i topfart, men også kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 5,7 sekunder.

Denne blanding af hastighed og effektivitet gør E 300 e til et tillokkende valg for bilkøbere.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC når 100 km/t på kun 5,7 sekunder. Dette skyldes bilens kraftige motor, som samler 320 hk. Den bruger en 2-liters turbo benzinmotor med en ekstra el-motor.

Disse to arbejder sammen for at give hurtig acceleration.

Denne model er også udstyret med moderne teknologi som Distronic Plus og Active Brake Assist. Disse hjælper bilen med at køre sikkert og stabilt, selv når den accelererer hurtigt.

Kraften og teknologien gør Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC til et godt valg for dem, der søger en hurtig og sikker bil.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes E300 e?

En Mercedes E300 e har en længde på 4,92 meter. Bredde uden spejle er 1,85 meter. Højden på bilen er 1,47 meter. Disse mål viser, at bilen er rummelig og har god plads indeni.

På grund af det store lithium-ion batteri, har bagagerummet dog kun et volumen på 365 liter. Det er mindre end i den normale E-Klasse. Dette skal køberne tænke over, hvis de har brug for meget bagagerumsplads.

Drejningsradiusen på bilen er på 11,8 meter. Dette tal fortæller os, at bilen kræver lidt mere plads til at dreje rundt. Køberne skal være opmærksomme på disse dimensioner, så de ved, om bilen passer til deres daglige behov og parkeringspladser.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes E300 e?

Bagagerummet i en Mercedes E300 e er på 365 liter. Dette er mindre end i biler med almindelige motorer, hvor bagagerummet ofte er 425 liter. Årsagen til det mindre rum er, at batteriet til den elektriske motor tager noget af pladsen.

Dette er vigtigt at vide for dem, der overvejer at købe denne bil og har brug for meget plads til bagage.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes E300 e?

Man kan sætte et anhængertræk på en Mercedes E300 e. Dette betyder, at bilen kan trække en trailer eller campingvogn. Anhængertrækket har mulighed for at håndtere op til 2,1 ton.

Det gør bilen god til folk, der skal bruge den til at trække tunge ting.

Mercedes E300 e kommer også med smart teknologi som ESP trailer stabilisering. Dette hjælper med at holde traileren stabil, når man kører. Så hvis du planlægger at trække noget tungt, vil denne bil være en god hjælp.

Hvad må en Mercedes E300 e trække på anhængertrækket?

En Mercedes E300 e kan trække op til 2,1 ton. Dette betyder, at bilen kan håndtere en tung trailer eller campingvogn. Med en sådan kapacitet er bilen egnet til både ferieture og transport af store ting.

Det er vigtigt for købere at tænke over, hvilke behov de har for træk, før de vælger denne bil. Med sine 2,1 tons trækvægt viser Mercedes E300 e sig at være en stærk partner på vejen, klar til at håndtere forskellige opgaver.

Denne information hjælper købere med at beslutte, om bilens kapaciteter passer til deres behov.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes E300 e?

Mercedes E300 e tilbyder forskellige fælge. Disse hjul forbedrer kørslen og bilens udseende.

  1. Standardfælge - Disse er de fælge, som bilen kommer med fra fabrikken. De er designet til at passe perfekt til bilens størrelse og vægt.
  2. Avantgarde udgave - Dette valg giver et mere elegant og sporty look. Avantgarde fælgene er ofte større og har et unikt design, der skiller sig ud.
  3. AMG-Line fælge - For dem, der ønsker et endnu mere sporty udtryk, er AMG-Line fælgene det rette valg. De er inspireret af Mercedes' performance-mærke, AMG, og giver bilen et aggressivt look.
  4. Letmetalfælge - Disse fælge er lavet af en lettere type metal, hvilket kan forbedre køreegenskaberne ved at reducere den samlede vægt.
  5. Personlige valgmuligheder - Mercedes tilbyder også muligheden for at vælge skræddersyede fælge gennem specialbestilling eller hos autoriserede dealers. Dette kan inkludere specifikke farver eller designs.

Hver type hjul tilbyder noget unikt for bilejeren, alt fra standardudseendet til mere personlige og sporty alternativer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes E300 e?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Mercedes E300 e er vigtigt. Det sikrer dig den bedste køreoplevelse i koldt vejr.

  1. Tjek dækmærkningen: Sørg for, at dine vinterdæk har en snowflake-symbol eller M+S markering. Disse mærker viser, at dækkene er godkendte til brug i sne og is.
  2. Overvej størrelsen: Dine nye vinterdæk skal passe perfekt til din bil. Størrelsen finder du i bilens manual eller på siden af dine nuværende dæk.
  3. Vælg kvalitet: Køb dæk fra kendte producenter. De laver dæk, der klarer sig godt på våde og glatte veje.
  4. Se efter anmeldelser: Læs hvad andre siger om de dæk, du overvejer. Gode anmeldelser kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.
  5. Skift alle fire dæk: Skift altid alle fire dæk til vinterdæk samtidigt for at undgå ubalance i bilens køreegenskaber.
  6. Overvej ekstra funktioner: Nogle vinterdæk har specielle egenskaber som lavere støjniveau eller ekstra greb på is.
  7. Hold øje med alderen: Selv hvis dine vinterdæk ser fine ud, bør de ikke være ældre end fem år, da gummiens kvalitet forringes over tid.
  8. Check trykket ofte: Vintertemperaturen kan ændre lufttrykket i dækkene, så tjek trykket regelmæssigt for optimal ydeevne.

Ved at følge disse tips sikrer du optimal sikkerhed og komfort når du kører din Mercedes E300 e om vinteren.

Hvor sikker er en Mercedes E300 e?

Mercedes E300 e har mange sikkerhedsfunktioner. Den kommer med aktive assistentsystemer som ESP til at holde bilen stabilt på vejen, og abstandswarnung der hjælper med at holde sikker afstand til bilen foran.

Kollisionswarnung advarer føreren om mulige sammenstød, mens City-Notbremssystem kan bremse bilen automatisk i bytrafik for at undgå ulykker. Disse systemer arbejder sammen for at gøre kørslen sikrere.

Bilen er også udstyret med passive sikkerhedsfunktioner for ekstra beskyttelse. Airbags rundt om i bilen, Gurtstraffern og -kraftbegrenzern, og særlige Pre-Safe-Maßnahmen forbereder bilen og passagererne hvis en ulykke er uundgåelig.

Bagsædepassagererne får ekstra sikkerhed med Gurtairbags. For børnsikkerhed er der sædeerkennungsmatte, Isofix- og Ankerhaken til fastgørelse af børnesæder. Bilen har også Fussgängerschutz med aktiv motorhætte og Notbremsassistent til fodgængere.

Med en vurdering på 77 procent i Euro NCAP-ratingsystemet, viser det hvor meget Mercedes har sat ind på sikkerhed i E300 e modellen.

Hvordan er interiøret i en Mercedes E300 e?

Interiøret i en Mercedes E300 e er rummeligt og fyldt med teknologi. Stor skærm til information og underholdning tager meget plads og gør det nemt at bruge bilens systemer. Man finder mange muligheder for at forbinde sin telefon og andre enheder.

Dette gør turene mere behagelige. Der er også avanceret luftkonditionering, der sikrer frisk luft i kabinen.

Sæderne er beklædt med et materiale, der føles som læder, og giver god komfort. Lyset i kabinen kan ændres, så det passer til ens humør. Alle disse detaljer skaber en luksuriøs stemning inde i bilen.

Brugen af højkvalitets materialer og smart teknologi gør køreoplevelsen i en Mercedes E300 e særlig behagelig.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes E300 e?

En Mercedes E300 e kan have op til fire personer siddende. Det betyder, at både føreren og passagererne kan nyde turen komfortabelt. Denne bil giver også mulighed for at tilføje sædevarme på alle de ydre pladser, så alle kan holde sig varme på kolde dage.

Skærmen og systemerne inde i bilen gør køreturen nem og behagelig. Bilkøbere, der leder efter en bil med plads til fire, vil finde Mercedes E300 e som en god mulighed.

Hvilket lydsystem har en Mercedes E300 e?

Mercedes E300 e har et godt lydsystem. Man kan vælge ekstra ting som navigation, DAB+ og TV. Der er også muligheder for at få trådløs opladning til telefoner, Apple CarPlay og Android Auto.

Dette gør det nemt at bruge sin telefon i bilen uden kabler.

Købere kan også tilføje flere ting til lydsystemet. Dette gør turen bedre med god musik eller radio. Lydsystemet i Mercedes E300 e er lavet til at gøre køreturen sjovere og mere behagelig.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes E300 e?

Mercedes E300 e 9G-TRONIC kommer med et standard multimediesystem. Systemet har muligheder som navigation, DAB+ og Apple CarPlay. Man kan også tilføje Android Auto. Der findes dog ikke oplysninger om andre specifikke apps, der kan installeres.

  1. Navigationssystem - Hjælper med at finde vej og viser kort.
  2. DAB+ - Giver adgang til digital radio for bedre lydkvalitet.
  3. Apple CarPlay - Lader dig bruge din iPhones apps i bilen.
  4. Android Auto - Gør det muligt at spejle din Android-telefons apps.

Disse apps gør kørslen lettere og mere underholdende.

Opdateres softwaren i en Mercedes E300 e automatisk?

Softwaren i en Mercedes E300 e opdateres ikke af sig selv. Ejere skal selv sørge for opdateringer. Dette kan kræve et besøg hos en forhandler. Det er vigtigt for bilens ydeevne og sikkerhed.

Mercedes tilbyder garanti, der dækker bilen og dens dele, såsom batteriet og hybridkomponenter. Ved at holde softwaren opdateret sikrer man, at bilen kører som den skal.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes E300 e?

Til en Mercedes E300 e kan man vælge mange forskellige ekstra ting. Dette giver bilen mere komfort og gør den sjovere at køre.

  1. Elektrisk bagklap - Gør det let at åbne bagagerummet, selv når hænderne er fulde.
  2. Navigationssystem - Finder den bedste vej og sparer tid.
  3. DAB+ radio - Tilbyder flere radiokanaler med bedre lydkvalitet.
  4. TV-tuner - Muliggør TV-kigning direkte i bilen for passagererne.
  5. Trådløs smartphone-opladning - Holder telefonen opladet uden brug af kabler.
  6. Apple CarPlay og Android Auto - Gør det nemt at bruge telefonens apps på bilens skærm.
  7. Luftkonditionering med luftkvalitetssensor - Holder luften frisk inde i bilen.
  8. Artico kunstlæder-sæder - Tilføjer et touch af luksus og er nemme at holde rene.
  9. Kabinelyspakke - Skaber en hyggelig atmosfære med justerbart lys inde i bilen.
  10. Safe forsikring - Giver ekstra tryghed med udvidet forsikringsdækning.
  11. Nedfældeligt anhængertræk med ESP trailer stabilisering - Gør det sikkert at trække tunge læs, som f.eks. en campingvogn eller bådtrailer.
  12. Læderrat - Forbedrer følelsen af kvalitet og kontrol under kørslen.

Man kan også få andre ting til sin Mercedes E300 e for at gøre den lige til ens smag og behov.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes E300 e?

Mercedes E300 e bruger mange smarte teknologier. Den har LED-forlygter og hjælp til at parkere som standard. Bilen kan også fås med luftfjedring og en elektrisk bagklap. Indeni er der multimediesystem og mulighed for at tilføje navigation, DAB+ radio, og TV.

Der er også trådløs opladning for smartphones og understøttelse af Apple CarPlay og Android Auto. Dette giver føreren mange muligheder for underholdning og information på farten.

Den har en kraftfuld motor på 320 hestekræfter kombineret med en elektrisk motor. Dette gør bilen hurtig og økonomisk på samme tid. Affjedringen kan justeres mellem Comfort, Sport, og Sport+ til forskellige kørestile.

Disse teknologier gør Mercedes E300 e til en meget moderne og behagelig bil at køre i.

Hvad koster en Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz E 300 e 9G-TRONIC koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mercedes E300 e til service?

En Mercedes E300 e skal til eftersyn hver 25.000 km eller én gang om året, afhængigt af hvad der kommer først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand.

Folk der ejer en Mercedes E300 e kan også glæde sig over, at deres bil har garanti. Bilen kommer med 2 års køretøjsgaranti, mens high-volt batteriet og hybridkomponenterne er dækket af en garanti på 6 år eller 100.000 km, alt efter hvad der indtræffer først.

Plus, der er en ekstra tryghed med en 30 års garanti mod gennemrustning.

Hvilke dele på en Mercedes E300 e går mest i stykker?

Købere af en Mercedes E300 e bør vide, hvilke dele der ofte går i stykker. Dette hjælper med at planlægge vedligeholdelse og undgår overraskelser.

  1. Batteriet: Med en garantiperiode på seks år eller 100.000 km viser det sig, at batteriet kan svigte. Dette skyldes især bilens høje afhængighed af den elektriske motor for effektivitet.
  2. Luftaffjedringen: Sammenlignet med standardmodellerne står luftaffjedringssystemet ikke så stærkt. Det kan give problemer, som påvirker bilens køreegenskaber.
  3. Elektronik: Kabinelys pakken og andre digitale funktioner kan vise sig at være fejlbehæftede efter lang tids brug.
  4. Motor: Selvom motoren er bygget til holdbarhed, oplever nogle ejere tidlige tegn på slitage.

Disse punkter giver et indblik i de mest almindelige problemer ved en Mercedes E300 e og understreger betydningen af regelmæssig service og tjek-ups for at sikre, at bilen kører problemfrit længst muligt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes E300 e?

Mercedes tilbyder en garantiperiode på 2 år på deres Mercedes E 300 e modeller. Dette dækker hele bilen. For high-volt batteriet og hybridkomponenterne er garantien længere. Her får man 6 års eller 100.000 km garanti, afhængigt af hvad der kommer først.

Derudover har man 30 års garanti mod gennemrustning. Denne beskyttelse sikrer, at bilkøbere kan være trygge ved deres køb i mange år frem. Garantien støtter ejere ved eventuelle fejl eller mangler, uden ekstra omkostninger.

Hvad dækker garantien på en Mercedes E300 e?

Garantien på en Mercedes E300 e sikrer ejeren mod visse problemer. Køretøjet har en garanti i 2 år uden kilometerbegrænsning. Dette dækker mange dele af bilen. For batteriet og de dele, der får bilen til at køre på strøm, er der en længere garanti.

Denne garanti varer i 6 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det er godt for folk, der kører meget i deres bil. Der er også en særlig garanti mod rust. Denne garanti beskytter bilens krop for gennemrustning i 30 år.

Så hvis bilen begynder at ruste, kan ejeren få det lavet uden at betale.

Med disse garantier kan ejere føle sig sikre. De ved, at hvis noget går i stykker eller bilen får rust, kan de få det ordnet uden ekstra omkostninger. Det er vigtigt for dem, der bruger deres bil meget og ønsker at holde den kørende godt i mange år.

Disse garantier hjælper også med at holde værdien af bilen oppe, hvilket er godt, hvis man senere vil sælge den.

Guides til andre varianter af Mercedes E300 e

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.34.29

Opdateret 16.05.2024, 11.29.15

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel