Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC (Årgang 03/2017 - 05/2018)

Købsguide: Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC (03/2017 - 05/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC?

Før du køber en Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC, skal du vide, at den blev lavet mellem marts 2017 og maj 2018. Den bruger omkring 8,8 liter brændstof for hver 100km (12,5 km/L) og udleder 241 g CO2 for hver km.

Dette betyder, at bilen ikke sviner meget, men det kan blive dyrt at holde den kørende hver måned. Den har mange motorvalg som Type 200 og 300 med 9G-TRONIC, eller en mere kraftfuld Type 400 med 4MATIC 9G-TRONIC.

Bilen er hurtig og kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 5,3 sekunder. Den kan køre op til 250 km/t.

Bilen har også mange smarte ting som adaptive forlygter, der ændrer lys efter hvor du kører, og et automatisk nødbremsesystem for at undgå uheld. Der er også andre nyttige ting som fartpilot og parkeringshjælp.

Til dem der elsker god lyd og teknologi, er der et avanceret lydsystem og mulighed for at forbinde med apps samt opdateringe til bilens software. Så hvis du leder efter en hurtig og smart bil, er Mercedes-Benz E 400 Coupé et godt valg.

Men husk, det koster at have sådan en bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes E400 Coupé?

Mercedes E400 Coupé kommer i flere varianter. Disse omfatter Typ 200 9G-TRONIC, 300 9G-TRONIC, 350 EQ Boost 9G-TRONIC, og selvfølgelig 400 4MATIC 9G-TRONIC. Der er også dieselvarianter som 220 d 9G-TRONIC og 350 d 4MATIC 9G-TRONIC.

Hver variant har forskellig ydeevne, hvor nogle har mere kraft og hurtigere acceleration end andre. Brændstofforbruget varierer også mellem de forskellige motorer.

De tekniske detaljer som størrelse, vægt og bagagerumsvolumen afhænger af modellen. Nogle modeller har mere plads og kan trække tungere laster. Garantien og omkostningerne ved forsikring og skat ændrer sig også baseret på hvilken variant man vælger.

Dette betyder, at købere skal tænke over hvad de har brug for fra deres bil, før de vælger en specifik E400 Coupé model.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes E400 Coupé?

Købere skal vide både gode og mindre gode ting om Mercedes E400 Coupé. Her er en liste over fordele og ulemper.

Fordele:

  1. Kører stabilt og har præcis styring, hvilket gør bilen sikker at køre i.
  2. Indvendigt får man luksus med høj kvalitet materialer, der føles lækre.
  3. Bilen har en stærk motor på 333 heste, der giver god kraft.
  4. LED-lygter giver godt lys om natten, og man kan få endnu bedre Multibeam LED-lygter som ekstraudstyr.
  5. Udstyret med avancerede sikkerheds - og komfortsystemer som nøglefri betjening og adaptiv fartpilot.
  6. Brændstoføkonomien er fornuftig med et gennemsnit på 8,8 liter pr. 100km (12,5 km/L)

Ulemper:

  1. Ekstraudstyr kan hurtigt blive dyrt, hvilket øger bilens pris.
  2. Kabine og bagagerum er mindre rummelige, hvilket kan være et problem til daglig brug.
  3. Brændstofforbruget kan være højere under visse kørselsforhold eller ved hurtig kørsel.
  4. CO2 - udledningen på 241 g pr km kan bekymre miljøbevidste købere.

Disse punkter hjælper købere med at træffe en informeret beslutning om Mercedes E400 Coupé.

Hvordan klarer Mercedes E400 sig i test?

Mercedes E400 fik to ud af fem stjerner i ADAC EcoTest. Dette resultat skyldtes dens høje brændstofforbrug på 8,8 liter per 100 kilometer og CO2-udledningen på 241 gram per kilometer.

Så selvom bilen har mange gode egenskaber, trækker dens miljøpåvirkning ned i den samlede bedømmelse.

Tester nævner også positive sider ved bilen. De roser dens styrke og ydeevne. Mercedes E400 har forskellige motorvarianter, som passer til forskellige behov. Men økonomi og udledning er vigtige faktorer for mange købere, hvilket gør det lave antal stjerner i EcoTest til noget, man bør overveje.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes E400 Coupé?

Alternativer til Mercedes E400 Coupé inkluderer BMW 6-serie Gran Coupé og Audi A5 Coupé. Disse biler tilbyder lignende luksus og ydeevne. De har stærke motorer og gode køreegenskaber.

BMW'en og Audi'en har også moderne teknologi indenfor sikkerhed og underholdning. De er gode valg for folk, der søger en elegant og kraftfuld bil.

BMW 6-serie Gran Coupé og Audi A5 Coupé har forskellige motorstørrelser. Folk kan vælge den, der passer til deres behov. Disse biler konkurrerer tæt med E400 i rummelighed og komfort.

De har også avancerede funktioner som sædevarme og navigationsystemer. Dette gør dem til stærke konkurrenter til Mercedes E400 Coupé.

Hvor langt kører Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC bruger 8,8 liter Super pr. 100km (12,5 km/L) Denne bil har en udledning på 241 g CO2 pr. km. I en test bruger den mere brændstof end nogle andre biler.

Dette gør, at den kun får to stjerner ud af fem i ADAC EcoTest.

Denne information gør det klart, at mens bilen kører godt, koster det mere i brændstof end nogle andre biler. Købere skal tænke over dette, før de køber bilen. Den høje brug af brændstof betyder også højere driftsomkostninger hver måned.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC?

Den har en kraftfuld motor med 245 kW eller 333 heste. Denne model bruger en speciel type, kaldet 400 4MATIC 9G-TRONIC. Motoren giver bilen styrke til at køre hurtigt og sikkert på alle veje.

Den kan trække meget og køre langt uden at stoppe. Denne bil er god til lange ture og hurtig kørsel.

Motoren er hjertet i bilen og gør, at den kan køre rigtig godt. Med denne motor får køberen en bil, der kan gøre turen sjov og komfortabel. Den passer godt til folk, der vil have en stærk og pålidelig bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC har en motor, der yder 333 hestekræfter. Denne kraft gør bilen hurtig og stærk. Motoren arbejder godt med den ni-trins automatgearkasse, som skifter gear hurtigt.

Dette giver en glat kørsel og gør bilen sjov at køre. Kraften fra motoren er nok til at give ejerne en spændende køreoplevelse hver gang de sætter sig bag rattet.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC?

Tophastigheden for denne bil er 250 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den presser på det højeste. Med sådan en hastighed, viser bilen, at den har kraft til at tackle veje hurtigt.

Den kombinerer fart med stil og komfort, hvilket gør den til et godt valg for dem, der vil have en bil, der kan køre stærkt.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC skyder fra 0-100 km/t på kun 5,3 sekunder. Denne hurtige acceleration viser bilens stærke motor og effektive ni-trins automatgear.

Bilen kombinerer kraft med smidighed, hvilket giver en oplevelse fyldt med spænding for føreren. Den imponerende fart skyldes også bilens godt designet drivlinje, som sikrer, at den yder maksimalt fra start.

Med denne bil får købere en kombination af luksus og ydeevne, som er svær at finde andre steder. Mercedes-Benz har designet en coupé, der ikke kun ser godt ud, men også leverer på vejen.

Den imponerende acceleration er et klart bevis på bilens kapabiliteter og gør den til et attraktivt valg for dem, der ønsker kraft og elegance i ét køretøj.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes E400 Coupé?

Mercedes E400 Coupé har en længde på 4,83 meter. Den er 1,86 meter bred og 1,43 meter høj. Dette gør bilen til en rummelig coupé. Vægten på denne bil ligger på omkring 1.845 kg.

Bagagerummet kan rumme op til 425 liter. Det giver god plads til tasker og indkøb. Bilen er bygget til at køre med stil og komfort.

Den kan også trække en anhænger. Den maksimale vægt den må trække er forskelligt. Det afhænger af, hvilken model du vælger. Tanken i bilen kan indeholde op til 66 liter brændstof.

Dette gør Mercedes E400 Coupé til en god bil for dem, der søger luksus og praktisk anvendelighed.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes E400 Coupé?

Bagagerummet i en Mercedes E400 Coupé kan holde op til 340 liter. Dette giver plads til et par store tasker eller en del indkøbsposer. Bilens design giver dog kun plads til en LED-lys i kofferrummet.

Dette betyder, at selvom bagagerummet er rummeligt for bilens størrelse, er der begrænset lys, når man læsser bilen i mørke. Bagagerummets størrelse er fast, hvilket betyder, at sæderne ikke kan skubbes frem og tilbage for at gøre mere plads.

Dette er vigtigt at overveje for dem, der måske har brug for ekstra plads til større genstande.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes E400 Coupé?

En Mercedes E400 Coupé kommer ikke med et anhængertræk som standard. Men det er muligt at få et anhængertræk monteret efterfølgende. Dette kan være en ekstra udgift for ejeren.

For at sikre, at alt går rigtigt til, skal man tage kontakt til en autoriseret Mercedes-forhandler. De kan hjælpe med professionel montering af anhængertrækket.

Montering af anhængertræk kan ændre bilens køreegenskaber. For folk, der gerne vil kunne trække en trailer eller campingvogn, er det dog en god løsning. Det er vigtigt at tænke over, hvordan det vil påvirke kørslen før man beslutter sig.

Hvad må en Mercedes E400 Coupétrække på anhængertrækket?

En Mercedes E400 Coupé kan trække en god vægt på sit anhængertræk. Dette giver ejere frihed til at tage en trailer eller campingvogn med på tur. Det præcise tal for hvor tung en last, bilen må trække, varierer.

Det afhænger af bilens specifikke udstyr og konfiguration. Folk skal tjekke bilens manual eller kontakte en forhandler for at få de nøjagtige detaljer. Dette sikrer, at de ikke overbelaster bilen og holder sig indenfor lovens grænser.

At vide præcis, hvad deres Mercedes E400 Coupé kan trække, er vigtigt for sikkerheden på vejen. Det hjælper også med at undgå skader på bilen. Før de trækker noget, skal ejere sørge for, at anhængerens vægt passer til bilens kapacitet.

Dette inkluderer vægten af det, de planlægger at lægge i anhængeren eller campingvognen.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes E400 Coupé?

Man kan vælge mellem to forskellige størrelser på fælgene til Mercedes E400 Coupé. Disse kommer i 18 og 19 tommer. Udover størrelsen, er der flere design og finish man kan vælge imellem.

Dette giver bilen et unikt udseende. Til dem, der har en 4MATIC-model, er der specielle fælge designet til firehjulstræk.

Vil man have sin bil til at se mere sporty ud, kan man tilføje AMG-fælge. Man kan også tilpasse sine fælge med forskellige dæk afhængigt af vejforholdene. Ekstraudstyr som dæktryksovervågning er også en mulighed for dem, der vil have det ekstra sikkerhedsniveau.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes E400 Coupé?

Til en Mercedes E400 Coupé er det vigtigt at vælge de rigtige vinterdæk. Man bør se efter dæk, der er designet til at klare koldere temperaturer og som kan yde godt greb på både våde og glatte overflader.

Dæk med et mønster, der er lavet til at fjerne slud og sne effektivt, er ideelle. Det er også en god idé at investere i dæk mærket med M+S (mud and snow), hvilket betyder, at de er testet og godkendt til brug i mudder og sne.

Mange vælger også dæk med 3PMSF-symbol (Three Peak Mountain Snow Flake), som viser, at dækket lever op til specifikke snegrebkrav. Dette symbol sikrer, at dækket har været igennem strenge tests for performance i vintervejr.

At vælge dæk fra anerkendte producenter med gode anmeldelser kan også hjælpe med at garantere sikkerhed og ydeevne gennem vintermånederne.

Hvor sikker er en Mercedes E400 Coupé?

En Mercedes E400 Coupé har mange sikkerhedsfunktioner. Den har airbags, et PRE-SAFE-system og automatisk nødopkald for at beskytte folk indeni. Bilen tilbyder også hjælpesystemer som aktiv nødbremsning og vejbaneassistent, der hjælper med at undgå uheld.

I en undvigelsestest fra ADAC viser bilen gode resultater. Den klarer sig sportsligt og er let at styre i hurtige situationer.

Den bruger også moderne lys som LED intelligent light system. Dette lys gør det lettere at se om natten og i dårligt vejr. Alt dette gør Mercedes E400 Coupé til en meget sikker bil at køre i.

Hvordan er interiøret i en Mercedes E400 Coupé?

Interiøret i Mercedes E400 Coupé er rigt og fuld af fine linjer. Brugen af høj kvalitet materialer gør det luksuriøst. I midten er der en stor skærm, der viser alt fra hastighed til musik.

Denne skærm går fra rattet til midterkonsollen. Men pladsen inde i bilen er stram, særligt for dem, der sidder bagved. Bagagerummet har også en lille åbning, hvilket kan gøre det svært at få store ting ind.

Bilen kommer standard med radio og Bluetooth for håndfri samtaler. Disse funktioner er med til at gøre køreturen mere behagelig. Men selv med disse moderne hjælpemidler føles bilen stadig klassisk og gennemarbejdet.

Kabinen viser tydeligt, at designerne har tænkt på detaljerne.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes E400 Coupé?

En Mercedes E400 Coupé har plads til fire personer. Det gør den til et godt valg for små familier eller grupper af venner. Men pas på, hvis nogen er meget høje. Bagsædet er nemlig mest komfortabelt for folk, der er op til 1,70 m høje.

Dette kan være vigtigt at tænke over, før man køber bilen. Så hvis du planlægger at køre lange ture med voksne på bagsædet, skal du måske overveje dette.

Hvilket lydsystem har en Mercedes E400 Coupé?

Mercedes E400 Coupé kommer med et kraftfuldt lydsystem. Systemet har mellem 7 og 23 højttalere, alt efter hvad man vælger. Dette giver en rig og klar lyd i hele bilen. Lyden justeres automatisk, så musikken altid lyder perfekt, uanset hvor højt man spiller.

Med dette lydsystem kan passagerer nyde musik, podcasts og radio med utrolig lydkvalitet under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes E400 Coupé?

Til en Mercedes E400 Coupé kan man få adgang til flere nyttige apps gennem Command Online Festplattennavigation. Denne funktion giver mulighed for at bruge Apple CarPlay og Android Auto.

Disse systemer lader ejere forbinde deres smartphones med bilen. Så kan de bruge deres favorit apps på bilens skærm. Musik, kort og beskeder er nogle af de ting, de kan styre direkte fra bilens dashboard.

Mercedes-me er endnu en app, der giver store fordele. Den lader ejere styre deres bil fra deres telefoner. Med denne app kan de tjekke bilens status, som brændstofniveau og låsning af døre, selv når de ikke er i nærheden af den.

Denne teknologi gør livet lettere for dem, der ønsker altid at være opdateret med deres køretøjs tilstand.

Opdateres softwaren i en Mercedes E400 Coupé automatisk?

Software i en Mercedes E400 Coupé opdaterer ikke sig selv automatisk. Ejere skal besøge et værksted for at få de nyeste opdateringer. Dette skridt sikrer, at bilen kører med den seneste teknologi og fejlrettelser.

Opdateringer kan forbedre bilens systemer som navigation og sikkerhedsfunktioner. Bilens performance kan også blive bedre efter en softwareopdatering. Det er vigtigt for ejere at holde deres bil opdateret for at nyde alle fordelene ved de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes E400 Coupé?

Til en Mercedes E400 Coupé kan man få mange typer tilbehør og ekstraudstyr. Man kan opgradere til Multibeam LED-lygter for bedre lys på vejen. Navigationssystemet Command Online Festplattennavigation giver omfattende funktioner og mulighed for Apple CarPlay og Android Auto, så man let kan forbinde sin smartphone.

For dem, der sætter pris på god lyd, er der mulighed for at vælge lydsystemer med op til 23 højttalere. Bagklappen kan åbnes og lukkes med en elektrisk funktion eller et let fodskub under bilens bagende, hvilket gør det nemmere at læsse bagage.

Der er også smart tilbehør som Keyless-system, der lader dig låse bilen op uden at bruge nøglen. Mercedes-me teknologi forbinder din bil med din smartphone, så du kan styre visse funktioner direkte fra din telefon.

Til de lange ture kan man nyde godt af panorama soltaget, som giver et lyst og åbent kabineområde. For sikkerheden er der desuden træthedsregistrering, som hjælper med at holde dig vågen på vejen.

Alle disse valgmuligheder giver ejerne af en Mercedes E400 Coupé mulighed for at gøre deres bil mere personlig og nyttig i dagligdagen.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes E400 Coupé?

Mercedes E400 Coupé har mange smarte teknologier. Bilen har luftaffjedring, der gør kørslen blød og behagelig. Den bruger LED-lygter som standard for klar belysning, og man kan vælge Multibeam LED for endnu bedre syn i mørke.

Inde i bilen finder man et stort mediedisplay og Command Online Navigation til at finde vej. Mercedes-me appen lader ejeren styre bilen fra en smartphone. Afhængig af hvad man vælger, kan lydsystemet have mellem 7 og 23 højttalere for fantastisk lyd.

Disse teknologier gør E400 Coupé både sikker og sjov at køre i.

Hvad koster en Mercedes-Benz E 400 Coupé Edition 1 4MATIC 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes E400 koster i 2024 ca. fra 2.520 kr til 7.120 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes E400 Coupé til service?

En Mercedes E400 Coupé skal til tjek mindst en gang om året eller efter 15.000 km, alt efter hvad der sker først. Dette sikrer, at bilen kører godt og holder længere. Hvis man kører meget eller under hårde forhold, skal man måske tjekke den oftere.

Det er smart at holde øje med service lampen og tælle kilometer, så man kan planlægge et tjek tidligere, hvis det er nødvendigt.

Man bør altid bruge autoriserede steder til at tjekke sin Mercedes for at holde garantien. Dette hjælper også med at finde og ordne små problemer, før de bliver store og dyre.

Ved at følge denne plan holder man sin bil i topform og bevarer dens værdi over tid.

Hvilke dele på en Mercedes E400 Coupé går mest i stykker?

På en Mercedes E400 Coupé møder købere ofte problemer med elektronikken inden i bilen. Dette omfatter ting som Comand navigation og software til bilens systemer. Disse dele kan fejle og kræver nogle gange opdateringer eller reparationer.

Køretøjets motor og gearkasse kan også vise tegn på slid over tid. Motorvarianten i denne model varierer, hvilket betyder at visse typer kan have specifikke svagheder. For eksempel kan højt brændstofforbrug og problem med drejningsmomentet forekomme.

Det er vigtigt for købere at tjekke disse systemer grundigt før køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes E400 Coupé?

Garantien på en Mercedes E400 Coupé er ikke bestemt. Det betyder, at der ikke er givet oplysninger om, hvor mange år eller kilometer garantien dækker for denne bilmodel. Bil købere skal kontakte en forhandler direkte for at få detaljer om garantiperioden.

Dette skridt er vigtigt for at forstå, hvordan og hvor længe bilen er beskyttet mod mulige fejl.

Hvad dækker garantien på en Mercedes E400 Coupé?

Fabriksgarantien på en Mercedes E400 Coupé beskytter bilen i to år eller op til 50.000 km. Den sørger for, at bilens materialer og byggekvalitet er uden fejl. Der hører også en mulighed med for at få en længere garanti.

Denne kan vare op til fem år eller 100.000 km. Men denne garantien omfatter ikke normal vedligeholdelse eller ting, der slides, som dæk og bremser.

Man skal huske at følge bilens plan for service og bruge en autoriseret forhandler. Dette bevarer garantien. Hvis man har spørgsmål, kan man altid tale med forhandleren i sit område.

De ved alt om, hvad garantien dækker, og de regler der gælder.

Guides til andre varianter af Mercedes E400

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.30.52

Opdateret 16.05.2024, 11.22.27

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel