Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC (Årgang 11/2021 - 10/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC (11/2021 - 10/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC?

Før du køber en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC, er det vigtigt at vide, at bilen har en styrke på 215 kW / 292 hk. Den tilbyder plads til op til syv personer, men de ekstra sæder bag i er mest velegnede til børn.

Denne model kan oplades både med vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC), og det tager mellem 7-11 timer at få batteriet fuldt opladet. Det er også godt at have i tankerne, at bilen har konkurrenter som Skoda Enyaq, Tesla Model Y og Volkswagen ID.4.

Denne elbil har et direkte målende dæktrykskontrolsystem som standardudstyr, hvilket sikrer, at dine dæk altid har det rette tryk for sikkerhed og effektivitet. Indvendigt byder den på materialer og en finish, der er acceptabel, men dog ikke på premiumniveau.

Dette betyder, at mens bilen er komfortabel og funktionel, vil nogle måske savne en mere luksuriøs fornemmelse indeni.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes EQB?

Mercedes EQB-serien tilbyder et udvalg af elektriske biler, der passer til forskellige behov og præferencer. Serien inkluderer flere modeller, så lad os dykke ned i de forskellige varianter.

  1. EQB 250: Denne model er indgangsvarianten i EQB-serien. Med en mere beskeden el-motor end sine større søskende passer den perfekt til bykørsel og kortere ture. Bilens motor leverer solid ydeevne for dem, der søger en grønnere daglig køretur.
  2. EQB 300 4MATIC: Stepping op fra basismodellen findes denne variant med firehjulstræk for bedre greb og stabilitet under alle vejrforhold. Med en stærkere motor leverer denne version mere kraft og acceleration, ideel for dem, der ønsker lidt ekstra under foden.
  3. EQB 350 4MATIC: Toppunktet i serien, denne højkraftmodel kommer med det højeste niveau af ydeevne blandt EQB-modellerne. Takket være dens kraftige elektriske drivlinje får du ikke kun hurtig acceleration men også mulighed for længere rejser på én opladning.

Hver af disse varianter byder på Mercedes-Benz's velkendte komfort og luksus samt forskellige batterikapaciteter, som sikrer at der er noget for enhver smag indenfor den elektriske bilverden.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes EQB 350?

At forstå fordele og ulemper ved Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC giver potentielle købere en klar indsigt i, hvad de kan forvente. Denne bil byder på en blanding af performance, komfort og teknologi, men har også visse aspekter, der måske ikke opfylder alles behov. Her er en oversigt:

Fordele Ulemper
- Har en stærk effekt på 215 kW / 292 hk. - Den kørestrækning er omkring 360 km om sommeren, hvilket kan være begrænsende for nogle.
- Rummeligt indre med masser af plads til fire voksne og bagage. - Indvendige materialer kan virke simple og lidt kedelige.
- Godt bremsesystem der kombinerer rekuperation og mekaniske bremser effektivt. - Avancerede lysfunktioner mangler.
- Navigationssystem med stemmestyring og integreret planlægning af ladestop. - En fuld opladning med vekselstrøm (AC) tager 7-11 timer.
- Kan oplades både med vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC). - Ekstraudstyr som parkeringsassistenter og kameraer skal muligvis tilkøbes.
- Luftig følelse takket være generøs hovedhøjde. - Batteriets levetid og kapacitet kan variere afhængigt af brugen.
- God karosserikvalitet. - Dele af bilen kan være dyre at reparere eller udskifte.

At vælge en elektrisk bil som Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC indebærer at balancere ønsket om avanceret teknologi og kørekomfort med nogle af de udfordringer, der følger med elbiler generelt, såsom opladningstider og rækkevidde.

Hvordan klarer Mercedes EQB 350 sig i test?

Mercedes EQB 350 viser sin styrke i flere test. I en test oplader bilen fra 10-80% af batteriets kapacitet med en hastighed på næsten 100 kW. Dette betyder, at den hurtigt kan gøre sig klar til lange ture igen.

Med en fuld opladning kan bilen køre op til 360 km om sommeren, hvis man kører forsigtigt. Denne præstation er imponerende, særligt fordi bilens design ikke er det mest aerodynamiske.

Denne model har også vist sig stærk i sikkerhedstest. Den scorede 95% af de mulige point i NCAP's crashtest, hvilket beviser, at den er en af de sikreste biler på markedet. Udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner som nødbremseassistent og advarsler om potentielle kollisioner hjælper den med at beskytte sine passagerer.

Mercedes EQB 350 kombinerer altså både hastighed og sikkerhed på en måde, der imponerer eksperter og forbrugere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes EQB?

Interesserede i at købe en bil kigger ofte på flere muligheder. Det hjælper dem med at træffe det bedste valg for deres behov og budget. Her er nogle biler, der kan sammenlignes med Mercedes EQB:

  1. Skoda Enyaq har vundet mange hjerter med sin rummelighed og effektive ydeevne. Denne bil er perfekt til familier, der ønsker komfort på lange ture.
  2. Tesla Model Y står ud med sin avancerede teknologi og imponerende acceleration. Købere, der søger innovativitet, vil finde denne model tiltalende.
  3. Volkswagen ID.4 byder på et stilfuldt design og en solid rækkevidde, hvilket gør den ideel til daglig pendling og weekendture.

Hver af disse modeller tilbyder noget unikt. Dette giver potentielle købere muligheden for at vælge en bil, der passer præcist til deres krav om størrelse, effekt og prisniveau.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC?

Den elektriske rækkevidde for en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC ligger omkring 360 kilometer om sommeren, hvis du kører forsigtigt. Dette tal viser, hvor langt du kan rejse på en fuld opladning, inden batteriet skal genoplades.

Rækkevidden kan variere afhængigt af kørestil, vejforhold og vejret.

Med et batteri på 66,5 kWh er EQB 350 designet til at møde behovene for daglige pendler og længere ture også. Den gennemsnitlige opladning fra 10% til 80% tager plads med en hastighed på næsten 100 kW.

Dette betyder, at du hurtigt kan få din bil klar til vejen igen med minimal ventetid.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC?

Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC har et batteri med en kapacitet på 66,5 kWh. Dette gør bilen i stand til at levere solid præstation og en god rækkevidde på en enkelt opladning.

Batteriets størrelse er en afgørende faktor for dem, der overvejer at købe en elbil, da det påvirker hvor langt bilen kan køre uden genopladning.

Opladning af dette batteri fra 10% til 80% tager kun omkring 31 minutter ved brug af en hurtiglader. Dette viser, at man ikke behøver vente længe for at få bilen klar igen. Mercedes-Benz giver også en garanti på batteriet, der dækker 8 år eller 160.000 km, hvilket sikrer 70% af batteriets kapacitet over garantiperioden.

Sikkerhed og effektivitet er vigtige for dem, som søger en pålidelig elbiloplevelse.

Hvordan lader man en Mercedes EQB?

At lade en Mercedes EQB er enkelt og bekvemt. Du kan oplade bilen hjemme eller ved offentlige ladestationer. Her er en skridt-for-skridt guide til at lade din bil:

  1. Find den rigtige ladestik type til din Mercedes EQB. Bilen understøtter både AC (vekselstrøm) og DC (jævnstrøm) opladning.
  2. Til hjemmebrug, installer en vægmonteret oplader for hurtigere opladning end med et almindeligt stikkontakt.
  3. Ved offentlig ladestation, tilslut din bil til stationen med det passende kabel.
  4. Start opladningsprocessen enten gennem stationens interface eller via din bils touchscreen display, afhængig af stationens type.
  5. Kontroller bilens ladeindikator for at se status på opladningen eller brug bilfabrikantens mobilapp for opdateringer om batteristatus.
  6. En fuld opladning fra 10% til 80% batterikapacitet tager cirka 31 minutter ved DC hurtigladestationer med en effekt på omkring 100 kW.
  7. For mere hverdagsbrug kan du slutte din EQB til en AC kilde, hvor en fuld opladning varer mellem 7 - 11 timer, afhængig af strømkilden.

Denne proces sikrer, at du altid vil have nok strøm i din EQB til daglige ture eller længere rejser. Opladning af en elbil kræver lidt planlægning men giver stor frihed og køreglæde uden udslip.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC?

En fuld opladning af Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC tager omkring 7-11 timer. Dette gælder, når du bruger en almindelig hjemmelader. Hvis du oplader batteriet fra 10% til 80%, kan det gøres på cirka 31 minutter ved en hurtigladestand med knap 100 kW effekt.

Dette viser, at bilen er designet til både dagligdags opladning derhjemme og hurtigladning på farten, hvilket gør den praktisk for dem med en aktiv livsstil.

For at få mest muligt ud af opladningen kan ejere af Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC nyde godt af avancerede funktioner som justerbar ladestopfunktion og regulerbar ladeeffekt.

Batterikapaciteten sikrer, at føreren får advarsler ved kritiske punkter under kørslen, hvilket øger både sikkerheden og bekvemmeligheden. Med disse muligheder kan brugeren nemt planlægge rejsen og altid holde bilen klar til kørsel.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC?

Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC bruger to elektriske motorer, der sammen leverer en kraftfuld ydelse. Med op til 292 hestekræfter og et drejningsmoment på 520 Nm sørger disse motorer for hurtig acceleration uden støj eller vibrationer.

Dette elektriske kraftværk sørger også for, at bilen ikke behøver at skifte gear, da motorenes drejningsområde er bredt.

Disse motorer arbejder sammen med et avanceret bremsesystem, der kombinerer genopladning af batteriet med mekaniske bremser. Dette sikrer en glat kørsel og effektiv energiudnyttelse.

Mercedes-Benz EQB 350 er udstyret med topmoderne sikkerhedsfunktioner, herunder aktive nødbremsesystemer og advarsler om potentiel kollision, hvilket gør denne model både kraftfuld og sikker at køre i.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC?

Denne bil har en kraft på 292 hestekræfter. Den stærke motor sørger for, at EQB 350 Electric Art 4MATIC kan levere imponerende ydeevne. Kraften bag denne model viser Mercedes' engagement i at skabe kraftfulde og effektive elbiler.

Kraften på 215 kW omsætter til en dynamisk køreoplevelse, der kombinerer hurtig acceleration med miljøvenlig drift.

Med så mange hestekræfter er EQB 350 Electric Art 4MATIC klar til både bykørsel og lange ture på motorvejen. Dens elektriske motor gør den både stille og kraftfuld, hvilket sikrer en behagelig køreoplevelse for alle i bilen.

Den balancerer perfekt mellem styrke og bæredygtighed.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC er 160 km/t. Dette tal viser, at bilen har gode præstationer og kan nå høje hastigheder på motorvejen.

Købere, der leder efter en elbilsmodel, vil finde denne information nyttig. Den hjælper dem med at forstå, hvordan bilen klarer sig i forskellige køresituationer. Hastigheden på 160 km/t bekræfter, at Mercedes EQB 350 ikke kun er designet til bykørsel, men også kan tackle lange ture med komfort og effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes EQB?

Mercedes EQB har en længde på 4.684 millimeter. Den er 1.834 millimeter bred og har en højde på 1.667 millimeter. Størrelsen på denne bil sikrer, at den skiller sig ud i bybilledet og tilbyder en rummelig indretning for både føreren og passagererne.

Bilens bagagerum rummer 350 liter, men kan udvides til imponerende 1.445 liter, når bagsædet lægges ned. Dette gør EQB til en alsidig følgesvend for både dagligdags ærinder og lange rejser.

Med muligheden for op til syv sæder, bliver den ideel til større familier, selvom de ekstra sæder i bagagerummet passer bedst til børn.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes EQB?

Bagagerummet i denne bilmodel tilbyder en rummelig volumen på 350 liter. Dette giver plads til dagligdagens indkøb, sportstasker og weekendens pakning. Skal du bruge mere plads, kan bagsædet lægges ned.

Da øges kapaciteten betydeligt til op til 1.445 liter. Det gør bilen ideel til større indkøb eller ferieturen med familien.

Kapaciteten viser bilens alsidighed, fra daglig brug til længere rejser. Med sådant et bagagerum møder EQB de fleste behov for opbevaring og transport af varer.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes EQB 350?

Nej der kan ikke monteret anhængertræk på en Mercedes EQB i denne årgang. Det blev først muligt med faceliftet der kom i 2024.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Mercedes EQB 350?

En Mercedes EQB 350 i denne årgang kan ikke fås med anhængertræk. Det blev først muligt med faceliftet der kom i 2024.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes EQB 350?

Mercedes-Benz EQB 350 tilbyder en række fælge, som opgraderer både udseendet og køreegenskaberne. Købere kan vælge mellem forskellige størrelser og designs.

  1. Standardfælge leveres med bilen uden ekstra omkostninger. De er designet til at matche bilens generelle æstetik og sikre en solid køreoplevelse.
  2. Titte på letmetalfælge som et tilvalg for dem, der ønsker et mere unikt look. Disse fælge fås i forskellige dimensioner og kan ændre bilens udtryk markant.
  3. Sportslige fælge er det perfekte valg for dem, der lægger vægt på dynamiske køreegenskaber. Deres design bidrager til bedre håndtering og acceleration.
  4. Øko - venlige fælge er skabt med henblik på effektivitet og mindre vindmodstand, hvilket kan forbedre bilens rækkevidde.
  5. Luksusfælge er der for dem, der prioriterer stil over alt andet. Disse kommer ofte i eksklusive designs og materialer, som skiller sig ud i mængden.
  6. Brugerdefinerede fælgehjul giver mulighed for personliggørelse langt udover standardudvalget. Købere kan specifikere præcise farver og finish efter eget valg.

Med så mange valgmuligheder ligger magten i hænderne på kunden til at forme deres Mercedes EQB 350 efter deres egen smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes EQB 350?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Mercedes EQB 350 er afgørende for sikker kørsel i koldt vejr. Dine dæk skal kunne håndtere både våde og glatte veje.

  1. Søg efter dæk med høj trækkraft - Dæk, der er designet til at give et godt greb på både is- og sneoverflader, vil forbedre sikkerheden og kontrollen.
  2. Vær opmærksom på dækmærkningen - Vælg dæk markeret med M+S (mudder + sne) og helst også med snefnug-symbolet, hvilket betyder, at de har bestået specifikke test for vinterbrug.
  3. Overvej helårsdæk som et alternativ - Hvis du bor i et område med mildere vintre, kan helårsdæk være en praktisk løsning. De klarer sig godt under forskellige vejforhold.
  4. Tjek anmeldelser og testresultater - Søg efter testresultater fra troværdige organisationer og læs anmeldelser fra andre bilister for at finde de dæk, der har præsteret bedst under vinterlige forhold.
  5. Match dækstørrelsen korrekt - Sørg for at vælge dæk, der passer til din bilmodel's anbefalinger til størrelse og belastningsindeks.
  6. Tag hensyn til støjniveauet - Vinterdæk kan nogle gange producere mere støj end sommerdæk. Find dæk, der er kendt for at være relativt stille for en mere behagelig køreoplevelse.
  7. Invester i kvalitet fremfor pris - Selvom det måske frister at spare penge ved at købe billigere mærker, vil investering i højkvalitetsdæk ofte give bedre ydeevne og længere levetid.

Dit valg af vinterdæk bør baseres på disse overvejelser sammenholdt med dine særlige behov baseret på geografi og typiske køreforhold om vinteren.

Hvor sikker er en Mercedes EQB?

Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC viser sin styrke i sikkerhed med fremragende resultater. Den klarer sig godt i NCAP-crashtesten og opnår 95% af de mulige point. Dette beviser, at bilen beskytter sine passagerer effektivt ved sammenstød.

Med en avanceret lufttryksovervågning som standard sikrer den også, at dækkene altid har det korrekte tryk for yderligere sikkerhed på vejen.

Fodgængersikkerheden vurderes også positivt med 78% af pointene i en særlig crashtest. Disse resultater understøtter, at Mercedes-Benz EQB ikke kun fokuserer på passagerernes, men også fodgængernes sikkerhed.

Dens omfattende sikkerhedsfunktioner viser, hvorfor denne model er et sikkert valg for familier og andre bilkøbere.

Hvordan er interiøret i en Mercedes EQB 350?

Interiøret i en Mercedes EQB 350 byder på rummelighed og avanceret teknologi. Fire voksne og deres bagage passer nemt indenfor, hvilket viser bilens praktiske side. MBUX-systemet med dens store skærme gør det let at bruge radio, finde vej eller tilslutte en smartphone gennem Bluetooth eller USB.

Bilen byder også på atmosfærelys, flermediefunktioner og en affjedring, der sikrer komfort under kørslen. Sæderne er behagelige, og støjniveauet indeni holder sig lavt, hvilket gør lange ture mere behagelige.

Derudover sikrer klimaanlægget med individuelle luftdyser, et opvarmet rat og ventilation for de bagerste passagerer, at alle ombord har det behageligt uanset vejret udenfor. Selvom materialerne og den generelle finish i kabinen er af høj kvalitet, kan betjeningen af visse funktioner via små touchpads på rattet kræve lidt tilvænning.

Køretøjets ydelse matcher dens luksuriøse indre med op til 292 hestekræfter og et betydeligt drejningsmoment, hvilket lover kraftig acceleration og glidende kørsel.

Hvor mange personer er der plads til en Mercedes EQB?

Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC tilbyder plads til op til syv mennesker. De ekstra sæder i bagagerummet passer bedst til børn på grund af størrelsen. Denne bil er ideel for familier, der har brug for ekstra siddepladser.

Fire voksne kan sidde komfortabelt i bilen sammen med deres bagage.

Denne model sikrer sikker transport med sin maksimale lasteevne på 470 kg og muligheden for at bære op til 75 kg på taget. Bagagerummet har plads til 350 liter, som kan udvides til 1.445 liter, når bagsæderne lægges ned.

Den er udstyret med sikkerhedsteknologi som automatisk nødbremse og advarsel ved vognbaneskift, hvilket gør den til et sikkert valg for familiekørsel.

Hvilket lydsystem har en Mercedes EQB 350?

EQB 350 Electric Art 4MATIC kommer med et avanceret lydanlæg. Dette system tilbyder radio, vejvisning, trådløs telefonforbindelse og USB-indgang. Brugere får også mulighed for at tilslutte deres smartphones gennem CarPlay eller Android Auto, hvilket dog kræver et ekstra gebyr.

I kabinen omkranses passagererne af stemningsfuldt lys, mens de nyder indhold fra det imponerende multimediaudstyr. Navigationsudstyret med avanceret rutevejledning sikrer, at man nemt finder vej.

Lydkvaliteten i bilen er ekstraordinær og skaber en immersiv lytteoplevelse under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes EQB?

En Mercedes EQB tilbyder avanceret teknologi og tilslutningsmuligheder, som gør køreturen nemmere og mere underholdende. Blandt disse muligheder er der flere apps, der forbedrer brugeroplevelsen både når det kommer til navigation og underholdning.

  1. Mercedes me connect: Denne app lader dig fjernbetjene din bil. Du kan låse den op eller låse den, tjekke batteristatus og endda planlægge opladningstider direkte fra din smartphone.
  2. Android Auto: Giver mulighed for nem adgang til dine yndlingsapps på bilens display. Dette inkluderer musik, podcast apps, kort og mange andre værktøjer.
  3. Apple CarPlay: Ligesom Android Auto bringer det mange af dine iPhone-apps direkte til bilens skærm, så du kan bruge dem sikkert mens du kører.
  4. ChargePoint: Find nærmeste ladestation med denne app, der er ideel for elbil-ejere under længere ture.
  5. Spotify: Stream din yndlingsmusik eller podcast direkte i bilen uden at skulle bruge en ekstra enhed.
  6. WhatsApp: Send beskeder ved hjælp af stemmekommandoer for at holde hænderne på rattet og øjnene på vejen.

Disse apps er designet til at gøre livet lettere for føreren ved at integrere vigtige funktioner fra deres hverdagsliv direkte i bilens system. Med disse værktøjer bliver køreturen ikke bare sikrere men også mere fornøjelig.

Opdateres softwaren i en Mercedes EQB automatisk?

Softwaren i Mercedes EQB får automatiske over-the-air-opdateringer. Det betyder, at ejere af denne bilmodel kan nyde godt af forbedringer, nye funktioner og fejlrettelser uden besvær.

Disse opdateringer sker trådløst og kræver ikke et besøg på et servicecenter. Det sørger for, at bilen altid er opdateret med den nyeste software, hvilket kan forbedre ydeevnen og sikkerheden.

Denne proces integrerer tæt med bilens elektroniske systemer og sikkerhedsfunktioner. Opdateringerne giver bilen de nyeste fremskridt indenfor teknologi og sikkerhed, hvilket sikrer en bedre køreoplevelse.

Med Mercedes EQB 350 Electric Art 4MATIC (11/2021 - 10/2023) behøver ejerne ikke bekymre sig om manuelle opdateringer. Denne funktion viser Mercedes' engagement i at tilbyde bilister en problemfri og avanceret køreoplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes EQB 350?

Når du køber en Mercedes EQB 350, kan du vælge mellem mange slags tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og praktisk.

  • Parkeringshjælp er uundværlig i byen. Du kan få parkeringssensorer, et omgivelseskamera og parkeringsassistent som ekstraudstyr. Disse hjælper dig med at parkere sikkert uden buler.
  • Oplysning indeni bilen skaber stemning. Ambientebelysning kan ændres i farver efter humør.
  • Forbindelse til din telefon gøres nemmere. Bilen kommer med CarPlay eller Android Auto mod et gebyr, så du kan bruge dine apps trygt mens du kører.
  • Lydoplevelsen i bilen er vigtig. Du har mulighed for trådløs smartphone - opladning og gestusstyring, så du ikke behøver fjerne øjnene fra vejen.
  • At holde kontakten er enkelt. Bilens system tillader bil-til-bil-kommunikation for opdateringer om vejforhold eller trafik.
  • Musik og navigation på farten er afgørende. EQB er udstyret med radio, Bluetooth til musikstreaming og USB-porte samt navigationssystem for nem rejseplanlægning.

Med disse tilbehør bliver hver tur i en Mercedes EQB 350 både sikrere og mere underholdende.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes EQB 350?

Mercedes EQB 350 bruger avanceret teknologi for at give føreren og passagererne en enestående oplevelse. MBUX-systemet og to store skærme på 10,25 tommer gør betjeningen intuitiv og fleksibel.

Føreren kan styre instrumentdisplayet og underholdningsskærmen med touchflader, en touchpad og stemmestyring. Denne bil byder også på ambientebelysning, hvilket skaber en unik atmosfære indeni bilen, og mange multimediefunktioner som trådløs opladning af smartphones og gestusstyring for at øge bekvemmeligheden.

Tilslutningsmulighederne i Mercedes EQB 350 er også i top. Med Mercedes me-tjenester kan man nemt forbinde sin bil med sin smartphone for at få adgang til vigtige funktioner og informationer om bilen, selv når man ikke er i nærheden af den.

Bilens dæktryk overvåges løbende takket være et direkte målende system, hvilket sikrer, at man altid kører sikkert. Teknologien i Mercedes EQB 350 er designet til både sikkerhed og komfort, hvilket gør hver køretur til en nydelse.

Hvad koster en Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz EQB 350 Electric Art 4MATIC koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Mercedes EQB 350 til service?

Serviceintervallet for en Mercedes EQB 350 er ikke fastsat med præcise kilometer eller tidsrammer i den information, vi har. Det betyder, at ejere skal holde øje med bilens digitale serviceindikator eller rådføre sig direkte med deres autoriserede Mercedes-forhandler for at få den mest nøjagtige anbefaling.

Moderne biler som EQB 350 bruger avanceret teknologi til at overvåge bilens tilstand og vil anbefale et servicebesøg, når det er nødvendigt baseret på kørselsmønstre og bilens generelle tilstand.

Det er vigtigt for ejere at følge disse anbefalinger for at sikre, at deres EQB 350 forbliver i topform og opretholder sin værdi. Regelmæssig service hjælper med at forebygge større reparationer i fremtiden og sikrer, at elektriske komponenter, som batterier og elektrisk drivlinje, fungerer effektivt.

Ved hvert servicebesøg bliver vitale dele tjekket, herunder softwareopdateringer, som kan forbedre bilens præstationer og sikkerhedsfunktioner.

Hvilke dele på en Mercedes EQB 350 går mest i stykker?

Købere bør vide, at der ikke findes data om specifikke dele på en Mercedes EQB 350, der ofte går i stykker. Dette skyldes bilens høje kvalitet og ny teknologi. Men som med alle biler, er der generelle områder, hvor problemer kan opstå over tid.

  1. Batteriet - Som bilens hjerte kræver det regelmæssig kontrol for at sikre lang levetid.
  2. Elektrisk system - Inkluderer softwareopdateringer og funktion af skærme, som kan kræve opmærksomhed.
  3. Dæk - Slitage varierer baseret på kørestil og vejforhold.
  4. Bremser - Regelmæssige tjek anbefales for at sikre sikker drift.
  5. Affjedring - Komfort og styring afhænger af dens tilstand.

Disse punkter giver et overblik over, hvad man skal holde øje med, men husk at regelmæssigt vedligehold er nøglen til enhver bils holdbarhed og sikkerhed.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes EQB 350?

Garantien på en Mercedes EQB 350 beskytter dig op til 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 kilometer. Denne dækning sikrer også, at batteriet i bilen vil have mindst 70% af sin kapacitet i løbet af garantiperioden.

Dette giver dig tryghed omkring din bil's kvalitet og langsigtede ydeevne.

Denne form for garanti er særlig vigtig for elbiler, da batteriet er en afgørende del af bilens drift og værdi. Med en sådan dækning kan du føle dig sikker på, at din investering er beskyttet mod betydelige omkostninger, hvis der skulle opstå problemer med batteriet.

Dette er et klart tegn på Mercedes' tillid til kvaliteten af deres elektriske køretøjer.

Hvad dækker garantien på en Mercedes EQB?

Garantien på en Mercedes EQB sikrer at batteriet holder i 8 år eller op til 160.000 km, alt efter hvad der kommer først. Den lover også at batteriet vil beholde mindst 70% af sin kapacitet i denne periode.

Dette viser Mercedes' tiltro til kvaliteten af deres elektriske køretøjer. For ejere betyder det mindre bekymring om batteriets levetid og ydelse.

Køretøjet holder øje med batteriets tilstand og giver besked, hvis kapaciteten falder. Ejere modtager en advarsel, når der er 50 km tilbage af rækkevidden, og igen ved 12 km. Dette system hjælper med at planlægge opladninger, så du ikke løber tør for strøm uventet.

Sikkerheden og bekvemmeligheden ved dette system understreger Mercedes' forpligtelse til at skabe pålidelige og brugervenlige elektriske køretøjer.

Guides til andre varianter af Mercedes EQB350

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 22.08.2024, 16.00.28

Opdateret 22.08.2024, 16.00.28

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel