Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced (Årgang 05/2023 - 10/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced (05/2023 - 10/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced?

En Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced er en stor elbil med masser af kræfter. Den har et stort batteri på 90 kWh. Dette giver bilen en rækkevidde på over 500 km og den kan sprinte fra 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder.

Dens topfart er begrænset elektronisk til 210 km/t. Et vigtigt punkt er, at denne bil har en batterigaranti på 10 år eller op til 250.000 km, hvilket er godt for dem, der kører meget.

Denne model har et lavt energiforbrug på 19,2 kWh pr. 100 km og ingen CO2-udledning ved kørsel. Men tænk over, hvor du kan oplade bilen, da det er vigtigt at have nem adgang til ladestationer for elbiler.

Bilen er bygget i USA og dens energiforbrug og CO2-ækvivalenter er beregnet over en distance på 240.000 km. Så overvej om EQE SUV passer til dine daglige behov og om de teknologier, den tilbyder, som MBUX Hyperscreen og regenerativ bremsning, er noget du vil få glæde af.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes EQE SUV?

Mercedes EQE SUV kommer i forskellige motorvarianter. Disse varianter er designet til at møde behovene hos forskellige bilkøbere.

  1. EQE SUV 300: Denne model har en effektiv motor, som bruger mindre energi. Den passer godt til dem, der vil have en stærk og økonomisk bil.
  2. EQE SUV 350+: Med mere kraft end 300-modellen, giver denne variant en stærkere køreoplevelse. Den har også god drejningsmoment, hvilket gør den hurtig og responsiv.
  3. EQE SUV 500: Dette er toppen af linjen med den mest kraftfulde motor i serien. Den leverer ekstraordinære præstationer og er ideel for dem, der ønsker maksimal effekt og luksus.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes EQE SUV?

Fordele Ulemper
- Imponerende rækkevidde på over 500 km. - Affjedringen er unharmonisk, hvilket kan påvirke kørekomforten.
- Hurtig acceleration og komfortable forsæder. - Størrelsen og vægten kan gøre den mindre håndterbar i bymiljøer.
- Standardudstyret med audiosystem, Bluetooth og Apple CarPlay og Android Auto. - Konkurrenter som Audi Q8 e-tron og BMW iX tilbyder lignende eller bedre funktioner.
- Separate bedienelementer for lenkrad, sæder og spejle.

Hvordan klarer Mercedes EQE350+ SUV sig i test?

Mercedes EQE350+ SUV har en 90 kWh batteri, kan køre over 500 km på en opladning og har hurtig acceleration. Forsæderne er meget behagelige at sidde i.

Men, affjedringen er ikke så god. Man kan købe luftaffjedring og bagakselstyring som noget ekstra for at gøre kørslen bedre.

Denne bil har en stor svingradius på 12,1 m. Men hvis man vælger bagakselstyring, bliver det nemmere at dreje bilen. Batteriet har en garanti på 10 år eller 250.000 km. Det viser, at Mercedes tror på deres bil og batteri.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes EQE SUV?

Der findes flere gode alternativer til Mercedes EQE SUV, hvis du leder efter en elbil. Disse biler tilbyder lignende egenskaber som komfort, rækkevidde og teknologi.

  1. Audi Q8 e - tron er en stærk konkurrent med sit elegante design og avancerede teknologier. Den har god plads indeni og høj komfort.
  2. BMW iX skiller sig ud med sin innovative teknologi og imponerende ydeevne. Dens interiør er luksuriøst og rummeligt.
  3. KIA EV9 byder på masser af plads for hele familien og moderne teknik til en fordelagtig pris. Den er ideel til lange ture.
  4. Volvo EX90 er kendt for sin sikkerhed og holdbare konstruktion. Bilen har et smukt design og state-of-the-art teknologier.

Alle disse biler har god rækkevidde på batteriet, så du kan køre langt uden at lade op ofte. De passer godt til folk, der ønsker en luksus el-SUV.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced?

En Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced kan køre over 500 km på en opladning. Under de bedste forhold kan den endda nå op på 555 km. Dette gør den til en stærk konkurrent på markedet for elektriske biler.

Med et stort batteri på 90,6 kWh har ejere af denne bil mulighed for at nyde lange ture uden at skulle bekymre sig om at finde en opladningsstation for ofte. Denne rækkevidde er ideel for dem, der kører lange afstande og sætter pris på bekvemmeligheden ved elektrisk kørsel.

Til opladning af EQE SUV'en præsenterer bilen fleksible muligheder. Hjemme vil en fuld opladning fra et almindeligt stik tage omkring 47 timer, hvilket gør det nemmere at planlægge overnatninger.

For hurtigere opladning, kan ejere installere en wallbox derhjemme, hvilket reducerer opladningstiden til kun 10 timer. På offentlige ladestationer kan bilen også nyde godt af en ladning med en effekt på op til 171 kW, hvilket giver hurtig opladning og mindre ventetid.

Disse egenskaber sikrer, at ejere nemt kan holde bilen kørende med fleksible opladningsmuligheder.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced?

Batteriet i Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced har en kapacitet på 90,6 kWh. Det kan optage op til 107,5 kWh med tab. Dette betyder, at bilen har god energi til lange ture. Batterigarantien er også solid.

Den dækker 10 år eller 250.000 km. Dette giver ejere ro i sindet over bilens batterilevetid.

Denne SUV bruger både vekselstrøm og jævnstrøm til opladning. Dette gør den fleksibel med opladningsmuligheder ude i verden. Med et stort batteri får bilkøbere en stærk elektrisk motor.

Den yder maksimalt 292 hestekræfter og har et kraftigt drejningsmoment på 565 Nm. Dette viser bilens kraft og kapacitet til hurtig acceleration.

Hvordan lader man en Mercedes EQE SUV?

At lade en Mercedes EQE SUV er let og fleksibelt. Man kan bruge forskellige metoder til at få strøm på bilen.

  1. Brug et almindeligt husholdningsstik for langsom opladning. Det tager 47 timer at lade helt op.
  2. Installér en wallbox hjemme for hurtigere opladning. Her tager det kun 10 timer at fylde batteriet.
  3. Find offentlige ladestander med vekselstrøm (AC) for tilgængelig opladning når du er ude.
  4. Brug hurtigladestander med jævnstrøm (DC) på op til 171 kW for meget hurtig opladning undervejs.
  5. Tjek bilens skærm eller app for at finde nærmeste ladestation og se ladestatus.

Ladekabler skal matche bilens og ladestationens type, så sørg altid for at have det rigtige kabel ved hånden. Opladningen starter automatisk, når kablet er korrekt tilsluttet både bilen og ladestationen.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced?

Opladning af en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced varierer. Ved et normalt stikkontakt i hjemmet tager det 47 timer at få bilen fuldt opladet. Bruger man derimod en wallbox, falder opladningstiden til kun 10 timer.

Bilen understøtter både AC- og DC-opladning, hvilket giver fleksible muligheder for at lade batteriet op. Med et batteri på 90,6 kWh effektiv kapacitet, og mulighed for at optage op til 107,5 kWh inklusive tab, er der god mulighed for effektiv opladning tilpasset forskellige behov.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced?

Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced har en elektrisk motor. Denne motor giver en kraft på 215 kW, som svarer til 292 hestekræfter. Motoren har også et stærkt drejningsmoment på 565 Nm.

Dette gør kørslen glat og uden støj.

Denne bil bruger elektricitet fra et stort batteri. Batteriet kan holde på 90,6 kWh energi. Når man oplader bilen, kan forskellige ladere bruges. Den store batterikapacitet hjælper med at køre langt.

Bilen kan køre op til 559 km på en fuld opladning.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced?

En Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced har 292 hk. Dette giver bilen god styrke på vejen. Kraften kommer fra en elmotor. Den har et drejningsmoment på 565 Nm, hvilket hjælper med hurtige starter.

Denne model er stærk og klarer sig godt under kørsel. Kraften og hastigheden er vigtige for dem, der søger en kraftfuld elektrisk bil.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced?

Tophastigheden for Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Advanced er på 210 km/t. Denne hastighed er elektronisk sat. Bilen har en stærk elektromotor. Med denne motor kan bilen køre meget hurtigt.

Accelerationen viser også, hvor kraftfuld bilen er. Fra stillestående til 100 km/t tager det kun 6,7 sekunder. Dette gør bilen hurtig både i byen og på motorvejen.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes EQE SUV?

En Mercedes EQE SUV er kortere end EQE Limousinen, men har et bredere karosseri. Den byder på en stor svingradius på 12,1 m, hvilket gør den rummelig indeni. Med denne størrelse og form giver bilen et kraftfuldt udtryk på vejen.

Batteriet i bilen har en kapacitet på 90,6 kWh, hvilket understøtter bilens evne til at køre lange ture. Bagagerummet tilbyder forskellige opbevaringsmuligheder med 151/319/583 liter, afhængig af konfigurationen.

Dette gør bilen praktisk for familier eller til dem, der har brug for ekstra plads til bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes EQE SUV?

Bagagerummet i Mercedes EQE SUV er rummeligt. Det har plads til 151 liter, når alle sæder er oppe. Folder man bagsæderne ned, vokser pladsen til 319 liter. Skubber man alt bagud, får man hele 583 liter til rådighed.

Dette gør bilen til et godt valg for dem, der har brug for at transportere meget bagage eller store ting.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes EQE SUV?

Ja, en Mercedes EQE SUV kan udstyres med anhængertræk. Men det er vigtigt at vide, at den maksimale anhængervægt er 750 kg. Dette tal viser, hvor meget bilen lovligt må trække.

Denne begrænsning betyder, at EQE SUV ikke kan trække tunge laster som store campingvogne eller tunge bådtrailere. Så hvis du tænker på at bruge din EQE SUV til at trække noget meget tungt, skal du måske overveje dette nøje.

Mercedes har designet EQE SUV med moderne behov i tankerne. Den har mange smarte funktioner og teknologier for at gøre livet lettere. At kunne tilføje et anhængertræk giver fleksibilitet for mindre trailere eller cykelholdere, perfekt til eventyr eller familieudflugter.

Husk dog på vægtgrænsen for sikker og lovlig kørsel.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Mercedes EQE SUV?

Den maksimale vægt, som anhængertræk på en Mercedes EQE SUV kan håndtere, er 750 kg. Dette tal er vigtigt for bilkøbere at kende, hvis de planlægger at bruge bilen til at trække f.eks.

en trailer. Det hjælper også med at vide dette, når man skal planlægge transport af tunge ting.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes EQE SUV?

Mercedes EQE SUV ejere kan vælge mellem mange forskellige fælge. Disse fælge tilføjer stil og personlighed til bilen.

  1. Forskellige størrelser - Du kan vælge større eller mindre hjul alt efter, hvad du foretrækker.
  2. Designmuligheder - Der findes mange designs, så din bil kan se unik ud.
  3. Tilpasning med fælge - Vælg fælge, der matcher din stil og bilens farve.
  4. Praktiske og æstetiske fælge - Nogle fælge er lavet for at se godt ud, andre for at køre bedre på vejen.
  5. Materialevalg - Du kan finde fælge lavet af aluminium eller stål, som hver har sine fordele.
  6. Specifikke producenter - Vælg fælge fra anerkendte mærker for bedste kvalitet.
  7. Ydeevnefokuserede specifikationer - Specielle fælger kan forbedre bilens ydeevne.
  8. Ekstraudstyr og tilbehør - Gør dine fælger endnu flottere med specielt tilbehør som navkapsler eller boltcovers.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes EQE SUV?

Valg af vinterdæk til din Mercedes EQE SUV er vigtigt. De rigtige dæk sikrer bedre sikkerhed og køreegenskaber i koldt vejr.

  1. Fokusér på dækmærket: Vælg kendte mærker, som har gode anmeldelser for ydelse i vintervejr.
  2. Søg efter M+S mærkning: Dette betyder, at dækket er lavet til mudder og sne.
  3. Tjek snefnug symbolet: Et symbol med et snefnug inden i en bjergtrekant viser, at dækket passer til hård vinter.
  4. Overvej rullemodstand: Lavere rullemodstand betyder mindre energiforbrug og længere rækkevidde for din el-SUV.
  5. Vurdér gummiblandingen: Dæk med en blødere gummiblanding giver bedre greb på is og sne.
  6. Lad ikke pris lede dig alene: Billigere dæk kan koste mere i længden ved dårlig ydelse eller hurtigere slid.
  7. Overvej størrelsen nøje: Sikr dig, at dækkene matcher bilens specifikationer for at undgå problemer med hastighedsmåleren eller clearance under bilen.
  8. Prioritér også dybdemål af slidbanen for lang levetid og bedre trækkraft.
  9. Spørg fagfolk: Rådfør dig hos din lokale dækforhandler eller Mercedes-forhandler for personlig anbefaling baseret på dine kørevaner.

Disse punkter hjælper dig med at vælge de rette vinterdæk til din Mercedes EQE SUV, så du kan nyde sikker og rolig kørsel hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en Mercedes EQE SUV?

Mercedes EQE SUV har mange sikkerhedsfunktioner. Den har PRE-SAFE systemet, som forbereder bilen, hvis den er ved at være i en ulykke. Bilen passer godt på børn med en score på 90% i ADAC Crashtest NCAP-Norm.

Den beskytter også fodgængere godt og har fået 80% i Fußgänger-Crashtest NCAP-Norm. Der er et system, der ringer op til nødhjælp automatisk, hvis der sker en ulykke. Bilen kan også sige til dig, hvis vejen er glat.

Den bruger ikke meget strøm og slipper kun lidt CO2 ud. Dens strømforbrug er på 19,2 kWh pr. 100 km, og den slipper 96 g/km CO2 ud. Men det koster meget at have en sådan bil hver måned, og forsikringen er dyr.

Hvordan er interiøret i en Mercedes EQE SUV?

Interiøret i en Mercedes EQE SUV byder på luksus og avanceret teknologi. Sæderne har massagefunktion, der giver ekstra komfort på lange ture. Til musikelskere er der et lydsystem, der kan opgraderes for endnu bedre lyd.

Systemer som Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto gør det let at forbinde din telefon. Interiøret ser flot ud ved første øjekast med sit fine materialevalg, selvom det ikke helt lever op til de allerhøjeste standarder.

Bilen er udstyret med to-zoners klimaanlæg som standard, men du kan vælge et fire-zoners for bedre styring af temperaturen. Støjen indenfor holdes lav, så du nemt kan nyde turen eller snakke med passagererne.

Sikkerheden er også i top med systemer som PRE-SAFE og nødopkald, der hjælper dig, hvis uheldet er ude.

Hvor mange personer er der plads til en Mercedes EQE SUV?

I en Mercedes EQE SUV er der plads til fem personer. Dette gør bilen ideel til familier eller grupper, der gerne vil rejse sammen. Med fem sæder er der nok plads til, at alle kan sidde behageligt.

Bilen er designet med tanke på komfort og plads, så hver passager får en god oplevelse på turen. Dette er vigtigt for købere, der ser efter en bil, hvor der er god plads til alle.

Hvilket lydsystem har en Mercedes EQE SUV?

Mercedes EQE SUV kommer med et standard lydanlæg. Det inkluderer FM-/Digitalradio, håndfri opkald med Bluetooth og musikstreaming. Du kan også bruge Apple CarPlay og Android Auto uden kabler.

Hvis du vil have noget bedre, kan du vælge et avanceret lydanlæg. Det har 11 højttalere og et Burmester-3D-Surround-lydanlæg mod ekstra betaling. Dette giver en rigere lydoplevelse i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes EQE SUV?

En Mercedes EQE SUV er smart og kan forbinde til mange apps. Disse gør køreturen sjov og nem.

  1. Mercedes Me-appen: Styr din bil fra mobilen. Tænd for varmen, tjek opladning og lås bilen op.
  2. EQE-specifik app: Få info om, hvor meget strøm bilen har, og hvor langt du kan køre.
  3. Google Home og Amazon Alexa: Brug stemme til at styre bilen hjemmefra. Tænd lys eller tjek låse.
  4. Apps til ladestandere: Find den nærmeste oplader på din tur. Planlæg ruten med lette stop for opladning.
  5. Sociale medie-apps: Del dine ture på Facebook eller Twitter direkte fra bilen.
  6. Opvarmnings- og kølingsapp: Sæt temperaturen i din bil, før du kører. Kom altid ud til det perfekte klima.
  7. Musikapps som Spotify og Apple Music: Spil dit yndlingsmusik direkte via bilens system uden besvær.

Disse apps gør din Mercedes EQE SUV endnu bedre og mere personlig.

Opdateres softwaren i en Mercedes EQE350+ SUV automatisk?

Softwaren i Mercedes EQE350+ SUV får automatisk opdateringer over luften. Det holder bilen ny med den seneste software uden ekstra arbejde for ejeren. Disse opdateringer gør både systemet og funktionerne bedre.

De hjælper også med at forbedre sikkerheden og køreoplevelsen i bilen. Mercedes-Benz sørger for vejledning til ejere om, hvordan denne automatiske proces virker. Dette betyder, at bilen altid vil have de nyeste forbedringer uden at ejeren skal gøre noget.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes EQE SUV?

Du kan gøre din Mercedes EQE SUV endnu bedre med ekstra udstyr. Her er en liste over muligheder:

  1. Luftaffjedring: Gør turen glattere ved at justere affjedringen efter vejen.
  2. Bagakselstyring: Hjælper med at svinge strammere og parkere lettere.
  3. LED High Performance-Forlygter og DIGITAL LIGHT: Gør natten lys som dagen for sikker kørsel.
  4. Elektrisk bagklap: Åbner og lukker bagagerummet med et tryk på en knap.
  5. Nøgleløs adgang: Går ind og starter bilen uden at bruge nøglen.
  6. Automatiske parkeringssensorer og parkeringsassistent: Gør det let at parkere uden stress.
  7. Bakkamera: Viser hvad der er bag dig, så du kan bakke sikkert.
  8. Op til 1.405 liter lagerplads: Fold bagsæderne ned for mere plads til ting.
  9. Forbedret håndtering af dørhåndtag og ladekant for nemmere adgang.
  10. Forskellige driver assistance systems: Holder dig sikker på vejen med teknologier som crash test vist har 87% score i ADAC.

Dette udstyr kan gøre din biloplevelse endnu bedre og sikrere.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes EQE SUV?

Mercedes EQE SUV bruger avanceret teknologi for at gøre kørsel let og sjov. Den har et kæmpe batteri på 90,6 kWh, som giver bilen kraft til at køre langt. Med dette batteri kan bilen lade hurtigt op og være klar til nye ture.

Bilen har også smarte funktioner indeni som klimaanlæg, parkeringssensorer og kameraer, der hjælper med at parkere. Der er også adaptiv luftfjedring, der gør kørslen blød og behagelig.

EQE SUV'en tilbyder både AC- og DC-ladning så du kan lade bilen hjemme eller på en ladestation. Den elektriske motor i bilen er stærk, med 292 hestekræfter, og den kan køre hurtigt.

Teknologierne i denne bil er lavet for at give en sikker og behagelig tur hver gang. Med disse funktioner er EQE SUV'en ikke kun god til lange ture, men også nem at håndtere i byen.

Hvad koster en Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Electric Art Advanced i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz EQE SUV 350+ Electric Art Advanced koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Mercedes EQE350+ SUV til service?

En Mercedes EQE350+ SUV skal til service hver sjette år eller efter 90.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette betyder, at ejere kan nyde at køre længere tid mellem hver service, hvilket gør bilen praktisk og bekymringsfri at eje.

Inspektioner inden for de første seks år eller 90.000 km er inkluderet, så vedligeholdelsen bliver lettere at håndtere. Dette gør EQE350+ SUV til et godt valg for dem, der ønsker en bil med lave vedligeholdelsesbehov.

Hvilke dele på en Mercedes EQE350+ SUV går mest i stykker?

Det er svært at sige præcist, hvilke dele på en Mercedes EQE350+ SUV går oftest i stykker. Der er ikke tidligt data og statistik tilgængelig. Men generelt for biler, kan nogle dele være mere udsatte end andre. Her er en liste over dele, som ofte ser problemer:

  1. Batteriet: Dette giver kraft til bilen. Det kan miste evnen til at holde strøm over tid.
  2. Dæk: Slid og skader fra vejen gør nogen gange, at dæk skal skiftes.
  3. Bremser: Disse bruges hver gang du stopper bilen, så de slides ned.
  4. Elektronik: Fejl i software eller hardware kan forekomme.
  5. Lys: Pærer kan brænde ud og skal skiftes.
  6. Motor: Selv om sjældent, kan motorproblemer ske, især hvis service ignoreres.
  7. Gearkasse: Denne del hjælper med at skifte gear og kan blive slidt.

Husk altid regelmæssig service for at mindske risikoen for problemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes EQE SUV?

Garantien på en Mercedes EQE SUV varer i 10 år eller indtil bilen har kørt 250.000 km. Dette giver ejere ro i sindet, da de ved, at batteriet er dækket i lang tid. Det hjælper med at sikre bilens ydeevne og værdi.

Hvad dækker garantien på en Mercedes EQE SUV?

Garantien på en Mercedes EQE SUV sikrer at batteriet holder længe. Den dækker i 10 år eller indtil bilen har kørt 250.000 km. Dette viser, at fabrikanten stoler på kvaliteten af deres elbil.

Med en batterikapacitet på 90,6 kWh kan ejere føle sig trygge. De ved, at deres bil vil have strøm nok til mange ture, før batteriet måske skal tjekkes. Dette gør køb af en EQE SUV til et godt valg for de, der ønsker en bil med lang levetid og mindre bekymring for batteriet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.18

Opdateret 10.09.2024, 14.32.18

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel