Guiden handler om Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art (Årgang 10/2021 - 04/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art (10/2021 - 04/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz EQS450+?

Før du køber en Mercedes-Benz EQS450+, er det vigtigt at vide, at den kan køre 575 km på en opladning. Den bruger 21,5 kWh pr. 100 km og udleder 108 g CO2 pr. km. Bilen har ikke et reservehjul, men et nødreparationssæt.

EQS450+ har mange sikkerhedsfunktioner som nødassistent og træthedswarning. Den har også fået 96% for passagersikkerhed i en test.

Denne bil er god til lange ture og har plads til meget bagage. Den har et stort batteri og forskellige ladeløsninger. Men, før du køber, skal du tænke på, om du har brug for ekstra udstyr som anhængertræk eller specielle fælge.

Det er også smart at tjekke, hvilke apps der virker med bilens system. Og husk, bilen skal til service engang imellem for at holde den kørende godt.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes EQS450+?

Mercedes EQS450+ kommer i forskellige udgaver. Du kan vælge mellem EQS 350, EQS 450+, EQS 580 4MATIC og EQS 53 AMG 4MATIC+. Hver model har sin egen kraft og funktioner. Dette giver dig muligheder, så du kan finde den bil, der passer bedst til dig.

Bilen har et kraftigt batteri på 107,8 kWh. Dette giver en lang rækkevidde på op til 575 km. Du kan oplade bilen på mange forskellige måder. Der er hurtigopladning, der kan give strøm meget hurtigt.

Mercedes tilbyder også en lang garanti på batteriet. Den holder i 10 år eller indtil bilen har kørt 250.000 km.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes EQS450+?

FordeleUlemper
Rækkevidden er 575 km, hvilket er højt for elbiler.Den høje pris gør den mindre tilgængelig for mange købere.
Lader hurtigt op, op til 80% på kun 30 minutter.Anhængervægten er kun 750 kg, hvilket begrænser dens anvendelighed til tunge træk.
Batterisystemet understøtter opladning med op til 200 kW.Trods god plads og komfort, har nogle fundet detaljer at kritisere.
Har en lille drejeradius på 11 meter, hvilket forbedrer manøvredygtigheden.ADAC Autotest gav den 1,6, hvilket indikerer plads til forbedring.
Zuladung på 530 kg, hvilket er godt for en elektrisk sedan.Interiøret og teknologien matcher ikke alle brugeres præferencer.

Hvordan klarer Mercedes EQS450+ sig i test?

Mercedes EQS450+ gør det godt i test. Den kører 575 km på en opladning og viser stærke resultater i ADAC Autotest med en bedømmelse på 1,6. Dette tal viser, at bilen er en god konkurrent til andre elektriske luksusbiler som Audi e-tron GT, Tesla Model S, og Porsche Taycan.

Testen blev udført af Christoph Pauly M. Sc. i februar 2022.

Den får ros for køreegenskaber, sikkerhed, og hvordan den passer på miljøet. Men den kan kun trække 750 kg, så den er ikke den bedste til at tage en campingvogn med på tur. EQS 450+ bliver lavet i Sindelfingen, Tyskland, hvilket siger noget om god kvalitet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes EQS450+?

Hvis du tænker på at købe en Mercedes EQS450+, er der flere andre biler, du også kan overveje. Disse biler tilbyder lignende luksus, ydelse og teknologi.

 1. Tesla Model S: Denne bil er kendt for sin lange rækkevidde og hurtige acceleration. Den kommer med avanceret teknologi som autopilot og en stor touchscreen.
 2. Audi e-Tron GT: Audi's elektriske sportsvogn byder på kraftfuld motor, smukt design og en imponerende køreoplevelse. Den har også et luksuriøst interiør.
 3. Porsche Taycan: Porsche tilbyder denne elektriske sportsvogn med utrolig ydelse og et unikt design. Taycan har også et højteknologisk interiør med masser af funktioner.
 4. BMW iX: BMWs fuldt elektriske SUV er rummelig, komfortabel og har en god rækkevidde. Den kommer med de nyeste førerassistentfunktioner og luksuriøs indretning.
 5. Lucid Air: En ny spiller på markedet, der imponerer med sin lange rækkevidde og kraftfulde motorer. Lucid Air byder på et minimalistisk design både inde og ude.

Disse alternativer til Mercedes EQS450+ giver dig muligheder i forskellige stilarter og prisklasser, mens de stadig holder fast i luksusen ved elektriske biler.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz EQS450+?

Mercedes-Benz EQS 450+ kan køre op til 575 km på en opladning. Dette er målt baseret på et forbrug på 21,5 kWh pr. 100 km ved en temperatur på 22 grader. Den lange rækkevidde gør den perfekt til lange ture uden bekymring for ofte at skulle finde en ladestation.

Med et stort batteri på 107,8 kWh sikrer bilen, at du kan nyde din rejse med ro i sindet. Denne model viser evnen til at blande luksus med effektivitet og miljøvenlighed.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz EQS450+?

EQS450+ har et stort batteri på 107,8 kWh. Dette giver bilen kraft til at køre langt. Med dette batteri kan bilen køre op til 575 km på en opladning. Det store batteri gør EQS450+ til en god bil for dem, der vil køre langt uden at stoppe for at lade ofte.

Hvordan lader man en Mercedes EQS450+?

At lade en Mercedes EQS450+ er let og hurtigt. Her er trinene for at få mest ud af batteriet:

 1. Vælg den rette lader. Du kan bruge Schuko enfasisk til hjemmebrug, Typ 2 enfasisk eller Typ 2 trefaset for hurtigere opladning.
 2. Find en ladestation tæt på dig ved hjælp af Mercedes me Charge eller lignende apps. Det viser alle tilgængelige ladepunkter.
 3. Tilslut din EQS450+ til ladestationen med det medfølgende kabel. Hvis du bruger en offentlig station, følg instruktionerne der.
 4. Start opladningen via appen, bilens skærm eller direkte på ladestationen, hvis nødvendigt.
 5. Bilens skærm viser opladningens fremskridt og forventet tid til fuld opladning.
 6. Når batteriet rammer 10%, kan det tage omkring 31 minutter at nå op til 80% ved optimal ladning med op til 200 kW.
 7. For hverdagsbrug kan du bruge en almindelig stikkontakt, men det vil tage længere tid - op til 55 timer for at gå fra 10% til 80%.
 8. Overvej installation af en hjemmeladestation (wallbox) for hurtigere og mere bekvem opladning derhjemme.
 9. Afbryd bilen fra ladestationen, når den er færdigladet eller når du har nok strøm.

Ved at følge disse trin sikrer du effektiv og problemfri opladning af din EQS450+, klar til næste køretur.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz EQS450+?

At lade en Mercedes-Benz EQS450+ tager forskellig tid, alt efter hvordan man gør det. Med en almindelig stikkontakt, som folk har hjemme, kan bilen gå fra 10% til 80% på 55 timer.

Det er lang tid. Men hvis man bruger en hurtigladestation, kan det gå meget hurtigere. Her kan bilen få op til 200 kW strøm. Det betyder, at selv når batteriet allerede er 80% fyldt, kan den stadig tage over 100 kW strøm og lade hurtigt op.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art?

Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art har en stærk elmotor. Denne motor giver bilen 333 hestekræfter og kan køre meget hurtigt. Bilen har også et stort batteri, som gør, at den kan køre langt uden at skulle lade op.

Gearkassen i bilen skifter automatisk, hvilket gør kørslen glat.

Denne bil kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder. Den kan nå en topfart på 210 km/t. Med et stort batteri på mere end 107 kWh, kan bilen køre op til 575 km på en enkelt opladning.

Det viser, hvor kraftfuld og effektiv denne bil er.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz EQS450+?

EQS 450+ Electric Art er stærk og har 333 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en elmotor. Den kan også lave op til 568 Nm i drejningsmoment. Dette betyder, at bilen er både hurtig og stærk.

Kraften i motoren gør EQS 450+ til en god bil for folk, der ønsker fart og kraft. Med så mange hestekræfter kan du køre hurtigt og glat på vejen. Bilen bruger avanceret teknologi til at give en god køreoplevelse.

Denne Mercedes er designet til dem, der elsker luksus og styrke i en elektrisk bil.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz EQS450+?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz EQS450+ er sat til 210 km/t. Denne grænse er sat elektronisk for at sikre sikkerheden. Bilen kan køre stærkt, men holder sig inden for sikre rammer.

Med sin kraftige elektriske motor på 245 kW, som giver 333 hestekræfter, har den også masser af kraft til at nå denne hastighed hurtigt. Den accelererer fra 0-100 km/t på kun 6,2 sekunder.

Dette viser, at Mercedes-Benz EQS450+ ikke kun er en luksusbil med lang rækkevidde og avanceret teknologi men også kan levere imponerende præstationer.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes EQS450+?

Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art er en stor bil. Den måler 5,22 meter i længden og 2,13 meter i bredden. Den har plads til meget med en lastevne på 530 kg. Bilen er også let at manøvrere i byen takket være dens drejeomkreds på 11 meter.

Bagagerummet kan rumme op til 475 liter, hvilket er rigeligt for de fleste familier eller rejser. Disse størrelser gør den til en rummelig og praktisk elbil for dem, der søger komfort og kapacitet.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes EQS450+?

Bagagerummet i en Mercedes EQS450+ har plads til 475 liter. Det betyder, at du kan have meget med på din tur. Bagklappen åbner og lukker med strøm, så det er nemt at få ting ind og ud.

Bilen er lavet til folk, der har brug for plads, når de kører.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes EQS450+?

Ja, man kan få anhængertræk på en Mercedes EQS450+. Dette giver biler mulighed for at trække trailere op til 750 kg. Det er godt for dem, der skal bruge deres bil til mere end bare at køre.

Anhængertræk med ESP trailer stabilisering er et ekstraudstyr, der gør kørslen sikker, når du trækker noget bagved. Dette udstyr hjælper med at holde bilen stabil, selv når den trækker en trailer.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Mercedes EQS450+?

En Mercedes EQS450+ kan trække op til 750 kg. Dette er nyttigt for dem, der skal bruge bilen til at trække mindre trailere eller cykelholdere. Husk altid at tjekke bilens manual for at være sikker på, at du ikke overbelaster anhængertrækket.

Det hjælper dig med at undgå skader på din bil og sikrer, at du kører sikkert på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes EQS450+?

Til Mercedes EQS450+ kan man vælge mellem forskellige fælge. Valget spænder fra standardfælge til mere sporty AMG fælge. Disse giver bilen et unikt udseende. Man kan også finde fælge i forskellige størrelser og designs.

Det gør det nemt at tilpasse bilens udseende.

Nogle foretrækker store fælge for et kraftfuldt look, mens andre går efter mindre fælge for en mere klassisk stil. Alle fælge er lavet til at passe perfekt til Mercedes EQS450+.

De sikrer, at bilen ser godt ud og kører godt. Man kan se alle muligheder på Mercedes' hjemmeside eller hos en forhandler.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes EQS450+?

Valget af vinterdæk til en Mercedes EQS450+ skal ikke tages let. De rigtige dæk sørger for sikker kørsel i koldt vejr.

 1. Kig efter dæk med dybt mønster: Dette giver bedre greb på sne og is.
 2. Vælg dæk med god anmeldelser for vådt føre: Vinterveje kan være glatte, så dækene skal kunne håndtere regn og slud.
 3. Overvej dæk med run-flat teknologi: Så kan du fortsætte lidt, selv hvis et dæk punkterer.
 4. Tjek mærkninger for vinterdæk: De viser, at dækket har klaret tests i vinterforhold.
 5. Sørg for, at dækkene passer til din bilmodel: Størrelse og belastning skal stemme overens med dit køretøj.
 6. Overvej kvalitetsmærker kendte for holdbarhed: Gode dæk holder længere og yder bedre sikkerhed.
 7. Undersøg muligheden for pigdæk eller piggfrie dæk afhængigt af lokale regler og dine behov.
 8. Se efter energieffektive dæk: De kan hjælpe med at bevare bilens rækkevidde i koldt vejr.

Disse tips hjælper dig med at finde de rigtige vinterdæk til din Mercedes EQS450+, så du kan nyde sikker og komfortabel kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en Mercedes EQS450+?

Mercedes EQS450+ er meget sikker. Den fik høje point i test for at beskytte folk inde i bilen og børn. For folk inde i bilen var scoren 96%. For børn var den 91%. Dette viser, at både voksne og børn er godt beskyttet i denne bil.

Bilen har også god beskyttelse for folk udenfor. Den scorede 76% for fodgængerbeskyttelse. Dette betyder, at bilen også tager hensyn til sikkerheden for dem, der går på vejen.

Bilen har mange sikkerhedsfunktioner som airbags og systemer, der hjælper med at undgå ulykker. Disse gør Mercedes EQS450+ til et sikkert valg for familier og andre.

Hvordan er interiøret i en Mercedes EQS450+?

Interiøret i en Mercedes EQS450+ er både stort og komfortabelt. Store døre gør det let at komme ind og ud. Sæderne er bløde og behagelige, så lange ture føles kortere. Bagagerummet kan holde på op til 475 liter, hvilket er godt for familier eller dem som rejser meget.

Cockpittet ligner det i den nye S-Klasse og bruger en berøringsskærm til at styre bilens funktioner. Dette giver bilen et moderne udtryk.

Udsynet er klart fra alle sæder, hvilket gør kørslen sikrere. Der er også masser af rum til at opbevare ting i kabinen. Du kan endda tilvælge Digital Light-systemet for bedre belysning om natten.

Alt dette laves i Sindelfingen, Tyskland, hvilket sikrer høj kvalitet. Kabinen i EQS450+ gør køreturen både luksuriøs og behagelig for alle.

Hvor mange personer er der plads til en Mercedes EQS450+?

En Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art kan tage 5 personer. Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der rejser sammen. Bilen har nok plads, så alle kan sidde bekvemt, hvilket gør lange ture mere behagelige.

Hvilket lydsystem har en Mercedes EQS450+?

Mercedes EQS450+ kommer med et standard audiosystem. Du kan også vælge et bedre system. Det bedre system er Burmester Surround-Soundsystem. Det har 31 højttalere. Du får unikke lydoplevelser som Roaring Pulse.

Der er også mini-spil til lyden.

Dette system gør din køretur sjov og spændende. Lyttetil musik bliver en helt ny oplevelse. Hver sang føles som en koncert i din bil. Du kan selv ændre lyden, så den passer til dig.

Dette lydsystem er perfekt for dem, der elsker musik.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes EQS450+?

En Mercedes EQS450+ tilbyder flere smarte apps. Disse apps gør din køretur nemmere og mere behagelig. Her er en liste over apps, du kan bruge:

 1. Mercedes me-appen: Holder dig opdateret om din bil. Du kan tjekke, hvor meget strøm der er tilbage, og se din kørehistorik.
 2. Mercedes-Benz EQ-appen: Med denne app kan du styre opladningen af din bil og sætte varmen på, før du skal køre.
 3. EQ Ready-appen: Denne app hjælper med at vise den bedste tid og sted at lade din bil op. Den kigger på, hvordan du kører.
 4. Mercedes-Benz Navigation-appen: Finder ladestationer til dig og planlægger din rute, så du altid kan nå frem med nok strøm.
 5. Mercedes me Charge-appen: Giver adgang til mange ladestationer og betaler for sig selv, når du bruger dem.
 6. Mercedes-Benz Store-appen: Her kan du hente nye opdateringer til bilen eller købe nye funktioner.
 7. Mercedes me Connect-appen: Denne app giver dig mulighed for at styre mange funktioner i bilen direkte fra din smartphone eller tablet.

Opdateres softwaren i en Mercedes EQS450?

Ja, softwaren i en Mercedes EQS450 kan opdateres over-the-air. Dette gør det muligt for ejere at få de nyeste funktioner og forbedringer uden at køre til et værksted. Disse opdateringer dækker ydeevne, sikkerhed og funktionalitet, hvilket sikrer, at bilen altid kører optimalt.

Mercedes-Benz sørger for regelmæssige softwareopdateringer, hvilket hjælper med at løse eventuelle fejl og tilføjer nye funktioner for en bedre brugeroplevelse. Installationen af disse opdateringer er hurtig og nem, hvilket giver en problemfri oplevelse for bilens ejer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes EQS450+?

Man kan gøre sin Mercedes EQS450+ mere personlig og komfortabel. Der findes mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr.

 1. Komfortpakke tilføjer sæder med bedre støtte og flere justeringsmuligheder.
 2. Teknologipakke opgraderer bilens systemer med ny teknologi for en smartere kørsel.
 3. Sikkerhedspakke inkluderer avancerede systemer som holder dig sikker, såsom aktiv vognbaneassistent og nødbremsesystem.
 4. Panorama soltag giver mere lys ind i bilen og frisk luft på gode dage.
 5. Head - up display viser vigtig information lige foran dig, så du kan holde øjnene på vejen.
 6. Burmester surround sound system giver fantastisk lyd til musik og radio.
 7. Parkeringssystem med 360 - graders kamera gør det nemt at parkere uden stress.
 8. Adaptiv fartpilot holder automatisk afstand til bilen foran.
 9. Vinterpakke inkluderer udstyr som varmer sæderne, hvilket er perfekt til kolde dage.
 10. Sommerpakke har specielle funktioner, der holder bilen kølig i varmen.
 11. Opbevaringspakke giver ekstra rum og holdere til dine ting i bilen.
 12. Forskellige fælge kan vælges for at give din bil et unikt look.
 13. Tagbøjler er gode for dem, der skal transportere ski eller andre lange genstande.

Disse muligheder hjælper dig med at skræddersy din Mercedes EQS450+ efter dine behov og ønsker.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes EQS450+?

Mercedes EQS450+ har mange smarte teknologier. Bilen bruger MBUX augmented reality for at gøre kørslen nemmere. Den har også førerassistentpakke plus, som hjælper med at styre bilen sikkert.

For at gøre oplevelsen bedre er der premium ambientbelysning og et Burmester 3D surround sound system til musik og lyd. Dertil kommer et adaptivt dæmpningssystem plus, som gør kørslen blødere.

Bilen kan oplade hurtigt med en maksimal ladestrøm på op til 200 kW. Med et stort batteri på 107,8 kWh sikrer den lang rækkevidde. Mercedes EQS450+ har også smarte løsninger til opladning derhjemme og ude.

Den bruger forskellige stik som Schuko og Typ 2. Dette gør det nemt at holde bilen kørende.

Hvad koster en Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz EQS 450+ Electric Art koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Mercedes EQS450+ til service?

En Mercedes EQS450+ skal til regelmæssigt tjek for at sikre, at bilen kører godt. Dette omfatter både små og store serviceeftersyn. Til små eftersyn anbefales det hver 15.000 km eller én gang om året, alt efter hvad der kommer først.

Store eftersyn sker typisk ved højere kilometerstand eller hvert andet år. Det er vigtigt for at holde bilen i topform og undgå dyre reparationer senere.

Serviceprogrammet for en Mercedes EQS450+ indeholder forskellige tjek. Disse kan være olieskift, tjek af bremsesystemet, og undersøgelse af bilens elektriske systemer. Ved at følge serviceplanen sikrer man, at bilen altid yder sit bedste, og man beskytter også bilens garantier.

Mercedes' egne værksteder og autoriserede servicepartnere har det rigtige udstyr og ekspertise til at passe på din EQS450+.

Hvilke dele på en Mercedes EQS450+ går mest i stykker?

Man kan ikke altid forudsige, hvilke dele på en Mercedes EQS450+ der vil gå i stykker. Vi har ingen bestemte data om svage punkter. Men her er nogle generelle dele, der ofte kræver opmærksomhed i elbiler:

Elektriske systemer: Navigationsenheder og andre smartfunktioner kan fejle.

Batteri: Over tid mister det evnen til at holde på strøm.

Motor: Selvom elbilsmotorer er holdbare, kan de have problemer.

Dæk: Forkert lufttryk og slid fører til udskiftning.

Bremser: Slid på bremseklodser er almindeligt ved bykørsel.

Ladestik: Gentagen brug kan medføre slitage.

Undervognsdele: Vejhuller skader affjedring og støddæmpere.

Sidespejle: Ofte udsatte for skader ved parkering.

Infotainmentsystem: Softwarefejl kan give driftsproblemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes EQS450+?

Garantien på en Mercedes EQS450+ dækker i 10 år eller op til 250.000 km. Dette giver ejere sikkerhed langt ud i fremtiden. Garantien er en stor del af det at eje en sådan bil. Den sikrer mod fejl på batteriet, som er hjertet i en elbil.

Hvad dækker garantien på en Mercedes EQS450+?

En Mercedes EQS450+ har en batterigaranti. Denne dækker i 10 år eller op til 250.000 km. Det betyder, hvis bilens batteri får problemer indenfor denne tid eller distance, vil det blive ordnet uden ekstra omkostninger for ejeren.

Dette giver ro i sindet for dem, der køber bilen, da det er en vigtig del af elbilen.

Garantien hjælper også med at holde værdien af bilen oppe over tid. Ved at vide, at batteriet er dækket, kan ejere føle sig sikre på deres køretøjs ydeevne og varighed. Plus, det viser Mercedes-Benz' tillid til kvaliteten og holdbarheden af deres elektriske køretøjer.

Guides til andre varianter af Mercedes EQS450+

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.35.03

Opdateret 16.05.2024, 11.30.04

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel