Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT (Årgang 04/2020 - 05/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT (04/2020 - 05/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT?

Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT er en bil med høj grundpris. Ekstraudstyr kan hurtigt fordoble prisen. Brændstofforbruget ligger på 5,7 liter diesel pr. 100km (20,0 km/L) Sikkerhedsudstyr som active lane keeping assist og active brake assist er omfattende og pålidelige.

Komforten er god, især med det valgfrie underrørssystem med adaptiv støddæmpning. Bilen har også avanceret teknologi som digital instrumentering, parkeringssensor for og bag, samt en elektrisk bagklap.

Med sædevarme og elektronisk indklappelige sidespejle er køreturen behagelig i al slags vejr.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d findes i flere varianter. Basisversionen har 116 hk fra en dieselmotor. En anden variant har 150 hk og 320 Nm drejningsmoment. Tophastigheden når op til AMG-udgaven med 421 hk.

Alle modeller kan fås med forskellige pakker som AMG sportspakke for et mere sporty look.

Man kan også finde Progressive 8G-DCT, som er en populær version. Den har en automatgearkasse og moderne teknologi som LED High Performance forlygter og Attention Assist. Alle varianter tilbyder komfort og sikkerhed med funktioner som Active Park Assist og elektrisk indklappelige sidespejle.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes GLA200 d?

Fordele og ulemper ved Mercedes GLA200 d kan hjælpe dig med at træffe en bedre beslutning. Her er en liste over dem:

Fordele:

  • Komfortabel undervogn gør kørsel glat.
  • Rummeligt interiør giver god plads til passagerer.
  • Omfattende sikkerhedsudstyr beskytter dig godt.
  • Sædekomfortpakke sikrer behagelige ture.
  • Adaptiv fartpilot (Distronic) holder sikkert tempo.
  • Blind Spot Assist advarer om biler i blind vinkel.

Ulemper:

  • Høj grundpris kan afskrække nogle købere.
  • Ekstraudstyr som klimaanlæg kan være dyrt.
  • Visse kvalitetsproblemer med karrosseri bemærkes ofte.
  • Bagagerummet har haft kendte problemer.
  • MBUX-betjeningssystemet kan distrahere under kørsel.

Disse fordele og ulemper hjælper dig med at veje dine muligheder, når du overvejer en Mercedes GLA200 d.

Hvordan klarer Mercedes GLA200 d sig i test?

Mercedes GLA 200 d har høj kørselskomfort. Motoren præsterer godt, men vibrerer ved tomgang og lave omdrejninger. ADAC agilitets-test viser, at bilen prioriterer sikkerhed over dynamik.

Gearkassen, en automatisk 8-trins dobbeltkoblingsgear, er ikke helt overbevisende.

Bilen har også avanceret teknologi som traffic sign assist og dæktryksmåler. Disse funktioner øger bilens sikkerhed og komfort. Generelt klarer bilen sig godt i test, men der er plads til forbedringer i visse områder.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes GLA200 d?

Audi Q3 er et godt alternativ. Den er kendt for sin luksus og fine interiør. BMW X1 tilbyder også høj kvalitet og gode køreegenskaber. Begge modeller har kraftige dieselmotorer, ligesom Mercedes GLA200 d.

Kia XCeed er et billigere valg, men stadig en solid SUV med mange funktioner. Renault Kadjar og Volkswagen T-Roc er også værd at overveje. De er begge pålidelige og har gode sikkerhedsfeatures.

Hvor langt kører Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT på literen?

Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT kører 5,7 liter diesel pr. 100km (20,0 km/L) Med en tankkapacitet på 43 liter for forhjulstrækkere kan bilen køre omkring 750 km på en fuld tank.

Dette gør den til et effektivt valg for dem, der pendler langt. Dieselvarianter som denne har ofte bedre brændstoføkonomi end benzinbiler.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT?

Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT har en 2-liters dieselmotor. Motoren har en størrelse på 1.950 ccm og yder 110 kW (150 hk) ved 3.400 omdrejninger pr. minut.

Motoren leverer et maksimalt drejningsmoment på 320 Nm ved 1.400 omdrejninger pr. minut. Dieselpartikelfilter er standard for denne motor for at sikre lavere emissioner.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT?

Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT har 150 hestekræfter. Motoren leverer disse ved 3.400 omdrejninger pr. minut.

Med et maksimalt moment på 320 Nm ved 1.400 omdrejninger pr. minut får du en god kraftfordeling. Det sikrer en stærk og jævn kørsel.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT er 208 km/h. Denne SUV tilbyder god fart med sin effektive dieselmotor. Det gør den til et godt valg for dem, der søger både komfort og hastighed.

Perfekt til lange ture på motorvejen. Med avancerede systemer som Distronic – adaptiv fartpilot, får man sikker og stabil kørsel. Der er også bluetooth audio streaming for underholdning under kørslen.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT går fra 0 til 100 km/t på kun 8,6 sekunder. Dette gør den til en hurtig og responsiv bil. Kombinationen af dieselmotoren og 8-trins automatiske gearkasse sikrer glat acceleration.

Ejner Hessel tilbyder også leasingmuligheder for denne model. Det er nemt at eje en Mercedes-Benz GLA 200 d gennem forskellige finansieringsordninger.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes GLA200 d?

En Mercedes GLA200 d er 4.410 mm lang. Den er 1.834 mm bred. Højden er 1.611 mm. Disse mål gør bilen rummelig, men stadig kompakt.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes GLA200 d?

Bagagerummet i en Mercedes GLA200 d rummer 425 liter normalt. Når bagsæderne er klappet ned, øges dette til 1.420 liter. Med bagagedækken er rummet 330 liter. Uden bagagedækken kan rummets volumen nå op til 470 liter.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes GLA200 d?

Ja, man kan få anhængertræk på en Mercedes GLA200 d. Det er en mulig tilføjelse.

Anhængertræk gør bilen mere praktisk. Du kan trække en trailer eller campingvogn. Dette øger bilens funktionalitet.

Hvor mange kg må en Mercedes GLA200 d trække på anhængertrækket?

En Mercedes GLA200 d kan trække op til 1,8 ton med bremseanhænger. For ubremste anhængere er grænsen 750 kg. Dette gør den velegnet til både små og store trailere.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes GLA200 d?

Man kan få flere typer fælge til en Mercedes GLA200 d. Almindelige muligheder inkluderer 17-tommer, 18-tommer og 19-tommer fælge.

Disse fælge kommer i forskellige designs og materialer som aluminium. Valget af fælge kan påvirke bilens udseende og køreoplevelse. Brugere kan også finde originale Mercedes-Benz fælge gennem forhandlere eller online.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes GLA200 d?

Til en Mercedes GLA200 d er det vigtigt med vinterdæk af høj kvalitet. Vælg dæk fra kendte mærker som Michelin, Continental eller Nokian. Disse mærker tilbyder god ydeevne på sne og is.

Dækkenes størrelse skal matche bilens fælge. For GLA200 d er det typisk 215/60 R17 eller 235/50 R18. Tjek altid dækkets belastningsindeks og hastighedskode. Det sikrer, at dækkene passer til bilens specifikationer og giver optimal sikkerhed i vintervejr.

Hvor sikker er en Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d er meget sikker. Den har modtaget 5 stjerner i NCAP-testen. Passagerbeskyttelsen scorer 96%. Syv airbags beskytter passagererne. Pre-Safe-systemet kan spænde op ved en potentiel kollision, hvilket øger sikkerheden.

Børnssikkerhed er vurderet til 91%.

Anhængertrækket er også robust. Det giver ekstra stabilitet og kontrol, når man trækker en trailer. Automatiske bremser hjælper med at forhindre ulykker. Disse funktioner gør bilen til et godt valg for familier og dem, der søger ekstra beskyttelse.

Hvordan er interiøret i en Mercedes GLA200 d?

Interiøret i en Mercedes GLA200 d byder på luksus. Læderbeklædning og fine detaljer skaber en elegant atmosfære. Behagelig belysning forbedrer køreoplevelsen. Forsæderne er rummelige og komfortable.

Bagagerummet har også god plads til oppakning.

MBUX-systemet med 10,25 tommer skærme er standard i bilen. Skærmene giver nem adgang til navigation, musik og e-mail. Systemet betjenes nemt via skiftepedaler bag rattet. Det automatiske nedblændelige bakspejl øger sikkerheden om natten.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d har plads til op til fem personer. Forsæderne kan beskytte personer på op til 1,95 meter. Bagenden har siddeplads nok til personer på op til to meter.

Hvilket lydsystem har en Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d har et grundlæggende lydsystem. Dette system leverer klar lyd til daglig brug.

Ellers kan man vælge at opgradere til et bedre system. Mercedes-Benz tilbyder ofte premium-lyd som ekstraudstyr.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes GLA200 d?

Man kan få flere nyttige apps til en Mercedes GLA200 d. Disse apps hjælper med at forbedre kørsel og komfort.

  1. Mercedes-Benz Me: Denne app giver adgang til bilens status og fjernbetjening.
  2. Apple CarPlay: Brug din iPhone til opkald, musik og navigation på bilens skærm.
  3. Android Auto: Brug din Android-telefon til tilsvarende funktioner som Apple CarPlay.
  4. MBUX System App: Styr infotainmentsystemet og få online-stemmekontrol.
  5. WiFi-hotspot: Forbind dine enheder til internettet via bilens indbyggede WiFi-hotspot.

Appsene gør det lettere at bruge bilen på nye måder.

Opdateres softwaren i en Mercedes GLA200 d automatisk?

Opdateres softwaren i en Mercedes GLA200 d automatisk? Specifikke oplysninger om automatiske softwareopdateringer nævnes ikke. Derfor kan det være nødvendigt at besøge et autoriseret værksted for at få opdateret softwaren.

For at sikre optimal ydeevne og sikkerhed er det vigtigt at holde bilens software opdateret. Dette kan inkludere opdateringer til trafiklys genkendelse og andre systemer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes GLA200 d?

Man kan få mange typer tilbehør og ekstraudstyr til en Mercedes GLA200 d. Dette giver mulighed for at gøre bilen mere personlig.

  • Navigationssystem: Hjælper med at finde vej.
  • Nødassistent: Øger sikkerheden ved uheld.
  • LED-forlygter: Bedre lys og længere holdbarhed.
  • Sædevarme: Komfort på kolde dage.
  • Parkeringshjælp: Lettere at parkere bilen sikkert.
  • Elektrisk bagklap: Åbner bagklappen nemt og hurtigt.
  • Panoramasoltag: Giver lys og luft i kabinen mod merpris.
  • Komfortfjedring med 15 mm sænkning: For bedre kørekomfort.
  • Adaptive dæmpere: Tilpasser sig vejen for en glattere kørsel.

Dette er nogle af de populære muligheder, der gør GLA200 d mere funktionel og komfortabel.

Guides til andre varianter af Mercedes GLA200 d

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d bruger MBUX-betjeningssystem. Dette system er intuitivt og avanceret. Det inkluderer stemmestyring og touchskærm. Aktiv bremsassistent og nødbremsesystem hjælper med sikkerheden.

Den adaptive fartpilot justerer hastigheden automatisk. Sporændringsassistent hjælper med at holde bilen i banen. Head-Up Display viser vigtig info på forruden. Trafikskiltegenkendelse læser vejskilte og informerer føreren.

Hvad koster en Mercedes-Benz GLA 200 d Progressive 8G-DCT i grøn ejerafgift?

En Mercedes GLA200 d koster i 2024 ca. fra 3.000 kr til 6.040 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes GLA200 d til service?

En Mercedes GLA200 d skal til service hver 12. måned eller efter hver 20.000 km, hvad end der kommer først. Dette sikre, at bilen kører optimalt og forlænger dens levetid.

Ved hvert serviceeftersyn kontrolleres motorolie og filtre, bremser samt andre vigtige systemer i bilen. Det kan også være nødvendigt med mere omfattende eftersyn ved større kilometertal.

Hvilke dele på en Mercedes GLA200 d går mest i stykker?

Koblingen på en Mercedes GLA 200 d kan ofte blive slidt. Det kan give problemer med gearskifte. Forhjulsophænget er også kendt for at give problemer over tid. Det kan føre til ujævn kørsel.

Bremsesystemet har også tendens til at skulle skiftes hyppigt. Bremseklodser og -skiver kan slides hurtigt. Elektronikken kan også drille. Det kan være sensorer eller infotainment-systemet der fejler.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes GLA200 d?

Garantien på en Mercedes GLA200 d varer normalt to år. Den begynder fra bilens første registreringsdato. Garantien dækker ubegrænsede kilometer i denne periode. Det betyder, at du kan køre så meget, du vil, uden at det påvirker garantiperioden.

Garantien dækker også elektriske dele og motoren. Derudover er rust og lakering dækket i op til 12 år. Sørg altid for at tjekke de specifikke garantivilkår hos din forhandler.

Hvad dækker garantien på en Mercedes GLA200 d?

Garantien på en Mercedes GLA200 d dækker normalt fabriksfejl og defekter i materialer. Dette omfatter motor, gearkasse, og andre vigtige dele af bilen. Garantien gælder ofte i op til to år fra købsdatoen uden kilometerbegrænsning.

Derudover kan garantien også dække reparation eller udskiftning af elektriske komponenter som elbiler, spejle og bakspejle. Det er vigtigt at læse garantibetingelserne nøje for at forstå, hvad der præcis er dækket.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 30.09.2024, 16.18.18

Opdateret 30.09.2024, 16.18.18

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel