Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz GLA 200 d Urban (Årgang 07/2015 - 01/2017)

Købsguide: Mercedes-Benz GLA 200 d Urban (07/2015 - 01/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban?

Før du køber en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Denne bil har begrænset udsyn bagud, og ADAC's test af rundsyn viste dårlige resultater.

Det kan gøre det svært at se andre biler eller genstande bag dig. Prisen på bilen uden ekstraudstyr og tilbehør er også høj sammenlignet med andre biler i samme klasse.

På den gode side har GLA 200 d Urban et flot kvalitetsindtryk og materialerne i kabinen er af høj kvalitet. Du får også mange sikkerhedsassistentsystemer som standard, inklusive aktiv vognbaneassistent, led high performance forlygter og blindvinkelassistent.

Disse funktioner hjælper med at holde dig sikker på vejen. Hvis sikkerhed og kvalitet er vigtige for dig, kan denne bil være et godt valg trods den høje pris og udsynsproblemerne.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d kommer i forskellige varianter, der passer til mange behov. Vælger man denne bil, får man dynamik og komfort pakket ind i et stilfuldt design.

  1. Grundmodellen er startpakken for dem, der søger kvalitet og ydeevne. Denne har en 2,2-l dieselmotor med 136 hk og en kraft på 300 Nm.
  2. Urban-varianten skruer op for designet med Powerdomes på motorhjelmen og sportssæder, der giver et mere bypræget udseende.
  3. AMG Line giver et mere aggressivt udtryk med AMG-styling både indvendigt og udvendigt samt større fælge.
  4. Exclusive-pakken introducerer højere komfortniveauer med features som ARTICO kunstlæder/stof Fléron interiør.
  5. Style-pakken tilføjer personlig præg med interiørlister i struktur-look mørkegrå og belyste indstigningspaneler med logo.
  6. Inden for hjælpesystemerne kan man vælge Parkeringspakken med 360° kamera for maksimal oversigt ved parkering.
  7. For øget sikkerhedstitler findes der også varianter udstyret med active lane keeping assist og blind spot assist.

    8.retrykke teknologiinteresserede fås MBUX augmented reality til navigation, som bringer kartografien til live ved kørsel.

Hver variant af Mercedes GLA200 d imødekommer forskellige føreres behov fra grundkomfort til teknologisk avancerede løsninger, alle sammenpakket i en elegant SUV-formfaktor.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes GLA200 d?

FordeleUlemper
- Gode køreegenskaber- Manglende beskyttelse mod fejltankning
- Komfort ved lave hastigheder- Høj dørtrin
- Komfortable sæder med elektrisk indstilling- Stor afstand mellem dørtrin og sæde
- Memory-funktion for sæder-

Hvordan klarer Mercedes GLA200 d sig i test?

Mercedes GLA200 d imponerer i forskellige tests. Den har brug for 4,4 liter diesel til at køre 100km (25,0 km/L) ifølge ADAC EcoTest. Dette viser, at bilen er økonomisk med sit brændstof.

I ADAC Crashtest sikrede den sig en Insassenschutz score på 96%. Det betyder, at den beskytter folk inde i bilen rigtig godt ved uheld.

Denne bil stopper også hurtigt og sikkert. Gennemsnits bremselængden er på 34,3 m. Mercedes GLA200 d fik 5 stjerner i samlet sikkerhedstest. Det gør den til et meget sikkert valg.

Så hvis du tænker på sikkerhed og økonomi, klarer denne bil sig meget godt i test.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d konkurrerer i et marked fuld af stærke rivaler. Her er de mest relevante alternativer, hvis du leder efter en bil med lignende egenskaber og prisklasse.

  1. Audi Q3 tilbyder en lækker kombination af luksus og ydeevne, hvilket gør den til et solidt valg for dem, der ønsker komfort og kraft.
  2. BMW X1 skiller sig ud med sin dynamiske køreegenskaber og førsteklasses interiørdesign, som appellerer til købere, der sætter pris på en sportslig følelse.
  3. Hyundai Tucson er kendt for sin rummelighed og teknologiensure pakker, et godt valg for familier eller teknikelskere.
  4. Mazda CX-5 imponerer med sitt þægilegt grilli og innsýn í jarðfræðina, tiltalende til købere der ønsker den perfekte balance mellem stil og funktionalitet.
  5. Nissan Qashqai byder på god værdi for pengene gennem sin omfattende standardudstyrspakke og økonomisk motorvalg.
  6. Volkswagen Tiguan overbeviser med avanceret automatisk biturbo diesel teknologi i SUV-klassen, plus fleksibel kabinekonfiguration ideel for alsidige livsstil krav.

Disse modeller giver potentielle købere et bredt udvalg af muligheder, som hver især har sine særlige fordele i konkurrencen mod Mercedes GLA200 d.

Hvor langt kører Mercedes-Benz GLA 200 d Urban på literen?

Mercedes-Benz GLA 200 d Urban bruger 4,4 liter diesel for hver 100km (25,0 km/L) den kører. Dette tal kommer fra ADAC EcoTest. Det viser, at denne bil er ret økonomisk. Bilkøbere bør tænke over dette, hvis de vil have en bil, der går langt på literen.

Denne information er nyttig, når man ser på omkostningerne ved at eje en bil. Dieselvarianten med et dieselpartikelfilter viser sig at være et godt valg for dem, der søger en bil med gode køreegenskaber og lavt brændstofforbrug.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban?

Denne bil har en 2,2-liters dieselmotor. Denne motor yder 136 hestekræfter og har et drejningsmoment på 300 Nm. Det gør bilen stærk og hurtig. Motoren passer godt til både bykørsel og lange ture på motorvejen.

Med denne motor får køberen en bil, der er både økonomisk og kraftfuld. Den er designet til at give en god blanding af effektivitet og ydeevne. Dette er vigtigt for bilkøbere, der ønsker en bil, der kan klare forskellige kørselsbehov.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban?

En Mercedes-Benz GLA 200 d Urban har en motor, der yder 136 hestekræfter. Denne specifikke ydelse kommer fra en motor på 100 kW. Kraften i motoren hjælper bilen med at køre både hurtigt og effektivt.

Med så mange hestekræfter er GLA 200 d Urban stærk nok til at håndtere daglige køreture og længere rejser uden problemer. Kraftfulde og pålidelige egenskaber er vigtige, når man vælger en bil, og denne model fra Mercedes-Benz leverer netop det.

Med dens stærke motor kan ejere af GLA 200 d Urban nyde en jævn køreoplevelse med god acceleration, hvilket gør den til et attraktivt valg for dem, der søger kvalitet og ydeevne i deres næste bilkøb.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban?

Tophastigheden for Mercedes-Benz GLA 200 d Urban er på imponerende 205 km/t. Denne bil byder på fart og kraft takket være sin 2,2-liters dieselmotor. Motoren leverer 136 hestekræfter og et drejningsmoment på 300 Nm, hvilket sikrer kraftig acceleration og hurtige overhalinger.

Dette gør GLA 200 d Urban til et attraktivt valg for dem, der ønsker en bil, der kombinerer køreglæde med effektivitet. Med denne model får bilkøbere en bil, der ikke kun er hurtig, men også økonomisk ved brug af diesel.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban fra 0-100 km/t?

Motoren i en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban har 136 hk og et drejningsmoment på 300 Nm. Der er ikke angivet, hvor hurtigt denne bil accelererer fra 0-100 km/t. For de interesserede bilkøbere, kan dette være en væsentlig detalje at undersøge yderligere.

Det kunne være en god idé at kontakte forhandlere som Ejner Hessel for at få de mest præcise oplysninger om bilens performance eller måske endda arrangere en prøvetur for at opleve accelerationen selv.

Dette vil give en bedre forståelse af, hvordan bilen klarer sig på vejen.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes GLA200 d?

En Mercedes GLA200 d har en bredde på omkring to meter. Dette giver god komfort indeni og sikrer, at bilen føles rummelig. Højden på bilen er kun 1,50 meter. Det lave design hjælper med at give bilen et sporty look og gør den nem at køre i bymiljøer, hvor pladsen kan være trang.

Disse mål gør Mercedes GLA200 d til en ideel størrelse for mange bilkøbere, der søger en bil, der kombinerer stil med funktionalitet.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes GLA200 d?

Bagagerummet i en Mercedes GLA200 d har et rumfang på 481 liter. Dette giver god plads til bagage på familieturen eller indkøbsturen. Skal man bruge mere plads, kan man nedfælde bagsæderne.

Så får man op til 1235 liter plads. Det gør det nemt at få ekstra store ting med.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d kan have anhængertræk. Denne model kan trække op til 1.500 kg. Dette gør den egnet til at håndtere tunge trailere eller campingvogne. Med en motor på 2,2 liter diesel og 136 hestekræfter er bilen både kraftfuld og effektiv.

Drejningsmomentet på 300 Nm hjælper også med at sikre god trækkraft, selv i krævende situationer. Det er vigtigt for købere at vide, hvis de har behov for at transportere større laster eller nyde fritidsaktiviteter, der kræver trailerkørsel.

Denne bil rummer også mulighed for interesenter at benytte ekstraudstyr & tilbehør som eksempelvis nedfældelige bagsæder (40/20/40) for mere fleksibel brug af bagagerummet ved tungere læs.

Mercedes GLA200 d står stærkt som en alsidig familiebil, der ably byder både på komfort og kapabilitet i forhold til trailertransport.

Hvor mange kg må en Mercedes GLA200 d trække på anhængertrækket?

En Mercedes GLA200 d kan trække op til 1.500 kg på anhængertrækket. Dette tal gør det muligt for ejere at transportere tunge læs som campingvogne eller store trailere med en vis letthed.

Det giver bilen en alsidig anvendelse til både hverdagsbrug og når der skal transporteres større genstande eller udstyr til ferien. Denne kapacitet er vigtig for bilkøbere, der har behov for at kunne trække tunge læs sikkert og effektivt.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d tilbyder forskellige fælge, så bilen ser godt ud og kører godt. Bilkøbere kan vælge mellem flere størrelser og designs for at finde de perfekte fælge.

  1. 17-tommer alufælge: Disse byder på et stilrent udseende, der passer til bilens elegante design.
  2. 18-tommer AMG alufælge: For et mere sporty look kan købere vælge disse ALUør-hjul fra det kendte mærke AMG.
  3. 19-tommer multispegede alufælge: Til dem, der ønsker en unik stil, er disse abnormøshjul designet til at skille sig ud.
  4. Alufinder i sort: Mercedes Benz GLA200 d har mulighed for sorte samlerhjul for en mere formel følelse.
  5. Tilbehør som parkeringspakke med 360° kamera understøttes af specifikke aflistålhjul størrelser for optimeret funktion.
  6. Hessel StarPlus Complete pakken inkluderer muligheder for customize-samlerhulestyretilpassete joystikhjulsvalg.
  7. AMG premium hjul sæt: Tilbyder ikke blot ydeevne men også prangende statistikker med høj kvalitet dækmonteret på særlige landvejsaluhjul fra AMG linjen.

Hver af disse valg hjælper med at sikre den rigtige kombination af funktionalitet og æstetik for køberens behov og præferencer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes GLA200 d?

Vælg vinterdæk til din Mercedes GLA200 d med omtanke for at sikre sikker kørsel på de glatte veje om vinteren. Det er essentielt at finde dæk, der matcher bilens behov for trækkraft og bevæger sig effektivt på både sne og is.

  1. Søg efter vinterdæk, der er anerkendte for god trækkraft på sne og is. Dette hjælper bilen med bedre at klare snedækkede veje.
  2. Vælg den rigtige størrelse af dæk, som passer perfekt til din Mercedes GLA200 d. En korrekt størrelse sikrer optimal ydeevne.
  3. Find dæk med stærk vejgreb og bremseevne på glatte overflader. God bremseevne reducerer risikoen for ulykker i dårligt vejr.
  4. Prioriter vinterdæk med lav rullemodstand for at holde bilens brændstofeffektivitet høj.
  5. Konsulter en professionel mekaniker eller en troværdig dækforhandler, der kan rådgive om det ideelle valg af vinterdæk til Mercedes GLA200 d baseret på dine køreforhold.
  6. Overvej materialerne i dækkenes sammensætning, så de passer til de særlige udfordringer ved at køre om vinteren.
  7. Husk også at vælge dæk, som complementerer bilens køreegenskaber og komfortniveau under alle typer vejret.

At følge disse punkter vil hjælpe dig med trygt at navigere gennem våde og isnende vejforhold uden at gå på kompromis med kontrol eller komfort i din Mercedes GLA200 d Urban.

Hvor sikker er en Mercedes GLA200 d?

En Mercedes GLA200 d har gode sikkerhedsfunktioner. Den har aktive sikkerhedsfunktioner som adaptivt bremseassistent og et program til at holde bilen stabil. Dens passiv sikkerhed er også stærk med airbags foran, ved siden og for føreren.

I en test fra ADAC fik den 96% for at beskytte dem inde i bilen. Denne bil fik fem stjerner for sikkerhed generelt.

Disse funktioner viser, at en Mercedes GLA200 d er en meget sikker bil at køre i. Med denne model kan køberne føle sig trygge både i byen og på landevejen. Sikkerheden er høj, hvilket er vigtigt for de fleste, der ser efter en ny bil.

Hvordan er interiøret i en Mercedes GLA200 d?

Interiøret i Mercedes GLA200 d imponerer med god kvalitetsindtryk og brug af fine materialer. Styretøj og betjeningsknapper føles gedigne, og de komfortable sæder byder på elektrisk indstilling samt hukommelse.

Det giver nem tilpasning for forskellige førere. Interiørlister i struktur-look mørkegrå bidrager til et stilfuldt udseende, mens panorama el-skydetag tillader lys at strømme ind, skabende en mere åben fornemmelse.

Taghimlen, sort, forstærker den luksuriøse atmosfære. Pladsforholdene foran er taget hensyn til, så fører og passager nyder godt af rummelighed. Mercedes GLA200 d sørger for en kombination af funktion og elegance, sikrende en behagelig køreoplevelse hver gang.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes GLA200 d?

En Mercedes GLA200 d har plads til fem personer. Passagerer på bagsædet skal være opmærksomme på, at folk op til 1,80 meter kan sidde komfortabelt. Dette gør bilen ideel for små til mellemstore familier eller grupper, der ønsker at rejse sammen.

Den kombinerer komfort med funktionalitet, hvilket sikrer at alle i bilen kan nyde turen, uanset om det er en kort tur til supermarkedet eller en længere køretur på ferie.

Hvilket lydsystem har en Mercedes GLA200 d?

En Mercedes GLA200 d kommer med et system for lyd, der er designet til at skabe en god lydoplevelse for både fører og passagerer. Det kan inkludere funktioner som intelligente højttalere og en central enhed, der sammen kontrollerer lydens kvalitet og distribution i bilen.

Valg af yderligere udstyr kan give en mere specialiseret lytteoplevelse, men grundlæggende sikrer det eksisterende lydsystem, at alle i bilen kan nyde musik, radio eller andre audiofiler med klar og ren lyd.

Købere, der ønsker mere fra deres lydsystem, kan vælge ekstra pakker mod ekstra omkostninger for en mere immersiv lydoplevelse. Dette kunne involvere avancerede højttalere og teknologier, der endnu mere præcist styrer lydbilledet i bilens kabine.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes GLA200 d?

Mercedes GLA200 d ejere har mange apps, de kan bruge til at forbedre deres køreoplevelse. Disse apps giver kontrol og information lige ved hånden.

  1. Mercedes me: Ejere kan låse deres bil op, starte motoren og finde bilens placering med denne app.
  2. Mercedes-Benz Guides: Denne app tilbyder brugsanvisninger, videoer og nyttige tips om bilen.
  3. COMAND Online: Giver adgang til navigation, musik og netbaserede tjenester fra bilskærmen.
  4. Mercedes me Adapter: Overvåg bilens tilstand og få oplysninger om service gennem denne app.
  5. Mercedes me Store: Køb og download opdateringer samt nye funktioner direkte til din bil.
  6. Mercedes me Finance: Administrer dine finansierings- og leasingaftaler nemt fra en smartphone.
  7. Parkeringsplads-findere: Tredjeparts apps hjælper med at finde parkeringspladser nær din placering.
  8. Ruteplanlæggere: Planlæg den bedste rute før du kører afsted.
  9. Brændstoføkonomi-monitorer: Hold øje med, hvor økonomisk din bil kører.

Disse digitale værktøjer forbedrer måden, du interagerer med din Mercedes GLA200 d på, gør kørslen mere behagelig og giver værdifuld information undervejs.

Opdateres softwaren i en Mercedes GLA200 d automatisk?

Softwaren i en Mercedes GLA200 d opdateres ikke af sig selv. Ejere skal besøge et autoriseret Mercedes-Benz servicecenter for at få den nyeste software. Dette sikrer, at bilen kører så godt som muligt.

Det er afgørende for bilens elektroniske systemer og sikkerhedssystemer, at de altid er opdateret. En ny software kan også gøre bilen mere økonomisk og forbedre køreoplevelsen.

Det hjælper med at løse problemer og holde bilen sikker på vejen.

At holde bilens software opdateret kræver altså en indsats fra ejerens side. Det kan betyde ture til servicecenteret, men det er vigtigt for bilens funktion og sikkerhed. Opdateringerne sikrer også, at eventuelle fejl i bilens elektroniske systemer bliver rettet.

Dette kan potentielt øge brændstofeffektiviteten og gøre køreturen bedre for alle i bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes GLA200 d?

Købere af Mercedes GLA200 d har mange muligheder for at tilpasse bilen. Fra sikkerhedsudstyr til komfortfunktioner, kan køberne vælge det ekstraudstyr, der passer til deres behov.

  1. Fartpilot og blindvinkelsassistent: Til dem, der ønsker mere sikkerhed.
  2. Aktive kurve- og drejelygter: Gør kørsel om natten sikrere.
  3. Pre-safe systemet: Beskytter passagererne hvis en ulykke skulle ske.
  4. El-opvarmede forsæder: Holder dig varm på kolde dage.
  5. Taghimmel i sort: Giver kabinen et eksklusivt look.
  6. Interiørlister i struktur-look, mørkegrå: Tilføjer en moderne følelse indeni bilen.
  7. Anhængertræk: Praktisk for dem, der har brug for at trække tunge laster.
  8. Fælge efter eget valg: Forskellige størrelser og design gør bilen personlig.
  9. Vinterdæk: Sikrer bedre greb under vinterforhold.
  10. Lydsystem fra AMG Advanced Plus: Forbedrer lydoplevelsen i bilen betydeligt.
  11. Apps som kan integreres med bilens system: Forhøjer underholdningsværdien ved lange ture.
  12. Automatisk softwareopdatering: Sikrer, at bilens systemer altid er opdaterede uden ekstra besvær.
  13. Ekstraudstyr som attraktive finansieringsvilkår gennem Hessel Finans eller Hessel Hire for dem, der søger fleksible løsninger til købet.

Disse muligheder giver køberne frihed til at skabe en bil, der ikke bare er en transportmetode, men også et personligt statement og et bevis på omtanke for både sikkerhed og komfort.

Guides til andre varianter af Mercedes GLA200 d

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes GLA200 d?

En Mercedes GLA200 d bruger avanceret teknologi. Den har et intelligent lys system. Det gør, at bilen selv kan justere lysene for at hjælpe med at se i mørket. Bilen har også systemer til at se, når føreren er træt, og til at bremse selv, hvis der er fare på vej.

Der er en særlig QR-kode i bilen. Hvis der sker en ulykke, hjælper denne kode redningstjenesterne med hurtigt at finde ud af, hvordan de kan hjælpe. Disse teknologier gør Mercedes GLA200 d både sikker og smart for dem, der kører i den.

Hvad koster en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban i grøn ejerafgift?

En Mercedes GLA200 d koster i 2024 ca. fra 3.000 kr til 6.040 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes GLA200 d til service?

Mercedes GLA200 d skal have lille service hver 25.000 km. Det store service kommer hver 50.000 km eller hvert andet år. Det sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Disse services hjælper med at holde din bil i topform og forhindre større problemer senere.

Det er vigtigt for ejere at følge disse serviceintervaller nøje.

Hvilke dele på en Mercedes GLA200 d går mest i stykker?

Købere af en Mercedes-Benz GLA 200 d Urban skal være klar over, at visse dele kan have større tilbøjelighed til at gå i stykker. Det skyldes blandt andet bilens kompleksitet og de kostbare materialer, der bruges.

  1. Elektriske komponenter

    Ofte finder ejere problemer med bilens elektriske system. Dette kan dække alt fra fejl på infotainment-systemet til problemer med de elektriske vinduer.

  2. Transmissionssystem

    Gearkassen i en Mercedes GLA200 d kan nogle gange have udfordringer, som kræver dyre reparationer eller udskiftninger.

  3. Luftaffjedring

    På modellerne udstyret med luftaffjedring, kan ejerne opleve lækager eller fejl, der fører til ustabil kørsel og dyre reparationer.

  4. Motordele

    Komponenter i motoren såsom turboen kan svigte, især hvis bilen ikke serviceres regelmæssigt eller bruges intensivt.

  5. Udstødningssystem

    Problemer med udstødningen, herunder diesel partikelfilter (DPF), tager ikke kun tid at løse men er også kostbare.

6.Startsystem

Starteren og andre dele af startsystemet kan opleve nedbrud og kræver ofte udskiftning for at sikre pålidelig opstart.

  1. Batteri

    Bilens batteri har en begrænset levetid og skal muligvis udskiftes hyppigere end forventet på grund af bilens mange elektroniske systemer.

8.Klimaanlægget

Komponenterne i klimaanlægget, herunder kompressor og kondensator, kan svigte og kræver dyrt vedligeholdelse.

9.Trækaksler

Slitage på trækakslerne viser sig ofte som vibration under kørsel og kræver hurtig intervention for at undgå yderligere skader.

Disse punkter belyser yderligere det faktum om Teure Werkstattstundensätze - høje værkstedsomkostninger værende en del af de samlede ejendomsomkostninger ved at eje en GLA200 d Urban. Dette understreger vigtigheden af enten garantier eller regelmæssige tjek hos autoriserede servicecentre for at holde din Mercedes-Benz i optimal stand.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes GLA200 d?

Garantien på en Mercedes GLA200 d dækker i to år. Der er ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen må køre i denne periode. Dette giver ejerne sikkerhed for, at deres bil er beskyttet mod fabriksfejl og andre problemer, der kunne opstå tidligt i bilens levetid.

Denne garantipolitik gælder for alle, der køber en ny Mercedes GLA200 d, og sikrer, at de kan nyde deres køretøj uden bekymringer om uventede reparationsomkoster.

Hvad dækker garantien på en Mercedes GLA200 d?

Garantien på en Mercedes GLA200 d sikrer mod fejl og mangler. Denne beskyttelse betyder, at hvis dele på bilen går i stykker og det ikke er din skyld, kan de blive repareret eller udskiftet uden at det koster dig ekstra.

Dette omfatter ofte dele som motoren og transmissionen, men ikke ting som dæk og bremseskiver, da disse anses for at være sliddele. Bilen bruger også kvalitetsdele, så den holder længere.

Garantiperioden varierer, så tjek altid, hvor længe din bil er dækket.

Garantien hitter ikke skader fra uheld, misbrug eller manglende vedligeholdelse. Hvis du monterer eftermarkedstilbehør eller ændrer bilens software, kan det også gøre garantien ugyldig.

Det er vigtigt at følge bilens serviceplan og kun bruge godkendte dele og værksteder til reparationer. Sådan sikrer du, at din Mercedes GLA200 d bliver vedligeholdt korrekt og fortsætter med at køre godt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.31

Opdateret 10.09.2024, 14.33.31

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel