Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz GLA 200 Style (Årgang 03/2014 - 01/2017)

Købsguide: Mercedes-Benz GLA 200 Style (03/2014 - 01/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz GLA 200 Style?

Mercedes-Benz GLA 200 Style er en bil for folk, der vil have en SUV, som både ser godt ud og kører godt. Den har en motor med 115 kW, hvilket er lig med 156 hestekræfter. Det giver bilen kraft nok til de fleste.

Denne model ligner A-Klassen og føles stærk og sikker. Men kig godt på parkeringsassistent og bakkamera som ekstra. De er gode at have, fordi bilen ikke er nem at se bagud med.

Pladsen i bilen er god foran men ikke så stor bagved. Voksne vil finde det trangt på de bageste sæder. Mercedes-Benz GLA 200 Style bruger omkring 6,4 liter benzin på 100km (16,7 km/L) Det er ikke dårligt for en bil af denne størrelse.

Prisen for sådan en bil kan være høj, og mange gange må man betale ekstra for sikkerhedsfunktioner. Så tænk over, hvad der er vigtigt for dig, når du vælger denne bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes GLA200?

Mercedes GLA200 kommer i forskellige motorvarianter. Dette sikrer, at der findes en version, som passer til de flestes behov og ønsker. Herunder ses en oversigt over de tilgængelige varianter:

  1. GLA200 med benzinmotor: Denne variant er udstyret med en effektiv benzinmotor, som leverer god brændstoføkonomi sammenlignet med dieselvarianter. Benzinmotoren kombinerer kraft og økonomi, hvilket gør den ideel til både bykørsel og længere ture.
  2. GLA200d med dieselmotor: For dem, der ofte kører lange afstande, kan dieselmotoren være det bedste valg. Dieselvarianten byder på mere drejningsmoment og højere effektivitet på langfarten end benzinudgaven.
  3. GLA200 med automatgear: Versionen med automatgear giver en glidende og ubesværet køreoplevelse takket være sin jævne gearskiftefunktion. Denne model kombinerer komfort med Mercedes' velkendte luksus.
  4. Eco start/stop funktion: Alle varianter af Mercedes GLA200 kommer udstyret med eco start/stop funktionen for at øge brændstofeffektiviteten ved at slukke motoren automatisk, når bilen står stille.
  5. Udstyrspakker inkluderer teknologier som active lane keeping assist og blind spot assist for øget sikkerhed under kørslen.
  6. LED high performance forlygter tilbydes også i nogle versioner for at sikre bedre sigtbarhed om natten samt et mere moderne udseende.
  7. Attention assist er yderligere et træk ved denne modelserie, hvilket hjælper føreren med at holde opmærksomheden på vejen og undgå træthed på længere ture.

Disse varianter af Mercedes GLA200 viser mærkets indsats for at imødekomme forskellige kunders behov gennem en bred vifte af motorvalg samt komfort- og sikkerhedsfunktioner.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes GLA200?

FordeleUlemper
- Høj sikkerhed med mange hjælpesystemer som kollisionsvarsling og sporassistent- Dårlig bagsynskvalitet og begrænset plads bagtil
- God kvalitet, kraftigt lysudstyr og omfattende sikkerhedsfeatures- Lille bagagerumsstørrelse og høj købspris med begrænset grundudstyr
- Fire fulde sæder og en lastevne på 465 kg- Vanskeligheder ved ind- og udstigning samt nogle dele følsomme for skrammer

Hvordan klarer Mercedes GLA200 sig i test?

Mercedes GLA200 får forskellige bedømmelser i ADAC's mærkevurdering. Den scorer 2,2 i byen, hvilket viser, at den er god til daglig kørsel i byen. For familier får den 3,2, så den passer også godt til folk med børn.

Til lange ture ligger scoren på 2,5, mens den til transportopgaver scorer 3,5. Køreglæde er vurderet til 2,9, og pris/ydelsesforholdet får en score på 2,2. Disse tal fortæller os, at bilen klarer sig godt i mange forskellige situationer.

Testresultaterne peger også på vigtige aspekter ved bilen som karosseri og bremser. Andre ting som kraftoverførsel og brændstofforbrug bliver også nævnt. Komforten i bilen afhænger meget af, hvilken undervogn der vælges.

Man kan vælge mellem standardkomfortundervogn, sportsundervogn eller offroad-komfortundervogn. Det er godt at tænke over dette valg, for det påvirker køreoplevelsen meget. Miljøvenlighed vurderes også i disse tests, så man ved mere om bilens indvirkning på miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes GLA200?

Der er mange biler, der ligner Mercedes GLA200. De konkurrerer med hinanden på markedet. Her er de mest populære alternativer:

  1. Audi Q3: Denne bil tilbyder kvalitet og komfort. Den har god plads i kabinen og et stærkt mærke bag sig.
  2. BMW X1: Kendt for sin sportslige kørsel og høj kvalitet. BMW X1 har også et godt ry for sikkerhed og teknologi.
  3. Ford Kuga: Tilbyder god værdi for pengene med masser af udstyr og rummelighed. Ford Kuga er kendt for sin behagelige køreoplevelse.
  4. Opel Mokka: En praktisk SUV med god brændstoføkonomi og en overkommelig pris. Brugerne sætter pris på dens alsidighed.
  5. Volkswagen Tiguan: Fremhæves ofte for sin komfortable kabine og stærke motorer. Tiguan giver en afbalanceret køreoplevelse med godt greb på vejen.

Disse biler er alle fremragende valg, hvis man ser efter en SUV ligesom Mercedes GLA200. De matcher hver isærs behov fra komfort til teknologi og ydeevne på vejen, så det er værd at tage dem med i sine overvejelser før man bestemmer sig.

Hvor langt kører Mercedes-Benz GLA 200 Style på literen?

Mercedes-Benz GLA 200 Style bruger 6,4 liter benzin for hver 100km (16,7 km/L) den kører. For at give en bedre forståelse, i byen bruger den 7,3 liter på 100km (14,3 km/L) mens på landeveje falder dette forbrug til 5,6 liter på 100km (20,0 km/L)

På motorvejen stiger forbruget igen til 7,3 liter på 100 km. Dette viser, at hvor meget benzin bilen bruger, afhænger meget af, hvor man kører.

Med et CO2-udslip på 177 gram per kilometer ligger GLA 200 Style indenfor de middelhøje værdier for miljøvenlighed. Disse tal er gode at have i tankerne, når man overvejer køb af denne bil, især hvis man lægger vægt på både økonomi og miljø.

Den rette balance mellem brændstofeffektivitet og ydelse gør den til et populært valg blandt mange bilkøbere.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz GLA 200 Style?

En Mercedes-Benz GLA 200 Style har en 1,6 liters firecylindret turbo motor. Denne basismotor yder 156 hk. Kraften i motoren sikrer, at bilen kører glat på vejen, om du så skal til et møde eller på en weekendtur.

Med denne type motor får køberne en god balance melinde effektivitet og ydeevne, hvilket gør denne bil attraktiv for mange. Den sørger også for, at bilen lever op til forventningerne, hvad enten det er daglig bykørsel eller længere ture på motorvejen.

Denne information er værdifuld for potentielle købere, der ønsker en pålidelig og kraftfuld bil til deres næste prøvetur hos Ejner Hessel eller via e-mail forespørgsel.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz GLA 200 Style?

Mercedes-Benz GLA 200 Style har 156 hestekræfter. Denne bil bruger en motor, som giver bilen kraft til at køre hurtigt og glat på vejen. Med 156 HK kan man nyde en stærk køreoplevelse, uanset om man kører i byen eller på motorvejen.

Kraften i motoren sikrer, at bilen kan håndtere forskellige typer veje og forhold. Dette gør Mercedes-Benz GLA 200 Style til et godt valg for dem, der søger en bil med god performance og stil.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz GLA 200 Style?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz GLA 200 Style er imponerende. Denne bil kan køre op til 215 km/t. Dette gør den til et stærkt valg for dem, der søger en bil, der ikke kun ser godt ud, men også klarer sig godt på vejen.

Med en basisbenzinmotor på 156 hk, kombinerer GLA 200 Style ydeevne med stil og komfort. Denne hastighed er resultatet af den avancerede ingeniørkunst og teknologi, Mercedes-Benz er kendt for.

Så hvis du er på udkig efter en bil, der kan levere både i byen og på motorvejen, er denne model værd at overveje.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz GLA 200 Style fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz GLA 200 Style fra årgang 03/2014 til 01/2017 har en motor med 115 kW eller 156 hestekræfter. Denne kraft gør, at bilen kan nå fra 0 til 100 km/t på kort tid. Faktisk kan denne bil gøre det så hurtigt som mange nyere biler.

Dette tal er vigtigt for folk, der kigger efter en bil, der ikke kun ser godt ud, men også kan levere på vejen, især når det gælder acceleration. Bilen viser dermed, at den passer godt ind i trafikken og kan håndtere både bykørsel og længere ture uden problemer.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes GLA200?

Mercedes GLA200 måler i længden 4417 mm, i bredden 1804 mm og i højden 1494 mm. Akselafstanden er på 2699 mm, hvilket viser bilens størrelse mellem for- og baghjul. Bagagerummet kan rumme 295 liter, men hvis man fjerner hattehylden, stiger dette tal til 415 liter.

Med bagsædet nedklappet kan rummet udvides til op til 1030 liter. Dette giver god plads til både hverdagsindkøb og længere rejser.

Den har også en lasteevne på 465 kg, hvilket er vægten af det ekstra udstyr og menneskene, den kan transportere. Bagagerummet ligger omkring 73 cm over vejen, hvilket skal tages i betragtning, når man løfter tungere genstande ind i bilen.

Bilen er designet med både komfort og funktionalitet i mente, perfekt for bilkøbere der kigger efter en praktisk men stilfuld bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes GLA200?

Bagagerummet i en Mercedes GLA200 har et rumfang på 295 liter. Med hattehylden fjernet kan dette rum volumen øges til 415 liter, og når man lægger sæderne ned, får man op til 1.030 liter place til at pakke.

Læssetærsklen er ret høj, omkring 73 cm over vejen, hvilket gør det lidt mere besværligt at læsse tunge genstande ind i bilen. Dette er værdifuldt at vide for bilkøbere, der har brug for en bil med god packningskapacitet og måske planlægger at bruge deres bil til road trips eller har behov for ekstra bagageplads til sportsgrej eller store indkøb.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes GLA200?

Ja, på en Mercedes GLA200 kan man montere et anhængertræk. Denne mulighed giver ejere friheden til at trække op til 1400 kg. Det er ideelt for dem, der skal transportere tunge ting som en båd eller en campingvogn.

Denne funktion gør Mercedes GLA200 til et godt valg for folk, der søger fleksibilitet i brugen af deres bil.

Med anhængertrækket åbner det op for flere muligheder for fritidsaktiviteter og praktiske gøremål. Det understøtter også livsstilen hos mennesker, der elsker eventyr og har behov for at medbringe ekstra udstyr på rejser.

Så hvis du leder efter en bil, der kombinerer stil med funktion, så er Mercedes GLA200 værd at overveje.

Hvor mange kg må en Mercedes GLA200 trække på anhængertrækket?

En Mercedes GLA200 kan trække 1400 kg på anhængertrækket. Dette er nyttigt at vide for bilkøbere, som måske tænker på at bruge bilen til at trække en campingvogn eller en trailer.

Med denne kapacitet viser bilen sig som en praktisk mulighed for folk, der har behov for at transportere tungere laster eller nyde fritidsaktiviteter, der kræver ekstra trækkraft.

Kraften til at trække 1400 kg sikrer, at man kan tage det meste med på tur uden bekymringer om bilens evne til at håndtere belastningen.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes GLA200?

Fælge på en Mercedes GLA200 påvirker både udseende og kørsel. Det er væsentligt at vælge de rette fælge for at få mest ud af bilen.

  1. 17-tommer fælge tilbydes som en basis mulighed, der blander stil med god brændstoføkonomi.
  2. 18-tommer fælge giver bilen et mere markant look og kan forbedre håndteringen en smule.
  3. For dem, der søger det helt særlige, findes der 19-tommer fælge, som virkelig får GLA200 til at skille sig ud i trafikken.
  4. Kunder kan vælge mellem forskellige designs såsom alufælge, letmetalfælge og stålfælge, hver med sit eget unikke præg.
  5. Finish på disse fælge varierer også, hvilket giver ejeren chance for at tilpasse sin bil yderligere efter personlig stil.
  6. Valget af størrelse og design på fælgene skal passe til bilens specifikationer og designtema for ikke kun at bevare men potentielt øge performance og sikkerhed.
  7. Korrekt valgte fælge kan også have en gunstig effekt på bilens køreegenskaber og hjælpe med at reducere brændstofforbruget gennem bedre aerodynamik.
  8. Mercedes-Benz anbefaler altid at bruge godkendte fælgmuligheder for at sikre optimal ydelse af GLA200 modellen.

Valget af de rigtige fælge kræver eftertanke omkring både æstetik og funktion, så din Mercedes GLA200 ikke kun ser godt ud men også kører optimalt.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes GLA200?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Mercedes GLA200 sikrer tryg kørsel i koldt vejr. Det er afgørende at finde dæk, der passer til bilens behov og ydeevne.

  1. Søg efter dæk med god trækkraft på både våde og glatte veje. Det hjælper dig med at holde kontrollen under hårdt vejr.
  2. Vælg dæk mærket med M+S (mudder + sne), som angiver, at de er testet for at yde godt i sne og sjap.
  3. Se efter alpine symbol (et bjerg med en snefnug), hvilket viser, at dækkene opfylder specifikke standarder for vinterkørsel.
  4. Overvej vinterdæk fra anerkendte producenter, da de ofte leverer højere kvalitet og længere holdbarhed.
  5. Størrelsen skal passe nøjagtigt til din GLA200 for ikke at påvirke bilens håndtering negativt.
  6. Tjek anbefalinger fra bilklubber eller trafiksikkerhedsorganisationer, da de regelmæssigt tester forskellige mærker og modeller af vinterdæk.
  7. Forbrugeromtaler kan også give et billede af, hvordan forskellige dæktypenze klarer sig i reel brug.

At have de rette vinterdæk på din Mercedes GLA200 er essentielt for sikkerheden i vintersæsonen og vil bidrage til en mere behagelig køreoplevelse uanset vejret.

Hvor sikker er en Mercedes GLA200?

En Mercedes GLA200 kommer med mange sikkerhedssystemer. Den har et elektronisk stabilitetsprogram, kollisionsadvarsel, træthedsovervågning og assistent til at holde bilen i sin bane.

Denne bil sørger for at passe på sine passagerer og føreren. Der er luftpuder i fronten, på siderne, i hovedet og en ekstra til førerens knæ. Alle disse hjælper med at beskytte folk indeni bilen hvis der sker en ulykke.

Bilen har også ISOFIX-forankringer bagpå. Disse gør det nemt og sikkert at sætte børnesæder fast. Med alle disse sikkerhedsfunktioner viser Mercedes GLA200 sig som en meget sikker bil for familier og andre bilkøbere.

Sikkerheden er høj, og bilen passer godt på alle der kører med.

Hvordan er interiøret i en Mercedes GLA200?

Interiøret i Mercedes GLA200 byder på en mængde af kvalitet og stil. Foran i bilen finder man generøs plads, hvor der er god ben- og hovedplads til rådighed. Sæderne og materialerne brugt i kabinen stemmer overens med mærkets ry for luksus.

Funktioner som trafiklys genkendelse og et sofistikeret lydsystem forstærker oplevelsen af teknologi og komfort. Farveskemaet og designet indvendig afspejler elegance, hvilket gør køreture til en ren fornøjelse.

Bag i bilen er der acceptabelt med plads, selvom hoved- og benplads er mere begrænset end foran. Bagagerummet tilbyder dog god opbevaringskapacitet, hvilket gør GLA200 praktisk for både korte ture og længere rejser.

Til trods for en smule begrænset plads bagtil, skiller interiøret sig ud ved sin fine afbalancering mellem luksus og funktionalitet, gøre det til et attraktivt valg for bilkøbere, der værdsætter stil uden at gå på kompromis med hverdagens nødvendigheder.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes GLA200?

En Mercedes GLA200 har fire fuldværdige sæder og er designet til at rumme fem personer. Dette gør den til et godt valg for familier eller små grupper, der leder efter en stilfuld og komfortabel bil.

Med sæderne i høj kvalitet og god benplads kan alle ombord nyde turen, hvad enten det er lange køreture eller korte ture i byen. Dette gør Mercedes GLA200 til en praktisk bil for dem, der værdsætter både komfort og stil.

Hvilket lydsystem har en Mercedes GLA200?

Mercedes GLA200 kommer med et lydsystem, der sikrer god lydkvalitet for alle i bilen. Dette lydsystem er skabt til at give en fuldendt lydoplevelse, uanset om man lytter til musik, radio eller bruger apps på turene.

Lydsystemet i en Mercedes GLA200 indeholder ofte højttalere strategisk placeret rundt i kabinen for at sikre en omsluttende lyd.

For de, der værdsætter ekstraordinær lydkvalitet, tilbyder nogle modeller mulighed for at opgradere til et premium lydsystem. Dette avancerede system kan omfatte flere højttalere og forbedret teknologi for at levere en endnu mere imponerende lydoplevelse.

Uanset hvilken version af lydsystemet din GLA200 har, er du sikret en fornøjelig lytteoplevelse under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes GLA200?

En Mercedes GLA200 kommer med mange smarte funktioner takket være nyttige apps. Her er de apps, du kan få:

  1. Mercedes me-appen giver kontrol over bilen fra din smartphone. Du kan tjekke bilens status, låse den op, bruge fjernstart og endda finde din parkerede bil.
  2. InCar Office-appen integrerer din kalender og email i bilens system. Det gør det nemt at holde styr på aftaler og læse e-mails sikkert mens du kører.
  3. Link-appen forbinder din bil med dit hjem. Du kan styre smart home-enheder som lys og termostat lige fra din bil.
  4. Store-appen tilbyder en række forskellige ekstra apps. Du kan installere dem direkte i dit infotainmentsystem for mere sjæl og personlig tilpasning.
  5. InCar Connectivity-appen bringer Apple CarPlay og Android Auto ind i din GLA200. Brug dine favoritapps på den store skærm i bilen uden besvær.
  6. me Charge-appen hjælper elbil-ejere med nemt at finde ladestationer og håndtere betaling for opladning.
  7. Navigation-appen leverer avanceret vejvisning med realtid trafikopdateringer direkte i dit køretøj.

Disse apps gør hverdagen lettere for bilejere ved at tilføje en ny niveau af bekvemmelighed og tilslutningsmuligheder både på vejen og udenfor.

Opdateres softwaren i en Mercedes GLA200 automatisk?

Der er ingen oplysninger, der tyder på, at softwaren i en Mercedes GLA200 bliver opdateret automatisk. For ejere er det derfor vigtigt at kontakte et autoriseret Mercedes-Benz servicecenter for at få de seneste opdateringer.

Dette sikrer, at bilen kører optimalt og sikkert. Softwareopdateringer forbedrer ofte ydeevne og sikkerhed, så det er afgørende for bilens ejere at holde systemerne opdateret. Muligheder for at få disse opdateringer kan indebære et besøg hos et værksted eller via Mercedes-Benz' online portal, afhængig af hvad der tilbydes som del af servicepakken eller garantien.

Vedligeholdelse af softwaren hjælper med at beskytte mod sikkerhedsrisici og sikrer kompatibilitet med ny teknologi.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes GLA200?

Mercedes GLA200 tilbyder en vifte af tilbehør og ekstraudstyr, der kan opgradere bilens funktionalitet og udseende. Fra teknologiske forbedringer til komfortforhøjende elementer, her er et overblik over mulighederne:

  1. Intelligent lys med bi-xenon-forlygter – giver skarpere belysning om natten.
  2. Aktiv parkeringsassistent – hjælper med at parkere bilen automatisk.
  3. Bakkamera – gør det nemmere at se, hvad der er bag bilen beim bakning.
  4. Anhængertræk – så bilen kan trække trailere eller campingvogne
  5. Fælge i forskellige design – forbedrer bilens udseende.
  6. Vinterdæk specielt udvalgt til GLA200 – sikrer greb i vintervejr.
  7. Flerzoners klimaanlæg – giver individuel temperaturkontrol i forskellige dele af bilen.
  8. Navigationssystem opdateret med softwaren – holder Ghk-oplysninger nøjagtige.
  9. Avanceret lydsystem – leverer klar og kraftfuld lyd til musik og underholdning.
  10. Trådløs opladningspad til smartphones – letter opladningen under kørsel.
  11. Mørktonede ruder bagtil – for mere privatliv og beskyttelse mod sollys.
  12. Elektrisk indstillelige forsæder med hukommelsesfunktion - husker førerens foretrukne siddeposition
  13. Tagbøjler til transport af ekstra udstyr som cykler eller ski.

    14 Ferielejeudstyrspakker, inklusive ski- og bagagerum/tasker, optimeret for rejser.

Hver af disse muligheder bidrager til at gøre Mercedes GLA200 mere personlig og funktionel efter ejerens behov.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes GLA200?

Mercedes GLA200 kommer med flere højteknologiske funktioner, der sikrer både sikkerhed og komfort. Blandt disse teknologier er kollisionsadvarselssystemet, som advarer føreren om mulig fare for sammenstød.

Der er også lane assist, der hjælper med at holde bilen inden for vejbanemarkeringerne. For de, der finder parkering udfordrende, tilbyder denne bil en aktiv parkeringsassistent og et bakkamera, der gør det nemmere at manøvrere på trange pladser.

Ud over sikkerhedsfunktionerne har GLA200 også Intelligent Light System og en adaptiv fjernlysassistent som ekstraudstyr. Disse lysfunktioner justerer automatisk bilens forlygter, så de giver optimal belysning uden at blænde modkørende trafik.

Dette sæt af teknologier i Mercedes GLA200 giver både føreren og passagererne en mere behagelig og sikrere køreoplevelse.

Hvad koster en Mercedes-Benz GLA 200 Style i grøn ejerafgift?

En Mercedes GLA200 koster i 2024 ca. fra 1.280 kr til 5.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes GLA200 til service?

En Mercedes GLA200 skal til service hver 25.000 km eller én gang om året, alt efter hvad der kommer først. Dette gælder for at holde bilen i god stand og sikre, at den kører så effektivt som muligt.

Det er væsentligt, at ejerne følger denne anbefaling for at undgå skader og forlænge bilens levetid. Service tjekker mange dele af bilen, som for eksempel motor, bremser og dæk.

Dette sikrer, at alt virker, som det skal, og bilen er sikker at køre i.

Hvilke dele på en Mercedes GLA200 går mest i stykker?

Nogle dele på en Mercedes GLA200 er mere sarte over for skader end andre. De høje værkstedsomkostninger og hyppige besøg kan være en udfordring for ejere. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Elektriske komponenter: Mange ejere rapporterer problemer med bilens elektronik, som f.eks navigations- og underholdningssystemet.
  2. Gearkasse: Automatgearkassen kan være tilbøjelig til fejl, hvilket kræver dyre reparationer.
  3. Bremser: Slid på bremseklodser og skiver forekommer oftere end ventet, hvilket fører til hyppig udskiftning.
  4. Lak og karrosseri: Karrosseriet er følsomt overfor ridser, og lakken kan vise tegn på tidlig slitage.
  5. Suspension: Affjedringssystemet, inklusive støddæmpere og fjedre, kan lide af hurtigt slid, især ved kørsel på dårlige veje.
  6. Lyssystemer: Problemer med lygter er almindelige, herunder defekter i LED- eller xenon-lys.
  7. Klimaanlægget: AC-systemet kan blive defekt og kræver ofte dyre reparationer for at fungere korrekt igen.

Disse problemer skyldes sædvanligvis den daglige brug og slitage samt kvaliteten af materialerne i nogle dele af bilen. Reparation af disse dele kan være dyrt på grund af de høje værkstedsomkostninger forbundet med elbiler som Mercedes GLA200.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes GLA200?

Garantien på en Mercedes GLA200 dækker i 2 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette betyder, at ejere kan føle sig sikre i en periode på op til to år eller indtil deres bil nåer 100.000 kilometers kørsel, afhængigt af hvilken situation der indtræffer først.

Garantien sørger for dækning af visse dele og systemer i bilen, som kunne have brug for reparation eller udskiftning i denne periode.

Hvad dækker garantien på en Mercedes GLA200?

Garantien på en Mercedes GLA200 beskytter bilejere mod defekter og fejl. Denne beskyttelse gælder for dele og arbejdskraft. Standardudstyr som kollisionsadvarselssystemet COLLISION PREVENTION ASSIST er også dækket.

Det sikrer, at hvis der opstår problemer med systemet, kan det blive repareret eller udskiftet uden ekstra omkostninger for ejeren. Garantien garanterer også hjælp, hvis bilen får en fejl, der er dækket under garantien.

Dette kan omfatte alt fra motorproblemer til mindre elektriske fejl. Det er vigtigt for købere at kende til denne beskyttelse, da det giver tryghed og sikkerhed, når de investerer i en bil som Mercedes GLA200.

Guides til andre varianter af Mercedes GLA200

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 09.07.2024, 10.19.22

Opdateret 09.07.2024, 10.19.22

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel