Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC (Årgang 06/2016 - 05/2018)

Købsguide: Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC (06/2016 - 05/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC?

Før du køber en Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC, er det vigtigt at vide, at denne bil har en motor på 150 kW / 204 hk. Det er en femdørs SUV, der passer bedre til lange ture end korte byture.

Den kører 6,0 liter per 100 km og slipper 189 gram CO2 ud per km. Bagagerummet er stort, men den høje ladekant kan gøre det svært at løfte tunge ting ind i bilen.

Multimediafunktioner som FM-radio, CD-afspiller og Bluetooth til musik og opkald er med i bilen. Der er også to USB-porte til at oplade dine ting. Denne bil konkurrerer med BMW X4, så tænk over det, hvis du sammenligner biler.

Leasing eksempel kan være en måde at få denne bil på uden at betale hele prisen på én gang.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes GLC 250 d Coupé?

Der findes flere varianter af Mercedes GLC 250 d Coupé. De giver købere mulighed for at vælge den version, der passer bedst til deres behov.

  1. 250 4MATIC 9G-TRONIC: Denne model er kendt for sin stærke præstation og avanceret firehjulstræk, som gør den ideel til både bykørsel og længere ture på landevejen.
  2. 220 d 4MATIC 9G-TRONIC: Mindre kraftfuld end 250-modellen, men stadig med imponerende ydeevne og effektivitet takket være dens dygtige dieselmotor. Dens firehjulstræk sikrer godt greb i alle slags vejrforhold.
  3. 250 d 4MATIC 9G-TRONIC: Denne variant kombinerer styrken fra de andre modeller med ekstra fokus på brændstoføkonomi og smidighed på vejen. Det er en populær mulighed for dem, der leder efter en balance mellem kraft og økonomi.

Alle varianter kommer med moderne teknologi som adaptiv fartpilot og lane assist, der hjælper med at holde bilen sikker på vejen. De har også luksusindretning såsom sædevarme og et Burmester lydsystem for en komfortabel kørsel.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes GLC 250 d Coupé?

FordeleUlemper
- Bilen har god acceleration.- Kofferrummet har begrænset plads.
- Interiøret er rummeligt med komfortable sæder.- Mercedes GLC 250 d er en dyr bil i drift.
- Materialerne i kabinen er af høj kvalitet.- Brændstofforbruget ligger på 6,0 l/100 km.
- Bagsæderne kan foldes ned for mere lastkapacitet.- Bilen udleder 189 g CO2 pr. kilometer.
- Bilen er mere som en Gran Turismo end et typisk coupé.- Opnår tre stjerner i EcoTest med god effektivitet af SCR-systemet.

Hvordan klarer Mercedes GLC 250 d Coupé sig i test?

Mercedes GLC 250 d Coupé gør det godt i ADAC Crashtest. Den får 95% for at passe på passagererne og 89% for at beskytte børn. Dette viser, at bilen er meget sikker. Bilen bruger også kun 6,0 liter brændstof hver 100 kilometer og slipper 189 gram CO2 ud per kilometer.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der passer på både passagerer og miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes GLC 250 d Coupé?

Leder du efter en bil som Mercedes GLC 250 d Coupé? Der er mange gode valg. Her er nogle af dem:

  1. BMW X4 - Denne model er en direkte konkurrent til GLC 250 d Coupé. Den har en sporty følelse og kører godt på vejene.
  2. Audi Q5 - Q5 tilbyder komfort og luksus. Den har også et godt ry for sikkerhed og teknologi.
  3. Volvo XC60 - XC60 er kendt for sin sikkerhed og rummelighed. Den har et flot design både indeni og udenpå.
  4. Jaguar F-PACE - F-PACE giver en blanding af luksus og ydeevne. Den ser god ud og kører endnu bedre.
  5. Land Rover Discovery Sport - Dette køretøj er perfekt for dem, der vil have eventyr. Det klarer sig godt både i byen og i terræn.
  6. Porsche Macan - Macan tilbyder fremragende ydeevne med luksuriøst interiør. Det er et godt valg for dem, der søger lidt mere spænding i deres kørsel.

Alle disse biler tilbyder noget unikt for bilejere. De matcher op med Mercedes GLC 250 d Coupé i komfort, ydeevne, og luksus.

Hvor langt kører Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC bruger 6,0 liter brændstof på 100 kilometer. Dette tal viser, at bilen er ret økonomisk for sin klasse. Den udleder også 189 gram CO2 per kilometer.

Det betyder, at denne bil både passer på miljøet og din tegnebog, når du kører lange ture.

For folk, der køber bil, er det vigtigt at vide dette om brændstofforbruget. Det hjælper dig med at forstå, hvor meget det koster at køre bilen. Med denne Mercedes kan du nyde en luksuriøs tur, uden at det koste for meget i brændstof.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC?

Motoren i en Mercedes GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC er en firecylindret dieselmotor. Den yder 150 kW, hvilket svarer til 204 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre stærkt og effektivt.

Motoren bruger omkring 6,0 liter brændstof per 100 kilometer. Dette hjælper med at holde brændstofforbruget nede.

Denne motor passer godt til automatgearet 9G-TRONIC, som arbejder sammen om at give en glat køreoplevelse. Gearet sørger for, at motoren kører i det bedste omdrejningsområde og mindsker unødvendig støj.

Selvom motoren kan virke presset ved højere omdrejninger, hjælper gearet med at gøre kørslen behagelig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC?

En Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC har 204 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en fire-cylindret dieselmotor. Kraften gør bilen hurtig og stærk på vejen. Bilen bruger kun 6,0 liter brændstof per 100 kilometer, hvilket er godt for så kraftig en bil.

Denne model er både økonomisk og har masser af kræfter til at køre hurtigt.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC?

Tophastigheden for Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC er 222 km/h. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den er på sit højeste. Folk, der kigger efter en bil, vil finde denne information nyttig.

Det viser, at bilen er både kraftfuld og hurtig. Den kan tage dig fra sted til sted med høj hastighed. Denne detalje er vigtig for dem, der ønsker en bil med god ydeevne.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

Mercedes GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC har en stærk dieselmotor med 204 hestekræfter. Den gør, at bilen kan skyde fra 0 til 100 km/t på kun 7,6 sekunder. Dette viser, hvor kraftfuld og hurtig denne model er.

Med denne accelerationstid er Mercedes GLC Coupé blandt de hurtige biler i sin klasse. Købere, der leder efter en bil med god ydelse, vil finde denne funktion imponerende. Den beviser, at luksus og hastighed kan gå hånd i hånd.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes GLC 250 d Coupé?

En Mercedes GLC 250 d Coupé er en bil med god størrelse. Den måler i længde, bredde og højde. Dette gør den både rummelig indeni og flot at se på udefra. Koffertkapaciteten er på 330 liter.

Det betyder, at man kan have en del bagage med, når man kører ud på tur. Det er praktisk for folk, der skal bruge bilen til både hverdag og ferie.

Bagagerummet er stort nok til indkøbsposer, sportstasker og mindre kufferter. Bilens størrelse gør den også nem at parkere i byen. Den er designet til at give en god balance mellem plads og håndterbarhed.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Bagagerummet i en Mercedes GLC 250 d Coupé rummer 330 liter. Dette kan være en vigtig oplysning for bilkøbere, der har brug for plads til bagage. Hvis man har brug for mere plads, kan man folde bagsæderne ned.

Dette øger lastkapaciteten markant, hvilket gør bilen mere fleksibel til forskellige behov. Denne funktion er praktisk for dem, der måske skal transportere større genstande.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Ja, en Mercedes GLC 250 d Coupé kan fås med anhængertræk. Denne bil er stærk og kan trække en anhænger godt. Den har permanent firhjulstræk, hvilket hjælper den med at trække tungt.

Bilen stopper fra 100 km/t på kun 34,6 meter. Det gør den sikker, når man trækker en anhænger. Bilen bruger 6,0 liter brændstof pr. 100 km og har en CO2-udledning på 189 g/km.

Den har også fået tre stjerner i EcoTest, som viser den er ok for miljøet, selv med anhænger.

Hvad må en Mercedes GLC 250 d Coupé trække på anhængertrækket?

En Mercedes GLC 250 d Coupé kan trække en vis mængde på sit anhængertræk. Det er vigtigt at tjekke med producenten for at få den præcise trækkapacitet. Dette tal er afgørende for bilkøbere, der planlægger at bruge bilen til at trække trailere eller campingvogne.

Den nøjagtige vægt, som denne model kan håndtere, afhænger af flere faktorer, inklusiv udstyr og belastning i bilen. For at være sikker på, at man overholder reglerne og ikke overbelaster bilen, er det klogt at slå trækkapaciteten op og tale direkte med dem, der har lavet bilen.

Dette sikrer, at bilen bliver brugt inden for dens grænser og forbliver sikker på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Mercedes GLC 250 d Coupé giver mulighed for at vælge forskellige hjul. Købere kan tilpasse deres bil efter eget ønske med disse fælgevalg.

  1. Standardfælge: Disse kommer som standard på bilen. De er ofte lavet af stål eller en let legering, hvilket gør dem både praktiske og attraktive.
  2. Letmetalfælge: Tilbyder et mere sporty look og bedre køreegenskaber. Disse fælge er lettere end standardfælgene, hvilket kan forbedre acceleration og brændstoføkonomi.
  3. Designfælge: For dem, der ønsker at skille sig ud, tilbyder Mercedes designfælge. De har unikke mønstre og kommer i forskellige størrelser og farver.
  4. Aero-hjul: Disse fælge er designet til at forbedre luftstrømmen omkring bilen, hvilket kan øge effektiviteten og nedsætte brændstofforbruget.

Købere bør tage højde for, hvordan de planlægger at bruge deres Mercedes GLC 250 d Coupé, når de vælger mellem disse fælgemuligheder.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Til en Mercedes GLC 250 d Coupé er det vigtigt at vælge gode vinterdæk. Vinterdæk giver bedre greb i koldt vejr. De sikrer også, at bilen kører sikkert på sne og is. Man skal kigge efter dæk, der klarer sig godt i tests for greb, støj og slid.

Michelin og Continental laver ofte dæk, der passer godt til denne biltype. Det er også smart at tjekke dækkenes mærkning for brændstofforbrug og vådgreb.

At vælge de rigtige dæk handler om mere end bare størrelse. Tjek altid, om dækkene passer til bilens vægt og hastighedsklasse. Det er vigtigt for både sikkerhed og komfort, når man kører i vintervejr.

Sikre vinterdæk gør køreturen med en Mercedes GLC 250 d Coupé bedre i den kolde tid.

Hvor sikker er en Mercedes GLC 250 d Coupé?

En Mercedes GLC 250 d Coupé er meget sikker. Den har systemer som advarer før kollisioner og hjælper med at bremse i nødsituationer. I en ADAC Crashtest fik den høje scores - 95% for at beskytte voksne indeni og 89% for at passe på børn.

Den viser, at denne bil er både stærk og pålidelig når det gælder sikkerhed.

Den har også fået tre stjerner i EcoTest, som viser, at dens SCR-system arbejder effektivt. Dette betyder ikke kun, at bilen er sikker for dem indeni, men også at den passer på miljøet.

Så, hvis man vil have en bil, der er sikker og god for naturen, er en Mercedes GLC 250 d Coupé et godt valg.

Hvordan er interiøret i en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Interiøret i Mercedes GLC 250 d Coupé er rummeligt og byder på høj komfort. Sæderne er designet for at give god støtte, selv på lange ture. Materialerne, der bruges indeni bilen, er af høj kvalitet.

Det betyder, at alt føles luksusagtigt at røre ved. Foran i bilen er der masser af plads til både ben og hoved. Dette gør køreturen behagelig for føreren og forsædepassageren.

Bag i bilen kan pladsen føles lidt stram for meget høje passagerer. Men til familier og andre passagerer burde dette ikke være et stort problem. Klimasystemet i bilen sørger for, at alle i bilen har det komfortabelt.

Det kan indstilles til at have forskellige temperaturer i forskellige dele af bilen. Multimediafunktionerne inkluderer ting som FM-radio med CD-afspiller og Bluetooth-forbindelse. Dette gør det let at nyde musik eller podcasts undervejs.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes GLC 250 d Coupé?

En Mercedes GLC 250 d Coupé har sæder til fem personer. Foran er der god plads med nok rum til ben og hoved. På bagsædet kan det dog føles trangt for folk, der er høje. Dette skyldes bilens coupé-lignende design, som gør taglinjen lavere bagtil.

Bagsæderne kan man lægge ned, så der bliver mere plads til bagage, hvis man har brug for det.

Hvilket lydsystem har en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Denne bil har standard lydfunktioner, som FM-radio med CD-afspiller. Den kan også tilslutte via Bluetooth til musik og opkald. Der er to USB-porte til at oplade eller spille musik fra andre enheder.

Folk kan købe mere som TV, digital radio, online-navigation og Apple CarPlay for bedre oplevelse i bilen. Dieselmotoren i bilen er ikke kendt for god lyd, men bilen er godt bygget til at holde støj ude.

Dette giver en rolig tur, selv om motoren arbejder hårdt.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Mercedes GLC 250 d Coupé har moderne multimedia-funktioner. Bilen kommer med FM-radio, Bluetooth-forbindelse, og USB-porte. Her er nogle apps, du kan bruge:

  1. Apple CarPlay: Giver adgang til din iPhone's apps som kort, musik og beskeder gennem bilens skærm.
  2. Android Auto: Lader dig spejle visse apps fra din Android-telefon på køretøjets skærm.
  3. Online navigation: Du kan tilkøbe denne service for bedre kort og retningsvisning.
  4. Musikstreamingtjenester: Brug Spotify eller andre musikapps via Bluetooth-forbindelse.
  5. Digital radiomodtagelse (DAB): Forbedrer radioens lydkvalitet og giver flere stationer at vælge imellem.
  6. Håndfri opkald: Brug Skype eller andre opkaldsapps uden at tage hænderne fra rattet.

Disse apps hjælper med at gøre køreturen mere behagelig og underholdende.

Opdateres softwaren i en Mercedes GLC 250 d Coupé automatisk?

En Mercedes GLC 250 d Coupé har avanceret teknologi. Denne bil kan få softwareopdateringer automatisk. Disse opdateringer gør bilen bedre på mange måder. De kan forbedre, hvor godt motoren kører, og hvor meget brændstof bilen bruger.

For at få disse opdateringer, kan ejere tage deres bil til en Mercedes-forhandler. Nogle gange kan opdateringerne også gøres uden at skulle besøge en forhandler, takket være fjernadgang til bilens systemer.

Dette hjælper med at holde bilen sikker og kørende godt.

Disse automatiske opdateringer sørger for, at bilen altid yder sit bedste. De kan også rette fejl i bilens elektronik og software. Mercedes-Benz sørger ofte for disse opdateringer som en del af deres servicepakker.

Dette betyder, at ejere nemt kan holde deres bil opdateret og i god stand.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Man kan gøre sin Mercedes GLC 250 d Coupé unik med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Listen giver overblik over mulighederne.

  1. Adaptive luftfjedre: Forbedrer køreoplevelsen ved at tilpasse undervognen efter vejen og din kørestil. Vælg mellem Comfort, Sport, eller Sport+.
  2. Multimedia pakker: Inkluderer funktioner som TV, digital radio, online-navigation, og Apple CarPlay for underholdning og information på farten.
  3. Burmester soundsystem: Et førsteklasses lydsystem der leverer knivskarp lyd i hele bilen.
  4. Anhængertræk: Gør det muligt at trække trailere eller campingvogne med din bil.
  5. Motorvarianter: Vælg mellem forskellige motorer baseret på antal cylindre, effekt, maksimal hastighed og fuel consumption.
  6. Sikkerhedspakker: Inkluderer avancerede teknologier for at beskytte både passagerer og fodgængere.
  7. Indvendig belysning: Skab en hyggelig stemning med justerbart lys inde i bilen.
  8. Eksternt kamera system: Giver et bedre overblik når du parkerer eller bakker ud af smalle pladser.
  9. Fjernbetjent centrallås (fjernb. c.lås): Lås eller lås op for din bil på afstand for øget komfort og sikkerhed.
  10. Vinterdæk sæt: Sørg for optimal sikkerhed og præstation under koldere måneder ved at skifte til vinterdæk.
  11. Bagagerumsudvidelse: Udnyt mere plads i bagagerummet med smarte organisatoriske løsninger.

Denne liste giver et godt udgangspunkt for at personliggøre din Mercedes GLC 250 d Coupé efter dine ønsker og behov.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Mercedes GLC 250 d Coupé har mange smarte teknologier. Bilen har både to eller tre-zoners automatisk klimakontrol. Denne teknologi holder luften inde i bilen ren med en luftforureningssensor og et aktivt kulfilter.

Det gør køreturen mere behagelig for alle i bilen.

Multimediafunktionerne i denne Mercedes er meget moderne. Bilen tilbyder FM-radio, CD-afspiller, Bluetooth forbindelse, og USB-porte. Den har også TV-mulighed, online-navigation og understøtter Apple CarPlay.

Disse funktioner sikrer underholdning og hjælp til navigation på turen.

Hvad koster en Mercedes-Benz GLC Coupé 250 d 4MATIC 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes GLC250 koster i 2024 ca. fra 2.520 kr til 4.660 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes GLC 250 d Coupé til service?

En Mercedes GLC 250 d Coupé skal til regelmæssigt tjek. Hvert år eller efter hver 15.000 km, alt efter hvad der kommer først, er det tid til et servicebesøg. Dette sikrer, at bilen kører godt og at små problemer fanges tidligt.

Det hjælper med at holde din bil sikker og i god stand.

Under service vil mekanikere se på mange dele af bilen. De skifter olie, tjekker bremser og sikrer, at alle systemer virker, som de skal. Dette vedligehold er vigtigt for at din Mercedes GLC 250 d Coupé kører glat på vejen og forbliver pålidelig.

Hvilke dele på en Mercedes GLC 250 d Coupé går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele der ofte går i stykker på en Mercedes GLC 250 d Coupé. Dette hjælper med at planlægge for fremtidige reparationer.

  1. Motorproblemer: Motordele kan svigte, som for eksempel turbotryksensorerne og brændstofpumperne.
  2. Elektriske fejl: Problemer med bilens elektriske system, såsom fejl på infotainmentsystemet eller lysene, er almindelige.
  3. Transmission: Automatgearkassen kan opleve problemer, såsom hård skiftning mellem gear eller uventet nedskiftning.
  4. Udstødningssystem: Partikelfilteret og EGR-ventilen (udstødningens gasgenindvinding) kan blive blokeret eller svigte.
  5. Bremser: Slidte bremseklodser og skiver samt fejl på ABS-systemet (antiblokeringssystem) ses ofte.
  6. Affjedring: Støddæmpere og fjedre kan slides ned hurtigere end forventet, hvilket fører til dårligere køreegenskaber.
  7. Klimaanlæg: AC-systemet kan miste effektivitet over tid eller stoppe med at virke helt pga. lækage eller kompressorfejl.

Disse dele er essentielle at kende til for potentielle købere af en Mercedes GLC 250 d Coupé, da det giver en idé om mulige fremtidige vedligeholdelsesomkostninger.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Garantien på en Mercedes GLC 250 d Coupé varer i to år fra den dag, den er købt. Dette betyder, at ejeren er dækket for fejl og problemer, som ikke er deres skyld, i denne periode.

Det er godt at vide for bilkøbere, der ser på en Mercedes GLC250 d til salg. Denne beskyttelse giver ro i sindet til dem, der investerer i et automobil af høj kvalitet.

Hvad dækker garantien på en Mercedes GLC 250 d Coupé?

Garantien på en Mercedes GLC 250 d Coupé dækker de fleste fejl og skader, der ikke skyldes normal slitage eller uheldig brug af bilen. Den beskytter mod fabriksfejl på dele og håndværk.

Dette betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, og det er bilens egen fejl, vil reparationer eller udskiftninger normalt være dækket af garantien. Garantiperioden varierer, så det er vigtigt at tjekke, hvor længe din bil er dækket.

Denne garanti sikrer, at ejere kan føle sig trygge med deres køretøj, velvidende at de har support, hvis der skulle opstå problemer.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.29

Opdateret 30.09.2024, 08.05.57

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel