Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC (Årgang 07/2015 - 12/2017)

Købsguide: Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC (07/2015 - 12/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC?

Før du køber en Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC, er det vigtigt at kende til dens motor og ydelse. Den har en kraftig 3,0-liters sekscylindret diesel motor. Denne motor giver bilen 258 hestekræfter og et drejningsmoment på 620 Nm.

Det betyder, at bilen er både stærk og hurtig. Brændstofforbruget ligger på 8,6 liter pr. 100km (12,5 km/L) hvilket er godt at vide, hvis du tænker på økonomi og miljø.

Denne model kommer med mange smarte funktioner som Garmin navigation, sædevarme, og et system der kan bremse for dig, hvis der er fare på vejen. Bilen har også moderne sikkerhedsfunktioner som LED Intelligent Light System og et system, der kan fortælle dig, hvis du bliver træt, mens du kører.

Den kan trække op til 2.900 kg med bremser, hvilket er godt for dem, der har brug for at trække tunge ting. Denne information hjælper købere med at forstå, hvad de får, når de vælger denne bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes GLE350 d Coupé?

Mercedes GLE350 d Coupé kommer i flere udgaver. Blandt dem er 400 4MATIC, 450 AMG, 500 4MATIC, 63 AMG og 63 S AMG. De forskellige modeller tilbyder unikke funktioner og motorstørrelser.

Dette giver købere mange muligheder. De kan vælge en variant, der passer bedst til deres behov og ønsker. Alle disse varianter giver stærke ydelser og luksus.

Motorerne i disse varianter spænder fra kraftfulde til endnu mere kraftfulde valg. Dette betyder, at uanset om man ønsker mere fart eller større trækkræft, findes der en model for enhver smag.

Dette udvalg sikrer, at Mercedes GLE350 d Coupé kan opfylde forskellige krav fra forskellige købere.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes GLE350 d Coupé?

Købere overvejer ofte en Mercedes GLE350 d Coupé på grund af dens blanding af luksus og ydeevne. Men som alle biler har den både gode og dårlige sider.

Fordele:

  1. Motoren i bilen er stærk med 258 hestekræfter, hvilket betyder hurtig acceleration fra 0 - 100 km/t på under 7 sekunder.
  2. Bilen bruger diesel, hvilket kan være mere økonomisk end benzinbiler, med et brændstofforbrug på 8,6 l/100km (12,5 km/L)
  3. Høj sikkerhedsniveau takket være features som pre - safe systemet, der forbereder bilen på uheld før de sker.
  4. Gode trækegenskaber gør den egnet til at have anhængertræk og trække tunge laster.
  5. Interiøret byder på luksus med muligheder for sort/hvidt læder og avancerede teknologier såsom keyless start og apple carplay.

Ulemper:

  1. Dårlig bagudsig og høj bagagebærerlæssekant kan gøre parkering og lastning besværligt.
  2. Begrænset loftshøjde i kabinen pga. dens flade taglinje reducerer komforten for høje personer.
  3. På trods af god økonomi ved lang kørsel, er bilens brændstofforbrug stadig højt sammenlignet med mindre SUV'er eller hybridbiler.
  4. Stabil restværdi betyder også en højere indkøbspris, som kan være en barriere for nogle købere.
  5. Selvom det har mange sikkerhedsfeatures, kan størrelsen og designet begrænse sigtbarheden omkring bilen.

Bilen kombinerer altså kraft og luksus med praktiske funktioner som svingbart træk (elektrisk) og adaptiv fartpilot, men har udfordringer med visibilitet og brændstofforbrug.

Hvordan klarer Mercedes GLE350 d Coupé sig i test?

Mercedes GLE350 d Coupé blev prøvet i ADAC EcoTest. Den brugte 8,6 liter brændstof per 100km (12,5 km/L) og udledte 275 gram CO2 per km. I testen for udstødning fik bilen 46 point ud af 50 og tre stjerner ud af fem i alt.

Den samlede score blev 57 point. Disse tal viser, at bilen klarer sig godt, men der er plads til forbedringer, især med hensyn til brændstofforbrug og CO2-udslip.

I testen kiggede de også på andre omkostninger som vedligeholdelse, dæk, købspris, og hvor godt bilen holder sin værdi. GLE350 d Coupé viser sig som en solid bil med gode præstationer i emissionskapitlet, men den viser også, at ejere skal være klar over drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes GLE350 d Coupé?

At købe en bil er en stor beslutning. Mange ser på Mercedes GLE350 d Coupé for dens stil og styrke. Men der findes andre biler, som også kan være gode valg. Her er nogle alternativer, som du kan overveje, hvis du tænker på at købe en SUV i den øvre mellemklasse.

  1. BMW X6 – Denne model konkurrerer direkte med Mercedes GLE Coupé. Den har et sporty udseende og tilbyder stærke motorer.
  2. Audi Q8 – Q8 giver luksus og teknologi i topklasse. Dens design skaber opmærksomhed på vejen.
  3. Porsche Cayenne Coupé – For dem, der ønsker høj ydelse kombineret med elegant design, er Cayenne Coupé et udmærket valg.
  4. Range Rover Sport – Denne bil byder på både luksus og evnen til at køre i terræn. Det gør den til et godt valg for eventyrlystne sjæle.
  5. Volvo XC90 – For sikkerhedsorienterede købere tilbyder XC90 avancerede sikkerhedsfunktioner sammen med svensk design og komfort.

Hver af disse modeller har sine egne unikke egenskaber og fordele. Tænk over, hvad der er vigtigst for dig, før du træffer dit valg.

Hvor langt kører Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC kører 8,6 km på literen. Denne bil bruger diesel og har en diesel partikel filter, som hjælper med at mindske udslip. Med en CO2-udledning på 275 gram per kilometer scorer den 46 ud af 50 i emissionskategorien ifølge EcoTest.

Dette viser, at bilen er designet til at være mere miljøvenlig sammenlignet med mange andre biler.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC?

Den har en 3,0 liters seks-cylindret dieselmotor. Denne motor yder 258 hestekræfter og 620 Nm i drejningsmoment. Dette giver bilen kraft til at køre hurtigt og stærkt på vejen.

Bilen bruger en ni-trins automatisk gearkasse. Den har også firehjulstræk, som hjælper den med at køre godt under alle slags vejrforhold. Denne kombination af motor og gear gør bilen både hurtig og sikker at køre i.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC?

En Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC har 258 hestekræfter. Dette skyldes dens 3.0-liter sekscylindrede dieselmotor. Kraften i denne bil er nok til at gøre den hurtig og stærk på vejen.

Med så mange hestekræfter kan bilen køre hurtigt og glat, hvilket gør den til et godt valg for dem, der søger efter en kraftfuld bil.

Denne model kommer også med permanent firehjulstræk og en ni-trins automatgearkasse, hvilket hjælper den med at yde bedre. Dets evne til at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sekunder viser, hvor hurtig og effektiv motoren er.

For bilkøbere, der er interesseret i både kraft og performance, tilbyder denne specifik model et imponerende antal hestekræfter sammen med avancerede køreegenskaber.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC?

Denne bil kan køre op til 226 km/t. Det viser, hvor hurtig Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC er. Folk, der kigger efter en bil, vil finde denne information vigtig. Den høje hastighed gør bilen til et godt valg for dem, der ønsker fart og kraft på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC bruger kun 4,6 sekunder på at nå fra 0 til 100 km/t. Dette viser bilens kraftfulde ydeevne. Med en så hurtig acceleration er den klar til både bykørsel og lange ture på åbne veje.

Kraften bag denne præstation er bilens avancerede motorteknologi og effektive transmissionssystem, som sammen sikrer hurtig og glidende acceleration hver gang. Denne hurtighed og styrke gør den til et godt valg for dem, der søger en bil, der kan levere både på performance og komfort.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes GLE350 d Coupé?

En Mercedes GLE350 d Coupé har ingen specifikke oplysninger om dens størrelse i denne tekst. Men det er vigtigt for bilkøbere at kende til bilens størrelse, når de tænker på parkering og hvor meget plads, de har brug for i en garage.

Denne model tilbyder op til 455 liter i bagagerummet og 1.445 liter med bagsæderne nedfældet, hvilket giver en idé om bilens rummelighed. Dækstørrelser på denne model er normalt 275/50R20, som kan give en antydning af bilens bredde og højde ud fra standardmålene for dæk.

Dette kan hjælpe dig med at vurdere, om bilen passer til dine behov for plads og komfort.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes GLE350 d Coupé?

Mercedes GLE350 d Coupé har et bagagerum på op til 455 liter. Når man lægger bagsæderne ned, bliver pladsen endnu større. Man kan få helt op til 1.445 liter plads til at have tingene med.

Dette er godt for folk, der skal have meget med på tur eller køber store ting. Bilen passer til dem, der har brug for en bil, som kan rumme meget.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes GLE350 d Coupé?

Ja, man kan få anhængertræk til Mercedes GLE350 d Coupé. Dette anhængertræk tillader en trækningskapacitet på op til 2.900 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren, må den ikke veje mere end 750 kg.

Dette gør bilen ideel for dem, der har brug for at trække tunge laster som både, campingvogne eller hestetrailere.

Hvad må en Mercedes GLE350 d Coupé trække på anhængertrækket?

En Mercedes GLE350 d Coupé kan trække op til 2.900 kg, hvis traileren har bremser. Uden bremser på traileren må den kun trække 750 kg. Dette viser bilens styrke og evne til at håndtere tunge læs, hvilket er vigtigt for ejere, der har brug for at transportere store ting eller bruge en trailer.

Denne trækevne gør bilen meget brugbar for folk, der ofte har brug for at trække en båd, campingvogn eller tungt udstyr.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes GLE350 d Coupé?

Til en Mercedes GLE350 d Coupé kan man få standardfælge i størrelsen 275/50R20. Dette er de hjul, der passer bedst til bilen og sikrer, at den kører godt. Man kan ikke finde andre officielle fælgstørrelser fra producenten.

Dette betyder, at hvis man vil have nye hjul til sin bil, skal man sikre sig, at de matcher denne størrelse for at undgå problemer med kørslen. Fælge spiller en stor rolle for både bilens udseende og dens ydeevne på vejen.

Vælger man de rigtige, kan man forbedre køreoplevelsen markant.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes GLE350 d Coupé?

Vælg vinterdæk der passer til Mercedes GLE350 d Coupé for at sikre god kørsel i koldt vejr. Gode vinterdæk har dybe riller og et mønster, der hjælper med at fjerne sne og is.

Det er vigtigt at tjekke dækkets mærkning for at se, om det passer til bilens vægt og hastighed. For denne model er dæk med en belastningskapacitet på mindst 580 kg og egnet til bilens tophastighed et godt valg.

Man bør også overveje dæk fra anerkendte producenter, der er kendt for at lave kvalitetsdæk til vinterføre. Disse dæk hjælper med at holde bilen stabil og sikker, selv på glatte veje.

Husk at skifte alle fire dæk samtidig for bedste ydeevne og sikkerhed.

Hvor sikker er en Mercedes GLE350 d Coupé?

Mercedes GLE350 d Coupé har gode sikkerhedsfunktioner. Den fik tre ud af fem stjerner i en test. Dette viser, at bilen er ret sikker. Den har systemer, der hjælper med at holde dig sikker på vejen.

Bilen stopper fra 100 km/h til nul på 34,9 meter. Dette er vigtigt for at undgå ulykker. Disse tal viser, at GLE350 d Coupé kan beskytte folk indeni.

Hvordan er interiøret i en Mercedes GLE350 d Coupé?

Interiøret i en Mercedes GLE350 d Coupé er både luksuriøst og ergonomisk designet. Kabinen er lavet, så føreren nemt kan betjene bilens mange funktioner. Sæderne foran og bagved giver god plads, men hvis man er over 1,90 m, kan det føles lidt trangt.

Bilen har en fantastisk luftaffjedring, der gør kørslen blød og behagelig. Derudover har den sportsæder og særlige stole med massage, som gør turen ekstra komfortabel.

Bagagerummet er rummeligt med op til 455 liter plads, og når bagsæderne lægges ned, er der endnu mere plads, helt op til 1.445 liter. Det gør bilen praktisk til både hverdag og ferie.

En smart detalje er den automatiske dørlukkerfunktion, som lukker dørene blidt efter dig. Alt i alt er interiøret i GLE350 d Coupé designet til både luksus og funktionalitet, hvilket sikrer en behagelig køreoplevelse.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes GLE350 d Coupé?

En Mercedes GLE350 d Coupé har plads til op til 5 personer. Bagsæderne har god plads, og personer op til 1,90 m kan sidde behageligt. Dette gør bilen ideel for både små og store familier, der ønsker komfort på turen.

Med sit rummelige design sikrer denne model, at alle passagerer nyder køreturen i fulde drag.

Hvilket lydsystem har en Mercedes GLE350 d Coupé?

Mercedes GLE350 d Coupé tilbyder et topkvalitets lydsystem. Dette system lader chauffører og passagerer nyde musik i høj klasse. Lydkvaliteten er klar og ren, hvilket sikrer en god oplevelse under kørslen.

Bilens lydsystem passer godt til dem, der værdsætter god lyd, mens de kører.

Dette lydsystem er del af det avancerede udstyr i bilen. Det er designet til at matche bilens luksuriøse indre og skabe en behagelig atmosfære. Med dette system får man ikke bare musik, men en helhedsoplevelse der løfter hver tur.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes GLE350 d Coupé?

Til en Mercedes GLE350 d Coupé kan købere få adgang til flere nyttige apps. Mercedes me-appen giver dem mulighed for at styre bilen på afstand og tjekke køretøjsdata. De har også Mercedes-Benz nødopkaldssystem, som kan hjælpe i nødsituationer.

En anden app, Mercedes-Benz guides, giver oplysninger om, hvordan man bruger bilens funktioner og passer på den. For dem, der gerne vil forbinde deres smartphone med bilen, er der adgang til Apple CarPlay og Android Auto.

Mercedes-Benz Concierge-appen tilbyder personlige assistance-tjenester, hvilket gør turen mere behagelig. Sidst men ikke mindst er der Mercedes-Benz Pre-Safe-appen, der forbereder bilen på potentielle ulykker ved at forudse farlige situationer.

Disse apps gør køreoplevelsen i en Mercedes GLE350 d Coupé endnu bedre og mere sikker.

Opdateres softwaren i en Mercedes GLE350 d Coupé automatisk?

Softwaren i en Mercedes GLE350 d Coupé opdateres ikke af sig selv. Dette betyder, at ejerne skal sørge for at få opdateringerne installeret. De skal kontakte en autoriseret mekaniker for at få det gjort.

Mercedes-Benz laver softwareopdateringer for at rette fejl og gøre bilen bedre. Disse opdateringer er vigtige for bilens drift og kan endda være gratis, hvis de er en del af garantien.

Det er smart at tale med en forhandler om, hvilke opdateringer der er tilgængelige. Dette sikrer, at bilen kører så godt som muligt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes GLE350 d Coupé?

Man kan vælge meget forskelligt tilbehør og ekstraudstyr til Mercedes GLE350 d Coupé. Dette gør din bil endnu bedre.

  1. Valgfrit hukommelsespakke tillader justerbar lændestøtte for den, som sidder foran.
  2. Valgfri dobbelt glas i forruden gør, at mindre støj kommer ind i bilen.
  3. Motorvarianter inkluderer 400 4MATIC og andre stærke motorer.
  4. Anhængertræk kan købes, så du kan tage mere med dig på rejsen.
  5. Forskellige hjul og fælge giver bilen et unikt look.
  6. Vinterdæk sikrer bedre kørsel i koldt vejr.
  7. Avancerede lydsystemer gør musik - og lydoplevelsen fantastisk.
  8. Navigationssystem hjælper med at finde vej overalt.
  9. Sikkerhedsudstyr som airbags øger trygheden ved kørsel.
  10. Komfortpakker med sædevarme gør køreturen rar på kolde dage.
  11. Eksteriørpakker med specielle farver og designs lader dig personliggøre din bil.
  12. Interiørlys pakker skaber en hyggelig stemning inde i bilen.

Dette udstyr og tilbehør gør Mercedes GLE350 d Coupé endnu mere tiltalende for dem, der søger en luksusbil der passer perfekt til deres behov og stil.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes GLE350 d Coupé?

Mercedes GLE350 d Coupé byder på mange avancerede teknologier. Disse gør køreturen sikrere og mere behagelig. Her er nogle af de vigtigste teknologier i bilen:

  1. LED Intelligent Light System: Dette system justerer bilens forlygter efter vejen og trafikken. Det sørger for bedre lys uden at blænde andre.
  2. Radarbaseret sensor teknologi: Denne teknologi holder øje med afstanden til biler foran og kan advare føreren, hvis der er risiko for sammenstød.
  3. Distronic Plus: Et system der automatisk holder afstanden til bilen foran ved at bremse og accelerere.
  4. Aktiv filskiftassistent: Hjælper føreren med at holde sig indenfor vejbanen ved at korrigere styringen, hvis bilen begynder at drifte ud af banen.
  5. Advarsel om kollision med autonom nødbremse: Denne funktion advarer føreren om en mulig kollision og kan udløse en automatisk nødbremsning for at undgå eller mindske skaden ved et sammenstød.
  6. Pre-Safe System: Forbereder bilen og dens passagerer på et muligt sammenstød ved f.eks. stramme sikkerhedsseler.
  7. Automatisk distancekontrol: Sørger for, at bilen holder en sikker afstand til det forankørende køretøj, hvilket er især nyttigt i langsom trafik.

Disse teknologier hjælper med at gøre kørslen både sikrere og mere komfortabel i en Mercedes GLE350 d Coupé.

Hvad koster en Mercedes-Benz GLE Coupé 350 d 4MATIC 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes GLE350 d koster i 2024 ca. fra 1.060 kr til 11.400 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes GLE350 d Coupé til service?

En Mercedes GLE350 d Coupé skal til service hver 25.000 km eller en gang om året for mindre service. For større service skal den ind hver 50.000 km eller også en gang årligt. Dette sikrer, at bilen kører godt og undgår store problemer.

Service kan være dyrt for denne biltype. Det skyldes priserne på værksteder og omkostningerne ved at skifte dæk. Man bør regne med disse udgifter, når man ejer en Mercedes GLE350 d Coupé.

Hvilke dele på en Mercedes GLE350 d Coupé går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele på Mercedes GLE350 d Coupé ofte går i stykker. Dette er vigtigt for at planlægge fremtidige reparationer og vedligeholdelse.

  1. Injektor system - Systemet til at sprøjte brændstof ind i motoren fejler ofte.
  2. Elektroniske dele - Som sensorer og styringsenheder har problemer.
  3. Luft affjedring - Systemet til at holde bilen stabil fejler nogle gange.
  4. Turbo - Delen der øger motorens effektivitet kan have problemer.
  5. EGR-ventil - Dette hjælper med at reducere udstødning men går ofte i stykker.
  6. Motor starter ikke - Problemer med at få bilen til at starte er almindelige.
  7. Gearkasse og transmission - Disse kan fejle og kræver dyre reparationer.
  8. Bremser - Skiver, kalibre og væske skal ofte udskiftes eller vedligeholdes.

Disse oplysninger hjælper købere med at forstå, hvad de potentielt står overfor efter købet af en Mercedes GLE350 d Coupé.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes GLE350 d Coupé?

Mercedes-Benz giver en to-årig garanti på en Mercedes GLE350 d Coupé. Denne garanti har ingen begrænsning i kørte kilometer. Det betyder, at ejeren kan køre så mange kilometer som ønsket, uden at det påvirker garantien inden for de to år.

Garantien dækker fejl og mangler, som ikke skyldes normal slidtage eller udefrakommende skader. Dette er godt for bilkøbere, der ønsker tryghed ved køb af deres bil.

Service på bilen kan blive dyrt med tiden. Årsagen er de høje priser på værksteder samt udgifter til at skifte dæk. Det er vigtigt at vide for dem, der overvejer at købe en Mercedes GLE350 d Coupé.

Selvom garantien dækker visse problemer, skal ejeren stadig betale for regelmæssig service og dækskifte.

Hvad dækker garantien på en Mercedes GLE350 d Coupé?

Garantien på en Mercedes GLE350 d Coupé varer i to år og har ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen kan køre. Denne garanti sikrer, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, kan det blive lavet uden ekstra omkostninger for ejeren.

Det gælder både store og små problemer.

Denne bil skal også til service regelmæssigt. Efter hver 25.000 kilometer eller hvert år skal den have mindre service, og efter 50.000 kilometer eller hvert år kræves større service.

Mercedes bruger kun dele af god kvalitet, men at tage bilen til service kan være dyrt. Dette skyldes høje priser for både værkstedets arbejde og nye dele, som dæk.

Guides til andre varianter af Mercedes GLE350 d

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.36.12

Opdateret 16.05.2024, 11.31.35

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel